עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם!! למחשב שאני מתכנן כרגע יש את הנתונים הבאים: כרטיס מסך: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E ?Powercolor לוח אם: 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 590 1 590- ?GIGABYTE? מעבד: Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל זכרונות: 2*- 512MB Kingston DDR II 667?-? דיסק קשיח: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? Western Digital?- ? צורב ו די וי די: LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, רמקולים: TEAC X20 2.1 כונן תקליטונים: Teac/SONY 1.44 (Black) מסך: SAMSUNG-1090- ? ?740N 17'' LCD 8ms? רציתי עזרה בבחירת ספק כוח מתאים למחשב ..... תודה.....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by compman12,

אהלן. מחפש מארז HTPC , אסטטי, לא גדול. ושקט. מבחינתי שיכול לאכלס רק HD אחד (לא שזמין לקנייה בארץ . תקציב עד 700 שקל בשאיפה לסכום דרומה ממה שהצעתי. חשוב לי שוב, גודל קטן, ושיהיה שקט. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ZXY1,

מחפש מארז שוכב ל - HTPC אם אופציה להוסיף כרטיס מסך חזק בעתיד אם הצטרך (בגובה של כרטיס מסך רגיל) חשבתי על שלושה דגמים EZCool R-120A Slim HTPC 400Watt Real = 290 ש"ח בערך או: [table][tr][td]ENERMAX LAGUNA 80MM FAN FRONT USB X4 HD AUDIO 300W = 350 ש"ח בערך או: [/t]Hec CompuCase CI-7328 מארז HTPC כולל ספק 250Watt / 300Watt = 285 ש"ח מה כדאי מבחינת אמינות / מחיר / תועלת ? היו פעם מארזים רגילים שוכבים ל - IBM ו - HP שהייה אפשר לשים עליהם את המסך והם יום קצת יותר גבוהים מהמארזים שרשמתי פה היום אפשר להשיג מארזים כאלה ? תודה [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. יש לי ספק 750W והייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה לבדוק כמה כוח הוא מנצל ברגע נתון ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by astricks,

אני מחפש מארז עם ספק (מפרט ניתן ליראות כאן - http://ben.uptime.co.il/comp.htm). כמו שאתם רואים, אני גם ככה חורג מהתקציב. אמרו לי שה"Foxconn" זה דבר מפחיד לקנות, אולי לא יהיה אמין אנאעראף- לי אישית בחיים לא היו בעיות עם ספקים אבל אני לא שולל שום אפשרות. קיצר אם אתם חושבים שהספק לא מתאים (אם הוא מתאים ויחזיק את המערכת, אני במש לא מחפש לשדרג) אשמח להצעות, אם אפשר, זולות P: תודה מראש מידע על הספק שקיים ברשימה - http://www.foxconnchannel.com/EN-GB/Product/case_detail.aspx?id=en-tt0000014

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מערכת שאני רוצה להרכיב: לוח אם: P5GL-MX שזה MICRO ATX. מעבד פנטיום 4. זיכרונות כמובן. ספק כוח שייכנס בקלות. הארד דיסק צורב וקרירור סטוק של אינטל. האם לא תהיה בעיה להכניס את החלקים הנ"ל? וגם שתהיה לי אופציה לשדרוג לעוד נגיד כרטיס מסך עם פרופיל נמוך או עוד הארדיסק... אין לי מושג כמה זה אמור לעלות. אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קטן כי יש לי בעיית מקום! תודה רבה למגיבים... אם טעיתי בניסוח הנושא אנא תגידו לי...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by vipnisim,

חבר שלי מוכר Xaser III חדש ב700 ש"ח השאלה שלי היא אם כדי לקחת או שעדיף להוסיף קצת ולקחת AURORA 3D ? בכל מקרה לא חשוב איזה מהם אני יקח הוא יעבור "קצת" מודינג השאלה היא איזה מהם הוא יותר טוב ? יותר משתלם ? ומתאים יותר למודינג

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האם המארז הזה נמכר בארץ? גוגלתי ולא מצאתי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Lapland,

הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 יחזיק את הכרטיס הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2639&CatCode=529 יש לו את כל החיבורים המתאים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Kukishin,

הייתי רוצה מאלומיניום, שקט, ומעוצב יפה. המערכת: 6600E, 8800GTS, P5B DLX, 2GB 800MHZ תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by interfan7,

והאם תא הדיסקים הקשיחים נשלף? אשמח לתשובות מבעלי מארז זה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, 1. משום מה ה-PWR_LED של המארז(6A19 הידוע) הוא ברוחב 3 פינים, כאשר רק 2 החיצוניים באמת ממולאים בפין. בלוח האם שלי, הוא דורש חיבור ברוחב 2 פינים בלבד. אני יודע שאני יכול לשבור את ה-PWR_LED של המארז וככה "בכוח" לשים את 2 הפינים, אבל אני רוצה להימנע מזה אם אפשר. יש מתאם פשוט מרוחב 3 פינים ל-2 פינים? 2. בלוח שלי ראיתי שיש חיבור אחד למאוורר(מלבד המעבד)- SYS_FAN, אבל אני רוצה לחבר 2 מאווררים למערכת שלי(אפילו םא היא לא צריכה 2, אבל כבר קניתי מאוורר 12 ס"מ) וכרגע אני לא יודע איך לחבר את המאוורר הקדמי שלי. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avivboker,

איפה אני יכול לקנות ספק כח 520W TRIPLE RAIL SLI Corsair HX Series???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by atiasdudi,

אני לפני קניית מחשב חדש, הייתי נעול על הסיסוניק מההתחלה אבל עכשיו ל IQPC יש גם את ה OCZ המפרט יהיה Phenom II X3 720 MA770-UD3 Sapphire 4870 Toxic מה יותר כדאי? או שעדיף לחסוך 50 ש"ח ולקחת את ה Seasonic SS-500ET שיותר ישן מ S12II

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by mouse1,

תראו איזו בעיה מוזרה יש לי. יש לי הארדיסק SATA מסויים שבמחשב אחר עובד מעולה, ובמחשב השני הוא אמנם עובד, אבל הוא מקרטע לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום, למרות שהמחשב האחר הוא נחשב ליחסית טוב ולא לישן. מה שעוד יותר מוזר הוא שבמחשב השני, שיש בעיה עם הארדיסק SATA, הארדיסק של IDE פועל מצויין גם במחשב השני, והוא לא מקרטע בכלל. מה יכול להיות ההסבר שבמחשב אחר הארדיסק פועל מצויין, ובמחשב השני הוא מקרטע לגמרי? אני חושב שהספק כח במחשב האחר פגום. כי הוא גם עושה רעשים מוזרים כשמדליקים את המחשב. לכן אני חושב שהספק כח לא מזרים מספיק מתח להארדיסק ה-SATA דרך החיבור SATA של החוט בספק כח. איך ניתן לבדוק אם הספק כח תקין או לא? והאם זה גרם נזק להארדיסק במידה והספק כח לא סיפק מספיק מתח להאר…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nisim2337,

יש לי כמה בעיות נראה לי שחיברתי למחשב שלי יותר מדי חלקים הצורכים חשמל והספק שלי לא משהו (אפילו דיי גרוע) חברה- COOL CASE ומודל LC-B500E עכשיו נוצרו לי בעיות שכאשר אני משחק משחקים כבדים הצורכים כמות גודלה יותר של מאמץ מצד המחשב (קריסיס וCOD5 וכו) המחשב פשוט קרס לי נכבה ונדלק מחדש ואחרי יומיים (לא יחסתי חשיבות לענין) והוא פשוט נשרף האם זה קשור לאופן שבו הוא נשרף והאם הוא באמת יכול להחזיק את הנתונים הבאים כרטיס מסך GF 9600GT (שני חיבורי חשמל) שני צורבים (משנה איזה ???) 2מאוורים מקדימה ומאחורה פלוס אורות שני הארד דיסקים אחד 160 GB השני 500GB וכמובן את הלוח אם תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by dudu_azran,

מבחינת שקט איכות קירור? http://www.skypc.co.il/pl_product~CA-TG10096~6~0.htm

19. ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yaron@,

http://www.eurocase.com/version2/index.php?productos=si&nivel=2&id_rubro=5&id_subrubro=21 הייתי רוצה בבקשה ממי שמבין בנתוני ספקים שיבחן את הספקים הנ"ל ויאמר לי את דעתו....(לא רק ע"פ שמם).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by avinatbezeq,

במחשב של הבן שלי - כשנה וחצי על הכביש - הלכו שני הדיסקים. אחד מהם, דיסק חדש שנקנה רק לפני כ-3 חדשים - טוטאל לוס. תמונות רבות של הבן שלי וצילומי הווידאו המשפחתיים מהחודשים האחרנים כנראה שהלכו. :'( הספק (IQPC) טוען שלדעתו מדובר בהרס מרשת החשמל. עכשיו מתקרב אלי מחשב חדש ומשוכלל שקניתי לעצמי, בכ-15,000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודה ואני ממש לא מעוניין שתהיינה בו בעיות. שאלתי - האם כדאי לי לקנות אל פסק למחשב החדש, ואם כן - איזה? נ.ב. - שכחתי לציין שהמחשב היה מחובר לחשמל דרך מגן ברקים ונחשולי מתח יתר TECH 3 בעל תו תקן. ממש עזר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by mimzak,

שלום רב! מעוניין בהמלצה לספק למפרט הבא AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2, Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET1048] A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI משהו שיחזיק את המערכת יציב לא מתוכנן OC ולא חושב עדיין לכיוון של פתיחת הליבה הרביעית

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by omerz90,

שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב חדש והכל סגור חוץ מדבר אחד, המארז, שמעתי שיש למארז בעיית זימזום בגלל שיש מאוורר שמחובר לדלת וכדי לפתור את זה יש להעביר את המאוורר למעלה, האם מה ששמעתי נכון? אשמח לעוד קצת פרטים ממכם. ויש לי עוד שאלה, מה זה השתי כפתורים מתחת לכפתור הדלק? http://www.coolermaster-usa.com/upload/product/2710/gallery/full/8.jpg?723716946

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yotamavi,

רציתי לדעת במארז עם מסנני אבק על המאווררים באמת לא נכנס אבק בכלל למארז? ובסביבות איזה מחיר עולה מארז הכי זול עם מסנני אבק ? (שיתאים לחומרה שרשומה במפרט שלי + כרטיס מסך DX11 )

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Zander7,

יש לי UPS חדש מסוג PC650U של "אדוויס" וכל פעם שאני מפעיל את 3DMARK או משחק קצת "כבד" הוא מצפצף לי ורשום שיש עליו עומס יתר... גם שניתקתי את המסך ממנו... זה אמור לקרות??? המערכת שלי: Q6600 8800GT OC MSI N6 SLI

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.