עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, את המארז הנ"ל אני רוצה לקנות בגלל שחשוב לי שהמחשב יהיה שקט וראיתי המלצות עליו פה במדור מפרטים מומלצים. השימושים שלי יהיו לעבודה משרדית, ומשחקים ללא גרפיקה כבדה כך שעל המחשב לא יורכב כרטיס מסך חזק (מקסימום HD4650). השאלה שלי היא האם לקנות את המארז הנ"ל שבא עם ספק 500W (שהוא יותר ממה שאני צריך כנראה) או לקנות ללא ספק ולהוסיף בנפרד ספק של 400W. האם ספק שמרכיבים בנפרד עלול לעשות בעיות לעומת ספק שבא built-in במארז? המפרט שאני מרכיב בינתיים הוא כזה: מעבד - E8400 לוח אם - GA-EP43-DS3L כרטיס מסך - HD4350/4650 אם למישהו יש המלצות לשילובים אחרים של מארז/ספק עם דגש על שקט ושלא יעלה על 700 ש"ח אני אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by serialmaster,

אהלן אני מחפש מארז גדול שהכרטיס מסך שלי יכנס בלי בעיות (6950 HD) כרגע יש לי את המארז הזה : http://www.vadim.co.uk/images/ps01-3-4view.jpg הכרטיס מסך נכנס אבל בקושי , חשוב גם שהמארז יהיה שקט כי המארז הזה די רועש , כל פעם צריך לתת לו כאפה קטנה כדי שיפסיק להרעיש. התקציב הוא עד 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שילמתי 262 ש"ח על COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR וקיבלתי: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PCAR מה יותר טוב?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ariel132,

שלום קיבלתי מחשב שבנו לי מKSP , כרטיס מסך ניסיתי לחבר לבד כי כבר היה לי אותו מהמחשב הישן הכרטיס הוא GTX 660 2gb gigabaye winforce ומארז ANTEC GX700 עכשיו אני חיברתי את הכרטיס ל PCI של הלוח אם והבעיה היא איפה שיש את הברגים והחיבורים של הכרטיס מסך אני לא מצליח להבריג אותו למארז זה רחוק מידי זאת אומרת הברגים או קטנים מידי או לא יודע , אז הכרטיס מסך רופף מה אפשר לעשות ולמה זה ככה ? תודה.

5. Started by Alexkmr,

למפרט הבא: וFSP 350W לא יחזיק את זה נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שוב שלום לכולם אחרי שחיכיתי Seasonic M12II SS-500GM 500W MODULAR הוא הגיע מקולקל ולכן אני חייב לבחור ספק אחר ולהודיע מחר בבוקר מה אני רוצה חשוב שיהיה שקט ויעיל (80+) ושיהיה בערך 500W חובה מ"נעה מחשבים" www.noacomp.co.il והיתי שמח לכמה הצעות שונות ככה שיהיה סיכוי שהוא במלאי תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by token_toker,

מחפש מארז שקט כמו ה182 אך קריר, וחייב להיות מארז סקסי. מתכנן OC ו-CF. ואם אפשר שהמארז יכלול מסנני אבק. תקציב קיים עד לאלפיה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שאר המערכת (שרלוונטי לפרט לדעתי) היא 2 סטיקים של 1GB TWINMOS 667, כונן קשיח אחד WD 160GB, צורב LG האם יש בכלל ספקי כח במחיר הזה שיחזיקו כזו מערכת בלי הרבה "אתגר"? ויש דרישה נוספת - שיחזיק OC של 50% בערך (אני מקווה שלא הגזמתי בשביל ספק של עד 400 ש"ח) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by spider272,

צריך מארז טוב ואיכותי עם זרימת אוויר טובה ולא פחות מ 3-4 מקומות למאוררים בין 200-300ש''ח למיפרט הבא..ושיתאים לכרטיסים ארוכים וחדשים.. ספק-enermax naxn 550 כרטיס מסך-sapphire 4850 מעבד-e7500 לוח אם-ep45 ud3lr הארדיסקים-3 זיכרונות-6GB-2X3

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by woogille,

אהלן אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש מארז פול טאוור - כמה שיותר גדול יותר טוב, לא חייב להיות חדש אפילו, רק שיהיה גדול ושלם ורצוי במחיר סביר. בבקשה לפנות בהודעה פרטית או במייל elad.askari@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FastJack,

שלום. קראתי את הסטיקי ונתקלתי שם בקיט להשתקת המחשב של TT. למישהו יצא להשתמש בו? הייתי רוצה לדעת כמה פרטים, כגון: יעילות, נוחות התקנה, עמידות ומחיר. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by david2405,

אני מעוניין להחליף את מארז שלי ונרה כי האופציה האידיאלית היא CM Storm Trooper אבל אני לא מצליך להסיג אותו באף מקום אז עם מישהו יודע איפו יש אני אשמח להכוונה. כמו כן אני אסמך להמלצה על מארז דומה כדי שיהיה לי את האפשרות לבחור. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by danny25,

יחזיק מערכת :q8200,motherboaed-p43,4gb-ram,500gb Hardisc,HD4890-1gb תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם בקנית ספק חדש! אני צריך ספק של 600W טוב ואיכותי למחשב זה: לוח האם: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX מעבד: Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 גוף קירור: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 2GB KINGSTON DDR 3 – 1333 כפול 2 ספק:ATX- THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W מארז: GIGABYTE Setto 1020 כולל 2 מאוורים 120mm דיסק קשיח: 1. SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM 2. HITACHI 160GB צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER כרטיס מסך: ASUS EAH6870 אז בבקשה תנו לי שמות של ספק טוב ואיכותים תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VL,

ספק כח ATX 350W PSU350 79 ש"ח... או זה: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=ATX500&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he למערכת הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 תודה בנתיים אני צריך עד 100 ש"ח אין לי יותר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני חושב לקנות את ה DEFINE R3 שלהם...יש פה עוד כאלה שרוצים לקנות אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אם אני רוצה לעשות OC מ3 ל 3.7 משהו בסגנון הזה , האם פילטרים למאווררים במארז יהיו דבר קריטי? שקלתי לקנות את הHAF 932 אבל אין לו פילטרים , הANTEC 1200 אופציה אבל הוא די יקר =\ האם פילטרים זה דבר קריטי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by kobbyc,

שלום, קניתי מחשב חדש ובהזמנה ביקשתי ספק של 500W. כשהגעתי הבייתה ראיתי שנתנו לי ספק 300W של HEC, אז דיברתי איתם וזו התשובה שנתנו לי: הספק W300 של חברת HEC שהותקן במחשב שלך שווה ערך לספק 600 וואט בשוק שלנו קיימים שני סוגי ספקי כוח 1. ספקים שמציינים PIK POWER (בדרך כלל של היצרנים הסינים הזולים ) רשום עליהם 500 600 וואט אבל רק ברמה של פיק פאואר יכולת עמידה של דקה במתח מקסימלי. ספקים אלה עלותם כ20$ מקסימום - הם שווי ערך ל225 וואט בtrue power 2. ספקי TRUE POWER ספקים שמראים את ההספק האמיתי שלהם שבהם הם יכולים להתמיד לאורך זמן , אלה ספקי מותג של יצרנים איכותיים ומוכרים כמו HEC THERMALTEC RADIMAX ועוד יש להם שלוש שנות אחריות והם מבטיחים אספת חשמל בתצרוכת סדירה ששומרים על אורך חיי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SensatioN,

איך הספק הזה ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4693 יותר טוב מהליברטי ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם שניהם יציגו את אותם ביצועים כך שאפשר להסתפק בSilverLine או שהFSP שווה את ההפרש (173 ש"ח מהSilverLine)?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gilladriel,

היי, מחליף מארז למפרט קיים. 1. מתפשר על רעש, לא על קירור (החדר חם בקיץ). 2. מתכוון להוסיף לו קשיח נוסף, וכנראה לשדרג ל7870. 3. לא מפריע אם יהיה מעט גדול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by HitmanX,

המפרט למטה והתקציב הוא בין 300 ל400. OC כן מתוכנן אבל לא משו רצחני (אני מקווה לסביבות ה-3 :) e6300 965P DS3 x1950xt צורב DVD ו2 דיסקים קשיחים 160 ו-250 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי. המארז הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1548&CatCode=496 נדהמתי לגלות שהדלת שלו נסגרת בחזרה לבד, כל פעם שפותחים. אם זה "פיצ'ר" מכוון אז זה טפשי ביותר, ואם זה פגם אז זה כמובן דורש החלפה(בשני המקרים אני אחליף אם לא אצליח לסדר את זה). האם למישהו יש את המארז הזה ויכול להגיד מה הוא חושב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by redead,

החלפתי ספק כוח ולספק החדש היה בחיבור הגדול שמתחבר ללוח אם עוד תוספת של איזה 4 חוטים שמתחברים ללוח אם.. אני קצת מתקשה להסביר את זה אבל אני מקווה שאתם מבינים.. בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין לחבר ללוח אם רק את החיבור הראשי או עם התוספת הזאת שצמודה עליו.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by The Punisher,

שלום לכולם, אחרי הרבה התלבטויות ועם עזרה מהחברה בפורום מפרטים בניתי מפרט שאני שמח עליו. אני עדיין קצת מתלבט אם לשדרג חלקים מסויימים אבל אני יכול להגיד שהוא די מוכן. להלן המפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪941[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪527[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][t…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים