ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
קודם כל המארז שקט ממש וביחד עם הקירור טוניק טאוור אי אפשר לשמוע אותו, ואם לא היה לא אור כחול מגניב כזה אי אפשר היה לדעת אם הוא דלוק או לא, באמת המארז מומלץ לכל מי שמחפש מארז בסכום הזה (450 ש"ח בערך) משלוש סיבות: הוא ממש שקט, ממש נוח (אפשר לפתוח אותו בלי ברגים) וממש יפה (לטעמי). ועכשיו לשאלה: האור הכחול שלו יפה והכל, אבל הוא קצת מפריע לי לישון בלילה... יש דרך לכבות אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות על המארז NZXT ALPHA: 1. בגרסא בלי החלון יש מאוורר צד? 2. נכנס הרבה אבק למארז? יש דרך לשים פילטרים כדי למנוע זאת? בקשר לספק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462 המחשב שלי בתקווה יהיה כזה: Q9300 GA-EP35-DS3 2GB DDR2 8800GTS 320GB HD כונן 5.25" אחד כונן 3.5" אחד האם הספק מתאים ומספיק בשבילו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב Lenovo N500. בנתוני ה-Output של השנאי המקורי מצויין 19V ו-3.42A. הספק המקורי אינו תקין. מציעים לי ספק חליפי עם נתוני Output של 19V ו-4.74A האם השנאי החליפי מתאים? האם הבדלי האמפר אינם עלולים לגרום נזק למחשב הנייד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב השבוע המפרט די סגור חוץ ממארז,ספק,מאוורר למעבד. התקציב הכללי שלי הוא3200+. דרישות: מארז HTPC - *שקט כמה שיותר הדבר הכי חשוב לי-אם יש צורך להחליף מאווררים אין בעיה *יציאת USB 3.0 מקדימה (אם יש USB2 ואפשר לקנות חלק למרה לUSB 3.0 מEBAY אין לי בעיה) *אפשרות לשליטה על ידי שלט (הרמוני) (יש לי שלט אוניברסלי אינפרה אדום Harman Kardon TC 30 http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/TC30%20OM%20rev4-7-06.pdf ) -גם פה אם יש צורך לקנות חלק כדי שזה יפעל על XBMC מאייביי למשל זה גם בסדר. עשיתי קצת חיפושים וantec NSK 2480 או Fusion Remote נורא לטעמי וגם silverstone GD06 .מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כרטיסי המסך האלו יכולים לעבוד עם ספק גנרי מאייבורי? אין לי מושג איזה ספק זה בידיוק, הוא בא עם המחשב שקניתי מאייבורי לאחרונה.. (ספק EZCOOL) כתבתי ליד כל דגם את ההספק ע"פ הנתונים מ gpureview.com 1. NVIDIA 9500GT הספק: 50W 2. NVIDIA 220GT הספק:58W 3. ATI 4650 הספק: 48W 4.ATI 4670 הספק: 59W אני ממש ממש אשמח לקבל תשובה! תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 מחיר: ₪388[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪645[/TD] [/TR] [TR] [TD…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המארז - Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W 295 ש"ח ברשת KSP. איך הספק שנמצא בו ? האם הוא בסדר מבחינת קירור ? שקט ? למישהו יש ניסיון איתו אולי ? http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=21m&Type=DIVA&Ex=feature
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע נמצא עם מארז antec nine hunderd two http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx מארז טוב סך הכל מקרר מאוד טוב אבל הבעיה הכי גדולה שלי איתו זה הדרך לנקות את שני המאווררים הקידמיים. חשבתי על אותו מארז גם של אנטק אותו סוג http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx לפי מה שהבנתי תמארז הזה יותר קל לנקות כי המאוררים מקדימה מתפרקים עם 3 ברגים. הצעות למארז עד 500 שקל עדיפות של אנטק רעש לא משנה לי כי אני מכבה אותו בלילה הדבר היחידי שמשנה לי זה שיהיה קל ומובן לנקות אותו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה בדו-מימד וקצת לתלת-מימד. מעבד: i5-3450, כרטיס מסך gts-450, זכרונות: 8GB אם אפשר לתת תשובה ביחס לספק corsair cx 430w v2. זו ההתלבטות שלי. תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו אל-פסק חדש. ספק כוח אחד כבר נדפק לי בגלל הפסקות חשמל ואני רוצה להיות שקט יותר. לפי איזה פרמטרים אני צריך לחפש אל-פסק טוב ומה טווח המחירים? מה ההבדל בין אל פסק זול ג'נרי לבין הטובים יותר אגב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הרבה התלבטויות ועם עזרה מהחברה בפורום מפרטים בניתי מפרט שאני שמח עליו. אני עדיין קצת מתלבט אם לשדרג חלקים מסויימים אבל אני יכול להגיד שהוא די מוכן. להלן המפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][t…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאילו כמה הוא עובד וזה, אני שואל כי יש לי 8800gts640 ועוד מעט אני קונה עוד אחד, מתחנן oc ויש לי מלא אורות ומאווררים במחשב הספק הוא HEC580W
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות OC מ3 ל 3.7 משהו בסגנון הזה , האם פילטרים למאווררים במארז יהיו דבר קריטי? שקלתי לקנות את הHAF 932 אבל אין לו פילטרים , הANTEC 1200 אופציה אבל הוא די יקר =\ האם פילטרים זה דבר קריטי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את הספק הכי זול עבור מחשב חדש: i7 920, לוח EX58-UD3R, זכרונותDC 4G (מה שימליצו בפורום מעבדים), דיסק אחד, צורב אחד, כרטיס מסך 4350. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עצה בקשר למארז עד 650 שקל אפשר טיפה לחרוג [הכי חשוב שיהיה שקט חח] ואם אפשר משהו מKSP תודה (:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש מצב שENERMAX MODU82+ 525W מחזיק את הכרטיס GTX295 ?.. זה לא נראה לי הגיוני , ראיתי את זה באחת מהמערכות המומלצות באתר.. אני יודע שCorsair 750W למשל מחזיק אותו כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדחיפות זה בגלל שיש לי מחשב שרת שמכיל 4 ארדיסקים ב RAID 0 וכולם מתואמים למקסימום מהירות כולל כל הגדרות ה Cache ואני לא רוצה שיהיה הפסקת חשמל שיכול להרוס לי משהו. מי שמבין באל פסק מבקש עזרה דחוף, ה Advice שיש לי SL1500 עשה לי בעיות ממש בהתחלה אחרי כמה חודשים, לקחתי אותו אליהם אחרי התעקשויות שיתקנו במקום או שיביאו לי מכשיר חלופי כי רק רכשתי אותו מהם ישירות מהחברה שגם עלה לי יותר אם הייתי קונה מחנות מחשבים, וגם מקבל טכנאי שלהם עד הבית במשך שנה ואחריות 3 שנים או שנתיים, בקיצור בלאגן. אז תיקנו לי אותו לקחתי ואחרי 3-4 שנים עשה בעיות שבקושי החזיק דקה ונכבה, ועכשיו לא נדלק בכלל. אני מחפש אל פסק מהחברות שהם לא Advice כי נשבר לי מהאל פסק שלהם שהם קקי אחד גדול. Eitan Engineering JP1…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הספק שמגיע עם המארז: Foxconn TLA436 שהוא 300W יוכל להחזיק מערכת כזאות? השם של הספק הוא: FSP300-6THA GA-8I945GZME-RH Conore 2 Dou E6300 1GB DIGMA Western Digital 80Gb SATA Geforce 7600GT 256MB NEC 7170A X18 BLACK Foxconn TLA436 Silver/Black תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרובי משפוחה צריכים לקנות מחשבים בקרוב וחשבתי לשדרג חבילה של KSP. הבעיה שאין פתרון כמו ה-TRT או ה-FSP בתחום ה-200 ש"ח הדגם הזה הכי קרוב. המחשבים דיי בסיסים ואין צורך בספק מתוחכם, אבל תהיתי אם הדגם הזה של HEC (ה-450TD-TF) נחשב שקט? אני מבין שהוא מגיע עם שני מאווררי 80 מ"מ, ונראה לי שהוא אולי מעט מיושן, בכל מקרה לא יצא לי לעבוד איתו עדיין.. יש ממה לחשוש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לקרוא ביקורת שכתבתי באתר hometheater על מארז הNAS של חברת Chenbro, הES34169 http://goo.gl/gLM5Y
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מארז פול טאוור - כמה שיותר גדול יותר טוב, לא חייב להיות חדש אפילו, רק שיהיה גדול ושלם ורצוי במחיר סביר. בבקשה לפנות בהודעה פרטית או במייל elad.askari@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ואם כן, אז מה התגובות לגביו, ממה שאני מצאתי הוא אמין, אבל לא משהו ל OC.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח שקט לHTPC. הספק לא חשוב כי המערכת לא צריכה הרבה.( כ. מסך מובנה וE5200) הדבר שהכי חשווב לי זה שקט. לא יודע מה המחיר שזה צריך לעלות לכן לא קבעתי מחיר. אני מוכן לשים כסף אם זה באמת שקט.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-