עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by blitsi,

אני מתכוון לקנות בימים הקרובים מארז בתקציב הנ"ל, בינתיים ההדעפה שלי היא לאנטק 900 ו2. הצעות? (שיהיה שקט עד כמה שאפשר, המארז יקנה מKSP).

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. ספק כוח של SHUTTLE FLEX ATX, הוא פשוט נדפק בהדלקה הראשונה של המחשב... פתחתי אותו ואין שום סימן למשהו שרוף אבל הוא לא מתפקד, ניסיתי לחפש ספק כוח חלופי שיתאים למארז אבל פשוט אין בשום מקום בארץ ספקים במידות FLEX ATX של 250W ומעלה... אם מישהו מכיר חנות/בנאדם אמינים שיודע לתקן (תקציב של 150+-) ספקי כוח זה מאוד יעזור לי! או לחלופין אם למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא ספק כוח חלופי שיתאים. תודה! אוהד.

3. המפרט (הועתק ישירות מפורום מפרטי מחשב שם עזרו לי): הספק יחזיק בלי מאמץ את המערכת הזו ובעתיד יוכל להחזיק אם אני משדרג אותו? פשוט יש לי ניסיון רע עם המחשב הנוכחי בו הייתי צריך להחליף ספק 3 פעמים!! ולגבי המארז, אני רואה שהוא זול יחסית. הוא מספיק? כבר חרגתי מהתקציב גם ככה... תודה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 940 - Black Edition - (3.0GHz) - BOX ¤1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 או GIGABYTE GA-MA78GM-US2H כרטיס מסך: [..] PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤774 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2EG 1TB 32MB SATA2 5400 RPM - HD103SI ¤404 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400…

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by shemiraz,

מהספק כוח יוצאים כמה מתחים מישהו יכול לומר לי מה מזין את מה? זאת אומרת מה לוקח חשמל מהמתח 5 וואט מה לוקח חשמל מהמתח 3.3 ומה מה 12? ומה המתח שיוצא מהכבל 6 פינים של הכרטיס מסך? (אצלי בספק אין כזה חיבור אז שמו לי מתאם למולקס הרגיל...) וכמה חשמל מוציא המולקס הרגיל ??? סליחה על הרבה שאלות זה פשוט ממש חשוב לי לפני שאני קונה היום ספק חדש

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג קופסא כזו פשוט אני רוצה לבנות מארז בטוח אחד כזה ,השאלה היא איפה אני יכול להשיג כופסא כזו (או דומה) במחיר שפויי . וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. המערכת היא HTPC בעיקר לסרטי HD ומשחקים,נכון להיום כל המשחקים פועלים ברזולוציה מקסימלית על 1920X1080 בעתיד אולי יוחלף הכרטיס מסך. ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני מחפשב ספק כוח טוב עד 550 ש"ח שיחזיק את המערכת בצורה טובה,כמו כן הכרטיס מסך אולי יוחלף בעתיד אז שיהיה אפשרות להחזיק כרטיס חזק ללא נפילות כמו כן אין בלוח תמיכה בSLI או CROSSFIRE. מה הייתם ממליצים לי לקחת תודה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by davidsystem,

נתנו לי תרגיל בלימודים שקשורה לחשמל אני לומד מחשבים אז ככה נתונים הרכבים הבאים שמהם עלינו להרכיב מחשב מעבד+מאוורר 65w כרטיסי זכרון 15w צורב 20w צג 50w לוח אם 30w מדפסת+סורק 45w מאוורר נוסף 6w 2 דיסקים קשיחים 12w כ"א דיסק חצוני 2w usb כרטיס מסך 125w עליכם להתאים ספק מתח למחשב זה לפי הדרישות הבאות *הספק אמור לעמוד בצריכה של לפחות 135% מהקיבולת המירבית (לטובת שידרוגים עתידיים) *תפוקת הספק תהיה כפולה של 50 (450W 400W 350W 300W ענו על שאלותת הבאות 1)מה הספק המשתלם ביותר לרכישה עבור המחשב הנ"ל? 2)האם יש צורך להחליף את הספק עקב הוספת כרטיס זיכרון נוסף{ זהה לקודם}? 3)האם יש צורך להחליף את הספק עקב הוספת כרטיס מסך נוסף(זהה לקודם)? במידה ועניתם כן בסעיפים ב או ג חשבו מה הספק הנדר…

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  8. בכמה ספקי כח, מהסוג הזול שנמכרים עם כל מיני מדבקות כיד הדמיון של המזמין, ראיתי כי מוליך של 5V- בתקע הראשי ללוח (לרוב מוליך בצבע לבן, מגע מס. 18 במפת החיבורים במחבר של 20 פין), פשוט לא קיים. אין. חיסכון. מה הענין?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. שלום לכולם יש ברשותי מחשב עם מארז:Compucase 6A19 Black. המאוורר של המחשב[בצד של הכונן דיסקים] התחיל להרעיש.הוצאתי אותו,שימנתי אותו וניקיתי את הכל מאבק,אבל היום שוב חודשיים אחרי, הוא שוב מתחיל להרעיש כמו טרקטור. אני רוצה לקנות כבר מחר מאוורר ולהחליף.למישהו יש מושג מה הגודל של המאוורר הנ"ל? בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , קניתי מחשב חדש לא מזמן , המארז שיש לי כרגע הוא של HUNTKEY פשוט , עם מאורר 120 מקדימה ומאחורה . מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך + קירור למעבד , כנראה שאני אקנה HD4870 שיצאו החדשים . אז יש בתכונן לקנות גם מארז חדש שיכיל את הכרטיס + יקרר הרבה יותר טוב את המערכת . חשבתי על ה ANTEC 300 , אני אקנה אותו באייבורי ככה שהוא יוצא 270 ש"ח , בגלל הנחנה , משתלם ? תודה , ושבת שלום .

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  11. שלום לכולם! לפני כמה ימים נתקלטתי בהודעה של בחור פה בפורום שאמר שיש את המארזים של חברת tagan במחיר די טוב. בפנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_2819 המארזים שלהם גדולים , מאווררים בצורה מרשימה (המאווררים שלהם ענקיים) ובמחיר סביר לגמרי יחסית למארזים אחרים(במיוחד מארזים בגודל שלהם). אני מתלבט בעיקר בין ה-TAGAN TWIN-ENGINE BLACK ל-Acase Monolize With 2 x 25MM Fans השאלה שלי האם המארזים שלהם שווים בכלל? אני בכלל לא מכיר את החברה - היא ג'נרית ? אני ממש מתלבט, אני מפחד שהאיכות לא ממש טובה , שלא יתחילו להתפרק חלקים ושהמאווררים לא יהרסו לאחר זמן קצר. הייתי שמח לשמוע חוות דעת שלכם ומה אתם חושבים בכללי.. תודה מראש!

12. Started by giladr,

זה שמגיע עם מארז סונטה, יסחוב לי GTX275? מעבד של 95W, שאר המערכת זניחה, זה למטרת עבודה לא משחקים. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Baridy,

איך המארז? שווה לקנות? יש לו כתפור ריסט? אשמח לתגובות.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. מה מהם עדיף ? ??? המחשב הוא q6600 8gb ram 8800 gts 640 sli אם אף אחד מהם תמליצו משהוא עד 650 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gal555,

שלום אני צריך ספק שיחזיק את המערכת שבפרופיל רק מKSP כי הם הכי קרובים אליי ועדיף שיהיה שם במלאי חשבתי על :http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5923 מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:29:29 אני רוצה לקנות את הספק מחר בבוקר אז אני חייב תשובה

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by Baridy,

הלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 מתאים למארז Enermax Uber Chakra???

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by erjerjerj,

יש לי מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W לאחרונה מספר פעמים המחשב מסרב להידלק. כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה אז הנורה שאמורה להידלק ולהישאר דלוקה מהבהבת. כאשר הנורה מהבהבת אין שום תצוגה על המסך (המחשב בכלל לא עולה, אפילו לא ה POST), ולחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא מכבה את המחשב - רק שליפה מהתקע מכבה אותו. (פעם אחת בלבד לחיצה ארוכה כאשר האור הבהב גרמה להפעלת המחשב) המחשב מחובר דרך אל פסק יותר משנה, אז לא נראה לי סביר שהייתה קפיצת מתח. האם הבעיה בכלל בספק? מה פרוש הבהוב הנורה? תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by Baridy,

איזה מארז הכי מומלץ 300-400?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by TGA,

בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: CM 690 Black ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler האם הספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מספיק לGTX 285

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by netanelam,

תגידו איזה ספק יותר טוב ? ואיזה ספק עדיף? CROSS POWER 500W או GREEN POWER 550w

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. שלום רב. מחר אני רוכשת מסך שני שיחובר למערכת המחשב שלי. המערכת המחשב של יחד עם המסך הקיים אצלי מחובר ל-UPS של אדוויס PRPC750 עכשיו אני מוסיפה עוד מסך וחשבתי לרכוש אל פסק אחד חזק יותר יהיה לו מקום ל-2 מסכים ומערכת מחשב עם ספק כח 625W אשמח לעצתכם

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by Usagi,

האם אלו אל-פסק איכותיים ואמינים? IPPON SMART POWER PRO 1000VA או Eitan Engineering VT1000 הם עובדים טוב עם APF?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by silverlight,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~471846200-9566~8~0.htm האם הספק שלי יחזיק אותו טוב?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by TGA,

אני קונה מחשב חדש ובהתחלה בחרתי במארזקונה בKSP) CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) 495 ש"ח אחרי זה פתאום שמתי לב שיש עוד שני סוגים מאותו דגם שמשום מה יותר זולים וההבדל בין המארז הזה לשניים האחרים זה שיש לו תוספת מאוורר נוסף בצד ימין בגודל של 80 מ"מ.. ויש ההבדל גם בין שני המארזים היותר זולים מזה.: ‏CM 690 Black With Window (No PSU) -415 ש"ח ‏CM 690 Black (No PSU)- 375 ש"ח שבהם בכלל אין הבדל במיקום המאווררים ואין למישהו יותר או פחות במאוורר אחד.. מישהו אולי יכול להסביר למה יש ההבדל גדול בין הדגם הזול שבינהם ליקר בינהם..

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  25. אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח.. ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים רצוי צבע שחור.. ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD) ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז) בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו) שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו. ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים