ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מחפש ספק כח שיתן מענה למערכת i5 2500k +OC +כרטיס מסך HD6950 פתוח ל-HD6970
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז גדול שהכרטיס מסך שלי יכנס בלי בעיות (6950 HD) כרגע יש לי את המארז הזה : http://www.vadim.co.uk/images/ps01-3-4view.jpg הכרטיס מסך נכנס אבל בקושי , חשוב גם שהמארז יהיה שקט כי המארז הזה די רועש , כל פעם צריך לתת לו כאפה קטנה כדי שיפסיק להרעיש. התקציב הוא עד 400 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי הלילה ליד פח המחזור מארז מחשב במצב מעולה.. אז אמרתי נעלה אותו הביתה נפרק נראה מה יש בו.. בסופו של דבר מסתבר שפירקו אותו יפה והשאירו רק את הלוח אם והספק. הספק הוא של חברת MONO מודל ATX - 480 ככה שאני מניח שהוא ג'נרי כי אין לי שמצמץ מה זו החברה הזו. בכל מקרה רשום עליו הפרטים הבאים: 12V - 22 A 5V - 44A 3.3V - 30 A -5V - 0.5 A -12V - 0.8 A יש לי מחשב מלפני כמה שנים עם ספק ג'נרי של 300W וכרטיס מסך - 8800GT. אז השאלה שלי האם יש לי טעם / כדאיות לשקול להחליף בינהם אולי?..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז הזה שכולם ממליצים עליו, רועש? הספק של HEC 400W TRT נחשב ספק איכותי? ומדוע המארז הזה זול כ"כ (260 ש"ח)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם עדיף למחשב חדש? מבחינת זרימת אוויר ואיכות, P120 עם שלושה מאוררים 120 בצד intake
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שני הספקים האלו מעולים ושקטים, אין בכלל ספק. השאלה מי מהם שקט יותר, מי מהם יעיל יותר ומשתלם יותר (431 ש"ח הVX450 ו390 ש"ח הS12II)? וכדי להיות בטוח, האם קיים ספק כח עדיף במסגרת עד ה450 ש"ח (האנטק נאו עולה יותר)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל? אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו. תודה מראש לכל המתייחסים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מזה Triple Redundant Power Supply? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מארז טוב ואיכותי עם זרימת אוויר טובה ולא פחות מ 3-4 מקומות למאוררים בין 200-300ש''ח למיפרט הבא..ושיתאים לכרטיסים ארוכים וחדשים.. ספק-enermax naxn 550 כרטיס מסך-sapphire 4850 מעבד-e7500 לוח אם-ep45 ud3lr הארדיסקים-3 זיכרונות-6GB-2X3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המפרט שלי ניתן לראות בצד. הסיבה שאני שואל ולא בודק באחד ממחשבוני הספקים שמסתובבים ברשת, זה כי בדקתי והוא אומר לי שהמערכת שלי עכשיו צריכה ספק של 500+ כשאני עם 400 בלי בעיה אחת. אז הבנתי שהוא מחרטט אותי והחלטתי לשאול. אוקיי אז את המפרט שלי ניתן לראות בצד, ו... מה שאני הולך להוסיף זה שני כוננים קשיחים 500GB כל אחד.. אלו הם למעשה השניים החיצוניים שניתן לראות במפרט. אני אעביר אותם מחיצוניים לפנימיים. השאלה אם המערכת תחזיק. אין לי בעיה למכור את ה400 ולקנות חדש, תיק תק מישהו יקנה אותו כמעט במחיר שעלה לי.. ואני לא אצטרך להוסיף הרבה בשביל 500-600. אבל השאלה אם זה שווה את כאב הראש\ תודה מראש:] עריכה: יש לציין שיש גם כמה מאווררים במחשב, בקירור יש 80מ"מ מקדימה יש שניים של 80מ"מ ומ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב וכניראה שאני יסגור על המארז NZXT APOLLO מIQPC. רציתי לדעת איך הקירור של המארז? הוא שקט? המאווררים כלולים? [עם כן אז כמה מאווררים?] אני יודע שאפשר לשים בו 3 מאווררים של 120מ"מ 1 בדלת 1 מקדימה 1 מאחורה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר של המחשב זה 4200 בערך. שיש בערך 700 למארז + ספק חשוב לי מאוד היופי שלו לכן פתחתי את הטארד הזה המארזים שאני חושב עליהם בעיקר זה הThermaltake M5 WINDOW שאני לא מוצא שום ביקורות עליו ואני ממש אוהב את העיצוב שלו ואם יגידו פה שהוא טוב אני יקח אותו אפשרות שניה זה הSONATA III שיש לו מאורר 1 וצריך להוסיף עוד אחד אפשרות שלישית זה ANTEC THREE HUNDRED שאני יודע שהוא מעולה עם 2 מאווררים ומאוד שקט. תמליצו לי על אחד מהם בבקשה חשובה לי מאוד דעה של אנשים שיצא להם להתעסק \ לראות את הM5 של THERMALTAKE במקרה והמצלתם על SONATA III אם אפשר תמליצו לי על מאורר שקט וזול יחסית בקשר לספק הלכתי על FSP 600W מה אתם אומרים? לא כדי לרדת ל500W נכון? (המערכת כניראה תיהיה i5 או 965 ומתוכנן OC ל4.0G…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אותו מחיר, מה יותר כדאי? המפרט שיהייה בפנים הוא: דיסק קשיח אחד של 500 E7300 HD4850 עריכה: עכשיו שראיתי את האלפה הוא נראה לי יותר טוב מהאנטק רק מה שמטריד אותי הוא הספק, מה אתם אומרים עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי בארה"ב פלייסטיישן 3 שכאמור תומך במתח אמריקאי שהוא 110V. כדי להפעיל אותו בארץ אני צריך מוריד מתח אמין וחזק שיוכל לעשות את העבודה ביעילות וייתן לי ראש שקט. יצא לי לבדוק בכמה אתרים ומצאתי בשני אתרים שונים את המוצר המבוקש, השאלה שלי היא אם המוריד מתח היותר חלש, של ה-300W יוכל להחזיק את הPS3 שהצריכה שלו עומדת על 280W. המוריד מתח הזה הוא 300W ועולה 220 ש"ח: http://www.amperel.co.il/products/76489 המוריד מתח הזה הוא 500W ועולה 330 ש"ח: http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={138EC1F7-8CC8-47DC-90D5-84FEC7D64FD3}&details_type=1&itemid={03C3E34E-FBB3-4DE1-B300-7BB5D0AA0F3A} בקיצור מה כדאי ואם למישהו יש הצעה יותר טובה ומשתלמת הוא מוזמן להציג אותה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אלו שראו וקראו ולכל אלו שעדיין לא - התפרסמה הביקורת על המארז המיוחד הנ"ל, במקרה מדובר גם בביקורת ראשונה פרי עטי. בלי כל קשר לזה, אשמח לפתח כאן דיון על המארז המדובר לכל אלו שיש להם שאלות או לחילופין - משהו להגיד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הבדל של 40 שקל - את זה אני יודע, אבל חוץ מזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות את ה DEFINE R3 שלהם...יש פה עוד כאלה שרוצים לקנות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מארז שקט כמו ה182 אך קריר, וחייב להיות מארז סקסי. מתכנן OC ו-CF. ואם אפשר שהמארז יכלול מסנני אבק. תקציב קיים עד לאלפיה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש. ואני צריך לדעת כמה W מספיק לי בשביל הכרטיס מסך עברתי על כמה אתרים של חישובי הספקי Watt בשביל כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 6870 1GB DDR5 ויצא לי: שהספק מינימלי הנדרש הוא 376W והמומלץ הוא 426W האם המידע הזה נכון ? (החישוב הוא כולל המערכת כולה) אני יכול להסתפק בספק כוח של 450W?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בקשר למפרט ספק כוח: 1) יש את מסילת המתח של 12V. אני יודע שהיא מספקת מתח לרכיבים העיקריים. אבל לאלו רכיבים? כי יש גם מסילות אחרות (3.3V למשל)... מאיזו מסילה כל חלק מקבל מתח? (באמת שחיפשתי תשובה בגוגל לפני, ולא מצאתי כלום) 2) כתוב שמסילת ה12V מספקת 48 אמפר לכל וולט (+12V@48A). זה אומר שאם המעבד שלי יפעל על מתח של 1.5V למשל, הוא יקבל 72 ואט? וגם כזה הזכרונות וכו'? אשמח להסבר שאני אבין אם אני טועה... אני חדש בתחום האלקטרוניקה תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הזמנתי מחשב עם מארז Thermaltake Bach VX. העניין הוא שיש 2 סוגים: האחד בלי חלון צד והשני עם. http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/bachVX/vf4000bws.asp בחנות נאמר לי שחלון צד סופג רעשים טוב יותר ולכן עדיף לקחת אותו. 1. האם באמת הדבר נכון? האם כדאי לי לקחת את המארז עם החלון? והאם הדבר מצדיק תוספת של 70 ש"ח? 2. מה אתם אומרים על המארז באופן כללי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום לצערי נשרף לי הספק כוח, לאחר הפסקת חשמל. יש לי מחשב intel i7 950 כרטיס מסך r9 280x (מתוכנן). 6g זיכרון הארד דיסק רגיל + ssd. היה לי ספק של antec 650w. רציתי המלצה לספק כוח טוב שיחזיק את המערכת מעל הנדרש, לשינויים שאולי יהיו בעתיד. התקציב 500-600 עוד משהו, מה זה אומר ספק מודולרי, והאם אני צריך את זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-