עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. חברה אני רוצה לפרק את המאורר הקדמי במארז הנ"ל אבל משום מה אין לי גישה אליו (המאורר מול ה HD)אני מוריד את הפנל הקידמי ולא רואה ברגים או משהו שתופסים אותו והוא תפוס מישהו מכיר את המארז ויודע איך מפרקים את המאורר ?זה חשוב לי הרבה זמן לא ניקיתי את המחשב, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Kzer-Za,

הי, המאווררים שלי ב-Fractal Design R3, אותם מאווררי סטוק של המארז הפסיקו לעבוד אתמול. ניתקתי אותם מהבקר וחיברתתי ישירות ללוח וראיתי שהם עובדים כך שאני מסיק שהבעיה היא בבקר. המארז יחסית חדש, בן 3 חודשים בערך והוא עדיין באחריות אבל אני לא יודע אם היא מכסה את הבקר ואין לי חשק לקחת את כל המחשב לחנות ולחכות עד שיבדקו ועד שיטפלו. יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בקר כזה חדש? או יותר טוב, אם יש דרך אולי לתקן אותו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קרובי משפוחה צריכים לקנות מחשבים בקרוב וחשבתי לשדרג חבילה של KSP. הבעיה שאין פתרון כמו ה-TRT או ה-FSP בתחום ה-200 ש"ח הדגם הזה הכי קרוב. המחשבים דיי בסיסים ואין צורך בספק מתוחכם, אבל תהיתי אם הדגם הזה של HEC (ה-450TD-TF) נחשב שקט? אני מבין שהוא מגיע עם שני מאווררי 80 מ"מ, ונראה לי שהוא אולי מעט מיושן, בכל מקרה לא יצא לי לעבוד איתו עדיין.. יש ממה לחשוש?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by psybrain,

1. CM 690 II Advanced 2. LIAN LI Lancool PC-K62 2. Nzxt Tempest Evo 3. Thermaltake Element S 4. Haf 922 מה אתם אומרים איזה מארז הכי איכותי והכי מקרר ושקט?!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה יש לי: e6300 1G ram HD 250 GB radeon x1900gt עם ספק ג'נרי. איזה ספק בתקציב הנ"ל יחזיק לי את המחשב בעומסים כבדים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Inzagi,

כמה שאלות על המארז NZXT ALPHA: 1. בגרסא בלי החלון יש מאוורר צד? 2. נכנס הרבה אבק למארז? יש דרך לשים פילטרים כדי למנוע זאת? בקשר לספק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462 המחשב שלי בתקווה יהיה כזה: Q9300 GA-EP35-DS3 2GB DDR2 8800GTS 320GB HD כונן 5.25" אחד כונן 3.5" אחד האם הספק מתאים ומספיק בשבילו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rank,

אני צריך המלצה לספק 750 w הכי שקט ואמין המחיר עד 700 שקל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שאלה בכותרת, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, קודם כל ברצוני לציין שהפורם ממש טוב ויש בו הרבה אינפורמציה למשתמש חדש! אני רוצה לעבור למחשב חדש, בין היתר אני מתלבט לגבי המארז והספק. היגבתי לסטיקי של דניס על בחירת ספק ברמות תקציב שונות, ההודעה נמחקה כי הנושא נעול (אולי היה אפשר להחזיר אותה בתור נושא ?). בעקרון תהיתי מהם ההבדלים בין קטגוריות המחיר השונות - האם הבדל הוא ברמת האמינות, רמת שקט, שם של יצרן, או שספקים שונים נועדו למעבד שונה או לכרטיס מסך מסויים. את אותה שאלה אפשר גם להפנות גם לגבי סקירת המארזים השקטים (לא זוכר מי כתב אותה), שלא ברור(לי בכל אופן) במה מארז שנחשב שקט טוב יותר מאחר יותר זול שגם נחשב שקט. לגבי שקט מה עוד נחשב מרעיש במחשב? ושאלה אחרונה, כולנו יודעים שבלילה אפילו זמזום של יתוש יכול להיות מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני שילובים של מארז וספק: 1. מארז Antec 300 שעליו יורכב ספק כוח - SeaSonic SS-350ET 2. מארז Antec 4482B שמגיע עם ספק כח EarthWatts 380W שתי האפשרויות עולות בערך אותו דבר הראשון 505 והשני 488 שח. שתיהן גם מספיקות מבחינת כמות הוואטים שהמחשב יצרוך (אני קונה מחשב משרדי די בסיסי עם מעבד AMD, ארבע ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם). איזו משתי האפשרויות טובה יותר? (עבודה שקטה, אמינות לטווח ארוך ואולי קריטריונים אחרים שאני לא חושב עליהם כרגע) תודה, סטאס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הדחיפות זה בגלל שיש לי מחשב שרת שמכיל 4 ארדיסקים ב RAID 0 וכולם מתואמים למקסימום מהירות כולל כל הגדרות ה Cache ואני לא רוצה שיהיה הפסקת חשמל שיכול להרוס לי משהו. מי שמבין באל פסק מבקש עזרה דחוף, ה Advice שיש לי SL1500 עשה לי בעיות ממש בהתחלה אחרי כמה חודשים, לקחתי אותו אליהם אחרי התעקשויות שיתקנו במקום או שיביאו לי מכשיר חלופי כי רק רכשתי אותו מהם ישירות מהחברה שגם עלה לי יותר אם הייתי קונה מחנות מחשבים, וגם מקבל טכנאי שלהם עד הבית במשך שנה ואחריות 3 שנים או שנתיים, בקיצור בלאגן. אז תיקנו לי אותו לקחתי ואחרי 3-4 שנים עשה בעיות שבקושי החזיק דקה ונכבה, ועכשיו לא נדלק בכלל. אני מחפש אל פסק מהחברות שהם לא Advice כי נשבר לי מהאל פסק שלהם שהם קקי אחד גדול. Eitan Engineering JP1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Punisher,

שלום לכולם, אחרי הרבה התלבטויות ועם עזרה מהחברה בפורום מפרטים בניתי מפרט שאני שמח עליו. אני עדיין קצת מתלבט אם לשדרג חלקים מסויימים אבל אני יכול להגיד שהוא די מוכן. להלן המפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אחרי שלמדתי קצת מהפורום על חשיבות הספק, חשבתי שאולי העובדה שנהרסו לי 3 כוננים קשיחים (לא חדשים אבל תקינים) בשנה האחרונה קשורה לספק הג'נרי שלי, מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by paveltj,

טוב אני רוצה לקנות מארז טוב שיקרר מערכת עם כרטיס 4870 של CKUB3D ומעבד 6000 של AMD התקציב הוא 200-400 שקל. חשבתי על זה: http://skypc.co.il/pl_product~2080~6~0.htm יש בו שליטה על 3 מאוררים כאילו בעוצמה שלהם ושתי מאווררים אחד מקדימה 12 ס"מ ואחד בצד 25 ס"מ, הוא טוב?

15. Started by dramatic,

איך המארז הזה ? שמעתי שהוא מעולה . אז אני צריך ייעוץ ממי שיש לו. תודהה . נ.ב מה יותר טוב בין הספקים הבאים: ENERMAX LIBERTY - MODU - PRO ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספקים הטובים אבל אין ממה לפחד נכון זה לא ג'נרי או משהו כזה :s05: ואיך הספקים של TT

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DjMorpheu5,

האם לכרטיס מסך זה : Leadtek 8800 GTS 320 MB יספיק ספק של ATX 450W ? זה נראה לי ספק ז'נרי אבל יש לו 450 וואט. ומה נגיד הבדל בין כ. מסך של Leadtek לבין Asus ? כי הבדל ביניהם 200 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AxeOr,

היי יש לי ספק COUGAR A 760W , והיום הביאו לי מהמשפחה מחשב עם ספק ANTEC 450W , יש איזושהי בעיה להשתמש בו עם הכבל של הספק הראשון ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by OutRaGe,

שלום אני חושד שהספק שלי בתהליכי גסיסה ולכן אני מחפש ספק חדש למערכת הבאה: AMD Phenom II x4 Quad-Core 810 Socket AM3 2.6Ghz Gigabyte MA770T-UD3P Kingston 4GB DDR3 1066Mhz RAM Club 3D HD5750 1GB Western Digital 6400AAKS SATA2 640GB הסתכלתי על ה-Seasonic SS-500ET ורציתי לשאול אם הוא יתאים למערכת הנ"ל והאם יש עוד קצת באפר בשביל שדרוגים של נניח כרטיס מסך, הוספת הארד דיסק תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. סוף סוף הגגיע הספק שהזמנתי למחשב החדש...אבל יש לי כמה בעיות: 1. לא קיבלתי ברגים....בנתיים אילתרתי משהו מהבית אבל יש למישהו מושג אם בכלל אני אמור לקבל איתו ברגים? 2.הספק לא יושב בצורה מושלמת בפתח של המארז...זה אמור להדאיג אותי? (מארז HEC COMPUCASE) חוץ מזה גם לא קיבלתי כבל אבל זה בקטנה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז ככה, אני מתכנן לקנות את המפרט הבא- QX9650 HD3870*2 CF 2TB 4GB DDR3 1333MHZ ASUS MAXIMUS EXTREME עכשיו השאלה האם הספק HX520W של CROSAIR יספיק? או האם יש ספק אחר עד 600 שקלים? הרצתי חיפוש בפורום פה וראיתי שכולם ממליצים עליו והוא מאוד איכותי ודי שקט. אבל השאלה הגדולה - האם הוא יחזיק מערכת כזאת? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות אל-פסק (UPS). כאן המקום לציין שאין אני מבין בנושא זה כמעט, ולכן אין לי מושג איזה חברות מומלצות, איזה מתח אני צריך וכו'. מה שכן, אני אנסה לפרט את דרישותיי, ואולי תוכלו לעזור לי למצוא UPS מתאים. לUPS אני רוצה לחבר (אני רושם את כל מה שיש לי שמתחבר בצורה זו או אחרת למחשב, כי אני מניח שאם הוא לא יהיה מחובר לאל פסק, הפגיעה יכולה להגיע מכיוונו, כלומר מהחיבור שלו לחשמל - תקנו אותי אם אני טועה...): 1. מחשב פנטיום 4 די סטנדרטי (כ.סמך 7600GS אני חושב, HD פנימי בודד). 2. מדפסת לייזר צבעונית LEXMARK C510 3. מכשיר משולב של BROTHER 4. ראוטר EDIMAX 5. מודם ADSL שקיבלת מבזק (חיבור לחשמל ולרשת) 6. רמקולים של מחשב 7. מסך LCD 17 אינץ' של LG. 8 הבנתי שי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pure perfection,

שלום , האם הספק antec atom v550 מתאים למערכת עם 3900X ו nvidia 1650 ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bg1987,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את הantec p182 בתור המארז שלו. הבעיה היא שהמארז הזה לפי אתר היצרן שוקל 15קילו (!!) עקרונית זה לא מפריע יותר מידי אבל הבעיה היא שאני הולך מידי פעם למסיבות רשת, האם מישהו שיש לו את המארז, או שמכיר אותו מקרוב יכול להגיד לי עד כמה זה אפשרי לקחת מחשב כ"כ כבד למסיבת רשת. ואם זה בלתי אפשרי, אז איזה מארז שקט וקל יותר אפשר לקנות? (בלי ספק כוח). בתקציב של בערך 700~ (המחיר של הP182)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הספק http://ksp.co.il/?uin=19005 המערכת http://ksp.co.il/?cardfull=1 תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים