עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אז אחרי כל מיני דעות ששמעתי פה בפורום וגם אחרי חיפוש קטן בדיונים קודמים וקריאת ביקורות כאלה ואחרות החלטתי ללכת על המארז הזה.. ואני לא אוהב שאנשים אומרים שזה זבל וחרא של מארז וכאלה דברים . אין לי בעיה שאומרים דעות אבל אפשר להוסיף נימוק ולא להגיד סתם . כי מערכת הקירור שם צריכה להיות טובה היות המאווררים הגדולים וכמובן שיש אופציה להוסיף עוד מאורר מאחורה וזאת אחת מהשאלות שלי .. רציתי לדעת קודם כל מי שיודע וקנה או מכיר מישהו שיש לו את המארז מה אני אמור לקבל עם המארז .. איזה לדים או מודינג למאווררים , משהו .. זה חשוב . על מנת שאני אדע אם אני צריך לקנות או לא . לגבי העיצוב אין מה להגיד עיצוב סוף וקירור זה אף פעם לא בעיה תמיד אפשר להוסיף מאוררים או מערכת קירור למעבד , ולכן לדעתי ה…

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by yanivz,

שלום לכולם אני צריך מארז שוכב המומלץ ביותר למחשב גיימינג אשמח להמלצה בעניין תודה מראש

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by OverBooking,

זה עבור חיבור שני מחשבים רגילים + מסך אחד. מגבלת מחיר 500-1000 ש"ח . יש לי 2 אופציות: OPTI TS1000B UPS Advice PRV1000 לא מצליח למצוא מידע סביר על ההבדלים ביניהם ומי עדיף. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  4. אני מחפש ספק שיהיה טיפה יותר חזק מהNEO 430W שהתכוונתי לקנות עם הP150 ובסוף החלטתי ללכת על הLEXA + הספק שאני מחפש. התקציב הוא בערך 500-550 ש"ח מהחנות IQPC.

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  5. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3114 או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3258 שניהם באותו מחיר בערך... ושניהם דיי יפים השאלה איזה כדאי?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  6. במידה ונשים את עיניין המחיר בצד, מה דעתכם על המארז הנ"ל ? מבחינת קירור ?

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  7. שוב שלום, בגדול זאת המערכת שאני בונה 2600K ASUS MAXIMUS IV EXTREME G.SKILL "XL"16GB (4096MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X SAPPHIRE HD6970 2GB GDDR5 x2 כלומר SLI של 6970 NOCTUA NH-D14 WD BLACK 2TB SATA Intel 160GB SSD וכרטיס קול וצורב (לא חשוב אני מניח לצריכת חשמל) רציתי לקחת את המארז של Lian Li ה-PC-P80 אבל מסתבר שאחרי הרבה בדיקות פשוט אף אחד בארץ לא מוכר אותו אז שוב חזרתי לנקודת ההתחלה בהתלבטות על מארז, ולגבי ספק כוח אני פשוט לא מבין יותר מדי וראיתי שממליצים על Corsair 750W TX : CMPSU-750TX כמה פעמים באתר ומשום שאין לי מושג כמה כוח אני בעצם צריך בשביל המערכת תהיתי אם מישהו יכול לעזור בעניין. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  8. בס"ד שלום רב האם ANTEC TRUE POWER QUATTRO 850W הספק הזה , יתאים לי למערך 2 כרטיסי מסך 6970 2 GB ? או שאני צריך לקנות WATT 1000 ? אשמח לקבל תשובה ממבין דבר בבקשה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by rroonnii,

מבחינת קירור ומרווח? אני רוכש מחשב מTMS ,אין שם את את הII690 . אבל בכל זאת מסקרן אותי. בK62B יש רק מאוור אחד שמכניס אוויר ושלושה שמוציאים והוא גם נראה קטן . הוא הכי עדיף למחירו שם בTMS ?

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by Stingray,

למחשב AMD Barton 2500 עם6600GT לא רוצה ספקים של thermal Take משהו עד מחיר של 300 ש"ח. לא עושה OC ולא כלום,יש לי בפנים כונן CD אחד,HD אחד,מאוורר של 120mm ועוד אחד של 80mm תודה מראש

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by WarNet,

היי,יש לי את המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 6MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1562 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-P67A-UD4 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪960 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2264 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪274 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר למזומן 1499ש"ח , יחידות 2 ₪3054 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2282 צור…

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש (מסך LCD 17" + מארז עם ספק כח EZCOOL450W + אינטל E6300 + לוח GA945P3S + כרטיס 7300GT + דיסק 160GB + זכרון 1GB....) אם אני רוצה להגן על המערכת שלי מברקים ושינויי מתח בחשמל ונזקים אפשריים, אני חייב UPS או שאפשר להסתפק במייצב מתח? למשל של SWEEX 2020. אם אני חייב UPS אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  13. Started by dorman2,

אני מריץ בזמן האחרון שאלות בנושא תאימות ספקי כח APFC עם אלפסק פשוט modified sine ולא מקבל תשובות. אז הנה תשובה מנסיוני: קיבלתי מחברת RSM ספק של seasonic מדגם S12II-430 בתנאי שיעבוד עם האלפסק שיש לי אחרת אוכל להחזירו ולקבל החזר מלא לכספי. הם מאפשרים זאת כנראה משום שהוא מגיע בתצורת OEM אבל בכל מקרה אני מודה להם על הנכונות. אתמול הרכבתי את הספק והפעלתי אותו מהאלפסק במצב סוללה (מתח רשת מנותק). להפתעתי הספק עבד חלק. לא התנתק ולא זמזם. דבר נוסף ששמתי לב הוא בצריכת ההספק. בספק הגנרי שקדם לו ראיתי עומס של 52% לפי תכנת האל פסק (VIEWPOWER). כאשר הפעלתי את הספק החדש העומס ירד ל- 18%!!! לא ברור לי איך האלפסק מודד את זרם העומס ואיך צורת הגל של העומס משפיעה על הערך הנמדד. בעיקרון צריך …

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  14. שלום. בעקבות המלצות על המארז Thermaltake Eureka ובעקבות זה שלא מצאתי מארז מספיק טוב ומאווורר שיכניס בפנים את GeForce 8800GTS, קניתי את המארז הנ"ל, ואני קצת מאוכזב. המארז נראה פשוט מדהים, עם האור הכחול בחושך. (+Zalman CNPS9700 LED שמזרים עליו גם אוויר עם אור כחלחל...) מרווח בצורה מוגזמת. זרימת אוויר וטמפרטורות מעולות ביותר. אבל... הזמזום הזה הורג אותי. זה לא ממש רעש, אבל זה כמו שעוברים ליד ארון חשמל, ושומעים זמזום כזה, אבל טיפה יותר חזק. המאווררים שקטים לחלוטין, ואני כמעט בטוח שזה לא משם. זה גם לא מהכרטיס מסך, שמום מה הפתיע אותי לטובה עם השקט שלו. (המאוורר עובד על 70%) אולי זה הדיסק קשיח? הספק?(הוא אמור להיות חרישי במיוחד) זכרונות עושים רעש בכלל??? השאלה שלי האם ערכת השקטה…

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by RTTW,

מה דעתכם על הדגם הזה של הספק כח דווקא לא ראיתי ביקורות האם הוא טוב? http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3686 EXTREME RS-460-PCAR-A3 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by Ranja,

שלום אני די חדש פה , אז נעים להכיר. לא מזמן קניתי כמה חלקים ובניתי מחשב די חזק ( i5 2500k @ 4.5ghz / gskill 16gb 1700mhz / antec sli psu 900w / Noctua DH-14 / GTX 570 @ 860 stable / Asus P8Z68-gen3 ) . בתכלס אני חייב מארז חדש גם מבחינת קירור וגם מבחינת אסטטיקה ואיכות , חשבתי על HAFX של CM ויש גם את ה CORSAIR 800D שהוא נראה מעולה אבל קצת יקר :\ יש להתחשב בזה שאולי ארצה להחליף את הקירור משום שהוא חוסם לי מלא מהלוח אם ואת הזיכרונות ( אולי ב H100 ) . אשמח להצעות למארזים איכותיים וטובים! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  17. רציתי את הP182 על הזמן אמרו לי עוד שבוע , עוד שבועיים , עד שפניתי לזיגזאג שאמרו לי את האמת , הוא יגיע בסוף אוגוסט(דרך אגב הם ממש נחמדים). אני צריך הצעות למארז עד 1000 שקל , אני יקנה אותו מחר או מחרותיים כי יש לי את כל החלקים מחכים בחנות...

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by Yaniv_sosner,

יש לי כזה ציפוצף מהספק שקניתי לפני שנה +- (לא החדש) רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה.

19. Started by carock,

אני מתלבט בין שני המארזים.. הדברים החשובים(לפי סדר) 1.שקט 2.איכות הספק(האם אני יכול להחליף) ואיזה מהם יותר גדול..?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by FlameThrow,

המפרט שלי הוא בצד והוא ממש לא דורש ספק חזק אני פשוט רוצה אחד שקט כמה שיותר. אתמול לקחתי מברג וקרעתי את החוטים של המאוורר של הספק כדי להשתיק את רעש הטרקטור שהוא עשה ועכשיו הוא מתחמם מאוד :-[ באתר אינטל רשום לגבי הלוח שלי: What kind of power supply do I need for the D850MV desktop board? The D850MV desktop board requires a power supply that complies with the ATX12V Power Supply Design Guide Version 1.1. The ATX12V power supply required for the D850MV desktop board has the standard 20-pin ATX Main Power Connector, and a 4-pin +12V auxiliary power connector. An optional 6-pin auxiliary power connector is required only when AGP Pro50 is used. The new 4-pin +12V power connecto…

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  21. היי, אז כנראה שבסוף זה כן יהיה ה-P182 (לא נגמר, עולה ועולה התקציב...לא נגמר... ) אז התייעצתי עם חבר שלי שיש לו את המארז הזה והוא אומר שבגלל המבנה של סידור החוטים, עדיף שלספק יהיו כבלים ארוכים... הבנתי ש-400W יספיק לגמרי למפרט שלי (Q6700, 8800GTS) אבל אני רוצה להשקיע קדימה, למקרה ואוסיף עוד פריטים, כלומר שתהיה השקעה לטווח ארוך (שנתיים-שלוש) של 500W-600W איכותי. מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אהלן, אני עובד מהבית מהמחשב: i9-9900 32 גיגה זכרון כרטיס מסך מובנה ספק כוח סילברסטון 700W חרישי לחלוטין (המאוורר לא מסתובב אף פעם כי הוא פועל רק כשהמתח מעל 210W והמחשב אף פעם לא מגיע לזה) הכל מחובר לטלוויזיה 70״ של LG הבעיה הפסקות וקפיצות חשמל קוטעות לי את העבודה, שלא לדבר על זה שאני חושש לחיי הרכיבים. מחפש אל פסק חרישי לחלוטין שייתן לי כמה דקות לכבות את המחשב כשקפיצות כאלה קורות. מה אומרים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  23. nzxt phantom 410 או fractal design R4 מה דעתכם??

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  24. כבר בחרתי את החלקים האחרים ואני לא יודע איזה מארז לקנות. הייתי רוצה שתמליצו לי על מארזים שאני יכול לקנות בתקציב של 200-300 ש"ח אפשר קצת יותר מ-300 אבל עדיף שלא. אם אתם רק יכולים לציין את המחיר של המארז זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.