עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ***כותרת*** תקציב עד 500 ש"ח נוכחי: מארז המארז שקיבלתי מאייבורי ספק: EZCOOL 430W

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by AxeOr,

היי יש לי ספק COUGAR A 760W , והיום הביאו לי מהמשפחה מחשב עם ספק ANTEC 450W , יש איזושהי בעיה להשתמש בו עם הכבל של הספק הראשון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום אני חושד שהספק שלי בתהליכי גסיסה ולכן אני מחפש ספק חדש למערכת הבאה: AMD Phenom II x4 Quad-Core 810 Socket AM3 2.6Ghz Gigabyte MA770T-UD3P Kingston 4GB DDR3 1066Mhz RAM Club 3D HD5750 1GB Western Digital 6400AAKS SATA2 640GB הסתכלתי על ה-Seasonic SS-500ET ורציתי לשאול אם הוא יתאים למערכת הנ"ל והאם יש עוד קצת באפר בשביל שדרוגים של נניח כרטיס מסך, הוספת הארד דיסק תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gilladriel,

היי, מחליף מארז למפרט קיים. 1. מתפשר על רעש, לא על קירור (החדר חם בקיץ). 2. מתכוון להוסיף לו קשיח נוסף, וכנראה לשדרג ל7870. 3. לא מפריע אם יהיה מעט גדול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, ברצוני לקבל חוות דעת / חלופות למארז + ספק כח בהתאם למפרט טכני שברצוני לרכוש: כרגע המפרט שברצוני להתאים אליו את הספק והמארז הוא כזה: INTEL 3470 - TRAY GIGABYTE GA-B75M-D3H TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - RETAIL LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY SEAGATE 500GB SATA3 ===================== כרגע אני מתלבט לשלב את הספק והמארזים הבאיםחשוב לי שבסטוק יתנו תפוקה מלאה וטובה למחיר) 1. COOLERMASTER ELITE 431 PLUS (FRONT USB3) w/o PSU ANTEC VP450 (קראתי את הביקורת עליו באתר) 2. ANTEC VP450 + COOLERMASTER K350 USB3.0 3. COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W -האם הספקים …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מחפשת מארז אמין, מאוורר היטב ושקט (רמה 8-9) עם פילטרים לאבק. מתלבטת בין: 1. SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W 2. Fractal Desing Define R3 עם ספק PSU 620W Active PFC 80+ Retail בנוסף, ראיתי של- TMS יש מארז חדש שעוצב במיוחד עבורם. איך הוא ביחס אליהם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש מארז שקט. לא הולך להריץ משחקים (כרטיס מסך עם קירור פסיבי) אלא לטחון את ה-CPU ואולי גם את ההרדיסק. זה יהיה i7 860+Gigabyte P55A UD3 עם Samsung Spinpoint F3. ספק הכוח יהיה ה-EarthWatts 500 שבא עם ה-Sonata III או ה-Designer במידה שאבחר בהם, או Seasonic S12-II 500W במידה שאבחר באחד האחרים. עכשיו השאלה היא איזה מארז לבחור. מצד אחד ההמלצות ב-Silent PC Review הן חד משמעית לכיוון ה-Antec-ים, כאשר P182 בראש, אחריו ה-Designer ובסוף Sonata III. מצד שני המליצו לי בחנות על ThermalTake Element S (בגרסה שיש בה מאוורר צידי) שיש לו מאווררים גדולים ואיטיים ונראה לי שזרימת האוויר בו טובה יותר (לפחות נראה שהאוויר זורם יותר בחופשיות, אני בעצם לא יודע אם זה טוב יותר). כל המאווררים הגד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה הלוח שלי [TABLE] [TR] [TD]H67M-S http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000514 זה המארז שאני רוצה לרכוש cosmos se http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/full-tower-cosmos-series/cosmos-se.html רציתי לדעת אם המארז יתאים ללוח פשוט בגלל שבביקורת שלכם רשום שהוא לא תומך EATX ואולי זה כמו MICRO ATX האמת היא שאני רוצה לעשות את ההעברה בין מארז אחד לשני לבד בעצמי וזה פעם ראשונה שאני עושה את זה התקנתי בעבר את הספק שלי והכרטיס לבד וגם מאוורר או שנים ואני רוצה לדעת אם זה קל בגלל הקטע של הPOWER ON OF SWITCH תודה ![/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני צריך המלצה לספק ומארז במחיר כולל של עד 600 ש"ח השקט חשוב לי מאוד. חשוב לציין שמדובר במעבד E6300 וכרטיס מסך 8800GTS 320 שאלה: איך הספק הזה? מבחינת שקט? התאמה לצרכים שלי? TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספקים הטובים אבל אין ממה לפחד נכון זה לא ג'נרי או משהו כזה :s05: ואיך הספקים של TT

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

איך המארז הזה? Coolermaster Storm Scout? עולה 370 בKSP ונראה אחלה בחלה למחירו. יש משהו עדיף במחיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idodos,

הלך לי הספק... המפרט: AMD 3000 1 גיג 9800 פרו הדילמה כזאת , אני גר קרוב לקיאספי , ובתקציב כזה לקיאספי יש רק את ה- JSP 400w האלו ... ברור לי שהוא לא הכי מומלץ אבל האם בכל זאת זה יספיק לדעתכם ? ראיתי כבר שכולם ממליצים פה על ה-FSP 350 הזה , אבל אין שום חנות בחיפה שמוכרת אותו (חוץ מנועה שהיא רחוקה קיצר מחוץ לתחום שלי) ולקנות דרך הזמנה אני לא רוצה .... אז מה אתם אומרים ? מה לעשות ... עריכה: תראה מה ראיתי בקיאספי יש ספק של Chieftec 400 W שהנתונים שלו טובים מזה של ה- FSP והוא עולה רק 30 ש"ח יותר. זה הנתונים של ה-FSP 350 60 gln http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=121 הוא מספק במסילה הראשונה של ה-V12 רק - 10 אמפר ובמסילה השניה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

מה הספק הכי טוב מהספקים http://tms.co.il/product/3825 http://tms.co.il/product/1509 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=701

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני שילובים של מארז וספק: 1. מארז Antec 300 שעליו יורכב ספק כוח - SeaSonic SS-350ET 2. מארז Antec 4482B שמגיע עם ספק כח EarthWatts 380W שתי האפשרויות עולות בערך אותו דבר הראשון 505 והשני 488 שח. שתיהן גם מספיקות מבחינת כמות הוואטים שהמחשב יצרוך (אני קונה מחשב משרדי די בסיסי עם מעבד AMD, ארבע ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם). איזו משתי האפשרויות טובה יותר? (עבודה שקטה, אמינות לטווח ארוך ואולי קריטריונים אחרים שאני לא חושב עליהם כרגע) תודה, סטאס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הדחיפות זה בגלל שיש לי מחשב שרת שמכיל 4 ארדיסקים ב RAID 0 וכולם מתואמים למקסימום מהירות כולל כל הגדרות ה Cache ואני לא רוצה שיהיה הפסקת חשמל שיכול להרוס לי משהו. מי שמבין באל פסק מבקש עזרה דחוף, ה Advice שיש לי SL1500 עשה לי בעיות ממש בהתחלה אחרי כמה חודשים, לקחתי אותו אליהם אחרי התעקשויות שיתקנו במקום או שיביאו לי מכשיר חלופי כי רק רכשתי אותו מהם ישירות מהחברה שגם עלה לי יותר אם הייתי קונה מחנות מחשבים, וגם מקבל טכנאי שלהם עד הבית במשך שנה ואחריות 3 שנים או שנתיים, בקיצור בלאגן. אז תיקנו לי אותו לקחתי ואחרי 3-4 שנים עשה בעיות שבקושי החזיק דקה ונכבה, ועכשיו לא נדלק בכלל. אני מחפש אל פסק מהחברות שהם לא Advice כי נשבר לי מהאל פסק שלהם שהם קקי אחד גדול. Eitan Engineering JP1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קודם כל לילה טוב ושנה טובה =] כרגע יש לי מארז SUNBEAM SAMURAI ואני מרגיש שאני יושן באיזה בסיס של ח"א... והייתי רוצה לשנות את המצב, בנוסף לרעש הייתי רוצה לשנות גם את המראה אז כבר החלטתי לקנות מארז חדש, אבל ישנם כמה דגשים. 1. על המארז להיות מאוד שקט, הייתי מעדיף שני מאוררי 12 מאחורי ו1 מקדימה שלא יעשו הרבה רעש (כרגע יש לי מאורר של 8 מקדימה שממש מרעיש, מאורר של הBIG TYPHOON מאחורה שהוא שקט לגמרי ומאורר של קירור סטוק ממאבד של AMD [ממש מרעיש]) 2. מבחינת עיצוב א. המארז צריך להיות שחור. ב. גדול (יש מצב לכ.מסך גדול) ומאוורר, ועדיף שיהיו פילטרים שאפשר לנקות אותם בקלות (אם יש פילטרים נשלפים אז זה מצוין). ג. בשום פנים ואופן לא תהיה דלת קדמית למארז (אלא אם היא עשויה מאלומיניום וחזקה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LiorZi,

יש לי שאלה כללית, האם בשוק כיום יכול להיות שאני יקנה ספק מסוים והוא לא יתאים למארז שקניתי (מבחינת הגודל שלו, האם הוא יכנס או לא)? או שכל ספק בסופו של דבר יתאים לכל מארז (פשוט את הברגים יחברו בקוטר גדול יותר)? אני יודע שכיום יש כרטיסי מסך שלא יכולים להיכנס במארזים מסוימים... אז חשבתי שזה יכול להיות גם לגבי ספקים ככה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הספק כוח החדש של Seasonic ללא מאוורר, מודולרי, וגם איכותי קריאה מהנה... http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2583

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום יש לי HEC 300 מותקן כרגע במחשב והכל סבבה מבחינת המתחים. המפרט בצד ימין + יש עוד הארדיסק 160GB SATA 2 שלא כתוב שם. אני כנראה משדרג עוד מעט ל: מעבד: אינטל E6300 לוח: ג'יגהבייט GA965PS3 זיכרון: 2 ג'יגה 800 מה"צ כרטיס מסך: ג'יגהבייט 6800GS PCI-E האם הספק הנוכחי יחזיק את השדרוג? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על ספק טוב וזול יחסית שכן יחזיק. תודה, עומר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Iv0ry,

הספק שנמצא כאן (אל תתיחסו למארז): http://www.skypc.co.il/pl_product~CAC-T05-460~6~0.htm מוגן מפני ברקים במקרה של ירידות מתח? קוראים למונח הזה מודולרי לא? ואם כן לכמה דקות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by paveltj,

טוב אני רוצה לקנות מארז טוב שיקרר מערכת עם כרטיס 4870 של CKUB3D ומעבד 6000 של AMD התקציב הוא 200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm יש בו שליטה על 3 מאוררים כאילו בעוצמה שלהם ושתי מאווררים אחד מקדימה 12 ס"מ ואחד בצד 25 ס"מ, הוא טוב?

22. איפה אני משיג קצף בידוד ששומר על השקט במארז - יש לי מארז פשוט אבל FULL ATX ואני מעוניין להשתיק אותו עד כמה שניתן כי מרוב שהוא גדול ישנה תהודה בתוכו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DjMorpheu5,

האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב השבוע המפרט די סגור חוץ ממארז,ספק,מאוורר למעבד. התקציב הכללי שלי הוא3200+. דרישות: מארז HTPC - *שקט כמה שיותר הדבר הכי חשוב לי-אם יש צורך להחליף מאווררים אין בעיה *יציאת USB 3.0 מקדימה (אם יש USB2 ואפשר לקנות חלק למרה לUSB 3.0 מEBAY אין לי בעיה) *אפשרות לשליטה על ידי שלט (הרמוני) (יש לי שלט אוניברסלי אינפרה אדום Harman Kardon TC 30 http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/TC30%20OM%20rev4-7-06.pdf ) -גם פה אם יש צורך לקנות חלק כדי שזה יפעל על XBMC מאייביי למשל זה גם בסדר. עשיתי קצת חיפושים וantec NSK 2480 או Fusion Remote נורא לטעמי וגם silverstone GD06 .מה אתם אומרים…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מדובר במחשב שמאחסן בזמן אמיתי וידאו ממספר מצלמות, מידי פעם יש הפסקות חשמל ארוכות (אתר בניה) ואני רוצה שהמחשב הזה ימשיך לעבוד ולאחסן את הוידאו לפחות שעה אחרי הפסקת החשמל. אשמח להמלצות ממי שמבין בנושא, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.