ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא בצד והוא ממש לא דורש ספק חזק אני פשוט רוצה אחד שקט כמה שיותר. אתמול לקחתי מברג וקרעתי את החוטים של המאוורר של הספק כדי להשתיק את רעש הטרקטור שהוא עשה ועכשיו הוא מתחמם מאוד :-[ באתר אינטל רשום לגבי הלוח שלי: What kind of power supply do I need for the D850MV desktop board? The D850MV desktop board requires a power supply that complies with the ATX12V Power Supply Design Guide Version 1.1. The ATX12V power supply required for the D850MV desktop board has the standard 20-pin ATX Main Power Connector, and a 4-pin +12V auxiliary power connector. An optional 6-pin auxiliary power connector is required only when AGP Pro50 is used. The new 4-pin +12V power connecto…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
nzxt phantom 410 או fractal design R4 מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בסלון מזה 3-4 שנים, השבוע הלך לעולמו הספק כח. אני מחפש משהו שקט שיעשה את העבודה עד מחיר של 250. (אם יש בפחות אז עדיף). הספק שהיה עד היום הוא 300W ג'נרי. אני לא זוכר בדיוק את המפרט אבל מדובר במחשב עם לוח MIN ATX, מעבד AMD סטדרטי לאותה תקופה (לפני 3-4 שנים). 4G זיכרון, כונן HD אחד, וכונן DVD אחד. כרטיס מסך נובנה בלוח אם. אין כרטיסי נוספים. המארז קטן לכן יש מגבלה לגודל של הספק: תמונה של הספק הישן: מחיפוש באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=250-FN-2RX&affiliate=ret http://www.ret.co.il/products/107056-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-seasonic-ss-250tfx.aspx האם הספקים האלו 250W אמורים לה…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הבית שלי סובל מהפסקות חשמל תדירות.. כנראה שאחת הפאזות בעייתית ולמרות שגם חשמלאי היה וגם חברת החשמל - עוד לא הושג פתרון מלא. יש לי מחשב חדש שמחובר לפאזה הזו וכבר סבל לפחות 3 פעמים מהפסקות החשמל הללו - מה שהעלה לי הרעיון שאולי אני צריך אל פסק. אז דבר ראשון - האם זה באמת מוצר כדאי עבור מחשב ביתי (ספק corsair 750tx) ואם כן.. אז על איזה אל פסק הייתם ממליצים? דבר שני - האם מגן מתח / ברקים יכול גם לעשות עבודת הגנה ראויה?.. בסך הכל יש הבדל תקציבי עצום בינהם ואין לי חשש של אובדן מידע על המחשב - אלא רק לא רוצה נזק פיזי לחומרה. תודה..
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי אני נמצא כרגע בבירורים עם אודיולאב לגבי מחשב אודיו בסיסי לבית, ורציתי לוודא איתכם לגבי הספק. למחשב יש ספק 350W מיוצב ושקט עם תקן 80+ (לא מצוין חברה או דגם והם לא אומרים) והטכנאי שם אומר שהספק מתוכנן להספיק לכל שימושי המחשב עם טווח ביטחון נאה. המחשב כנראה יהיה i5 עם 4GB זיכרון ו2 דיסקים של 500GB כל אחד (אולי אחד של 1TB) שימושי המחשב הם לעריכת אודיו בייתית - CUBASE5 + REASON4 ציוד חיצוני שיהיה מחובר למחשב בלי מקור מתח נוסף: עכבר ומקלדת, כרטיס קול - DC9V 500mA, מיקרופון ZOOM H2 - DC9V 300mA, מקלדת שליטה M-Audio AXIUM 61 DC9V 500mA האם לדעתכם ספק 350W יכול לסחוב את כל זה עם טווח ביטחון? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כונני 3.5 חיצוניים נפוצים מאוד כיום ורובם מתחברים בנוסף לכבל usb גם לחשמל (אני לא מדבר על אלו עם eSATA) רציתי לדעת אם קיימים ספקים הכוללים יציאת חשמל של 12V2A ועדיף על מסילה נפרדת שלא מחוברת כלל ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם ה-SMART UPS 1500 כשלוש שנים. עד עכשיו הוא שרת אותי נאמנה, בשבוע האחרון כל הלדים של הבטריה מהבהבהים קבוע. אני חושב שהבטריה הלכה (למרות שיש נורה ספציפית לזה והיא לא דולקת) מבחינת העומס אני נמצא בלד הראשון (הוא סחב פעם 2 מחשבים ו-3 מסכים, היום הוא סוחב מחשב + מסך + נתב) משהו מכיר את התופעה ? האם זו בטריה או משהו אחר ? שווה לתקן או לקנות חדש ---> ואם כבר חדש, אני לא בדקתי כבר שלוש שנים ,האם יש לו יורש ? או שפשוט כדאי לקנות את אותו מוצר שוב ? (הוא די יקר...) תודה, דני
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
רכשתי לפני יותר משנה מערכת מחשב עם מארז וספק כוח גנרי כלשהם. שמתי לב שכשאני משחק משחקי מחשב הספק כוח מתחמם מאוד עד שהמחשב נכבה פשוט בשלב מסויים. 1. האם בעיות כמו קפיאה של המחשב בפתאומיות שמלווה ברעש חזק וצורם מהאוזניות, יכולות לנבוע מהספק כוח. 2. אני אהיה מעוניין להחליף את הספק כמובן, דרישות: אמין, שקט יחסית, לא יקר . המערכת: Intel CPU i5 750 NVIDIA GeForce GTX 275 MB P55A-UD3
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, אז כנראה שבסוף זה כן יהיה ה-P182 (לא נגמר, עולה ועולה התקציב...לא נגמר... ) אז התייעצתי עם חבר שלי שיש לו את המארז הזה והוא אומר שבגלל המבנה של סידור החוטים, עדיף שלספק יהיו כבלים ארוכים... הבנתי ש-400W יספיק לגמרי למפרט שלי (Q6700, 8800GTS) אבל אני רוצה להשקיע קדימה, למקרה ואוסיף עוד פריטים, כלומר שתהיה השקעה לטווח ארוך (שנתיים-שלוש) של 500W-600W איכותי. מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
האם הספק TR2 Power W0090 470W של חברת thermaltake הוא טוב למחשב עם core2duo e6750 +nvidia geforce 8800gts 320mb או שכדאי לקנות enermax liberty 400w אני מתכננן אוברקלוק למעבד מקווה ל3 ג'יגהרץ. דחוק בתקציב...מנסה לחסוך...תענו מהר בבקשההההה!!!!! תודה ואני צריך גם חוות דעת לגבי מארז של CHIEFTEC: Chieftec Giga GH-01BW או Chieftec Giga GH-01SLW תודה רבה!!!
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי את המארז לפני כמה ימים ובהרכבת הקשיחים שמתי לב שאפשר להרכיב את הקשיחים רק בכיוון אחד, שהחיבורים שלהם פונים לדלת השמאלנית של המארז במקום לימנית כמו שרציתי. האם יש דרך לעקוף את המגבלה ? תמונה להמחשה : http://www.xsreviews.co.uk/images/Lian-Li-PC-B25F/small/Lian-LI-PC-B25F-21.jpg
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות נראה לי שחיברתי למחשב שלי יותר מדי חלקים הצורכים חשמל והספק שלי לא משהו (אפילו דיי גרוע) חברה- COOL CASE ומודל LC-B500E עכשיו נוצרו לי בעיות שכאשר אני משחק משחקים כבדים הצורכים כמות גודלה יותר של מאמץ מצד המחשב (קריסיס וCOD5 וכו) המחשב פשוט קרס לי נכבה ונדלק מחדש ואחרי יומיים (לא יחסתי חשיבות לענין) והוא פשוט נשרף האם זה קשור לאופן שבו הוא נשרף והאם הוא באמת יכול להחזיק את הנתונים הבאים כרטיס מסך GF 9600GT (שני חיבורי חשמל) שני צורבים (משנה איזה ???) 2מאוורים מקדימה ומאחורה פלוס אורות שני הארד דיסקים אחד 160 GB השני 500GB וכמובן את הלוח אם תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ליפני יומיים קיבלתי מחשב חדש הרכבתי אותו הכל עבד נהדר ושקט במיוחד הספק הוא HEC RAPTOR 450 יום למחרת הדלקתי אותו והוא התחיל להרעיש ולעשות רעש לא רגיל אני רוצה להחליף אותו תנו לי הצעות לספקים טובים ושקטים המפרט הוא: E8400 EP43-DS3L AC 7 PRO ANTEC SONATA III 4GB 800 750GB HD HD 3650 512 MB HEC RAPTOR 450 תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המארזים? חוץ מהמחיר כמובן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7430 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5346 והאם יש אולי מארז אחר במחיר הזה שעדיף?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תקציב קטן , עד 250 שקל עם זה ב KSP או אם זה ב NOA או חברה אמינה אחרת שאשפר לשלם לשליח את הכסף אז עד 200 שקל כי 50 שקל הולך על משלוח. שיהיה מארז לבן , אפור או כל עיצוב אחר שיתאים לכונן לבד , שיהיה שקט , עם מאווררים או אם הוא בלי מאווררים אז שיהיה לו מקום למאווררי 90MM ושלא יהיה שביר תודה. (לא חייב ספק )
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב סטנדרטי מעבד כפול ליבה הרד דיסק אחד ושאר ירקות... עם מארז רגיל ATX יש לי רק מאוורר אחד במארז וגודלו 120mm היכן כדאי להרכיב אותו? מקדימה או מאחורה? והאם להרכיב אותו שיוציא אויר או יכניס אוויר ? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! רכשתי את המארז nzxt switch 810 שאגב זה מארז מדהים פשוט חשבו בו על הכל פצצה של מארז!! יש לי לשאלה לגבי מאווררים המארז מגיע עם 4 מאווררים יש לי אופציה להוסיף עוד שתיים בגג המארז עוד שתיים בתחתית המארז ועוד אחד בקדימה של המארז לפי מה שראיתי עד עכשיו ואני חושב יש עוד כמה מקומות חח יותר מידי. רציתי לשאול האם כדאי להוסיף עוד מאווררים ואם כן איפה? ואיפה אוכל להשיג את המאווררים כמו אלו שמגיעים אם המארז? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב בקרוב המיפרט שיתוכנן להיכנס אליו זה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:GA-G31ME-S2L G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200RPM זיכרון:Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz ספק:Golden Tiger 450W מארז:CoolerMaster Elite 334 זה בינתיים העדפה שלי מכל מה שיש למטה... המעבד יעבור OC, יש לי בצד F7P +יכנס במחשב הזה בקרוב שאני יתארגן על קצת כסף כרטיס מסך בינוני כמו 8600GT/9500GT למשחקים קלים כמו פיפא. האופציות במארזים: CM 334 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6770 HEC 6C28 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=6830 HEC 6C60 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=5935 בעיקרון גם הAPEX נכנס פה אבל אין אותו לא באייבורי ול…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני שוכר דירה שפעם בכמה חודשים, יכול לקרות של קפיצה של הפקק בארון חשמל (לרוב זה קורה שאני מכבס, מדליק מזגן, ומפעיל את הדוד ביחד- עומס). אני הולך להחזיק בקרוב מחשב עם המפרט הבא: I7 2600K ספק 500 W כרטיס מסך NDIVIDIA 560 2 כוננים קשיחים בסך של 2.5 TERA 2 מסכי מחשב (סמסונג 24 LED, ועוד מסך LCD 17 קצת ישן יותר של חברה לא מוכרת) רמקולים 2.1 של creative אני מניח (עוד לא קניתי..) אני הולך לעבוד עם תוכנת עריכה AVID MEDIA COMPOSER עשיתי הרבה חיפושים בפורום ומרוב כל ההסברים, כל המידע כבר התבלבל לי. ההייתי שמח להמלצה לאל פסק טוב של חברה טובה, שפשוט יבטח אותי במקרה של הפסקת חשמל כמו שתיארתי. אני מחפש הגנה של הרכיבים של המחשב, ולא גיבוי פרוייקט שאני עובד עליו (כי כמו ש…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח שמאוד מרעיש והייתי רוצה להחליף אותו לאחד כמה שיותר שקט, בתקציב של עד 400 ש"ח. המפרט שלי: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: Foxconn 865G7MF-SH (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: Intel Springdale-G i865G NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256 MB ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II תודה!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני צריך המלצה על ספק כוח חדש למערכת הבאה: STRIKER II FORMULA Q9550@3.7 CORSAIR XMS2 2X GTX260 OC2 MAXCORE 4HDDs לפני זה היה לי CORSAIR TX750---->R.I.P
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני זקוקה למארז + ספק בבערך 850 ש"ח והכי חשוב שיהיה שקט ושיהיה זמין באתר של zigzag. האם יש לכם רעיונות? אין כוונה לעשות OC. זה למחשב עם: AMD PhenomII x4 (955) - quad-core [AM3] 3.2GHz 45nmBlack Edition - RETAIL HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL GIGABYTE GA-770TA-UD3 (AMD 770) - ATX SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 אני מוכנה לשמוע על כל דגם כל עוד יש אותו בחנות. המארזים שהצעתי הם כאלו שהציעו לי. כל עזרה מבורכת!!!
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש את ה Gigabyte Aurora 570 אבל בtms בחור שם אמר לי שיש לו אותו והוא מצויין רק שהמאוררים שלו לא טובים וצריך להחליף אותם... אז חשבתי לכחת אותו ליקנות 3 מאוררים להתקין אותם בימקום אלה של הארורה לכחת את אלה של הארורה ולשים אותם בתוך המארז מאותו מערך כמו של אימורטליתי(2 אחריי הכלוב של הדיסקים אחד בתיקרה)מה אתם אומרים?ואני צריך המלצה למאוררים רצוי עם לדיםהינה הקישור רדו ובעמוד השני התמונה של המחשב(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294091.10) חשבתי על ה antec 900 ולהתקין לו פילטרים... וחשבתי על היוריקה...העניין הוא פשוט מכוער...ורק 2 מאוררים אין מצב שהוא מספיק קר! ויש אפשרות להתקין לו איזה חלון ומאורר צד או משו? מה אתם ממליצים בסביבת המחירים?אני רוצה מארז שקט מקורר …
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-