עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by eliXir,

רק מארז ללא ספק. שיהיה מעודן ומאוורר כיאות (לא COMPUCASE!)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by belldom,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ספק כוח SEASONIC SS-400ET 400W ומארז Antec Two Hundred. הספק כוח יושב בתחתית המארז. ובחנות התקינו אותו כך שהאוורור שלו (מאוורר 12 ס"מ) פונה כלפי מטה. יש לציין שאין במארז חורים לאוויר אבל יש רווח של מספר מלמטרים בין הספק כוח לריצפת המארז רציתי לדעת: 1.האם זה בסדר שהספק מותקן ככה במארז (או אולי עדיף להפוך אותו) ? 2. (בהתאם לתשובה 1) האם זה ישפר את המצב (או אם יש טעם וכדאי) אם אעשה חורים במארז (מודינג) בשביל אוויר מבחוץ בשביל הספק כוח ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by גיא גיא,

היי, הציעו לי בחנות מארז וספק ANTEC nsk6580 EARTHWATTS 430W במפרט המחשב- מעבד Q9550 וכרטיס מסך QUADRO FX570 אני יודע שANTEC נחשבת לחברה טובה, אבל לא מצאתי הרבה חומר על הדגמים האלו... יש למישהו מושג איך המארז והספק הזה? האם הם יחזיקו את הצריכה של המעבד והכרטיס מסך?

4. Started by mordidot,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2593 אם יש לכם אותו או מכירים מישהו שיש לו אותו או בכללי יודעים משו עליו ספרו לי תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אחרי כשעה וחצי של הרכבה (כולל פירוק החלקים מהמארז הקודם) סיימתי להרכיב את המארז ויש לי כמה שאלות בנוגע למאוורים קודם כל אני חייב לציין שממש התלהבתי מהמארז , הסידור כבלים ממש אדיר והגימורים שלו.. אין מילים חזרה לשאלות 1) יש לי כרגע 3 מאווררים, איך כדי לסדר אותם ואיפה ? 2) כדי להוסיף עוד מאווררים או שמיותר ? 3) מה זה כל הברגים שמחוברים בצדי המארז בכלוב של החמש וחצי? (יש שם משהו כמו עשרים ומשהו ברגים)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, כרגע אני עם מארז EZCOOL ,ללא מאוורר - מעונין להחליפו למארז ANTEC DF-35. מעונין לשמוע חוות דעת על מארז זה,מכל מי שמכיר/התנסה/מבין בנושא - בעיקר,למי שיש לו את מארז זה (האם כדאי לקנות אותו,האם הוא טוב,האם הוא מומלץ וכו'...).התקציב שלי הוא עד 860ש"ח - אשמח לשמוע המלצות לגבי מארזים אחרים בטווח המחירים:500-860. -אני רוצה לקנות אותו,כי שמעתי שהוא מארז בין הטובים,מבחינת נוחות,איוורור,אחזקה ושימוש - ומספק תמורה למחירו:515ש"ח,ובנוסף מתאים לתקציב שלי/מצד שני,נראה לי,שהוא לא שקט - ולכן אני מתלבט בין ANTEC P183 V3,לANTEC P193 - האם יש הבדלים משמעותיים בינהם מבחינת איכות,אמינות ושקט -אם כן,במה? - מה דעתכם/המלצתכם...? תודה רבה מאוד מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by DJ_Yaniv,

הספק הוא לחבר שלי. זה המחשב שלו: מעבד Intel PD 2.8Ghz 2X1 לוח אם (לא זוכר את הדגם) כרטיס מסך HD2900GT 256MB 256BIT GDDR3 זיכרון 1GB 800MHz 2 כוננים קשיחים של 80GB כל אחד בחיבור IDE עכשיו יש לו ספק 350W שמספק 16A במסילה של 12V הספק בקושי מחזיק את המחשב. אז הוא צריך המלצה לספק.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by doranca,

אהלן, אני יודע שאולי חלק לא מכירים, מכיוון שלא הצלחתי למצוא את המארז הזה בארץ בשום חנות \ יבואן רשמי \ לא רשמי. אני מצרף לכם לינק לאתר של טרמלטק - http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001719 מדובר במארז פשוט מדהים לדעתי, רציתי מאוד לקנות mid-tower, אבל כשראיתי את זה החלטתי שאם אני מצליח להביא אותו, אני עובר ל- full-tower. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו בארץ...?? לא הצלחתי למצוא כלום !!! באתרים בחו"ל - EBAY, Amazon, NEWEGG ועוד כמה.... פשוט לא עושים משלוח לישראל. המארז עולה בערך 150-180$ האם מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניסיון עם קניית מארזים מחו"ל? מישהו מכיר אתר שמוכן לשלוח לישראל? אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור או לתרום מהידע שלו בנושא. יום טו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. קניתי מחשב לא מזמן והמארז הוא CM690 והקירור למעבד הוא Thermaltake Big Typhoon VX. אמורה להיות בעיית מקום עם שני הרכיבים האלו? הקירור אמור להיות מסודר בצורה מיוחדת כדי שיכנס למארז? (תמונות מצורפות) רואים גם שהחיישן של המאוורר מתחכך במארז, מה שעושה את פתיחת וסגירת המארז בעייתית קצת. השאלה הכללית היא, האם זה נורמלי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך אלו-CHIEFTEC CH-01 CHIEFTEC CH-05 יכנס בתוכם 4870/X2 http://www.chieftec.com/ch05.html ואלו של GIGABYTE Poseidon/Triton 180/Triton

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by puGs,

טוב היה לי מארז ישן של אייבורי וקניתי מארז CM690,עכשיו אני רוצה להפרק ולהרכבי את החלקים החדשים על הCM690 ואני צריך מדריך. ישלי נסיון בזה נאי יודע להרכיב בין חקלים פנימיים אבל אף פעם לא באמת ניתקתי דברים כמו כונן תקליטורים או הארד דיסק,אשמח למדריכון תודה מראש=]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itamar88,

שלום, אני משדרג את המחשב עכשיו לכרטיס מסך חדש ואני צריך להחליף את הספק שלי, התקציב זה עד 300 -400 עדיף לכמה שפחות, וכמה שיותר משתלם, דגש על איכותי ומשתלם. זה המפרט כולל הכרטיס החדש: Processor : Intel Core i5 750 Mainboard : Gigabyte P55-US3L Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM Video Card : RADEON R9 280X 3GB 2 כוננים קשיחים של טרה ו2 טרה. קיבלתי כבר המלצה מהודעה אחרת בפורומים: http://www.tms.co.il/product/12468 האם זה יספיק? אני חושש כי אני לא מכיר את החברה. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bostero,

אני מחפש מארז כמה שיותר שקט ומאוורר איזה אלטרנטיבות יש לantec p150?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. והאם יש טעם לנקות אותו? כי הוא אחד הרכיכים הכי חמים שיש פה ובעיקר שיש לו שני מאווררים ענקיים אבל יש לי תחושה שאחד מהם כבר לא עובד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by spider272,

האם בכך שקניתי ספק כוח שהוא לא 80PLUS זה היה טעות?זה כל כך חשוב חוץ מצריכת החשמל?האם הספק מספק 550 וואט גם שהוא לא 80PLUS? הספק הוא enermax naxn 550 תודה לעוזריםםם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום פורום נכבד.......שלום.. אז ככה. המפרט שברשותי הוא כזה : AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM3 Tray Thermaltake Big typhoon 2 vx Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI HEC 500TE-2WX 500W ANTEC Three Hundred OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Reaper HPC CL5 אני מעוניין להחליף ספק מכיוון שהנוכחי עושה לי בעיות של רעש \ריסטרטים אקראיים . צמצמתי את הבחירה שלי ל2 דגמים שלseasonic ודגם אחד של pcp&cooling . הסיסוניק-ים : 1 ) SeaSonic S12EP-550 550Watt לינק למוצר : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1143 מחיר 441 ש"ח והשני הוא :SEASONIC S12II 500W BRONZE לינק למוצר : http://www.iqpc.co.il…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by send,

שלום לכולם, הספק מיועד להחזיק מערכת ל-HTPC ולמשחקים קלים, על-כן חשוב שהוא יהיה שקט וגם מודולרי (זרימת אוויר טובה יותר וכו'). חשבתי תחילה להזמין את ה-Enermax MODU82+ 525W, שהבנתי שהוא בין החזקים בקטגוריה, אבל אין אותו במלאי של החנות שאני מזמין ממנה. אז הציעו לי בחנות לקחת במקום את ה-Thermaltake. לאחר קריאה מרובה בדיונים, הבנתי שהסדרה של ה-Toughpower QFAN חזקה משמעותית משאר הדגמים של החברה, שכונו "רמת מעל הג'נרי ומתחת לאיכותיים", אבל עדיין לא קיבלתי תשובה האם הוא באמת טוב (הרבה דיעות סותרות). אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by danix20,

היי חבר'ה, רציתי לשאול אתכם אם הספק הזה יוכל להחזיק את המפרט הזה , ללא שיהיו צפויות בעיות וללא קושי (וכמובן עם חיים ארוכים): מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-Eמארז: Sharkoon Tauron White ATX Case הספק כוח יהיה: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE (http://ksp.co.il/?uin=9816) זיכרון - 2 כרטיסים של 4GB לא יודע מה הדגם האמת.. אשמח לעזרה בנושא.. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני צריך מארז+ספק איך Mustiff M6099-CA עם 450W ? הוא רק 266!!! הנה לינק מהחברה http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=213 והנה מחיר לדוגמא http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3865 ד"א גם M604n-CA נראה לא רע , אז איך? יש לי אפשרות לרכוש המארז בלבד ולהוסיף ספק, אחר יתאים? עבור המערכת: Intel quad ASUS P5K-E + Tuniq ATI 2600pro תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oldskool,

שלום לכולם! יש לי עכשיו ספק כוח 500W של OZcool, עכשיו אמרו לי שהספק הזה גנרי ומוציא רק 250W בערך. רציתי לדעת אם זה נכון? מה הסכנה לחלקים בשימוש בספק גנרי? ואם צריך להחליף אותו לאיזה (חברה ודגם)? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קיבלתי את המארז הזה, אני משתמש בוא כרגע והוא באמת מקורר בצורה מדהימה ומארז אחד הטובים, הבעיה שהמאווררים לא עובדים בשיא הכוח שלהם. הרעש לא ממש מפריע לי, כי אני מפעיל את מאווררים על עוצמה גבוהה שאני משחק משחקים כבדים ואז אני כבר עם רמקולים או אוזניות ולא מפריע לי. האם יש תוכנה לשליטת המאווררים במארז הזה? מחובר במולקס. או רק לקנות כרטיס כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה המלצה לספק טוב ומארז טוב . כעיקרון מעבד d2c e6400 ,זיכרון ddr2 1024 x2 g.skill , כרטיס מסך לא סגור עדיין זה או 8800gts 320 או 8600 שעומד לצאת בקרוב. זה בגדול המפרט ,אני רוצה ספק חזק שיעמוד גם בשידרוגים בעתיד ומארז שיתאים לו,יופי של המארז לא הכי חשוב לי מה שחשוב שהמחשב לא יהיה רועש ושיהיה אוורור טוב. תקציב בשביל שניי החלקים זה עד 1000 אבל זה ממש המקסימום עדיף זול יותר. תודה אנשים :silly: ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

קיבלתי אותו , הרכבתי הכל כמו שצריך , יש בעיה אם המארז והספק , יש חוטים בספק שלא מצליחים להגיע ללוח אם (לא מספיק ארוכים ) ויש שישה מאווררים במארז ואני יכול לחבר רק 3 מהם לספק ואני לא רואה שום אפשרות לחבר את השאר.. אין אפשרות לאילתור אם הספק... מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זה המפרט : Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E לוח אם GIGABYTE 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיס מסך ZOTAC DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח Hitachi DVD±RW GH22NS x22 Black SATA צורב LG

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eranir,

אני מרכיב בקרוב מחשב (מחכה ל-core i5). כנראה שיורכבו בו HD4890/HD4850x2, ה-i5 ושני דיסקים קשיחים. אני מחפש ספק טוב שיחזיק את זה עם קצת מרווח, עדיפות למודולרי אבל לא הכרחי, והכי חשוב שקט. מצאתי את ה-Corsair HX620 ב-600 שקל, ואני מתלבט אם לקחת אותו לפני שהוא יאזל מהמלאי, או שיש משהו אחר עדיף.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים