עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by RDS,

שמעו... אני קונה מחשב חדש, והגורם האחרון שנתקעתי איתו זה מארז... אני רוצה מארז שהוא איכותי, מאוורר טוב וגם יפה... אם אתם יכולים לתת לי הצעות של גג 300 שקלים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג, והשאיפה שלי היא שהוא יהיה כמה שיותר שקט וייצבור כמה שפחות אבק. בפורום "מפרטי מחשב" המליצו לי, ובצדק, על הבאנדל: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 ואם תגידו שעדיף לי ללכת עליו, אני אלך עליו, אבל רציתי בכל-זאת לראות אם יש לכם רעיון למארז וספק(לפחות 520W, עם עדיפות ל- SeaSonic) שייעמדו בדרישות שלי, אך יוזילו את העלויות בלפחות 100 ש"ח. אוסיף רק שאני מתכוון לקנות ב- TMS, אז זה צריך להיות משהו שהם מוכרים. תודה רבה!

3. Started by spider272,

מה כבלים מוסלבים בספק עוזרת לי חוץ מסדר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. q6600 radeon 1950xt הארד דיסק 500gb 2 מאוורי 120 ושלושה מאוורי 80 אם זה יותר מידי פרטים אז סליחה ואם פחות פשוט תשאלו ואוסיף=) המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dor444,

שלום, יש ברשותי מספר אל פסקים תעשייתים. אני צריך לדעת מה מחירם, אני מבין שיש חברות, דגמים וכו' וכו'. אני צריך לדעת איזה מידע צריך בדיוק בשביל לדעת כמה הם שווים ואיך אפשר לגלות את המידע הדרוש. כמובן אחרי שאני אברר את המידע אני אשמח אם תכוונו אותי לבחור מחיר שהולם את המוצר על מנת למכור אותם ביד2. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by naknik123,

אני הולך לקנות i7 920 לוח אם ud5 או asus deluxe v2 או gigabyte extreme 6GB זיכרון HD 4890 ואני מתכנן לעשות CF בעתיד. 680W של HIPER יחזיק לי את כל זה? רשום באתר שלהם שהוא לSLI זה יחזיק גם CF? אני קונה מSKYPC אז אם הHIPER לא טוב אני צריך שתמליצו לי על ספק אחר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן. קונה מחשב לגרפיקה והרכבתי מפרט אפשר לראות את השרשור פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417861.new#new אמרו לי שהמארז והספק על הפנים בגדול ורצוי להחליף. הבעיה היא שהתקציב שלי לשנייהם ביחד הוא גג 500 שקלים ורצוי גם פחות . המומחה למפרטים המליץ לי על הספק הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_products_info.php?products_id=7802 אבל אמר שרצוי שאתייעץ פה לגבי ספק ומארז שיתאימו למפרט בתקציב. רק חשוב מאוד שתסתכלו מהחלקים שיש בחנות zigzag2000.co.il כי משם אני קונה את כל המחשב. אחרי שאסגור את הפינה של הספק כוח והמארז המפרט שלי מוכן =) תודה רבה. המפרט כמו שהוא לפני החלפה של הספק והמארז: מעבד Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - TRAY -1463 זיכרון OCZ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EzE126,

אני צריך ספק שיחזיק מערכת עריכה. תקציב עד 300 ש"ח. מפרט: מעבד E6400 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 זיכרון Geil 1GBx2 667Mhz כ.מסך Powercolor ATI X1950 pro Extreme דיסק קשיח WD2500YS 16MB צורב LG gsa-h22nk מארז Hec 6920 המליצו לי על ה-hec 400TRT ועל ה-FSP 350-60GLN מה עדיף? ל-FSP יש יעילות של מעל ל-85% בעומס מלא לעומת 70% ב-Hec באתר של Powercolor כתוב שצריך מינימום 350W לסידרת 1900 מה לבחור?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ally1989,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך Gigabyte GV-R465OC-1GI Radeon HD 4650 למיטב ידיעתי הוא צריך ספק כח של לפחות 450W כרגע יש לי של 300W שיהיה מחברה טובה ולא יותר מידיי רועש הטווח מחירים שלי עד 400 ש"ח עדיף כמה שפחות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום רב, המפרט נתון בצד... על הספק שלי ספציפית לא מצאתי נתונים מדוייקים ,ורק על "קרובים" שלו... אני יודע שהוא לא הכי איכותי ולכן אני קצת חושש... כמו כן אני יודע שהפרטים המדיוקים של 8800gt עדיין לא ידועים ולכן אני משער שהוא מתנהג כמו 8800gts 320. ואם הוא כן יחזיק, מה בדבר oc? תודה לכל המומחים.

11. אני קונה עכשיו מחשב חדש. ואני צריך לדעת כמה W מספיק לי בשביל הכרטיס מסך עברתי על כמה אתרים של חישובי הספקי Watt בשביל כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 6870 1GB DDR5 ויצא לי: שהספק מינימלי הנדרש הוא 376W והמומלץ הוא 426W האם המידע הזה נכון ? (החישוב הוא כולל המערכת כולה) אני יכול להסתפק בספק כוח של 450W?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by popop,

אני רוצה לקנות אל פסק שייגן על המחשב מנפילות מתח כדי שלא ילכו רכיבים חשובים כמו לוח אם וכו' וגם שייתן לי מספיק זמן לסגוראת המחשב כמו שצריך עד שהחשמל יחזור. האם אל פסק APC BK500 מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום וברכה, איך אני מגיע לנקודה אופטימלית במיקום כל כבל וכבל (כאלה שפנויים וכאלה שלא פנויים) בספק? יש לי מלא כבלים בספק וזה סתם מפריע לזרימת האוויר במארז. לצורך העניין יש לי מארז Rosewill Destroyer וספק Seasonic S12II 620W.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מארז Cooler Master Elite 334, יחידות 1 Gigabyte GA-EP43-S3L - Intel P43 Chipset, יחידות 1 מעבד Intel Dual Core E6750 Tray, יחידות 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI, יחידות 1 כונן קשיח Samsung 320GB 16MB-Cache S-ATA HD321, יחידות 1 כונן תקליטורים LG DVD RW X22 S-ATA Black GH22N-S40, יחידות 1 2048 G SKILL DDR800 ספק כח Enermax Tomahawk 405W

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זה כבל של 4 ריבועים כאלה לבנים...אפשר לקנות מאריך או משהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

זהו הגעתי להחלטה סופית המפרט שלי בחתימה, הספק הוא OCZ SXS 500W שהחזיק את המפרט בלי בעיות צריך להחזיק את הדברים הבאים: מה שמשתנה זה הלוח, המעבד והכרטיס מסך מעבד : Phenom II X6 1075T לוח : Gigabyte MA770-UD3 כרטיס מסך : SHAPPIRE HD6950 2GB הדבר היחידי שמפחיד אותי פה זה המעבד, כי הבנתי שעם הכרטיס מסך לא תיהיה לספק בעיה. לא מתוכנן אוברקלוק ו/או שינוי מתחים של הכרטיס מסך/מעבד. האם יש לי אור ירוק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by giler472,

שלום אני רוצה לקנות השבוע את המארז cooler master SNIPER רציתי לשאול איך הוא מבחינת רעש וקירור יש לו פילטרים נגד אבק ? האם הוא מתאים ללוח אם gigabyte p55 ud3

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by abo,

שלום לכולם ותודה מראש על הניסיון לעזור... והבעיה היא כזאת- אם יש לי מארז עומד , מה אני צריך לעשות בששביל להשכיב אותו? אני צריך לשנות מיקומים של דברים? זה יפגע בביצועים? זה יהרוס אותו? הוא יקרוס? אני הולך לקנות מחשב חדש: לוח אם M2NPV-VM מעבד AM2 3800 X2 D.C. זכרון 1GB 667MHZ דיסק קשיח WD 160 GB ויש לי מקום רק למארז שוכב, אבל אני לא יודע איזה מארז שוכב יתאים לצעצוע החדש שלי, ככה שאני חושב לקנות מארז עומד ופשוט להשכיב אותו... חג שמח וכשר בינתיים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ShAkRa,

מישהו יודע מתי הוא יצא וכמה הוא יעלה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rjjb7,

מה המחיר הכי זול בשוק לספק (עדיף ספק זעיר המתאים לHTPC) עם חיבור חשמל של SATA? נתונים על הספק השרוף: mega power switching power supply input(47Hz-63Hz): 90~264Vac/6.3A~3.15A model: SH250A8H+APEC+EMI האם ישנה דרך להשתמש בספר אחר שיש לי והוא בלי חיבור SATA ולהפעיל על ידו את המחשב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by sashaefi,

אתמול לקחתי WD2500KS ואני מפחד שהספק שלי יעשה בעיות.אני חושב שהספק גנרי אבל עד היום(שנתיים)הוא לא עשה בעיות כשיש עליו WD1200JB,ASROCK775V88 ATI RADEON9200 128MB DVI INTEL P-4 3GHZ S775 1גיגה RAM ו3 כוננים אופטיים.בדקתי בEVEREST את המתח בערוץ של 12V והוא קופץ בין 11.45 ל11.8 הנה תמונה> נ.ב.כל מה שידוע לי על הספק זה מה שרשום בקבלה:מארז ATX FOR P4/AMD ומחירו היה 156 שקלים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by n00kie,

כתוב שהוא מעביר 14 AMPS ב12V1+ ו15 AMPS ב12V2+ זה אומר שהוא מעביר 29 ב12+? או במילים אחרות, הוא יחזיק לי 512 GTS 250?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שבת שלום. מקווה שהשאלה נשאלה בפורום הנכון. מחזיק מחשב גיימרים יקר, עם ספק איכותי של CORSAIR 750, בשבוע האחרון יש אצלנו הפסקות חשמל מרובות והבעיה תסתדר רק בעוד כשבוע. השאלה היא האם באמת יכול להיגרם נזק במהלך השבוע וחייב לקנות אל-פסק או שאפשר להסתדר ככה שבוע+- (מדובר בבערך 2 הפסקות ביום בממוצע). תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elad the master,

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2973 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 זאת אותה סדרה ? עוד שאלה: (טי אמ אס חנות מאוד מעניינת) http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2979 מה ההספק שלו ? לא מצאתי אותו באתר של FSP. אל תנסו לחפש דרך חיפוש,צריך ידני לעבור על הרשימות של הספקים..אני בכל מקרה לא מצאתי משו כזה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by teasider,

שלום לכולם! הכוונה שלי היא .. האם יש ספק שיכול להגן על המחשב שלי מנפילות מתח מרובות ואפילו מהפסקת חשמל? אני לא מתכוון ל UPS שישאיר את המחשב דלוק.. אלא משהו שיגן אליו מכל מכות החשמל האלו. תודה מראש לכל המתייחסים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.