עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Skippy,

RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window על פי המוכר של פנדס הוא אכן מגיע עם ספק 400w של raidmax והוא לא ג'נרי מה דעתכם על הספק? יש מצב למצוא משהו יותר טוב בפלוס מינוס אותו כסף? לינק למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506

2. Started by ofer_mat,

עשיתי חיפוש והשאלה נשאלה ב 2010.... תקציב עד 1000 ללא ספק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש לגרפיקה דו-מימד, חשוב שיהיה שקט 7-8 מ1- עד 10. לא יהיה OC ולא משחקים. המפרט שנבחר הוא: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מעבדי וגופי קירור Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX כרטיס מסך Intel HD Graphics 3000 ספק כוח (SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem האם המארז‎CM 690 II Basic Black ATX Case 345 ש"ח או Elite 310 Black/Blue ATX Case CM 180 מתאי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני עומד לבצע קניה של חלקי מחשב בנפרד, והייתי רוצה לדעת אם מישהוא יוכל להמליץ לי על מארז שמקורר הכי טוב בתקציב של עד-600 שקל. אני צריך שהוא יכיל בתוכו את המפרט הבא: +AMD Athlon 64 X2 6000 ABIT kn9 ultra PQI DDR2 512MB 800MHZ CL5 X4 Western Digital WD3200KS Enermax Liberty 400W ויש סיכוי שאני קונה גם G8600GT/S עוד לא החלטתי. שקט ממש,אבל ממש לא חשוב לי - אני רוצה שהוא יהיה יפה!,מקורר טוב (הכי טוב - בתקציב הנ''ל),ושיהיה לו חלון. אודה לכל העוזרים, בתודה, MuTaTiOn.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rafip77,

שלום, יש לי מחשב סטנדרטי מעבד כפול ליבה הרד דיסק אחד ושאר ירקות... עם מארז רגיל ATX יש לי רק מאוורר אחד במארז וגודלו 120mm היכן כדאי להרכיב אותו? מקדימה או מאחורה? והאם להרכיב אותו שיוציא אויר או יכניס אוויר ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by matvey99,

תקציב קטן , עד 250 שקל עם זה ב KSP או אם זה ב NOA או חברה אמינה אחרת שאשפר לשלם לשליח את הכסף אז עד 200 שקל כי 50 שקל הולך על משלוח. שיהיה מארז לבן , אפור או כל עיצוב אחר שיתאים לכונן לבד , שיהיה שקט , עם מאווררים או אם הוא בלי מאווררים אז שיהיה לו מקום למאווררי 90MM ושלא יהיה שביר תודה. (לא חייב ספק )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Shoko,

ה- nzxt עולה 520 ומהצד השני של הזירה 480 ... מי מקרר יותר טוב ? מי בנוי יותר טוב ? מי יותר שקט ? ובכללי מי יותר איכותי ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by omrishalev,

מה דעתכם על המארז הזה? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=932&category_id=5eb36806e2c8c39d7257e958f8085555& תודה על התגובות, למי שיש מארז יותר טוב במחיר הזה או קצת יותר שיגיד לי...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by timac,

שלום אני מחפש מארז בתקציב של 600-700 שקל חובה מהחנות www.tms.co.il הדרישות שלי הם רק שיהיה שקט ומקורר היטב דגש על השקט.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by o.k,

לילה טוב לכולם!! לפי הנתונים הבאים ?מארזים? - ?8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD? המארז בא עם ספק הכוח או שזה רק מראה לי עד איזה גודל ספק מקסימאלי אפשר לחבר למארז??? תודה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by itakz,

טוב אז אני הולך לקנות מחשב בעוד מספר ימים והחלק היחיד שחסר לי במפרט הוא ספק כח (החלק גם שאני לא מבין בו) ואני צריך אחד שיעלה במקסימום 450 ש"ח אז הנה המפרט שלי (מפרט גיימינג כפי שאתם רואים) ואני צריך רק להוסיף ספק כח שיתאים למפרט הזה ושיעלה במקסימום 450 ש"ח : מעבדי אינטל: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9502 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by CruxH,

שלום, באזור בו אני גר ישנן הרבה 'קפיצות' חשמל בחורף שמספיקות לכך שהמחשב יחיל את עצמו מחדש. התופעה, כמובן, מעצבנת למדי. לכן, אבקש המלצה לאל-פסק למחשב שמופיע במפרט. חשוב לי שתהיה בו יכולת של כיבוי אוטומטי ובטוח במקרה הצורך - כאשר אני לא נמצא בבית, למשל. תצוגת נתונים על גבי המכשיר היא נחמדה, אבל בהחלט לא מהווה שיקול. כמו כן, רצוי שטווח המחירים יהיה סביר, נניח סביב האלף ש"ח. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. נא המלצתכם על מארז עד 500 שח מקסימום המיועד לחדר ילדים, ולכן מן הסתם גם צורתו בעלת חשיבות מירבית. מיועד להיכנס בו INTEL I5 כרטיס מסך 6870 ספק SEASONIC M12 520 WATT הדגש הוא על צורה ועל שקט - שקט כמה שאפשר במסגרת התקציב. משהו בסגנון הזה (מה דעתכם? האם הוא שקט): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1267 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. או שיש מארז יותר טוב ממנו באותו סכום. השבוע אני קונה ובנתיים אני נעול על הסופרטלנט השחור רציתי לדעת אם יש משהו יותר טוב ממנו מבחינת קירור וכל זה באותו סכום כספי תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אז אחרי כל מיני דעות ששמעתי פה בפורום וגם אחרי חיפוש קטן בדיונים קודמים וקריאת ביקורות כאלה ואחרות החלטתי ללכת על המארז הזה.. ואני לא אוהב שאנשים אומרים שזה זבל וחרא של מארז וכאלה דברים . אין לי בעיה שאומרים דעות אבל אפשר להוסיף נימוק ולא להגיד סתם . כי מערכת הקירור שם צריכה להיות טובה היות המאווררים הגדולים וכמובן שיש אופציה להוסיף עוד מאורר מאחורה וזאת אחת מהשאלות שלי .. רציתי לדעת קודם כל מי שיודע וקנה או מכיר מישהו שיש לו את המארז מה אני אמור לקבל עם המארז .. איזה לדים או מודינג למאווררים , משהו .. זה חשוב . על מנת שאני אדע אם אני צריך לקנות או לא . לגבי העיצוב אין מה להגיד עיצוב סוף וקירור זה אף פעם לא בעיה תמיד אפשר להוסיף מאוררים או מערכת קירור למעבד , ולכן לדעתי ה…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by smoothi199,

כעיקרון אני רוצה מארז שיהיה אסתטי במראה - לא מפלצתי שיקרר כמו שצריך והדבר הכי חשוב - שקט המארז העתיק שיש לי כרגע הוא sunbeam transformer http://www.xoxide.com/sunbeam-transf...ase-black.html תקציב: 300-400 חנות: לא משנה העיקר שהיא אמינה חריגה מקסימלית: 100 שקל מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte GA-945GM כ. מסך: radeon x1600 מה עדיף מבחינת קירור midi או full ?

17. Started by yotamavi,

רציתי לדעת במארז עם מסנני אבק על המאווררים באמת לא נכנס אבק בכלל למארז? ובסביבות איזה מחיר עולה מארז הכי זול עם מסנני אבק ? (שיתאים לחומרה שרשומה במפרט שלי + כרטיס מסך DX11 )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by spektor,

התקציב הוא 800 ש"ח בערך Core i5 2500k 3.3Ghz Z68XP-UD3 S12II-520 Crucial m4 128GB SSD 2TB Barracuda 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 hd6950 2GB אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by eden6600,

חוץ מ-TMS, יש עוד חנות בארץ שמוכרת Sleeved Cables לספק? או אתר מומלץ מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by avivboker,

שלום לכולם חיפשתי די הרבה בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני מחפש מארז די פשוט לא משו מושך את העיין בעל אוורור או יכולת קירור טובה (לא ממש מעניין אותי הטמפרטורה אלה השקט) (אשמח לכמה מאוורירים של 150 מ"מ או 200 מ"מ בשביל השקט..) חשוב יציאות usb 3.0 קדמיות אוזניות ומיקרופון לא מעננים אותי אז עדיף בלי שיוכל להכיל כרטיס מסך 12 אינצ' ולא הכרחי אבל יועיל אם הוא לא יהיה גבוה (לא כמו מה שיש לי עכשיו (50 ס"מ) ) כמובן שאם קיים מארז שממש מתקרב לדרישותי והוא עובר פחות או יותר את התקציב אמשח לבדוק אותו תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. הזמנתי מחשב מFOXPC לפי חלקים. הזמנתי את הספק seasonic 500wss 500et אבל כנראה שהייתה להם טעות במערכת והספק כבר לא במלאי ממזמן. אני צריך עכשיו ספק מפוקס פיסי מקביל. המפרט שלי: Q6600 עם OC ל3GHZ P5QL PRO 4 GB זיכרון 500GB כונן קשיח מארז NZXT APOLLO צורב SAMSUNG סטנדרטי 3 מאווררים למארז + קירור למעבד (אם יש לכם המלצה לקירור למעבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388669.msg3339342#new) אם אתם צריכים דגמים מדויקים תגידו. מה שהציעו לי שם זה את הrealpower 550 pro של COOLERMASTER מה דעתכם עליו? תציעו הצעות בבקשה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אפשר לחרוג ל-900 ש"ח גג. מארז- רצוי שיהיה שקט, נכון, אני נשמע ילדותי והכל, אבל אעדיף מארז שבא עם חלון בצד, אבל שהחלון לא יבוא על חשבון האיכות של המארז, אם אין משהו בתקציב גם איכותי ושקט במקביל, אז פשוט לא. ספק- נראה לי ננעלתי על הליברטי 400, ספק שהוכיח את עצמו, איכותי, מודולרי, כבלים מוסלבים, חזק ומחזיק GTX, אם למישהו יש הצעה אחת הוא יכול להביא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום ברשותי המפרט הבא: mobo:asus P5Q cpu: q9550 8 GB RAM PSU: thermaltake 600w toughpower asus gtx 570 1280MB כשאני משחק GTA IV לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי 40-60 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. אין שום הודעת שגיאה, שום האטה במשחק או כל סימן אחר. זה יכול לקרות בכל רגע במהלך המשחק. האם יכול להיות שהספק לא מצליח להחזיק את המחשב בזמן מאמץ במשחק? איך ניתן לדעת אם הבעיה קשורה לספק או למשחק מבוגבג תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. AMD Athlon 64 BIT 3800+ Dual Core ASUS M2N4- SLI 2GB DDRII 667 Mhz (Kington) Sapphire ATI X1800GTO 256MB 256 BIT Dual DVI Sony NEC Optiarc X18 DL 250GB S-ATA2 7200 RPM - Western Digital Creative Audio 5.1 תאמרו לי בבקשה עד כמה זה משפיע שרימו אותי ולמרות שאמרו שייתנו לי ספק 400W נתנו לי 300W. אני יודע שהדרישה המומלצת לכרטיס מסך זה 450W ומעלה , ככה שכבר אני יודע שיש מצב שזה ישפיע עליו. השאלה עד כמה, מה בדיוק ההשפעות ומה כדאי לקנות? אני שוקל לקנות מארז חדש משהו טוב עם 500W וזהו. אני אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש ספק שיהיה טיפה יותר חזק מהNEO 430W שהתכוונתי לקנות עם הP150 ובסוף החלטתי ללכת על הLEXA + הספק שאני מחפש. התקציב הוא בערך 500-550 ש"ח מהחנות IQPC.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים