עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Burkey,

שלום, כבר זמן רב שאני נאמן למארזים (וספקים בהתאם) של Compucase או HEC, איך שתקראו לזה. אני צריך מחשב חדש, והתחלתי לתהות בענין. לא שהמארזים שלהם לא טובים, סה"כ הם עושים את העבודה, אבל פה ושם היו לי בעיות ואכזבות. רציתי את דעתכם המלומדת. אני מחפש: 1. מארז וספק באיכות טובה - כלומר: ספק שלא יישרף גם עם כרטיס מסך שאינו על לוח האם (ברמה בסיסית עד בינונית-בסיסית, לא צריך להחזיק כרטיסים של גיימרים - לדוגמא סדרה 5400 או 5500). מארז שקט ובעל יכולות קירור טובות, ואם אפשר שלא צובר יותר מדי אבק זה יהיה נחמד, למרות שזה תלוי גם במיקום שלו. חשוב שגם האיכות של המארז תהיה טובה, לא איזה פלסטיק זול. ושל חברה עם מוניטין בתחום. 2. עיצוב סולידי של המארז, לא מארז לגיימרים, מארז למשרד, שחור, או ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן אני קונה מחשב חדש ומחפש מארז הולם כרגע אני חושב על compucase 6a21b/6a19b אשמח לדיעות על ההבדלים ביניהם מה שחשוב לי שהוא יהיה ידידותי לאבק עם מסננים ממש לא חשוב איך יראה...גם ככה הוא מתחת לשולחן. זהו תודה רבה והנה המפרט שיהיה לוח אם ASUS P5B DELUXE INTEL 965P 2XPCI-E 2X1394 GBL RETAIL או ASUS P5BE או ASUS P5BE plus או asus 5pkc - מעבד INTEL CORE 2 DUO E6750 זיכרון KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 PC2-6400 DUAL CHANNEL KIT כונן קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER צורב dvd ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הייתי רוצה מאוד לדעת איזה ספק יתאים לכ. מסך תוצרת GIGABYTE hd4850 512mb שמופיע באתר IVORY עם מעבד phenom II x3 710 או Athlon X2 250 (עדיין לא בטוח לגבי איזה מחשב אני הולך לקנות)? [br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 17:59:40 מישהו? זה חשוב לי...ניתן לשדרג באתר לOCZ 450W... זה מספיק טוב?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קונה מחשב חדש (3700x + 2070 super) לצרכי דיפ לרנינג. המחשב הנוכחי שלי יושב בתוך P183 שנשמר במצב טוב, ומסופק ע"י Enermax 625W שעד היום לא עשה בעיות. תהיתי אם ניתן להמשיך להתבסס על החלקים הקיימים, או שעדיף להחליפם. מבחינת הספק, מחשבונים ממליצים לי על הספק דומה, למרות שכנראה אם הייתי קונה חדש זה היה יותר לכיוון 75-850 וואט. בנוגע למארז, לא מצאתי דרך להשוות אותו מבחינת שקט ואוורור למארזים חדשים יותר (כמו פה). מן הסתם לא אמצא השוואה ישירה, כי החומרה הפנימית השתנתה משמעותית ב-10 שנים, אבל מחפש בכל זאת דרך להשוות. אשמח גם לסתם התייחסויות - האם לדעתכם מארז כזה יכול להיות מאוורר מספיק למערכת כפי שתיארתי, שעשויה לעבוד במאמץ שעות רצופות. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rofben,

אבא שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים... אז הוא אמר לי לחפש לו מארז. ואני ראיתי את המחירים של סקקי ופשוט נפלתי מהכיסא. אז מה לקחת: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~PC-B25B~6~0.htm או שבכלל את זה: http://skypc.co.il/pl_product~whisper~6~0.htm האם יש אופציות אחרות בתקציב של 400?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Snake_Eater,

קיבלתי היום את ספק הכוח החדש שלי וכמובן שרציתי להתקין אותו. הבעיה היא שבמקום שלספק יהיו יציאות לכל החוטים כמו בספק הקודם, פה אין לי בכלל יציאות חוץ מפתח מאחורה ממנו יוצאים המון חוטים. איך מתקינים את הזוועה הזאת מבחינת איזה חוט חשמל מתחבר לאיזה רכיב? התכנון שלי היה להשאיר את החוטים מחוברים בצד של הרכיב כדי לחבר אותם מהר לספק החדש. תמונות מצורפות, כולל פרטי הדגם הספציפי:

7. זה תקין ?? יכול להיות שזה גם ביגלל הקבלים הנפוחים שליד המעבד? או ספק לא יציב? רוני[br]פורסם בתאריך: 9.08.2009 בשעה 00:09:02 עוד בדיקה עם תוכנה ארת. רוני

8. Started by avimor5,

שלום לכולם יש לי מחשב בעל ספק 950W ומסך "24 LED השאלה שלי היא איזו מערכת אל פסק אמורה להחזיק אותו למשך 25- 30 דק' הפעלה ועל מה אתם ממליצים תודה .

9. אם זה לא מתאים לפורום הזה, אז תעבירו אותי לפורום המתאים תודה. יש לי אל פסק אדוויס PRD650, שאליו מחוברים המחשב והמסך שלי. תוכנה האל פסק היא UPSMON Plus, והגרסה המותקנת היא המעודכנת ביותר שיש באתר של אדוויס (2.88). אז ככה: בעיתות רגיל, התוכנה של האל פסק מציגה את עוצמת הסוללה של האל פסק שלי תמיד כ-100%, ומכשיר האל פסק שלי מציג על הצג שלו 5 קווים. אלא שבעת הפסקת חשמל, עוצמת הסוללה בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-50-65% והצג של האל פסק מציג שלוש או ארבע קווים. לאחר חזרת החשמל, עוצמת האל פסק בתוכנה "קופצת" באופן מיידי ל-80% בממוצע, ובתוך דקה או קצת יותר, עולה ל-100%, וכך גם הצג של האל פסק (ארבע קווים, ולאחר דקה או קצת יותר, חמש קווים). הדבר מעורר בי חשד, כי מכשיר האל פסק שלי, מזיי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Eden 6600,

ה-9800GT דורש ספק כוח חזק יחסית? איך הצריכה שלו בהשוואה ל-HD4670 (קצת גדולה יותר/הרבה יותר גדולה...) ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by lowlow1001,

המסך הוא פלסמה 720P מעוניין להרגיב מחשב שיהיה אפשר להשתמש בו כMID GAMER הרד דיסק 1 (גדול 1TB) צורב לוח אם +מעבד+קירור סטנדרטי וכרטיס מסך בינוני (אולי בעתיד כרטיס טלווזיה וכרטיס WIFI בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן, אני מזמין מחשב חדש, המפרט יהיה E6550 / E7200 GigaByte P35 Ds3L Adata - 2 GB / Kingston 9600GT חברה עדיין לא ידוע.. Enermax Liberty / HEC 400TR-T (זו הדילמה). 250GB WD / Seagate. ברצוני לדעת האם הספק הנ"ל של HEC יוכל להחזיק אוברקלוק, שלא דורש החלפה לספק אנרמקס..?. (מנסה לחסוך, אלא אם כן לא שווה לחסוך במפרט הזה והספק של אנרמקס הוא חובה) נ.ב : הבנתי גם ש Seasonic מעולים, רק שאני מרכיב את המחשב דרך חבר ואין לי ראש להזמין חלקים ממקומות שונים...המחשב יגיע מורכב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ilanb0,

למחשב משרדי שעלותו כ - 1500 ש"ח הכולל כרטיס מסך מובנה ומעבד E5400, ביקשתי שהמארז יכיל ספק שאינו ג'נרי ושיחזיק לי הרבה זמן (יש לי טראומה מהחלפה של 3 ספקים ג'נריים תוך פחות משנתיים). הוצע לי המארז ThermalTake Wing RS 201 + Raidmax 400 Watt. ובכל זאת, אם אני רוצה לשפר קצת - מה אפשר לבחור במקום הנ"ל - ומדוע?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1)במידה ואני יקח ספק 750W לדוגמא, למערכת שצורכת אך ורק 300W. מה תהיה צריכת החשמל מהקיר? 2)במידה ויש לי ספק ללא נצילות (או שנצילות נמוכה לא מבין בזה) , אם אני אקנה ספק נגיד 1000W עם נצילות, שיהיה לי לשדורגים עתידיים, הוא יחסוך חשמל? (מכיוון שלספק עם ה 1000W יש נצילות גבוהה מהספק מהקודם)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי יש לי כרגע מארז ישן עם לוח ATX והלוח הזה נשרף , והזמנתי לוח מיקרו ATX ורציתי לדעת אם המקרו ATX ישב על המארז שיושב עליו כרגע לוח ATX ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Proww,

אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by liornet,

הכותרת אומרת הכול שיהיה מאווורר טוב ושיראה טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, היה לי מותקן ספק Ezcool ATX 420 JSP הטמפ' של המעבד ולוח אם היו 45-50 במנוחה ו-60 במאמץ יום אחד המאוורר שלו מת ואז הטמפרטורות של הלוח אם והמעבד עלו ל 75 במנוחה החלפתי אותו לאותו אחד, אבל עכשיו הטמפ' הם 60 במנוחה ו75-80 במאמץ! עכשיו אני כנראה אניח שהספק הוא הגורם לבעיית הטמפ', האמנם? או שזה סתם מקרי ויכולה להיות סיבה אחרת? בכל מקרה אם זה הספק אז חשבתי על ספקים חדשים מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וכרגע הוא רועש מאוד בגלל הRPM של המאוורר מעבד אני יודע שהMODU82+ 425W וEnermax טוב ושקט, הוא עולה 430 ש"ח ויש גם את ה enermax noisetaker 420W שיש לו 2 מאווררים (ואז הוא יותר שקט?) - 330 ש"ח מה עדיף? או אולי המלצות לספקים אחרים? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות מארז סונטה III של Antec שמגיע עם ספק 500W (גם כן של Antec): 1. האם הוא מספיק חזק לסחוב GTX470? 2. במידה ואני עושה OC לכרטיס האם הוא עדיין יספיק לי? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by RGod,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הספקים : easonic SS-850AT 850W ActiveS לבין ה SEASONIC S12D 850W] פשוט לגבי השני יש מידע באתר היצרן ולגבי הראשון אין בכלל מעניין לדעת מה השוני ? תודה

21. Started by Be BEN,

E8400 @4000-4250 biostar tpower i45 mem@1150 כ.מ. 5850@1000ליבה זיכרון גרפי 1275MHZ הספק 650W של OCZ Z SERIES יעילות 88+ כסף אבל במסילה של ה12V הוא גם בהגדרות סטוק על כל המערכת הוא לא עולה מ11.528 ובעומס יורד לפחות עד ל11.440V וגם פחות מזה כמו בתמונה מה לעשות ? להחליף את אותו הדגם האחד חדש או להחליף לקורסייר 650TX [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הוא פשוט מאוד יפה בעיניי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Slavadir,

עריכה: הפשטתי את השאלה כי היא היתה מסובכת מידי. מצורפת תמונה של fractal design arc mini עם כרטיס gtx 670 windforce x3 איך לדעתכם תהיה זרימת האויר בהנחה שהמארז שלי יכיל רק מאוורר קדמי ואחורי 120 מ"מ, + מאוורר סטוק של i5? אולי הוספת קירור למעבד עם מאוורר ניצב (כגון זה) תפצה על הכרטיס הגדול? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום רב. Celeron G550, כרטיס מסך ללא חיבור חשמל יעודי (אני חושב שקוראים לכרטיס Verto GT430), וכרטיס קול מבית Creative (גם הוא ללא חיבור חשמל יעודי). אני מחפש את הספק האיכותי ביותר במחיר הזול ביותר (נו, אלא מה?) תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קנתי בSKYPC ספק כוח של חבת HEC RAPTOR 450W . אחרי הרכבתו גליתי שהוא מריש די חזק. קיבלתי זיכוי מהחנות וכרגע אני צריך לבחור ספק אחר במקום התקול. התקציב שלי עד 370 שקל ,חשוב שהספק יהיה שקט .תעזרו בבקשה לבחור(חייב ליקנות מSKYPS) מערכת שיש לי: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850 צורב שני הרד דיסקים מארז ANTEC SONATAIII[br]פורסם בתאריך: 2.05.2009 בשעה 15:24:50 אולי בכול זאת לקחת HEC RAPTOR 450W ,ותקלה שהייתה לי זה רק חוסר מזל?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים