עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by rockstarr,

אני צריך מארז FULL ATX (משהו גדול ונח לשם שינוי. מצאתי את הבחור הזה. http://www.skypc.co.il/pl_product~41109~6~0.htm השאלות: 1. האם הוא מתאים לכל סוגי לוחות האם? חדשות? (סטנדרט?) 2. האם יש לו בכלל קירור פנימי או שהוא מגיע ללא קירור כלל? 3. איזה גדלי מאווררים מדובר (במידה ומגיע ערום?)

2. Started by eegg,

מה לדעתכם מארז טוב יותר (זרימת אוויר , קירור, משקל, איכות וכו) מחפש פול טאוור עד 300 שח עם חלון צידי חשבתי על sunbeam transformer או ?Supertalent CA-601UFK Black?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by lip,

שלום, אשמח לקבל המלצה לספק + מארז שקטים עד 500 ש"ח. למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪115 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1729 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המארז והספק צריכים להתאים לשידרוג בהמשך למחשב משחקים (הוספת כרטיס מסך ואולי שדרוג של המעבד) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Sango,

בוקר טוב, אני רוצה להישתמש במחשב ללא מארז אבל אז הבנתי שאני לא יהיה מסוגל להדליק אותו כי הרי הכפתור נמצא במארז. איך אפשר להדליק אותו בכל זאת? האם קיימים עוד חסרונות שאני לא מודע עליהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן, אני מזמין מחשב חדש, המפרט יהיה E6550 / E7200 GigaByte P35 Ds3L Adata - 2 GB / Kingston 9600GT חברה עדיין לא ידוע.. Enermax Liberty / HEC 400TR-T (זו הדילמה). 250GB WD / Seagate. ברצוני לדעת האם הספק הנ"ל של HEC יוכל להחזיק אוברקלוק, שלא דורש החלפה לספק אנרמקס..?. (מנסה לחסוך, אלא אם כן לא שווה לחסוך במפרט הזה והספק של אנרמקס הוא חובה) נ.ב : הבנתי גם ש Seasonic מעולים, רק שאני מרכיב את המחשב דרך חבר ואין לי ראש להזמין חלקים ממקומות שונים...המחשב יגיע מורכב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by adir12,

רציתי לברר אם הספק שנמצא ברשותי, Corsair Vx450 יחזיק את הכרטיס 4870 1GB של Club3d שאר המפרט הוא: Q6600 @ 3.0ghz , 3x HD וממ, Gigabyte P35 DS3L לפי הביקורת באתר המערכת שהם השתמשו בה צורכת 293W, כך שהדבר לא יהווה בעיה, אך אני רוצה להיות בטוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1)במידה ואני יקח ספק 750W לדוגמא, למערכת שצורכת אך ורק 300W. מה תהיה צריכת החשמל מהקיר? 2)במידה ויש לי ספק ללא נצילות (או שנצילות נמוכה לא מבין בזה) , אם אני אקנה ספק נגיד 1000W עם נצילות, שיהיה לי לשדורגים עתידיים, הוא יחסוך חשמל? (מכיוון שלספק עם ה 1000W יש נצילות גבוהה מהספק מהקודם)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ramboli,

שלום לכולם, כרגע יש לי מארז ישן של Thermaltake מדגם VBS1000BWS. אני מעוניין להחליף אותו למארז גדול ומרווח יותר המכיל 7 מקומות לכוננים קשיחים (כרגע אני משתמש ב6 למרות שיש לי רק 5 תושבות). בנוסף רצוי ששליפת הכוננים תהיה כלפי מעלה, כלומר אם המחשב שוכב, ניתן יהיה להוציא אותם ע"י משיכתם מעלה. האם יש דבר כזה בשוק? תקציב עד 400 ש"ח. תודה!! עריכה: מצאתי את CoolerMaster N600 עונה על צרכיי רק ב50 ש"ח יותר מהתקציב. שאלה נוספת, מישהו יודע אם אפשר להתקין את הכוננים הקשיחים בצורה הפוכה? כלומר שחיבורי הSATA יהיו כלפי הדלת השמאלית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Proww,

אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום, כבר זמן רב שאני נאמן למארזים (וספקים בהתאם) של Compucase או HEC, איך שתקראו לזה. אני צריך מחשב חדש, והתחלתי לתהות בענין. לא שהמארזים שלהם לא טובים, סה"כ הם עושים את העבודה, אבל פה ושם היו לי בעיות ואכזבות. רציתי את דעתכם המלומדת. אני מחפש: 1. מארז וספק באיכות טובה - כלומר: ספק שלא יישרף גם עם כרטיס מסך שאינו על לוח האם (ברמה בסיסית עד בינונית-בסיסית, לא צריך להחזיק כרטיסים של גיימרים - לדוגמא סדרה 5400 או 5500). מארז שקט ובעל יכולות קירור טובות, ואם אפשר שלא צובר יותר מדי אבק זה יהיה נחמד, למרות שזה תלוי גם במיקום שלו. חשוב שגם האיכות של המארז תהיה טובה, לא איזה פלסטיק זול. ושל חברה עם מוניטין בתחום. 2. עיצוב סולידי של המארז, לא מארז לגיימרים, מארז למשרד, שחור, או ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shai82,

פשוט אני לא מוצא בספיריטוס ובסידי לוג תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, היה לי מותקן ספק Ezcool ATX 420 JSP הטמפ' של המעבד ולוח אם היו 45-50 במנוחה ו-60 במאמץ יום אחד המאוורר שלו מת ואז הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד עלו ל 75 במנוחה החלפתי אותו לאותו אחד, אבל עכשיו הטמפ' הם 60 במנוחה ו75-80 במאמץ! עכשיו אני כנראה אניח שהספק הוא הגורם לבעיית הטמפ', האמנם? או שזה סתם מקרי ויכולה להיות סיבה אחרת? בכל מקרה אם זה הספק אז חשבתי על ספקים חדשים מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וכרגע הוא רועש מאוד בגלל הRPM של המאוורר מעבד אני יודע שהMODU82+ 425W וEnermax טוב ושקט, הוא עולה 430 ש"ח ויש גם את ה enermax noisetaker 420W שיש לו 2 מאווררים (ואז הוא יותר שקט?) - 330 ש"ח מה עדיף? או אולי המלצות לספקים אחרים? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מארז סונטה III של Antec שמגיע עם ספק 500W (גם כן של Antec): 1. האם הוא מספיק חזק לסחוב GTX470? 2. במידה ואני עושה OC לכרטיס האם הוא עדיין יספיק לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Zacka,

האם מישהו שמע על המחסור שקיים בחנויות? בדקתי כמה חנויות בצפון לאחר שהחלטתי לקנות אחד כזה והן אמרו שאין להן במלאי וגם ליבואן אין (אין גם את הP160 וגם את הP180 רק sontana3). מיהו היבואן של ANTEC בארץ? ניסתי לחפש ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות ספק כח של חברה טובה שיחזיק לי את המחשב החדש שאני רוצה לקנות. לוח אם GAP35DQ6 מעבד Q6600 כרטיס מסך 8600GT כל השאר די סטנדרטי, שאלתי היא האם כדאי להשקיע בספק שיהיה גם מודולרי או בספק רגיל? בנוסף רציתי לדעת מה בדיוק היתרונות של ספק מודולרי על פני לא מודולרי. ואיזה חברה מומלצת. תודה,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום רב. Celeron G550, כרטיס מסך ללא חיבור חשמל יעודי (אני חושב שקוראים לכרטיס Verto GT430), וכרטיס קול מבית Creative (גם הוא ללא חיבור חשמל יעודי). אני מחפש את הספק האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר (נו, אלא מה?) תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום רב, רכשתי עבור חברים מערכת תקציבית לפני כ-3 שנים, לפי המרכבים הבאים: לוח אם: ASUS M2A-VM מעבד : AMD X2 4000 זכרון : 2GB המורכב מ-2 סטיקים של ג'יגה כ"א סמסונג. HD : ווסטרן דיגיטל 160GB 1600AAJS צורב : פיוניר X20 מארז: HEC 6C28 כולל ספק 300W שמגיע בבאנדל עם המארז. כרגע אין אספקת מתח חשמלי במחשב, היות שאני חושד שמדובר בספק כוח, רציתי לדעת האם הספק הבא יספק את הסחורה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758223 כמו כן, השימושים הינם משרדיים לגמרי ולא כוללים שום דבר מעבר לאינטרנט/אופיס ולכן אני לא רואה טעם בהשקעה בספק יקר/חזק יותר.

18. היי חברים, זה המארז שלי : Coolermaster HAF 932 Black בחלק העליון של המארז (הגג שלו) יש מאורר גדול. תמיד הוא עשה קצת רעש אך לאחרונה זה נעשה ממש מציק, בדרך כלל כשאני רוצה לסדר את זה אני נותן כמה מכות בחלק העליון של המארז ואז הוא משתתק. הרעש זה כמו מלא "טק טק טק טק טק טק טק" מהיר כזה ומעצבן. מה ניתן לעשות? האם זאת תקלה שאני יכול לפתור אותה בעצמי? או שאני צריך לשלוח לתיקון? בעיקרון אני פתחתי את המארז הסתכלתי אני לא רואה משהו שמפריע לו, בנוסף לכך ניסיתי לקחת שואב אבק ולנסות לשאוב אבק הוא נראה יחסית נקי. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, יש לי חשב מולטימדיה שמחובר לטלויזיה בסלון, בגלל שאני לא מעודכן שנות אור בכל נושא החומרה במיוחד מארזים אני צריך את עזרתכם. המפרט הוא: מעבד: Intel Pentium E6300 Wolfdale 2.8GHz 2MB L2 Cache LGA 775 65W Dual-Core Processor לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 (ATX form factor; 305mm x 190mm) כרטיס מסך: ASUS EAH4670/DI/1GD3/V2 Radeon HD 4670 1GB 128-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card ספק כוח: ENERMAX Liberty ELT400AWT-ECO 400W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready מה אני מחפש?: 1. שקט (הכי חשוב) 2. נוח מבחינת לחצנים 3. קל להרכבה (לא מחייב מאוררים, למרות שהמלצה גם למאוררים שקטים תהיה מבורכת) 4. עדיפות לשלט 5. תקציב עד 100$ קנייה מהאתרים הללו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by erjerjerj,

יש לי מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W לאחרונה מספר פעמים המחשב מסרב להידלק. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה אז הנורה שאמורה להידלק ולהישאר דלוקה מהבהבת. כאשר הנורה מהבהבת אין שום תצוגה על המסך (המחשב בכלל לא עולה, אפילו לא ה POST), ולחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא מכבה את המחשב - רק שליפה מהתקע מכבה אותו. (פעם אחת בלבד לחיצה ארוכה כאשר האור הבהב גרמה להפעלת המחשב) המחשב מחובר דרך אל פסק יותר משנה, אז לא נראה לי סביר שהייתה קפיצת מתח. האם הבעיה בכלל בספק? מה פרוש הבהוב הנורה? תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by michal33,

שלום, אני בתהליך בניה של מפרט מחשב ומתלבטת בין 3 מארזים. אני מחפשת מארז שיהיה שקט, מאוורר ואיכותי. במחשב יהיה מעבד אינטל I5-2400 ובעתיד יתווסף כרטיס מסך חיצוני. יהיו בו גם 3 דיסקים קשיחים: שניים של 500GB ואחד של 2TB. Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Coolermaster - storm scout SilverStone Precision Black X1 120MM תודה, מיכל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ilanb0,

למחשב משרדי שעלותו כ - 1500 ש"ח הכולל כרטיס מסך מובנה ומעבד E5400, ביקשתי שהמארז יכיל ספק שאינו ג'נרי ושיחזיק לי הרבה זמן (יש לי טראומה מהחלפה של 3 ספקים ג'נריים תוך פחות משנתיים). הוצע לי המארז ThermalTake Wing RS 201 + Raidmax 400 Watt. ובכל זאת, אם אני רוצה לשפר קצת - מה אפשר לבחור במקום הנ"ל - ומדוע?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חבר שלי מבצע שדרוג קטן והוא רוצה לקנות 4850 + VX450 , שאר המערכת זה 2X2GB של KINGSTON ומעבד E6320 מה שבטוח 450VX יחזיק בתוספת מחיר קטנה אפשר להביא 4870 , האם ה450 יחזיק מעמד ? המערכת תיהיה ללא OC! עוד מעט נוסעים לקנות , זה חשוב! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by liornet,

הכותרת אומרת הכול שיהיה מאווורר טוב ושיראה טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אמרתם שאין הכבל ביניהם חוץ מהמודורליות ..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.