ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בונה מחשב, יש לי לוח M2N-SLI DELUX (תושבת AM2) אני בעתיד מאמין שאני ישתמש ב-SLI ואני רוצה שהמחשב לא יהיה מוגבל בכוח, שיהיה לו ספק יציב ואיכותי, בהוראות של הלוח רשום שעדיף ספק של -600W עכשיו הבעיה היא שאין לי ממש תקציב, אז ראיתי ספק של קולר מאסטר ב414 ש"ח http://zap.co.il/fs.asp?PID=211141051&sog=C-PowerSupply הנה קישור, תגידו לי מה אתם חושבים ואם יש לך הצעה שהיא דומה במחיר ונתונים קצת יותר קצת פחות אבל הספק אני מעדיף שיהיה 600W בנוסף אני גם מחפש מארז אלומיניום טוב ויפה! עם חלון ועדיפות לצבע שחור במחיר סביר. תודה מראש לכל מי שיעזור!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מארז יותר טוב מבחינת קירור? ובמה עדיף להשקיע יותר, לעבור למארז יותר מקדם כמו ' NZXT PHANTOM 410 או להתקדם מהקירור הזה למעבד: Arctic Alpine 11 לזה: Arctic Freezer 7pro
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~PC-7FWB~6~0.htm מה אתם אומרים על המארז יחסית למחירו ? לי נראית כאופציה מצויינת למחיר לאלו שמחפשים שקט ולא מארזים מפוצצי מאווררים כמו הטמפסט. חסרון יחיד לדעתי הוא הגודל , לפי המידות הוא ממש קטן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל אני חייב לדעת כי יש לי אפשרות לחליף את המארז 3 חודשים ועוד מעט תגמר התקופה של ההחלפה אז אני רוצה לדעת אם להשאיר או לא? כמובן מדובר ב 6A19 שחור כרגע המארז בשמש כי החלון פתוח כל היום ואין וילון וחם בחדר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת המערכת שאני רוצה לקנות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ¤1438 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤466 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 מחיר: ¤1285 אני צריך מארז MID גדול מספיק וקר מספיק בשביל המערכת הזאת ובשביל OC, וספק כוח מספיק חזק שיחזיק הכל. בקשר למארזים אני די מתלבט בין CHAKRA,RAIDMAX O2, RAIDMA SAGITTA 2 אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תגידו (הכל חוץ מ534\532, אל תגידו אפילו שאני ינסה ללכת לכיוון של זה כי אני לא ) בקשר לספק, הציעו לי HEC 500TRT אבל אני לא כל כך בטוח ש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מעוניין בעצתכם למארז ספק שיתאים למיפרט הבא intel 7200 msi p45 neo f 2 gb ram msi 4670 כרטיס מסך ... מיועד למשתמש ממוצע ללא אוברקלוקינג ..משחקים לעיתים נדירות אם בכלל... אשמח לעצתכם... אני חשבתי על 4480 antec
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק מיועד למערכת בצד Q9450 @ 3.8 EP45-UD3P 4 DDR2 sticks 6 HDD HD5850 באוברקלוק חשבתי על זה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817341019
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש להשתמש בספקים שכבר יש לי. אני צריך בערך 500W, ויש לי 2 ספקים של 300W. מה דעתכם? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם ולמעבד והשני לכרטיס מסך? יחזיק? עד כמה שאני יודע צריכת החשמל תלוייה בעבודה, והלוח אם לא מנצח על כרטיס המסך דרך הספק... מה אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המארז הסטנדרטי של אייבורי עם הידית, מפרט בצד. איזה ספק יש לי, מה הנתונים שלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך בניה של מפרט מחשב ומתלבטת בין 3 מארזים. אני מחפשת מארז שיהיה שקט, מאוורר ואיכותי. במחשב יהיה מעבד אינטל I5-2400 ובעתיד יתווסף כרטיס מסך חיצוני. יהיו בו גם 3 דיסקים קשיחים: שניים של 500GB ואחד של 2TB. Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Coolermaster - storm scout SilverStone Precision Black X1 120MM תודה, מיכל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU AMD Socket 939 AMD Athlon64 3200 (Box) Socket 939 Mainboard AMD 939 Albatron KM51PV VideoCard PCI-e nVIDIA Albatron PCX7600GS 256 MB דיסק קשיח 80 גיגה SATA2. צורב דיוידי. 1 גיגה זיכרון ב2 סטיקים. איזה ספק הכי מומלץ במינימום מחיר? (יש אפשרות לקנות בסקיי פיסי,נועה וגולד טופ. ורק ספק עם מאוורר 12 ס"מ.)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון לעכשיו אני מחפש ספק כוח באזור ה500-550W שיהיה לו את כל מה שצריך ותכונות טובות. כרגע אין לי תקציב מוגבל רק שלא יהיה יקר מידיי. המלצות לחנויות וספקים מסויימים באזור מרכז עד רחובות יתקבלו בשמחה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מ-KSP בגודל הוא בדיוק מה שאני מחפש [ביג טייפון ייכנס בפנים נכון?] הוא יפה אבל הבנתי מכאן שתרמלטייק לא טובים זה רק בהנחה שבזיגזג נגמר המלאי של האורורה החדש בעיקרון התקציב עד 850...מאזור המרכז [כמה שיותר קרוב לראשון] מחר אני נוסע לקנות בדוק השאלה רק איפה ומה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק הזה הדגם Element PLUS 500W והוא PLUSE 80. HPT-EP500W האם הוא אמין? (נותנים עליו 3 שנות אחריות) האם הוא שקט? הוא אמור להספיק למפרט מחשב שאני מרכיב: לוח אם GA-H77-DS3H מעבד i5 3450 זכרון 4GB Hyper X KHX1600C9D3/4G דיסק ST1000DM003 ללא כרטיס מסך (לא כרגע)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , השבוע שדרגתי את הלוח אם + המעבד מ ASUS P5P43TD עם מעבד E8400 , ל Gigabyte Z68XP UD3 ומעבד I7 2600 . לפני השדרוג הספק שלי - HEC WIN+ 700W החזיק את ה GTX295 מצויין ! לאחר השדרוג - פשוט לא קיבלתי כלום במסך ונראה כאילו הכרטיס עובד תקין ... לבסוף אחי תרם לי GTX470 שחובר ועבד מצויין , כמו גם GTX9500 ישן לבדיקה . האם ייתכן שהספק הזה לא מספיק ל 295 בשילוב עם הלוח אם הזה ? ?? אשמח לעזרה , תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא לשימוש HTPC אני פשוט רוצה לנוחות שלי המחשב משמש למשחקים ועבודה ממושכת
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו שאלה כללית, לא לקניה, לכן אין תקציב (אני עוד לא יודע אותו) ומפרט. האם ישנם מכשירי אל-פסק לשני מחשבים יחד? האם הם מומלצים או שכדאי לקנות לכל מחשב אל-פסק אחד משלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300. המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי. לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח: http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.) הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי ספק כח G-PRO 500W אחלה של ספק, מחזיק לחבר שלי 8800GT.. הקטע הוא שאחותי נסעה לארה"ב, ואני קונה משם את ה-4850 שיצא בקרוב.. אני אמור גם לעשות OC חמוד למעבד.. לדעתי, הספק שלי חלש מדי בשביל הכרטיס+OC.. הנה הספק שאני עומד לקנות, מה אתם אומרים עליו? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=541436&CatId=1079 עוד מעט אני אעלה תמונות של הספק שלי..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא קצת מוזר שבביקורות שלהם למארזים הם לא עושים מבחני רעש וטמפ' ובכל זאת מחליטים אם המארז טוב או לא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הספק והוא לא הגיע עטוף בניילון וגם הקרטון שלו היה פתוח מהמקום הלא נכון(קצת קרוע) הספק בפנים נראה חדש ומבריק ועטוף כיאות השאלה האם כדאי לי ללכת ולהחליף באחד מנויילן או שאין סיכון ממשי וגם יש אחריות תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, פעם ראשונה שאני נעזר בשירותי הפורום יש ברשותי את המערכת הבאה i7 960 3.20 12gb ddr 1333 nvidia gt420 רציתי לשאול מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות שהספק כוח הנוכחי יחזיק? (אני כרגע דל תקציב ואם אני אצטרך לשרדג את הספק כוח זה יפגע באופן משמעותי ברמה של הכרטיס מסך שאני אקנה) תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-