עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום. מחשב משרדי. שמתי לב שהספק כוח (בהתחלה חשבתי שזה המאוורר של המעבד) עולה ויורד: ז"א, הרעש (או המאורר) עובר מרועש, לשקט. ולעתים קרובות מאוד. האם זאת בעיה? האם סימני חיים אחרונים? במידה וכדאי להחליף ספק, אשמח מאוד אם אוכל לקבל המלצה על ספק כוח זול ואמין (חברה טובה). אציין שאני מתגורר ליד אייבורי מחשבים - אז אולי עדיף משם. מדור על מעבד חד ליבה, מחשב סופר בסיסי, עם 2 גיגה זכרון. והרדיסק קטן תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by liron.nv,

שלום חברים אני מתעניין לגבי ספק איכותי. אמרו לי בחנות מחשבים ליד הבית לקנות רק ספקי 80 Plus. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה אומר? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  3. שלום ברשותי המפרט הבא: mobo:asus P5Q cpu: q9550 8 GB RAM PSU: thermaltake 600w toughpower asus gtx 570 1280MB כשאני משחק GTA IV לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי 40-60 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. אין שום הודעת שגיאה, שום האטה במשחק או כל סימן אחר. זה יכול לקרות בכל רגע במהלך המשחק. האם יכול להיות שהספק לא מצליח להחזיק את המחשב בזמן מאמץ במשחק? איך ניתן לדעת אם הבעיה קשורה לספק או למשחק מבוגבג תודה מראש

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by mp91,

יש לי את הגרסא המוחלשת של הספק (נירא לי) בעלת ה13 ו 14 A בשתי מסילות ה 12 V עם מעבד P4 3.0G. האם ספק בעל 13 ו 14 A יחזיק X1950GT? תודה

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by Omega81,

שלום, המערכת הנוכחית שלי היא כזאת (בת שנתיים): מעבד Q6600 (G0) 2.4GHzz לוח אם GA-P35-DS3P כרטיס מסך GeForce 8800GT G92 צורב Pioneer מאווררים 7 של 120מ"מ (כולל זה של הקירור למעבד) כוננים קשיחים 2 WD3200AAKS x 3 Samsung spinpoint F1 x 1 WD500AAKS x וספק כוח Enermax Liberty 400W האם המערכת תשרוד הוספה של כרטיס מסך נוסף למערך SLI והספק ינוצל עד קצה היכולת שלו או שזה בכלל לא אפשרי\כדאי? בנוסף, האם כדאי לי להשקיע בספק כוח חדש ואם כן איזה? (אני לא מתכוון לשדרג את המערכת שלי בשנה הקרובה לפחות). אשמח לכל עזרה.

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  6. היי, אני זקוק להמלצה לאל פסק שיחזיק מערכת כבדה, הספק שלי הוא enermax 525pro, מעבד i5 2500k, כרטיס מסך hd6970 ומסך dell u2710. בגלל תחום עבודה מסוים שאני מתעסק בו אני צריך שהאל פסק יחזיק לי את המערכת לפחות לעוד חצי שעה מרגע שיש הפסקת חשמל אני מוכן לחרוג מהתקציב, אני לא כל כך מבין בתחום האל פסקים, אבל אני מבין שהמוצר שאני מבקש יקר ואני מוכן להשקיע כמה שצריך. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  7. חשבתי לקנות כבל שלהם כדי להחליף את הכבל המעפן שבא עם הספק כח שקניתי.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  8. ?

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by nivrob123,

היום בבוקר התחיל לצאת רעשים קטנים של חשמל כאלה מהספק כוח מה יודע מזה ואיך פותרים אותה? ספק כוח מ2008 CORSAIR VX 550 PSU

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by shenig,

שלום, אני בשלבי קניית מערכת מעבד E8400-3.0G-6M לוח: MSI P43 NEO-F כרטיס מסך MSI 4670 DDR3 512MB זיכרון: 4GB DDR2-800 דיסק: Seagate 500GB 32MB SATA צורב: X22 DL SATA מארז: Antec 182P המליצו לי שם על ספק : Spire 550W PFC ב- 290 ש"ח בהיותו הספק גנרי\חברה עלומה אני מעדיף לבחור אחר, ומבקש את המלצתכם. האפשריות שבאתר שלהם: Corsair CMPSU 550VXEU 550W 405 shekel HEC TRT 400W 400TR-TF OEM 210 shekel HEC TRT 450W 450TD-TF OEM 230 shekel TT 400W W0165I OEM 175 shekel Enermax MODU82+ 425W 425 shekel (תומך בשני כרטיסי מסך) TT 500W TR2 RX W0136RI 375 shekel Corsair CMP SU450VXEU 360 shekel TT 450W TR2 RX W0146RI 299 shekel Enermax MODU82+ 525W 505 shekel (תומך בשני כרטיסי מסך) Corsair…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  11. מכיון שלא הצלחתי למצוא מארז שכזה, לא פיזית בחנויות ולא ברשת. אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי. הכי חשוב מבחינתי, שיהיה שקט ומקורר הכי שאפשר. הגובה לא חשוב לי, גם לא האורך/רוחב. שיוכל להכיל: ספק בגודל רגיל (PCPower 750W) לוח ATX סטנדרטי, מעבד i7 כרטיס 4850, 2-3 דיסקים ו-2 צורבים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  12. Started by Nihility,

מת לי עכשיו UPS של Eitan Engineering 1000VA. הוא בן שנה וחצי ויש לו אחריות לשנתיים, הכנסתי אותו לתיקון ואמרו לי שהמצברים מתים (אז למה הוא גם שרף לי את המסך?!!?1?) והחליפו לי אותם. הטכנאי אמר שהסוללות לא מחזיקות יותר משנה וחצי עד שנתיים. ככה זה אצל כולם? או שזה בגלל שקניתי מחברה על הפנים? לUPS היה מחובר מחשב (מפרט) ומסך LCD 19"

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by tepez,

אני רוצה לשים מחשב מתחת לשולחן בסלון. אני מחפש מארז שוכב שאפשר יהיה להצמיד אותו מתחת לשולחן - כלומר פתחי האוורור צריכים להיות בצדדים. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  14. כרגע התקציב לא מוגבל. אני רוצה מארז שכרגע יכיל את החומרה העכשווית: AMD athlon II 4x box 635 GTX 460 6GB crosair Dominator 1888MHZ Tomahawk 405W ובעתיד הרחוק, לקראת סוף הצבא אני אחליף את החומרה למשהו מתקדם יותר אז אני רוצה שיהיה לו איוורור טוב, ועם אפשרות לשים קירור נוזלי בעתיד. אני רוצה שיהיה שקט כמה שיותר, אבל אם זה פוגע בביצועים, אז שיהיה רעש סביר. חיבורים קדמיים של מינימום 2 USB, אם יש עוד דברים שמומלצים, אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by Animor,

אהלן, קיבלתי עכשיו את ה-R4 ויש לי שאלה לגבי כמה כבלים שנמצאים בו. צילמתי אותם. שניים מהם אני מזהה - חיבורים של מאוורר. אבל לא ברור לי למה משמשים השניים האחרים. התמונה מצורפת. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  16. התכוונתי לקנות מייצב מתח על מנת לשמור על המחשב והמסך והמוכר בחנות טען שאל פסק כולל בתוכו מייצב מתח + האפשרות של לשמור על המחשב במקרה של הפסקת חשמל. האם זה נכון שאל פסק עושה גם את העבודה של מייצב מתח ומגן על המחשב והמסך בתפעול השגרתי ולא רק בהפסקות חשמל? תודה מראש

17. החנות שאסור לדבר עליה בפרש או רטואר והאחות שלה שרק יודעות לקחת כסף כמובן לא באות כאן בחשבון,כי הן יודעות רק לקחת את הכסף. iqpc קראתי עליהם דברים טובים,אבל הבעיה שלי היא האחיות בגלל המרחק וכיצד אני מקבל את המוצר הביתה.

18. Started by rony1880,

היי האם המארז הזה מספיק גדול למפרט שלי והאם המארז שקט ואיכותי? או שכדאי ללכת על הR4? רוני

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by david2405,

אני מעוניין להחליף מאזר למערז גדול יותר שיחיל את הכ.מסך כגון hd6970 X 2וכמון שיהיה מעוברר יותר מהמארז הנוכחי שלי. אשמך לקבל חוות דעת על המארז Chaser MK-I וגם המלצה על מארז דומה. עניין המחיר אינו מהווה שיקול. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  20. האם הספק GPS-550 AB A http://www.chieftec.com/smart-power.html יחזיק את המפרט הבא:AMD 6000 @3200MHZ + HD4870

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  21. שלום לכולם! לפני כמה ימים נתקלטתי בהודעה של בחור פה בפורום שאמר שיש את המארזים של חברת tagan במחיר די טוב. בפנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2819 המארזים שלהם גדולים , מאווררים בצורה מרשימה (המאווררים שלהם ענקיים) ובמחיר סביר לגמרי יחסית למארזים אחרים(במיוחד מארזים בגודל שלהם). אני מתלבט בעיקר בין ה-TAGAN TWIN-ENGINE BLACK ל-Acase Monolize With 2 x 25MM Fans השאלה שלי האם המארזים שלהם שווים בכלל? אני בכלל לא מכיר את החברה - היא ג'נרית ? אני ממש מתלבט, אני מפחד שהאיכות לא ממש טובה , שלא יתחילו להתפרק חלקים ושהמאווררים לא יהרסו לאחר זמן קצר. הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים בכללי.. תודה מראש!

22. שלום אני על סף רכישת מחשב חדש. הכוונה הייתה ללכת על הAntec SONATA 3, אבל בגלל שאזל המלאי מצאתי הרבה בקורות טובות על המארז הזה: Fractal Design Arc http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811352007 התקציב הוא 400 המערכת תכללו כרטיס מסך מסוג: Ssapphire Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Version Retail שיחסית מאוד ארוך וצריך לקחת את זה בחשבון. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  23. המפרט הנוכחי הוא חדש, והזמנתי בכוונה ספק כוח חזק יחסית מתוך מחשבה לעתיד (גם היה די זול, 370 ש"ח). המארז עצמו די בסיסי, אבל מגיע עם USB3 כך שמעודכן. ב-3-4 שנים הקרובות אני כמובן מתכנן לשדרג חלקים במחשב בלבד (כ.מסך, מעבד, לוח אם) ולא לקנות אחד שלם לגמרי כמו עם הקודם (בקודם לא לקחתי בחשבון מה יהיה בעתיד). השאלה היא, אם אני ריאלי בכלל במחשבה שמארז והספק הנוכחי יחזיקו מעמד 4 שנים? מארז אני לא יודע אם בכלל יש הבדל, סה"כ אני תמיד מחפש בו את הבסיס, אז לא רואה שום סיבה להחליף בעתיד. וספק כוח מבחינת אורח חיים, הם מחזיקים מעמד כל כך הרבה שנים או שרוב הסיכויים ויתפגר בשלב כלשהו? *לא מבקש שתחזו את העתיד, פשוט מתוך נסיון שלכם בעניין

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  24. שלום אני מחפש "אל פסק" חזק מאוד ויציב מאוד עם ניצולת גבוהה מאוד שמגן מפני כול סוגי ההפרעות מתח לספק של 1000watt במחיר של עד 1500 ש"ח מכירים?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by valaryan,

שלום לכם... איזה ספק כוח אני צריך לכרטטס מסך 7950GX2 לוח אם ASUS P5B וכל שאל הדברים...נראה לי הם פחות חשובים...ועוד משהו האם החברה של הפסק כוח משפיע על משהו? או שאני יוכל לקח ספק כוח של החברה הכי זולה (TECH משהו) ולקנות אותו...דרך אגב אני חושב על OC עתידני תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.