עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by uncommon,

בניתי מערכת מבסוססת: 1G 667MHZ X2 , E6300 , GigaByte GA-965P-DS3 עד כמה משמעותי יהיה להחליף מארז http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2042 ב- http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1540 + http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2040 מתכנן OC הוספתי קרור מעבד ושיפרתי את זה של הצ'יפ. כמה הכרחי להוסיף אל-פסק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים , השבוע שדרגתי את הלוח אם + המעבד מ ASUS P5P43TD עם מעבד E8400 , ל Gigabyte Z68XP UD3 ומעבד I7 2600 . לפני השדרוג הספק שלי - HEC WIN+ 700W החזיק את ה GTX295 מצויין ! לאחר השדרוג - פשוט לא קיבלתי כלום במסך ונראה כאילו הכרטיס עובד תקין ... לבסוף אחי תרם לי GTX470 שחובר ועבד מצויין , כמו גם GTX9500 ישן לבדיקה . האם ייתכן שהספק הזה לא מספיק ל 295 בשילוב עם הלוח אם הזה ? ?? אשמח לעזרה , תודה .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. למקרה שקונים ספק חדש אז באמת חשוב לדאוג שיהיה את החיבור הזה או שאם יש 6 פינים איכותי לא יהיה הבדל?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם קניתי לא מזמן את המפרט הבא: intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu הבנתי(לאחר קניה) שהספק לא הכי מומלץ... השאלה עד כמה הוא מתאים למערכת ואם אני יכול לישון בראש שקט ובאופן כללי איך המפרט קירור,מארז,וכו' (לא רציתי לפתוח דיון כפול בפורום מפרטים הספק מציק לי יותר...) המסך אגב :lcd lg w2343t תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום , קניתי מארז שוכב EZCOOL S-360 , הוא מארז דק במיוחד ושוכב, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחבר את כרטיסי ה PCI כי הוא ממש דק.. האם יש משהו שפיספסתי, האם יש תקן של כרטיסי PCI עבור זה.. אשמח לתשובה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. זאת המערכת שאני רוצה לקנות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ¤1438 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤466 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 מחיר: ¤1285 אני צריך מארז MID גדול מספיק וקר מספיק בשביל המערכת הזאת ובשביל OC, וספק כוח מספיק חזק שיחזיק הכל. בקשר למארזים אני די מתלבט בין CHAKRA,RAIDMAX O2, RAIDMA SAGITTA 2 אבל אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב אז תגידו (הכל חוץ מ534\532, אל תגידו אפילו שאני ינסה ללכת לכיוון של זה כי אני לא ) בקשר לספק, הציעו לי HEC 500TRT אבל אני לא כל כך בטוח ש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת הצורך המלצות על רכיבים שונים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז. לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by urifff,

שלום, מה לדעתכם עדיף? Antec 300 או CoolerMaster Gladiator 600? על הראשון אומרים שהוא מאוד שקט. השני מאוד נוח בהתקנת דיסקים קשיחים וכוננים.... מחיר דומה. מה עדיף? או שמה בכלל עדיף Nzxt Guardian 921 ??

10. Started by t-mac1,

מה הולך..? אני עוד מעט מביא מחשב חדש ואני רוצה להביא מארז קטן (אפילו מיקרו או מיד טאוור). חשוב לי שהוא יהיה שקט ושיהיה אפשרי להרכיב בו כ.מסך 5870 שעכשיו עולה במחיר טוב..... בקשר לספק שיהיה שקט גם כמובן ושיוכל להחזיק טוב תכרטיס מסך ותמעבד (כנראה מביא AMD)... תודה מראש לעוזרים..!! מה אתם אומרים על המארז הבא?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2151

11. Started by nestt8,

לאחרונה קניתי את המארז shakroon t9. השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף לו עוד מאווררים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 מעבד i5 750 כרטיס מסך HD 4650 זכרון DDR3 2GB שני דיסקים קשיחים SATA ועוד אחד IDE צורב DVD כרטיס SCSI כרטיס קול PCI נוסף לזה שמובנה בלוח מודם-פקס 56 חיצוני (סיריאלי, דרך מתאם USB) תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. משהו מוזל קורה למחשב שלי. כל חודש בערך קורה לי הארוע שמתואר בכותרת. המחשב נדלק בדיוק לחצי שניה (הנורה נדלקת ונכבית ישר), נכבה ואז לא נדלק יותר לכמה דקות (הנורה לא מגיבה בכלל). ואז אחרי כמה דקות הוא פשוט נדלק רגיל כאילו כלום לא קרה. למישהו יש מושג מה הכיוון? האם זה הספק? (HEC 400W) ניסיתי להחליף כבל חשמל, אך התופעה עדיין נמשכת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Kukishin,

האם ספק כח LIBERTY 400W יספיק לי לקונרו6600 + 8800GTS ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מה ההבדל בין 2 דגמי קירור המעבד הנ"ל : ( אין לי שום בעיה לגבי הבדל המחירים הלא משמעותי ) Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 Noctua NH-C14S CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=28085 החלטתי על הקירורים האלה בלבד. לצורך קניית מחשב , מה מומלץ יותר ? הדגם השני הוא חדש יותר ומה ההבדל ביניהם מבחינת גודל ? נראה לי שיש בעיקר הבדל משמעותי בגובה , לא ? לא ממש מובן לי אבל נוסף לזה נראה לי שיש אפשרות לשים את המאוורר של הקירור למטה ולא למעלה לא ? במקרה כזה זה יחסוך מהגובה שלו במארז ויסתדר יותר עם שאר הרכיבים במחשב? ׁ ( מופיע בתמונות בקישור שהבאתי ) אבל השאלה פה אם הוא מתאים לי למחשב, ובמה אם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by i004i80,

היי, יש לי כרגע ספק כח seasonic 500w שמראה סימני גסיסה (אחרי כיבוי המחשב למשל, הוא צריך לנוח לפחות חצי שעה עד שניתן להדליק אותו שוב) וכנראה שאין מנוס מלהחליף אותו. המחשב עצמו בן 4 בערך ולא ברור עוד כמה שנה יחזיק (או יותר נכון כמה שנים עוד יספק אותי) אז אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בספק כח.. מבחינת מפרט - intel i5 750, לוח אם gigabyte p55m-ud2. 6 ג'גיה זיכרון, 3 הארדיסקים (2 בSATA + ואחד קטן ישן IDE). אין לי איזה ציפות מיוחדות מהספק ולא קריטי לי שיהיה שקט במיוחד, רק שיחזיק את המחשב ל-3 שנים הקרובות לפחות. אני אודה אם תוכלו להמליץ על אחד משהו מפה- http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=5347 כי זו החנות שאני אקנה בה כנראה (זה בטוח יהיה באילת, לKSP א…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by kfirkb,

צריך המלצה לספק כוח עם מינימום 600W למפרט חדש. הוא ישב במארז Antec P182. הכי חשוב לי יותר מהכל זה אמינות! שיחזיק לאורך זמן ושיהיה טוב ומומלץ בכל הנתונים. תקציב עד 700 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז ככה יש לי: e6300 1G ram HD 250 GB radeon x1900gt עם ספק ג'נרי. איזה ספק בתקציב הנ"ל יחזיק לי את המחשב בעומסים כבדים?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. השאלה שלי היא האם כשמתקינים את ההרדסיק חייבים להשתמש בגומיות? הבנתי שיש עם זה בעיה כי אם אני נוסע עם המארז ברכב הן יכולות להקרע.. (נכון לעכשיו יש לי בהזמנה את הסונטה2, אבל אני שוקל להוסיף ולקחת את הP150) תודה בעלי P150 מה דעתכם על המארז? בעיקר מבחינת טמפ' ושקט.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tmp2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתכוון ממש להשקיע. ואני ממש אוהב את הקטע של עיצוב המחשב. אני חולה על מארזים, אני צריך שתייעצו לי איזה מארז הכי שווה ז'א נראה טוב וגם מקרר מצויין. מחיר לא משנה לי. זה נורא חשוב לי אני אשמח אם תעזרו, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. השקט חשוב לי..וגם הקור, במיוחד על הכרטיס מסך וHDD שיהיו לו את הדברים החמודים האלה שלא צריך להבריג את ההארד-דיסק וכל מיני דברים כאלה חח חשבתי אולי על הTEMPEST המפורסם... אה ושיתאים לספק כוח שלי... המפרט שלי מפורט בצד אם מישהו יוכל להמליץ אני מאוד אודה לו תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by AndreY`,

תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל ספק מודולרי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by artyom,

כרגע יש לי את הAURORA 3D והוא מעצבן אותי מאז שקניתי אותו, אני מרגיש שעשיתי טעות שקניתי אותו. המארז רועש מדי לטעמי, מאוורר אך מכניס הרבה אבק בגלל סירקולציה לא מאוזנת (2 מאווררים שמוציאים ו1 שמכניס), גבוה ומצועצע מדי. יכול להיות שכל זה נובע מזה שהטעם שלי טיפה השתנה אז החלטתי לקנות מארז חדש. הדרישות: -צבע: עם עדיפות גבוהה לשחור -איוורור סביר עם עדיפות מיקום המאווררים מקדימה ומאחורה מאחר והמארז יעמוד בתוך תא בשולחן העבודה. -איזולציה טובה מאבק (כמה שיותר טובה) -הכי שקט שאפשר (האאורורה נמצא 120 סנטימטר מהמיטה על שולחן העבודה והמארז החדש יעמוד ממש צמוד למיטה ככה שהשקט היא התכונה הכי חשובה לי) -חומר: עדיף אלומיניום -מראה: לא מצועצע, בלי לדים או חלונות ושגובהו לא יעלה על 49 ס"מ. (…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by cool2200,

אני מעוניין לקנות ספק שלהם מאיביי והמחירים שלהם יחסית זולים אני צריך ספק חזק 550w עד 700w האם הם חזקים ואפשר להעמיס עליהם כרטיס מסך חזק?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים