עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by naknik123,

אני הולך לקנות i7 920 לוח אם ud5 או asus deluxe v2 או gigabyte extreme 6GB זיכרון HD 4890 ואני מתכנן לעשות CF בעתיד. 680W של HIPER יחזיק לי את כל זה? רשום באתר שלהם שהוא לSLI זה יחזיק גם CF? אני קונה מSKYPC אז אם הHIPER לא טוב אני צריך שתמליצו לי על ספק אחר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הלינק להודעה: http://www.seasonic.com/new/twevent20100525.htm ויש כבר תמונות של ה 400W וה 460W. שניהם פסיבים (לא מפתיע בהתחשב בכך שה 650 וה 750 X עובדים ללא מאוורר עד 20% מאמץ) עם תג יעילות מוזהב (יעילות 87% ומעלה), ומסילת 12V מכובדת להספקים כאלו (38A ו33A בהתאמה). הנחיתה בשוק אמורה להיות בסוף הקיץ. לינק לכתבה: http://translate.google.co.uk/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.pcgameshardware.de%2Faid%2C750006%2FSeasonic-stellt-passive-X-Series-Modelle-mit-400-und-460-Watt-und-80-Plus-Gold-vor%2FNetzteil%2FNews%2F&sl=auto&tl=en עכשיו צריך לקוות שהמחיר לא יהיה שחיטה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofird,

מחפש קומבינציה למחשב חדש שאני מרכיב: מארז אסתטי + ספק באיזור ה500-600 ש"ח חשוב לי שהספק יוכל לסחוב חומרה חזקה (שיהיה באיזור ה400W+) לגבי המארז....הוא איתי, צמוד למיטה, אז כדאי לו להיות שקט :-) מה המלצתם? חו. מהSILENTIUM?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by makakit,

אני מעוניינת לקנות מחשב עד עכשיו חשבתי לקחת את האורורה 3D והליברטי 400. הבעיה היא שאני מעדיפה לקנות מזיגזג ולא מסקיי פי סי. אם אני אקנה מזיגזג אני אקנה את ה CM 534 ואת ה ACE 480 של HEC. האם כדאי לי להתפשר? האם יש שילוב יותר טוב של ספק ומארז בזיגזג?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני קונה עכשיו מחשב חדש. ואני צריך לדעת כמה W מספיק לי בשביל הכרטיס מסך עברתי על כמה אתרים של חישובי הספקי Watt בשביל כרטיס מסך מסוג Sapphire Radeon HD 6870 1GB DDR5 ויצא לי: שהספק מינימלי הנדרש הוא 376W והמומלץ הוא 426W האם המידע הזה נכון ? (החישוב הוא כולל המערכת כולה) אני יכול להסתפק בספק כוח של 450W?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by norm,

אני מחפש מארז איכותי, שקט ומאוורר, שהחיבורים הקדמיים יהיו למעלה. מתלבט בין שני המארזים בכותרת ואשמח לשמוע מה ההבדלים המרכזיים ביניהם ולקבל המלצות על מארזים נוספים עד 500 שח ברמה דומה. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. q6600 radeon 1950xt הארד דיסק 500gb 2 מאוורי 120 ושלושה מאוורי 80 אם זה יותר מידי פרטים אז סליחה ואם פחות פשוט תשאלו ואוסיף=) המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tomererez,

תקשיבו אני צריך מארז שיספק לי את הצרכים האלה: שיהיה שקט, לא חייב סופר שקט אבל אתם יודעים שקט.. שתהיה לו זרימת אוויר טובה והכי חשוב, וזה באמת חשוב שיהיה אלגנטי ויפה, אני שם אותו במקום אלגנטי ומסוגנן אני לא רוצה להכניס לשם איזה מארז שנראה כמו Coolermaster HAF 932 או משהו בסגנון.. אני חשבתי אולי על NZXT Tempest Evo, אבל חלק אמרו לי שהוא לא משהו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ilay22,

בחסות החמסין נשרף לי הספק, ואם כבר אז אני אעשה הכנה לשידרוג המתקרב ל 4870 שאר המערכת מופיעה בצד (מחליף את ה X1950P), יש רק תוספת של עוד הארד דיסק של 500GB אין תוכניות לOC אבל כן למערכת קירור יותר טובה.. :'(

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by erez1,

היי, אני בונה מחשב שמיועד להיות בסלון וחשבתי לשים את הרכיבים בתוך תא במזנון, לחבר בינהם ולהצמיד אותם למדף. התא מרווח ויש בו כבר מאווררים (בגלל ציוד אלקטרוני שהיה נמצא בו). נשמע לכם תקין? מה לדעתכם החסרונות בלעשות דבר כזה? אני חשבתי למשל על כך שהוא יכול להתמלא ביותר אבק מאשר אם היה בתוך מארז

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by uri_ba,

מת לי אתמול ספק הכוח (או לפחות אני חושד שהספק הוא שמת). בגלל שגם ככה תיכננתי להחליף את הספק בראש השנה, החלטתי להקדים קצת את הלו"ז המחשב שלי כרגע בן 4 שנים, עם Q6600, שלושה דיסקים קשיחים, GTX570 והמון ציוד USB שאוכל מתח (מסכים חיצוניים) וסחב עם enermax liberty 500W בכל מקרה, בעוד כחצי שנה אני מתכנן להחליף את הליבה של מחשב לI7 דור 3 (לכשיצא). ולשמור לי את האופציה לעבור לSLI (מה שכנראה לא יקרה לעולם) חשבתי לקנות את הסיסוניק X850 לצורך הרחבות עתידיות, אבל ירדתי מזה, כי זה אובר קיל היסטרי. ראיתי שהם הוציאו את ה760 החדש, אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום (ולהשאר שבוע בלי מחשב למשחקים זה לא לעניין מבחינתי) את הX660 יש במלאי. אני יודע בוודאות שהוא לתצורת המחשב הנוכחית. לא בטוח אבל …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום הזמנתי מחשב חדש ואני עדיין מתלבט באיזה מארז לבחור מה חזק יותר מה עמיד יותר מה שקט יותר? (יש שם מחשב אחד עם מאוור 25 ס"מ בצד, זה אמור לעשות בעיות? ואם הוא מתקלקל יש סיפור להשיג חדש?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1921&products_id=16348 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862_2193&products_id=10010 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2487&products_id=17424 איזה כדאי? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ezman,

שלום לכולם ברשותי מחשב משחקים: I7-2600K OC 4.5 8 GB עם כרטיס 570GTX הספק שהיה ברשותי הוא ה ANTEC-HCG-620W הספק התקלקל וכיוון שליבואן אין את הדגם שהיה הוא מציע לי לבחור בין שתי חלופות: ANTEC EARTH WATS 650 או COUGAR 760W אשמח לשמוע דעתכם, וגם במה שונה ANTEC החדש מהישן במה הוא פחות\יותר טוב תודה לעונים !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by haims84,

שלום אנשים טובים, לפני מספר חודשים קניתי את האל פסק הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593302 כשלצערי אחרי 3 חודשים הוא החזיר נשמתו לבורא, ועכשיו אני חושב ללכת להחזיר אותו ואולי לקחת אחד חזק יותר... מלכתחילה הייתי מאוד מאוכזב ממנו, שמעתי הרבה דברים טובים על החברה הזו לאל-פסק, אבל כל דבר במכשיר הזה צעק חינמי מרגע שפתחתי אותו. החוטים שמגיעים איתו קצרים בצורה דבילית, החיבורים מאחורה עדינים בצורה לא הגיונית, הדיסק שמגיע איתו נראה כאילו הוא מכוון למערכת הפעלה WIN 95' בקיצור אכזבה ... בכל מקרה המפרט שלי הוא כלדקמן - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל6970 ספק 550W של HEC או WIN או משהו כזה COOLER M…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MisterB,

שלום לכם. קראתי לא מעט אשכולות בנושא והוא נראה הרבה יותר מורכב ממה שחשבתי בהתחלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אל פסק שיתאים למערכת שלי. מדובר במחשב לצרכי עבודה גרפית \ גיימינג: מעבד: Intel I7 3770K קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 Rev B לוח אם: MSI Z77A-G43 מארז: Fractal Define R3 ספק: Seasonic 620W A. PFC Modular +80 קשיח 1: Seagate 1TB Spinpoint F3 קשיח 2: Crucial 128G Marvell M4 SSD כ.מ: Gigabyte 670GTX OC זכרונות: GSkill Ripjaw X 16G 4x4 בנוסף לשני מסכי LCD בגודל 22-24 אינץ' (אני מניח שרק אחד צריך להיות מחובר ל-UPS). היות והספק הוא Active PFC הבנתי שעלי לבחור UPS המספק גל סינוס. מעיון קצר הגעתי למכשיר הזה: http://ksp.co.il/?uin=13657 האם הוא יתאים \ האם הוא מומלץ? יש לכם…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. צריכים להרכיב לי אותו עכשיו יש לי כמה שאלות זה נכון או שאני מדמיין שאין למארז הזה כונן דיסקטים ? או שיש לו ואני לא רואה כי פשוט שאני מתקין תווינדוס בהתחלה הוא מבקש דיסקיט ללוח אם בלי זה אי אפשר להתקין תווינדוס אז מה עושים במצב כזה? למה תמיד שאני מפרט ואני צרי להתקין תווינדוס מי התחלה הוא צריך לזהות תSATA ניראה לי אז הוא מבקש דיסקט של הלוח אם אם .... יש לי תדיסק של הלוח אם אבל במארז החדש לא ניראה לי שיש דיסקטים... למארז הזה יש לד למטה ? יענו מדליק עור כזה?? יש אפשר לכבות להפעיל אותו או שהוא תמיד דולק ? מה שלא בסדר במארז קודם כול הוא יפהההה חבל על הזמן אבל יש לו חורים כאלו חורים קטנים קטנים כאלו עכשיו עם נכנס לכלוך אז קשה לנקות כי זה נתקע בתוך החור ... נכון למארז יש מסננ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by TheDiesel,

שלום ברשותי ספק EZCool אני נתקל בכמה תופעות כמו ניצוצות ופיצוצונים קטנים כשאני נוגע בכבל החשמל הראשי(בראש הכבל) וכשאני נוגע נגיעה קטנה בכבל המחשב מתכבה באחד מהדיונים פה בפורום הבנתי שהספק הזה הוא ספק גנרי ושבעבר הופיעו פה הודעות עם בעיות שהספקים מהסוג הזה עשו רציתי לקבל רעיונות לספק חדש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by katkato,

יש לי את הספק הזה מלפני שנתיים השאלה שלי אם הוא יצליח להחזיק את המפרט הבא Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray H57M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H57, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 ו GTX 260 שישאר מהמחשב הישן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by rank,

אני צריך המלצה לספק של לפחות 700W במחיר זול (בערך 400 שקל ) ברמה של CROSAIR TX750W

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המארז החדש, שמתווסף לסדרת מארזי ה-GX המוכרים של החברה, מגיע עם תמיכה בכרטיסי מסך ענקיים ועם נוחות שתתקשו למצוא באותה רמת מחירים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%94-gx300-%d7%a9%d7%9c-antec-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%90-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%91-300-%d7%a9%d7%97/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by bbking,

שלום לכם אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח ומארז למחשב חדש המפרט הוא מעבד i7-4960x לוח אם asus x79 deluxe והשאר לא קשור לכן אני לא מביא תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asilbob,

CM690 - ANTEC 300 מה האבדלים בין המארזים האלו ? אני יודע שCM690 נחשב ליותר איכותי אבל אין תמארז הזה בחנות שאני רוצה לקנות. מה האבדל בין המארזים האלו מבחינת הכול -שקט -נוחות -איכות המארז -צפוי המארז מה האבדלים בין החומרים של המארז.... אני שואל את כול זה מי הסיבה שפשוט רציתי לקנות תCM690 ועכשיו בגלל שאין אותו אני רוצה לדעת עד כמה נחות הא ANTEC 300 עם בכלל ...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, ה-HAF 932 שלי הוא מערבולת אויר אחת גדולה של אבק. יש משהו מומלץ שמגיע עם פילטרים שאפשר להכניס בו בקלות גם שני MSI LIGHTNING 7970 וקירור מעבד של נוקטואה בלי יותר מדי בעיות או שבירת אצבעות? תודה, X

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים