עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Adir207,

שלום ראיתי בכמה מקומות באינטרנט פדים שתורמים לסדר ולבידוד של סאונד מהמחשב. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג או בכלל, מה לחפש? זה נראה כמו פד צמר מוזר כזה.. הינה כמה תמונות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by --- The King ---,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג והאמת שאין לי מושג בספקים.. אשמח אם אוכל לקבל כמה המלצות/הסברים איך לבחור את הספק. המפרט שלי הוא כזה: לוח אם: Gigabyte GA-H170-D3HP LGA1151 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB דיסקים קשיחים: מתכנן לחבר עוד שלושה הארד-דיסקים שיש אצלי כיום, בגדלים: 1 של 320GB ו-2 של 250GB. כרטיס רשת: Edimax EW7612PIN תודה רבה מראש לעוזרים!!

3. Started by Gil28,

אני רוצה מארז אחר עד 600 ש"ח שיהיה מקורר טוב ושנראה טוב (האורורה מכוער לדעתי) וכמובן מספיק גדול לגוף קירור איכותי למעבד... תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

ברשותי המארז הנ"ל ועדיין לא הבנתי איך מקבעים את הכוננים האופטים.... המארז האחרון שהתעסקתי איתו היה מארז ג'נרי של מחשב שנקנה לפני 7 שנים ושם זה חובר מן הסתם עם בורג מהצד, מה שאני לא ממש מוצא במארז החדש אני מן הסתם מפספס משהו אז אם מישהו יוכר לעזור אני ישמח..אין לי בעיה גם להעלות תמונות אם זה יעזור תודה.

5. Started by swisaman,

ברצוני להחליף את הCM590 ואת הS12II 520W שעשו עבודה נפלאה עד כה,אבל אני מחפש לייעל את הקירור והשקט וחשבתי על לקנות ספק חדש ומודלרי וכמובן שקט ומארז שקט כלל הניתן. אשמח להצעות,אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מאזור ה1000 ש"ח. המפרט בצד,הכרטיס יוחלף לHD7970 ככל הנראה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מרכיב מחשב חדש i3 550 gigabyte h55m-d2h kingstone 2x2GB samsubg 500GB F3 וחסר לי רק מארז + ספק שהתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. לא איכפת לי שהמארז יהיה פשוט (רעש הוא לא גורם קריטי) אבל אני לא מעוניין בספק גנרי. יש המלצות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בסביבות ה200 שקל שיחזיק לי מעמד את הארבע ליבות שלא מתוכנן לו OC בקרוב וכרטיס מסך נחמד של PALIT 8800GTS 312MB . חשוב שיהיה שקט!!!. כרגע יש לי EZCOOL 450W ומשום מה הוא עושה לי ים בעיות מישהו יודע מי נותן האחריות שלו בארץ ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Slavak,

בספק הכוח שלי (Enermax Noistaker II Model EG-425P-VE) יש חיבור לוח אם 20-פינים המסומן כ-MAIN. באותו כבל יש חיבור נוסף של 4-פינים המסומן ב-M1 (אלו הם שני החיבורים היחידים הנמצאים על הכבל הזה). כאשר אני מחבר את חיבור ה-MAIN לחיבור המתח של לוח אם התומך בחיבור של 24 פינים החיבור הנותר (M1) מתאים לארבעת הפינים הנותרים. השאלה שלי היא: האם החיבור הנ"ל הוא באמת חיבור מתפרק ל-24 פינים, או שמא זה חיבור נפרד שרק במקרה מתאים לשם? הערה: על החיבור הנ"ל יש מדבקה שרשום עליה בגדול "Not for CPU". אנא, עזרו לי לא לטגן את המחשב החדש שלי עוד לפני שהספקתי להדליק אותו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש מארז בין התקציב שמופרת בכותרת. עם מערכת מים מובנית ושיתאים לGTX ... ושיהיה בו הרבה מקום. FULL TOWER או משו..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני קונה ספק אנטק V450 למערכת שהורכבה בפורום מפרטי מחשב. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי המארז, שאותו לא חשוב לי מאיזה חנות ארכוש. מזיגזג2000, שם אני רוכש את המחשב: Compucase 66RC אייבורי: CoolerMaster Elite 371 סקיי החדשים (לא יודע מה השם): CoolerMaster Elite 430 לא ראיתי השמצות על אחד מהשלושה האלה, פשוט כל פעם ממליצים על אחד אחר ומכאן אני לא יודע באיזה לבחור! תכלס, מה ההבדל? לכולם יש מספיק מאווררים לפי מה שראיתי, והם מגיעים מחברה ידועה. אז כשבאים לבחור אחד מהם, על מה מסתכלים? אם זה משנה משהו, המחשב יהיה בחדר שינה וממוקם על הרצפה. במארז קומפיוקייס הנוכחי, האבק חוגג וזה נורא מעצבן... ושאלה נוספת, אין בשלושתם תמיכה ב-USB3 מקדימה, עד כמה זה קריטי (לוח אם חדש כן תומך)? למרות שב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by idans94,

יש לי מחשב HTPC ישן שהספק שלו החל לגמגם ולכן אני צריך המלצה לספק מינימלי שיעשה את העבודה. המפרט של המחשב: P4 Northwood 3.4GHz HT MSI 848P Neo-V שני סטיקים DDR 400 ג'יפה 6200 AGP שני מאוררי 80MM שני הרדיסקים IDE מארז thermaltake bach עם מסך הVFD בקיצר גורטאה תודה לכל עוזר

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אני מתכנן לקנות מחשב שמבוסס על: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz ASROCK Z77 EXTREME4 / GIGABYTE GA-Z77X-UD3H G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X GTX680 או 7970 או 7950 CF בעתיד. דיי ננעלתי על המארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3. האם המארז הזה גדול מספיק בשביל המערכת ומאוורר מספיק? או שצריך לקחת FULL TOWER? ומה דעתכם על הספק הזה: SEASONIC M12II 750W האם הוא יחזיק את המערכת עם OC לכרטיס מסך ולמעבד + CF או SLI? אם לא, תמליצו לי על מארז וספק בתקציב של כ-1300 ש"ח שיתאימו למערכת הזו. אני צריך מארז שקט, מאוורר ושספג כמה שפחות אבק. ספק חשוב שיהיה מודולארי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, בימים האחרונים צצה לי שאלה בראשי והיא מה ההבדל ואיזה מארז יותר טוב Cooler Master RC-690 או Cooler Master Centurion 590, בקיצור אני רוצה שתגידו לי מה ההבדל בין שני המארזים ואיזה מארז יותר טוב, תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Forest14,

יש לי מערכת שכוללת- לוח של DFI (לאנפרטי), מעבד AMD כפול ליבה 4200 64 ביט, זיכרון 2 ג' של קרוסאיר 3 דיסקים של WD כרטיס קול של קריאטיב SFI קירור מים למעבד של גיגביט כרטיס מסך- 7800GTX מארז אורורה של גיגבייט ולאחרונה מסך 24 של NEC (2470WNX חשבתי לשדרג את כרטיס המסך והבנתי שצריך גם את הספק (הנטכחי טגן 480) מצאתי בחנות : טאגן 900 במחיר של 590 ש"ח. כדאי? או ללכת על הקרוסאיר? וכמה ואט?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי את הארורה 570 של גיגא בייט והכול בסדר חוץ משאני לא יודע איך לחבר את המאווררים ויש רעש כמו בררר כזה שהמחשב עושה פעולה לא משנה איזה שהנורה כאילו דולקת רעש כמו המחשבים הישנים איך מבטלים את זה עזרה1! תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Pika007,

אנשים, אנשות, ואם יש פה משהו באמצע, שאלה לי אליכם: לגבי המארז הבא: http://www.tomshardware.com/2003/04/28/spring_case_madness/page28.html נראה לכם שהוא יכול להחזיק מערכת עם X1300 (לא פרו), הארדיסק אחד, מעבד AMD3200 AM2 ולוח DFI Infinity AM2? הספק הוא רק 200 וואט, אבל מצד שני, גם המערכת לא תובענית במיוחד. יש דעות? *הספק נותן 10 אמפר על ה 12 וולט תודה מראש לעונים עריכה- ה X1300 לא פרו דורש בערך 25 וואט, מה שאומר 2 אמפר על ה 12 וולט. http://xbitlabs.com/articles/video/display/s3-chrome-s27_5.html שימו לב, זה הפרו. צורך 30 וואט. קיצצתי 5 וואט, זה ההבדל שאני משער ביניהם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ... אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם: *שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק *איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה.. *עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי] *תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 ש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שביקר שבוע שעבר בישראל, ויש לו לא מעט מה לומר לנו, מקווים שתהנו! http://www.techtv.co.il/2011/01/antec-interview/

19. Started by Itay_86,

אהלן חברים, כמו הכותרת: מחפש המלצה למארז איכותי וספק איכותי במחיר של עד 750 לשניהם. מעודכן בהודעה האחרונה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. http://www.tms.co.il/product/11853 SeaSonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nik55,

היי מעוניין בעצתכם למארז ספק שיתאים למיפרט הבא intel 7200 msi p45 neo f 2 gb ram msi 4670 כרטיס מסך ... מיועד למשתמש ממוצע ללא אוברקלוקינג ..משחקים לעיתים נדירות אם בכלל... אשמח לעצתכם... אני חשבתי על 4480 antec

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shimronfio,

האם המארז של NXZT , Gaurdian 921 הוא מארז שקט וטוב?.. אני מעוניין לקנות אותו עם המפרט של core I7 ורציתי לדעת אם הוא יהיה טוב עבורי ועבור הרכבה של קירור נחושת עבור המעבד. אני גם מחפש ספק כוח שקט , לא אכפת לי כמה כוח יהיה לו העיקר שיהיה שקט ויוכל להתמודד עם core i7 920 , 3GB וכרטיס מסך 9800GTX+

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ***כותרת*** תקציב עד 500 ש"ח נוכחי: מארז המארז שקיבלתי מאייבורי ספק: EZCOOL 430W

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by chair,

שלום למומחי הפורום, אני חדש כאן. טכנאי אמר לי שספקי כח עם PFC טובים בעיקר בשביל חברת החשמל (מונעים הפרעות ברשת) או לכל היותר טובים למשתמשים שמפעילים הרבה מאוד מחשבים. בתור משתמש ביתי, כך הוא טען, PFC לא ייתן לי כלום. האם אכן כך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים