עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם. צריך דעתכם האם הספק HEC 500TDT 500W יחזיק את המערכת הבאה טוב: מעבד e8400, כרטיס מסך 8800GTS, ארבע ג'יגה זיכרון,דיסק קשיח אחד. ד"א המארז(כנראה-ניתן לשינוי) הוא HEC 6AR6 לא מתוכנן oc, אבל במידה וכן האם הספק הנ"ל יחזיק oc ממוצע למעבד ואולי oc קטן לכ. מסך? עוד כמה שאלות- האם הספק שקט יחסית? יציב? ומה דעתכם על המארז? במידה והספק לא חזק מספיק/לא מומלץ אשמח להצעות נוספות(כנ"ל לגבי המארז), עדיף כמה שיותר זול...(המארז הזה עולה 202 והספק 234...) תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by ya54niv,

אני צריך שיהיה עד 500 ש"ח יחזיק לי מערכת כבדה עתידית....(אם כבר קונים אז גם למשהו עתידי) + מסך 19-22(שאותו אני קונה בקרוב) ..עדיין לא סגור על מסך. חשוב שיהיה ידידותי למשתמש+כיבוי אוטומטי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. I5 2500K Z68 UD3 G.SKILL 1600 4GBX2 1TB SEAGATE HD7970 3 מאווררים 120 לפי החישוב היבש המערכת צורכת 450W , אבל בכל זאת למי שיש ניסיון, האם זה יכול להביא לבעיה עם הזמן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הבאתי היום H77 של אינטל, מיני ITX. יש לי כבר אופציה אחת של הק אבל אני מחפש כאמור עוד אופציות מעניינות: תודה לעוזרים כמובן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by IMAGUY1X,

אמרו שהספק 500 WATT של החברה הזאת כזה ממוצע וחשבתי שהם חברה טובה מה זה לא כחה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חברה הזמנתי מחשב מ IQPC והנה המפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסכי LCD דגם VIEWSONIC VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI PCI-EX- ALBATRON ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורבי DVD פנימיים LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרונות DDR2 דגם CORSAIR CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארזי ANTEC ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מאווררים למארז- GLACIALTECH GLACIALTECH 120mm CAS…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  7. מעבד:Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 מארז: Full Tower 25cm Monster Fan Black Lightscribe sata קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm ספק כוח:Corsair HX 620W Series Active PFC 12cm Fan modular PSU זיכרון: Corsair DHX 2x2gb TwinX DDR2 800Mhz CL4 דיסק קשיח:Seagate 750GB Sata II 32MB כרטיס מסך:Asus Radeon EAH4870x2 1GBx2 DDR5 Retail כונן:Asus DRW -2014L1 DVD RW x20 השאלהההההההה הגדולה שלי אם הספק כוח יספיק לכל המערכת הזאת חברה תודה לעוזרים (: :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. בניתי מפרט והחלטתי לא להחליף את המארז שלי ולהשאר עם הTT SHARK שיש לי מהמחשב הישן, היום הגיעו החלקים, ה- ASUS P5W DH DELUX לא מתאים למגש של הSHARK (מגש מתפרק) ויש מגע בין החיבורים האחוריים של הלוח למגש (מסוכן ) אני צריך דחוף !!!!! המלצה למארז אחר, באותה רמה כמה שיותר שקט וחשוב שיהיה יפה כמו הSHARK. דחוף ביותר צריך לקנות מחר (בנעה). תודה חברה....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, הוא ניסה לחבר מספר דברים לשני החיבורי הUSB שבאים עם המארז מקדימה אך שום דבר לא קרה במחשב, המחשב לא זיהה שחובר משהו. לוח אם-GIGABYTE GA-M55S-S3 הותקנו הדרייברים של הלוח אם, והכל. הוא קיבל את המחשב שבוע שעבר מIQPC. מה עושים? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by yair1911,

ראיתי את ‏Nine Hundred Ultimate Gamer Black משהו כזה... או טרמלטק ‏Armor+ MX VH8000BWS עוד הצעות בשמחה .... תודה לעוזרים... קניה מחר בבוקר בע"ה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. יש לי ספק יופיאס של אדוויס SL1000 איכותי. אצלי כבר שלוש שנים . פתאום כבה המחשב בבת אחת והיו.פי.אס מצפצף בלי הפסקה. אני מסתכל על הנורה האדומה שדולקת וזה אומר OVERLOAD ניתקתי הכל חיברתי לנקודה אחרת ואותה בעיה. האם הבטריות הלכו? מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מבחינה פיזית ומבחינת ההספק (מגיע ספק מקורי עם המארז של 380W)? אין בעיה לחרוג מעט אם זה משתלם. תודה ((:

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. בזמן התערוכה שהיתה ב לאס וגס חברת המארזים ThermalTake השיקה כמה מוצרים חדשים בניהם מארז מעניין בדגם V5 Black Edition המארז כולל ידית נשיאה ו 2 מאוורים 20 ס"מ למעלה ו 12 ס"מ בחזית כמו כן ישנם חיבורי ESATA מובנים בנוסף למארז זה החברה השיקה גם ליין חדש של ספקי כוח בשם ToughPower Grand 750W יחודה של ספק זה הוא שהנצילות שלו היא 90% כלומר 80Plus Gold לעוד מוצרים שהושקו בחברה ניתן למצוא בקישור http://globalevent.thermaltake.com/ces2010/index.html המשך יום נפלא מיכאל

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אני באשדוד והמקום היחידי שאני יכול לרכוש ממנו ספק כח הוא ליד התחנה המרכזית סיטי, יש שם את איבורי וזה ניראה ליהחנות היחידה פה באזור עכשיו הוא מציע לי ספק של חברת בת של Antec, יש דבר כזה חברת בת של Antec ? לא מצאתי על זה כלום באינטרנט, אני גם אל מבין בזה בכלל. אני רק צריך את האוקי שלכם ואני קונה. אני גם לא זוכר את השם של החברת בת, רק אמר לי שיש חברת בת ל- Antec ספק של 450W ב200 שקל לרכוש/ לא לרכוש? זה היחידי שיש להם במחיר הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by InFecT[0]r,

המארז הזה עולה 1600 שקל לא היבנתי למה המחיר כל כך גבוה למהארז אז ניכנסתי לאתר של טרמלטק הסתכלתי קצת בתמונות ונדהמתי לגלות שקיים בו מסך LCD 7 אינץ' שלט, פנלי שליטה, אני אישית ממש אהבתי רק חבל שהוא ממש ממש ממש יקר אבל אני עדיין שוקל לקנות אותו בעתיד הינה המארז מהאתר שלהם: http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/mozart_tx/MozartTX.htm כמה תמונות שמצאתי : http://tweakers.net/ext/i.dsp/1142176176.jpg http://www.tomshw.it/guides/business/20060316/images/tt-mozart-tx4.jpg http://pc.watch.impress.co.jp/docs/2006/0315/cebit11_8.jpg תהנו =]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by drorion,

קודם כל, לפני הבקשה שלי, אני חדש בתחום הזה ואני גם חדש בפורום אז אני מבקש שאם עברתי פה על חוק כלשהו (למרות שקראתי אותם) לרחם עלי קצת חחח בקיצר יש לי עכשיו ספק של 500W של איזו חברה סינית ממש לא מוכרת שאני אפילו לא יכול לקרוא את הדגם שלה כי השם של הדגם מוחבא שם איפשהו.. אני עומד לעשות שידרוג למחשב ולקנות כרטיס מסך חדש כניראה GTX 670 ואני מחפש לעצמי גם ספק חדש כי איך שהבנתי, ספק איכותי הוא דבר חיוני למחשב שמתפקד כמו שצריך. התקציב שלי הוא 300 שקל, אם יש פחות אז זה גם טוב ואם יש משהו ב350 תציעו גם את זה אבל אני מבקש לא להציע יותר מיזה. תודה מראש

17. Started by Mostang5,

שלום לכם אני חדש כאן ומקווה להשתלב טוב בפורום הוא נראה פורום על רמה גבוה ביותר =] עכשיו יש לי שאלה: איך המארז של GIGABYTE TRIRON הוא שווה את המחיר? כי לפי מה שראיתי הוא מאוד מרשים.. יש לו שני מאוורי 12CM שקטים, הוא עשו מאלומניום, יש לו פילטר קדמי, כל הכניסות של הכוננים האופטים וכו' הם מגירות,עיצוב יפה,הכנה למערכת קירור מים ועוד.. עכשיו מה דעתכם עליו? והאם יש סקירה עליו איפשו?? תודה רבה מראש Mostang5

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Terrific Weekend 2 everybody ============================================================================================ Corsair Announces TX Series of Power Supplies for PC Enthusiasts and Extreme Gamers New High-Performance, Energy-Efficient Power Supplies Meet and Exceed the Most Demanding Requirements of Enthusiasts & Performance Seekers Fremont, CA, October 16, 2007 Corsair® www.corsair.com, a worldwide leader in design and manufacturer of high-performance memory and peripheral components, today announced the latest addition to their Corsair power supply lineup: the Corsair TX Series. Inspired by Corsairs award-winning HX Series, Corsair has engineered the…

19. Started by adi518,

אני כבר מת להחליף את המארז הישן שלי וכל המארזים שהסתכלתי לא אהבתי חוץ מזה והdefine r3 של פרקטל. אתמול ביררתי ומסתבר שהמארז הזה יגיע חודש הבא, נראה לי שגם בלבן וגם בשחור. קבלו וידאו סקירה של ליינוס טק טיפס, הסוקר הטוב ביותר ברשת

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הרגע קיבלתי מהם אימייל שהם סגרו על ייבוא עם מישהו וכבר יצא משלוח של מארזים שיגיע עוד כמה שבועות. נקווה שהמחיר יהיה טוב עדכון 1: המארזים כבר בארץ ובקרוב מאד יתחילו להמכר ב- KSP. עדכון 2: יום שישי (23 לחודש) יהיה במלאי בסניפים בצפון ויום ראשון בשאר הארץ. עדכון 3: עכשיו יש מלאי כמעט בכל הסניפים, פשוט צריך לבדוק באתר של KSP. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=330 מחירים: DEFINE R3: טיטניום - כנראה 490 ש"ח אבל עדיין לא הגיע לחנויות כסוף - 490 ש"ח שחור - 490 ש"ח לבן - 530 ש"ח (עלות ייצור מעט גבוהה יותר בגלל הצבע, זה לבן מבריק) DEFINE XL: טיטניום - כנראה 720 ש"ח אבל עדיין לא הגיע לחנויות שחור - 720 ש"ח DEFINE CORE 1000: מגיע בגרסה…

• 144 תגובות
    • 25k צפיות
  21. http://www.antec.com/press_release/954048_TPN.html http://enermax.de/aktuelles/article/10/dawn-of-a-go.html?L=2&cHash=43c21a1ad8

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by jungle-man,

אבקש חוות דעת על ספקים של DELTA ממי שמכיר או יצא לו לעבוד איתם, האם איכותיים? גנריים? האם מומלצים?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by omri123,

מישהו יכול לתת לי חו"דים על המארזים הנ"ל. שמתי לב גם שבאתר של Thermaltake לא מופיע הדגם M5 אלה בגירסא V9, מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by ydca,

בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤453 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤480 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤576 מארז: FOXCONN TLA002 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE מחיר: ¤239 המפרט הוא מiqpc.co.il שאלתי היא: האם מארז זה שקט ונוח לפתיחה. חשוב לי מארז שקט, נחמד גם שיהיה נוח, קל לפתיחה, אך לא יקר מידי! האם מארז זה עונה על הדרישות הנ"ל או שיש למישהו המלצה אחרת?

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by דני זוקו,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=189 לא ידעתי בדיוק לאיזה פורום זה שייך, אז כנראה, שיעבירו את ההודעה מהר.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים