עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by iliahrom123,

מארז נוח לסידור כבלים, מאוורר היטב, תקציב עד 600 שקל, בעתיד יכול להיות יהיה קירור מים חשבתי על כמה מארזים r400,r500,c70,cm690III,haf912 בינתיים שמתי עין עם הr500הלבן שעד כמה שידוע לי מגיע עם פילטק נוסף למעלה בשונה מהגירסא השחורה הרגילה ובעל אופציה להוציא כלובים למרות שהcm690III עם יותר אופציות למאוורים ורוב המאוורים עם פילטר אבק והC70 יותר מרווח וגם בעל אופציה לשלוף כלובים, קיצור אני קצת בתסביך אני אשמח להמלצות והסברים על המארזים שתציעו(יהיה מדובר במערכת האסוול עם מוגן על המעבד, לוח ATX סטנדרטי וספק סיסוניק לא מודולארי כניראה בעתיד מע' מים 90% מהמוכנות של קרוסאייר או אנטק, אז צרוך מקום לרדיאטור 240 על כלמקרה) תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by phantomII,

יש לי כרגע מארז של TT SOPRANO ודי נמאס לי ממנו הוא ממש צפוף לי על איזה מארז הייתם ממליצים לי ללא קשר לתקציב שיהיה יותר גדול אני יודע שהחומרה שלי לא משהו אבל מארז זה דבר שילך גם למחשב הבא

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ko-b83,

שלום, אני מחפש אל-פסק שיחזיק לי את המחשב הבא: מסך - CRT 17" כרטיס מסך - radeon 9600 זכרון - DDR 1.5 GB 400 MHZ HD - maxtor 250 GB SATA ספק - ספק גנרי כל שהוא 500W המחשב הוא מחשב בינוני, אבל אני רוצה משהו טוב למקרה שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, ובנוסף לשדרג את המסך ל - LCD 19" לפחות. שכחתי לציין, אני מחפש UPS שיידע לכבות את המחשב באופן אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת הצורך המלצות על רכיבים שונים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by o.k,

שלום למי שעוד ער!!! רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לגבי המארז הבא: Supertalent CA-601UFS Silver? מצורפת תמונה... תודה רבה לעונים... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by felixil,

היי ברצוני לקבל המלצות לגבי ספק כוח (PSU) עבור התצורה הבאה . CPU - i5 4440 MaderBord - MSI- X87-G55 Memory - 2X4GB, G.Skill - F3-12800CL7D-8GBXM ממליץ בחום (תודה לויטלי מפלונטר) Display - AMD Radeon HD 5770 Sound Card - Asus xonar x2d 3X rdisk + 1X SSD 4x big Fan למארז, מופעל כיום ללא כרטיס הסאונד עם ספק 500W של חברת REBEL (לא מצליח להחזיק הכל) יש לקחת בחשבון לעתיד מעוניין לרכוש, Display - 2 X (AMD Radeon 280X) or (HD 7950) ספק שנראה לי מתאים, Corsair CP-9020015-EU CX750 תודה מראש, ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by נדבוס,

שלום חברים, אני חדש כאן, אז אני בטוח שהשאלה כבר נשאלה, אבל בכל זאת - מחפש מארז מרווח, מאוורר, לא רועש, ניהול כבלים טוב, הרבה יציאות/כניסות, USB 3 למישהו יש המלצה ? תקציב ~800 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by THE FOX,

מחפש המלצות למארזי מחשב HTPC שקטים, ברמה של המארז ANTEC P182. עם מרחב מתאים להתקנת כרטיס מסך גדול כמו NVIDIA 280GTX, לוח אם ATX וקירור מעבד כדוגמאת OCZ Vendetta 2.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by snad,

הי, אני מחפש מארז ל HTPC, דרישות: 1. קירור טוב ושקט! (מאווררים כמה שיותר גדולים) 2. תמיכה בלוח ATX. 3. רצוי מארז SLIM עם לפחות 2 סלוטים. 4. לא צריך VFD. לא צריך ספק (כבר יש לי אחד טוב ושקט). ראיתי שיש את ה TT MOZART SX וגם ל SILVERSTONE יש כמה, העניין הוא שאני לא יודע כמה יעילים הם בנושאי קירור ושקט. אם אין משהו דק שהוא גם שקט וקריר נראה לי שאני אבחר מארז בגודל מלא - SILVERSTONE LC17 שיש לו כמה המלצות אבל רציתי לשמוע אולי למישהו יש נסיון טוב או שששמע על מארז דק שעונה על הדרישות. תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. לדוגמה (לא משווק בארץ..): http://www.rosewill.com/products/2383/ProductDetail_Overview.htm

11. זה המחשב שיהיה לי: https://pcpartpicker.com/list/HMNnKZ אני עדיין מתלבט איזה מארז לקחת. יש לכם הצעות? חייב שזה יהיה מארז Mid Tower

12. Started by DiDiAs,

בינתיים ה HUSH לא הגיע וצריך להמתין עוד שבוע... יתכן ובשבוע הבא נצטרך להמתין עוד ... בדקתי מספר מארזים נוספים במקום ה HUSH. המטרה הינה מארז קטן שקט ללוח GA-P35 של Gygabyte וכרטיס מסך מסדרת ה 8800 וספק נפרד Liberty 400W. המארזים שנראו לי חיצונית הם: 1) Raidmax עם SIRIUS (יש גם את SMILODON). 2) Thermaltake עם Aguila או Soprano. 3) Gigabyte עם Poseidon. 4) Enermax עם Chakra דגם 3050. סדרתי אותם לפי הסדר שנראה לי (1 - הכי מוצא חן חיצונית ונתונים). האם יש תחליף ל HUSH (ממה שכתבתי או אחר) במידה ולא יגיע בקרוב ? תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yonir,

צריך גם לכלול ספק של כ-300W. לוח האם המתוכנן הוא GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (מיקרו ATX) יכיל שני כוננים קשיחים (ושיהיה אפשרי להכניס עוד אחד למקרה של הרחבה בעתיד) לא מתוכנן OC או שימוש בכרטיס מסך חיצוני (בכל מקרה לא כרטיס מסך חזק) רצוי מארז קטן ושיראה טוב. (לא על חשבון פגיעה משמעותית באיוורור) רצוי כמובן שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה לא מאד קריטי. (הוא לא יהיה בחדר שינה/ סלון) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני בגדול לא יודע מה הגורם העיקרי לרעש במחשב אני מניח שבעיקר המאוררים (על הכוננים וההרד דיסק אין שליטה במיוחד) אז מה שאני מחפש הוא מארז איכותי וכמובן ספק שקט השקט הוא העיקרי[ למערכת c2d כרטיס לא משוגע קובנציונלי 7300 3 hd צורב משמש גם לרינדור אך חובב לא כמקצוע עיבודים מתמטיים וזהו התקציב בכותרת. שמעתי את האנטק סונטה הוא שקט. האם הוא גם מאורר וגם איכותי ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום אנשים צריך המצלצה למארז שוכב ל HTPC תקן ATX. לפי מה שראיתי המארזים ממש גדולים הדבר היחיד שחשוב לי שיהיה הכי קטן שאפשר. תקציב 700 ש"ח טנקס

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  16. אהלן אני מחפש מארז חדש למחשב החדש שלי. אני רוצה שהוא יהיה מרווח מאוד, משהו בסגנון FULL TOWER או SUPER MID TOWER, שיהיה שקט (חשוב ביותר) ועם מסנני אבק טובים ונשלפים (חובה!). כרגע המועמד היחיד הוא ANTEC P183 האם ישנן עוד הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש מחשב ורציתי ללכת על הSONATA 3 של ANTEC שנראה לי דיל טוב במחיר ובמה שמקבלים. עכשיו הודיעו לי מחנות המחשבים שאין במלאי... הייתי שמח לשמוע המלצות על מארזים + ספק למערכת מחשב חדשה (ללא SLI וכו') המחשב מיועד לעבודה וברצוני שיראה רציני ומרשים (LEDים מחוץ לתמונה) כמו כן אני מחפש משהוא שקט חשובה לי חזות יפה ולא לגמרי סטנדרטית כמו כן אני רוצה יציאות USB, וFIREWIRE תודה רבה יום טוב

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by garber.eran,

אני בונה מחשב, אבל לא יודע על איזה ספק ומארז כדאי ללכת. גם בכרטיס מסך אני בהתלבטות, אבל זה בפורום אחר. המפרט בינתיים הוא: מעבד i7-920 לוח אם: Intel DP55KG זכרון: 3GB של קינגסטון 1600Mhz כונן קשיח של WD 1TB אני לא מחפש מהמארז משהו מיוחד, ומעדיף להשקיע בספק כוח. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by dkdkdk,

יש לכם המלצות למארז+ספק טובים (למחשב CORE 2 DUO עם לוח אם אינטל dp35dpm) ולא רועשים במחיר זול יחסית? 300-400 ש"ח? אשמח לשמוע רעיונות שונים תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by XD-DRAGON,

היי, מעוניין לקבל המלצות לספק כוח איכותי. לא ג'נרי. שיוכל להחזיק מעבד P4 פרסקוט, רדאון 9800 פרו, 2 הארדיסקים DDR, צורב, כרטיס קול וכו'... תקציב עד 300-400 ש"ח מקסימום. תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by giladoX,

מחפש ספק של סביבות ה 400W ונתפסה לי העין על: ‏430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 של SeaSonic מה דעתכם עליו? בדגש על רמת השקט שלו ויציבות המתחים.. כמו כן, יש המלצות נוספות? מה לגבי ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (גם של SeaSonic), הוא עדיף ממנו?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. קניתי מחשב והתקמצנתי על הספק - לקחתי ספק 500W גנרי ממערכת ישנה. בעת הפעלה של GTA 4 המחשב קורס די מהר ואני חושד בספק. מבחינת טמפרטורות אני חושב שאין בעיה, כי ראיתי ב-Bios שהמעבד מגיע ל-45 מעלות (אלא אם תתקנו אותי ותגידו שזה לא טוב). יש למישהו מסקנות אחרות? המלצה לספק זול?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by Tom Len,

שלום, הספק שלי שבק חיים ואשמח לקבל המלצה לספק שישרת אותי מספר שנים (5 לפחות) חשוב שיהיה די שקט, צפויי לעבוד מידי יום. המערכת שהוא צריך "להניע". i5 560 דיסק קשיח WD blue 750Gb 4 GB RAM ושלושה מאווררים. מעדיף מksp/ivory או מס' דגמים עם מחירים משוערים. המון תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by THE FOX,

מפרט מחשב עדכני: ‏Core 2 Duo E7300 GIGABYTE ‏EP43-DS3L s775 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel Zotac ‏GTX 260 896MB GDDR3 ‏Antec P182 Mid Tower Black דיסקים קשיחים בנפח 250 GB והשני בנפח 500GB ספק כוח NeoHE 430 PSU בגלל שמתקבלות תוצאות נמוכות ב3DMARK כנראה אצטרך להחליף לספק כוח יותר חזק. מתוכנן OC עתידי למחשב לכן הדרישה היא למעל ל 600W, ושיהיה ספק כוח שקט, אמין, יציב ואיכותי. מה שראיתי שיכול להיות טוב זה אלו: Enermax Modu82+ 625W Corsair HX620W Corsair TX650W Seasonic S12 Energy Plus 650W

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  25. שלום, אני מחפש ספק כח בעבור מחשב שאני מעוניין לבנות, אשמח לקבל המלצות על מספר ספקים. ידוע לי ששוק הספקים הוא פרוץ לחלוטין ולא כולם מציעים ספקים PURE, אבל עדיין אני מחפש ספק שהוא טוב יענה על הדרישות שלי, ובמקביל יצדיק את המחיר בלי להשאר עם חור גדול בכיס. המטרה שלי בספק מעבר להפעלת המחשב, שהוא יהיה מספיק חזק וטוב בעבור ה-OC. מבחינת המפרט של המחשב: cpu i5-2500K with OC (4.1-4.3) לוח אם Z68 עדיין אני לא סגור לגבי דגם ספציפי. ללא כרטיס מסך בנפרד, אני משתמש בכרטיס מסך מובנה בהמשך אולי אני הוסיף אבל משהו סביר בעבור GTA וכו'... לא כרטיס מסך שדורש מעל הממוצע. (לדעתי עוד אולי יהיה ניתן להריץ את המשחק בכרטיס מסך המובנה). דיסקים קשיחים יהיו מחוברים אליו 4 ככל הנראה בSATA2 בהמשך דיסק …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים