עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי מחשב חדש (מסך LCD 17" + מארז עם ספק כח EZCOOL450W + אינטל E6300 + לוח GA945P3S + כרטיס 7300GT + דיסק 160GB + זכרון 1GB....) אם אני רוצה להגן על המערכת שלי מברקים ושינויי מתח בחשמל ונזקים אפשריים, אני חייב UPS או שאפשר להסתפק במייצב מתח? למשל של SWEEX 2020. אם אני חייב UPS אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by omerz90,

שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב חדש והכל סגור חוץ מדבר אחד, המארז, שמעתי שיש למארז בעיית זימזום בגלל שיש מאוורר שמחובר לדלת וכדי לפתור את זה יש להעביר את המאוורר למעלה, האם מה ששמעתי נכון? אשמח לעוד קצת פרטים ממכם. ויש לי עוד שאלה, מה זה השתי כפתורים מתחת לכפתור הדלק? http://www.coolermaster-usa.com/upload/product/2710/gallery/full/8.jpg?723716946

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך המארז NZXT ZERO 2 בשביל משחקים האם הוא גדול מספיק מאוורר מספיק ,אפשרות לסידור כבלים מאווררים וכו אם לא אשמח לשמוע המלצות

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ydob,

מישהו יכול לומר לי איזה ספק אמין יותר? Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V. האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף? וכמעט שכחתי.... לאנרמקס 5 שנות אחרייות ולטמלטייק 3. כמובן שאני צריך לשלם יותר בשביל הטרמלטייק...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Jhonta,

אני מתכנן לעבור בקרוב למעבד מרובע ליבות (עם ירידת המחירים ביולי) ואולי עם איזה שדרוג לכ.מסך כרגע, כפי שניתן לראות בחתימה, אני עובד עם NEO 430 שכבר מזמן אני מרגיש כאילו הוא צועק עלי שאני מאמץ אותו בכל אופן, יש לי אפשרות לקנות את הספק הנ"ל מאיביי במחיר מאוד נמוך (כ 600 ש"ח) השאלה שלי היא, האם הוא נחשב מוצלח (כסידרת ה NEO או NX של CORSIAR) או שכמו הספקים החלשים יותר של TT - הוא לא מומלץ ? תודה ואשמח לשמוע דעות עריכה: ישנם שני דגמים, אחד מודולרי והשני לא בשביל המודולרי, המחיר יעלה בכ 150 ש"ח יותר..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by avivboker,

שלום לכולם חיפשתי די הרבה בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני מחפש מארז די פשוט לא משו מושך את העיין בעל אוורור או יכולת קירור טובה (לא ממש מעניין אותי הטמפרטורה אלה השקט) (אשמח לכמה מאוורירים של 150 מ"מ או 200 מ"מ בשביל השקט..) חשוב יציאות usb 3.0 קדמיות אוזניות ומיקרופון לא מעננים אותי אז עדיף בלי שיוכל להכיל כרטיס מסך 12 אינצ' ולא הכרחי אבל יועיל אם הוא לא יהיה גבוה (לא כמו מה שיש לי עכשיו (50 ס"מ) ) כמובן שאם קיים מארז שממש מתקרב לדרישותי והוא עובר פחות או יותר את התקציב אמשח לבדוק אותו תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה התקציב הוא באיזור ה1200... כמה דגשים שאני מחפש... חייב להיות מסוגל להכיל ספק PS2...(בגודל רגיל)... רצוי בצבע שחור... רצוי עם שלט... קירור יעיל... רצוי כונן 5.25 רק אחד חיצוני... ורצוי שלא יהיה כונן 3.5 חיצוני... נראה לי שזהו... המאז הזה היה נראה לי מתאים....מה אתם חושבים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18607

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Skippy,

RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400Watt No Window על פי המוכר של פנדס הוא אכן מגיע עם ספק 400w של raidmax והוא לא ג'נרי מה דעתכם על הספק? יש מצב למצוא משהו יותר טוב בפלוס מינוס אותו כסף? לינק למארז: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506

9. המפרט שלי בצד רק עם מעבד חדש שרכשתי אתמול אטלון 640 X 4 אתמול לאחר ההרכבה של המעבד המחשב חדל מלעבוד לאחר זמן עבודה קצר והנורה בלוח אם החלה להבהב והמחשב לא נדלק מאז לפי תגובות שחיפשתי ברחבי הרשת לגבי המקרה הנ"ל הבעיה ככל הנראה או מהספק או מהלוח אלך לחנות לוודא שזה הספק ובמידה וזה הוא אבקש את המלצותיכם לספק כמה שיותר זול ושקט למפרט הנ"ל אם אפשר עד 250 ש"ח +-

10. יש לי THERMALTAKE SWING VB6000SNS ATX COMPUTER CASE, הבעיה היא שמזה זמן מה כפתור האיתחול לא פועל. האמת, שזה מתחיל להיות כל כך מעיק שבא לי רק בגלל זה להחליף מארז. אבל תכלס זה אחלה מארז ואין לי גרוש. מישהו פה מבין מספיק כדי להסביר לי מה לבדוק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Yaniv_sosner,

יש לי כזה ציפוצף מהספק שקניתי לפני שנה +- (לא החדש) רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה.

12. יש משהו ברמה שלו במחיר הזה? מעצבן הקטע הזה עם היבואן... עד שמגיע לחנות :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by devilh,

מחשב יחסית high end יכיל את החומרה הבאה: הספק עדיין לא נקבע - אבל מתכנן ללכת לכיוון ה-750-850W משתדל 80GOLD מעבד i7 4470k + לוח אם INTEL DZ87KLT-75K + דרייב SSD 240GB מסדרת 525m של אינטל Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz כרטיס מסך AMD 7870 או 7970 עוד לא סגור(בידיוק מדבר על זה בפורום כרטיסי מסך) קירור נוזלי למעבד-ALL IN ONE Corsair H55 (קיים כבר אצלי) הדברים שאני רוצה במארז: 1.איוורור מאקסימלי - גישה להרבה מאווררים -עליונים,תחתונים,מקדימה,מאחורה והדבר שהכי קשה למצוא -מקום לאיוורור גדול מהצד (יש לי כרגע מארז enermax chakra שיש לו מאוורר 25CM על הדלת שאף על פי מהירותו הנמוכה- עושה עבודה מדהימה) 4. נגישות צידית ו TOOL FREE להארדיסקים 3. USB3 וAUDIO קידמיים (אם אפשר גם…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ZXY1,

מחפש מארז שוכב ל - HTPC אם אופציה להוסיף כרטיס מסך חזק בעתיד אם הצטרך (בגובה של כרטיס מסך רגיל) חשבתי על שלושה דגמים EZCool R-120A Slim HTPC 400Watt Real = 290 ש"ח בערך או: [table][tr][td]ENERMAX LAGUNA 80MM FAN FRONT USB X4 HD AUDIO 300W = 350 ש"ח בערך או: [/t]Hec CompuCase CI-7328 מארז HTPC כולל ספק 250Watt / 300Watt = 285 ש"ח מה כדאי מבחינת אמינות / מחיר / תועלת ? היו פעם מארזים רגילים שוכבים ל - IBM ו - HP שהייה אפשר לשים עליהם את המסך והם יום קצת יותר גבוהים מהמארזים שרשמתי פה היום אפשר להשיג מארזים כאלה ? תודה [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by timac,

שלום אני מחפש מארז בתקציב של 600-700 שקל חובה מהחנות www.tms.co.il הדרישות שלי הם רק שיהיה שקט ומקורר היטב דגש על השקט.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הקיט הזה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=A2384&affiliate=zap

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Oranili,

יש לי מארז פתוח משתי הדלתות עכשיו אמרו לי זה לא יקרר לך את הבפנים של המארז זה יהיה יותר גרוע ... כי האווויר יוצא .. מה אתה ממליציים לי לסגור את המארז ? או להשאיר ככה? מה יותר יקרר?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לילה טוב לכולם אני בונה מערכת HTPC והומלץ לי על המארז : NZXT Duet No PSU 1. העניין הוא שהתלהבתי מהשלט וה- VFD של IMON http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=685 אבל, למארז דלת אלגנטית שמגינה על הכוננים ולהוריד אותה יהיה להרוס לו את הצורה. הבנתי שניתן למצא את הסט בנוי במארזים ובינתיים המארזים הזולים ביותר (ועדיין בגודל מלא ) שהצלחתי למצוא הם באך ומוצארט . לינקים לאתר החברה: מוצארט - vc4001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp באך - vc8001 http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/bach/sns.asp אולם 1. ממה שקראתי פה אני לא בטוחה לגבי איכות המארזים. 2 המארזים מגיעים עם מאווררים קטנים מידי ואנ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by lowlow1001,

אני מחפש מארז סולידי ללא אורות צבעונים וחלונות שקופים הרכיבים מופעים בצד כך שמינימום נראה לי MIDI TOWER בנוסף יש לי עדיפות למאווררים מקדימה ומאחורה החדר שבו נמצא המחשב חמים הסגנון הוא ה ANTEC P-180 אבל במחיר זול יותר ז"א לא חשוב לי מותג בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. בעקבות המלצות על המארז Thermaltake Eureka ובעקבות זה שלא מצאתי מארז מספיק טוב ומאווורר שיכניס בפנים את GeForce 8800GTS, קניתי את המארז הנ"ל, ואני קצת מאוכזב. המארז נראה פשוט מדהים, עם האור הכחול בחושך. (+Zalman CNPS9700 LED שמזרים עליו גם אוויר עם אור כחלחל...) מרווח בצורה מוגזמת. זרימת אוויר וטמפרטורות מעולות ביותר. אבל... הזמזום הזה הורג אותי. זה לא ממש רעש, אבל זה כמו שעוברים ליד ארון חשמל, ושומעים זמזום כזה, אבל טיפה יותר חזק. המאווררים שקטים לחלוטין, ואני כמעט בטוח שזה לא משם. זה גם לא מהכרטיס מסך, שמום מה הפתיע אותי לטובה עם השקט שלו. (המאוורר עובד על 70%) אולי זה הדיסק קשיח? הספק?(הוא אמור להיות חרישי במיוחד) זכרונות עושים רעש בכלל??? השאלה שלי האם ערכת השקטה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Vincent,

אני רוצה לקנות אל פסק למחשב עם ספק 530W ומסך 22 אינץ' (2443BW). האם האל-פסק RPC 650 יספיק למערכת כזאת? או לקחת את ה- RPC 750 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

עשיתי חיפוש והשאלה נשאלה ב 2010.... תקציב עד 1000 ללא ספק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rafip77,

שלום, יש לי מחשב סטנדרטי מעבד כפול ליבה הרד דיסק אחד ושאר ירקות... עם מארז רגיל ATX יש לי רק מאוורר אחד במארז וגודלו 120mm היכן כדאי להרכיב אותו? מקדימה או מאחורה? והאם להרכיב אותו שיוציא אויר או יכניס אוויר ? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Shoko,

ה- nzxt עולה 520 ומהצד השני של הזירה 480 ... מי מקרר יותר טוב ? מי בנוי יותר טוב ? מי יותר שקט ? ובכללי מי יותר איכותי ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Internal,

יש לי שאלה לחבר שלי יש פנטיום 4 לא חדש יום אחד נישרף לו הספק היה לו גינרי 350וואט החלפנו לו לגינרי אחר 300 ועבד אחרי שבוע נישרף הספק השני הוא כבר לא בטוח אם ללכת לקנות חדש או שהבעיה נובעת מהלוח אם או מהשקע , אין מספיק כוח לספקים הגיוני??? גינרי??? עד אז הספק הראשון עבד 5 שנים..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים