עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by composite,

שלום. אני מעוניין באל-פסק שיגבה מחשב שמופעל ע"י ספק כוח של סביבות 750\800 וואט ("סביבות" כי כרגע המערכת מופעלת ע"י ספק של 430 וואט, אבל אני מתכנן שדרוגים וביניהם החלפת ספק כוח), וגם מסך LCD 24" Dell 2408WFP. דרישות: שבזמנים שאין מישהו ליד המחשב לכבות אותו ידנית, שהאל-ספק ידע לעשות כיבוי מסודר בצורה אוטומטית (במידה וההפסקת חשמל תמשך מעבר ליכולת הגיבוי). כמו כן, אני מעוניין באל-פסק שיגן מפני כל סוגי ההפרעות בחשמל, פרט להפסקות חשמל כמובן - זה כולל רעשים (noise), נפילות מתח, קו מתח לא יציב (משתנה - עולה\יורד), קפיצות מתח, ועוד. תקציב: אין, כי אני לא יודע כמה אל-פסק כזה אמור לעלות, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך (בגבול ההגיון) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by N110,

שלום מאוורר אחורי במארז התקלקל. מאוורר זה היה מחובר לכבל ספק כח. רכשתי מאוורר חדש,כאשר החיבור שלו הוא ללוח אם. 1 האם יש הבדל בין מאוורר מארז שמחובר דרך כבל ספק כח לבין מאוורר שמחובר דרך לוח אם מבחינת בטיחות המחשב?,מה היתרון בין, או ההבדלים בין סוגי החיבורים של מאווררים. 2 יש לי בנוסף מאוורר על המארז מקדימה שמכניס אוויר למארז יש לי מאוורר בדופן המארז שמוציא אוויר הרכבתי את המאוורר האחורי על המארז בצורה כזאת שהוא מכניס אוויר. האם זה תקין? תודה מראש על תשובותכם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by mynis,

האם המארז [ששמו בכותרת] יתאים ל C2D E6300 GA-945P-S3 ג'יגה בייט 8800 GTS WD 200GB TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 והאם הספק HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN - ATX2.0 יתאים לכל מה שרשמתי פה? האם המארז טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני שוכר דירה שפעם בכמה חודשים, יכול לקרות של קפיצה של הפקק בארון חשמל (לרוב זה קורה שאני מכבס, מדליק מזגן, ומפעיל את הדוד ביחד- עומס). אני הולך להחזיק בקרוב מחשב עם המפרט הבא: I7 2600K ספק 500 W כרטיס מסך NDIVIDIA 560 2 כוננים קשיחים בסך של 2.5 TERA 2 מסכי מחשב (סמסונג 24 LED, ועוד מסך LCD 17 קצת ישן יותר של חברה לא מוכרת) רמקולים 2.1 של creative אני מניח (עוד לא קניתי..) אני הולך לעבוד עם תוכנת עריכה AVID MEDIA COMPOSER עשיתי הרבה חיפושים בפורום ומרוב כל ההסברים, כל המידע כבר התבלבל לי. ההייתי שמח להמלצה לאל פסק טוב של חברה טובה, שפשוט יבטח אותי במקרה של הפסקת חשמל כמו שתיארתי. אני מחפש הגנה של הרכיבים של המחשב, ולא גיבוי פרוייקט שאני עובד עליו (כי כמו ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by dwarriork,

טוב אז אני צריך ספק למפרט הבא Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155 Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version אני מתכנן להוסיף כרטיס נוסף בהמשך וכל הרכיבים יעברו OC בינוני + בנוסף הוספתי את המארז בכותרת מפני שהוא יכול להכיל רק ספקים עם INTAKE מלמטה או מהצד עדיף מאוד מלמטה! תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by danield51,

אני רוצה לקנות כרטיס גרפי Radeon X1950XT 256MB PCIeוSapphire והספק שלי הוא Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU אחד מהאנשים בפורום אמר לי שה300W לא יוכל לעמוד בכרטיס הזה...הוא צדק? כי המחשב יחסית חדש(חודש וחצי)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי בעיון את המאמרים באתר ואף התיעצתי פה ושם. 1. בחנות מסוימת נאמר לי כי למעבדי אינטל core 2 due אין תופעת התחממות ולכן האוורור במארז לא כל כך חשוב. האם יש בכך אמת? 2. לענין ספק - האם יש צורך לדעתכם ברכישת ספק מתוצרת יקרה שמבטיח הספק אמין, או שניתן להסתפק בספק שמגיע עם המארז כאשר מדובר בשימושים "נורמטיביים" (אינטרנט, אופיס, ותוכנות גרפיות לעריכת תמונות). תודה לכל העונים והיועצים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gal651,

חבר שלי מתכנן לקנות מארז חדש כדי שיהיה עוד מקום למאווררים וכדי שהטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. המארז הנוכחי שלו כרגע הוא: thermaltake versa g1 שאר המפרט: כרטיס מסך:zotac gtx 670 מעבד: i5 3470 קירור למעבד: arctic alpine 11 לוח אם: gigabyte ga-h77 יש לו גם כונן ssd + כונן רגיל אשמח להצעות

9. שלום רב, הנני מעוניין לרכוש מארז מסוג Gigabyte דגם Aurora 570 (לא S, זה שמגיע גם עם הרשת וגם עם החלון). רציתי לשמוע חוות דעת עליו: שקט/רועש, עד כמה יעילים המאוורים שמגיעים עימו (שלושה של 120 מ"מ) והאם יהיה בעייה להכניס לתוכו את הקירור OCZ ונדטה 2 למעבד. כמובן שהוא יצוייד בספק קורסייר 550 וואט מסדרת VX. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by WaxCactus,

לא מצאתי בשום חנות שאני מכיר את המאריך 4 פינים [PCI-E] הנה תמונה שלו אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו אז אודה אם תגידו לי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by adizarko,

יש לי מארז של SilverStone LC17 וכרגע אני לא יכול לחבר את הספק כוח ללוח אם עקב קוצרו של הכבל. האם ניתן למצוא מאריך לכבל זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. לחבר שלי קיבל כרטיס מסך GTX560 או GTX560TI , הוא לא יודע איזה סוג יש לו כמה ואטים הכרטיסים האלה צורכים ? ויש לי ספק מיותר של Seasonic 400ET ואצלו יש Zeus 500Watt . אני רוצה להביא לו בחינם את ה 400ET שיוכל לחבר את הכרטיס שהוא קיבל האם ה 400 ואטים שיש לSeasonic טוב יותר מ 500 ואטים שיש לZeus ? אני חושב שהספק שאני נותן לו הוא טוב יותר ויחזיק את הכרטיס מסך בלי בעיה, אפילו שיש לו פחות ואטים והספק שיש לו לא יחזיק אותו , אפילו שיש לו 500 ואטים - אבל מה שקראתי כאן באתר הם לא ואטים אמיתיים והSeasonic מוציא 400 ואטים אמיתיים האם אני צודק ?

13. Started by Vidati,

אני יכול להשיג את המארז 900 ב660 ש''ח, עכשיו האם הוא שווה יותר מה3D אם רעש זה לא פקטור?

14. Started by Ic3 CuB3,

בניתי לעצמי מפרט מחשב ויצא שאני מוציא לדעתי יותר מידי על מארז וספק בערך 720 ש"ח, כאשר המערכת כולה עולה 3500. אלו ההתלבטויות שלי לגבי המארזים : http://www.skypc.co.il/pl_product~ALPHA~6~0.htm NZXT http://www.skypc.co.il/pl_product~THREE-HUNDRED~6~0.htm# ANTEC http://www.skypc.co.il/pl_product~40760~6~0.htm GIGABYTE ולגבי ספקים, במערכת יהיה E8400 וHD4850 הוצע לי הספק הזה שלENERMAXי http://www.skypc.co.il/pl_product~EMD425AWT~24~0.htm אולי בכלל עדיף שילוב כמו ANTEC SONATA III + EC500W http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-500~6~0.htm אני לא מבין בספקים ואת המארזים בחרתי לפי המותג והחזות, ולכן הייתי רוצה לדעת אילו עוד ספקים מומלצים למערכת כזו?? ואיזה שיל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז הזה NZXT Guardian 921 Black ?אם הוא נחשב לאיכותי מאוורר מספיק מבחינת תושבות וכו וכו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מרכיב מחשב i7 930 עם כרטיס 5850. למחשב יהיו מחוברים בזמן נתון 2-3 HD. חשוב לי שהמארז יהיה שקט ומרווח. אני נוהג להחליף דיסקים קשיחים בתדירות גבוהה (להכניס ולהוציא למחשב) אז חשובה לי המוחות של זה. לא מתכנן קירור מים או CROSS FIRE. תקציב עד 1200 שקל למארז + ספק.

17. Started by Karos,

מישהו מכיר את החברה הזאת? Mustiff? מה דעתכם על הספק הזה? יש לי הרגשה שהוא לא יחזיק OC ובכלל לא הצלחתי למצוא את אתר הבית שלהם... מה כדאי לי לעשות? שאר המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח-אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס גרפי: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מסך: SAMSUNG LCD 19" 931BF 2ms DVI - 1:2000 הארד דיסק: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB צורב: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. האם הספק ‏TR2 Power W0090 470W של חברת thermaltake הוא טוב למחשב עם core2duo e6750 +nvidia geforce 8800gts 320mb או שכדאי לקנות enermax liberty 400w אני מתכננן אוברקלוק למעבד מקווה ל3 ג'יגהרץ. דחוק בתקציב...מנסה לחסוך...תענו מהר בבקשההההה!!!!! תודה ואני צריך גם חוות דעת לגבי מארז של CHIEFTEC: ‏Chieftec Giga GH-01BW או ‏Chieftec Giga GH-01SLW תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מתלבט בין: Two Hundred ל: Three Hundred מה ההבדלים בניהם? אני מחפש מארז Full Tower, וחשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט ובלי חורים מטורפים שיכנס מלא אבק. לא איכפת לי לשמוע המלצות אם יש מארזים עדיפים עד 400-500 ש"ח. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. כרגע התקציב לא מוגבל. אני רוצה מארז שכרגע יכיל את החומרה העכשווית: AMD athlon II 4x box 635 GTX 460 6GB crosair Dominator 1888MHZ Tomahawk 405W ובעתיד הרחוק, לקראת סוף הצבא אני אחליף את החומרה למשהו מתקדם יותר אז אני רוצה שיהיה לו איוורור טוב, ועם אפשרות לשים קירור נוזלי בעתיד. אני רוצה שיהיה שקט כמה שיותר, אבל אם זה פוגע בביצועים, אז שיהיה רעש סביר. חיבורים קדמיים של מינימום 2 USB, אם יש עוד דברים שמומלצים, אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ישראל1980,

מה הבדל בין מארז mini tower midi tower full tower איזה מארזים הם סטנדרטים ? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מארז חדש התקציב שלי הוא בערך 600 ש"ח. מה שהכי חשוב במארז שיהיה שקט, ובלי לדים (או לדים שאפשר לכבות, אני ישן איתו בחדר וזה מפריע לי) עדיפות גבוהה לtooless. עוד דבר חשוב זה פילטרים לאבק, כי יש לי המון ממנו בחדר =\ קראתי קצת וחשבתי על ה Antec 3700. המפרט הוא שלי הוא לוח אם: GA-M51GM-S2G של GIGABYTE מעבד: AMD Athlon 64 X2 DualCore 3800 כ. מסך: Leadtek Winfast 7600GTX TDH זכרונות: Crucial Technology Ballistix 2 GB PC2-6400 DDR2 זהו פחות או יותר, האוורור של הכ. מסך הוא המקורי שבא איתו על המעבד יושב בלוק קירור פסיבי ומאוורר 80MM גנרי תודה מראש לעוזרים. אה. אני רוצה להחליף מארז כי לאחרונה שלי התחיל להרעיש בצורה די זוועתית בצורה אקראית (המארז עצמו רוטט, דופן שמאלית …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3114 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3258 שניהם באותו מחיר בערך... ושניהם דיי יפים השאלה איזה כדאי?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ספק כוח: Huntkey CP 400HP V2.3 מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L rev 1.0 מעבד: Intel Pentium DualCore E5400 2700MHz כרטיס מסך: Video Card : NVIDIA GeForce GT 220 זיכרון: Kingston DDR2 2GB USB 3.0 : Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card (הכרטיס הותקן לאחרונה. אני מחבר אליו את ה-Sandisk Extreme USB 3.0, ומתכוון לחבר אליו בעתיד דיסק קשיח נייד) USB 2.0 card: VIA USB Enhanced Host Controller: המדפסת, מצלמת האינטרנט ואוזניות ה-Logitech שלי מחוברים אליו (התקנתי אותו מחדש, כדי להעביר חלק מהחומרה המחוברת אל יציאות לוח האם אליו, כדי להקטין את העומס על לוח האם לפי המלצת טכנאי המחשבים של מעבדת אסטרון) דיסק קשיח: SAMSUNG HD502HI ATA Device 500 GB, 5400 RPM, SATA-II כונן תקליטורים: LG G…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by benyben,

שלום. כאשר המחיר דומה [בשל הזדמנות מיוחדת], מי מבין הספקים הללו עדיפים? אני מבין שה TX הוא בדור השני שלו, והשאלה אם הדבר מביא לו עדיפות מסויימת על פני ה HX היקר יותר שניהם מדורגים 80 Bronze

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים