ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
התקשרתי ל-RSM בקשר להזמנה שלי, הנציג העיר לי שהוא לא מבין למה בחרתי לקחת SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver. שאלתי מה הבעיה, הוא הסביר שהספק ישן ונמצא כבר שנתיים בשוק ואילו האנטק כ-3 חודשים ויותר טוב, יותר חזק ויותר זול בהשוואה. הוא צודק? מודה מראש לתגובה מהירה, חייב לתת תשובה סופית היום!..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק הזה מספיק להחזיק כרטיס כמו 260GTX ? (עם E5200 ו-2HD) מה בערך הגבול העליון שהספק יכול להחזיק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מארז גדול שלא יהיה צפוף בתוכו. חברה מוכרת ואמינה. אני מתכנן גם קירור מים שזה אני יבנה בנפרד אז שיהיה מקום למשאבה והכול..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למחשב i74770 עם asus z87a וgtx770 בודד phantom 410 מספיק? השלושה מאוררים שמגיעים עם המארז מספיקים או שחייב / מומלץ להוסיף מאוורר בצד ליד הכרטיס? במה phantom 630 עדיף על 410? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ECA5001-BS&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מס שאלות : 1. האם זהו מארז טוב לתקציב שלו (יתווסף מאוורר מאחורה) ? 2. האם יכנס בפנים GTX + Big Typhoon ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך החיפושים הלא פוסקים באתרי האינטרנט אחר הרכיבים למחשב החדש אותו אני מתכנן נתקלתי בסגנון חדש של מארזים קטנים כדוגמאת: Thermaltake Armor A30 וכדומה שמתוארים כמארזים לגיימינג. במארז הנ"ל יכול להכיל את כל כרטיסים המסך הקיימים לכן בעיה של גודל אין לו השאלה העיקרית היא הקירור. אין אפשרות לקירור מים דבר שהיה פותר את ההתעסקות עם הזרימת אויר. השאלה אם מארז כזה יותר להכיל רכיבי גיימינג מתקדמים כמו מעבד i7 3930K וכרטיס מסך GTX 680 2G או שניים ולהפיק קירור יעיל או שמה עדיף לרכיבים כאלו ללכת על מארז גדול ועם אופציה של קירור מים. ההתעקשות על המארז הקטן היא כי הוא יכול לשבת גם בסלון וגם בחדר ולא לתפוס מקום רב אך השאלה של הקירור מטרידה אותי מאוד. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי את הספק כוח seasonic ss-250su והוא הגיע עם שני חיבורים. אחד שהולך ללוח אם ושני הוא לא מוכר. יש לי תמונה: (זה החיבור עם המוקף בעיגול) אני רוצה לחבר עוד שני מאווררים , הארד דיסק וכונן דיסקים. איזה מתאם אני צריך לקנות? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להשקיע פעם ראשונה במארז וספק, אז כפי שרשום בכותרת מחפש המלצות. אין לי דרישות מיוחדות מעבר לזה, אך חשוב מאוד שיהיה מארז שקט. יש עדיפות לצבע שחור. אני חושב שעדיף ללא דלת קדמית ואין צורך בחלון צד. כמו כן אני לא מתכנן לחבר כרגע כרטיס מסך זולל אנרגיה אז אין לי צורך בספק אימתני, שיהיה אמין ושקט. יציאות usb מקדימה חובה. ניתן להגדיל מעט את התקציב אם יהיה צורך ממשי. כמו כן ראיתי שיש את Nxtz Hush, מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני הולך להזמין מחשב חדש ואין לי כוח לחכות לCM690 שאותו תכננתי להזמין מכיון שאני גם ככה מחכה כבר איזה חודש כדי להזמין את המחשב. האם אתם יכולים להמליץ לי על מארז שייתן את אותם ביצועים באותו טווח מחירים?(350-600) תתנו בבקשה רק מSKYPC כי משמה אני קונה את המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לשדרג את המחשב ברכיבים הבאים: לוח אם Asus M5A97 R2.0 AMD Eight Core FX-Series 8350 --- 125W מאוורר למעבד Noctua NH-D14 זיכרון למחשב G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 מה שנשאר: SSD 120gb HDD 1 TB X 2 radeon hd 5850 cd ...... האם Liberty 500W יחזיק רכיבים אלו ללא מאמץ?? ואם לא האם הוא יחזיק מערכת מקבילה על בסיס i5 4760k (באותו מחיר)?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי עכשיו הוא כזה i5 2300 מעבד intel h67blb3 לוח אם ddr3 1333mhz kingston 4gb זכרונות כונן dvdrw של סמסונג כונן של טרה 7200 rpm שלסיגייט מארז pc xin 630 usb w/500 psu עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש gtx 560 לא ti ואני לא יודע עם הספק הגנרי הזה מספיק המחשב כבר בן שנה בערך ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק בו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
י כולם, לקחתי את Antec SixHundred לסיקור וביקורת. מצאתי בו כמה פיצ'רים טובים אבל לא מעט חסרונות. במחיר של 200 שקלים, הוא יכול להיות מאו...... (טוב...להמשך המשפט פשוט תצפו בסרטון ) אם אהבתם, אל תשכחו ללחוץ Like ולהירשם לערוץ, יש עוד הרבה תוכן בדרך. הערוץ זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: instagram.com/yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming צפיה מהנה ושבוע מעולה לכולם! Yarimiz
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב עוד לא סגור אבל כניראה שהוא יהיה כזה amd athlon 4000X2 או 4200X2 1GB DDR2 667MHZ 160G SATA2 X1650PRO או כרטיס מקביל של NVIDIA ראיתי את המארז הזה של FOXCONN http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=7484 אבל אני לא יודע כמה מאווררים יש בו ואיזה ספק. אשמח לשמוע על המלצות נוספות ומידע על המארז הזה. נ.ב. אני לא רוצה COMPUCASE כי אז צריך לרדת במעבד (כסף זה דבר קשה).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי ספק זה ויש לו כניסה לחשמל שכתוב לידה 100-240, כמו כן הקבל המצורף אינו מתאים לארץ. לכן אני חושש לחברו. האם יש ממה לחשוש, האם יש פה חוסר תאימות לארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח EZCOOL 450W ואני רוצה לקנות את הHD4870 RADEON......... האם הספק כוח הזה יוכל לסחוב או שעליי להחליף? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כמה שיותר חזק(רצוי בצבע שחור),שיהיה שקט ויעלה לא יותר מ400 שקל. מה הספק החזק ביותר שקיים במחיר הנ"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העם למארז הזה יש ספק כוח Compucase HEC 6A19 400TRT White ועם כן הוא טוב?[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:04:29 UP
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכולכם עד עכשיו כבר בטח יודעים הזמנתי מפרט חדש מ-IQPC עם המארז הזה. ועוד משהו ששכחתי לציין בשאלה הקודמת עליו.. הבחור שהולך לבנות לי את המארז אמר לי שהוא מעדיף להוציא את התפסנים המקוריים שה-CM690 בא איתם, ובמקום זה לתפוס את החוטים עם אזיקון. לפי דעתו זה סתם מיותר. מה דעתכם? שווה לבקש ממנו במיוחד להשתמש בתפסנים המקוריים או שתפיסה שלהם ע"י אזיקון יכולה להיות יעילה לא פחות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.raidmax.com/specs/sirius.htm בתכלס איך הוא בקרור? איך הוא ברעש? וורסמי אם הוא שווה את הכסף 350 עד 400ש"ח בערך. ועוד שאלה שווה להשקיע בספק מודולרי כמו זה? http://tms.co.il/product/5558
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה בדו-מימד וקצת לתלת-מימד. מעבד: i5-3450, כרטיס מסך gts-450, זכרונות: 8GB אם אפשר לתת תשובה ביחס לספק corsair cx 430w v2. זו ההתלבטות שלי. תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק כח אנטק 700W העלה עשן והתקצר (NPXE מעגל בלוח החשמל נופל). האם כדאי לתקן או לקנות חדש? ידוע למישהו מי מתקן באשדוד? אפשר לתקן לבד? תודה על אינפורמציה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי מעבד q6600 וכ"מ geforce 8800 gt 512 עם ספק enermax liberty 400. המחשב כבר אצלי 3 שנים. לאחרונה הוספתי כרטיס קול asus zonar hdav 1.3 deluxe ועוד הארד דיסק של טרה וחצי. ועכשיו נראה לי שהמחשב לא מקבל מספיק חשמל למשל כשאני רוצה לגשת להארד דיסק הזה אז לפעמים המחשב חושב לשנייה ואז נותן לי גישה אליו הוא שיש לפעמים במחשב רעש של "טיק" ואז המחשב עושה את הפעולה שהוא נדרש לעשות. נראה לכם שזה בעיה של חוסר חשמל? יש תוכנה שבודקת את צריכת החשמל במחשב בצורה אוטומטית (מבלי שצריך להקיש בעצמך מה יש לך במחשב) ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, האם אתם יודעים באילו חנויות באזור המרכז קיימת תצוגה של מארזים (בעיקר של CM)? חנויות כגון RSM, skypc וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה נחשב? הוא טוב? יש מארז שיותר מומלץ ממנו בסביבות המחיר שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-