עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. נשמע מוזר אבל איך אני יכול לדעת בערך אם הוספת עוד הארדיסק תחנוק לי את הספק או לא, מדובר במחשב עם ספק טרמלטייק 430W... יש לו שם במחשב E6300 975X ראדון 1950PRO שני הארדיסקים צורב DVD וכשלושה מאוררים... אין OC למערכת...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by אנדי,

שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרגע יש לי את הV9 של THERMALTAKE, עשיתי לו מוד אבל זה לא מספיק וצריך להתקדם. אני מחפש מארז עם מקסימום ביצועי קירור ובנוסף מקסימום ביצועי שקט במקביל, עד 650 שקל מי כל חנות. האפשרויות שכרגע עומדות על הפרק. 1- הCORSAIR 500R WHITE ב650 שקל בKSP. http://www.ksp.co.il/?uin=14373 כרגע דיי סגור עליו לפי מה שקראתי עליו. 2- הANTEC P280 ב450 שקל בKSP. http://www.ksp.co.il/?uin=14810 עם לא יצא, המארז הזה יהיה תחליף טוב. לא יודע מה לבחור, שניהם כל כך טוב אבל בסוף יקנה רק אחד, האם ההפרש של ה200 שקל שווה את זה ? עריכה: בנוסף אני חושב על ספק כוח חדש, עכשיו אני רוצה את הטוב ביותר לעתיד ואני לוקח את הספק הבא. http://www.amazon.com/Corsair-Professional-1200-Watt-Certified-High-Performance…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by koren271,

תיאור המוצר: מארז CoolerMaster HAF 922 מפרט טכני מתומצת: מצב המוצר: חדש / מצויין / טוב / סביר / גרוע / מחודש. מחיר: 380 ( מוכן להיות גמיש לגבי רציניים ) תמונות: http://desmond.yfrog.com/Himg508/scaled.php?tn=0&server=508&filename=dsc02562g.jpg&xsize=640&ysize=640 איזור מכירה: חיפה והקריות . יצירת קשר: הודעה פרטית (מומלץ) ובמייל : korensalmany@gmail.com הערות נוספות בנוגע למוצר: את המוצר קיבלתי מספונסר אישי , ולא נעשה בו שום שימוש , המוצר חדש באריזה עם הקלקרים ולא שומש פעם אחת כמו חדש . אני מוכר אותו במחיר די מצחיק בגלל שאני חייב את הכסף במהירות , מחיר רגיל בחנות Ivory עומד על כ 470 ש"ח . מוכן להיות גמיש צרו איתי קשר רציניים בלבד .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KoM,

מחשב I5 750 ללא OC, כרטיס 5850, שלושה הארדיסקים וספק 625W מודו של אנרמקס, האם UPS 750 420W יספיק ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנ"ל. חשיבות הינה: לתאימות בהתקנת קירור מים CORSAIR H100 (אם זה בANTEC אז כנראה תהיה התקנה אחורית (בתצורת PUSH&PULL) כיוון שבTOP ישנו מאוורר 14 ס"מ. חשיבות לסידור כבלים במארז בצורה נוחה ופשוטה. חשיבות להתקנת מס' מאווררים רב (לטובת ביצועים בOC). חשיבות לשקט (עד לרמה בינונית,שהמארז לא יהיה רועש מדי). ניקיון המארז-שיהיו כמה שיותר פילטרים שמונעים מחדירת אבק רב מדי למארז. ישודך לSS-S520II בתור ספק. כ.מסך-GTX 260 XXX. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OzZzZz,

שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הספק למערכת שבצד מינוס כ.מסך שיוחלף ב-SLI של 560TI (אגב הכ.מסך למכירה). לפי איזה תוכנה שהמליצו לבדוק איתה הגעתי לצריכה מקסימלית של 675W כולל הדיסקים ה-OC המאווררים וכל השאר. ראיתי שחלק מהספקים מגיעים עם רייל חדש חזק ואחרים עם מספר ריילים חלשים. מה עדיף? והאם מבחינתי זה משנה משהו, האם יש לי יכולת לבחור איזה רייל ילך לאן (לפי ה"פורט" בספק) או שבכלל מדובר במשהו פנימי? חשוב לי שיהיה שקט. הסתכלתי על ה-X-760 של SeaSonic ו-על סדרת ה-AX ו-HX של Corsair, ה-TX רועש מידי וההבדל בין ה-HX ל-AX הוא 40 שקל. לכל אילו רייל יחיד. מצד שני יש את האנרמקסים למיניהם שיקרים בטירוף אפילו לסדרה הבסיסית (NAXN). את ה-Antec HCG/HCP שמגיעים עם 4 ריילים ולא מצאתי מידע לגבי כמות הרעש שלהם. כנ"ל לגבי HEC…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המליצו לי בפורום מומלצים על השילוב הבא FOXCONN TLA570 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube + FSP 400W (120mm) SATAx 2 PFC ¤351 בחנות המליצו לי על מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 420 ¤ המעבד E6750 בלי כרטיס גרפי (כרגע לפחות), מה עדיף מבחינת השקט? שכחתי דבר חשוב, גם חשוב שלא יהיה מצועצע

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בעקרון זו שאלה שיכולה לשאלות על הלוח אם והשאר החלקים , אם אני מכבה כל לילה את המחשב ומדליק למוחרת זה יותר מזיק מאשר אם המחשב פתוח 24 שעות? ההפך? האם תוחלת החיים של הספק נהרסים כל לחיצה? באותו אופן אפשר לשאול אותו הדבר עם הלוח אם לא? ושאר הרכיבים? אשמח להתייחס גם לספק שיש לי ( במפרט ) פשוט הגעתי לדיון עם חבר על זה - וזה מציק לי מאז

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא משתמש ב-OCורוצה שני מאוררים אחד מאחורה ואחד מקדימה והנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOx קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם:Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון:A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 קשיח למחשב שולחני:Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: nvidia geforce 9800 512mb מתלבת בין EZ-COOL 500W+HEC COPY CASE 6C11 בין APEVIA X-INFINTY בין EZ-COOL 500W+GIGABYTE SITTO 1000 בין EZ-COOL 500W+RAIDMAX APEX פתוח להצעות אבל שלא יעברו את ה500 שקל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי בזמנו הומלץ כאן על מוצרים של Q-Trade Q-Protectors לנושא.. לזכרוני בינארי קנה ופירק רבים והגיע למסקנה שהם היחידים שעושים את העבודה. מה המצב בשנת 2024? גם עבור ציוד אלקטרוני כמו טלוויזיה ומחשב, וגם עבור ציוד כבד כמו טלוויזיה, מיבש, מקרר. תודה! דיונים קודמים: https://hwzone.co.il/community/topic/550373-אל-פסק-ups-מיצב-מתח-נפילות-מתח-quotמגן-ברקיםquot

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, קניתי R4 וחיברתי אותו. לא הצלחתי למצוא את הכבל של נורת ה-LED כדי לחבר ללוח אם. האם יש כבל כזה או שהיא מקבלת מתח מהבקר מאווררים (הוא לא מחובר כי אני לא משתמש בו). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eegg,

אני צריך בשביל פרויקט שלי במודינג מארז מפלסטיק (לפחות הדלתות והקדימה ) וגם במחיר זול פחות מ 200שח תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא בדיוק מישחקים אבל גם ASRock 990FX Extreme4 G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX Sapphire ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 - WHITE BOX עכשיו מעבד AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box AMD Phenom II X6 1055T Box זה הספק שאני בחרתי האם הוא מספיק חזק ? האם הוא ניחשב לספק טוב? מה זה ActivePFC pcie 6 pin למה זה משמש ? Thermaltake TR2 - 1000W -S-ATAx10 EPS - 80 PLUS - PSU

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ady,

שלום לכולם. יש ברשותי ספק כוח: Thermaltake LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W ואני רוצה לקנות לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 האם צריכה להיות בעית תאימות? בתודה מראש. עדי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי יש לי כרגע מארז ישן עם לוח ATX והלוח הזה נשרף , והזמנתי לוח מיקרו ATX ורציתי לדעת אם המקרו ATX ישב על המארז שיושב עליו כרגע לוח ATX ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. מדוע חברות כרטיסי המסך דורשות ספק כוח חזק מידי ?! מדוע הדרישות של יצרניות כרטיסי המסך מספק הכוח כל כך גדולות? הרבה מעבר למה שבעצם צריך לפי מה שהבנתי פה.... מקווה שאני לא טוחן מים........

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by most,

שלום, אני מתכוון להשתמש בספק מחשב לצורך בניית מגבר סטראו דיגיטלי. אני צריך את חיבורי ה 12V שיכולים להעביר את הזרם הגבוה ביותר הבנתי שיש כמה ריילים שמכילים 12V וכן חיבור ATX שגם הוא מכיל 12V איך אדע איזה רייל הכי חזק? אני צריך רייל שיוכל להעביר כ 10A קבוע (כעקרון כל הזמן מסביב לשעון) הבנתי שמיתוג הספק יעשה ע"י חיבור/ניתוק החוט הירוק עם אחד השחורים היכן אוכל למצוא סכימה חשמלית של ספק שמסבירה את הכל??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם לי יש מארז סופרנו שאני לא ממש מרוצה ממנו , מחפש משהו יותר איכותי ומאוורר שיתאים ל 6 דיסקים קשיחים וגם בעתיד לכרטיסי 8800 וכו מה הייתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AlphaAndOmega,

שלום רב, בנוגע למערכת הבאה יש לי שאלה(לא הוספתי את החלקים האחרים של המחשב כי זה לא ממש משנה...): מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤541 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe ¤1205 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44010 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2166¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il האם הספק יחזיק את החלקים הללו בסדר? אם לא אז אילו ספקים כן? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by יקירn95,

שלום .. אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך עזרה לגבי בחירת ספק כוח amd phenom 2 X3 710 gigabyte : ma770-ud3 am2 am3 770 chipset 2GB HD 4850 512MB 500GB 32MB LG GH22ns black sata elite 341 black micro והספק כוח שאני רוצה לקנות הוא http://www.thermaltake.com/product/power/tr2power/w006970/w006970.html תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by C991Now,

אני יודע שהרבה לא אוהבים את המארז,ואשמח לתשובה מפורטת למה. הביקורות משבחות , זה נמצא בכל האינטרנט. העיצוב הוא מה שמשך אותי ואח"כ התענייתי יותר וקראתי ביקורות של אתרים והם אומרות שזה אחלה מארז. קראתי ב NEWEGG על חסרונות , והעיקריים הם ה מאוררים , שאותם אני מחליף בTT Thunderbird 120mm X2 אז יהיה לי אחלה קירור,מאוררים הוחלפו. פילטר אבק אם הוא באמת מפריע ל AIRFLOW אני יוריד,אפשר להוריד אותו . וחוץ מזה...לא שמעתי עוד דברים חוץ מחסורונת כמו "כבד" ודברים כאלה.. אז אפשר לדעת למה הוא כ"כ "לא-מחובב" פה בפורום ובכללי? באמת כדאי לוותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr44,

היי שבת שלום. - אני חדש כאן, מקווה להשתלב, אם טעיתי בכתיבת האשכול אשמח להערה ואתקן כנ"ל לגבי חוסר פרטים.אני כבר מיואש ואין לי מושג מי צודק. שהתייעצתי לראשונה לגבי הספק, נאמר לי שהוא יחזיק את המערכת שלי והוא כביכול איכותי. לאחר הקנייה, חבר שהתעניין במפרט אמר לי שהספק על הפנים ולא איכותי בכלל, בדקתי בפורומים נוספים לדוג' - Toms hardware , וגם שם שאלתי ונאמר לי שהספק הזה הוא tier 4 כדאי לא להתקרב אליו. מה אתם חושבים? זה באמת נכון לגבי הספק הזה של FSP ?שמעתם על נפילות שלו? האם כדאי לי להחזיר אותו, להזדכות ולהוסיף כסף לספק "איכותי"? המפרט - Intel Core I5 6500 Skylake 3.2GHz -MSI B150M PRO-VDH-16GB Transcend DDR4 2133MHz-Gigabyte GTX980 TI G1 6GB 1190MHz-A…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nineball,

ערב טוב לכולם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג ספק מיקרו ATX? גם 150W מספיק, אני לא צריך יותר- אבל לא ממש משנה לי כמה וואט זה. לא משנה לי המחיר, רק שיהיה X: -שימו לב רק שאני לא מתכוון לספק FLEX ATX כמו ה HEC250SRT, אלא מיקרו ATX תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים