עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מעוניין לשדרג את המחשב בסלון. כתוצאה מכך עולה המחשבה על שדרוג המארז הקיים של סילברסטון שהוא כבר בן 13 בערך. המארז היחיד שמצאתי שעונה על הצרכים מבחינת מידות המארז גם הוא של סילברסטון. https://www.amazon.com/SilverStone-Technology-Grandia-Radiator-SST-GD11B/dp/B0B5GV42GH/ref=sr_1_1?crid=2I7IMAA83OHQ8&keywords=SST-GD11+case&qid=1659347884&sprefix=sst-gd11+cas%2Caps%2C524&sr=8-1 במארז הישן ניתן לחבר 4 מאווררי 80 מ"מ. המארז תקין, השאלה שלי היא האם הוא יוכל להתמודד עם החום שנוצר עם חומרה עדכנית ? נניח, מעבד I5, ללא כרטיס מסך חיצוני (כנראה שיתווסף בהמשך), שני דיסקים קשיחים. אשמח לחסוך הוצאה של 1,200 שקל (עבור מאר…

2. אני משדרג את המחשב, הוא קצת ישן ולכן אין לי PCIE אז אני קונה X1950 Pro 512 MB של ספיר, כדי שלא יהיו בעיות אני מעוניין גם לקנות ספק חדש, חשבתי על ספק 580W של HEC, יש המלצות למשהו אחר? מבחינת תקציב אני חושב בסביבות ה-500-450, אבל אם אפשר איכותי וזול יותר אז סבבה. מפרט: 1GB ראם 2.8 ג'יגה הרץ צריכים לדעת עוד משהו? בתודה רבה מראש, Bender Rodriguez

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itaiitai,

אני צריך עצה בקשר למארז עד 650 שקל אפשר טיפה לחרוג [הכי חשוב שיהיה שקט חח] ואם אפשר משהו מKSP תודה (:

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המערכת שאליו אני מתכוון לשדך את הספק: E6300 945SP3 זכרונות 2*512 800MHZ (לא החלטתי עדיין של מי) EXPERT VISION 7300GT SONIC DDR3 WD HD 250GB צורב DVD אני מתכוון לעשות OC רגוע יחסית 350-400 FSB (בשביל לא להשקיע בקירורים ספק ולוח אם יקרים מדי שכבר אוכלים בעצם את כל מה שאני חוסך ב-OC) אז מה דעתכם, יחזיק או לא? ואם כן האם בצורה בטוחה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מ-KSP בגודל הוא בדיוק מה שאני מחפש [ביג טייפון ייכנס בפנים נכון?] הוא יפה אבל הבנתי מכאן שתרמלטייק לא טובים זה רק בהנחה שבזיגזג נגמר המלאי של האורורה החדש בעיקרון התקציב עד 850...מאזור המרכז [כמה שיותר קרוב לראשון] מחר אני נוסע לקנות בדוק השאלה רק איפה ומה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by none77,

זה לא קצת מוזר שבביקורות שלהם למארזים הם לא עושים מבחני רעש וטמפ' ובכל זאת מחליטים אם המארז טוב או לא?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by shainov,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לספק..אני מצאתי את זה במחיר סבירhttp://www.gcomputer.co.il/pl_product~WIN420~155~680.htm איך הוא (והוא צריך לשבת לי על מארז של TT VIKING )מקום יש אבל כפי שהוא נראה המאוורר מופנה למטה או למעלה..כי אם למעלה זה לא יהיה אפקטיבי כי יש את תקרת המארז..לא?? ואם יש המלצות אחרות בתקציב והוא ספק יותר טוב בחנות באזור המרכז (שאני יוכל לנסוע לקחת במקום) אני ישמח.. אם תיתאפשר אופציה לסליבינג אני גם ישמח כי זה מה שאני מחפש בספק שם טוב (לא גנרי) וסליבינג אם יתאפשר.תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by davido,

יחזיק מערכת כזאת? מעבד דור ישן 2.4 כרטיס מסך G FORCE סידרה 7\6 1 G זיכרון בנתיים יש לי ג'נרי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by גולדי,

ידוע לי על מארזים שמגיעים עם ספק כוח, אני רוצה לדעת אם יש כאלה המגיעים גם עם מגן מתח? האם למגן המתח הזה ניתן לחבר מכשירים חשמליים נוספים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אמור להיות לו 3 מצבים, אבל אני לא מוצא שום כפתור. וכרגע הוא די מרעיש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by OzZzZz,

שלום כולם! רכשתי אתמול מארז של coolermaster cm 690, למי שכבר יודע הספק יושב בתחתית המארז מה שיוצר בעיה עם אורך החוטים של הספק שלא מגיעים אל הלוח אם. רציתי לשאול אם צריך ספק מסויים בשביל המארז הזה או לחלופין יש איזה כבל מאריך לכבלים שמתחברים אל הלוח. תודה לעוזרים. סליחה לא שמתי לב שכתבתי את זה בפורום של מע' הפעלה האם אפשר להעביר את ההודעה לפורם "ספקים ומארזים"?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הזמנתי מחשב מסקיי פי סי עם ספק סיסוניק 650W [מפרט מלא למטה] אין להם אותו במלאי ולא יגיע בחודש הקרוב , ראוי לציין שבאתר של ATI רשום שהמינימום של הכרטיס הוא 500W אבל לי יהיו מספר הרדיסקים (אני מוסיף עוד מהמחשב הנוכחי) וכרטיס קול על PCI-EXP, אז אני מעדיף לא להתקרב למינימום. איזה ספק עדיף : אני מצרף רשימה שהמליצו עליה בחנות אבל אני לחלוטין פתוח להצעות בתחום שבין 400-550 שקל (אם אין יתרון אינני מעוניין סתם לזרוק כסף) אגב, יש אפשרות ב 60 שקל יותר לקנות את הדגם המודולרי של אותו הספק שבחרתי המלצות סקיי פי סי: ספק כח Chieftec A-135 650W ₪453 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APS-650C ספק כח Antec EarthWatts 650W ₪454 כמות:1 ספק כח FSP Everest 600W ₪441 כמות:1 [url'&…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין המארז NZXT ZERO 2 לבין המארז ANTEC 300. אני רוצה שהמארז יהיה קריר, שקט, שיאפשר סידור כבלים טוב ושיהיה גדול ושיוכל להכניס כרטיסי מסך ארוכים. עכשיו אני רוצה שתגידו לי על איזה מארז אתם ממליצים ולמה?. אם יש לכם מארז אחר להציע לי בתקציב של עד 300 ש"ח אשמח שתציעו.

15. אני רוצה לבנות מערכת חדשה לפי המפרט הבא: מעבד: Q6600 קירור למעבד: AC7 (לבנתיים, כי יש לי אחד מיותר.אשתמש בקירור מים אחרי שאתחיל להאיץ...) זיכרון:2 * DDR2 2048MB 800MHZ CL4וG.Skill כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900GS (עוד לא סגור...) מארז: Antec Performance One P180 או Antec P182 או אחר ספק: איזשהוא 600W (?) דיסקים: 3*200GB SATA בחיבור RAID5, בנוסף 3*250GB SATA בחיבור RAID5 ועוד אחד של 160GB SATA אני רוצה לבצע OC רציני למערכת כך שהשיקול הראשוני שלי בבחירת המארז הוא קירור והמישני הוא שקט. המארזים שניראים לי מתאימים למערכת שלי הם:Antec Performance One P180 או ה-Antec P182 1. האם ה- Antec P182 יאפשר לי קירור טוב של לוח האם (אחרי OC רציני) ושל הדיסקים? 2. האם ה- Antec P182 עדיין …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by llnakash,

שלום לכולם, אני שוקל לרכוש אל פסק שלהם, ואם כבר אז שיהיה גל סינוס טהור אני חושב. מומלץ שהתקציב יתכנס לאיזור ה- 1200 שקל. מס' שאלות: 1. חשבתי על SL-800. מספק 800VA וכן 480W. יש לי במחשב ספק של אנרמקס 400W. אל-פסק כזה לא יכול "לסחוב" גם מסך LCD שמחובר אליו נכון??? (אגב מאחורי המסך רשום שהוא לוקח 1 אמפר) 2. מישהו יודע מה אורך-חיים של מכשיר כזה - כמה זמן מחזיק המכשיר עצמו, וכמה זמן מחזיקה הסוללה? 3. כמה עולה סוללה למכשירים הללו? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BENNYL66,

של קולר מסטר . מחפש מארז לא לגיימיניג

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by saphisto,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי לדבר הבא מ 8800gts 326 ל sapphire 5770 מ 2 gb זיכרון ל 4 מוסיף כונן קשיח samsung f3 1tb קירור למעבד mugen 2 הספק שיש לי כרגע הוא ספק ג'נרי ezcool 450 רציתי לדעת, איזה ספק כוח מומלץ לי לקנות? אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד (אולי אפילו דיי רציני) תודה לעוזרים, אה ועוד משהו, יש לי מארז thermaltake armor התעניינתי לגבי ה antec 900 האם הוא מומלץ מהמארז שיש לי? אם לא איזה מארז כן מומלץ בסביבות המחיר של ה 900? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הנה המארז: http://www.skypc.co.il/sg_product~PC-7FWB~6~0.htm הנה הספק: http://www.skypc.co.il/sg_product~S625~24~0.htm האם הם שקטים ואיכותיים? או שהם סתם בלוף? (המארז והספק נלקחו מתוך המערכת הבאה http://www.skypc.co.il/pl_product~sky126~88~0.htm

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ספק-הכוח הראשון הנו "ג'נרי", ב-"הספק מירבי 450W", וספק-הכוח השני הנו ה-HEC 300AR-TF האיכותי, בהספק 300W. הבדיקה נתבצעה כאשר בדקה הראשונה המעבד מצוי במצב-סרק ("Idle"), ולאחר מכן (ועד תום ההרצה) נתון בעומס מירבי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by liortaib,

תגיד אני מעוניין לקנות ספק כוח למעכת הבאה: q9450 ga-ex38-ds4 cf 4850 Enermax Chakra איזה ספק עדיף למערכת הזאת 1.http://tms.co.il/product/4639 2.http://tms.co.il/product/5419 מה עדיף יותר למערכת הזאת?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המערכת הינה E5300 עם אוברקלוק ל3.5-4 ג'יגה. כרטיס מסך HD4350. שימו לב, ואני מבקש לא לפתוח דיון מיותר בנושא, שאני מעדיף לקבל מארז אסתטי(בעיניי) כמו ה - NZXT Apollo עם חלון, מאשר ה-CM הזולים למיניהם. איכות הבנייה ושאר הפרמטרים בהחלט מספיקים לי בדגמים הללו, מניסיון רב. בקצרה, הצרכים הם כאלה: 1. ספק שיחזיק (אם ניתן פחות מ-400W, אז בסדר. אם האוברקלוק הופך את הנושא לגבולי, אז עדיף לשלם יותר). 2. מארז אסתטי - חשוב בהרבה עבורי מאיכות בנייה או שקט. 3. מחיר. כמה שיותר נמוך אך לא על חשבון רכישת ספק שלא יחזיק, או חרא ג'נרי. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by lev-27,

מפרט: i5 2500K Asrock Z68 8GB DDR3 SSD X 2 + HDD X 2 קירור - 6 מאוררים ספק נוכחי Enermax 500W מלפני 4 שנים כרטיס מסך 460GTX איזה ספק יתאים לי? מעבד לא נמצא ב-OC. בעתיד ארצה לעשות OC לכרטיס מסך ומעבד. תקציב: 700 שקל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by teh1archon,

בספק רב מאוד שאבצע מערך של SLI (ואם כן אז בטח שלא בשנתיים הקרובות). שקט זה לא משהו קריטי מהמעלה הראשונה. מעדיף לחסוך בחשמל ככל שאפשר למען איכות הסביבה והחשבון החודשי. מתכנן לבצע המהרה למעבד (3750k), כרטיס מסך (GTX660) ולזיכרון (כולם ברמות סבירות ולא משהו מטורף שמצריך קירור מטורף). סיכוי לא רע בכלל שבעתיד יצורפו דיסקים קשיחים נוספים (כרגע יהיו רק SSD אחד ורגיל אחד). Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail שעולה 610 ש"ח ועם תקן 80+ gold או Corsair TX650M 650W Modular Active PFC 14cm Fan שעולה 580 עם תקן 80+ bronze (כל האחרים אלו מאווררים של 12CM ולא אכפת לי שיהיה מאוורר גדול מזה) אם אין ספק שגם ספק 620W יספיק (לפי המחשבון ולפי ההמלצות של לקחת רמה או 2 מעל קיבלתי שכדאי ל…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Kzer-Za,

הי, יש לי כרגע ספק גנרי INWIN בשרת אחסון שכבר תקופה ארוכה אני רוצה להחליף. הספק הנוכחי כבר ממש מרעיש וגם סביר שלא נותן נצילות טובה מידי. מה גם שהוא לא מספק אריכות חיים לשאר הרכיבים. במחשב יש דיסק SSD, כונן 1TB, שלושה כונני 2TB, וכונן אופטי. (המפרט המלא מימין - תחת Desktop-NAS) הייתי מאוד מעדיף ספק מודולרי (בשביל חיווט מושלם ככל האפשר) אבל החשיבות היא על נצילות חשמל (כי הוא דולק כמעט רצוף) ועל שקט. חשבתי על ה-Seasonic S12II-430 430W שההספק והמחיר עונים על הציפיות. אני תוהה אם קיים ספק מודולרי עם נצילות קצת יותר טובה בתחום ההספקים הזה. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים