עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by most,

גמח"ת וצום קל לכולם מה עדיף : HEC 6A19 כולל הספק HEC 6A21 כולל הספק או COOLER MASTER ELITE 330 כולל הספק מ SKYPC

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חברי פורום התמיכה שלום , לפני שחודשיים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים צורמים בזמן מאמץ (משחקים, צפייה בסרטים, לפעמים אפילו שגללתי עמודי אינטרנט). בשבוע האחרון הופיעו לי ארטיפקטים ירוקים, שמים לב לזה גם במשחקים וגם בסרטים (כולל סרטונים, מסכי טעינה וכו'). ניקיתי את לוח האם, את כרטיס המסך וגם את התושבת שלו מאבק (בעזרת ספריי לחץ אוויר), ללא הועיל. עשיתי בדיקה וראיתי כמה אנשים שאמרו שזה יכול להווצר כתוצאה מספק כוח תקול. יש לי ספק כוח 350W , אין לי מושג אם ג'נרי או לא משום שאני לא כ"כ מבין בזה. מה שכן במחשב הנ"ל כבר נשרף בעבר גם לוח אם וגם כרטיס מסך ואני חושש (לכם אולי תקלות כאלו נראות מובנות מאליו עם ספק כזה, אבל אני מסתכל מנקודת מבט של שנה וחצי ללא בעיות בכלל, שירות צבאי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shdor,

יש לי את המארז של ג'יגה בייט אאורורה 570s 3D אבל משום מה הלדים שנמצאים מאחורי המאווררים מהבהבים! ה2 מאחורה וה1 מקדימה מהבהבים בלי הפסקה וזה מעצבן. למישהו אולי יש מושג איך לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by danielzy,

שלום לכולם היום בבוקר התחילו לי בעיות בשני אל פסק של Advice.. אני יודע שהם לא משהו אבל הם משרתים אותי יפה כבר 3+ שנים. מדי פעם הם מתכבים ברנדומליות, ממש כאילו כיביתי אותם בעצמי מה שגורם לקריסה של כל המחשב. מצד שני יש גם בעיות עם חברת חשמל, מדי פעם האל פסק מפסיק לקבל מתח וגם האור בחדר מהבהב כזה. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מארז למערכת חדשה עם GTX260. חשוב לי שיהיה מאוורר בצורה טובה, מרווח ושקט. יחס איוורר/שקט כמה שיותר גבוה. על המערכת הנוכחית יש SUPERTALENT ישן, מאורר די טוב אבל עושה הרבה רעש. אז ככה, חשבתי על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1267 CM 690 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=257 ANTEC900 (בקספ הוא עולה חצי מחיר, אבל הבנתי שדי רועש) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 NZXT TEMPEST אגב, אם כבר מדברים אז Tomahawk 405W יחזיק GTX 260 ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by caeyal,

לחברי הפורום שלום, יש לי מחשב עם מפרט יחסית ישן (בן 4 שנים). לוח האם שלי תואם ATX וכן יש לי מאוורר מעבד zalman 7700 . כמו כן יש לי כרטיס קול מקצועי ESI Julia וכן שני דיסקים קשיחים, צורב DVD וצורב CD. אני מעוניין במארז שקט מאוד ונוח למחשב וכן ספק כוח שקט שיוכלו לשמש אותי בעתיד כשארצה לשדרג את המפרט שלי. לאחר בירור ארוך הגעתי לאופציות הנ"ל: 1. antec sonata III הכולל ספק 500W. 2. Compucase 6A19 שלא כולל ספק. 3. antec designer 500 הכולל ספק 500W 4. antec p150 כולל ספק 430W 5. NZXT HUSH לא כולל ספק לגבי ה-antec שהוא כנראה האפקטיבי מכולם הבנתי שה-sonata לא ממש משקיט את הדיסקים הקשיחים שרוטטים (למרות שיש להם סיליקון שסופג את הויברציות )וכן אף אחד מהנ"ל (למעט antec p1xx) לא כולל …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by huber,

אננדטק הרימו כרגיל מאמר מקצועי ומאיר עיניים בנושא צריכת חשמל ע"י המחשב, מאוד מומלץ לקרוא לפחות את המסקנות בסוף המאמר: http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3458

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה. דבר ראשון אציין שהמחשב הוא לא שלי, P4 2.8, עם ספק ג'נרי. מה שקורה שהמחשב נכבה מדי פעם, באופן אקראי, לפעמים אחרי פעילות ממושכת, לפעמים אחרי מעט פעילות ואז צריך לנתק את הספק מהחשמל, לחכות, להחזיר ורק אז הוא מסכים להדלק שוב והוא יכול לעבוד פתאום 12 שעות כמו שצריך. אני בטוח ב99 אחוז שזה הספק, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין עוד בעיה לפני שאני מחזיר אותו. חוץ ממכשור אלקטרוני שבודק ספקים (שאין לי) יש עוד דרך לבדוק תקינות? נכנסתי לבדוק את המתח בביוס והוא קצת נראה לי לא תקין אבל זו רק השראה, הוא השתנה כל כמה שניות והיה נמוך מהרגיל. אשמח לדעת אם יש תוכנה או איזושהי דרך לאמץ את הספק ולבדוק תקינותו. תודה לעוזרים, כרגיל יש על מי לסמוך.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by huhxd,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב משהו קטן לא למשחקים מטורפים.. מנג'ר, פרו אבולושין. הוא רוצה לקנות את המפרט הבא: E2180 2.5GHZ לוח של אינטל 2GB 667MHZ ATI X1300 HEC COMPUCASE 6A198 HD 200GB וספק HEC 300W עכשיו השאלה שלי אם הספק הזה יצליח להחזיק את המחשב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oren85600,

אני רוצה לקנות ספק ואני רוצה לדעת אם כדאי לקחת את המודולארי כי הוא לא כל כך יקר לאומת הרגיל והרבה אמרו לי לקחת את הרגיל.. זה הספק הרגיל ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 והמודולארי: ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי ₪451 זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪735 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532 זיכרון: [..] G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי ₪551 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ס…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Lirans,

שלום יש לי UPS מדגם Ippon Backpower Arista 850VA לפני כשלושה חודשים התחיל לצפצף פעם בחודש, כל פעם בזמן משחק. כשאני יוצא מהמשחק הוא נרגע תוך דקה בערך. לפי תוכנת הבקרה של הUPS יש נפילת חשמל. לפני חודש כשזה קרה החלפתי את הסוללה לחדשה מאותו סוג והיום זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את כבל החשמל לשקע אחר ולא עזר (הוא מחובר ביחד עם עוד UPS למפצל חשמל והחלפתי ביניהם). את הכבל עצמו לא ניתן להחליף מכיוון שהוא מחובר מבפנים. ניתן לעשות איתו משהו, מעבר ללקנות חדש? (נגמרה האחריות) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by harrygol,

קניתי מחשב חדש, בו סיפקו לי ספק 350watt של EZ-COOL. מבירורים שעשיתי, התברר שרצוי שאגדיל את הספק ל-500watt. מציעים לי ספק של EZ-COOL או של HEC של 500watt. בתוספת של שידרוג/החלפה של הספקים ב-220 ש"ח. מה עדיף מביניהם? שווה? המפרט: לוח אם asus p5b (965) מעבד core 2 duo e6300 צורב dvd x18 LG כונן דיסקטים 1.44 דיסק WD 250GB כרטיס מסך Innovision inno3D geforce 7600GT זכרון 1Gb 800hrz של OCZ במארז מותקן ספק של 350watt. התקציב הוא תוספת של 220 ש"ח עבור החלפת הספק שסופק מסוג EZ-COOl 350watt.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Lanzar,

שמתי עין על הספק הזה, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=17437 יש משהו יותר טוב ממנו בסכום הזה ? חשוב שיהיה מפנדה... מצאתי את זה בגוגל, +3.3V (36A) +5V (30A) +12V1 (18A) +12V2 (18A) +12V3 (18A) +12V4(18A) 4 ריילים של 18A, זה אומר 72A ?!?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי מגן ברקים של מירוגל ותנור.אני יכול לחבר אותו למחשב?

15. ספק כוח של SHUTTLE FLEX ATX, הוא פשוט נדפק בהדלקה הראשונה של המחשב... פתחתי אותו ואין שום סימן למשהו שרוף אבל הוא לא מתפקד, ניסיתי לחפש ספק כוח חלופי שיתאים למארז אבל פשוט אין בשום מקום בארץ ספקים במידות FLEX ATX של 250W ומעלה... אם מישהו מכיר חנות/בנאדם אמינים שיודע לתקן (תקציב של 150+-) ספקי כוח זה מאוד יעזור לי! או לחלופין אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ספק כוח חלופי שיתאים. תודה! אוהד.

16. שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כמו הכותרת, מה הם למעשה ההבדלים בין שני הספקים? אני לא ממש ראיתי שום הבדל, במיוחד לא כזה שיצדיק הפרש של בערך 70 ש"ח ביניהם (20% מהמחיר של ה-SS500ET) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני... תודה עריכה: אם כבר אנחנו כאן... הגעתי הביתה לאחר מספר ימים שלא הייתי בבית וגיליתי שהמחשב שלי מסרב להידלק (הספק כוח היה HEC 300W בן מספר שנים) ידוע לי שהייתה הפסקת חשמל בבית לפני יום-יומיים ולאחר מכן ניתקו את המחשב מהחשמל לחלוטין. בכל אופן, כל ניסיון להדליק את המחשב עלה בתוהו, המחשב כאילו התחיל להידלק ואז נכבה לאחר שנייה. העברתי את הספק למחשב אחר, והמחשב עלה בלי שום בעיה. עכשיו לקחתי את הספק מהמחשב השני וחיברתי למחשב הראשון והפלא ופלא, המחשב עובד בסדר גמור. אם ככה, כנראה שהבעיה היא באמת בספק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכם. אני מעוניין לקנות את המפרט הבא: E6400 (אולי E6300) 7600GS או 7600GT (תלוי בתקציב הסופי) 2GB זכרון פנימי. יהיו לי: דיסק קשיח (או 2 עם הזמן) כונני CDRW וגם DVDRW אני מחפש מארז וספק או מארז משולב כבר עם ספק, כאשר התנאים שלי הם: - שיהיה בעל פאנל קדמי סגור (היופי החיצוני חשב לי) - לא מתכוון לבצע OC כך שקירור מאסיבי לא חשוב לי אבל חשוב שיהיה קירור טוב, זה כן - מחיר. כן המחיר.... הייתי מעדיף לסגור את הסיפור בכ600 ש"ח, אבל הבעיה היא שמה שמצאתי עד כה עולה יותר למשל ANTEC TX1055 או משהו דומה לזה בשם הכולל ספק של 480W איתו. לא יודע מה טיב הספק אבל המחיר הוא כ900 ש"ח. האם יש המלצות טובותלא פחות וזולות יותר? THERMALTAKE או משהו כזה.... כמעט וא ראיתי מארזים עם …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by tepez,

במפרט הרב תכליתי ב5000 ש"ח שבאתר מומלץ לקחת את השילוב Antec Sonata III + Corsair CX400. איזה יתרון יש לספק הזה על הספק שבא עם הסונטה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ori-silver,

אני עכשיו קונה מחשב עם לוח אם שתומך ב-sli וכרטיס מסך פשוט ב-100 שקל עד שיצאו ה-g90 של ניווידיה. שיצאו הכרטיסים החדשים אני יקנה אחד ואחרי שנה אני יקנה עוד אחד שהמחיר יהיה זול יותר ואני יחבר אותם בו זמנית איזה ספק יהיה טוב לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניוידיה בו זמנית ובנוסף יהיה גם מעבד q6600?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by owen10,

http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hProdID=138&hMainTypeID=1&hSubTypeID=10 זה בא אם ספק שלהם רציתי לדעת אם זה מארז טוב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by havlin,

שלום רציתי לדעת האם Enermax LIBERTY 500w יספיק להחזיק את 8800gtx גם עם שני כוננים קשיחים ושני כונני dvd ואולי גם עם ארבע זיכרונות של ארבע גיגה בסך הכל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכם! מבקש המלצה למארז בכותרת. כרגע המחשב שלי נמצא בתוך מארז מהסדרה HEC 6AXX אשר עבר השקטה, אבל ת'אמת נמאס לי קצת ממנו ובעיקר מהעיצוב שלו (הוא נראה מאד מצ'וקמק ליד K60 במחשב השני שעומד לידו) ומחוסר אפשרויות בסידור כבלים בתוך המארז. הייתי הולך מבלי לחשוב על עוד K60 אבל כרגע אין אותם במלאי ולא ידוע עם יחזרו אליו מתישהו. חשבתי אפילו ללכת על K56 אבל בעיקר חסר לי שם הפילטר מתחת לספק הכח. המארז הולך לעבור השקטה, כל הכונה היא לקבל כמות רעש מאווררים מינימלית, כי המחשב משמש לפעמים להקלטות קול. כמו כן, כפי שכתבתי בכותרת, חשוב לי שהמארז גם יהיה מאוורר טוב ( עבור מחשב ללא OC) וטמפרטורת החלקים תהיה נמוכה - המחשב עובד הרבה שעות ביום. מה הייתם מציעים בתקציב עד 500 ש"ח, בעדיפות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. קודם כל אני מדגיש שאין לי תקציב אבל שיהיה כמה שיותר זול... עד איזה 150 ש"ח (רצוי מKSP) אני צריך ספק שיחזיק את המפרט השני שיש לי בחתימה (זה עם הלוח של אסרוק) המחשב יעבור OC עצבני (לפחות 3700MHZ). וישודרג לכרטיס מסדרת 86/85 של NVIDIA ואולי גם עוד איזה HD של 250/160GB. זהו יהיה שדרוגי האחרון למחשב אז אני צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות... יש חיה כזאת חוץ מFSP ? עריכה: ‏JSP-TECH‎ - ‏PS-05 BIG FAN 400W 12cm Fan עונה על הדרישות שלי ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3716

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חדשים בקופסה, מעולם לא נעשה בהם שימוש. מדובר בגרסת ה-RETAIL של ספק הכח עם אחריות של 5 שנים. המארז של Fractal Design בצבע שחור, ומעולם לא הוצא מהקלקרים והניילונים. בכמה אוכל למכור אותם להערכתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים