ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
ספק עד 750W,מה המומלץ היום?/איזו חברה? לשימוש heavy duty.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב למטרות עבודה (שרת למע' חקלאית) שליבת המחשב זה מעבד i7 2600. עדיין אין לי את שאר חלקי המחשב (לא עונים לי בפורום פרטי מחשב ??? ) . השאלה שלי היא מהו המארז, הקירור וספק המתאימים לסביבת עבודה כזו? תקציב לכל המחשב זה בסביבות 3000 - 5000 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אני לא מוצא בספיריטוס ובסידי לוג תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק XBOX 360 איך אפשר להפעיל איתו מאוררי מחשב וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לבנות שרת לבית ולאחר חפירות רבות ברשת החלטתי שאני הולך על המארז Lian Li PC-Q25, המארז לצערי לא נמצא בארץ, היבואן לא יביא רק אחד ולכן נשארתי עם האופציה היחידה של להזמין מחו"ל, אני יודע שהמשלוח של חבילה כזו תעלה לא מעט אבל אני נעול על המארז ככה שאני מחפש חנות טובה ואמינה ששולחת לארץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן מה ההבדלים בין המארזים הנ"ל שניהם באותו מחיר אחד צבע אפור השני שחור COOLERMASTER ELITE 430 ו COOLERMASTER ELITE 371 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז + ספק הנ"ל ? תודה רבה ! (Case Type: SUPER MIDI TOWER Mother Board: ATX / microATX /Baby AT Dimensions: 430 (H) X 192 (W) X 490 (D) Drive Bays: 5.25" Exposed FDD X 4, 3.5" Exposed FDD X 2, 3.5" Hidden HDD X 5 Power Supply: TYPE PSII 500w 24Pin Extra Fans: 1 X 8cm rear Panel Front Panle I/O: 2 X USB V.2.0 Air duct: Yes PCI-EX holes: Yes )
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין corsair cmpsu 750tx או enermax pro82 625w
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אומרים ש''אין כמראה עיניים'' ואני מעוניין לראות ולהרגיש (במובן משקל) את המארזים שלהם (למרות שכמובן המשקל מפורסם וידוע ) . האם ל-ANTEC יש סוכנות עם תצוגה בארץ ? האם הם ''ידידותיים לקונה ''. ברשותכם , אבקש את מספר הטלפון או LINK ליבואן . בתודה גדולה מראש -רוברט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (בהזמנה) וקצת פחות שמתי לב לספק כי לאחר שהתייעצתי איתכם שיניתי קצת ולכן רציתי לדעת אם הספק יצליח להחזיק את המחשב הזה. הספק הוא Enermax Liberty 400W המחשב עצמו: C2D E6600 P5B Deluxe 4 כונני 250GB של WD - שאמורים קצת להכביד אני מניח. X1900XTX 512MB - שזה משהו לדוגמה ששיניתי מהמפרט הקודם שבוא דיברנו על XT ולא XTX. TT BT Corsair 2GB 800 CL4
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ומה הבדל בינהם? NZXT LEXA הרגיל או GIGABYTE 3D AURORA הרגיל ומה הבדל בין הAURORA הרגיל לAURORA 570
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה על מארז וספק שקטים עד 550 ש"ח עם USB3 מקדימה ושיתמוך בלוח אם מיני {מארז MIDI TOWER}. מעבד I7 3770 איך המארז הזה Antec GX700 Original Rugged Case No PSU תודה מראש :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא פשוט מאוד יפה בעיניי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצצתי עכשיו ב skypc ואין שם Apollo ואני כנראה מזמין משם מחשב, אתם יכולים להמליץ לי מארז שיהייה כמו האפולו (בסביבות 412 ש"ח +/-)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק כח איכותי כבר חמש שנים, וכעת בבדיקה שעשיתי עם OCCT, אני רואה שהמתח שהוא נותן במסילת ה12V לא כל כך יציב (עשיתי רק בדיקה אחת לבינתיים). דוקא ה3V וה5V די בסדר. האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים. הנה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 Dualcore לוח אם : Gigabyte MA78GM-S2H AM2 זכרון : OCZ 2GB 800Mhz DDRII X 2 (סה"כ 4GB) ד. קשיח : WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II קירור למעבד : Artic Cooling Alpine 7 תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Phenom II X3 720 בפוטנציאל ל 4 ליבות אם יתאפשר מעליו יעמוד Scythe Mugen 2 Powercolor 4850 PCS+ הארד דיסק 1 טרה וצורב SATA 3מאווררי 120mm מתוכנן OC.. או שכדאי להיות בטוח וללכת עם ה S12II-500?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לקנות את המחשב הבא ב-TMS, ויש לי 2 שאלות: (1) איזה אל-פסק מומלץ לקנות עבורו? מה השיקולים? (2) האם הספק במפרט יספיק לי גם אם ארצה לחבר עוד כמה כוננים קשיחים בעתיד? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1418 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪514 מארז: Fractal Design Define R3 White כמות: 1 - מחיר: ₪482 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsun…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את המארז coolermaster cm 690 ורציתי לדעת האם יש משהו מומלץ יותר באותו התקציב (360 שקל אם אני לא טועה) . אני זקוק להמלצה לספק[/u] עד 300 שקל ואם אין ממש בררה 350 שקל גג וכמה וואט לקחת בשביל המערכת הבאה : כנראה למעבד core 2 dual quad q9550 לוח אם ga ep43 -ds3l גייבייט הולך להישתמש בכרטיס מסך geforce 8600 והמארז שלמעלה( או שמומלץ יותר ??) תודה בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. המארז שלי התחיל קצת להשתגע, לעשות רעשים, להשרט, להשבר. אני מחפש מארז שיוכל לשמור על טמפרטורה נמוכה, שלא תעשה רעש, משהו אוורירי (אם כי שלא יכנס אבק כמעט), גדול אשר ישמש כמחשב גיימינג (אני לא משחק כל-כך הרבה, רק משחק 1-2) עדיפות לצבע שחור, עם מאווררים גדולים. שיגיע לסכום של 350 עם נטיות של 20 שקל פה ושם. זה מה שיש לי כרגע: http://www.omc.co.il/cache/prdPics/EZC-550D-F25_600x400_maxPrd.jpg שומעים את המאורר, הוא כמו "קיטור" שמוציא חום, מצטבר המון אבק..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מארז נחשב היום לאיכותי ממש מבחינת המרכיבים שלו וכן מבחינת גורמי רעש (חשוב שיהיה שקט מאוד) סידורי כבלים אבק קירור וכו בנוסף איזה ספקים היום של SEASONIC מעל 500W נחשבים לטובים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב שאני נאמן למארזים (וספקים בהתאם) של Compucase או HEC, איך שתקראו לזה. אני צריך מחשב חדש, והתחלתי לתהות בענין. לא שהמארזים שלהם לא טובים, סה"כ הם עושים את העבודה, אבל פה ושם היו לי בעיות ואכזבות. רציתי את דעתכם המלומדת. אני מחפש: 1. מארז וספק באיכות טובה - כלומר: ספק שלא יישרף גם עם כרטיס מסך שאינו על לוח האם (ברמה בסיסית עד בינונית-בסיסית, לא צריך להחזיק כרטיסים של גיימרים - לדוגמא סדרה 5400 או 5500). מארז שקט ובעל יכולות קירור טובות, ואם אפשר שלא צובר יותר מדי אבק זה יהיה נחמד, למרות שזה תלוי גם במיקום שלו. חשוב שגם האיכות של המארז תהיה טובה, לא איזה פלסטיק זול. ושל חברה עם מוניטין בתחום. 2. עיצוב סולידי של המארז, לא מארז לגיימרים, מארז למשרד, שחור, או ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! שאלה פשוטה, האם הספק הנ"ל מדליק ומסובב את המאוור שלו כשמחברים אותו לחשמל ומדליקים? (כשהו לא מחובר ללוח אם ולדברים אחרים?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק ג'נרי יכול להעמוד בHD4770? הדגם הוא :DR-8500BTX. תמונה של טבלת מתחים: תודה רבה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב מספיק לשניהם. אני בניתי לעצמי מפרט מחשב מהחנות IQPC אך לא הצלחתי לנחליט על מארז מבין 3 שהמליצו לי. המארזים: http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=5967 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6473 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3721 אני מתכנן לקנות את אחד המארזים ואת שאר החלקים במפרט מהחנות הזאת, שלושתם נכנסים בתקציב שלי. אני צריך חוות דעת על שלושתם ובאיזה לבחור שיתאים למפרט שלי. אני מתכוון לקנות מהחנות IQPC. המפרט שהכנתי: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX ₪749 * לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪345 * זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 ₪214 כמות:2 * כרטיס מסך: [..] GAINWARD …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-