ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם GTX 660 ככרטיס מסך וG640 כמעבד,2 סטיקים של DDR3 ודיסק קשיח יחיד ואולי בעתיד SSD בנוסף. השאלה שלי היא האם ספק 450W של אנטק (VP450P) יחזיק את המערכת. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אתם חושבים שספק HEC 400AR-TF ועשה בעיות עם מערכת כמו שרשום במפרט שלי?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם הספק הזה יעבוד טוב ויחזיק עם המפרט שיש לי בצד? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2551 או שיש המלצה לספק יותר טוב בתקציב של 300 ש''ח תודה לעוזרים,אופיר
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא המוחלשת של הספק (נירא לי) בעלת ה13 ו 14 A בשתי מסילות ה 12 V עם מעבד P4 3.0G. האם ספק בעל 13 ו 14 A יחזיק X1950GT? תודה
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי כמה שאלות. האם HX520W יותר חזק וטוב מVX450,550??? אך בודקים אם ספק תקין? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן קירור למעבד בשם MUGEN 2, ולצערי הרב הדלת של המארז ( יש לדלת מאוורר גדול ) לא נסגרת יש הרבה סוגים למארזים אבל אני לא יודע מה לבחור :s05: סכום : עד 500 ( אפשר טיפה לחרוג ) צרכים : א) שהקירור החדש יתאים ב) שיהיה בעל מסננים וקליפסים ג) שיראה טוב חחחח תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום מאוורר אחורי במארז התקלקל. מאוורר זה היה מחובר לכבל ספק כח. רכשתי מאוורר חדש,כאשר החיבור שלו הוא ללוח אם. 1 האם יש הבדל בין מאוורר מארז שמחובר דרך כבל ספק כח לבין מאוורר שמחובר דרך לוח אם מבחינת בטיחות המחשב?,מה היתרון בין, או ההבדלים בין סוגי החיבורים של מאווררים. 2 יש לי בנוסף מאוורר על המארז מקדימה שמכניס אוויר למארז יש לי מאוורר בדופן המארז שמוציא אוויר הרכבתי את המאוורר האחורי על המארז בצורה כזאת שהוא מכניס אוויר. האם זה תקין? תודה מראש על תשובותכם.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כליל את המחשב שלי (פרט ל DVD ולמארז הכל...) המארז דיי פשוט וכך גם המאוורר של המארז, המאוורר של המעבד הוא זה שהגיע עם ה i7 כי אני לא עושה OC ולא ממש צריך. העניין שהמחשה כן מרעיש. המאוורר הרציני ביותר בכל המחשב הזה הוא דווקא זה של הספק, החלטתי לקנות משהו שניראה לי קצת יותר רובסטי מהדרעק הרגיל. אז קניתי את זה:http://www.corsair.com/en/power-supply-units/cx-series-psu/cx500-80-plus-bronze-certified-power-supply.html כתוב שזה ממש שקט אבל אכשהו לא ממש ניראה לי שזה שקט.... עוד לא ניסיתי לעזור לרגע את אחד המאווררים ולראות מי זה באמת מרעיש, אבל ניראה לי מאוד שזה הספק. האם ככה זה או שכדאי להחליף ספק בטענה שהמאוורר לא תקין ? מישהו מכיר את הספק ויכול לאשר לי שהוא…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לחבר שלי קיבל כרטיס מסך GTX560 או GTX560TI , הוא לא יודע איזה סוג יש לו כמה ואטים הכרטיסים האלה צורכים ? ויש לי ספק מיותר של Seasonic 400ET ואצלו יש Zeus 500Watt . אני רוצה להביא לו בחינם את ה 400ET שיוכל לחבר את הכרטיס שהוא קיבל האם ה 400 ואטים שיש לSeasonic טוב יותר מ 500 ואטים שיש לZeus ? אני חושב שהספק שאני נותן לו הוא טוב יותר ויחזיק את הכרטיס מסך בלי בעיה, אפילו שיש לו פחות ואטים והספק שיש לו לא יחזיק אותו , אפילו שיש לו 500 ואטים - אבל מה שקראתי כאן באתר הם לא ואטים אמיתיים והSeasonic מוציא 400 ואטים אמיתיים האם אני צודק ?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
השבוע קניתי את ה- nzxt phantom 530 ושמתי לב שהפאנלים הצדדיים שלו לא נסגרים בצורה חזקה אלא רועדים קצת במקום (עדיין לא חיברתי את מערכת המחשב למארז כך שאני לא יודע אם הפאנלים ירעדו כשהמחשב מופעל), האם זו בעיה במוצר או שככה זה וזה לא ממש קריטי? אני אשמח לשמוע תשובה גם ממי שיש לו ניסיון במארז הזה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
צריך מארז בסיסי ללוח אם atx אין צורך ב- rgb וכו’ רק שיהיה מאורר מספיק ולא מרעיש מדי, גובה הקירור מעבד הוא 160 ממ אשמח מאוד להמלצה תודה
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
- 3 followers
-
-
אני קונה מחשב חדש עם יציאת ה R600 , רציתי לדעת איך המארז של http://www.alienware.com/ האם הוא טוב ? או שה COOLER MASTER 830 EVO וב יותר מבחינת קירור ? והאם ה R600 אמור להיכנס בו ? בכל מקרה איפה אני יכול לקנות את המארז בנפרד חוץ מב EBAY ? תודה ויום טוב אריק .
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
POWER SUPPLY Spire Jewel 550WATT True 12CM FAN איך הוא? הוא חזק או שעדיף לא לגעת בו? אני יכול להביא אותו בסביבות 310 ש"ח כדאי? לבין הספק-POWER SUPPLY TOP POWER EZ SILENT 600WATT שזה אני מביא ב-350 ש"ח מי מבין השתיים יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איך בוחרים מארז ? ואיך בוחרים ספק כח ? 200 - 300W משרדי ? , 300 - 1000W משחקים ? ואיך יודעים איזה חברה לקחת ? ויש תקנים ATX 2.1 , 2.2 , 2.3 יש כל מיני .
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום , אולי למישהו יש ניסיון איפה אפשר להשיג סליל ראשי גדול ( 4 זוגות רגליים ) לספק של HEC AR300 TF הוא נשרף והייתי רוצה להשיב את הספק לחיים, ד"א הספק החזיק שרת קטן ביתי במשך 3.5 שנים ללא שום בעיות . תודה .
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המפרט שאני מתכוון לקנות הוא Q9300+FREEZER7 PRO ABIT IP35 2GB DDRII 800 CL4 כנראה 9800GTX בינתיים יש לי 250GB KS של WD מארז APPOLO וצורב של ASUS (לדעתי זניח) אני מניח שהספק שיש לי (FSP 350W GLN) לא יחזיק את המפרט, נכון? הספקים שאני מתבלט לגביהם: OCZ 600W StealthXStream, CORSAIR VX 550 SeaSonic S12II-430 430W PSU, TT TP 600W וכל ספק אחר בתקציב.. [בעיקרון OCZ יוצא לי הכי זול במסגרת המבצע של נועה מחשבים] מה הכי מומלץ?
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
נשבר לי החלק שמכניסים אליו את האוזניות והUSB שבקדמת המארז הוא נשבר כשהיו מחוברים אוזניות זזתי עם הכיסא וזה פשוט עקר את כל החלק הירוק של האוזניות והן לא עובדות יותר בקדמת המכשיר זה החלק : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות שהירוק שבור , והחזרתי אותו כשניסיתי לסדר בכל מקרה אפשר לרכוש את החלק הזה אפשהו ?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא: mobo:asus P5Q cpu: q9550 8 GB RAM PSU: thermaltake 600w toughpower asus gtx 570 1280MB כשאני משחק GTA IV לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי 40-60 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש. אין שום הודעת שגיאה, שום האטה במשחק או כל סימן אחר. זה יכול לקרות בכל רגע במהלך המשחק. האם יכול להיות שהספק לא מצליח להחזיק את המחשב בזמן מאמץ במשחק? איך ניתן לדעת אם הבעיה קשורה לספק או למשחק מבוגבג תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. מחשב משרדי. שמתי לב שהספק כוח (בהתחלה חשבתי שזה המאוורר של המעבד) עולה ויורד: ז"א, הרעש (או המאורר) עובר מרועש, לשקט. ולעתים קרובות מאוד. האם זאת בעיה? האם סימני חיים אחרונים? במידה וכדאי להחליף ספק, אשמח מאוד אם אוכל לקבל המלצה על ספק כוח זול ואמין (חברה טובה). אציין שאני מתגורר ליד אייבורי מחשבים - אז אולי עדיף משם. מדור על מעבד חד ליבה, מחשב סופר בסיסי, עם 2 גיגה זכרון. והרדיסק קטן תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היה לי קירור מעבד מקורי אבל החלפתי אותו ועכשיו אני שם לב שהמאוורר גבוה ולכן אי אפשר לסגור את המארז אלא אם אוריד את החלק שאמור "לשאוב" החוצה את האוויר מהמאוורר. המארז יכול להיסגר אבל אני מרגיש שצריך להפעיל כח ואני חושש שהוא יעוות את המאוורר במידה ואכן הוא מתנגש בו. הבעיה מוכרת לכם?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window על פי המוכר של פנדס הוא אכן מגיע עם ספק 400w של raidmax והוא לא ג'נרי מה דעתכם על הספק? יש מצב למצוא משהו יותר טוב בפלוס מינוס אותו כסף? לינק למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש התקציב שלי הוא בערך 600 ש"ח. מה שהכי חשוב במארז שיהיה שקט, ובלי לדים (או לדים שאפשר לכבות, אני ישן איתו בחדר וזה מפריע לי) עדיפות גבוהה לtooless. עוד דבר חשוב זה פילטרים לאבק, כי יש לי המון ממנו בחדר =\ קראתי קצת וחשבתי על ה Antec 3700. המפרט הוא שלי הוא לוח אם: GA-M51GM-S2G של GIGABYTE מעבד: AMD Athlon 64 X2 DualCore 3800 כ. מסך: Leadtek Winfast 7600GTX TDH זכרונות: Crucial Technology Ballistix 2 GB PC2-6400 DDR2 זהו פחות או יותר, האוורור של הכ. מסך הוא המקורי שבא איתו על המעבד יושב בלוק קירור פסיבי ומאוורר 80MM גנרי תודה מראש לעוזרים. אה. אני רוצה להחליף מארז כי לאחרונה שלי התחיל להרעיש בצורה די זוועתית בצורה אקראית (המארז עצמו רוטט, דופן שמאלית …
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי ב"ניידים" על מחשב להצגת מצגות...
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שוב שלום אצלי בבית יש יותר מידי הפסקות חשמל [אפשר להגיד שבממוצע 1-2 בשבוע] מה שממש ממש לא בריא למחשב שלי אני מעוניין לקנות אל פסק , לא משהו יקר מידי [אני לא יודע מה המחירים אבל לא יותר מ600 שקל...] מה שחשוב לי זה שמתי שיהיה הפסקת חשמל , הוא יכבה את המחשב בצורה טובה ונכונה ולא יפיל מתח ויסכן בשריפת ספק או רכיב אחר במחשב תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איך המארז NZXT ZERO 2?, איך הוא מבחינת שקט, קירור, סידור כבלים, זרימת אוויר. הכרטיס מסך שהולך להיות בו הוא ה5850.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-