עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש לי ספק כח של HEC 425 HEC-425VDT עכשיו יש לי לוח עם PCI-EXPRESS וכרטיס מסך RADEON הHEC שיש לי היה עם לוח AGP ו 6600 GT יכול להיות שהוא היה רק ל AGP ? .. כי אני מבחין בתקיעות קטנות במשחקים ... יכול להיות הוא לא מעביר מספיק מתח לכרטיס מסך והוא עושה תקיעות ? ... המפרט שלי בצד ... ואם תפתרו לי את הבעיה אני ישמח ... ואני צריך ספק כח חדש אם זאת הבעיה תקציב 350 ש"ח .. משהו טוב ל PCI-E

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shisho8,

אהלן אנשים , יש לי בעיה מוזרה ששמתי לב אליה לאחרונה . לאחרונה המחשב התחיל לעשות רעש חד מעצבן כזה , לאחר בדיקה הבנתי שזה מהספק כוח . בנוסף שמתי לב שהמאוור שלו הפסיק לפעול ! המחשב עובד בצורה סבירה , המאווררים האחרים עובדים כרגיל . מה אני צריך לעשות ? (לשים את המחשב במעבדה קצת קשה , אני בבאר שבע והמעבדה באשדוד) אם אני צריך לקנות חדש - מה יתאים לי ? לא צריך משהו מיוחד . זה המפרט שלי : מחיר מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם :GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 זיכרון :TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL דיסק קשיח :WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קרובי משפוחה צריכים לקנות מחשבים בקרוב וחשבתי לשדרג חבילה של KSP. הבעיה שאין פתרון כמו ה-TRT או ה-FSP בתחום ה-200 ש"ח הדגם הזה הכי קרוב. המחשבים דיי בסיסים ואין צורך בספק מתוחכם, אבל תהיתי אם הדגם הזה של HEC (ה-450TD-TF) נחשב שקט? אני מבין שהוא מגיע עם שני מאווררי 80 מ"מ, ונראה לי שהוא אולי מעט מיושן, בכל מקרה לא יצא לי לעבוד איתו עדיין.. יש ממה לחשוש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מעבד ‏Athlon 64 4600+ X2 DualCore‎ עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק ‏Liberty ELT500AWT 500W‎ (בהמלצת חבר) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את ‏Zalman 9500 AM2 LED‎ שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין ‏Zalman CNPS9700 NT‎, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מחפש מארז שוכב קטן להצמדה מתחת לשולחן - החלק העליון של המארז יהיה צמוד לחלק התחתון של השולחן. לכן האוורור של המארז צריך להיות בצדדים ולא למעלה. לפני שנה שאלתי את אותה שאלה והומלץ לי על Antec NSK2480. הפעם אני מחפש משהו יותר קטן. מה המארז הכי קטן שיכול להתאים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by מודרמן,

ספק טוב? לא טוב? (מלבד זה שהוא קורסאייר כמובן) למישהו יש ניסיון איתו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט ספק כוח: 1) יש את מסילת המתח של 12V. אני יודע שהיא מספקת מתח לרכיבים העיקריים. אבל לאלו רכיבים? כי יש גם מסילות אחרות (3.3V למשל)... מאיזו מסילה כל חלק מקבל מתח? (באמת שחיפשתי תשובה בגוגל לפני, ולא מצאתי כלום) 2) כתוב שמסילת ה12V מספקת 48 אמפר לכל וולט (+12V@48A). זה אומר שאם המעבד שלי יפעל על מתח של 1.5V למשל, הוא יקבל 72 ואט? וגם כזה הזכרונות וכו'? אשמח להסבר שאני אבין אם אני טועה... אני חדש בתחום האלקטרוניקה תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 2130TOMER,

מה הספק הכי טוב מהספקים http://tms.co.il/product/3825 http://tms.co.il/product/1509 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=701

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני קונה מחשב עם מעבד AMD רגיל,<מעבד חד ליבה,לא הכפול>ולוח אם מובנה.המחשב ישמש לאינטרנט,אופיס,וצפייה בסרטים.<לא משחקים,ולא אוברקולק> על איזה מארז הייתם ממליצים לי מבין הבאים? 1-Compucase-HEC Mini Tower CI-6C28 Black/Silver Front USB 300W <עולה 280 ש"ח> 2-Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case <עולה 230 ש"ח> והאם יש טעם לקחת את המארז הזה: 1-Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W <שימו לב 2 מאווררים עולה 360 ש"ח> האם שווה לקחת את המארז הזה? אני רואה שכולם ממליצים עליו למרות שהוא נראה די מכוער ביחס לשתיים האחרים שהצגתי לעיל. האם שווה להוסיף את הכסף עבור המארז הזה? האמת שאין פה הפרש גדול,ההפרשים הכי גדול הוא 130 ש"ח,השא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by beekiller,

אני בהתלבטות קשה לפני רכישה בין שני המארזים יוריקה לעומת ארמור מה לדעתכם עדיף , מבחינת כמות דיסקים , קירור , נוחות עבודה , יופי. אשמח לשמוע מה אומרים כאלה שמכירים את שני המארזים הנ"ל תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by qwerty1987,

המפרט שיש לי הוא asus a8n-sli deluxe amd 3200+ kingston 1GB asus 6600GT WD 160GB SEAGATE 320GB Pioneer 212 HEC 400TRT המארז שכרגע יש לי הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2532&products_id=17987 (קשה להאמין שעדיין מוכרים כאלה...) מפריע לי מאוד הרעש ממנו, בעיקר הויברציות של הSEAGATE מעביר אליו. רוצה להחליף מארז בתקציב הנ"ל. חשוב שלא יהיה עם דלת המסתירה את הכוננים האופטיים(זה ממש לא נוח), ושיהיה איוורור סביר(מאוורר מקדימה ומאוורר מאחור) - לא אכפת לי לקנות מאווררים בנפרד כל עוד לא חורגים משמעותית מהתקציב. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן כל מומחי הספקים פה. ת'אמת, הידע שלי בתחום הספקים והמארזים כמעט שואף לאפס (רק ידע כללי בלי שום ידע פרקטי בשוק). אני בדיוק מתכנן לקנות מחשב חדש, ורציתי את עצתכם בבחירת הספק. מפרט המחשב: מעבד - Intel Core i5 2400 3/1Ghz 6MB L3 Cache s1155 קירור למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Fan For Intel קירור נוסף (כנראה) - Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 5400RPM לוח אם - Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון - שני כרטיסי G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz - סה"כ 8 ג'יגה. דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II (יכול להיות שאני אקח שני דיסקים של חצי-טרה ברייד 0, אבל זה תלוי בתקציב). צורב - Sony Optiarc AD-7260S DVD…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום יש לי HEC 300 מותקן כרגע במחשב והכל סבבה מבחינת המתחים. המפרט בצד ימין + יש עוד הארדיסק 160GB SATA 2 שלא כתוב שם. אני כנראה משדרג עוד מעט ל: מעבד: אינטל E6300 לוח: ג'יגהבייט GA965PS3 זיכרון: 2 ג'יגה 800 מה"צ כרטיס מסך: ג'יגהבייט 6800GS PCI-E האם הספק הנוכחי יחזיק את השדרוג? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על ספק טוב וזול יחסית שכן יחזיק. תודה, עומר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Inzagi,

כמה שאלות על המארז NZXT ALPHA: 1. בגרסא בלי החלון יש מאוורר צד? 2. נכנס הרבה אבק למארז? יש דרך לשים פילטרים כדי למנוע זאת? בקשר לספק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462 המחשב שלי בתקווה יהיה כזה: Q9300 GA-EP35-DS3 2GB DDR2 8800GTS 320GB HD כונן 5.25" אחד כונן 3.5" אחד האם הספק מתאים ומספיק בשבילו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מדובר במחשב שמאחסן בזמן אמיתי וידאו ממספר מצלמות, מידי פעם יש הפסקות חשמל ארוכות (אתר בניה) ואני רוצה שהמחשב הזה ימשיך לעבוד ולאחסן את הוידאו לפחות שעה אחרי הפסקת החשמל. אשמח להמלצות ממי שמבין בנושא, תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by LevyVista,

תגידו יש מצב שENERMAX MODU82+ 525W מחזיק את הכרטיס GTX295 ?.. זה לא נראה לי הגיוני , ראיתי את זה באחת מהמערכות המומלצות באתר.. אני יודע שCorsair 750W למשל מחזיק אותו כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. טוב אז רכשתי את הCM690 היום ונתקלתי בבעיה בהרכבה... הבעיה היא שהכבלים של הספק של ה20 פינים וה4 פינים שמתחברים ללוח אם קצרים מידי בהרבה מה לעשות? מישהו יודע היכן ניתן לרכוש הארכה? העדיפת היא להארכה ולא להתחיל עכשיו להלחים כי לא בא לי לעשות כל כך הרבה הלחמות תודה מראש מורן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DarkLloth,

כן אני יודע שאני מטריד. הפעם שני אלה במחיר מאוד דומה ובהפרש של 10$ אחד מהשני. 520 - 70$ 750 - 80$ כמו תמיד המלצות והצעות יתקבלו בברכה... העוצמה מול המודולריות, לשניהם ביקורות טובות ממה שראיתי ברשת...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מי עדיף? מי הכי שקט?? והכי חשוב מי הכי חסכוני בצריכת חשמל?????

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by xItay,

אהלן (: אני מעוניין לקנות UPS ברמה סבירה, לא משהו מטורף, אך אין לי שמץ של מושג איזה בדיוק אני צריך. יש לציין כי אינני מעוניין ב-UPS שיאפשר לי להמשיך להשתמש במחשב לאורך זמן לאחר נפילה. אני זקוק ל-UPS שיחזיק את המחשב ואת המסך למשך 10 דקות בערך, לא יותר. עיקר העניין הוא שאוכל להספיק לכבות את המחשב ואת המסך בעצמי וכך למנוע נזק לרכיב כלשהו במחשב - והאמת שהדבר קריטי לקראת החורף... בנוסף, רצוי שיהיו בו 4 שקעים. אציין את המפרט שלי במלואו: מעבד: Core-i7 2600k ספק: Corsair 850TX כרטיס מסך: Asus GTX 570 CU II לוח אם: Asus P8P67-M Pro B3 דיסק קשיח: Western Digital 1TB Caviar Blue SSD: Crucial M4 128GB דיסק קשיח חיצוני: Western Digital 1TB (מחובר למחשב באופן כמעט קבוע). זיכרון: Kingst…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תסתכלו איזה מארז יפה הוא RC 100 או בשם אחר ELITE 100 , חיפשתי ברשת המארז הזה כנראה לא הגיע לארץ ולא יודע אם יגיע בכלל http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6623 תהנו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. באופן תיאורטי, יש סיכון ולו כלשהו, לרכיבים במחשב אם כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מנתק גם את המפסק מאחורה? תודה, זה חשוב

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספקים הטובים אבל אין ממה לפחד נכון זה לא ג'נרי או משהו כזה :s05: ואיך הספקים של TT

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חייב לקנות לבת 'שלי מארז יפה ומיוחד (לא סתם קוביה) רצוי שקוף אבל לא חייב.. אפילו חשבתי על השבלול של Lian Li (יש בארץ?) טכנית הוא צריך להכיל לוח ATX ספק של ANTEC (-+) 480W (יש לי) וכרטיס מסך לא חייתי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IceScream,

הי, קניתי עכשיו מחשב חדש ומכיוון שיש לי גם עוד מחשב ניסינו לעשות כל מיני התאמות... בכל אופן בשורה התחתונה אני מנסה עכשיו לשים את המארז החדש בתוך החריר של השולחן שמיועד אליו אבל הוא כמעט נכנס, כלומר שמתי לב שאני צריך להוריד את הבליטות למטה ואז הוא כן יכנס. השאלה היא האם אני יכול להוריד את הבליטות למטה או שיש שם אוורור כלשהו? והאם זה מתפרק בקלות? המארז שקניתי הוא silverStone Redline Black USB 3.0 תמונה: http://static.scan.co.uk/images/products/1831745-a.jpg כמו שניתן לראות הבליטות למטה מגביהות אותו בכמה סנטימטרים. תודה לכל מי שיכול לעזור!! וגם למי שלא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים