עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המממ.. כותרת

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by HiTiT,

שלום אני בונה פה מערכת והייתי רוצה לדעת אם הספק הזה:ANTEC NEO-HE-500 יחזיק את המערכת הזאת: AMD X2 5400+ SLI 7950GTX xfx - [שני כרטיסים..] 2 * 320GB maxtor sata II 2 * DVD/RW 2 * ddrII 1000MHZ g.skill 2.2v והאם הספק הזה טוב ויציב? או שעדיף את ה-Enermax Liberty ELT500AWT, אם כן אז למה? תודה לכם..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by proevo4ever,

שלום לכולם, יש לי מארז FULL TOWER של זלמן כבר כמה שנים טובות. אני מחפש להחליף אותו מכיוון שהוא נשחק וכבד מאוד(בדגש על הכבד)! שאלה לגבי תפקוד מארז ומשקל יש לי לוח אם סטנדרטי לדעתי Gigabyte H87-D3H , ספק כוח מודולרי גודל סטנדרטי. יש לי קצת טראומה מהמשקל הרב של המארז הנוכחי שלי ואני מחפש מארז שיהיה קליל ושקט עם אוורור טוב בפנים. ראיתי שיש מספר גדלים - Micro,Mini,Mid האם אפשר בכלל להכניס את הלוח אם שלי למארזי MINI - MICRO ? או שלא מומלץ בגלל אוורור וכדומה? אני ממש אשמח לעזרה למה המחשב תופס המון מקום והוא ממש כבד להרמה חח יש לי תקציב אני מניח סביר של עד 600 שקל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום חברים, בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SUPER300,

אני מחפש תאורה למארז שלי (כמובן עם חלון פתוח, שתאיר את כל המארז מבפנים בצורה טובה. על איזה סוג תאורה אתם ממליצים? לד? נאון? אשמח גם אם תפנו אותי לחנות שמוכרת תאורה כזאת או למוכר מומלץ בeBay. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום רב. יש לי מחשב שבנוי על Test Bench [לא חסר בו דבר - הוא כולל הארדיסק וכונן אופטי], והוא נבנה בהתחלה על ה bench מסיבה פשוטה מאוד: חיכיתי שיגיע המארז. מאז [ועבר כבר חודש וחצי], המחשב עדיין על ה Bench. הסיבה: עצלנות גרידא. לא יוצא לי להתקין את המחשב במארז. דבר זה מביא אותי אל השאלה: האם יש חסרונות לכך שהמחשב פועל בדרך הזאת? אמנם הוא אוסף אליו אבק, אבל רמת העצלנות שלי הגיע למצב בו ספריי האוויר נמצא ממש לי ה bench ולמען האמת - זה עושה את העובדה! האם יש בעיות אחרות שאותן אני לא לוקח בחשבון? האם אני מפספס משהו? לא הייתי רוצה לגרום לנזק בטווח הארוך תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by מיכאל9375,

שלום, יש ברשותי ספק ומארז שנקנו לפני 5 שנים, הספק הוא של Corsair TX 650W והמארז של Cooler Master CM 690. התכנון הוא להרכיב מחשב חדש ורציתי לדעת האם ניתן להשתמש בספק שוב ובמארז ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by liav25,

אני מתכנן פרויקט מודינג ורציתי לשאול איזה סכנות יש בהשארת הספק פתוח ? לצמצום הגודל הכוונה. אם יש לי מאוורר 80 מקדימה אני יכול לוותר על המכסה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מעבד Q6600 הסטפינג החדש. לוח GIGABYTE P35. 1950XTX ללא אוברקלוק. צורב,כונן קשיח,מקלדת עכבר. כל המחשב ללא אוברקלוק,לא מתוכנן גם אוברקלוק,יחזיק? תודה

10. Started by a-v-i,

היי, איזה שילוב יתן לי יותר שקט? מצד אחד, הCM534 מפחיד אותי בגלל שאין לו גומיות לHD ולא בא לי ויברציות של HD במארז. למרות שרוב הדעות אומרות שהוא שקט יחסית למחירו הזול. מצד שני, הסיסוניק נחשב יותר שקט מהספק שיש בסונטה. אגב, אם אני אקנה את ה534 בסופו של דבר, אני גם אקנה סט לאטימת המארז של TT כמו שיש בלוג'יק PC. מה אתם אומרים? איזה שילוב מנצח מבחינת שקט? והאם אולי יש עוד מארזים ברמת המחירים של ה CM534, בערך 300 ש"ח, שיתנו לי יותר שקט? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by omerz90,

לפני כמה ימים התחילה לי בעיה בספק COMBO 480W, אני לא יודע אם הספק ג'נרי או לא אבל המחשב אצלי כבר 3 שנים והוא עשה עבודה מצוינת עד עכשיו שהוא מוציא רעש נוראי. הרעש נמשך למשך כ-1:20 מהדלקת המחשב ונפסק, עוד משהו שאני נותן למארז מכה איפה שהספק אז הרעש נחלש ואז אני נותן עוד כמה מכות והרעש לגמרי נפסק. עכשיו אני לא יודע איך להסביר את הרעש אז לכן הקלטתי אותו מההתחלה ועד הסוף. http://www.f2h.co.il/1798091693782

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. צריך לדעת אם הוא יכול לחזיק 285GTX Q6600 OC@3.6GH 3 יחידדות של HD 1צורב וזיכרונות שגם הם באוברקלוק האם ישאר לי רזרבות מהספק הנ'ל ? האם הוא איכותי ? והאם יש ספק משתלם יותר עם עוצמה זהה + בברכה ארז נ.ב מקווה שהפעם יענו לי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by 00Amir,

הייתי היום ב KSP ורכשתי את הקרוסייר HX650W החדש , ורציתי גם אל פסק שיחזיק את מהערכת ל2 דקות ... המוכר הסביר לי שאני חייב אל פסק עם טכנולוגיה של - For Psu With Active PFC הוא אמר לי שאל פסק אחר לא יפעל בעת הפסקת חשמל... והמחיר - 1175ש"ח ו 980ד"ח לגדם הזול.... הוא צדק? אני חייב אל פסק כלכך יקר???

14. Started by Vloody,

קניתי ספק משומש SeaSonic SS-500ET. המאוורר לא מסתובב. מחובר כרגע Geforce 9600GT, בשלב מאוחר יותר יהיה שם כרטיס יותר חזק. ניסיתי להפעיל איזה משחק לכמה דקות, לראות אם עליה בעומס אולי תגרום למאוורר לעבוד, אבל כלום. אני מפחד להמשיך להשתמש בספק ולשרוף אותו. יש איזהשהו הסבר לכך שהמאוורר לא מסתובב או שהספק פשוט דפוק?

15. אני צריך מארז+ספק איך Mustiff M6099-CA עם 450W ? הוא רק 266!!! הנה לינק מהחברה http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=213 והנה מחיר לדוגמא http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3865 ד"א גם M604n-CA נראה לא רע , אז איך? יש לי אפשרות לרכוש המארז בלבד ולהוסיף ספק, אחר יתאים? עבור המערכת: Intel quad ASUS P5K-E + Tuniq ATI 2600pro תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BENNY-L,

יש לי ספק PCPOWER&COOLING Silencer 750 Quad (Black כבר 3.5 שנים קניתי אותו באריזת RETAIL בקבלה לא רשום אחריות אבל דיי בטוח 5 שנים מישהו יכול לאשר? מה קורה במידה ואין בחנות את הספק הזה ? מה יחשב ספק באותו רמה? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by einpoklum,

לי מארז SilverStone Kublai KL-02, בן 5. את דגם הספק שלי איני זוכר בע"פ, אעדכן בערב. מותקנת אצלי במארז בערך אותה חומרה לאורך כל התקופה (לפני שנה הוספתי כונן קשיח נוסף וזה הכל): מעבד AMD עם מאוורר stock, גרפיקה on-board, לוח ללא מאוורר (וזה כל מה שנוגע לאוורור ורעש). על כל פנים, מזה כחודשיים-שלושה אני נתקל בתופעה של רטט מכאני מרעיש: תדירות אחת של כמה עשרות Hz נדמה לי, ומעליה תדירות של 0.2 Hz בעוצמה. כאשר אני מזיז קצת את המארז, או לפעמים סתם טופח עליו, הרעש מפסיק; ולאחר זמן מה (יכול להיות חצי שעה, או שעה, או יותר) מתחדש בהדרגה. מה יכולה להיות הסיבה לכך, לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הזמנתי מחשב מסקיי פי סי עם ספק סיסוניק 650W [מפרט מלא למטה] אין להם אותו במלאי ולא יגיע בחודש הקרוב , ראוי לציין שבאתר של ATI רשום שהמינימום של הכרטיס הוא 500W אבל לי יהיו מספר הרדיסקים (אני מוסיף עוד מהמחשב הנוכחי) וכרטיס קול על PCI-EXP, אז אני מעדיף לא להתקרב למינימום. איזה ספק עדיף : אני מצרף רשימה שהמליצו עליה בחנות אבל אני לחלוטין פתוח להצעות בתחום שבין 400-550 שקל (אם אין יתרון אינני מעוניין סתם לזרוק כסף) אגב, יש אפשרות ב 60 שקל יותר לקנות את הדגם המודולרי של אותו הספק שבחרתי המלצות סקיי פי סי: ספק כח Chieftec A-135 650W ₪453 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=APS-650C ספק כח Antec EarthWatts 650W ₪454 כמות:1 ספק כח FSP Everest 600W ₪441 כמות:1 [url'&…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by spitzi,

היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בקרוב אני עורך שדרוגון למחשב שלי. המערכת בפנים תיהיה די סולידית - CORE I5 750 , עם 8800GT וספק 600W של סילברסטון. כרגע יש לי מארז של סילברסטון שאני לא מרוצה ממנו גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש: http://silverstonetek.com/products/legacy_product.php?pno=tj04&area= בעוד הוא נראה פשוט מדהים - הוא פשוט מרעיש מדי , לא מאוורר מספיק (הכניסת אוויר היא מלמטה - והיציאה היחידה מאחורה) ואין לו פילטרים ברי ניקוי נורמאלים לאבק. הדרישות: א. עדיפות למאווררים גדולים ושקטים על פני קטנים - אני רוצה מארז שקט (זה חלק ממה שמאוד אהבתי בELEMENT S שהייתי נעול עליו) ב. פילטרי אבק (עדיף ברי פירוק וניקוי) ג. חובה - ללא דלת קדמית! (הייתי נעול על ELEMENT S - ירד מהפרק רק בגלל הדלת) ד. סגנון ויזואלי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by navk2,

מערכת מבוססת i5, כ.מ חזק (יחיד), כונן SATA אחד, אולי בהמשך SSD ובין 2 ל 4 מאווררים. מעדיף שיהיה שקט ללא חלון צד. הייתי רוצה ספק שיחזיק גם לשדרוג הבא, כרגע אני עם 4850 בהמשך הוא אולי ייתחלף למשהו באותו סדר גודל מהדור הנוכחי (אולי 6950). מצאתי דיל טוב : http://tms.co.il/product/10381 מה אתם אומרים עליו? שווה את המחיר? יש אולי אלטרנטיבה ? אולי משהו דומה באיכות בIQPC? אני אעדיף לקנות משם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by BulTree,

האם הספק לעיל הינו טוב ויחזיק את המערכת הבאה, והאם ישנם ספקים טובים יותר בתקציב הנ"ל, ואם כן במה הם עדיפים: e600 abit ap9 pro tuniq tower 120mm w.d 250gb 16mb sata2 gforce 8800 gts 640mb dvd rw asus sata ThermalTake armor g.skill 2gb(1*2) ddr2 800mhz תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי ספק של 550 וואט ,במסילות של 12 כחדש צריך לתת 430 וואט ,אחרי 3 שנים יש דרך לדעת כמו הוא נותן בפועל ? אני שואל כי יש לי כרטיס גרפי חדש שיצרוך במאמץ כ 370-330 וואט ,ואני רוצה להיות בטוח שספק הכוח להיום יספיק בשביל הכרטיס.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, קניתי R4 וחיברתי אותו. לא הצלחתי למצוא את הכבל של נורת ה-LED כדי לחבר ללוח אם. האם יש כבל כזה או שהיא מקבלת מתח מהבקר מאווררים (הוא לא מחובר כי אני לא משתמש בו). תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.