ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?uin=15997 מחיר 625שח כרגע אני על ספק 500W שלפעמים לא עובד! מפרט: Gigabyte Z77X-D3H Corsair 2x2GB XMS3 Dual Channel ino3d gtx 470 Chieftec GPS-550AB A 550W ssd Samsung 840 Series samsung hd503hi 500gb כרטיס קול כרטיס TV ושאהר ירקות.. תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול לקחתי WD2500KS ואני מפחד שהספק שלי יעשה בעיות.אני חושב שהספק גנרי אבל עד היום(שנתיים)הוא לא עשה בעיות כשיש עליו WD1200JB,ASROCK775V88 ATI RADEON9200 128MB DVI INTEL P-4 3GHZ S775 1גיגה RAM ו3 כוננים אופטיים.בדקתי בEVEREST את המתח בערוץ של 12V והוא קופץ בין 11.45 ל11.8 הנה תמונה> נ.ב.כל מה שידוע לי על הספק זה מה שרשום בקבלה:מארז ATX FOR P4/AMD ומחירו היה 156 שקלים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק חיצוני למסך LCD של סמסונג? המאפיינים: 14 וולט 3 אפמר. ניסיתי את המטענים האוניברסלים של מחשבים ניידים אבל אין להם 14V! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק מערכת עריכה. תקציב עד 300 ש"ח. מפרט: מעבד E6400 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 זיכרון Geil 1GBx2 667Mhz כ.מסך Powercolor ATI X1950 pro Extreme דיסק קשיח WD2500YS 16MB צורב LG gsa-h22nk מארז Hec 6920 המליצו לי על ה-hec 400TRT ועל ה-FSP 350-60GLN מה עדיף? ל-FSP יש יעילות של מעל ל-85% בעומס מלא לעומת 70% ב-Hec באתר של Powercolor כתוב שצריך מינימום 350W לסידרת 1900 מה לבחור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז ראשון: * מאוורר טוב * ספק למטה * USB 3.0 * שקט (7/10), שלא יפריע לשינה ובמהלך עבודה (גלישה\תכני HD). * חלק עליון חלק, שיהיה אפשר לשים מעליו משהו (סגנון CM 690/590) לא מפריע החורים של יציאת אוויר, העיקר בלי ידיות למיניהם. * רצוי פלטרים * רצוי כפתור ריסט תקציב עד 400 ש"ח מארז שני: *מאוורר טוב * שקט (6/10) * פנל עם יציאות USB בקידמת המארז בחלק העליון. (לדוגמא ELITE 370). תקציב עד 300 ש"ח רצוי לחסוך. למארז הראשון אני הסתכלתי לכיוון 690 ביסיק, אבל חסר לי שם USB 3.0. למארז השני הסתכלתי לכיוון ELITE 370 אבל הפח שם מאוד דק. אשמח לדעת על אלטרנטיבות. נ.ב עם דרושה חריגה בתקציב שתשנה משמעותית את רמת המארז הראשון אני פתוח להצעות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך אל פסק. ויש לי כמה שאלות לגבי זה : 1) כמה דבר כזה אמור לעלות היום ? 2) יש הצעות איזה לקנות ? אשמח לתשובה, אני בינתיים בלי כי שלי מת. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן להזמין כ. מסך חדש (gtx 650 ti oc)ובעקבות זאת גם ספק כח חדש. (ספק כח למחשב SeaSonic S12II-520 Bronze Retail) ומארז (ZALMAN Z9 OR ANTEC NSK6582B ) ברשותי כרגע מעבד אינטל core 2 duo e7500 ולוח אם Intel® Desktop Board DG41RQ . האם הרכיבים החדשים שאני מתכוון לרכוש יתאימו לרכיבים הישנים? מבחינת חיבורי חשמל למעבד ולכרטיס. האם הייתם ממליצים על מארז/ספק/כ. מסך שונים (באותו תקציב)? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להחלפת מאוורר רועש במארז Compucase ישן , צריך מאוורר שקט ואמין - תקציב עד 50 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מדבר מבחינת איכות או שם של חברה הכוונה שכאשר אני נגש לחנות מה אני אמור לחפש/לומר למוכר, אני צריך לדעת את המפרט של המחשב? צריכת החשמל שלו? במידה וכן איך אני מוציא את המידע הזה (מצטער על השאלה הנובית)? עריכה: אני יודע שהספק כוח שלי זה ANTEC 550W בRSM המליצו לי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2106 אבל זה נראה לי קצת יקר, אני לא צריך משהו מטורף, השאלה אם זה אכן מה שכדאי או שזה מוגזם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני שוקל להחליף את המארז של המחשב שלי למארז HTPC, משהו שהוא הולך לשמש כסוג של HTPC וגם מבחינת המקום בסלון אני מעדיף אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ראיתי שיש מארזים באזור 300 שח וזה הכיוון בעקרון המפרט שלי הוא: Sparkle GeForce 9400 GT Series - SF-PX94GT512D3-HP Passive לוח אם: Asus M2NPV-VM בלוח יש יציאת DVI ויציאת HDTV OUT קומפוננט מעבד: AMD Athlon 64 3500+ זיכרון: 2GB למחשב מחוברים 3 הארדיסקים וצורב DVD, כרטיס המסך וכרטיס סאונד מסוג SB AUDIGY ספק MUSTIFF 550W בנתיים מה שמצאתי בחיפוש הוא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=519 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=1442 חשוב שיהיה מארז שוכב, היום זה רק מארזי HTPC? אתם חושבים שאפשר למצוא משהו נורמלי …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם עדיף למחשב חדש? מבחינת זרימת אוויר ואיכות, P120 עם שלושה מאוררים 120 בצד intake
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז הבחירה היא בין אלה (לכולם אותו ספק ככה שמה שמשנה הוא המארז): CoolerMaster Centurion 6 + FSP Raider 650W Fractal Design Core 3000 USB3.0 + FSP Raider 650W IPPON Gaming Beast chassis USB3.0 Black + FSP Raider 650W Ippon B1010 + FSP Raider 650W NZXT H230 Glossy Black + FSP Raider 650W אני מבקש שגם תסבירו למה ושגם אם הגיבו את מה שאתם חושבים תחזקו כי אני ממש לא יודע מה לבחור.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בין גודל לוח האם לתאימות למארז בגודל אחר? תודה וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להסתפק ב Advice PRPC 650?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי ספק בטוח במינימום מחיר ל Q6600 + 9600GSO. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב והייתי רוצה שהוא יהיה מורכב בתוך מארז מאוורר שמתאים לטמפרטורות הגבוהות שיש בקיץ הישראלי. כרגע אני רואה שממליצים בפורום על FRACTAL R3\R4 אבל לפי מה שקראתי אז האוורור שלו לא הכי טוב ובמאמץ טמפ' המערכת יכולה להגיע אפילו עד 60 מעלות. במחשב הנוכחי שלי יש את המארז COOLERMASTER 690 שאני די מרוצה ממנו והייתי שוקל לקנות את הגרסה החדשה שלו אך המארז עולה כמעט 600 שח. אני צריך שבמארז תהיה יציאה מקדימה של USB3, לגבי רמת השקט אז אפשר ברמת המארז הנוכחי שלי. המלצות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שמוכרים את ספקי הכח של chieftec במחירים סבירים ב KSP. הסתכלתי באתר והנת' שלהם נראים סבירים ומעלה. האם מישהו פה יכול לחוות את דעתו על הספקים שלהם? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני בדיוק שוקל קניית מחשב חדש ואני מאוד מרוצה מהמארז שלי. יש לי מארז HEC 6A19B שאני שוקל להשתמש בו למחשב החדש (גם מטעמי נוחות וגם משיקולים כספיים) כרגע מחובר למארז לוח אם GA-965P-DS3 שהוא עד כמה שאני מבין בתצורת ATX. אני שוקל קניית לוח האם שממליצים עליו במפרטי מחשב "GA-H81M-HD3" שעד כמה שאני מבין הוא בתצורת mATX. האם מישהו יודע לגבי תאימות של המארז הזה ללוח mATX? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובהזמנה ביקשתי ספק של 500W. כשהגעתי הבייתה ראיתי שנתנו לי ספק 300W של HEC, אז דיברתי איתם וזו התשובה שנתנו לי: הספק W300 של חברת HEC שהותקן במחשב שלך שווה ערך לספק 600 וואט בשוק שלנו קיימים שני סוגי ספקי כוח 1. ספקים שמציינים PIK POWER (בדרך כלל של היצרנים הסינים הזולים ) רשום עליהם 500 600 וואט אבל רק ברמה של פיק פאואר יכולת עמידה של דקה במתח מקסימלי. ספקים אלה עלותם כ20$ מקסימום - הם שווי ערך ל225 וואט בtrue power 2. ספקי TRUE POWER ספקים שמראים את ההספק האמיתי שלהם שבהם הם יכולים להתמיד לאורך זמן , אלה ספקי מותג של יצרנים איכותיים ומוכרים כמו HEC THERMALTEC RADIMAX ועוד יש להם שלוש שנות אחריות והם מבטיחים אספת חשמל בתצרוכת סדירה ששומרים על אורך חיי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים , יש לי מחשב כמעט שנה. הוא ממש סבבה ואני מאוד מרוצה אני שומר עליו מנקה אבק, סירקולצית אויר טובה טמפרטורות טובות הכל. שמתי לב שהמחשב עושה רעשים לאחרונה וכשפתחתי את המארז הרעש מגיע מהספק כוח. יש לי ספק ezcool 450w הדבקתי עליו מגבת מאולתרת באזורים שהוא נוגע במתכת של המארז כדי שיהיה פחות חיכוך ויש קצת שיפור אבל כל כמה זמן הוא מתחיל שוב לעשות רעשים לא נעימים בכלל ומפריעים ביותר. שמתי לב שכשיש את הרעשים אם אני מזיז אותו קצת, כלומר מפעיל קצת לחץ למעלה או לצד זה משתנה מפעם לפעם הרעש מפסיק. הברגים שמחזיקים אותו סגורים היטב והוא יושב מאוד יציב, הצורה שאני מזיז אותו זה רק להפעיל עליו קצת לחץ ולא באמת מצליח להזיז אותו פיזית יותר מדי. איך אני מפסיק את הרעשים?…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז אני מקווה שאין בעיה בשרשור שפתחתי... רציתי להתייעץ עם חברי הפורום בנוגע להגנה מפני קפיצות חשמל,לאחר שחוויתי חוויה לא נעימה עם ספק למחשב בשווי 600 שקל שפשוט הלך לעולמו מקפיצה בחשמל.... לאחר החוויה הלא נעימה החלטתי לעשות משהו בנידון ולקנות מוצר שיגן על מוצרי החשמל ברשותי...שידועים כמוצרי חשמל עדינים ויקרים.... אז שאלתי בכללית היא מה עדיף יותר? אל פסק או מגן ברקים פשוט? ואם אפשר לשלב גם וגם אז איפה כדאי יותר להשקיע...? יש לי עמדת חשמל אחת שמחובר אליה המחשב וכל הציוד ההיקפי שלו... ועוד עמדת חשמל שמחובר אליה טלוייזית lcd ,אקסבוקס,מקרן קול וממיר של יס..... אשמח לעזרה והמלצות מחברי הפורום פה.... תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי בכמה מחשבי dell בעבודה שיש חיבור sata בקידמת המארז החיבור אינו esata אלא sata רגיל + חיבור חשמל איפה אפשר לקנות כזה דבר למארז ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, למשפחה די מעוטת יכולת שסופרת כל שקל נשרף הספק הג'נרי שהיה להם במחשב בגלל איזה קפיצת חשמל או משהו כזה. לפני שהם קונים עוד אחד ג'נרי ב-60 ש"ח, רציתי לדעת מה הספק הכי זול שלא נחשב ג'נרי. יש להם איזה P4 ישן עם כ. מסך מאוד בסיסי (אולי אפילו O/B) ככה שלא נראה לי שיש דרישות מאוד גבוהות מהספק בכל מקרה. (חוץ מהדרישה שלא יתפחם כל פעם שהחשמל מגהק) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-