ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש 3 ספקי כוח חדשים למחשבים משרדיים פשוטים. אני רוצה ספקים של חברה מוכרת ואמינה, אך במחיר הזול ביותר. הנטייה שלי הייתה לכיוון ה Corsair CX430, אבל מצאתי גם את הספק הבא של חברת FSP (שאותה אינני מכיר כל כך - אך המחיר זול יותר), ורציתי לשאול אם יש מניעה מלרכוש את הספק הזה דווקא. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758224 כמובן, אשמח לקבל כל המלצצה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט בצד הספק שלי כנראה הולך למות אז אני רוצה להחליף ממחר כרגע אני עם ספק 400W
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב לשימוש בסיסי ביתי, רכיבי הליבה יכללו: AMD Athlon II X3 445 Box Gigabyte GA-MA78LMT-S2 G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT LG GH22 SATA x 22 Black Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 אני מתלבט איזה מארז-ספק-קירור לקנות. רמת השקט המבוקשת היא: 8 +/- וברצוני מערכת יעילה אנרגטית וחסכונית. חשבתי ללכת על: ANTEC Sonata III no PSU Seasonic SS-350ET 350W Cooler Master Hyper TX 3 אמרו לי שזה קצת יקר לשימושים שלי ואולי כדאי לי לחפש משהו יותר זול, יש לכם המלצות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת שלמה שבניתי חסר לי רק הספק אשמח לשמוע המלצות לספק עד 600 ש"ח שיחזיק לי מערך של קרוספייר 4780 לפי דרישות ati צריך 4 יציאות של 6 פינים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע האם big typhoon נכנס ל antec 300? האם הוא מפריע לסירקוליה במארז? והאם אפשר להכניס אותו יחד עם מאוורר על הדלת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחיפה ומחפש ספק עד 200 שקל. מעדיף לא להזמין אינטרנט אלה ללכת לחנות ולקנות. האם הספק של JSP (שיש בחנות של KSP) שווה ? או שזה כמו ג'נרי בעצם... ? ואם לא יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אתמול כנראה הלך לי הספק כוח (שמעתי פיצוץ והמחשב הפסיק לעבוד תמידית, כל הניסיונות להחיות אותו נכשלו) אני רוצה לקנות ספק חדש טוב ואיכותי שיעבוד טוב עם הכרטיס שיש לי (אני כורה לייטקויין) והספק צריך לתת את המקסימום watt שהכרטיס צורך לזמן רב. כמובן שלא ייהרס תוך חודש כיוון שעבד על 100% עצמה. ראיתי ברשת שהכרטיס שלי צורך 370 watt במאמץ (ללא OC, אולי אעשה לו מעט OC). המחשב כולל כונן תקליטורים, HD320 ג'יגה, 5 ג'יגה RAM, ומעבד core 2 duo על לוח אם P965 של MSI - אני לא זוכר את המפרט המדויק.. באתר של AMD המינימום זה 500W ומומלץ 800W לכרטיס הזה. בקיצור, על מה אתם ממליצים? איזה דגם? עלות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה לא אוהבים את המארז,ואשמח לתשובה מפורטת למה. הביקורות משבחות , זה נמצא בכל האינטרנט. העיצוב הוא מה שמשך אותי ואח"כ התענייתי יותר וקראתי ביקורות של אתרים והם אומרות שזה אחלה מארז. קראתי ב NEWEGG על חסרונות , והעיקריים הם ה מאוררים , שאותם אני מחליף בTT Thunderbird 120mm X2 אז יהיה לי אחלה קירור,מאוררים הוחלפו. פילטר אבק אם הוא באמת מפריע ל AIRFLOW אני יוריד,אפשר להוריד אותו . וחוץ מזה...לא שמעתי עוד דברים חוץ מחסורונת כמו "כבד" ודברים כאלה.. אז אפשר לדעת למה הוא כ"כ "לא-מחובב" פה בפורום ובכללי? באמת כדאי לוותר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי ששניהם מאוד מומלצים השאלה היא מה ההבדל ומי טוב יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיאור המוצר: מארז CoolerMaster HAF 922 מפרט טכני מתומצת: מצב המוצר: חדש / מצויין / טוב / סביר / גרוע / מחודש. מחיר: 380 ( מוכן להיות גמיש לגבי רציניים ) תמונות: http://desmond.yfrog.com/Himg508/scaled.php?tn=0&server=508&filename=dsc02562g.jpg&xsize=640&ysize=640 איזור מכירה: חיפה והקריות . יצירת קשר: הודעה פרטית (מומלץ) ובמייל : korensalmany@gmail.com הערות נוספות בנוגע למוצר: את המוצר קיבלתי מספונסר אישי , ולא נעשה בו שום שימוש , המוצר חדש באריזה עם הקלקרים ולא שומש פעם אחת כמו חדש . אני מוכר אותו במחיר די מצחיק בגלל שאני חייב את הכסף במהירות , מחיר רגיל בחנות Ivory עומד על כ 470 ש"ח . מוכן להיות גמיש צרו איתי קשר רציניים בלבד .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המארז הזה : http://www.raidmax.com/specs/smilodon.html אבל שמעתי מאנשים שונים שהוא די רועש ואין לי מושג מדוע ,האם זה בגלל שהפח שלו דק או שבגלל שהמאווררים שמגיעים איתו לא איכותיים (בעיה שניתן להתגבר עלייה בקלות באמצעות החלפת המאווררים האוריגינליים במאווררים שקטים בתוספת מחיר לא גדולה). אבקש לקבל את התייחסותכם לבעיית הרעש של המארז שאת הלינק אליו הבאתי קודם+ המלצות למארזים אחרים באותו סגנון. הערה : לא מעוניין במארזי אלומיניום ,היות והם גם יקרים יותר וגם רועשים יותר. עדיפות למארזים שנותנים אפשרות לשים את המאווררים הגדולים ביותר (120 מילימטר ) גם מקדימה וגם מאחורה וגם מהצד (כך שיש תעלה בצידו הפנימי שמאפשרת "לזרוק " אוויר קריר מחוץ למארז ישירות על המעבד ).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפסק שנימצא בדלת הפתיחה של המארז שלי.. הוא היה ככה לא חיברתי אותי לכלום... הוא נותן משהו בכלל? כתוב על הקונקטור שלו "INT SW" משהו כזה.. צריך אותו? מה הוא נותן לי? או שאפשר לפרק אותו? (אני רוצה לשנות שם משהו במאווררים והוא קצת בולט לי ויתכן שהוא יפריע לי במודינג
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי נגיד ואין הגבלת תקציב מה המארז הכי איכותי שיש לדעתכם למשחקים ??? אשמח לקבל גם לינקים להצעות שלכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה היתרונות והחיסרונות של מיקום ספק הכוח בחלקו התחתון או עליון של המארז? האם יש בכלל חשיבות למיקום ספק כוח במארז בחלקו העליון או התחתון ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מארז מאוורר מספיק לעבודה עם Crossfire עם שני כרטיסים חזקים )sapphire radeon HD5770( מעבד Core i5 חשוב מאוד: יהיה אוורור Scythe Mugen II Rev.b למעבד. לא חייב לנצל את כל הסכום. החשיבות העיקרית מבחינתי היא מארז מאוורר היטב על מנת לקבל: 1.מצב שבו הרכיבים לא יתחממו. 2.מחשב שקט. חשוב שיהיה בו מקום להשמה של כרטיס גרפי גדול או שני כרטיסים גרפיים ב-CF (כמו שרשום למעלה). תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להשתמש בספק מחשב לצורך בניית מגבר סטראו דיגיטלי. אני צריך את חיבורי ה 12V שיכולים להעביר את הזרם הגבוה ביותר הבנתי שיש כמה ריילים שמכילים 12V וכן חיבור ATX שגם הוא מכיל 12V איך אדע איזה רייל הכי חזק? אני צריך רייל שיוכל להעביר כ 10A קבוע (כעקרון כל הזמן מסביב לשעון) הבנתי שמיתוג הספק יעשה ע"י חיבור/ניתוק החוט הירוק עם אחד השחורים היכן אוכל למצוא סכימה חשמלית של ספק שמסבירה את הכל??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אשמח אם תוכלו להציע לי ספק 400W עם תקציב עד 250 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא משתמש ב-OCורוצה שני מאוררים אחד מאחורה ואחד מקדימה והנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOx קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם:Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון:A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני:Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 512mb מתלבת בין EZ-COOL 500W+HEC COPY CASE 6C11 בין APEVIA X-INFINTY בין EZ-COOL 500W+GIGABYTE SITTO 1000 בין EZ-COOL 500W+RAIDMAX APEX פתוח להצעות אבל שלא יעברו את ה500 שקל תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה רוצה להחליף את המארז שלי ועכשיו נראה לי שמצאתי תחלופה: http://ksp.co.il/?select=.1041..130..307..1218..382.&list=1&sort=3&glist=0&uin=23638&txt_search=&buy=&minprice=380&maxprice=650 מה אתם אומרים עליו מבחינת הקירור הגודל שלו והחומרים? שווה להחליף אותו תמורת ANTEC THREE HENDRED??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בדגם הזה ומתברר שהספק שלו הוא 300W ולכן אני לא יכול להחליף לו כרטיס מסך. אני רוצה להחליף את הספק למשהו שקט ושיתן לי מספיק כח. מה ההמלצות שלכם? מבחינת השקעה. מה הכי זול ואמין ושקט שאפשר למצוא. חשבתי סביבות 250-350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב I5 750 ללא OC, כרטיס 5850, שלושה הארדיסקים וספק 625W מודו של אנרמקס, האם UPS 750 420W יספיק ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפעם השלישית התקלקל לי ספק של TERMALTAKE. אחרי שנה וחצי בערך, מסילת ה-3.3V מתקלקלת ושני פינים בחיבור ה-ATX ללוח מתפחמים. קרה בספק BUTTERFLY שהיה לבן דוד שלי, בספק 430W ששמתי לו במקום, ובספק 430W שהיה אצלי. כולם התקלקלו באותו האופן על 2 מערכות שונות. לפני שנתיים לא הבנתי למה ממליצים להתרחק מספקים של TT. עכשיו למדתי על בשרי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[move]Your Recommended Minimum Power Supply [/move] לא ראיתי את המחשבון הזה בסטיקים לכן אני מוסיפה קישורית אליו. לא יודעת עד כמה הוא מדוייק (מקווה מאוד שמגזים, אחרת אני בול על הואט) בכל מקרה, בשבילכם http://support.asus.com/PowerSupplyCalculator/PSCalculator.aspx?SLanguage=en-us
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ניסה, בפועל, להתקין מאוורר 120mm קדמי במארז זה? איזה סוג של מוד זה דרש? אידיאלית, הייתי רוצה להכניס את המאוורר בשלמותו ולחזקו לשבכה ע"י אזיקונים, האם זה אפשרי? להלן תמונות של קדמת ה-Solo מתוך אתר Bjorn3D: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=937&pageID=2397 נ.ב. את השאלה שאלתי גם בפורום אחר ואמרו לי שצריך לשבור / לסלק את פילטר האבק, ולא כל כך הבנתי למה כי הפילטר חיצוני לכלוב המאווררים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית מצטער שהנושא לא במקום המתאים, רק כאן אני מניח שאקבל תשובה הוגנת ומקצועית כי פורום 'ספקים ומארזים' פשוט מת בלי דניס ודור. ברשותי מחשב עם הנתונים העיקריים הבאים : מעבד אינטל סלרון 2.4, זיכרון פנימי 2*256, דיסק קשיח, 2 כוננים אופטיים, וכרטיס מסך מיועד GeForce 6660. אני לא יודע כמה צורך המעבד והכרטיס מסך יצרכו(החלקים העיקרים שצריך להתחשב בהם, המעבד אני יודע שדיי חלש), ולכן ארצה לדעת האם ספק כחHipro 200W שנותן 15A על המסילה של ה12V+ יוכל להחזיק את המחשב הנ"ל. תודה, אופיר.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-