ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
איזה מארז יותר טווב מבחינת שקטות.קירור.איכו ת החומרים. נוחות. ויופי אני מעדיף למישהי שיש לו ומכיר אותם ירשום לי איזה מהם כדי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz זיכרון: יצרן-MHz-800 OCZ נפח 2048 MB דיסק קשיח:WD Caviar Black 750GB 7200 RPM 32MB מסך:U2410 DELL "24 1920X1200 כרטיס מסך: GIGABYTE GT-8600 256MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L DDR 2 MHz-1200 ספק כוח: (Thermaltake Tough Power W0116 750W PFC (24pin מערכת הפעלה: WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT העים הספק כוח שלי יחזיק כרטיס מסך ATI 5870 אני ישתמש איתו למישחקים עים גרפיקה גבוהה ההספק של הספק כוח מספיק לכרטיס מסך זה ? תודה לעוזרים... (לפי מה שאני יודע הספק כוח יספיק כי הוא דורש 500W אמיתי אבל תמיד עדיף קצת יותר )
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ספק ומארז שנקנו לפני 5 שנים, הספק הוא של Corsair TX 650W והמארז של Cooler Master CM 690. התכנון הוא להרכיב מחשב חדש ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בספק שוב ובמארז ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום נשרף לי הספק כח ואני חייב אחד חדש... תמליצו לי בבקשה על ספק אמין ופשוט שיתאים למחשב שלי...לא לOC רק שיעשה תעבודה כמו שצריך ויחזיק מעמד. המפרט שלי: AMD64 3500+ VENICE + TT Silent Tower MSI K8N Neo2 Platinum Geforce 6600GT AGP 1280MB RAM: 512MB=TwinMOS + 3*256MB=Micron,SpecTek,Mosel 2 הארד דיסקים SATA ו1 ATA Thermaltake Damier V5000A תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי liberty400 עכשיו בחוברת של הספק ראיתי שיש כבלים של רק חיבורי sata בלי molex וכבלים ארוכים יותר ויותר סוגים! מישהו יודע אם זה ניתן לרכישה בארץ??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מערכת חדשה לפי המפרט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר.אשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900GS (עוד לא סגור...) מארז: Antec Performance One P180 או Antec P182 או אחר ספק: איזשהוא 600W (?) דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5, בנוסף 3*250GB SATA בחיבור RAID5 ועוד אחד של 160GB SATA אני רוצה לבצע OC רציני למערכת כך שהשיקול הראשוני שלי בבחירת המארז הוא קירור והמישני הוא שקט. המארזים שניראים לי מתאימים למערכת שלי הם:Antec Performance One P180 או ה-Antec P182 1. האם ה- Antec P182 יאפשר לי קירור טוב של לוח האם (אחרי OC רציני) ושל הדיסקים? 2. האם ה- Antec P182 עדיין …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה פה מערכת והייתי רוצה לדעת אם הספק הזה:ANTEC NEO-HE-500 יחזיק את המערכת הזאת: AMD X2 5400+ SLI 7950GTX xfx - [שני כרטיסים..] 2 * 320GB maxtor sata II 2 * DVD/RW 2 * ddrII 1000MHZ g.skill 2.2v והאם הספק הזה טוב ויציב? או שעדיף את ה-Enermax Liberty ELT500AWT, אם כן אז למה? תודה לכם..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המפרט שלי שמופיע פה בצד? הגיע הזמן לשידרוג. התשתית כבר מוכנה (רכישות בקרוב) ונותר להתאים לה ספק. מה אתם מציעים עבור: I5-3550 8GB RAM 1600MHZ GTX 660 TI OC HDD 2/SSD 1 זה העיקר. חשבתי על הספק הזה. יחזיק את המערכת? (לא מתוכנן OC)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק הזה הדגם Element PLUS 500W והוא PLUSE 80. HPT-EP500W האם הוא אמין? (נותנים עליו 3 שנות אחריות) האם הוא שקט? הוא אמור להספיק למפרט מחשב שאני מרכיב: לוח אם GA-H77-DS3H מעבד i5 3450 זכרון 4GB Hyper X KHX1600C9D3/4G דיסק ST1000DM003 ללא כרטיס מסך (לא כרגע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי בינתיים ANTEC 900 שנראה מהמם מכל הבחינות, אבל יש כאלו שאמרו שלא בטוח בכלל שכרטיס באורך 10.7" יצליח להכנס שם עם DRIVE'S BAY ומאוורר אחורי. כנ"ל בנוגע ל-ARMOUR +MX של THERMALTECH. אין לי מושג אם אפשר לדחוף שם כרטיס גדול כזה. אם מישהו באמת יודע ו/או יש לו הצעה בטוחה ויותר טובה, אשמח. תודה. עריכה: מארז ללא ספק כמובן.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להבין האם הספק הזה תומך ב- crossfire? אני מנסה להבין באתר של ANTEC, אבל כתוב רק שזה SLI Certified. מישהו יכול להסביר לי האם הספק הזה תומך ב- Crossfire? מצורף לינקים של הספק - http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Type=MQ==&id=MTE4Mg== http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1174 אני מפחד לקנות את הספק הזה אם הוא תומך רק SLI ולא CROSSFIRE. אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת מבוססת i5, כ.מ חזק (יחיד), כונן SATA אחד, אולי בהמשך SSD ובין 2 ל 4 מאווררים. מעדיף שיהיה שקט ללא חלון צד. הייתי רוצה ספק שיחזיק גם לשדרוג הבא, כרגע אני עם 4850 בהמשך הוא אולי ייתחלף למשהו באותו סדר גודל מהדור הנוכחי (אולי 6950). מצאתי דיל טוב : http://tms.co.il/product/10381 מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? יש אולי אלטרנטיבה ? אולי משהו דומה באיכות בIQPC? אני אעדיף לקנות משם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלא יהיה רועש מדי.. תאמת המליצו לי על הSONATA III אבל אני רואה שאף אחד לא המליץ עליו פה.. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ בגדול אין לי מושג איך לנסח את השאלה בכותרת ולא מצאתי מקום יותר טוב לשאול אותו אז הרשתי לעצמי לפרסם פה . אז ככה הזמנתי עכשיו מאייבי את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/Battery-Box-holder-ON-OFF-Switch-for-4-AA-4AA-Batteries-/221485828153?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3391958839 ורציתי לדעת , אם אני שם בו סוללה אחת , 2, 3 (או בקיצור לא את כל ה 4 ) עדיין אני מקבל זרם בחוט השחור והלבן ? תודה רבה וסליחה על הבורות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מימשתי את האחריות עם הכרטיס מסך שלי (4850) ובמקום זאת היבואן שלח לי 4870 משומש הבעיה היא שהמארז שלי הוא אנטק 1380, שכולל בתוכו ספק 350W 80+ בלי אפשרות שידרוג, מה אתם אומרים, יחזיק או לא יחזיק? שאר המפרט מצד ימין תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את הספק בעל ניצולת האנרגיה הכי טובה וכל מנגנוני ההגנה הכי טובים ושיחזיק לי את הדיסקים קשיחים בלי בעיה בתקציב של עד 300 ש"ח מכירים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסוג השאלות שאני לא אוהב לשאול אך אני בהתלבטות. אני מבין שיש הרבה קריטריונים לבחירת מארז. מה שמעניין אותי זה שקט ובנייה איכותית.וגם קצת העיצוב. מתלבט בין הבאים. NZXT Phantom 410 Define R4 Corsair Obsidian 350D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום ב KSP ורכשתי את הקרוסייר HX650W החדש , ורציתי גם אל פסק שיחזיק את מהערכת ל2 דקות ... המוכר הסביר לי שאני חייב אל פסק עם טכנולוגיה של - For Psu With Active PFC הוא אמר לי שאל פסק אחר לא יפעל בעת הפסקת חשמל... והמחיר - 1175ש"ח ו 980ד"ח לגדם הזול.... הוא צדק? אני חייב אל פסק כלכך יקר???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש וראיתי שהמאוור נמצא כלפי מטה, זה אומר שהמאוורר ממש איזה חצי סנטים מרצפת המארז. לא כדאי לסובב אותו כלפי מעלה? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי פעם בפורום ששאלו על הספק של מערכת ונתנו לינק לאיזה אר שבו אתה בוחר את המערכת שלך והוא אומר לך כמה הספק הוא צורך. אפשר לקבל את האתר הזה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב.הנה המפרט: Intel E8400 Gigabyte EP45-DS3 ATI Radeon HD4870 512MB enermax pro82+ 525W Seagate 500GB 32MB cache קירור למעבד thermalreight ultra-120 extreme מארז GIGABYTE 3D Aurora Black עכשיו אני מאוד לא מרוצה מהטמפ' במארז בכללי. לכן אני רוצה להחליף אותו. התקציב שלי למארז הוא 600 ש"ח מקסימום.זה אומר כולל תוספת מאווררים אם יש צורך. כרגע אני מתלבט בין שני מארזים אבל הייתי רוצה שתמליצו לי על עוד בטווח מחיר שנתתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~NINE-HUNDRED-II~6~0.htm - Antec 900 V2 או http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-VJ400G1N2Z~6~0.htm - Thermaltake V9 Black Edition +מאורר חשוב!:המחשב שלי כרגע בתיקון בSKYPC לכן את כל המארזים יש להביא רק משמה. המחשב ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-