עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. או שהדרישות שלי גבוהות מדי לתקציב? הדגש הוא על סינון אבק. אני גר על אי תנועה מול תחנת הרכבת ככה שזה שיקול די רציני. אוורור כי אני מכניס מערכת גיימינג מידריינג' (I5 בלי אוברקלוק ו-HD6870) ורוצה לשמור עליה. שקט זה נחמד אך לא קריטי (בהתחשב באיפה שאני גר). כרגע מתלבט בין H2 ו-Lian-Li PC-8: ב-H2 אני קצת מוטרד מכך שהמודולים מקדימה באים "מקשה אחת", הפילטר לא רחיץ והמאוורר מחובר בצורה לא סטנדרטית, מה שמקשה על ההחלפה. מעברלזה התרשמתי ממנו לחיוב. אני מבין שפה בפורום לא מתים עליו, וסקרן לדעת למה. ה-PC-8 לא מאוורר מי יודע מה, והספק מחובר למעלה. מצד שני - ליאן לי... לאנקול PC-K למיניהם גם באים בחשבון, אבל הקפיצה לאלומיניום שווה לדעתי את המחיר. כמו שהבנתם עד עכשיו, אני מעדיף את המראה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על מארז וספק ARCTIC COOLING SILENTIUM T3 PRO 500W במחיר 600 ש"ח למחשב ששימושיו העיקריים אינם כוללים משחקים והמהרה? מצד שני חשוב שיהיה שקט... האם הספק 500W אמין ואכן מספק את הסחורה שעליה הוא מצהיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by amigamerlin,

שלום, בניתי לי amd 3200+ venice נחמד מחלקים יד שניה, ולצערי גיליתי שספק הכוח הישן שיש לי עבור לוח פנטיום III הוא בעל חיבור קטן מדי יחסית למה שיש על הלוח של ה AMD (gigabyte k8n ultra). עכשיו, אני מעוניין לדעת איזו עצמה של ספק כוח אני צריך בשביל המחשב - 300W יספיקו? : הוא כולל את המעבד הנ"ל, כרטיס מסך שלא אמור להיות חזק מדי (כרגע אני על x300hm מעאפן), דיסק קשיח sataII פשוט וצורב די.וי.די. . זה הכל, באופן כללי. שנית, אני מעוניין לדעת ספק של איזו חברה לקנות, כך שאוכל לישון בשקט (גם וגם), וגם שלא יעלה יותר מדי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

HD4870 512MB הגרסא הכי פשוטה של 4870 בקיצור ספק של OCZ 500W תגידו לי בבקשה אם זה יהיה בסדר אל תציעו לי לקנות יותר זה לא מתאפשר מבחינת כסף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. משהו משכיר לי את הכרטיס מסך ל30 יום ב200 ש"ח .מדובר בכרטיס 8800gtx oc 2 עכשיו אני צריך לדעת אם הספק שלי יחזיק לי אותו לפחות נורמלי או לפחות שלא ישרוף אותו ואת שאר מחלקי המחשב מדובר בספק 400W של hec שקיבלתי ביחד עם המארז 6a19 מחשב amd 5600 89w x2 2 גיגה זיכרון לוח albetrone 5619 series שתי דיסקים קשיחים של 320g צורב lg x18

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gif,

היי לפני כמה ימים התחלתי לשמוע ציפצופ מוזר מהספק כח של המחשב שלי גם כשהוא כבוי,ורק מתי שאני מנתק את המחשב מהחשמל הרעש מפסיק. הציפצופים שאני שומע זה כמו שאתם חוזרים ממסיבה ואז אתם שומעים מין ציפצופ באזניים שלא מפסיק בגלל הווליום של הרמקולים....אז זה מה שאני שומע מהספק כח שלי. למישהו יש רעיון \עצה איך מסדרים את הבעיה? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1095 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH מחיר: ¤487 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤670 מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV2.0 : RC-532-SKR3 + 430W CM PSU מחיר: ¤520 עדין לא החלטתי אם המעבד יהיה E6420 או 5600X2. אני צריך אבל לדעת לגבי שניהם. האם הספק שמגיע עם המארז הזה יחזיק בצורה טובה את המערכת הזאת? האם המארז הזה הוא גדול מספיק בשביל להכניס בתוכו 8800GTS ואולי גם כרטיסים עתידיים? ועוד דבר חשוב לגבי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by zeev1,

אמין ויציב ובטוח להשתמש בו במחשב ביתי . האם יש לו הגנות כרצוי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.tomshardware.co.uk/500w-psu-power-supply,review-31942.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cilay,

אני קונה מחשב חדש עם יציאת ה R600 , רציתי לדעת איך המארז של http://www.alienware.com/ האם הוא טוב ? או שה COOLER MASTER 830 EVO וב יותר מבחינת קירור ? והאם ה R600 אמור להיכנס בו ? בכל מקרה איפה אני יכול לקנות את המארז בנפרד חוץ מב EBAY ? תודה ויום טוב אריק .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by D-Bang,

המפרט שלי: C2D E6400 7600GT Enermax Liberty 400W Samsung 930B (דק 19 אינץ') אני מחפש אל-פסק (מומלץ מהדגמים החדשים), עדיף כמה שאפשר קטן ובמחיר נמוך ככל האפשר. איזה הספק מומלץ לקחת למערכת שלי? ראיתי את הדגם הזה של ADVICE http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=628 חשבתי גם על Gamatronic SmartCompact 650VA (עולה בערך כמו 600VA של אדוויס) האם 600VA יספיקו לי? או שמה עלי ללכת על 700VA+? האם יש לאל-פסק אופצייה לכיבוי אוטומטי של המחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, המפרט שלי כרגע הוא: C2D E6300@1.86 INTEL DG965WH 3GB DDR2 667MHz ספק 400W , עם 20A ב +12V, צירפתי תמונה עם נתונים. אני הולך לשדרג לכרטיס HD4770 של ATI, שלוקח כ- 100W במאמץ. לפי חישוב גס, כל המערכת תיקח בצריכה מלאה של כל הרכיבים (כולל הצורב) כמעט 250W ב 12V+, שזה 20.83A. יש לי כאן 2 אפשרויות: 1. להישאר עם הספק הנוכחי (400W) ולראות האם הוא יעמוד בעומס. האם יש סכנה כלשהי לרכיבים כלשהם, כמו הכרטיס מסך, מעבד או הספק עצמו? 2. לקנות את הספק הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S12II-620 ולהשתמש בו במחשב אחר שיבנה מאוחר יותר (בעוד מספר שנים), ייתכן ואחרי תקופת האחריות על הספק. האם יש בעיה/סכנה בבניית מחשב עם ספק שלא באחריות? כמו כן, יש סיכוי שספק כמו שציינת…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחר שקראתי את ההודעות בפורום זה הבנתי שהמארזים של Thermaltake אינם אהובים במיוחד, אבל לא הצלחתי למצוא ולו תגובה אחת עם הסבר למה הם לא נחשבים כמארזים איכותיים. מה ההבדל למשל בין המארזים של Tt לבין המארזים של Raidmax ? המארזים של Tt יפים ומעוצבים מה שאי אפשר לומר על הרבה מארזים אחרים. יש באיזשהו מקום דרוג של מארזים (כמו שיש למשל בפורום כרטיסים גרפים) ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RUJI,

כותרת. סיבה: במארז הנוכחי: TT Tsunami, לא נכנס הכרטיס מסך 6950 יחד עם ה-HDD הקיימים! הכל נדחס ואין מקום. הציעו לי: TT Element v6 TT Element T הצעות נוספות יתקבלו בברכה!~ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב הורכב כמו שצריך, 24Pin ל-24Pin, כמו כן 4P+4P חובר ל-8P בשביל המתח למעבד. כרטיסי מסך בהתאם, בקיצור כמו שצריך. אני מחבר את הכבל חשמל לספק, מעביר ממצב 0 למצב 1, פתאום מפיל לי את הפחת בחדר שלי. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DarkMoh,

האם 8800GTX יכנס אליו? האם 2900XTX יכנס אליו? יש לי את המארז הזה ואני מתכנן לקנות כרטיס DX10 מהדור הבא, או 8900GTX \ 8800GTX \ 2900XTX מה יכנס לשם? אגב שמעתי שיש גרסה של 2900XTX שהיא קטנה יותר ממה שרואים בתמונות... מה כן יכול להכנס לי למארז? ;-;

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xxgalxx,

ספק כח Corsair CP-9020052 VS350 350W או ספק כוח SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET (Oem)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stasinov,

שלום, אני קונה מחשב חדש ומחפש מארז שיהיה סביב ה- 300 שח כאשר השקט הוא קריטריון די חשוב בשבילי. על מנת לקבל את השקט אני מתכוון לכלול במפרט המחשב: מאורר למעבד Arctic Cooloing Freezer 7pro. ספק כוח Seasonic430W שנחשב יחסית שקט. (את המחשב אני מתכוון לקנות נכון לעכשיו ב- skypc בחיפה) קיבלתי כמה המלצות למארזים - Antec NSK 4400 - אין אותו בחנות Skypc שם אני מתכוון לקנות ולכן המלצה נופלת. CM 690 Antec 300 לפי הפוסטים השונים בפורומים אני רואה דיעות קצת סותרות לגבי CM690 ו- Antec 300. מצד אחד משתמשים אומרים שהם מארזים איכותיים. מצד שני שניהם כוללים רשתות מה שלא מהווה בידוד לרעש כלל. אשמח לקבל תגובות ממשתמשים בשני המארזים האחרונים שהזכרתי לגבי מידת השקט שבעבודה איתם. בנוסף אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NeoTrix,

שלום חבר'ה, בקרוב אני קונה מחשב חדש, די חזק... Core i7, כרטיס מסך GTX 570 DCII וכו', לא נכנס מעבר לפרטים נוספים (אלא אם כן דרוש). ואני מחפש מארז טוב שיחזיק לי מערכת חזקה כמו זו, התקציב שלי למארז הוא מקס' 600 ש"ח. שיהיה מארז מרווח שיוכל להכיל היטב את החלקים. גם מה שמאד חשוב לי שיהיו שם כמה שיותר מאווררים מובנים שאפשר להשיג במחיר הנ"ל, כדי שלא אצטרך לקנות מאווררים בנפרד ולהרכיב. בנוסף, אני מתל-אביב, ככה שתנסו למצוא לי מארזים שאוכל לקנות אותם מחנויות שנמצאות איכנשהו בסביבה, אני לא אסע רחוק בשביל לקנות מארז, ועוד שאלה קטנה. לדעתכם, אם אני קונה מארז בחנות כלשהי, ובא איתו ל KSP (משם אני קונה את המחשב עצמו) אז ירכיבו לי, או שיכולים לעשות לי בעיות? תודה.

20. שיתאים למחשב q9300 8800 gts 512 4 gb ram/ אני רוצה שייתמוך ב SLI (לא יודע אם זה קשור למארז בכלל) ושיהיה מקורר ושקט ככל האפשר. מארז ללא PSU. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Oren_25,

שלום.. ניסיתי לקבל ידע בסיסי דרך המדריכים אבל הסתכתי קצת... ברצוני לקנות מחשב חדש עם מעבד core 2 duo e8400 3.00 ghz עם כרטיס מסך nvidia gts250 1Gb 3 ג'יגה זיכרון DDR2 כמה בערך וואט אני צריך לספק כוח שיעמוד במפרט שכזה?.. והאם צריכים להיות חיבורים מסויימים תואמים בין הספק ללוח אם או שכולם אותו חיבור? שאני לא אקנה סתם ויתברר שזה לא יהיה תואם וגם לספקי כוח יש גדלים שונים(בסנדרט) עד כדי שלא יכנסו למארזים שונים או שיהיו קטנים מדי? האם זה מעכב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by גד :),

טוב? לא טוב? מסכן את המערכת, סביר, או יעיל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הנפח הוא 500G המחשב הוא נייד. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MAChaifa,

איך ספקי הכוח של NZXT? הם ג'נריים? מומלצים? חיפשתי בנעוצים ולא מצאתי ביקורת עליהם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Adir88,

שלום, יש לי מחשב בסלון מזה 3-4 שנים, השבוע הלך לעולמו הספק כח. אני מחפש משהו שקט שיעשה את העבודה עד מחיר של 250. (אם יש בפחות אז עדיף). הספק שהיה עד היום הוא 300W ג'נרי. אני לא זוכר בדיוק את המפרט אבל מדובר במחשב עם לוח MIN ATX, מעבד AMD סטדרטי לאותה תקופה (לפני 3-4 שנים). 4G זיכרון, כונן HD אחד, וכונן DVD אחד. כרטיס מסך נובנה בלוח אם. אין כרטיסי נוספים. המארז קטן לכן יש מגבלה לגודל של הספק: תמונה של הספק הישן: מחיפוש באינטרנט מצאתי את אלו: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=250-FN-2RX&affiliate=ret http://www.ret.co.il/products/107056-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-seasonic-ss-250tfx.aspx האם הספקים האלו 250W אמורים לה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים