ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שאר המערכת (שרלוונטי לפרט לדעתי) היא 2 סטיקים של 1GB TWINMOS 667, כונן קשיח אחד WD 160GB, צורב LG האם יש בכלל ספקי כח במחיר הזה שיחזיקו כזו מערכת בלי הרבה "אתגר"? ויש דרישה נוספת - שיחזיק OC של 50% בערך (אני מקווה שלא הגזמתי בשביל ספק של עד 400 ש"ח) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בתוצאות הבדיקה שעשיתי באתרי האינטרנט לחישוב ספק מתאים קיבלתי 230 לבין 300W. האם אוכל להשתמש בספק גם של 400W ? ואם כן, האם זה הכרחי או ישפר ביצועים ? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי עין על הספק הזה: VANTEC ION2 520W 40A בסה"כ ב- 2 מסילות 12V. מאוורר גדול יחסית- 13.5MM הנצילות עדיין לא ברורה.. שקט ביותר עפ"י הביקורת הבאה על אחיו הקטן וזה בעיקר מה שמושך אותיהשאלה הנשאלת היא עד כמה הוא באמת איכותי בהשוואה ל- SEASONIC למיניהם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה נחשב? הוא טוב? יש מארז שיותר מומלץ ממנו בסביבות המחיר שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת ITX שכוללת מעבד i3 + כונן SSD אחד+ לוח אם גיגהבייט. האם הספק הזה: http://ksp.co.il/?uin=20005 יחזיק את המערכת הזאת + הכרטיס מסך הזה?: http://ksp.co.il/?uin=20611 תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המפרט שיש לי הוא asus a8n-sli deluxe amd 3200+ kingston 1GB asus 6600GT WD 160GB SEAGATE 320GB Pioneer 212 HEC 400TRT המארז שכרגע יש לי הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2532&products_id=17987 (קשה להאמין שעדיין מוכרים כאלה...) מפריע לי מאוד הרעש ממנו, בעיקר הויברציות של הSEAGATE מעביר אליו. רוצה להחליף מארז בתקציב הנ"ל. חשוב שלא יהיה עם דלת המסתירה את הכוננים האופטיים(זה ממש לא נוח), ושיהיה איוורור סביר(מאוורר מקדימה ומאוורר מאחור) - לא אכפת לי לקנות מאווררים בנפרד כל עוד לא חורגים משמעותית מהתקציב. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב עם מעבד E7400 ללא OC, וכרטיס מסך בגודל רגיל שאוסיף בעתיד. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שהמארז יהיה שקט עד כמה שאפשר ועם קירור סביר (משהו כמו שני מאווררים של 120 מ"מ). עדיף מארז לא מצועצע. בלי אורות, חלונות ודברים כאלה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לפרק את המאורר הקדמי במארז הנ"ל אבל משום מה אין לי גישה אליו (המאורר מול ה HD)אני מוריד את הפנל הקידמי ולא רואה ברגים או משהו שתופסים אותו והוא תפוס מישהו מכיר את המארז ויודע איך מפרקים את המאורר ?זה חשוב לי הרבה זמן לא ניקיתי את המחשב, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המאווררים שלי ב-Fractal Design R3, אותם מאווררי סטוק של המארז הפסיקו לעבוד אתמול. ניתקתי אותם מהבקר וחיברתתי ישירות ללוח וראיתי שהם עובדים כך שאני מסיק שהבעיה היא בבקר. המארז יחסית חדש, בן 3 חודשים בערך והוא עדיין באחריות אבל אני לא יודע אם היא מכסה את הבקר ואין לי חשק לקחת את כל המחשב לחנות ולחכות עד שיבדקו ועד שיטפלו. יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בקר כזה חדש? או יותר טוב, אם יש דרך אולי לתקן אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כל מומחי הספקים פה. ת'אמת, הידע שלי בתחום הספקים והמארזים כמעט שואף לאפס (רק ידע כללי בלי שום ידע פרקטי בשוק). אני בדיוק מתכנן לקנות מחשב חדש, ורציתי את עצתכם בבחירת הספק. מפרט המחשב: מעבד - Intel Core i5 2400 3/1Ghz 6MB L3 Cache s1155 קירור למעבד - Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Fan For Intel קירור נוסף (כנראה) - Scythe Gentle Typhoon 120mm Fan 5400RPM לוח אם - Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זיכרון - שני כרטיסי G.Skill RipJaw 4GB DDR3 1600Mhz - סה"כ 8 ג'יגה. דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II (יכול להיות שאני אקח שני דיסקים של חצי-טרה ברייד 0, אבל זה תלוי בתקציב). צורב - Sony Optiarc AD-7260S DVD…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. CM 690 II Advanced 2. LIAN LI Lancool PC-K62 2. Nzxt Tempest Evo 3. Thermaltake Element S 4. Haf 922 מה אתם אומרים איזה מארז הכי איכותי והכי מקרר ושקט?!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות על המארז NZXT ALPHA: 1. בגרסא בלי החלון יש מאוורר צד? 2. נכנס הרבה אבק למארז? יש דרך לשים פילטרים כדי למנוע זאת? בקשר לספק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3462 המחשב שלי בתקווה יהיה כזה: Q9300 GA-EP35-DS3 2GB DDR2 8800GTS 320GB HD כונן 5.25" אחד כונן 3.5" אחד האם הספק מתאים ומספיק בשבילו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המארז הזה ? שמעתי שהוא מעולה . אז אני צריך ייעוץ ממי שיש לו. תודהה . נ.ב מה יותר טוב בין הספקים הבאים: ENERMAX LIBERTY - MODU - PRO ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל ברצוני לציין שהפורם ממש טוב ויש בו הרבה אינפורמציה למשתמש חדש! אני רוצה לעבור למחשב חדש, בין היתר אני מתלבט לגבי המארז והספק. היגבתי לסטיקי של דניס על בחירת ספק ברמות תקציב שונות, ההודעה נמחקה כי הנושא נעול (אולי היה אפשר להחזיר אותה בתור נושא ?). בעקרון תהיתי מהם ההבדלים בין קטגוריות המחיר השונות - האם הבדל הוא ברמת האמינות, רמת שקט, שם של יצרן, או שספקים שונים נועדו למעבד שונה או לכרטיס מסך מסויים. את אותה שאלה אפשר גם להפנות גם לגבי סקירת המארזים השקטים (לא זוכר מי כתב אותה), שלא ברור(לי בכל אופן) במה מארז שנחשב שקט טוב יותר מאחר יותר זול שגם נחשב שקט. לגבי שקט מה עוד נחשב מרעיש במחשב? ושאלה אחרונה, כולנו יודעים שבלילה אפילו זמזום של יתוש יכול להיות מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספק טוב? לא טוב? (מלבד זה שהוא קורסאייר כמובן) למישהו יש ניסיון איתו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחר אני סוף סוף קונה מארז חדש אחרי 3 שנים עם הCM 334 שכבר מתחיל להתפרק אחרי המוד שעשיתי לו. קונה בRSM. מבקש את עזרתכם במציאת הפתרון המושלם לבעיית הגודל של הNH-D14 שמגיע אלי השבוע, ולפי הנתונים שלו לא ניכנס במארז שלי הCM334. יש כמה מארזים ששמתי אליהם עין ורוב הסיכויים שאני ייקח את הV9 BE שיחסית זול ומציעה אחלה דברים. אבל כאן הבעיה עם הNH-D14. 1 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1097 הV9 פשוט מארז מושלם לדעתי, יפה ובעל סירקולציה מעולה. אינה דיון קצר שמצאתי בנושא, לפי מה שהם אומרים אני יהיה חייב להוריד את מאוורר ה23 ס"מ הצדדי בשביל הNH-D14. http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=654669 2 - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1608 …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני לא בטוח שזה הפורום הנכון(לא ידעתי לאן זה שייך...), אבל יש לי בעיה לאחרונה, בהתחלה הלך לי מתאם של שלט XBOX למחשב(מימשתי אחריות..) אח"כ הלך DOK של סאןדיסק 8ג'יגה, וכשהבחנתי שהבעיה מתמשכת, הבנתי שקיימת בעיה כלשהי אצלי... קצת פרטים על המחשב: מארז - CM690 ספק - PCP 500W מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף הגגיע הספק שהזמנתי למחשב החדש...אבל יש לי כמה בעיות: 1. לא קיבלתי ברגים....בנתיים אילתרתי משהו מהבית אבל יש למישהו מושג אם בכלל אני אמור לקבל איתו ברגים? 2.הספק לא יושב בצורה מושלמת בפתח של המארז...זה אמור להדאיג אותי? (מארז HEC COMPUCASE) חוץ מזה גם לא קיבלתי כבל אבל זה בקטנה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הייתי רוצה לדעת איך הספק הזה: ספק כח Spire Jewel 550W Retail המחיר שלו הוא 390. שווה לדעתכם לקנות אותו והאם יש לכם ניסיון עבר איתו? טוב לא טוב? תודה מראש חברים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי תמארז הזה באתר של חנות מסוימת ומהתמונות הוא ניראה יפה ורציתי לשאול מישהו ראה אותו במציאות? הוא באמת יפה במציאות? מה איכות הבניה שלו? איך המתחרים באותו תווך מחיר? הוא שקט? קל להתקין בו רכיבים? בקיצור אני רוצה לדעת כמה שיותר אליו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כבר כמה שנים יש לי HEC+compucase 6A19 ואני מרוצה ממנו מאוד. הוא בנוי טוב, שקט, זול יחסית ועושה את העבודה. (לא צריך מודינג או קירור עצבני) הבעיה - אני עובר לחו"ל (אוסטרליה) ורוצה להעביר את המחשב אבל מטעמי חסכון במקום ומשקל אני לא לוקח את המארז והמסך אלא אקנה שם. רציתי לקנות בדיוק את אותו המארז, אבל אני מברר באינטרנט, ואף חנות לא מוכרת compucase בכלל (למה?!). ולשאלה: איזה מארז+ספק שעונה לצרכים שתיארתי קודם מתאים ודומה ברמת האמינות למארז שלי? תודה רבה לעוזרים! אני רואה שיש רשימה ארוכה של יצרנים שכן מוכרים שם: Accent, Intel, Acces, Inwin, Antec, KME, AOpen, Lian, Li, Asetek, Macron, ASUS, Maxtron, CaseArts, Microtech, Chenbro, PCI, Case, Chieftec, Power, PC, Co…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שלמדתי קצת מהפורום על חשיבות הספק, חשבתי שאולי העובדה שנהרסו לי 3 כוננים קשיחים (לא חדשים אבל תקינים) בשנה האחרונה קשורה לספק הג'נרי שלי, מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon 64 4600+ X2 DualCore עם מארז Gigabyte 3D Aurora 570... לוח K9N SLI Platinum של MSI, וכרטיס מסך GT7300 גם של MSI (שאותו אני יחליף מאוחר יותר למשהו הרבה יותר עצבני אבל זה לדיון אחר...) כרגע אני חושב ללכת על ספק Liberty ELT500AWT 500W (בהמלצת חבר) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם... ולגבי המאוורר למעבד, יש את Zalman 9500 AM2 LED שזה הכיוון שלי אבל הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינו לבין Zalman CNPS9700 NT, והאם ההבדלים שווים עוד 130 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-