ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
לכול ספק כוח יש מאורר בתוכו, האם במיקרה שבוא ספק הכוח התקלקל יתכן והמאורר שלו יתפקד באופן רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ בגדול אין לי מושג איך לנסח את השאלה בכותרת ולא מצאתי מקום יותר טוב לשאול אותו אז הרשתי לעצמי לפרסם פה . אז ככה הזמנתי עכשיו מאייבי את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/Battery-Box-holder-ON-OFF-Switch-for-4-AA-4AA-Batteries-/221485828153?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3391958839 ורציתי לדעת , אם אני שם בו סוללה אחת , 2, 3 (או בקיצור לא את כל ה 4 ) עדיין אני מקבל זרם בחוט השחור והלבן ? תודה רבה וסליחה על הבורות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי CROSAIR 620 שניראה לי שהתעייף והגיעה הזמן להחליף אותו . עכשיו אני רוצה ספק כמה שיותר איכותי לא חובה מודלרי אבל שהכבלים שלו יהיו מספיק ארוכים אני חולה על סידור כבלים. אני צריך הספק יעמוד בעומס של שני כרטיסי 570 או 580 עם OC עם מעבד 2500K וOC ל4.5 4 ארד דיסקים קרוסאייר H50 תקציב:1000 ש''ח מוכן לחרוג קצת אם תהיה סיבה תודה רבהה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה שמגיע עם מארז סונטה, יסחוב לי GTX275? מעבד של 95W, שאר המערכת זניחה, זה למטרת עבודה לא משחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה פה מערכת והייתי רוצה לדעת אם הספק הזה:ANTEC NEO-HE-500 יחזיק את המערכת הזאת: AMD X2 5400+ SLI 7950GTX xfx - [שני כרטיסים..] 2 * 320GB maxtor sata II 2 * DVD/RW 2 * ddrII 1000MHZ g.skill 2.2v והאם הספק הזה טוב ויציב? או שעדיף את ה-Enermax Liberty ELT500AWT, אם כן אז למה? תודה לכם..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפוך מחשב בן 6 (פנטיום 4 3.0GHZ) ל-HTPC. אני צריך ספק כוח - רצוי בהוצאה כספית מינימלית (כדי לא להוציא כסף מיותר על מערכת מיושנת מאד) מה המודל הזול ביותר שאפשר לקנות לפני שנגררים לאזור האפור של ספקים גנריים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הAURORA 3D והוא מעצבן אותי מאז שקניתי אותו, אני מרגיש שעשיתי טעות שקניתי אותו. המארז רועש מדי לטעמי, מאוורר אך מכניס הרבה אבק בגלל סירקולציה לא מאוזנת (2 מאווררים שמוציאים ו1 שמכניס), גבוה ומצועצע מדי. יכול להיות שכל זה נובע מזה שהטעם שלי טיפה השתנה אז החלטתי לקנות מארז חדש. הדרישות: -צבע: עם עדיפות גבוהה לשחור -איוורור סביר עם עדיפות מיקום המאווררים מקדימה ומאחורה מאחר והמארז יעמוד בתוך תא בשולחן העבודה. -איזולציה טובה מאבק (כמה שיותר טובה) -הכי שקט שאפשר (האאורורה נמצא 120 סנטימטר מהמיטה על שולחן העבודה והמארז החדש יעמוד ממש צמוד למיטה ככה שהשקט היא התכונה הכי חשובה לי) -חומר: עדיף אלומיניום -מראה: לא מצועצע, בלי לדים או חלונות ושגובהו לא יעלה על 49 ס"מ. (…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומרים שמצאו שיכול להיות שהספק שקניתי מהם גורם לחימום יתר ולהמסת קונקטורים. הזמינו אותי לבוא אליהם ושיחליפו לי ספק לדגם חדש יותר, על חשבונם. קניתי מהם את המחשב (כולל הספק) לפני כמעט 4 שנים! כמובן שאין לי ממש בעיות איתו אבל מה איכפת לי להחליף לחדש? אני חושב שזה שירות יוצא מן הכלל. ואני לא שתול של אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזל קורה למחשב שלי. כל חודש בערך קורה לי הארוע שמתואר בכותרת. המחשב נדלק בדיוק לחצי שניה (הנורה נדלקת ונכבית ישר), נכבה ואז לא נדלק יותר לכמה דקות (הנורה לא מגיבה בכלל). ואז אחרי כמה דקות הוא פשוט נדלק רגיל כאילו כלום לא קרה. למישהו יש מושג מה הכיוון? האם זה הספק? (HEC 400W) ניסיתי להחליף כבל חשמל, אך התופעה עדיין נמשכת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי ספק משומש SeaSonic SS-500ET. המאוורר לא מסתובב. מחובר כרגע Geforce 9600GT, בשלב מאוחר יותר יהיה שם כרטיס יותר חזק. ניסיתי להפעיל איזה משחק לכמה דקות, לראות אם עליה בעומס אולי תגרום למאוורר לעבוד, אבל כלום. אני מפחד להמשיך להשתמש בספק ולשרוף אותו. יש איזהשהו הסבר לכך שהמאוורר לא מסתובב או שהספק פשוט דפוק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזז ככה לחבר.. מארז +ספק 400w בסביבות ה700 ש"ח אממ הוא אמור להחזיק Conroe 2.4 ati x1950xtx או 7950gx שתי זיכרונות Vdata/twinmos 667 הרדיסק אחד וזהו בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/e1kcugjh יש לי תקציב של עד כ 700 שקל למארז mid tower אבל לנסות לחסוך כמה שאפשר חשבתי על כמה ואשמח לעוד הצעות http://www.tms.co.il/product/13436 http://www.tms.co.il/product/11845 http://www.tms.co.il/product/12652 המארז רק מTMS
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני בשלבי סיום בניית המחשב החדש שלי שיהיה מבוסס i5 עם 4 ליבות. מיועד בעיקר לעבודת יום-יום, קצת תכנות וסרטים. ללא OC. ====לגבי המארז==== מה שחשוב לי בבחירת המארז הוא שקט מוחלט ושייראה טוב. דווקא כל ה"לדים" וה"אורות" פחות עושים לי את זה ודווקא הצורה של המארז יותר חשובה לי. בהתחלה נדלקתי על המארזים של thermaltake, אבל קיבלתי המלצה שלא לקנות אותם עקב איכות חומרים והרכבה נמוכה. לכן, נשארתי עם CoolMaster ו Antec. נברתי היטב בפורום ועברתי על 20 העמודים האחרונים ויש כמה מסקנות. מבחינת איכות מארז, ה CM690II הומלץ רבות. לדעתי הוא גם נאה למדי. מאידך, ה Antec Two Hundred נראה אפילו יותר טוב לדעתי ופחות מצועצע מבחינת LEDים. השיקול שעומד על הפרק (מלבד המחיר כמובן) הוא השקט …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלא יהיה רועש מדי.. תאמת המליצו לי על הSONATA III אבל אני רואה שאף אחד לא המליץ עליו פה.. יש המלצות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מארז Gigabyte Triton שהוא ממש לא שקט וממש ממש לא קריר. אני מחפש מארז שהדגש שלו יהיה על שקט בלי להתפשר על קירור טוב ויעיל. אני בעתיד רוצה גם להחליף את כרטיס המסך שלי לאחד עוצמתי יותר אז אני אצטרך מארז מרווח בהתאם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז המעבד הוא Intel 3.0 GHZ זכרונות 512X2 400 MHZ ספק ??? צריך שתגידו לי איזה ספק לקנות תקציב: 200 שקל
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מימשתי את האחריות עם הכרטיס מסך שלי (4850) ובמקום זאת היבואן שלח לי 4870 משומש הבעיה היא שהמארז שלי הוא אנטק 1380, שכולל בתוכו ספק 350W 80+ בלי אפשרות שידרוג, מה אתם אומרים, יחזיק או לא יחזיק? שאר המפרט מצד ימין תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש מארז HTPC מרווח,הNZXT Duet קטן וצפוף מידי..אם אפשר משהו בכיוון,כי ממש אהבתי את המארז,רק טיפה יותר מרווח מבפנים זה יהיה מעולה.. יש הצעות? הממ תקציב? לא גבוה 450 ש"ח או 700 ש"ח כולל ספק כוח אם יש משהו מעניין :-\ תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע ספק גנרי INWIN בשרת אחסון שכבר תקופה ארוכה אני רוצה להחליף. הספק הנוכחי כבר ממש מרעיש וגם סביר שלא נותן נצילות טובה מידי. מה גם שהוא לא מספק אריכות חיים לשאר הרכיבים. במחשב יש דיסק SSD, כונן 1TB, שלושה כונני 2TB, וכונן אופטי. (המפרט המלא מימין - תחת Desktop-NAS) הייתי מאוד מעדיף ספק מודולרי (בשביל חיווט מושלם ככל האפשר) אבל החשיבות היא על נצילות חשמל (כי הוא דולק כמעט רצוף) ועל שקט. חשבתי על ה-Seasonic S12II-430 430W שההספק והמחיר עונים על הציפיות. אני תוהה אם קיים ספק מודולרי עם נצילות קצת יותר טובה בתחום ההספקים הזה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב מבין השתיים?? מבחינת עיצוב הVIPER יותר יפה אבל מי מבין השתיים יותר טוב מבחינת הסידור של המארז המרחב הקירור וכו'? וגם הוייפר אלומניום והM9 פח מה כדי ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-