עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by DarkLloth,

http://www.3dgameman.com/content/view/11915/103/ נראה לא רע , מעניין מתי יגיע לארץ ...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ori-silver,

אני עכשיו קונה מחשב עם לוח אם שתומך ב-sli וכרטיס מסך פשוט ב-100 שקל עד שיצאו ה-g90 של ניווידיה. שיצאו הכרטיסים החדשים אני יקנה אחד ואחרי שנה אני יקנה עוד אחד שהמחיר יהיה זול יותר ואני יחבר אותם בו זמנית איזה ספק יהיה טוב לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניוידיה בו זמנית ובנוסף יהיה גם מעבד q6600?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Lapland,

הספק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=2564 יחזיק את הכרטיס הזה ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2639&CatCode=529 יש לו את כל החיבורים המתאים ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by ydob,

מישהו יכול לומר לי איזה ספק אמין יותר? Enermax MODU82+ 525W או Thermaltake Though Power 750W שמתי לב שבטרמלטייק יש פחות אמפרים למסילות ה 12V. האם ההבדל יהיה משמעותי בין שני הספקים בשל האמפרים ומי יתן לי תמורה טובה יותר לכסף? וכמעט שכחתי.... לאנרמקס 5 שנות אחרייות ולטמלטייק 3. כמובן שאני צריך לשלם יותר בשביל הטרמלטייק...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ronbubl,

רציתי לדעת מלבד הבדל במחיר לטובת ה SCOUT (יותר זול) ומלבד ההבדל בחוגת מהירות המאוורר (ב SNIPER) האם ישנם הבדלים מהותיים נוספים? עריכה: הבנתי שגם יש תוספת של מאוורר צד בגרסה השחורה של SNIPER.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by berner,

הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש UPS למחשב עם 8800GTX, ספק כוח של 600W. איזה UPS אני צריך? שאלה נוספת: האם, כאשר יש לי ספק כוח איכותי (Thermaltake Toughpower) אני בכלל צריך UPS? או שהפסקות חשמל לא מסכנות לי את המחשב בזכות איכות הספק? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rr_id,

שלום, (הספק הוא הספק שבא עם המארז), עבור מחשב מבוסס I5 (מחשב ביתי) אני מעוניין לשים במחשב כרטיס מסך ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI , 1. האם המארז מספיק גדול עבור הכרטיס הנ"ל? 2. האם הספק יהיה מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לפי מה שהצלחתי לקרוא ולראות אין ל- HAF 922 מסנן אבק למאוורר שבדלת. האם יש לזה פיתרון? איפה אפשר למצוא מסנני אבק להוספה עצמאית למארז?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ofirn2,

איזה מבין שתי הדגמים הבאים של הספקים הבאים עדיף לקחת מבחינת יעילות והפעלה יציבה של מערך SLI, ואיזה מהם הכי טוב? Thermaltake Toughpower 600W Vs. Zalman 600W -שניהם בעלי יעילות דומה האחד 85 % והשני 84% שהוא הזלמן. -לשניהם יש את אותה כמות כוח 600W , 48 A. -לאחד מאוורר 14 סנטימטר ולשני שהוא הזלמן 12 סנטימטר אבל לזלמן יש צינורות אשר מעבירים ביעילות את החום ומפזרים אותו. -שניהם תומכים ב-SLI וב-CROSSFIRE. -בשניהם הכבלים בעלי SLEEVE על מנת לצמצם את הפגיעה בזרימת אויר ולניהול נכון של הכבלים במארז. *לשניהם אין סוף סיקורים אבל משהו בסוף צריך לקבוע מבין השניים אתם לא חושבים ככה? *אז נתחיל ככה כל אחד מהספקים הוא מעולה אבל ה-Thermaltake יותר זול בכ-200 מה-ZALMAN שזה יתרון כמובן…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by huber,

אננדטק הרימו כרגיל מאמר מקצועי ומאיר עיניים בנושא צריכת חשמל ע"י המחשב, מאוד מומלץ לקרוא לפחות את המסקנות בסוף המאמר: http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3458

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כמו הכותרת, מה הם למעשה ההבדלים בין שני הספקים? אני לא ממש ראיתי שום הבדל, במיוחד לא כזה שיצדיק הפרש של בערך 70 ש"ח ביניהם (20% מהמחיר של ה-SS500ET) אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני... תודה עריכה: אם כבר אנחנו כאן... הגעתי הביתה לאחר מספר ימים שלא הייתי בבית וגיליתי שהמחשב שלי מסרב להידלק (הספק כוח היה HEC 300W בן מספר שנים) ידוע לי שהייתה הפסקת חשמל בבית לפני יום-יומיים ולאחר מכן ניתקו את המחשב מהחשמל לחלוטין. בכל אופן, כל ניסיון להדליק את המחשב עלה בתוהו, המחשב כאילו התחיל להידלק ואז נכבה לאחר שנייה. העברתי את הספק למחשב אחר, והמחשב עלה בלי שום בעיה. עכשיו לקחתי את הספק מהמחשב השני וחיברתי למחשב הראשון והפלא ופלא, המחשב עובד בסדר גמור. אם ככה, כנראה שהבעיה היא באמת בספק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by M-a-T-a-N,

בלי חריגות אני לא מבין בעיניין הזה אני רק רוצה שיחזיק את המערכת הזאת מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 16MB SATAII דיסק קשיח - WD 40GB 7200RPM 16MB SATAII מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מאוורר למעבד - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM מארז - ANTEC P180

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני גם כפי שנראה אשתמש במחשב לתפעול של 2-3 מסכים ברזולוציות שונות, כשאני לא משחק... המארז הזה נבנה על ידי yz101 ואני רק מתלבט לגבי המארז. Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪346 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪952 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 מאוור Co…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Liit2104,

שלום האם יש מקום בארץ שמוכר ספק sfx עם הספק יותר גדול מ450 וואט?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by a_beilis,

לא נכנס לי הראש של החשמל למקום של החשמל בלוח...מה עושים?? יש לי מקום בלוח ל2 כניסות חשמל אחד atx ועוד אחד קטן עם 4 פינים... יש לי בספק אחד קטן כזה...זה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by benma,

שלום לכם. קניתי מחשב לפני יותר משנה, ואחרי מספר חודשים המאוורר של ספק הכוח התחיל לעשות רעש חזק ומעצבן כשמפעילים את המחשב. אחר כך הרעש מפסיק, ואם לא, אז אחרי מכה קלה הוא מפסיק. לאחרונה הרעש מופיע גם כאשר המחשב פועל מעל יום ברצף, ואז הזזה קלה של המחשב פותרת את הבעיה על להרעשה הבאה. יש מה לעשות עם הספק, או שחייבים לקנות חדש? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני נמצא באזור מלא אבק. לגבי התקציב - כמה שצריך אבל שלא תהיה סתם בזבזנות. תודה רבה.

20. אהלן חברה. אני עומד לקנות מחשב חדש, חשבתי לחסוך קצת ולהשתמש במארז שלא בשימוש אצלי, בכל זאת להשקיע איזה 200 שקל סתם כבד קצת עלי(חייל) , אז פירקתי את כל החלקים ממנו, היה לוח של Elitegroup P4VMM2 וספק של 300W. המארז לפי המדבקה שיש בתוכו משנת 2002 בערך. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע אם ספק 500W יכנס בפנים ואם לוח אם חדש יתאים לחריצים שיש מאחורה, המפרט שאני לוקח הוא בערך כזה: אני מצרף כמה תמונות של המארז. האם לוח אם חדש יתאים לכאן? והאם ספק 500W ייכנס? [attachment deleted by admin]

21. שלום לכולם , יש לי מחשב שמחובר למערת מסויימת המערכת מקבלת מתח ומופעלת ע"י מפסק משלה , אני מעונין לגרום למחשב לפעול ע"י לחיצה על הפתור החיצוני ( הפתור של המערכת ) . חיפשתי ב BIOS אפשרות של הפעלה אוטומטית בעת קבלת מתח ולא מצאתי אני גם דיי בטוח שצריך לסדר משהו על מנת שזה יקרה , האם למישהו יש פתרון ? קובי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by golde,

במארזים עם ספק תחתון ניתן להתקין את הספק ב 2 אופנים : 1. המאוורר כלפי מטה : היתרון אויר קר מגיע מבחוץ אל הספק, החיסרות לעיתים קרובות פתח האויר נחסם באופן חלקי או מלא בגלל פילטר שצובר אבק, שטיח וכ"ו, שערות ובמיוחד של בעלי חיים מגיעים למאוור והורסים אותו... יותר לכלוך מגיע אל הספק מהריצפה. 2. המאוורר כלפי מעלה : יתרונות פחות לכלוך וגופים זרים עלולים להגיע אל הספק ולקלקל את המאוורר ולאבק את הספק וזרימת האויר טובה יותר חסרונות האויר חם קצת יותר מאויר מבחוץ... מה דעתכם בנושא ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yuvalg,

אני מחפש מארז HTPC שאמור להיכנס למזנון שעומקו 38 ס"מ, כלומר המארז צריך להיות בעומק של 35 ס"מ לכל היותר. מבחינת רוחב וגובה אני פחות מוגבל ויכול להיות בגדר הסטנדרט (רוחב 44 ס"מ וגובה 15 ס"מ). המארז חייב לכלול פתח קדמי לכונן BR ורצוי שיכיל לפחות שני כוננים קשיחים. חשבתי בכיוון של silverstone grandia gd05b

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by OPEL CORSA,

כמה W צריך למערכת כזאת : מעבד , לוח , זיכרונות 4 סטיקים , 2 / 3 כוננים קשיחים , כרטיס מסך איכותי , צורב DVD ... ? 500W מספיק או שצריך יותר ? ועוד שאלה 300W עד 500W זה למחשבים משרדיים ? איך זה עובד ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by samuelro,

היי כולם אני בונה עכשיו מחשב חדש, והיום הגיע אליי הספק.. הספק הוא של חברת ACBEL של 500W אם אני זוכר נכון.. יש עליו מן סוויץ' אדום כזה שאפשר להזיז ובטעות הזזתי אותו ואז החזרתי אבל אני רוצה לוודא שזה אמור להיות ככה.. זה סוג של ממיר מתח או משו סוויץ אדום כזה.. על כמה הוא אמור להיות יש למישו מושג ? הוא כרגע על 230V

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים