ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי רשת קטנה של פיירוול, מתג, NAS ומחשב. אחרי כמה פעמים שנפל המתח בבניין שלי הגעתי למסקנה שהציוד שווה יותר מדי כסף בשביל לתרום אותו לחברת החשמל. אחרי קצת מחקר ברשת הגעתי למסקנה שאני צריך UPS שהוא ON LINE בגלל כל ההפרעות שיש באזור שלי (בת-ים) והמתח הלא יציב המגיע לדירה (רואים את זה בנורות ליבון לרוב). התקציב יעד הוא עד 2000 שקל, הציוד שצריך גיבוי: פיירוול CISCO ASA5505 עם כרטיס SSC-5 (דיי מתחמם=צורך חשמל) מתג CISCO 2960G שמונה פורטים NAS של SYNOLOGY עם שני דיסקים והזבל של הוט (הוטבוקס) הדגש הוא על ייצוב המתח כדי שהציוד לא יפגע וזמן גיבוי של כמה שעות לציוד התקשורת, עמדת העבודה לא צריכה גיבוי של שעות אלא רק דקות (כיבוי אוטומטי בעת נפילה-פיצ'ר רצוי). תודה לכל …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כוח טוב עד 300 ש"ח יש המלצות? אני מחפש גם מארז טוב ושקט עד 200ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן..אני צריך את הספק הכי זול מKSP [חובה משם] שיחזיק : E7200 4GB 640GB X2 HD4850 CF יש לי עכשיו TT 450W שהבנתי שהוא לא יחזיק עוד כרטיס [אני כרגע עם 4850] 2. במידה ואני מוכר את ה4850 וקונה כרטיס בודד 4850X2,הספק יספיק? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר ביקורת עליו? חפשתי בגוגל ולא מצאתי, ואני לא מתמצא באתרי חומרה. מה אתם חושבים עליו ביחס למארזים אחרים? כמו למשל GIGABYE AUORA CM690?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר התחילו לי בעיות בשני אל פסק של Advice.. אני יודע שהם לא משהו אבל הם משרתים אותי יפה כבר 3+ שנים. מדי פעם הם מתכבים ברנדומליות, ממש כאילו כיביתי אותם בעצמי מה שגורם לקריסה של כל המחשב. מצד שני יש גם בעיות עם חברת חשמל, מדי פעם האל פסק מפסיק לקבל מתח וגם האור בחדר מהבהב כזה. מישהו נתקל בבעיה דומה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי חריגות אני לא מבין בעיניין הזה אני רק רוצה שיחזיק את המערכת הזאת מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 40GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מארז - ANTEC P180
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיקר הרעש אצלי מגיע מהספק האם מישהו מכיר ספק חיצוני פסיבי (ללא מאוורר) למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אז כנראה שבסוף זה כן יהיה ה-P182 (לא נגמר, עולה ועולה התקציב...לא נגמר... ) אז התייעצתי עם חבר שלי שיש לו את המארז הזה והוא אומר שבגלל המבנה של סידור החוטים, עדיף שלספק יהיו כבלים ארוכים... הבנתי ש-400W יספיק לגמרי למפרט שלי (Q6700, 8800GTS) אבל אני רוצה להשקיע קדימה, למקרה ואוסיף עוד פריטים, כלומר שתהיה השקעה לטווח ארוך (שנתיים-שלוש) של 500W-600W איכותי. מה אתם אומרים? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת שאני רוצה להרכיב: לוח אם: P5GL-MX שזה MICRO ATX. מעבד פנטיום 4. זיכרונות כמובן. ספק כוח שייכנס בקלות. הארד דיסק צורב וקרירור סטוק של אינטל. האם לא תהיה בעיה להכניס את החלקים הנ"ל? וגם שתהיה לי אופציה לשדרוג לעוד נגיד כרטיס מסך עם פרופיל נמוך או עוד הארדיסק... אין לי מושג כמה זה אמור לעלות. אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קטן כי יש לי בעיית מקום! תודה רבה למגיבים... אם טעיתי בניסוח הנושא אנא תגידו לי...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב משהו קטן לא למשחקים מטורפים.. מנג'ר, פרו אבולושין. הוא רוצה לקנות את המפרט הבא: E2180 2.5GHZ לוח של אינטל 2GB 667MHZ ATI X1300 HEC COMPUCASE 6A198 HD 200GB וספק HEC 300W עכשיו השאלה שלי אם הספק הזה יצליח להחזיק את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחליף לספק הישן שלי, FSP Epsilon 450W שמת. חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר מדי. המעבד שלי הוא e8400, שני הארד-דיסקים SATA, ארבע גיגה זיכרון וכרטיס מסך gainward hd4850 gddr5. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך ספק כול שיחזיק את המערכת בפרופיל שלי +כרטיס מסך 4850 הכי זול שאפשר לא יותר מ250 שקל
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח לפחות 450W עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לחנות שממנה אני מתכוון לקנות את המחשב כדי לשאול עם איזה חברות של ספקים הם עובדים אז ככה, הם עובדים עם Thermaltake ועם sweex. התקציב שלי לספק הוא בסביבות ה350 ש"ח. במקור רציתי ללכת על ENERMAX Noisetaker EG425P-VE 420W , שראיתי ב KSP, אם לא יהיו המלצות טובות אולי אני אקנה את הספק בנפרד המפרט המתוכנן שלי הוא: מעבד E6300 לוח אם - 965P-DS3 GIGABYTE זכרונות -2 של DDR II 667 512MB Kingston כרטיס מסך - 7300GT GIGABYTE צורב -של LG DVD±RW GSA-H12L x18 Lightscribe Beige- מארז - HEC Compucase CI-6A21 תודה[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 12:39:09 אה ושכחתי - הרדיסק של WD 250GB 16MB
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הדגם הזה של הספק כח דווקא לא ראיתי ביקורות האם הוא טוב? http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3686 EXTREME RS-460-PCAR-A3 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה עבור חיבור שני מחשבים רגילים + מסך אחד. מגבלת מחיר 500-1000 ש"ח . יש לי 2 אופציות: OPTI TS1000B UPS Advice PRV1000 לא מצליח למצוא מידע סביר על ההבדלים ביניהם ומי עדיף. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Thermaltake designed the Mozart TX - 729 coolermaster stacker stc-01 - 891 ANTEC NINE HUNDRED - 717 אני יודע את החסרונות והיתרונות של כל מוצר , אני גם רוצה בעתיד להוסיף קירור מים, מה עדיף ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שיש פתרון אחר? זה מאוד נוח הכניסות מקדימה ואני רוצה שזה ימשיך לעבוד, גם במחיר קנייה של מארז או לוח. אז מה הפתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז חדש עד 350 ש''ח רק מאייבורי או KSP. היופי או הרעש ממש לא חשוב לי מה שחשוב לי זה: איכות בנייה טובה. Screwless או במקרה הגרוע Thumbscrews. סידור כבלים נוח & פילטרים למאווררים שניתן להוציא ולשטוף. ספק בתחתית. יציאה קדמית לeSata ו-USB 3.0 זה בונוס אך ממש לא חובה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. מחפש מארז HTPC , אסטטי, לא גדול. ושקט. מבחינתי שיכול לאכלס רק HD אחד (לא שזמין לקנייה בארץ . תקציב עד 700 שקל בשאיפה לסכום דרומה ממה שהצעתי. חשוב לי שוב, גודל קטן, ושיהיה שקט. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הם כמו טרלמטייק ? יותר איכותים מגנרים אבל לא טובים כמו FSP\ENERMAX .... ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש, עד עכשיו היה לי מארז ג'נרי לאט לאט התחלתי לשדרג את המחשב. כרגע המפרט שלי: intel i7 2600k gigabyte ga-68x-ud3h g-skill ripshaw x 1666mhz 2x4GB evga gtx650 ti 2GB seasonic s12ii אני מחפש מארז מקורר וסולידי עד 350ש"ח כרגע יש לי 3 התלבטויות 1) corsair 200r 2)thermaltake commander gs-III 3)fractal design 3000 core הקנייה תתבצע בIVORY, החנות נמצאת מתחת לבית שלי. בנוסף אני אמור לקבל מערכת קירור נוזלי (corsair h100i) הרדיאטור והמאווררים יכנסו למארזים האלה? כנראה את הרדיאטור אני ישים בחלק העליון של מארז תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-