עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Night_Fox,

צריך המלצה על מארז ב300 שקל בערך אני חבתי לקנות אפולו ב320 שקל מה דעתכם הוא שווה? אשמח לעוד המלצות מחפש שיהיה מספיק שקט וגם יקרר מספיק כרטיס מסך שלי נכנס לכל מארז וגם כמובן לא מכוער כמו של HEC איך האפולו? אמרו לי שהאלפה באותה רמה איתו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? המארז שלי הוא: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition כרגע יש לי במארז את הספק כוח HEC WIN+ 550W והוא נכנס ומתאים למארז שלי, גם SeaSonic 860W Platinum יתאים ויכנס במארז שלי? בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה לקנות והוא לא יתאים תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by WaxCactus,

לא מצאתי בשום חנות שאני מכיר את המאריך 4 פינים [PCI-E] הנה תמונה שלו אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו אז אודה אם תגידו לי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Cyber Angel,

יש לי ספק כוח שמאוד מרעיש והייתי רוצה להחליף אותו לאחד כמה שיותר שקט, בתקציב של עד 400 ש"ח. המפרט שלי: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: Foxconn 865G7MF-SH (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: Intel Springdale-G i865G NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256 MB ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי חברה קיצר מחר אני קונה מארז חדש כי יש לי עכשיו משהו מסריך יש לי תקציב של 200 ש"ח. אז רציתי לשאול איך המארז HEC 66RC? והאם הקרור SCYTHE MUGEN2 ניכנס בו עם מאווררים עליו? איך המארז סבבה לאוברקלוקינג סביר וסידור חוטים? איך הסירקולציה? יש לכם להציעה לי משהו יותר טוב בתקציב? והכל ניכנס שם נכון? GA-EP45-UD3LR Q6600 scythe mugen 2 kingston 4gb ram HD5770 1GB CORSAIR VX550W HDD wd 160gb 8mb תודה אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי!!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mizhar,

בוקר טוב לפני שנה רכשתי מחשב של פוג'יטסו. ספק הכוח שלו הןא של 250W. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, ולכן גם את ספק הכוח (אל מעל 500W) בעיות: - הספק הוא יעודי למחשב / חברה עם 16 פינים.... - המקום לספק במארז הנוכחי מצומצם. ככל הנראה יכנס מאוורר 80 ממ ויהיה תפוס ע"י שני ברגים ולא ארבעה. רעיונות מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז הזה NZXT Guardian 921 Black ?אם הוא נחשב לאיכותי מאוורר מספיק מבחינת תושבות וכו וכו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Oranili,

יש לי מארז פתוח משתי הדלתות עכשיו אמרו לי זה לא יקרר לך את הבפנים של המארז זה יהיה יותר גרוע ... כי האווויר יוצא .. מה אתה ממליציים לי לסגור את המארז ? או להשאיר ככה? מה יותר יקרר?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Jhonta,

אני מתכנן לעבור בקרוב למעבד מרובע ליבות (עם ירידת המחירים ביולי) ואולי עם איזה שדרוג לכ.מסך כרגע, כפי שניתן לראות בחתימה, אני עובד עם NEO 430 שכבר מזמן אני מרגיש כאילו הוא צועק עלי שאני מאמץ אותו בכל אופן, יש לי אפשרות לקנות את הספק הנ"ל מאיביי במחיר מאוד נמוך (כ 600 ש"ח) השאלה שלי היא, האם הוא נחשב מוצלח (כסידרת ה NEO או NX של CORSIAR) או שכמו הספקים החלשים יותר של TT - הוא לא מומלץ ? תודה ואשמח לשמוע דעות עריכה: ישנם שני דגמים, אחד מודולרי והשני לא בשביל המודולרי, המחיר יעלה בכ 150 ש"ח יותר..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני קונה מחשב בקרוב המיפרט שיתוכנן להיכנס אליו זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:GA-G31ME-S2L G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM זיכרון:Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz ספק:Golden Tiger 450W מארז:CoolerMaster Elite 334 זה בינתיים העדפה שלי מכל מה שיש למטה... המעבד יעבור OC, יש לי בצד F7P +יכנס במחשב הזה בקרוב שאני יתארגן על קצת כסף כרטיס מסך בינוני כמו 8600GT/9500GT למשחקים קלים כמו פיפא. האופציות במארזים: CM 334 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6770 HEC 6C28 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6830 HEC 6C60 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=5935 בעיקרון גם הAPEX נכנס פה אבל אין אותו לא באייבורי ול…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני שוכר דירה שפעם בכמה חודשים, יכול לקרות של קפיצה של הפקק בארון חשמל (לרוב זה קורה שאני מכבס, מדליק מזגן, ומפעיל את הדוד ביחד- עומס). אני הולך להחזיק בקרוב מחשב עם המפרט הבא: I7 2600K ספק 500 W כרטיס מסך NDIVIDIA 560 2 כוננים קשיחים בסך של 2.5 TERA 2 מסכי מחשב (סמסונג 24 LED, ועוד מסך LCD 17 קצת ישן יותר של חברה לא מוכרת) רמקולים 2.1 של creative אני מניח (עוד לא קניתי..) אני הולך לעבוד עם תוכנת עריכה AVID MEDIA COMPOSER עשיתי הרבה חיפושים בפורום ומרוב כל ההסברים, כל המידע כבר התבלבל לי. ההייתי שמח להמלצה לאל פסק טוב של חברה טובה, שפשוט יבטח אותי במקרה של הפסקת חשמל כמו שתיארתי. אני מחפש הגנה של הרכיבים של המחשב, ולא גיבוי פרוייקט שאני עובד עליו (כי כמו ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אפשר לחרוג ל-900 ש"ח גג. מארז- רצוי שיהיה שקט, נכון, אני נשמע ילדותי והכל, אבל אעדיף מארז שבא עם חלון בצד, אבל שהחלון לא יבוא על חשבון האיכות של המארז, אם אין משהו בתקציב גם איכותי ושקט במקביל, אז פשוט לא. ספק- נראה לי ננעלתי על הליברטי 400, ספק שהוכיח את עצמו, איכותי, מודולרי, כבלים מוסלבים, חזק ומחזיק GTX, אם למישהו יש הצעה אחת הוא יכול להביא. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  13. Started by danieltrt,

ליפני יומיים קיבלתי מחשב חדש הרכבתי אותו הכל עבד נהדר ושקט במיוחד הספק הוא HEC RAPTOR 450 יום למחרת הדלקתי אותו והוא התחיל להרעיש ולעשות רעש לא רגיל אני רוצה להחליף אותו תנו לי הצעות לספקים טובים ושקטים המפרט הוא: E8400 EP43-DS3L AC 7 PRO ANTEC SONATA III 4GB 800 750GB HD HD 3650 512 MB HEC RAPTOR 450 תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  14. שלום רב, הנני מעוניין לרכוש מארז מסוג Gigabyte דגם Aurora 570 (לא S, זה שמגיע גם עם הרשת וגם עם החלון). רציתי לשמוע חוות דעת עליו: שקט/רועש, עד כמה יעילים המאוורים שמגיעים עימו (שלושה של 120 מ"מ) והאם יהיה בעייה להכניס לתוכו את הקירור OCZ ונדטה 2 למעבד. כמובן שהוא יצוייד בספק קורסייר 550 וואט מסדרת VX. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by matvey99,

תקציב קטן , עד 250 שקל עם זה ב KSP או אם זה ב NOA או חברה אמינה אחרת שאשפר לשלם לשליח את הכסף אז עד 200 שקל כי 50 שקל הולך על משלוח. שיהיה מארז לבן , אפור או כל עיצוב אחר שיתאים לכונן לבד , שיהיה שקט , עם מאווררים או אם הוא בלי מאווררים אז שיהיה לו מקום למאווררי 90MM ושלא יהיה שביר תודה. (לא חייב ספק )

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. כותרת ^^ תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by itakz,

טוב אז אני הולך לקנות מחשב בעוד מספר ימים והחלק היחיד שחסר לי במפרט הוא ספק כח (החלק גם שאני לא מבין בו) ואני צריך אחד שיעלה במקסימום 450 ש"ח אז הנה המפרט שלי (מפרט גיימינג כפי שאתם רואים) ואני צריך רק להוסיף ספק כח שיתאים למפרט הזה ושיעלה במקסימום 450 ש"ח : מעבדי אינטל: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9502 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.…

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by BENNY-L,

משום מה שאני מחבר מאוורר אל הזלמן המנורה מהבהבת שאני שם של 80 מ"מ זה בסדר http://www.zalman.co.kr/eng/product/Product_Read.asp?Idx=207

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  19. שלום אני קונה בשעה טובה מחשב חדש שאפרט מייד את נתוניו שאלתי היא באיזה ספק לבחור Enermax Liberty 500W או 620W השאלה היא האם ה500 יחזיק לי את המערכת והאם הוא יספיק או ללכת על ה 620W שלא יהיו תקלות לא עושה OC !!! ?Core2 Duo E6600 ASUS - P5B Deluxe Kingston - 2GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-6400 800MHZ ASUS - GeForce 8800 GTS Dell 2007FP WD Caviar SE16 250 GB SATA Hard Drives Antec 900

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  20. Started by ablabl,

הסכום הוא עד 400 שח מתלבט בעיקר בין ה-HEC 600W ל-ENERMAX ECO +80 500W שכחתי לציין יעבוד על ATHLON 2X4 וכרטיס מסך HD4870 +OC בינוני למעבד תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by topcat115,

מחפש מארז הכי קטן שמתאים ללוח בגודל 30.5 על 22 ס"מ.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , קניתי מחשב חדש לא מזמן , המארז שיש לי כרגע הוא של HUNTKEY פשוט , עם מאורר 120 מקדימה ומאחורה . מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך + קירור למעבד , כנראה שאני אקנה HD4870 שיצאו החדשים . אז יש בתכונן לקנות גם מארז חדש שיכיל את הכרטיס + יקרר הרבה יותר טוב את המערכת . חשבתי על ה ANTEC 300 , אני אקנה אותו באייבורי ככה שהוא יוצא 270 ש"ח , בגלל הנחנה , משתלם ? תודה , ושבת שלום .

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

?

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  24. יש את ה Gigabyte Aurora 570 אבל בtms בחור שם אמר לי שיש לו אותו והוא מצויין רק שהמאוררים שלו לא טובים וצריך להחליף אותם... אז חשבתי לכחת אותו ליקנות 3 מאוררים להתקין אותם בימקום אלה של הארורה לכחת את אלה של הארורה ולשים אותם בתוך המארז מאותו מערך כמו של אימורטליתי(2 אחריי הכלוב של הדיסקים אחד בתיקרה)מה אתם אומרים?ואני צריך המלצה למאוררים רצוי עם לדיםהינה הקישור רדו ובעמוד השני התמונה של המחשב(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294091.10) חשבתי על ה antec 900 ולהתקין לו פילטרים... וחשבתי על היוריקה...העניין הוא פשוט מכוער...ורק 2 מאוררים אין מצב שהוא מספיק קר! ויש אפשרות להתקין לו איזה חלון ומאורר צד או משו? מה אתם ממליצים בסביבת המחירים?אני רוצה מארז שקט מקורר …

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by zam,

האם יש בעיה מיוחדת עם חיבור שני ספקים במארז אחד.

• 10 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים