עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אז ככה. דבר ראשון אציין שהמחשב הוא לא שלי, P4 2.8, עם ספק ג'נרי. מה שקורה שהמחשב נכבה מדי פעם, באופן אקראי, לפעמים אחרי פעילות ממושכת, לפעמים אחרי מעט פעילות ואז צריך לנתק את הספק מהחשמל, לחכות, להחזיר ורק אז הוא מסכים להדלק שוב והוא יכול לעבוד פתאום 12 שעות כמו שצריך. אני בטוח ב99 אחוז שזה הספק, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין עוד בעיה לפני שאני מחזיר אותו. חוץ ממכשור אלקטרוני שבודק ספקים (שאין לי) יש עוד דרך לבדוק תקינות? נכנסתי לבדוק את המתח בביוס והוא קצת נראה לי לא תקין אבל זו רק השראה, הוא השתנה כל כמה שניות והיה נמוך מהרגיל. אשמח לדעת אם יש תוכנה או איזושהי דרך לאמץ את הספק ולבדוק תקינותו. תודה לעוזרים, כרגיל יש על מי לסמוך.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. תקציב - עד 400 שקל מארז MID TOWER , שיגיע לפחות עם 2 מאווררי 120mm , שיהיה שקט זה דיי חשוב.. אבל מעניין אותי אם יש כאלו איכותיים + מסנני אבק , ובמחיר שפוי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by huhxd,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב משהו קטן לא למשחקים מטורפים.. מנג'ר, פרו אבולושין. הוא רוצה לקנות את המפרט הבא: E2180 2.5GHZ לוח של אינטל 2GB 667MHZ ATI X1300 HEC COMPUCASE 6A198 HD 200GB וספק HEC 300W עכשיו השאלה שלי אם הספק הזה יצליח להחזיק את המחשב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by oren85600,

אני רוצה לקנות ספק ואני רוצה לדעת אם כדאי לקחת את המודולארי כי הוא לא כל כך יקר לאומת הרגיל והרבה אמרו לי לקחת את הרגיל.. זה הספק הרגיל ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 והמודולארי: ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי ₪451 זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪735 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532 זיכרון: [..] G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי ₪551 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ס…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Lirans,

שלום יש לי UPS מדגם Ippon Backpower Arista 850VA לפני כשלושה חודשים התחיל לצפצף פעם בחודש, כל פעם בזמן משחק. כשאני יוצא מהמשחק הוא נרגע תוך דקה בערך. לפי תוכנת הבקרה של הUPS יש נפילת חשמל. לפני חודש כשזה קרה החלפתי את הסוללה לחדשה מאותו סוג והיום זה קרה שוב. ניסיתי לחבר את כבל החשמל לשקע אחר ולא עזר (הוא מחובר ביחד עם עוד UPS למפצל חשמל והחלפתי ביניהם). את הכבל עצמו לא ניתן להחליף מכיוון שהוא מחובר מבפנים. ניתן לעשות איתו משהו, מעבר ללקנות חדש? (נגמרה האחריות) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by most,

גמח"ת וצום קל לכולם מה עדיף : HEC 6A19 כולל הספק HEC 6A21 כולל הספק או COOLER MASTER ELITE 330 כולל הספק מ SKYPC

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. הלוח אם שלי הוא m-ATX. אין לי כונן DVD, לא כרטיס מסך יעודי, ואני משתמש ב SSD. אם כן, מדובר בחבילה די קטנה אני מחפש מארז קטנטן, זול, שיאגד החומרה. היש כזה? לא ממש בא לי להזמין מארז "רגיל" (שהרי אלה לרוב גדולים - גדולים מדי אם תשאלו אותי).

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אז הייתי בחנות מחשבים (לא משנה איזו) ואחד מן העובדים אמר לי "אתה תצטער אם תיקח ספק עם הספק X כזה, היה פה מישהו שלקח משהו דומה לפני חודש ואחרי שבוע חזר אלינו כי חשבון החשמל שלו קפץ פי כמה" מה אתם חושבים על זה? נכון? בוא נניח שיש אדם שאומר "ואללה אין לי בעיה גם להוציא 2000 שקל על ספק" והולך וקונה ספק של 1200W גם, ואחד שיש לו נצילות של 82+ אחוז. אכן הוא ישלם יותר בחשבון חשמל שלו מאדם עם ספק של 550W ונצילות דומה ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מעבד 12600K וספק 650W. לספק יש חיבור של 8 בלבד המיועד למעבד, בלוחות יש 12 או אפילו 16. האם המעבד יוגבל? ובכלל. מה ההספק המקסימאלי שחיבור ה8 נותן? תודה מראש.

11. שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by owen10,

http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hProdID=138&hMainTypeID=1&hSubTypeID=10 זה בא אם ספק שלהם רציתי לדעת אם זה מארז טוב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dor_guy,

שלום, יש לי מעבד QX9770 לוח-אם GA-EP45C-UD3R כ.מסך NVIDIA GeForce GTX 460 768MB חשבתי על : - SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET אני זקוק להמלצה, האם זה מספיק בהנחה שבעתי אעשה O.C זכרונות כנראה היום אני קונה: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 (עד כמה שאני זוכר בשביל להריץ לדוג' 1600FSB מספיק שהזכרונות ירוצו על 400 לא?! ) O.C לא מתוכנן כרגע אך כנראה יבוצע בעתיד. תודה, גיא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. אני צריך ספק כול שיחזיק את המערכת בפרופיל שלי +כרטיס מסך 4850 הכי זול שאפשר לא יותר מ250 שקל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yakir4u,

הגיוני שהזמנתי ספק ולא קיבלתי איתו כבל קוקמום? http://www.tms.co.il/product/11545 ^זה הספק שהזמנתי

16. שלום,יש ספק יותר זול מהTT 600W שיחזיק 9600GT SLI + Q6600 בTMS בלבד? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מגן ברקים של מירוגל ותנור.אני יכול לחבר אותו למחשב?

18. שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות ספק חדש ולהשאר עם המארז הג'נרי הישן שלי או כבר לקנות מארז+ספק. התקציב הוא עד 300ש"ח ומדובר במחשב משרדי מבוסס Athlon X2 עם כ.מסך onboard. יתרונות בקניית מארז+ספק: במארז החדש יהיה לי סופסוף USB בחזית. המארז החדש יהיה יפה יותר מהישן המצהיב. (ממש לא חשוב לי למען האמת, אז זה לא ממש יתרון...) יתרונות בקניית ספק בלבד: הספק יהיה איכותי יותר. הספק יהיה זול יותר. במידה ואני מחליט לקנות מארז+ספק, אני מניח שאני אלך על אחד מאלה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1942 (יש לו USB 1.1 אז זה קצת בעייתי) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2523 במידה ואחליט לקנות רק ספק, יש הרבה אופציות: Cooler Master eXtreme Power 38…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by berner,

הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מה אתם אומרים על הספק(JSP 500W), הוא טוב ? ב KSP הציעו לי אותו... זה אמור להחזיק כנראה משהו כזה: מעבד : 3HT PROSCOTT ,וגם כנראה יהיה לו את הביג טייפון... דיסקים קשיחים: דסקטר של היטאצ'י 80 ג'יגה ואולי אני אוסיף העתיד אחד של 160... כונן אופטי : קומבו של LG, עושה הכול פלופי כ.מ : כנראה 1950 PRO EXTRAME של POWERCOLOR אין כ.ק זכרון: 2 של 256 שעובדים בדאול צ'אנל ,ועוד אחד של ג'יגה וכולם עובדים ב- 533 חשב להזכיר שאני רוצה כמה שיותר זול אבל לא מוכן למשהו גבולי, אני רוצה משהו שיחזיק ב120 % את המערכת...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אני מחפש ספק כוח טוב עד 300 ש"ח יש המלצות? אני מחפש גם מארז טוב ושקט עד 200ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 400TRT hec יש הבדל בין זה לבין 400TRT-F זה מה שרשום על הספק HEC TRT יחזיק כרטיס מסך של 1950GT

23. Started by normanush,

זה הדגם שלו : ELT400AWT ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by samuelro,

היי כולם אני בונה עכשיו מחשב חדש, והיום הגיע אליי הספק.. הספק הוא של חברת ACBEL של 500W אם אני זוכר נכון.. יש עליו מן סוויץ' אדום כזה שאפשר להזיז ובטעות הזזתי אותו ואז החזרתי אבל אני רוצה לוודא שזה אמור להיות ככה.. זה סוג של ממיר מתח או משו סוויץ אדום כזה.. על כמה הוא אמור להיות יש למישו מושג ? הוא כרגע על 230V

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חברי פורום התמיכה שלום , לפני שחודשיים המחשב שלי התחיל לעשות רעשים צורמים בזמן מאמץ (משחקים, צפייה בסרטים, לפעמים אפילו שגללתי עמודי אינטרנט). בשבוע האחרון הופיעו לי ארטיפקטים ירוקים, שמים לב לזה גם במשחקים וגם בסרטים (כולל סרטונים, מסכי טעינה וכו'). ניקיתי את לוח האם, את כרטיס המסך וגם את התושבת שלו מאבק (בעזרת ספריי לחץ אוויר), ללא הועיל. עשיתי בדיקה וראיתי כמה אנשים שאמרו שזה יכול להווצר כתוצאה מספק כוח תקול. יש לי ספק כוח 350W , אין לי מושג אם ג'נרי או לא משום שאני לא כ"כ מבין בזה. מה שכן במחשב הנ"ל כבר נשרף בעבר גם לוח אם וגם כרטיס מסך ואני חושש (לכם אולי תקלות כאלו נראות מובנות מאליו עם ספק כזה, אבל אני מסתכל מנקודת מבט של שנה וחצי ללא בעיות בכלל, שירות צבאי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.