ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כמחשב HTPC בסלון. יש לי חריץ של 16 ס"מ מאחורי הדלפק הראשי (מכיוון שהוא נשען על קיר צף - למי שמכיר). כך שהייתי מעוניין לדחוף את המחשב לשם. כמובן שיש את כל המארזים הקטנים (לדוגמא: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1829) אבל שמתי לב שאין להם ספק מספיק חזק (המיירבי שראיתי 250) וחיסרון נוסף ומאוד רציני שלהם הוא נושא המקום. פשוט לא נראה לי שיש שם מספיק מקום להוסיף הארדיסקים כשאצטרך (ואני מאמין שאני אצטרך). דבר נוסף הייתי מעוניין לשים כרטיס מסך נורמאלי שיוכל להריץ משחקים (גם לא הכי חדשים) באופן סביר. בקיצור רצוי מארז בגודל סטנדרטי פשוט צר. יש חיה כזו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק שיש כרגע בא עם המארז (ג'נרי כנראה) של חברת Galaxy, דגם הספק הוא PP350AHD, מחשב די משרדי - בסיסי ביותר, 2 ג'יגה זיכרון, 320 ג'יגה הארדיסק מעבד פנטיום D, לוח נשרף אז אני מנסה להשיג חדש (הישן הוא Abit I-N73V). אני אשמח לקבל המלצה לספק הכי פשוט שיכול להיות במחיר הנמוך ביותר אבל שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הציעו לי את המארז הזה EZCOOL H550B בטענה שהוא מצויין ושווה ערך ל COOLERMASTER CM690 אשמח לשמוע את דעתכם בנידון.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מדובר בספק בן 10 חודשים של ENERMAX MODU 82 + - הספק היה שקט לחלוטין עד לאחרונה. לפני מספר ימים התחיל באזז מעצבן כמו רעש חשמלי סטטי. מדובר ברעש שקט אך כזה שיכול לשגע פילים לאחר זמן מה. מה כדאי לעשות? לממש אחריות ? אפשרי על דבר כזה ? קניתי אותו ב KSP. תודה משה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דבר כזה שנקרא VGA wind, ואני מניח שכשמו כן הוא-זורק אוויר על כרטיס המסך.. עד כמה זה באמת מועיל? האם זה מוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותית, או שזה סתם טריק שיווקי? לדוגמה ראיתי שב-Cosmos 1000 יש את ה-VGA Wind וב Cosmos S אין את זה, אבל במקום זה יש מאוורר 230 מ"מ.. קיצר הייתי שמח אם מישהו יפרט לי על VGA Wind ועל "רמת השימושיות" של זה..
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, המאוורר של הספק הרעיש ועשה רעשים חזקים אז החלטתי להחליף אותו (אני יודע שלא עושים זאת אבל ככה יצא). כשהחלפתי אותו לא שמתי לב אם המאוורר הוציא את האוויר מהמחשב החוצה או שהוא הכניס אוויר מבחוץ לבפנים כמו ברוב הספקים.. אז אני לא יודע איך לשים אותו נכון מישהו יודע או יש לו מושג לאיזה כיוון אמור לצאת או להיכנס האוויר.. אולי למישהו יש אותו הדגם ויכול לבדוק בשבילי. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יחזיק מערכת :q8200,motherboaed-p43,4gb-ram,500gb Hardisc,HD4890-1gb תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת: לוח- GIGABYTE EX58-UD4P מעבד- core i7 920 כ.מסך- GTX 295 corsair HX520W modular power supply האם הספק יחזיק את המערכת? יש להדגיש שהספק הוא 520 וואט אמיתי וחזק, ולא סתם ספק ב 100 שקל. אם 295 לא יילך מה הכרטיס מסך הכי חזק שהספק יחזיק.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, קיבלתי הצעה למפרט, אבל יש שאלה שהייתי רוצה לברר יותר. אני רוצה מחשב מאוד שקט - שקט ברמה של נייד - האם זה ראלי או שתמיד הרעש יהיה מטרד כלשהו? [br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 11:39:18 אני מדבר על תקציב סביר לעניין השקט - עד 1000 שח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט: מעבד: Q6600 GO @ OC to 3GHz ל.אם: DG31PR Intel Pearl Creek מארז של חברת champion (לא נורא,2 מאווררים אחד להארד דיסק) זכרון: 2GB 800MHZ A-DATA 5-5-5-18 כ. מסך: עודכן ל HD4830 הזה. אנא המליצו לי ספק בטוח במינימום מחיר למפרט שלי תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 20 אינצ' של lg מעבד : 7400 , לוח אם אינטל Q43 , כרטיס מך שאני עומד לרכוש : HD8450 איך הספק הזה בשביל הכרטיס מסך הזה: COOLERMASTER EXTREME POWER 500W יחזיק את המערכת?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש אותו בTMS עכשיו ב 170 ש"ח... בכל אופן רציתי עידכון אולי יש משהו שהוא עדיף אולי הסדרה החדשה של TT. מה שאני רוצה עכשיו זה מארז למערכת בת 3 שנים שהיה מאוורר טוב בנוי בצורה טובה לפחות כמו ה CM ושיהיה אפשרי לעשות סידר נורמאלי לכבלים. בעיקרון המארז אמור להכיל חומרה חדשה בעוד כשנה שנה וחצי. ואיך מבחינת הרשת סינון ב 335 שווה לקחת אותו או זה יחסום יותר את זרימת האוויר. המערכת שמיועדת להיכנס לשם זה המערכת במפרט הראשון. וכמובן בעוד שנה בערך מערכת חדשה לגמרי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מארז היום או מחר התקציב 800שקל אנירוצה מארז איכותי שמקרר טוב ובנוי טוב בלי ספק חשבתי יותר לכיוון של חברת זלמן אני אשמח להצעות אם אפש גם לינקים תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב בזמן הקרוב ואני רוצה להיות בטוח במארז שאני קונה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420245.0 ) לפי מה שראיתי יש שתי מארזים טובים במחיר הזה שהם ANTEC 300 וCM 590 המטרה שלי שהמארז יהיה מקורר טוב ולא אכפת לי שיהיה רועש קצת העיקר קר, המחיר הוא 325 ש"ח עם חריגה קלה. איזה מארז עדיף במחיר הזה? ואם אפשר קצת מידע על המארז CM 590 זה יהיה טוב תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
צריך ספק חדש למפרט הבא : q6600 ga-p45ud3p 2x 4850 corsair 8500c5d 3x HDD... יבוצע מקסימום OC ... וחשוב מאוד שהוא ישמש אותי בעתיד הקרוב למערכת של Core i7 שזה כולל Crossfire עם כרטיסים יותר חדשים (4870X2 \ 4890X2)
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שאלה| קירור המעבד CNPS10X Extreme של Zalman יכנס למארז PC-P60B של Lian li ? המארז הP60B הוא לא FullTower לפי מה שראיתי. ומה עדיף את ה P60B של Lian li או את ה Twelve Hundred של Antec ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם, הספק כוח שלי (Topower 600W) מוציא ריח כזה של כבלים/בושם שרוף, למרות שהוא פועל מצויין והמחשב עולה והכל. אבל זה ריח שהולך ונהיה חזק וחזק יותר בחדר והוא גם נהיה מחניק. מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה? ממה זה נובע? אני לא ממש בטוח שזה בא מהספק כוח, אבל זה בא מהחלק העליון והאחורי של המחשב (איפה שהספק) - מתי שאני מכבה את המחשב, הריח נעלם תוך 2 שניות. וכבר לא מריחים זכר ממנו. בבקשה תעזרו לי. אני צריך לדעת מה קורה עם זה מהר.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך GAINWARD 4870HD 1GB GOLD SAMPLE יכנס בתוך המארז NZXT LEXA BLACK LINE כי ראיתי באתר ש8800GTX נכנס שמה, האם יהיה בעיות עם הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי קניתי למחשב הקודם שלי (נראה לי שזה היה לפני 3 שנים) ספק מצויין של antec, הידוע בשמו antec true power 2 550W. לינק: http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=Njc5 אני מעוניין להחליף מעבד+לוח אם+כרטיס מסך. האם לדעתכם הוא עדיין יענה על הדרישות המחמירות של הכרטיס מסך? אלה הרכיבים שאני מעוניין לקנות: מעבדים INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX ¤466 פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤299 כרטיסי מסך ATI Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE ¤1184 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כמו בכותרת אים האנטיק בכללי ? ואיזה ספק יותר טוב http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NjU= או זה HEC-550TE-2WX 24A 15A 28A 20A 0.3A 2.5A 550W
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, זה המפרט שלי: HIPER 625W (SLI ready) Q6600 - 3.4GHZ OC GA-965P-DS3 G.skill 4G 1000MHZ -------------------------- עכשיו יש לי אפשרות כרגע לשדרג ל GTX 295 במחיר מצויין... השאלה אם הספק שלי יחזיק אותו טוב? תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מארז של zalman gt900 מקדימה ישנם שני מאווררים של 92 mm שמתי לב ברגע שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו מאורר אחד מתחיל לפעול וכמה שניות אחרי המאוורר השני מתחיל לפעול מדוע שניהם לא מופעלים באותו זמן?... ???
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
OCZ 500W SXS yahzik li 4890? ma adif liknot Motherboard yoter tov o 4890? ma aiten yoter bitzuim? ani ose max oc le E8400 le 24/7 ve aih ani yahol livdok kama a sapak sheli bemet noten?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכותרת כבר אמרה הכל על הספק אבל כל מקרה רוצה לפרט קצת. בזמן האחרון מערכת מחשב הראשונה שלי (ראה במפרט) התחילה לעשות רעש מעצבן. חשבתי בהתחלה בגלל שקיץ עכשיו ואני עם מעבד פרסקוט עם קירור סטוק אז הטמפ עלתה וזה רעש מעצבן של המאוורר מעבד. אך זאת לא הסיבה היחידה.. כמה פרטים. טמפ' המעבד בIDLE מגיע בערך ל 55 מעלות.. מאמץ 63. גוף קירור נקי ומשחה חדשה. (הכל עשוי כמו שצריך מתעסק עם זה הרבה זמן). טמפ' כ.מסך בIDLE 50 בערך ובמאמץ מגיע עד 60 (פרופילים לקירור כ.מסך שונו לקירור יותר אפקטיבי). אחרת הוא מגיע ל80 מעלות במאמץ. טמפ' הדיסק הקשיח ששאלתי פה בפורום כבר וכנראה שהיא לא נכונה נאה בין 56-62 מעלות שזה לא כל כך הגיוני כי הוא לא כל כך חם.. הוא גם מאוורר ע"י מאוורר ישר עליו וזה לא עוזר לכן…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-