ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אומרים ש''אין כמראה עיניים'' ואני מעוניין לראות ולהרגיש (במובן משקל) את המארזים שלהם (למרות שכמובן המשקל מפורסם וידוע ) . האם ל-ANTEC יש סוכנות עם תצוגה בארץ ? האם הם ''ידידותיים לקונה ''. ברשותכם , אבקש את מספר הטלפון או LINK ליבואן . בתודה גדולה מראש -רוברט
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לוח P5N-E SLI 650 או 680 P5N32-E SLI אם התקציב יאפשר. מעבר כנראה 6600 או 6420, תלוי בתקציב. Evga 7950 - החלק היחיד שלא ניתן לשנות כאן, מאחר ונקנה כבר בגלל טעות במחיר ב1050 שקל ;D 1 GB RAM כונן קשיח בודד, צורב DVD. מארז עוד לא הוחלט, לא ממש רלוונטי לדיון כאן. וזהו, אלו העיקריים. אני המלצתי לו על Liberty 400. השאלה היא, האם הוא יספיק גם ל SLI של שני כרטיסי 7950 או האם יהיה צורך בהחלפת ספק? החיפוש מתמקד לספק הכי זול שעדיין יחזיק ביציבות את המערכת הנוכחית.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים התחלתי לשמוע ציפצופ מוזר מהספק כח של המחשב שלי גם כשהוא כבוי,ורק מתי שאני מנתק את המחשב מהחשמל הרעש מפסיק. הציפצופים שאני שומע זה כמו שאתם חוזרים ממסיבה ואז אתם שומעים מין ציפצופ באזניים שלא מפסיק בגלל הווליום של הרמקולים....אז זה מה שאני שומע מהספק כח שלי. למישהו יש רעיון \עצה איך מסדרים את הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם השילוב הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~NSK6580B~6~0.htm יחזיקאת המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ₪535 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪482 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪186 כמות:1 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪108 כמות:1 אם יש רעיונות לשילוב זול יותר שיתן את התמורה אשמח
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? אני צריך המלצה על מארז וספק הכוונה שלי שהמארז ישמש אותי ב5-6 שנים הבאות, אני קונה ביחד עם זה גם לוח אם ומעבד (אני מתכוון להשתמש בהם כ3 שנים) השימושים שלי במחשב הם, משחקי מחשב-אבל לא ממש כבדים (פיפא, 2K12 NBA), תוכנות עריכה: After Effects, Potoshop חשוב לי שהמארז יהיה שקט, וומרווח (מבחינה פיזית...) עוד דבר שחשוב זה חיבורי USB מקדימה(עדיף למעלה) תקציב: אין לי באמת תקציב מוגדר, בגלל שאני קונה את המארז והספק ל5-6 שנים אז אפשר להשקיע כדי שגם שאני יקנה עוד שלוש שנים כרטיס מסך, מעבד, - הספק יוכל להזרים כוח בצורה טובה.. תודה רבה ומצטער על החפירה....
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם קניתי את המארז Antec Two Hundred tower Gaming רציתי לדעת איך הוא ואם יש לו זרימת אוויר טובה? זה המערכת שלי : כרטיס מסך: Nvidia Gtx 550 ti לא OC. מעבד : amd phenom ii x4 965 3 4ghz לוח אם : http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#CPUS השאלה במארז הקודם שלי שהוא היה מארז של EZCOOL מארז לפני 5 שנים שאני משחק במשחקים אז הכרטיס מסך ממש חם ויענו המארז לא מקרר במארז החדש שקניתי יש שני מאווררים וגם קניתי עוד של של 12 סמ"ר של TT אז הוא יקרר טוב? תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל שאני רוצה הוא שהוא יחזיק מעמד ושהתוכנה שלו תכבה את המחשבים באופן מסודר טרם הבטרייה שלו תתרוקן. אודה לכם על המלצה על UPS סביר עם הגנה מקפיצות מתח שיספק את צרכיי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספק XBOX 360 איך אפשר להפעיל איתו מאוררי מחשב וכדומה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בפעם השלישית התקלקל לי ספק של TERMALTAKE. אחרי שנה וחצי בערך, מסילת ה-3.3V מתקלקלת ושני פינים בחיבור ה-ATX ללוח מתפחמים. קרה בספק BUTTERFLY שהיה לבן דוד שלי, בספק 430W ששמתי לו במקום, ובספק 430W שהיה אצלי. כולם התקלקלו באותו האופן על 2 מערכות שונות. לפני שנתיים לא הבנתי למה ממליצים להתרחק מספקים של TT. עכשיו למדתי על בשרי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ספק כוח עבור i5 4670K, פלוס 4 דיסקים קשיחים ו SSD. ללא כרטיס מסך נפרד. מתוכנן OC בינוני בהמשך. 3 שאלות: 1. האם יש צורך בספק חזק יותר מ 300-350W למטרה זו ? 2. האם ישנם יתרונות אחרים לספקים חזקים ויקרים יותר אפילו אם ספק 300-350W מספיק ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? 3. מבין הזולים, אני מבין ש SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET הוא המומלץ ? ואיך FSP / HEC הזולים ביחס אליו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין המארזים הבאים: SILVERSTONE TJ06B מחיר 940 לבין ENERMAX CS-718 מחיר 680 תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי ספק של ZUMAX בעל הספק של 400W למחשב מידה סנטר המחשב מכיל מעבד 2180 לוח עם של אסרטק אשר מכיל כרטיס מסך של אינטל 2GB זיכרון HD ישן 30GB בתיכנון להשתמש ב DOK רגיל מריץ UBUNTU וזהו האם יש כאן ביזבוז הספק ? ומה אפשר לעשות בנדון ...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מהספקים עדיף מבחינת אמינות,לשניהם יש5 שנים אחריות לאחד מסילה של 33 A השני זה 30 A במסילת ה 12V ,קיצר צריך דעתכם מה עדיף מערכת Q6600+8800GT+4 G+DS3L וזהו בעיקרון .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אם הבאנדל הזה http://tms.co.il/product/10126 קישור לספק http://tms.co.il/product/6850 הבעיה ואפשר לראות זאת גם בתמונה באתר, שאני לא רואה את המתג האדום (שבדרך כלל ליד כניסת כבל החשמל) שאמור להיות מכוון ל230V. זה ספק אוניברסלי או משהו? או שאני פשוט צריך לפרק את הספק מהמארז ולחפש עוד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במפרטים המומלצים הזולים מופיע הלוח JSP-TECH M-100A http://hwzone.co.il/specslist/view/33 http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=11&hProdID=141 ע"פ התמונה נראה שאין לו כניסות USB ואוזניות מקדימה. האם יש מארז אחר זול יחסית (אבל לא זבל) שיש לו כניסות כאלו? תודה קובי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אם יש משהו שאני ממש (אבל ממש) לא מבין בו כלום זה נושא הספקים והמארזים, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני צריך מארז וספק עבור כרטיס מסך Geforce GTX 470 (לא צריך SLI), מעבד Intel Core i7-930, שני הארדיסקים במהירות 7200, ושני סטיקים של זיכרון DDR3 במהירות 1,600. אני לא מתכנן להתעסק עם OC או מודינג... איזה מארז יכול להתאים לי? איזה ספק כוח אני צריך? האם בוחרים מארז לפי לוח האם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
E8400 @4000-4250 biostar tpower i45 mem@1150 כ.מ. 5850@1000ליבה זיכרון גרפי 1275MHZ הספק 650W של OCZ Z SERIES יעילות 88+ כסף אבל במסילה של ה12V הוא גם בהגדרות סטוק על כל המערכת הוא לא עולה מ11.528 ובעומס יורד לפחות עד ל11.440V וגם פחות מזה כמו בתמונה מה לעשות ? להחליף את אותו הדגם האחד חדש או להחליף לקורסייר 650TX [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ספק למחשב P4 2.8 Prescott Radeon 9800 Pro ושני דיסקים כמובן עלות נמוכה ביותר שאפשר (אבל עדיין משהו סביר ולא זבל) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן בשבועות הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS שיכלול את הכרטיס מסך gtx770 של ג'יגהביט וראיתי באנדל שחוסך הרבה כסף שכולל את המארז core 3000 (עם usb 3 ) וספק של seasonic עם 520 וואט. עכשיו נאמר לי שזה ספק איכותי וטוב יותר מספקים של 600 וואט אבל עדיין אני רוצה לדעת האם הוא יחזיק לי את המערכת של המחשב. המעבד- 4570 i5 ראם 8 ג'יגה כרטיס מסך gtx770 לוח אם h87-d3h של ג'יגהביט אז... מה אתם אומרים? מחזיק או לא מחזיק (ובמקרה ולא אשמח לקבל הצעות חלופיות) תודה לעונים D:.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק כח איכותי כבר חמש שנים, וכעת בבדיקה שעשיתי עם OCCT, אני רואה שהמתח שהוא נותן במסילת ה12V לא כל כך יציב (עשיתי רק בדיקה אחת לבינתיים). דוקא ה3V וה5V די בסדר. האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכול ספק כוח יש מאורר בתוכו, האם במיקרה שבוא ספק הכוח התקלקל יתכן והמאורר שלו יתפקד באופן רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב תראו... אני רוצה לשדרג את המערכת... אבל הדבר הראשון זה להחליף ספק (כרגע יש לי ג'נרי). המערכת כרגע: AMD 3800X2 twinmose 1G 667 1950PRO Gigabyte s3 m55s (נדמה לי ככה קוראים לו) זהו בגדול.... אני מתכוון להוסיף 1G זיכרון, וכנראה להחליף כרטיס מסך למשהו סביב ה- 8800GT ומטה... ותכנון כנראה לOC קטן למעבד... אז אם אפשר הצעה לספק כח שיחזיק את המערכת כמו שצריך... תקציב- משהו בין 200-350, כמובן כמה שפחות עדיף... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HD4870 512MB הגרסא הכי פשוטה של 4870 בקיצור ספק של OCZ 500W תגידו לי בבקשה אם זה יהיה בסדר אל תציעו לי לקנות יותר זה לא מתאפשר מבחינת כסף
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תיק יכול להתאים שיוכל להיכנס בו מחשב ATX שלם ועדיף שיוכלו לסגור אותו עם איזה ריץ'-רץ'. המטרה לסחוב מחשבים בחוץ מבלי למשוך תשומת לב של כולם. מצאתי את זה: http://lansoft.ca/products.html השאלה איפה משיגים את זה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-