ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
חדשים בקופסה, מעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile כדוגמא ezcool s-360 ? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבו? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לאחרונה היגיע לארץ הספק HEC ZEPHYER 650W במחיר די אטרקטיבי : 690 ש"ח עים אחריות שנה. אשמח לקבל חוות דעת עליו כי אני ליפני רכישת ספק חדש שילווה אותי לפחות 3 שנים. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2081 דן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שיש פתרון אחר? זה מאוד נוח הכניסות מקדימה ואני רוצה שזה ימשיך לעבוד, גם במחיר קנייה של מארז או לוח. אז מה הפתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK Thermaltake מה ההבדלים בינו לבין הARMOR+ והאם ההבדלים שווים את התוספת? איך הARMOR בכללי? אני רוצה לקחת את מארז החוד של Thermaltake תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז חדש עד 350 ש''ח רק מאייבורי או KSP. היופי או הרעש ממש לא חשוב לי מה שחשוב לי זה: איכות בנייה טובה. Screwless או במקרה הגרוע Thumbscrews. סידור כבלים נוח & פילטרים למאווררים שניתן להוציא ולשטוף. ספק בתחתית. יציאה קדמית לeSata ו-USB 3.0 זה בונוס אך ממש לא חובה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיקר הרעש אצלי מגיע מהספק האם מישהו מכיר ספק חיצוני פסיבי (ללא מאוורר) למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד הוא amd Athlon x2 250 3.0 ghz מתוכנן אוברקלוק עליו לסביבות ה 3.6 מקסימום 3.8 אם זה לא בעיה. חשוב מאוד עם 4 פינים שיתאים ללוח אם החדש שקניתי כי הקודם היא רק 3 ובעקבות זה לא היתה שליטה עליו והיה רעש של סילון מגיע מהמחשב. מדובר בתושבת am3/+ אם אפשר לחסוך ולקנות רק מאוורר (80mm) בלי ה heatsink ויצא יותר זול ומשתלם אז מצוין אני גר בלוס אנג׳לס כך שאתרים אמריקאים זה אופציה בשבילי. תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של החברים פה לגבי בחירת מארז וספק מתאים לחלקים הבאים שנמצאים אצלי. Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition Asus X79-DELUXE Intel® SSD 530 Series 240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC Crucial 16GB kit (8GBx2), Ballistix 240-pin DIMM, DDR3 PC3-14900 memory module EVGA GeForce GTX 780 Ti Superclocked, 3GB [h=2]Intel RTS2011LC CPU Water Cooler[/h] אני צריך להכניס את הדברים האלו לקופסא, לשמור עליהם קרירים ולתת להם מתח. * בעתיד הקרוב ארצה לעשות להם גם OC. אשמח לעצות לגבי מארז טוב, רצוי שקט(יותר מאווררים של 140 מ"מ מאשר 120 מ"מ - רצוי מאוורר של 200 מ"מ שיהיה במארז אבל לא מחייב). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת שאני רוצה להרכיב: לוח אם: P5GL-MX שזה MICRO ATX. מעבד פנטיום 4. זיכרונות כמובן. ספק כוח שייכנס בקלות. הארד דיסק צורב וקרירור סטוק של אינטל. האם לא תהיה בעיה להכניס את החלקים הנ"ל? וגם שתהיה לי אופציה לשדרוג לעוד נגיד כרטיס מסך עם פרופיל נמוך או עוד הארדיסק... אין לי מושג כמה זה אמור לעלות. אני צריך שזה יהיה כמה שיותר קטן כי יש לי בעיית מקום! תודה רבה למגיבים... אם טעיתי בניסוח הנושא אנא תגידו לי...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p5Q,וחיברתי את כל החוטים בצורה מסודרת,ואף אחד מהחיבורים בראש המארז לא עובדים לי,פשוט כלום ! מישהו נתקל בבעיה הזאת ? http://images.tweaktown.com/imagebank/cm690_frontio1.jpg תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחליף לספק הישן שלי, FSP Epsilon 450W שמת. חשוב לי שיהיה שקט ולא יקר מדי. המעבד שלי הוא e8400, שני הארד-דיסקים SATA, ארבע גיגה זיכרון וכרטיס מסך gainward hd4850 gddr5. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגיוני שהזמנתי ספק ולא קיבלתי איתו כבל קוקמום? http://www.tms.co.il/product/11545 ^זה הספק שהזמנתי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במארזים עם ספק תחתון ניתן להתקין את הספק ב 2 אופנים : 1. המאוורר כלפי מטה : היתרון אויר קר מגיע מבחוץ אל הספק, החיסרות לעיתים קרובות פתח האויר נחסם באופן חלקי או מלא בגלל פילטר שצובר אבק, שטיח וכ"ו, שערות ובמיוחד של בעלי חיים מגיעים למאוור והורסים אותו... יותר לכלוך מגיע אל הספק מהריצפה. 2. המאוורר כלפי מעלה : יתרונות פחות לכלוך וגופים זרים עלולים להגיע אל הספק ולקלקל את המאוורר ולאבק את הספק וזרימת האויר טובה יותר חסרונות האויר חם קצת יותר מאויר מבחוץ... מה דעתכם בנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , חשבתי על לשדרג לאחי מארז ויש כמה אופציות אחת היא NZXT Tempest EVO NZXT HADES CoolerMaster CM690 CoolerMaster StormScout כולם בתקציב שלי, היה יפה לדעתי זה הטמפסט והSTORM מה עדיף מבין כולם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק כוח טוב עד 300 ש"ח יש המלצות? אני מחפש גם מארז טוב ושקט עד 200ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מאוורר חדש, 80 על 80, 20 דציבל אבל הרעש שלו ממש חזק הוא אמור להיות שקט. יכול להיות שיש עוד סיבות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכמה וואט צריך להיות גדול ההספק שספק הכוח שלי מייצר מהצריכה של כלל הרכיבים במחשב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Thermaltake designed the Mozart TX - 729 coolermaster stacker stc-01 - 891 ANTEC NINE HUNDRED - 717 אני יודע את החסרונות והיתרונות של כל מוצר , אני גם רוצה בעתיד להוסיף קירור מים, מה עדיף ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על המארזים האלה: Cooler Master 690 2 Advance Black Cooler Master Storm Sniper Black Antec One Mid Tower Gaming Black Case לאלו מביניהם שיש מסנני אבק, האם מסנני האבק הללו ניתנים לפירוק וניקוי? האם המארזים הללו נחשבים לקרירים ושקטים? בעיקרון אם אתם יודעים על מארזים עדיפים מבחינת קירור שקט וסינון אבק עד~ 500 ש"ח אעריך מאד אם תמליצו לי עליהם תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולל הסבר מפורט על כל הסיפור של מסילות וירטואליות וכו': http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/atx-psu5.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם אני בונה עכשיו מחשב חדש, והיום הגיע אליי הספק.. הספק הוא של חברת ACBEL של 500W אם אני זוכר נכון.. יש עליו מן סוויץ' אדום כזה שאפשר להזיז ובטעות הזזתי אותו ואז החזרתי אבל אני רוצה לוודא שזה אמור להיות ככה.. זה סוג של ממיר מתח או משו סוויץ אדום כזה.. על כמה הוא אמור להיות יש למישו מושג ? הוא כרגע על 230V
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-