עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אהן בימים הקרוביםאני הולך לקנות מארז ואני מתלבט בי שתי אלה, חשוב לי גודל יופי וסידור כבלים בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  2. Started by Leeor Halpern,

אני מרכיב מחשב חדש וממש מתלבט בין הCoolermaster Haf x לCorsair Graphite 760t. מישהו יכול להמליץ על אחד מהם ? או על עוד אופציות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RONG23,

שלום אשמח לייעוץ לגבי בחירת מארז חשוב שקט,שיתאים לכרטיסי מסך ארוכים למשחקים,בקר מאווררים וכניסת הרד דיסק חיצוני מומלצת המתמודדים הם nzxt h2 nzxt phantom coolermaster sniper coolermaster cm690 advanced גם שאלה האם ללכת על full tower או לא?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. זה המפרט, הבקשות והשאלות שלי אחריו... לוח אם ga-ep43-ds3l זיכרון gskill ddr2 800mhz cl4 pi 4gb (2x2gb) מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB כרטיסי מסך‏ GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II x2 צורבים‏ LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS9300 AT מארזים‏ Thermaltake Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מקלדות‏ Logitech Natural Ergonomic Keyboard 4000 - Retail 1. הבנתי שהספק והמאוורר שיש במפרט לא הכי, אשמח לשמוע מה אתם מציעים. 2. לגבי המארז חשבתי על מה שיש במפרט או על סופרנו היקר (700 ש"ח) מה אתם…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. 1. יש לי כרטיס 5850 שהולך להחליף את הכרטיס הנוכחי במארז, ונראה לי שבתוך ה-6A19 הולך להיות מאד צפוף בניסיון להכניס אותו 2. נראה לי שספק כח למטה עדיף על למעלה השאלה היא האם יש הצדקה לשידרוג כזה? אני מאד אוהב את ה-6A19 אבל אולי הגיע הזמן להתקדם? האם 2 הסיבות שפירטתי הן בכלל נכונות? השימוש שלי הוא מחשב שעובד 24/7, הרבה סרטים ואינטרנט ומשחקים רציניים כשיש זמן וגם לשקט יש חשיבות, ה-6A19 מאד שקט (הספק שבתוכו לא אבל אני מחליף אותו)

• 46 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by RONG23,

שניהם מאוד מוצאים חן השאלה על מה ללכת? הפנטום קצת גדול אבל עם בקרת מאווררים וכיבוי אורות אבל מפלצתי וגם יפה עיצובית. ה63 ללא הדברים הללו אבל איכותו אינה מוטלת בספק וגודלו נורמלי לא מתכנן sli למיניהם אבל כן oc שידרוש קירור מאסיבי אשמח לדעתכם בדבר תודה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by kibub,

היי אני מתלבט בין שני המארזים האלו: 1. http://www.directcanada.com/products/?sku=10370AC6081&vpn=P180B&manufacture=ANTEC 2. http://www.canadacomputers.com/index.php?do=ShowProduct&cmd=pd&pid=010690&cid=CS.220 אם יש את אחד מהם למישהו אני אשמח לשמוע על חסרונות ויתרונות.. וכמובן אם יש המלצות.. לי דווקה נראה מס 2 כי יותר אורות מאווררים (במיוחד המרכזי 250MM ) אבל אני לא מכיר אותו ולא שמעתי עליו לעומת זאת הP180 זה המארז המדובר והמוכר :s05: נ.ב אם הייתי בוחר את אחד המארזים בצבע כסוף ולא שחור הייתי מוסיף 40$ למחיר :s05: גם בארץ זה ככה? תודה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by yaniv_appX,

אני מאוד מתלבט בין הp100 לfractal r4 אני רוצה מארז שקט שבנובף יהיה קריר בעל זרימת אוויר טובה ואני לא יודע מה לבחור מבין 2 אילו, יש למישהו דעה לגביהם? הp100 יותר זול ויש שאומרים שהוא גם פחות טוב אבל אשמח לדעת ממישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני מנסה להרכיס מחשב חדש עם הסתכלות לעתיד. כאשר ייתכן ואני ארצה מעבד 4 ליבות, ובהנחה ויצאו כרטיסי מסך DX 10 שיהיה בהספקים נורמליים, בדומה לכרטיסי הייאנד או מיד אנד כיום. כמו כן מדובר על בין 2 ל4 סטיקים של זיכרון בין 2-4 הארד דיסקים כולם SATA צורב דיבידי, כנראה יחיד. סה"כ באיזור ה 5 מאוורים (CPU+מארז) כאשר כולם יחסית בהספק נמוך לוח אם שבא דיי מאבזר (כנרה גיגה בייט DS4) וכמובן ציוד היקפי בסיסי דרך USB. וכל זה יעבור אובר קלוק סביר לאיזור ה 400 FSB (בהנחה ומדובר בקונרו E 6300 או 6400) כרגע השיקולים הם בין אלו, כאשר אני מניח שאתם מכירים את תווך המחירים שלהם ואני מחפש עלות תועלת מקסימאלי FSP-400 ENERMAX EG465AX-VE THERMALTAKE 470W PFC ENERMAX LIBER…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב ואני עדיין לא סגור סופית על ספק, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~SS-650HT~24~0.htm לבין הספק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~EVE8600~24~0.htm. אם הFSP היה 650W הייתי הולך עליו בלי להסס אבל הבעיה היא שהוא 600W והסיסוניק 650W. אני מעוניין בספק שיהיה כמה שיותר שקט, שיחזיק את המערכת מצוין, ושיאפשר לי לעשות שידרוגים בעתיד. הFSP הוא ספק 600W מודולרי ויש לו 5 שנים אחריות לעומת הSS שהוא 650W והוא לא מודולרי ויש לו 3 שנות אחריות, אני גם מחפש בספק שיהיה קל לסידור כבלים. אז על איזה ספק אתם אומרים ללכת? על איזה ספק אתם הייתם הולכים?. המערכת שהולכת להיות היא: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  11. שלום חברים , לפני התלבטות קשה אשמח לדעתכם בענין ברצוני לרכוש מארז COOLER MASTER COSMOS II כרגע אני רוצה לעבוד איתו עם המפרט הקיים שלי די צנוע ובעתיד לשדרג למפרט רציני בהרבה חשבתי על זה שהמארז הוא הבסיס להכל ובדרך כלל אני מחפש את הטוב ביותר קונה מוכר קונה מוכר וכו' אז נכון המערכת שלי צנוע אבל זה לקנות לפעם אחת משהו מצוין ודי ההתלבטות היא בגלל שהבנתי מאנשים שהמארז הנ"ל מתאים לפלטפורמות אקסטרים בלבד??? והם אומרים שזה מצחיק להלביש פלטפורמה כמו שלי על מארז שכזה למרות כך ראיתי תמונות מבלוגים רבים וסרטונים ביוטיוב עם נתונים דומים מה דעתכם ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by טל משעלי,

שלום מתלבט בין שני ספקים אחד ספק כח אקטיבי ומודולארי seasonic 850w 80+ bronze m12ii-850 והשני ספק כח מודולרי CORSAIR CX750M 750W המפרט שלי הוא Core i5 4690k oc4.4ghz Z97x gaming 7 Gtx 770oc 4gb rev2 16gb ram

13. צריך מארז וספק עבור מחשב על בסיס 9300 וכרטיס מסך 3650: חשוב שיהיה שקט ויעמוד בעבודה ממושכת וישאר קריר מחפש מארז וספק בעד 700 שח. מה אופטימלי? מארז- האם הסונטה 3 עם הספק יהיה אמין ושקט עם אורור טוב או שצירך לעלות בתקציב למשהו נפרד ? יש לי כמה אופציות. מה הכי טובה מבינהם: ANTEC SONATA III 500Wבנדל NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 או שכדאי לקחת מארז של אנטק 300 אוCOOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU עם ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by lior_876,

אני מחפש ספק חזק למערכת עם מעבד Q9550, ATI4890 1G,מארז CM690 השאלה אם הספקים האלו יחזיקו את המערכת בצורה טובה, מתלבט בין הספקים וחושב ללכת על הCORSAIR, אם יש לכם הצעה טובה יותר אשמח לשמוע!

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. שלום, ברשותי מחשב ישן (כבן 4 שנים), בשלב זה קניתי כרטיס מסך יד שניה 9800GT אך לצערי אין לי בספק הנוכחי חיבור 6Pins. כמו כן, המארז הנוכחי קטן יחסית והכרטיס נכנס בו בלחץ. אני מעוניין במארז והספק הבאים: אני דיי מרוצה מהמארז ומה שהוא נותן (חשוב לי תאימות עתידית כגון USB 3.0 וכו'). האם הספק הנ"ל מספיק חזק/טוב למערכת הנוכחית שלי (כולל הכרטיס מסך) והאם הוא יהיה מספיק טוב בעתיד במידה ואשדרג למעבד חזק יותר כגון i5. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪271 ספק כוח: Ippon 450W PFC Bottom assembly, 120mm, 4*Sata, PCI-E, Mesh, Temp control , Black coating כמות: 1 - מחיר: ₪118 סה"כ: ₪389 . המחירים הינם כ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית. - Antec P193 - Coolermaster Cosmos S Lian Li PC-A71 - Coolermaster ATCS 840דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד. אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים). יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר. *אשמח לעוד הצעות למא…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לא משתמש ב-OCורוצה שני מאוררים אחד מאחורה ואחד מקדימה והנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOx קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם:Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון:A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני:Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 512mb מתלבת בין EZ-COOL 500W+HEC COPY CASE 6C11 בין APEVIA X-INFINTY בין EZ-COOL 500W+GIGABYTE SITTO 1000 בין EZ-COOL 500W+RAIDMAX APEX פתוח להצעות אבל שלא יעברו את ה500 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by שגיב,

שלום אני מתלבת בין שני ספקים מה הכי טוב וכדאי Toughpower QFan 650W או CORSAIR 620HX תודה מראש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. המפרט המלא של המערכת שלי: E2160 @3.250mhz GB 965p-ds3 9800gx2 4GB 800mhz CL4 3 HDD DVDRW 5 Fans כל זה מוחזק היום ע"י ליברטי 400 שכנראה מסרס את ביצועי הכרטיס מסך במשחקים. נראה שהספק SeaSonic SS-650HT במחיר שלו כיום (500 ש"ח) הוא המשתלם ביותר למערכת כבדות. השאלה היא אם הוא יחזיק את המפרט הנ"ל? (50A במסילות ה12V, זה המון!)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  20. תקן ה-ATX12VO החדש מעביר חלק מתחומי האחריות של ספקי הכוח במערכות המחשב אל רכיבים מובנים בלוח האם - וזה משהו שאמור להיות טוב יותר לכולם לכתבה

21. Started by adizarko,

אני מתקין עכשיו את המערכת החדשה - ויש לי שאלה לגבי חיבור כפתורי הריסט וההפעלה. בחוברת של הלוח אם מראים איפה צריך לחבר את חיבורי הריסט וההפעלה אבל אומרים שם לשים לב למינוס ופלוס. עכשיו הכבל של המארז אין בו חלוקה לפלוס ומינוס - רק שני כבלים לבן וצהוב - לבן וכתום. אין לי אינדקציה מהו כבל מינוס ומהו כבל חיובי. האם זה חשוב? ישנו כבל נוסף של המארז - הכבל של הנורה שמראה שהמחשב דלוק - ושם דווקא כתבו איזה כבל מינוס ואיזה חיובי. האם מישהו התנסה עם המארז הזה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום , קניתי מאוררים של CORSAIR AF120MM . רציתי לשאול באיזה כיוון להתקין אותם כי אין עליהם חץ שמצביע על כיוון יציאת האוויר . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by DrizziTx,

השאלה היא כזאתי: הלוח אם שאליו אני מחבר את הספק מגיע עם חיבור של 24 פינים, כאשר הספק עצמו נותן חיבור של 20 פינים. כמובן שזה מתאים גם ככה, אבל יש מתאם מ- 20 פינים ל- 24 פינים. והשאלה היא, האם להשתמש בו? לכאורה התשובה אמורה להיות אוטומטית כן, אבל מדובר במחבר קצר, מאד לא נוח, שמסרבל את המרחב הפנוי במארז. ועל-כן אם אפשר לוותר עליו, אז אני באמת לא אשתמש בו. הערה: ה- MANUAL של הספק ממש על הפנים ולא מספק מבחינת הסברים למישהו שחסר נסיון בהתקנת ספק כזה כמוני. היחס בחוברת הוא לכל הספקים של החברה בכללי ולא פרטני לגבי הספק הזה. תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by ItzikT46,

במארז הזה, המגירה לדיסק הקשיח היא לא במקביל לפנל הקדמי, אלא ב 90 מעלות הצידה, והכבלים שיוצאים ממנו פונים לכיוון הדלת הצדדית. ככה זה אמור להיות ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  25. קודם כל, המארז, יפה, מאוד מסודר, מאוד חכם ששמו תופסנים שאפשר לאסוף את הכבלים של הספק. לאחר שהמארז יותקן בצורה מושלמת + המערכת אני אפרסם ביקורת + שינוי טמפ' מהמארז הקודם. כמה שאלות. למארז ש חיבור E-sata שדורש חיבור ללוח אם לחריץ SATA ועוד חיבור firewire, שאין לי מושג לאן לחבר אותו בלוח אם שלי.זה אותו מספר פינים כמו של החיבור של הUSB, אך במדריך של המארז + הלוח אם רשום במפורט, שאת החיבור ie1339 אם אני זוכר נכון שזה החיבור firewire לא לחבר לחיבור של הUSB. אז לאן לחבר אותו?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים