עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by atiasdudi,

אני לפני קניית מחשב חדש, הייתי נעול על הסיסוניק מההתחלה אבל עכשיו ל IQPC יש גם את ה OCZ המפרט יהיה Phenom II X3 720 MA770-UD3 Sapphire 4870 Toxic מה יותר כדאי? או שעדיף לחסוך 50 ש"ח ולקחת את ה Seasonic SS-500ET שיותר ישן מ S12II

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי ספק שלezcool 450W והוא מידי פעם עושה רעשים של "בזזזז" מה זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שוב שלום, בגדול זאת המערכת שאני בונה 2600K ASUS MAXIMUS IV EXTREME G.SKILL "XL"16GB (4096MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X SAPPHIRE HD6970 2GB GDDR5 x2 כלומר SLI של 6970 NOCTUA NH-D14 WD BLACK 2TB SATA Intel 160GB SSD וכרטיס קול וצורב (לא חשוב אני מניח לצריכת חשמל) רציתי לקחת את המארז של Lian Li ה-PC-P80 אבל מסתבר שאחרי הרבה בדיקות פשוט אף אחד בארץ לא מוכר אותו אז שוב חזרתי לנקודת ההתחלה בהתלבטות על מארז, ולגבי ספק כוח אני פשוט לא מבין יותר מדי וראיתי שממליצים על Corsair 750W TX : CMPSU-750TX כמה פעמים באתר ומשום שאין לי מושג כמה כוח אני בעצם צריך בשביל המערכת תהיתי אם מישהו יכול לעזור בעניין. תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by משה א.,

שלום, אני מחפש מארז בצבע לבן עם ספק כוח בעלות של 400-450 ש"ח. הבנתי כי Antec nsk4480 הינו מארז שקט ואיכותי אך יש אותו רק בצבע שחור. המחשב מיועד לעבודה משרדית וסרטים וחשוב שיהיה שקט... אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. משהו שאפשר להשיג ב-KSP. עדכון למה שאני מחפש בהודעה מס' 3. אני שונא לראות אבק בתוך המארז שלי ולכן אני חייב פילטרים (גם יש לי הרגשה שזה מקצר את אורך החיים של הרכיבים). האם יש אפשרות לשים פילטרים לבד שיהיו מוצלחים כמו הפילטרים במארזים טובים (משהו לא מסובך. אני לא הטיפוס של Modding). מיועד ללוח אם - Gigabyte GA-880GM-D2H ללא כרטיס מסך נפרד.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nir8e,

עיקר הרעש אצלי מגיע מהספק האם מישהו מכיר ספק חיצוני פסיבי (ללא מאוורר) למחשב נייח?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ~BaRaK~,

אני קונה עוד מעט 4850 HD ורציתי לדעת מה עדיף? האם 450 יספיק או שכדאי 500?

9. Started by omer_hatchek,

האם המארז Silverstone KUBLAI SST-KL03B מומלץ? איך הוא בהשוואה למארזים כמו CoolerMaster CM 690 או NZXT Tempest או Tagan Twin-Engine?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tepez,

במפרט הרב תכליתי ב5000 ש"ח שבאתר מומלץ לקחת את השילוב Antec Sonata III + Corsair CX400. איזה יתרון יש לספק הזה על הספק שבא עם הסונטה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מתעניינת במחשב pc עם מעבד אינטל ליישומי גרפיקה (מפרטים מצורפים למטה). חשוב לי : 1. שיהיו בו מחברים נוחים וקדמיים ל - usb וכן ל-Firewire 2. מחיר נורמלי - עד 500 ש"ח 3. שיהיה קל ככל היותר 4. איכותי ברמה בינונית ומעלה השאלה היא : - איך לפענח את המפרטים השונים? - איך אני אדע מה מתאים לרכיבים ולפירמות שאני מזמינה? - האם כל המארז צריך להיות עשוי מאלומיניום או פאנל בלבד מאלומיניום יכול להיות מספיק איכותי? להלן 2 מפרטים שאני מתלבטת ביניהם, וקיבלתי באתר זה: מ פ ר ט מ ס' 1 : מעבד Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5071 Light Intel LGA775 Cooler - 28dBA 65 לוח אם LGA775 Intel945G - A…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Stingray,

למחשב AMD Barton 2500 עם6600GT לא רוצה ספקים של thermal Take משהו עד מחיר של 300 ש"ח. לא עושה OC ולא כלום,יש לי בפנים כונן CD אחד,HD אחד,מאוורר של 120mm ועוד אחד של 80mm תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, אני מחפש תחליף לספק הישן שלי, FSP Epsilon 450W שמת. חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר מדי. המעבד שלי הוא e8400, שני הארד-דיסקים SATA, ארבע גיגה זיכרון וכרטיס מסך gainward hd4850 gddr5. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, לפני זמן קצר קניתי מחשב חדש (במילותיו של ערס שגילה את cs "סוווווסססססססססס!!!!!!!!111") quad q9300 hd4850 p45 שני הארדיסקים בכללי אלה האוכלי אנרגיה הראשיים ויש לי ספק EZ COOL 500W ומאז שקניתי את המחשב החדש (הספק ישן, קניתי ב50 שקל ממישהו שהרס את האחריות ורצה לשדרג) והוא עושה לי בעיות בstartup, עולה לאט, לפעמים לא עולה בכלל. חבר שלי (טכנאי מחשבים) אמר לי שזה בגלל שהספק לא מחזיק ואני רוצה לשדרג אבל אין לי מושג איזה ספק לקחת (אה, יש לי גם 3 ניאונים וכמה לדים במארז), אני מקציב לו כמה מאות שקלים ואם אין ברירה אני אעלה מה300-400 ששמתי בהתחלה אבל רק אם אין ברירה. למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום... יש לי כרגע ספק ג'נרי גרוע ורועש בטירוף על המחשב ואני מעוניין להחליפו בספק כמה שיותר שקט ושיהיה לא יקר מדי... עד 300 שח וכמה שפחות יותר טוב הנה המרפט: מעבד C2D E6300 לוח GB 965DS3 כרטיס מסך X1950PRO וזהו פחות או יותר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by normanush,

זה הדגם שלו : ELT400AWT ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by most,

גמח"ת וצום קל לכולם מה עדיף : HEC 6A19 כולל הספק HEC 6A21 כולל הספק או COOLER MASTER ELITE 330 כולל הספק מ SKYPC

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by danielzy,

שלום לכולם היום בבוקר התחילו לי בעיות בשני אל פסק של Advice.. אני יודע שהם לא משהו אבל הם משרתים אותי יפה כבר 3+ שנים. מדי פעם הם מתכבים ברנדומליות, ממש כאילו כיביתי אותם בעצמי מה שגורם לקריסה של כל המחשב. מצד שני יש גם בעיות עם חברת חשמל, מדי פעם האל פסק מפסיק לקבל מתח וגם האור בחדר מהבהב כזה. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by compman12,

אהלן. מחפש מארז HTPC , אסטטי, לא גדול. ושקט. מבחינתי שיכול לאכלס רק HD אחד (לא שזמין לקנייה בארץ . תקציב עד 700 שקל בשאיפה לסכום דרומה ממה שהצעתי. חשוב לי שוב, גודל קטן, ושיהיה שקט. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by astricks,

אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. זה מאוד חשוב לי כי אני קונה מחשב חדש הינה הלינק למארז עצמו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3651 אשמח לתשובות (ברשימה שלהמארזים בהודעה למעלה לא מצויין) +++נערך:שיניתי את הכותרת למארז בתקציב עד 800 שח+++

22. Started by Ronenosh8,

אפשר להאריק מארז פרספקס?

23. אז ככה. דבר ראשון אציין שהמחשב הוא לא שלי, P4 2.8, עם ספק ג'נרי. מה שקורה שהמחשב נכבה מדי פעם, באופן אקראי, לפעמים אחרי פעילות ממושכת, לפעמים אחרי מעט פעילות ואז צריך לנתק את הספק מהחשמל, לחכות, להחזיר ורק אז הוא מסכים להדלק שוב והוא יכול לעבוד פתאום 12 שעות כמו שצריך. אני בטוח ב99 אחוז שזה הספק, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין עוד בעיה לפני שאני מחזיר אותו. חוץ ממכשור אלקטרוני שבודק ספקים (שאין לי) יש עוד דרך לבדוק תקינות? נכנסתי לבדוק את המתח בביוס והוא קצת נראה לי לא תקין אבל זו רק השראה, הוא השתנה כל כמה שניות והיה נמוך מהרגיל. אשמח לדעת אם יש תוכנה או איזושהי דרך לאמץ את הספק ולבדוק תקינותו. תודה לעוזרים, כרגיל יש על מי לסמוך.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by vipnisim,

חבר שלי מוכר Xaser III חדש ב700 ש"ח השאלה שלי היא אם כדי לקחת או שעדיף להוסיף קצת ולקחת AURORA 3D ? בכל מקרה לא חשוב איזה מהם אני יקח הוא יעבור "קצת" מודינג השאלה היא איזה מהם הוא יותר טוב ? יותר משתלם ? ומתאים יותר למודינג

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי לוח ASUS M2N SLI DELUXE ורשום בפרטים של הלוח בדרישות של הספק רשום-atx power supply with 24-pin and 4-pin 12 plugs atx 12V 2.0 compliant זה הפרטים של הלוח ובפרטים של הספק רשום ככהATX12V v2.2 and EPS12V compliant; backward compatible with all ATX12V v2.01 systems. Special 4+4 pin connector allows multi standard compatibility http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=05550# אני חושב שלא תיהיה בעיה, כי זה לוח חדש ממש, אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח כי זה חתיכת השקעה אני לא רוצה לזרוק כסף סתם תודה רבה, ומי שיודע שיעזור לי בבקשה כי זה ממש חשוב!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים