עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מחפש מארז עד 700 ש"ח עם קירור טוב, התקנה מהירה של כוננים, FULL TOWER ומקום ל8800GTS אני צריך לבחור מארז עד יום ראשון

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by KoM,

תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ZenMaster,

חברה, הספק שבחרתי הוא מתאים למפרט שלי ? או שעדיף ליברטי 500W מה עם DX10 ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי את המארז הסטנדרטי של אייבורי עם הידית, מפרט בצד. איזה ספק יש לי, מה הנתונים שלו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מרכיב כרגע מחשב עם מפרט: intel Quad Core I5 2500K Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI זה כל המפרט: http://tms.co.il/ preview/spec/xvz9lhwq תמחקו את הרווח זה בעקרון השילוש הקדוש... המחשבה היא לעשות OC למעבד ל4GHZ ובעתיד כאשר הGTX570 יהיה יחסית חלש (עוד שנה שנתיים אני מניח) להוסיף עוד אחד למערך של SLI אני מתלבט לגבי ספק: Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail http://tms.co.il/product/10027 או Seasonic PSU 620W Active PFC http://tms.co.il/product/7943 או Thermaltake ST 700W Litepower A.PFC http://tms.co.il/product/7980 תודה מראש יונתן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Slavak,

בספק הכוח שלי (Enermax Noistaker II Model EG-425P-VE) יש חיבור לוח אם 20-פינים המסומן כ-MAIN. באותו כבל יש חיבור נוסף של 4-פינים המסומן ב-M1 (אלו הם שני החיבורים היחידים הנמצאים על הכבל הזה). כאשר אני מחבר את חיבור ה-MAIN לחיבור המתח של לוח אם התומך בחיבור של 24 פינים החיבור הנותר (M1) מתאים לארבעת הפינים הנותרים. השאלה שלי היא: האם החיבור הנ"ל הוא באמת חיבור מתפרק ל-24 פינים, או שמא זה חיבור נפרד שרק במקרה מתאים לשם? הערה: על החיבור הנ"ל יש מדבקה שרשום עליה בגדול "Not for CPU". אנא, עזרו לי לא לטגן את המחשב החדש שלי עוד לפני שהספקתי להדליק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן לכולם. אני בשלבי סיום בניית המחשב החדש שלי שיהיה מבוסס i5 עם 4 ליבות. מיועד בעיקר לעבודת יום-יום, קצת תכנות וסרטים. ללא OC. ====לגבי המארז==== מה שחשוב לי בבחירת המארז הוא שקט מוחלט ושייראה טוב. דווקא כל ה"לדים" וה"אורות" פחות עושים לי את זה ודווקא הצורה של המארז יותר חשובה לי. בהתחלה נדלקתי על המארזים של thermaltake, אבל קיבלתי המלצה שלא לקנות אותם עקב איכות חומרים והרכבה נמוכה. לכן, נשארתי עם CoolMaster ו Antec. נברתי היטב בפורום ועברתי על 20 העמודים האחרונים ויש כמה מסקנות. מבחינת איכות מארז, ה CM690II הומלץ רבות. לדעתי הוא גם נאה למדי. מאידך, ה Antec Two Hundred נראה אפילו יותר טוב לדעתי ופחות מצועצע מבחינת LEDים. השיקול שעומד על הפרק (מלבד המחיר כמובן) הוא השקט …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב אז המעבד הוא Intel 3.0 GHZ זכרונות 512X2 400 MHZ ספק ??? צריך שתגידו לי איזה ספק לקנות תקציב: 200 שקל

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by HitmanX,

המפרט למטה והתקציב הוא בין 300 ל400. OC כן מתוכנן אבל לא משו רצחני (אני מקווה לסביבות ה-3 :) e6300 965P DS3 x1950xt צורב DVD ו2 דיסקים קשיחים 160 ו-250 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש לרכוש ספק כח, מרוב חברות והספקים הבחירה מתקשה. התקציב בין 300 ל 400 ש"ח, אם יהיה צורך להוסיף על זה אני אקח בחשבון. הספק יהיה עבוור החומרה הבא, (המחשב עדיין לא נרכש) לוח אם מבוסס ציפסט Z68 מעבד סדרה I5 זכרונות 1333 2*4GB 2 דיסקים קישחים - טרה וחמש מאות כרטיס מסך 450GS או 550TI צורב אני מבקש הצעות רק עבור ספקי כח. אם אפשר לפי דירוג ,מהכי מומלץ לפחות. FSP, EZCOOL SEASONIC SS-550ET שלש שנים אחריות ANTEC 520W NEO ECO שלש שנים אחריות HEC COUGAR 550-CM בצבע כתום, שלש שנים אחריות קיים עוד ספקים בשוק, העדיפות על שלש שנים אחריות ומעלה. מה אתם ממליצים לי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dennis14,

יש אותו כבר בפנדה ונועה, לינקים: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19169 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9182 המארז באתר של GB, לינק - http://tw.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2591 אין עליו עדיין ביקורות ברשת אבל הוא נראה מעניין מאד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש ספק שיתאים לי למפרט הבא: AMD Athlon 64 bit 3400+ Gigabyte GA-K8N Ultra SLI עם כרטיס מסך X800 (לא זוכר את שאר הפרטים) 1 ג'יגה DDR II. מארז מידי סטנדרטי. אשמח לקבל הצעות, אם יש עוד שאלות לגבי המפרט אשמח להוסיף. הדר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nizans,

ASUS - P7P55D 285GTX I5-760 2Gb X 2 DDR3 1600Mhz צורב DVD כונן אחד של 150GB 3 מאוורירים 120 מאוורר 80 הספק ZM500-HP יחזיק את המערכת הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הציעו לי בינתיים ANTEC 900 שנראה מהמם מכל הבחינות, אבל יש כאלו שאמרו שלא בטוח בכלל שכרטיס באורך 10.7" יצליח להכנס שם עם DRIVE'S BAY ומאוורר אחורי. כנ"ל בנוגע ל-ARMOUR +MX של THERMALTECH. אין לי מושג אם אפשר לדחוף שם כרטיס גדול כזה. אם מישהו באמת יודע ו/או יש לו הצעה בטוחה ויותר טובה, אשמח. תודה. עריכה: מארז ללא ספק כמובן.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by מיכאל9375,

שלום, יש ברשותי ספק ומארז שנקנו לפני 5 שנים, הספק הוא של Corsair TX 650W והמארז של Cooler Master CM 690. התכנון הוא להרכיב מחשב חדש ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בספק שוב ובמארז ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, אני מנסה להבין האם הספק הזה תומך ב- crossfire? אני מנסה להבין באתר של ANTEC, אבל כתוב רק שזה SLI Certified. מישהו יכול להסביר לי האם הספק הזה תומך ב- Crossfire? מצורף לינקים של הספק - http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Type=MQ==&id=MTE4Mg== http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1174 אני מפחד לקנות את הספק הזה אם הוא תומך רק SLI ולא CROSSFIRE. אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את זה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by doreiny,

שלום לכולם אני לפני הרכבת מחשב לצורך תיקלוט (dj) המחשב יהיה לרוב מחוץ לבית בנסיעות.. המפרט הוא : asus p8z68-v intel i3 2100 (זמני עד שיגיעו ה ivy-bridge) patriot 8gb kit 1600 HD103SJ M12II-620 מסך סמסונג קיים 226bw ... רציתי לדעת קודם כל אם המחשב לא צורך את כל הוואטים מהספק, הצריכה נמוכה יותר? או שעדיף לקנות ספק חלש יותר למפרט הזה כדי לחסוך ב ups חלש יותר... ... שימוש ה ups יהיה בעיקר לכל מיני הפסקות חשמל שמתרחשות במועדונים לפעמים.. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HELPMEWITHSCREEN,

איזה מארז יותר טוב מבחינת קירור? ובמה עדיף להשקיע יותר, לעבור למארז יותר מקדם כמו ' NZXT PHANTOM 410 או להתקדם מהקירור הזה למעבד: Arctic Alpine 11 לזה: Arctic Freezer 7pro

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Oranl,

אז המפרט שלי שמופיע פה בצד? הגיע הזמן לשידרוג. התשתית כבר מוכנה (רכישות בקרוב) ונותר להתאים לה ספק. מה אתם מציעים עבור: I5-3550 8GB RAM 1600MHZ GTX 660 TI OC HDD 2/SSD 1 זה העיקר. חשבתי על הספק הזה. יחזיק את המערכת? (לא מתוכנן OC)

21. קיבלתי מחשב חדש וראיתי שהמאוור נמצא כלפי מטה, זה אומר שהמאוורר ממש איזה חצי סנטים מרצפת המארז. לא כדאי לסובב אותו כלפי מעלה? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by SUPER300,

אני מחפש תאורה למארז שלי (כמובן עם חלון פתוח, שתאיר את כל המארז מבפנים בצורה טובה. על איזה סוג תאורה אתם ממליצים? לד? נאון? אשמח גם אם תפנו אותי לחנות שמוכרת תאורה כזאת או למוכר מומלץ בeBay. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yaron965,

יש פה פורום למזגנים או לוחות פיקוד (כרטיס) של מזגנים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, בימים האחרונים צצה לי שאלה בראשי והיא מה ההבדל ואיזה מארז יותר טוב Cooler Master RC-690 או Cooler Master Centurion 590, בקיצור אני רוצה שתגידו לי מה ההבדל בין שני המארזים ואיזה מארז יותר טוב, תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.