עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מעבד Q6600 הסטפינג החדש. לוח GIGABYTE P35. 1950XTX ללא אוברקלוק. צורב,כונן קשיח,מקלדת עכבר. כל המחשב ללא אוברקלוק,לא מתוכנן גם אוברקלוק,יחזיק? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לבחון את האפשרות לעשות מערך sli אבל בשביל זה אין ספק שאהיה צריך לשדרג את הספק כוח שלי. כרגע יש לי corsair 550W, אני לא זוכר את הדגם הספציפי שלו. הסתכלתי כמה נושאים אחורה ולא ממש הצלחתי למצוא תשובה למה שאני מחפש, גם כן שאני לא רוצה לעשות החלטות כאלה מבלי לקבל ייעוץ מאחרים. בכל מקרה, מתוכנן בקרוב לקנות מערכת שתכלול את הi5 3570K יחד עם OC בינוני. ואני בודק את האפשרות להרכיב שני כרטיסי GTX 660 במערך sli. הבנתי שיהיה צריך בשביל זה ספק של 700W. נכון? אז יש לי שאלה, במצב שכזה, הספק יצרוך באופן קבוע 700W? מה יכולה להיות צריכה ממוצעת של מחשב בOC יחד עם מערך SLI? ממה שהבנתי, הספק הזה יכול לענות לדרישות שלי? http://www.tms.co.il/product/7943 במידה והמחיר לא יהיה בחריגה מוחל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המממ.. כותרת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shimronfio,

האם המארז של NXZT , Gaurdian 921 הוא מארז שקט וטוב?.. אני מעוניין לקנות אותו עם המפרט של core I7 ורציתי לדעת אם הוא יהיה טוב עבורי ועבור הרכבה של קירור נחושת עבור המעבד. אני גם מחפש ספק כוח שקט , לא אכפת לי כמה כוח יהיה לו העיקר שיהיה שקט ויוכל להתמודד עם core i7 920 , 3GB וכרטיס מסך 9800GTX+

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by proevo4ever,

שלום לכולם, יש לי מארז FULL TOWER של זלמן כבר כמה שנים טובות. אני מחפש להחליף אותו מכיוון שהוא נשחק וכבד מאוד(בדגש על הכבד)! שאלה לגבי תפקוד מארז ומשקל יש לי לוח אם סטנדרטי לדעתי Gigabyte H87-D3H , ספק כוח מודולרי גודל סטנדרטי. יש לי קצת טראומה מהמשקל הרב של המארז הנוכחי שלי ואני מחפש מארז שיהיה קליל ושקט עם אוורור טוב בפנים. ראיתי שיש מספר גדלים - Micro,Mini,Mid האם אפשר בכלל להכניס את הלוח אם שלי למארזי MINI - MICRO ? או שלא מומלץ בגלל אוורור וכדומה? אני ממש אשמח לעזרה למה המחשב תופס המון מקום והוא ממש כבד להרמה חח יש לי תקציב אני מניח סביר של עד 600 שקל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AlcaTeL,

שלום אני מחזיק כיום במערכת p4 2.8ghz , 1xgb ram corsair , geforce 6200 512ram , x2 samsung 103sj 1TB ( raid 0 ) + 1 WD 120gb , MB JETWAY 478 (X 2 80mm fan( include CPU עם ספק גנרי של KSP 500W V12 20PIN ATX כמובן ניתן לשים לב שזו מערכת ישנה, אני יודע, אבל עדיין היא מחזיקה אצלי יפה מה שהולך לקרות בזמן הקרוב הוא שאני הולך לקבל כמה חלקים למחשב הזה ש"ישפרו " אותו עד המקסימום האפשרי כגון : p4 3.4ghz, geforce 7950 512ram, 2x 1gb ocz והשאלה שלי היא : האם הספק שקיים אצלי מספיק בישביל המערכת שתיהיה בסופו של דבר ? במידה ולא, ואני אלך לקנות ספק חדש זה יהיה של SEASONIC ואין שום וויכוח על כך אבל מאחר ואני קונה כבר ספק הייתי מעדיף שאני אקנה כזה ספק, מודולארי, שיוכל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Danman,

היי, יש לי כרגע את הספק OCZ Modstream 520 שבינתיים עשה את העבודה שלי בלי תלונות. מה שכן, אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב, ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק? אני מתכוון ללכת על מערכת מבוססת C2D שהולכת לעבור אוברקלוקינג מכובד מאוד.. (אני מתאר לעצמי שמדובר בתוספת של50-70% במהירות),2 ג'יגה של זכרון, וכרטיס מסך (בעתיד - בוא נניח כרגע שמדובר בסידרת ג'יפורס 8 או משהו בסגנון) , מעבר לזה אני לא מתכנן ליותר מהרדיסק בודד וצורב דיוידי. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב מפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz זיכרון: יצרן-MHz-800 OCZ נפח 2048 MB דיסק קשיח:WD Caviar Black 750GB 7200 RPM 32MB מסך:U2410 DELL "24 1920X1200 כרטיס מסך: GIGABYTE GT-8600 256MB לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L DDR 2 MHz-1200 ספק כוח: ‏ (Thermaltake Tough Power W0116 750W PFC (24pin מערכת הפעלה: WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT העים הספק כוח שלי יחזיק כרטיס מסך ATI 5870 אני ישתמש איתו למישחקים עים גרפיקה גבוהה ההספק של הספק כוח מספיק לכרטיס מסך זה ? תודה לעוזרים... (לפי מה שאני יודע הספק כוח יספיק כי הוא דורש 500W אמיתי אבל תמיד עדיף קצת יותר )

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ... אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם: *שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק *איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה.. *עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי] *תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 ש…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, הציעו לי ספק הזה: Rosewill 530W Bronza בגלל שאיני מכיר את החברה אשמח לשמוע האם היא מומלצת.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Eliya,

מה טוב מבין השתיים?? מבחינת עיצוב הVIPER יותר יפה אבל מי מבין השתיים יותר טוב מבחינת הסידור של המארז המרחב הקירור וכו'? וגם הוייפר אלומניום והM9 פח מה כדי ??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, המערכת שלי מורכבת מ: E6400 + Zalman 9500LED, זיכרון של 2GB, שני כונני DVD ושני כוננים קשיחים עם כרטיס מסך 7300GT. הספק שלי הוא Enermax Noisetaker 2 420W. אני חושב לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו חזק יותר (עדיין לא הוחלט אבל ככל הנראה זה יהיה X1950 Pro או 7900GS). לדעתי לא אמורה להיות בעיה בכלל, אבל רק כדי להיות בטוח רציתי לשאול האם לדעתכם הספק שלי יעמוד בשדרוג שכזה (לא מתוכנן OC)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ngc224,

מה ההבדל בין סוגי המארזים האלה ? Tower, Midi Tower ו BTX ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. זה המערכת: Intel Core i5 4670 Haswell Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 PowerColor R9 280X 3GB GDDR5 Samsung 840 EVO 120GB SSD Seagate 1TB Barracuda Seagate 2TB Barracuda Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 actal Design Define R4 עם 2 מאוורים 14 מ"מ. התקציב של עד 500 ש"ח אם הספק מודלרי זה יתרון אך לא חובה. חשבתי אולי לקנות את Antec High Current Gamer 620W Modular מה אתם חושבים עליו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Kiril,

http://www.skypc.co.il/pl_product~PC-7FWB~6~0.htm מה אתם אומרים על המארז יחסית למחירו ? לי נראית כאופציה מצויינת למחיר לאלו שמחפשים שקט ולא מארזים מפוצצי מאווררים כמו הטמפסט. חסרון יחיד לדעתי הוא הגודל , לפי המידות הוא ממש קטן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. צריך לדעת אם הוא יכול לחזיק 285GTX Q6600 OC@3.6GH 3 יחידדות של HD 1צורב וזיכרונות שגם הם באוברקלוק האם ישאר לי רזרבות מהספק הנ'ל ? האם הוא איכותי ? והאם יש ספק משתלם יותר עם עוצמה זהה + בברכה ארז נ.ב מקווה שהפעם יענו לי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

הספק מיועד למערכת בצד Q9450 @ 3.8 EP45-UD3P 4 DDR2 sticks 6 HDD HD5850 באוברקלוק חשבתי על זה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817341019

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה: (המפרט בלי מארז וספק) 1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 410 ₪ - Gigabyte GA-B85M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1950 ₪ - *מבצע* NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 *מבצע* 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* 95 ₪ - LITE-ON DVD-RW x24 Sata iHAS124 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 85 ₪ - Corsair Air Series SP120 Quiet Edition High Static Pressure 120mm Fan השאלה שלי אליכם היא איזה ספק כוח אני צריך? של כמה W ? (של כמה וואטים?) תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by chair,

שלום למומחי הפורום, אני חדש כאן. טכנאי אמר לי שספקי כח עם PFC טובים בעיקר בשביל חברת החשמל (מונעים הפרעות ברשת) או לכל היותר טובים למשתמשים שמפעילים הרבה מאוד מחשבים. בתור משתמש ביתי, כך הוא טען, PFC לא ייתן לי כלום. האם אכן כך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תקציב: בין ה300-500 ש"ח למפרט זה: C2D E6850 3.0GHZ ATI 5850 1GB 4 GB DDR2 800 GIGABYTE GA-965P-DS3 3x SATA HDD's 1x DVDRW המותג המועדף שלי הוא Enermax, אבל אין לי מושג כמה WATT או VOLTAGE אני צריך, אני חייב ספק שיביא ביצועים מקסימלים (למשחקים דורשים) ללא OC מהמפרט הקיים. שקט, וחוסך בחשמל וכבלים נשלפים אם אפשר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by HiTiT,

שלום אני בונה פה מערכת והייתי רוצה לדעת אם הספק הזה:ANTEC NEO-HE-500 יחזיק את המערכת הזאת: AMD X2 5400+ SLI 7950GTX xfx - [שני כרטיסים..] 2 * 320GB maxtor sata II 2 * DVD/RW 2 * ddrII 1000MHZ g.skill 2.2v והאם הספק הזה טוב ויציב? או שעדיף את ה-Enermax Liberty ELT500AWT, אם כן אז למה? תודה לכם..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מחפש מארז עד 700 ש"ח עם קירור טוב, התקנה מהירה של כוננים, FULL TOWER ומקום ל8800GTS אני צריך לבחור מארז עד יום ראשון

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.