עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK Thermaltake מה ההבדלים בינו לבין הARMOR+ והאם ההבדלים שווים את התוספת? איך הARMOR בכללי? אני רוצה לקחת את מארז החוד של Thermaltake תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפי מה שכתוב פה: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/3073-evga-8800gt-512mb-superclocked-edition-review.html במאמץ הוא מגיע לכמעט 350W! איזה ספק צריך בשבילו? אני מניח ש LIBERTY 400W לא יספיק... (במערכת: AMD X2 4200+, 2GB DDR, 3HD's)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by edward,

אני קצת מבולבל - מישהו יכול להגיד לי כמה אמפר יש לי על הרייל של ה-12V בספק שלי : http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/w006162/w006162.asp האם אני סוכם את 2 ה-12V ל-25A ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא הבנתי למה כל הזמן אתם אומרים שהמארז Thermaltake Suprano VB1000SWS לא טוב קניתי אותו ולפי דעתי הוא מצויין יש לו 2 מאוררים של 12 ומאוורר של 9 ויש לו גם צג שקוף,וגם לא קשה לסגור אותו אז מישהו מוכןם להסביר לי מה הבעיה איתו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

אהלן, אני עובד מהבית מהמחשב: i9-9900 32 גיגה זכרון כרטיס מסך מובנה ספק כוח סילברסטון 700W חרישי לחלוטין (המאוורר לא מסתובב אף פעם כי הוא פועל רק כשהמתח מעל 210W והמחשב אף פעם לא מגיע לזה) הכל מחובר לטלוויזיה 70״ של LG הבעיה הפסקות וקפיצות חשמל קוטעות לי את העבודה, שלא לדבר על זה שאני חושש לחיי הרכיבים. מחפש אל פסק חרישי לחלוטין שייתן לי כמה דקות לכבות את המחשב כשקפיצות כאלה קורות. מה אומרים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קניתי ספק חדש אתמול. HEC 350 AR-TF. בקיצור שניה לפני שאני מרכיב אותו אני רק רוצה להיות בטוח שהוא מכוון לרשת החשמל בארץ (פעם כבר נשרף לי ספק ככה). יש מאחורה את הדבר הזה שמזיזים מצד לצד כדי לבחור את המתח שעליו הוא יפעל, ורואים את ה230 זה בסדר נכון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by a_beilis,

לא נכנס לי הראש של החשמל למקום של החשמל בלוח...מה עושים?? יש לי מקום בלוח ל2 כניסות חשמל אחד atx ועוד אחד קטן עם 4 פינים... יש לי בספק אחד קטן כזה...זה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום. רכשתי ספק כוח בארה"ב, והגעתי איתו לארץ. HX650. האם לחברו על ידי מתאם רגיל ופשוט? כרגע המתאם שיש לי הוא מתאם רגיל [לא מבין בזה כלום], שאיננו אקטיבי או משהו כזה [עלה 5 שקלים], והוא בעל שני פינים. הספק בעל שלושה פינים. על הכבל של הספק כתוב 125V 10A האם פשוט לחבר את הספק למתאם זה? לא ארצה לגרום נזק למחשב שאליו הוא חובר תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by itayshar,

שלום ברצוני לדעת איזה מבין המארזים טוב יותר(איכות,שקט וכו')- נימוק מלא בקשה.. שניהם באותו מחיר בערך.. תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי לוח אם asus p5Q,וחיברתי את כל החוטים בצורה מסודרת,ואף אחד מהחיבורים בראש המארז לא עובדים לי,פשוט כלום ! מישהו נתקל בבעיה הזאת ? http://images.tweaktown.com/imagebank/cm690_frontio1.jpg תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by oren85600,

אני רוצה לקנות ספק ואני רוצה לדעת אם כדאי לקחת את המודולארי כי הוא לא כל כך יקר לאומת הרגיל והרבה אמרו לי לקחת את הרגיל.. זה הספק הרגיל ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 והמודולארי: ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL - זמין במלאי ₪451 זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪735 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532 זיכרון: [..] G.SKILL "HK" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - זמין במלאי ₪551 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ס…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Enthalpy,

המחיר של שניהם די דומה ותהיתי איזה מהם עדיף לקניה. מבחינת אמינות הHX נראה טוב יותר אבל לtrio נראה כאילו ישנם יותר חיבוריי מתח שונים (2 pci-E, חיבורים למאווררים יועדיים וכולי...)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי מחשב שמחובר למערת מסויימת המערכת מקבלת מתח ומופעלת ע"י מפסק משלה , אני מעונין לגרום למחשב לפעול ע"י לחיצה על הפתור החיצוני ( הפתור של המערכת ) . חיפשתי ב BIOS אפשרות של הפעלה אוטומטית בעת קבלת מתח ולא מצאתי אני גם דיי בטוח שצריך לסדר משהו על מנת שזה יקרה , האם למישהו יש פתרון ? קובי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בינתיים זאת המערכת: מעבד: i5 750 קירור למעבד: Arctic Cooling AC-FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם:Gigabyte GA-P55M-UD2 זכרונות: Kingston DDR3 1333 KVR1333D3N9 1.5v 2X2GB הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB GDDR5 PCIE כרטיס המסך דורש 2 חיבורי 6 פינים של 75W כל אחד. הנה הלינק לדרישות http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=292 בכל מקרה, אני קונה דרך יבואן כך שיש לי מחירים די זולים למה שיש להם במלאי. יש להם או OCZ או THERMALTAKE, בפורום מפרטים כבר המליצו לי מבין השניים לבחור בOCZ (יודע שהספקים הם ספקי מותג וכו'). אני יכול לקנות OCZ ModXStream 500W ב290 ש"ח. הנה לינק לפרטים http://www.ocztechno…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. למישהו יש ניסיון עם ספקי כח של IN-WIN ? אייבורי טוענים שהם מותג ..מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

מה אתם הייתם לוקחים משניהם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ori-silver,

אני עכשיו קונה מחשב עם לוח אם שתומך ב-sli וכרטיס מסך פשוט ב-100 שקל עד שיצאו ה-g90 של ניווידיה. שיצאו הכרטיסים החדשים אני יקנה אחד ואחרי שנה אני יקנה עוד אחד שהמחיר יהיה זול יותר ואני יחבר אותם בו זמנית איזה ספק יהיה טוב לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניוידיה בו זמנית ובנוסף יהיה גם מעבד q6600?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lanzar,

שמתי עין על הספק הזה, http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=17437 יש משהו יותר טוב ממנו בסכום הזה ? חשוב שיהיה מפנדה... מצאתי את זה בגוגל, +3.3V (36A) +5V (30A) +12V1 (18A) +12V2 (18A) +12V3 (18A) +12V4(18A) 4 ריילים של 18A, זה אומר 72A ?!?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by DarkMoh,

האם 8800GTX יכנס אליו? האם 2900XTX יכנס אליו? יש לי את המארז הזה ואני מתכנן לקנות כרטיס DX10 מהדור הבא, או 8900GTX \ 8800GTX \ 2900XTX מה יכנס לשם? אגב שמעתי שיש גרסה של 2900XTX שהיא קטנה יותר ממה שרואים בתמונות... מה כן יכול להכנס לי למארז? ;-;

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 400TRT hec יש הבדל בין זה לבין 400TRT-F זה מה שרשום על הספק HEC TRT יחזיק כרטיס מסך של 1950GT

21. Started by eliteboy,

צריך מפרט של מארז+ספק עד 600ש"ח צריך שספק יהיה 450V-נקי מינ' ומארז עם עיצוב יפה עם לפחות 2 מאווררים תודה רבה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי ספק שלezcool 450W והוא מידי פעם עושה רעשים של "בזזזז" מה זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by btree,

יש לי מפרט משרדי סטנדרטי, ואני מעוניין להשקיע קצת כסף למארז שקט עם סירקולציה טובה. ברור לי שצריך גם להשקיע ביחידות הקירור ובספק עצמו כדי שהכל יהיה שקט ויציב, אבל כרגע לא זאת השאלה. הציעו לי מארז Thermaltake Soprano DX, ואני חשבתי שיכול להיות שה CM 690 II Advance הוא גם אופציה. למישהו יש נסיון עם המארזים האלו? איזה שקט יותר? מה אתם הייתם מעדיפים לקנות (ולמה)? תודה רבה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום! אני מתלבט בין שני המארזים האלה ורציתי לדעת איזה מארז עדיף מבחינת: 1)קירור 2)מודלריות ישמח לשמוע גם הצעות אחרות עד 800ש"ח(עם חריגות קטנות) מ-tms. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, קראתי באינטרנט שספקי הכוח של המארז antec p190 (הוא בא עם 2 ספקים, אחד 550W ואחד 650W) קראתי שלספק של ה550W יש רק חיבורי SATA ,ו650W זה חיבורים של כל השאר (לוח אם,כרטיסי מסך,וכו'..) . לדעתי מכאן נובע בזבוז אנרגייה אדיר שהרי אין שום מצב שבעולם שהארדיסקים ינצלו 550W או משהו קרוב לזה בכלל, והבעייה היא שלפי מה שהבנתי אי אפשר לחבר לספק של ה550W כרטיס מסך כי אין לו הרי חיבור PCI-e . אך קראתי משהו נוסף מעניין. הינה מידע שקראתי : במקום אחר באינטרנט ראיתי את זה : מכאן- האם ניתן ליישם כבר את משפט המפתח? חיפשתי ולא מצאתי תשובה. או האם למשל אין מתאם מSATA או MOLEX לPCI-E או משהוו בסגנון . תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים