עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. י כולם, לקחתי את Antec SixHundred לסיקור וביקורת. מצאתי בו כמה פיצ'רים טובים אבל לא מעט חסרונות. במחיר של 200 שקלים, הוא יכול להיות מאו...... (טוב...להמשך המשפט פשוט תצפו בסרטון ) אם אהבתם, אל תשכחו ללחוץ Like ולהירשם לערוץ, יש עוד הרבה תוכן בדרך. הערוץ זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: instagram.com/yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming צפיה מהנה ושבוע מעולה לכולם! Yarimiz

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DimRah,

SeaSonic SS-750AT 750Watt 80Plus Bronze SeaSonic S12D-750 750Watt 80Plus Silver ו-Antec HCG 750W 80Plus Bronze עכשיו לפי מה שידוע לי, הספק הראשון והשני מאוד ידועים ויש להם ביקורות טובות! לגבי השלישי לא בדקתי, אבל שמתי לב שיש לו 80Plus Silver והוא באותו מחיר כמו האנטק, שיקר מ-SS-750AT ב-30 ש"ח. שאלתי היא כזאת, איזה מבין השלושה על איזה עדיף ללכת? לא איכפת לי לקנות ספק ב-600 ש"ח, העיקר שיהיה איכותי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yossi314,

האם הספק הזה מספיק להחזיק כרטיס כמו 260GTX ? (עם E5200 ו-2HD) מה בערך הגבול העליון שהספק יכול להחזיק?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש עם athlon X4 635 + 460GTX מה יהיה יותר טוב מבחינת שקט ואיוורור? חשוב שיהיה במארז פילטר אבק. הספק יהיה seasonic ht500W יש לי אפשרות לקחת את הספק הנל עם האנטק ב552 ש"ח. או את הספק הנל עם הV3 ב516 ש"ח,מה יהיה עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by julbo,

http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm בתכלס איך הוא בקרור? איך הוא ברעש? וורסמי אם הוא שווה את הכסף 350 עד 400ש"ח בערך. ועוד שאלה שווה להשקיע בספק מודולרי כמו זה? http://tms.co.il/product/5558

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בסביבות ה200 שקל שיחזיק לי מעמד את הארבע ליבות שלא מתוכנן לו OC בקרוב וכרטיס מסך נחמד של PALIT 8800GTS 312MB . חשוב שיהיה שקט!!!. כרגע יש לי EZCOOL 450W ומשום מה הוא עושה לי ים בעיות מישהו יודע מי נותן האחריות שלו בארץ ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shelley duncan,

.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itelon,

Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך WinFast PX7600Gt TD256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)?? מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מתאים כן או לא ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by assaell,

ב"ה שלום אנשים טובים, ספק הכח שלי התקלקל (HEC500TD-TF) ואני מחפש ספק חדש שיתאים למערכת הבאה: לוח אם ASUS P5QC מעבד INTEL E8500 כרטיס מסך ATI RADEON HD4850 512 MB זכרונות 2x1G 800 + 1x2G 800 כוננים קשיחים 2x WD Cavalier green 500 GB אציין כי לכרטיס המסך ישנה כניסת 6 פינים שבלעדיה הכרטיס לא עובד (ניסיתי להחליף לספק כח אחר שיש לי) כמובן שהכי פשוט מבחינתי להזמין את אותו דגם של ספק, אך אשמח לדעת אם ישנן אופציות טובות יותר. אודה מאוד על עזרתכם, יום טוב!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב לכולם במפרט שלי כרגע הוא: qx9770 +Gigabyte ep45-ds3l 4gb kinkston 800mhz X2 wd 250gb hdd ati 4670 רוצה להחליף את הGPU לGigabyte gts 450 אין OC על שום רכיב כרגע ולא מתוכנן גם לעתיד האם הספק יסחוב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אוקיי אז ככה: יש לי מעבד q6600 וכ"מ geforce 8800 gt 512 עם ספק enermax liberty 400. המחשב כבר אצלי 3 שנים. לאחרונה הוספתי כרטיס קול asus zonar hdav 1.3 deluxe ועוד הארד דיסק של טרה וחצי. ועכשיו נראה לי שהמחשב לא מקבל מספיק חשמל למשל כשאני רוצה לגשת להארד דיסק הזה אז לפעמים המחשב חושב לשנייה ואז נותן לי גישה אליו הוא שיש לפעמים במחשב רעש של "טיק" ואז המחשב עושה את הפעולה שהוא נדרש לעשות. נראה לכם שזה בעיה של חוסר חשמל? יש תוכנה שבודקת את צריכת החשמל במחשב בצורה אוטומטית (מבלי שצריך להקיש בעצמך מה יש לך במחשב) ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Polonian,

כן, אני יודע שהנושא דיי חרוש, אבל בכל זאת- הבנתי שהVX550 מעט טוב יותר טכנית, אבל שהHX שקט יותר ומודולרי. עד כמה מוסיפה המודולריות? אף פעם לא נתקלתי בספק מודולרי כך שאין לי מושג האם זה משמעותי בכלל. (נ.ב.- הספק הולך לשבת במארז CM690)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, החלטתי להשקיע פעם ראשונה במארז וספק, אז כפי שרשום בכותרת מחפש המלצות. אין לי דרישות מיוחדות מעבר לזה, אך חשוב מאוד שיהיה מארז שקט. יש עדיפות לצבע שחור. אני חושב שעדיף ללא דלת קדמית ואין צורך בחלון צד. כמו כן אני לא מתכנן לחבר כרגע כרטיס מסך זולל אנרגיה אז אין לי צורך בספק אימתני, שיהיה אמין ושקט. יציאות usb מקדימה חובה. ניתן להגדיל מעט את התקציב אם יהיה צורך ממשי. כמו כן ראיתי שיש את Nxtz Hush, מה דעתכם עליו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by efi1924,

אני ראיתי באתר לוח אם asus z790-p https://www.asus.com/il/motherboards-components/motherboards/prime/prime-z790-p/ בתמונה מסומן עיגול כחול. צריך חייב ספק כח לחבר 8+4 פינים ביחד או רק לחבר 8 פינים בלבד ? תודה

15. Started by Kukishin,

רכשתי ספק זה ויש לו כניסה לחשמל שכתוב לידה 100-240, כמו כן הקבל המצורף אינו מתאים לארץ. לכן אני חושש לחברו. האם יש ממה לחשוש, האם יש פה חוסר תאימות לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danvis,

כמו שכולכם עד עכשיו כבר בטח יודעים הזמנתי מפרט חדש מ-IQPC עם המארז הזה. ועוד משהו ששכחתי לציין בשאלה הקודמת עליו.. הבחור שהולך לבנות לי את המארז אמר לי שהוא מעדיף להוציא את התפסנים המקוריים שה-CM690 בא איתם, ובמקום זה לתפוס את החוטים עם אזיקון. לפי דעתו זה סתם מיותר. מה דעתכם? שווה לבקש ממנו במיוחד להשתמש בתפסנים המקוריים או שתפיסה שלהם ע"י אזיקון יכולה להיות יעילה לא פחות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Sepsis,

אהלן, האם אתם יודעים באילו חנויות באזור המרכז קיימת תצוגה של מארזים (בעיקר של CM)? חנויות כגון RSM, skypc וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by skyd,

היי, עד עכשיו היה לי PRPC650 של Advice, שעשה לי רק צרות, ולא באמת החזיק לי את מערכת המחשב. לימים הבנתי שיש הבדל בין ספק כח אקטיבי לפאסיבי, ושזה משפיע על ה-UPS שצריך לקנות. כנראה שספק הכח שברשותי הוא אקטיבי - Antec EA-500D GREEN: http://store.antec.com/Product/power_supply-earthwatts/ea-500d-green/0-761345-27504-0.aspx הפעם אני רוצה לקנות UPS של לפחות 1000VA. בחנות אמרו לי שאני צריך UPS מסדרה גבוהה יותר מאשר הבסיסית - מכשיר שתומך בסינוס טהור. מדובר למשל על JP1000 של Eitan Engineering, או על SL1000 של Advice, ששניהם עולים למעלה מ-1000 ש"ח. נאמר לי שלחילופין, אני יכול לקנות UPS בסיסי אבל עם VA גבוה יותר, בין (1000VA ל-1500VA), וש-UPS כזה גם יעשה את העבודה במחיר של 500-600 ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by orgabay87,

במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hasake,

גרסת ה Mid-Tower. אני קונה מחשב בחודש הקרוב עם המפרט הבא (מה שרלוונטי לקירור): i5 3450 + katana 3 sapphire 7850 seasonic 520w הוא מגיע עם 3 מאווררים: קדמי, אחורי ועליון. אם למישהו יש מידע או אפילו נסיון איתו מבחינת קירור ושקט אני אשמח אם ישתף. עולה 515 באייבורי, 598 בIQPC (בתקווה שאפשר להוריד אותם קצת עם קנייה של מחשב). כמובן הצעות לחלופות טובות יותר עבור הסכום הזה יתקבלו בברכה. תודה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alergic,

יש לי את המארז בכותרת וחלק מהפקדים הקדמיים נשברו/הפסיקו לעבוד (USB/AUDIO) מהאתר שלהם לא ראיתי שאפשר להזמין, יש מקום אחר שאפשר לקנות ממנו את החלקים הנ"ל? כמו כן הגומיות במארז להעברת כבלים התייבשו והתפרקו, אותה שאלה לגביהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. מה ההבדל בין 2 דגמי קירור המעבד הנ"ל : ( אין לי שום בעיה לגבי הבדל המחירים הלא משמעותי ) Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 Noctua NH-C14S CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=28085 החלטתי על הקירורים האלה בלבד. לצורך קניית מחשב , מה מומלץ יותר ? הדגם השני הוא חדש יותר ומה ההבדל ביניהם מבחינת גודל ? נראה לי שיש בעיקר הבדל משמעותי בגובה , לא ? לא ממש מובן לי אבל נוסף לזה נראה לי שיש אפשרות לשים את המאוורר של הקירור למטה ולא למעלה לא ? במקרה כזה זה יחסוך מהגובה שלו במארז ויסתדר יותר עם שאר הרכיבים במחשב? ׁ ( מופיע בתמונות בקישור שהבאתי ) אבל השאלה פה אם הוא מתאים לי למחשב, ובמה אם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום פורום נכבד.......שלום.. אז ככה. המפרט שברשותי הוא כזה : AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray Thermaltake Big typhoon 2 vx Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI HEC 500TE-2WX 500W ANTEC Three Hundred OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5 אני מעוניין להחליף ספק מכיוון שהנוכחי עושה לי בעיות של רעש \ריסטרטים אקראיים . צמצמתי את הבחירה שלי ל2 דגמים שלseasonic ודגם אחד של pcp&cooling . הסיסוניק-ים : 1 ) SeaSonic S12EP-550 550Watt לינק למוצר : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1143 מחיר 441 ש"ח והשני הוא :SEASONIC S12II 500W BRONZE לינק למוצר : http://www.iqpc.co.il…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Timewalker,

הספק אמור להחזיק: E6600 על P5B Delux Radeon X1900XT ו OC בינוני לפחות עם מחשבה לעתיד על כרטיס מסך DX10 במקום ה X1900XT. האם Liberty 500W יחזיק את כל זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by naki,

למחשב i74770 עם asus z87a וgtx770 בודד phantom 410 מספיק? השלושה מאוררים שמגיעים עם המארז מספיקים או שחייב / מומלץ להוסיף מאוורר בצד ליד הכרטיס? במה phantom 630 עדיף על 410? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.