ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
כמו שכולכם עד עכשיו כבר בטח יודעים הזמנתי מפרט חדש מ-IQPC עם המארז הזה. ועוד משהו ששכחתי לציין בשאלה הקודמת עליו.. הבחור שהולך לבנות לי את המארז אמר לי שהוא מעדיף להוציא את התפסנים המקוריים שה-CM690 בא איתם, ובמקום זה לתפוס את החוטים עם אזיקון. לפי דעתו זה סתם מיותר. מה דעתכם? שווה לבקש ממנו במיוחד להשתמש בתפסנים המקוריים או שתפיסה שלהם ע"י אזיקון יכולה להיות יעילה לא פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המפרט של המחשב עוד לא סגור אבל כניראה שהוא יהיה כזה amd athlon 4000X2 או 4200X2 1GB DDR2 667MHZ 160G SATA2 X1650PRO או כרטיס מקביל של NVIDIA ראיתי את המארז הזה של FOXCONN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=7484 אבל אני לא יודע כמה מאווררים יש בו ואיזה ספק. אשמח לשמוע על המלצות נוספות ומידע על המארז הזה. נ.ב. אני לא רוצה COMPUCASE כי אז צריך לרדת במעבד (כסף זה דבר קשה).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז nzxt phantom יגיע לישראל ? ואיכן יהיה ניתן לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן על HD4850 ורציתי לדעת אם הוא נכנס בHEC 6A19 ,ואם ספק FSP 450 יחזיק אותו עם E6320 OC..ואם לא אם HEC 500 יספיק. תודההה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך WinFast PX7600Gt TD256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)?? מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מתאים כן או לא ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק: E6600 על P5B Delux Radeon X1900XT ו OC בינוני לפחות עם מחשבה לעתיד על כרטיס מסך DX10 במקום ה X1900XT. האם Liberty 500W יחזיק את כל זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, יש לי Hec 300 שמפעיל P4 2.4 עם 1ג'יגה זיכרון, 6800GT, שני דיסקים קשיחים ו-Live Audigy 2 השדרוג שאני רוצה לעשות זה למשהו בסיגנון: מעבד חדש Amd 3500 עם ליבה אחת (לפי תקציב) כרטיס מסך X1950Pro לוח שיתמוך ב-DDR 1 וב-Pci express כמובן האם ספק 300W של Hec יחזיק? אני יודע שכרטיס המסך יכול לעשות את כל ההבדל, אבל חשבתי שכיוון שזה הדגם המוחלש (יחסית) ושהוא קצת יותר יעיל מדגמי ה-1900 בצריכה שה-300W יחזיק אותו... ??? מישהו יכול לאשר או להכחיש ואולי גם להסביר איך לחשב? תודה אה כן והמלצה לספק אם אכן צריך...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי אני כרגע עם הספק הכי פשוט שיש, קניתי מאייבורי כשנשרף לי ספק מצוין של HEC אחרי 6 שנים שהוא עבר בין 3 מחשבים שונים 450W EZCOOL , אני לא צריך משהו יותר חזק מזה הבעיה שהוא עושה רעש נוראי שמפריע בזמן שינה (המחשב נמצא 3 מטר מהראש שלי בקו ישר..) אני צריך המלצה לספק פשוט , 400 450W פשוט שעומד בקריטריונים הבסיסיים אבל פשוט לא מרעיש בצורה כל כך מזעזעת אני לא מוצא סיבה לקנות ספק ב700 שקל אני לא חושב שיש לי שימוש בספק כזה המפרט שלי רשום בצד אם זה יעזור במשהו, בנוסף לעוד הארדיסק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במקום עבודתי מעוניינים לבצע רכישה של מחשבים. כרגע אנחנו מתלבטים לגבי המארז (כלומר אנו לא יודעים איזה מארז לבחור) מבחינת תקציב אין מחיר כי המחיר שאנו מקבלים שונה מן המפורסם. בנוסף מידת רוחב 19 ס"מ ושאר הדברים כמו Atx Mid Tower. תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, קניתי לא מזמן מחשב מאייבורי, לא משנה המפרט, הכל הגיע במארז 6A21 של HEC. כשהוצאתי את המחשב מהאריזה, שמתי לב לתקלה במארז. התקשרתי לאייבורי, אמרו לי בסדר, כשיגיע חלק חלופי (הייתי צריך חלק קדמי חדש) יתקשרו אליי בשביל להגיע לקחת. אתמול התקשרו אליי מאייבורי והשאירו לי הודעה שבה הם מציעים לי החלפה למארז של EZcool שהוא "יותר יקר". מחר אני אתקשר אליהם ואשאל איזה דגם בדיוק הוא מציע לי, ואני אעדכן אתכם ברגע שאני אגלה אבל רציתי לדעת מה יש לכם להגיד. איך החברה? יש לה אילו דגמים בטווח המחירים של ה 6A21 שהם טובים יותר או דומים לו באיכותם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב, יש לי ספק hec-750dr-at הנא לינק, יש לי בדיוק כזאת מדבקה אליו. הספק בן שלוש. זה תקופה ארוכה בשבילו? אם אתם הייתם מרכיבים לעצמכם מחשב חדש, הייתם משאירים ספק זה או לוקחים חדש? בעיקרון המערכת שלי תצרוך 450W כ. מסך שיהיה לי ZOTAC GTX 650 Ti Boost 2GB תודה מראש על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, רציתי לשאול אתכם אם הספק הזה יוכל להחזיק את המפרט הזה , ללא שיהיו צפויות בעיות וללא קושי (וכמובן עם חיים ארוכים): מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-Eמארז: Sharkoon Tauron White ATX Case הספק כוח יהיה: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE (http://ksp.co.il/?uin=9816) זיכרון - 2 כרטיסים של 4GB לא יודע מה הדגם האמת.. אשמח לעזרה בנושא.. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב של אחותי(השני בחתימה שלי)הלך הספק כוח.אני לוקח אותו השבוע לKSP שישימו לי ספק אחר,והפעם אני רוצה ספק נורמלי. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רק שאלה זריזה. קניתי מחשב אתמול והדלת של ה-182 לא נפתחת עד הסוף איך שהיא אמורה, אלא רק עד האמצע כמו בסונטה. האם זאת בעיה ידועה? זה לא קריטי אבל עדיין זה מציק..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אחרי שרות נאמן של בערך 5 שנים הסוללה של הUPS כבר לא מחזיקה אז קודם כל רציתי לדעת איפה אפשר להשיג סוללות חוץ מאצל היצרנית(אדוויס אינג'ניריינג)? ושאלה נוספת היא האם אפשר לחבר סוללה חזקה יותר או שזה מצריך שינוי של כל המכשיר גם כן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לבנות בעצמי מארז פתוח למחשב, משהו בסגנון "test bench" שיש במעבדות תיקונים וכאלה... לדוגמא: http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/test-bench/test-bench-v1.html אני כנראה יתלה אותו מעל השולחן מחשב (גבוה). מה שאני "פוחד" ממנו הוא אבק שיצטבר שמה אחרי תקופה מכיוון שהמארז פתוח לגמרי, כמה זה יכול לפגוע אחרי תקופה ברכיבים? בקירור? או בכל דבר אחר? אציין שזה מחשב מבוסס i7 3770k עם OC ו-GTX670. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי הזדמנות לרכוש את המארז הנ"ל ב-300 ש"ח. מצבו של המארז מצויין. הוא היה בשימוש פחות מחודש ונארז מחדש באריזה המקורית ובמשך שנה הוא היה ארוז (לדברי המוכר הוא רכש אותו לפני שנה בערך). בגדול אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בעוד חודשיים-שלושה וחשבתי על מארז חדש ועדכני יותר. אחרי חיפוש בגוגל, ראיתי שהמארז הזה שווק בשנת 2008. האם כדאי להשקיע את הסכום הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז 3D AURORA של gigabyteת הבעיה שהאור הכחול שהוא מפיץ מכל חור אולי יפה אבל הןא משגע את השותף שלי, האם יש דרך לכבות את האור? למה בכלל קיים האור הזה ואם אי אפשר לכבות אותו האם יש דרך (שלא כרוכה בלשים סדין על המחשב כל הלילה ולחמם אותו כמו טוסטר) להסתיר אותו? תודה syberpuppy
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה דעתכם על ספקים של חברת JSP-TECH בכלל והספק הזה בפרט? http://skypc.co.il/pl_product~PS-05~24~0.htm נראה לי זול מידי אבל נראה רציני.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עדיף ?? מארז של CollerMaster ה CM690 + ארבע מאווררים שקטים וחזקים של Scythe . ב- 650 ש"ח . (שזה יוצא סך הכל 7 מאווררים במארז) או : מארז של CollerMaster ה HAF932 ב- 680 ש"ח . מבחינת כל הבחינות . ביופי, בשקט, באיכות, בקירור וכיו"ב . ואם יש לכם מארז אחר להציע שהוא יותר טוב בפחות מ 700 ש"ח, אז תציעו ! תודה עריכה : אני צריך את המארז ל SLI של 275 GTX + Core I7 + UD4P + אוברקלוק ואהה ושהוא נמכר ב KSP !
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב דואל2קור, דיסק קשיח 160GB, כ.מסך Palit Geforce 7300GT Sonic 256MB, 1 גיג'ה זיכרון, לוח אם ABIT IL9 PRO. ניתקלתי בספקי כוח של JSP-TECH זולים ביחס להספקים שלהם. מה אתם אומרים על החברה הזאת? האם אלה ספקים ג'נריים? הוספתי פה רשימה של ספקים שלהם+מחירים: JSP-TECH ?PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) (24pin) 160ש"ח JSP-TECH ?PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 155ש"ח JSP-TECH ?PS-05 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 200ש"ח JSP-TECH ?PS-800 BIG FAN 500W (12cm Fan) (24pin) 210ש"ח האם משתלם לקנות במחירים אלה ספקים של חברה זו בהספקים כאלה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המארז של ANTEC ה-SONATA II+הספק המובנה של 450W שבא איתו יספיקו למערכת הבאה: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון Kingston DDR2 1024MBX2 667MHZ CL5 SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200RPM SATA2 לוח אם Asus P5B אותה שאלה לגבי המארז של GIGABYTE ה- Poseidon וספק HEC WIN 550W. אשמח בדרך לדעת גם איזה מארז+ספק יתאימו יותר למערכת הנ"ל מתוך 2 האפשרויות שכתבתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך רק ספק הכרטיס מסך Leadtek GeForce PX9500 GT 512 MB בגלל שאני הולך לעשות מודינג הספקJSP-Tech EZ-Cool הספק 400W צבע כחול קסם לי יש לו לד במאוורר אבל היתה לי הרגשה שהבחור מאיורי ניסה לידחוף לי אותו יש לי תקציב עד 200 שקל אז בבקשה המלצות לכל ספק אחר בגבולות התקציב תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי OCZ 500W SXS שמחזיק כרגע E8400 על סטוק עם 4870 והמפרט בצד לעוד פרטים הוא יחזיק 6950 עם I5 2300?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-