ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה מאלומיניום, שקט, ומעוצב יפה. המערכת: 6600E, 8800GTS, P5B DLX, 2GB 800MHZ תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק(JSP 500W), הוא טוב ? ב KSP הציעו לי אותו... זה אמור להחזיק כנראה משהו כזה: מעבד : 3HT PROSCOTT ,וגם כנראה יהיה לו את הביג טייפון... דיסקים קשיחים: דסקטר של היטאצ'י 80 ג'יגה ואולי אני אוסיף העתיד אחד של 160... כונן אופטי : קומבו של LG, עושה הכול פלופי כ.מ : כנראה 1950 PRO EXTRAME של POWERCOLOR אין כ.ק זכרון: 2 של 256 שעובדים בדאול צ'אנל ,ועוד אחד של ג'יגה וכולם עובדים ב- 533 חשב להזכיר שאני רוצה כמה שיותר זול אבל לא מוכן למשהו גבולי, אני רוצה משהו שיחזיק ב120 % את המערכת...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, הייתי נעול על הסיסוניק מההתחלה אבל עכשיו ל IQPC יש גם את ה OCZ המפרט יהיה Phenom II X3 720 MA770-UD3 Sapphire 4870 Toxic מה יותר כדאי? או שעדיף לחסוך 50 ש"ח ולקחת את ה Seasonic SS-500ET שיותר ישן מ S12II
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט של מארז+ספק עד 600ש"ח צריך שספק יהיה 450V-נקי מינ' ומארז עם עיצוב יפה עם לפחות 2 מאווררים תודה רבה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם ספק כח של 500W. ברשותי אל פסק של ADVICE דגם H65, הסתכלתי על המדבקה שלו כתוב שם 300W - לא יודע אם זה הספק. האם אני צריך לשדרג גם את האל פסק? ואם כן למה כדאי לי לשדרג? המפרט של המחשב החדש: מעבד: CORE I3 503.2GHZ זכרון: 2X2048 DDR3 1333MHZ לום אם ASUS H55 דיסק: 640GB 7200RPM SATA3 כ.מסך: GEFORCE GT430 1024MB DVDRW 20X SATA WIN7 PRO 64BIT
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא למטרות של עבודה עם ריבוי מכונות וירטואליות, לא יבוצע OC בשלב הראשון של חיי המערכתובנוסף אני מביא כמה חלקים מהמחשב הישן, מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:4 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT ספק כח Seasonic S12II 430W ₪319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12II-430 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3183₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il בנוסף מארז Lian Li PC-7FW מזיגזאג כ.מסך HD4850 512MB GIGABYTE HDD- WD 1TB GREEN 32MB את שני האחרונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז טוב במחיר עד 400 ש"ח שיהיה יפה אבל זה לא הכי חשוב הכי חשוב זה שהוא יהיה מאוורר שתיהיה זרימת אוויר טובה ומאווררים טובים... ועוד משהו איך אני ידע שהמארז יתאים לי ואיך לפרק את הלוח אם ? תודה רבה !!!!! עריכה: המחשב שלי : Intel p4 3.0 GeForce 6600 GT 1.5GB RAM לוח אם ASUS P5SD2-X SERIES
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת על הנייר כתוב שהמארז שלי תומך בכרטיסים עד 26.3 ס"מ וה7870XT הוא 27.5 ס"מ רציתי לדעת אם זה בסך הכל נתון ייבש ומישהו כבר הצליח להכניס כרטיס בגודל כזה או יותר לתוך המארז הזה או שזאת באמת הגבלה ממשית ואם כן לנסר עוד שני סנטימטר מהמעגנים של הקשיחים או שיש פתרונות אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. מחפש מארז HTPC , אסטטי, לא גדול. ושקט. מבחינתי שיכול לאכלס רק HD אחד (לא שזמין לקנייה בארץ . תקציב עד 700 שקל בשאיפה לסכום דרומה ממה שהצעתי. חשוב לי שוב, גודל קטן, ושיהיה שקט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט 4850 HD ורציתי לדעת מה עדיף? האם 450 יספיק או שכדאי 500?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת שקט איכות קירור? http://www.skypc.co.il/pl_product~CA-TG10096~6~0.htm
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה מאוורר קידמי בגודל 120 מ"מ מתאים למארז זה יש לי מאוורר קידמי של COOLER-MASTER אבל הוא לא ניכנס האים צריך מאוורר דק יותר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לחנות שממנה אני מתכוון לקנות את המחשב כדי לשאול עם איזה חברות של ספקים הם עובדים אז ככה, הם עובדים עם Thermaltake ועם sweex. התקציב שלי לספק הוא בסביבות ה350 ש"ח. במקור רציתי ללכת על ENERMAX Noisetaker EG425P-VE 420W , שראיתי ב KSP, אם לא יהיו המלצות טובות אולי אני אקנה את הספק בנפרד המפרט המתוכנן שלי הוא: מעבד E6300 לוח אם - 965P-DS3 GIGABYTE זכרונות -2 של DDR II 667 512MB Kingston כרטיס מסך - 7300GT GIGABYTE צורב -של LG DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe Beige- מארז - HEC Compucase CI-6A21 תודה[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 12:39:09 אה ושכחתי - הרדיסק של WD 250GB 16MB
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... יש לי כרגע ספק ג'נרי גרוע ורועש בטירוף על המחשב ואני מעוניין להחליפו בספק כמה שיותר שקט ושיהיה לא יקר מדי... עד 300 שח וכמה שפחות יותר טוב הנה המרפט: מעבד C2D E6300 לוח GB 965DS3 כרטיס מסך X1950PRO וזהו פחות או יותר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ספק כח 520W TRIPLE RAIL SLI Corsair HX Series???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון התחלתי להתעניין ברכיבים מאוד שקטים למחשב (כרטיסי מסך פסיביים, קירורים שקטים למעבד, מארזים שקטים וכו'), זה בעיקר לאחר שמאסתי ברעש שמפיק המחשב הנוכחי שלי. בימים האחרונים התחלתי להשתעשע ברעיון של מחשב 100% פסיבי, ללא שום מאוור - כלומר, 0 רעש (טוב נו, אולי חוץ מההארדיסק, וגם זה יפתר ביום שבו כונני SSD יגיעו למחירים הגיוניים). ולכן אני פונה אליכם בעניין ספקי כוח בעלי קירור פסיבי. מחיפוש קצר באינטרנט מצאתי שיש מעט דגמים כאלה בשוק, אבל לא הצלחתי להבין מה טיבם, כמה אמינים הם, האם הם לא מסוכנים למערכת כולה וכו' וכו'. למישהו יש ידע כלשהו בעניין או לחילופין דגמים ספציפיים מומלצים? תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השבוע קניתי את ה- nzxt phantom 530 ושמתי לב שהפאנלים הצדדיים שלו לא נסגרים בצורה חזקה אלא רועדים קצת במקום (עדיין לא חיברתי את מערכת המחשב למארז כך שאני לא יודע אם הפאנלים ירעדו כשהמחשב מופעל), האם זו בעיה במוצר או שככה זה וזה לא ממש קריטי? אני אשמח לשמוע תשובה גם ממי שיש לו ניסיון במארז הזה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה אני זקוק לעזרה בקניית ספק כח.. המחשב נקנה לפני כ3 שנים - עבד מצויין עד שהיו לי מס' נפילות חשמל ומאז המחשב לא נדלק - רוב הסיכויים שהלך הספק.. מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: e8400 -לוח אם: biostar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb ddr2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET אשמח לעזרה: כמה המערכת צורכת? האם כדאי לקנות 500W או שאפשר לקנות פחות..?(עדיפות לספק איכותי וזול שיתאים למערכת בלי שיפגע בה) אשמח להמלצות..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hello i am going to buy the antec 900 case next week and i like to be 100% sure the mb psu and g-card fit it to it asus p5n32-e sli asus 8800gtx corsair hx 620w it looks like a really good case but giving the gtx is so big want to by sure it all fit in there:) thx.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק 750W והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה לבדוק כמה כוח הוא מנצל ברגע נתון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות נראה לי שחיברתי למחשב שלי יותר מדי חלקים הצורכים חשמל והספק שלי לא משהו (אפילו דיי גרוע) חברה- COOL CASE ומודל LC-B500E עכשיו נוצרו לי בעיות שכאשר אני משחק משחקים כבדים הצורכים כמות גודלה יותר של מאמץ מצד המחשב (קריסיס וCOD5 וכו) המחשב פשוט קרס לי נכבה ונדלק מחדש ואחרי יומיים (לא יחסתי חשיבות לענין) והוא פשוט נשרף האם זה קשור לאופן שבו הוא נשרף והאם הוא באמת יכול להחזיק את הנתונים הבאים כרטיס מסך GF 9600GT (שני חיבורי חשמל) שני צורבים (משנה איזה ???) 2מאוורים מקדימה ומאחורה פלוס אורות שני הארד דיסקים אחד 160 GB השני 500GB וכמובן את הלוח אם תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש, עד עכשיו היה לי מארז ג'נרי לאט לאט התחלתי לשדרג את המחשב. כרגע המפרט שלי: intel i7 2600k gigabyte ga-68x-ud3h g-skill ripshaw x 1666mhz 2x4GB evga gtx650 ti 2GB seasonic s12ii אני מחפש מארז מקורר וסולידי עד 350ש"ח כרגע יש לי 3 התלבטויות 1) corsair 200r 2)thermaltake commander gs-III 3)fractal design 3000 core הקנייה תתבצע בIVORY, החנות נמצאת מתחת לבית שלי. בנוסף אני אמור לקבל מערכת קירור נוזלי (corsair h100i) הרדיאטור והמאווררים יכנסו למארזים האלה? כנראה את הרדיאטור אני ישים בחלק העליון של מארז תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-