עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. חוץ מהמחיר כמובן, מה ההבדלים ? ה 600W לא באמת מספק 600W ? מי מהם הכי שקט ? והאם כולם יחזיקו בלי בעיה מעכת של E8400 עם HD4870 ? Coolermaster Silent M Pro 600W Modular 40A @ 12V Corsair 550VX 41A @ 12V SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nafroman,

שלום לכולם, האם נכון שאל-פסק מדגם prv-850 של חברת advice אינו מתאים למחשבים עם ספק ACTIVE PFC ?? יש ברשותי ספק שכזה של חברת CORSAIR, והמוכר בחנות טוען שהוא אינו מתאים לאל-פסק, אם מישהו שמבין בחשמל יכול לאשר/לשלולל לי את הסוגיה זה יהיה נפלא, תודה מראש. כמוכן מה דעתם על אל-פסק של חברת גאמטרוניק מדגם smart compact 750VA (אמין,לא מאין, כדאי לא כדאי ) ...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by stormrider,

שלום. אני מעוניין לדעת איזה הספק מומלץ למפרט הזה: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 SAMSUNG DDR3 8GB 1600 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3 בנוסף לעוד הארד דיסק hitachi 1T, כונן אופטי LG ועוד 2 סטיקים של זיכרון DDR3 1600 (ארבע ג'יגה ביחד) חשבתי על מארז+ספק הזה אבל נאמר לי שייתכן וזה לא יספיק. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amir69,

איזה מארז להביא עד 500 שקל מskypc חשבתי להביא אפולו ולהוסיף לו מאורר מקדימה 120 אבל לא יודע אם יש לכם הצעות אחרות תגידו ויכנס אליו כ.מסך hd 3870x2 של gecube? עריכה:שיניתי תקציב ל500 אבלל לא יותר מזה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shark1011,

יש לי ספק של SS 550W (מפרט בצד) האם הוא יוכל להחזיק מערך של שני 4850? או שזה כבר יהיה ממש למתוח אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, קניתי מחשב חדש ,וקיבלתי אל פסק ישן ששייך לחבר , השאלה שלי היא אם כדאי לי להשתמש באל פסק?והאם זה הכרחי על מנת למנוע קצרים? או שמה חיבור האל פסק עצמו למחשב עלול לגרום לקצר? האם כל אל פסק מתאים לכל מחשב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by maoros,

המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למחשב הנוכחי שלי יש מארז CM690 ואני רוצה שבמחשב החדש יהיה לי מארז ברמת שקט זהה. אני לא רוצה שהמארז יהיה יקר. אם יש מארז ברמת שקט כמו של ה-CM690 ובמחיר של עד 400 שקלים, אשמח לשמוע. אם אין אלך על ה-Fractal Design R3 בלית ברירה למרות שהוא מארז יקר. חשוב לי בנוסף לציין שהמחשב יעבוד 24/7 והוא נמצא קרוב מאוד למיטה שלי לצד הראש ובגלל זה השקט חשוב. בנוסף חשוב לי לציין שהמחשב הנוכחי עם OC ויש בו משהו 9 מאוררים כולל הכל וה-CM690 הוכיח את רמת השקט שלו, פשוט אני לא רוצה אחד זהה כי הוא די קשה לניקוי מבחוץ בד״כ בגלל שהוא מחורר כזה. במחשב החדש אני לא מתכנן לעשות OC שכך כמות המאוררים פוחתת.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by איש הפלדה2,

שלום לכולם! רציתי בבקשה המלצה למארז שחור, שקט, מבריק, בלי ספק, ובלי חלון. רציתי לקנות סופרנו DX של TT, אבל אין בארץ ולא יהיה ניתן להשיג אותו בלי חלון, לכן אני מחפש משהו אחר אם מישהו יכול להמליץ, אודה לו מאוד. אני מחפש משהו שיהיה חזק, שיוכל להחזיק גם ספק כוח כבד כמו של קורסאייר ששוקל קילו וחצי, קניתי אותו מהמלצה פה בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג ב"ה. תודה שוב לכולם!

12. Started by Skipper,

שלום, אני שי, ואני חדש בעסקי המודינג, חיפשתי קצת במחסן שלי וגיליתי שם כמה רכיבים, אחד מהם היה לוח אם מאאאאוד ישן של ATI עם כרטיס מסך מובנה של 32M, מעבד AMD ATHLON 1.67Mhz וכו', כמו כן יש לי שני ספקים, וזו הבעיה; אחד מהם עם קונקטור לחיבור חשמל ללוח אם, לשני משום מה אין את החיבור לחשמל של הלוח אם אז איך אני מחבר את השני ללוח אם? דגם הספק:ULTRA PS-230W. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by natgun0,

הספק Corsair VS650 650W לוח אם : Asus B85M-G LGA1150 זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz מעבד : intel i5 4570 3.2Ghz כרטיס מסך :MSI Radeon R9 270X GAMING OC 2GB בנוסף לכך הארד דיסק 1 ,ו 4 מאווררים. תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ראשית, הנה השירשור שלי בפורום מפרטים למי שרוצה ללמוד יותר על מה המפרט שביקשתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.0 והנה הטופס (לא סופי) : http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w (אני כנראה אחליף ל-GTX660 וקשיח 2TB, וכמובן שהמארז עדיין לא ידוע) ------------------ אני צריך מארז בגובה של עד 42 ס"מ (פה הבעיה) רוחב של עד 23 ס"מ (לא בעיה) כדי שהוא יכנס ל"חור" של הספרייה. אני מצרף תמונה של המארז הנוכחי שלי במיקום שלו בספרייה כדי שתבינו על מה מדובר. http://i49.tinypic.com/2v85m38.jpg לא משנה לי איך המארז נראה, העיקר שיתאים לגודל ושהוא מומלץ מבחינת האיכות שלו. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Zimer,

שלום, יש ברשותי 2 מחשבים ומדי פעם בחורף יש קפיוצת של פחות משנייה שפשוט דופקות ריטסרט למחשב, וגם יש לפעמים כאלו שמכבות את המחשב אבל הנורה אומרת שהוא כאילו דלוק. בכל מקרה אני צריך אל פסק, לשתי המחשבים, אם ההפרש לא משמעותי במחיר אז גם למסכים זה יהיה טוב, 2 מסכים CRT 17". בעקרון אם אני לא טועה הספקים של המחשבים שתיהם הם 450W ג'נריים, מחשב אחד הוא P4 2.6 והשני P4 1.7. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LiorZi,

מחפש ספק מתאים למערכת הבאה: מעבד : INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון : KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 כרטיס מסך : GIGABYTE ATI Radeon HD 4890 - 1GB GDDR5 - GV-R489-1GH-B דיסק קשיח : SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די : SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK לא מתכנן לעשות OC או לשדרג משהו באופן חריג. אם אפשר להציע כמה וואט פחות או יותר אני יצטרך ולהמליץ על חברה טובה... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by KingYes,

לאחרונה רכשתי עבור ההורים שלי מחשב חדש.. הספק הוא למעשה 600W, אבל מה שכן במארז, יוצא ממנו כמין כבל כחול (נראה שזה הצד הראשי שלו מחובר למאוורר האחורי), וזה למעשה חיבור USB. למה הדבר הזה? האם לא כל המאווררים נמצאים על הספק? אם לא, אז זה אומר שאני צריך "לבזבז" חיבור USB בשביל הדבר הזה? אפשר סתם לדעת למה זה טוב ומה עושים במצב שלי עכשיו? 600W זה לטעמי המון בשביל לחבר עכשיו עוד שנאי בשביל USB.. אגב, אולי זה לא קשור למאוורר? ואם זה לא קשור, אז למה זה טוב? עריכה: המארז: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12593 הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10264

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון עם הספק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=5843 במבט ראשון הוא נראה לי כמו תמורה טובה לכסף, אבל אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות. אם למישהו יש הצעה אחרת מעניינת לספק 700-800 w אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני צריך המלצה ל-UPS , בסביבות ה-400 ש"ח. יש לי ספק של 400 וואט - FSP400-60GLN (אם זה משנה משהו). http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מסך CRT 17" .. בקרוב Samsung LCD 226BW.. מפרט מחשב בצד , ובקרוב אני מוסיף עוד דיסקשיח WD2500YS 250GB המטרה בגדול זה למנוע Restart למחשב "וזבנגים" שיש קפיצות מתח , ואם אפשר אז להמשיך לעבוד קצת .. שיש הפסקת חשמל .. תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by JSK,

שלום, רציתי לדעת אם HEC WIN420 יספיק למפרט הבא: 6300 945p-s3 512mb 667mhz twinmos X2 leadtek 7900gs WD 160GB SATAII ואלה הדברים העיקריים. יספיק? תודה מראש. ובשביל לא לפתוח עוד ת'רד: איך המארז NXZT Lexa שמוצע פה בהגרלה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dom1no,

בהתחלה רציתי ללכת על CM690 עם המחשב החדש אבל מסיבות כאלו ואחרות החלטתי ללכת על מארז FT ועכשיו אני צריך המלצות לאחד טוב. חשבתי ללכת על האנטק 1200 שנראה נחמד מאוד אבל בגלל שהוא חדש ואין הרבה ביקורות עליו כרגע אני עדיין לא סוגר שום דבר ואשמח לשמוע הצעות מכם. שקט חשוב אבל לא חייב להיות חרישי ומצד שני לא רועש מדי. סטנדרטי כזה. עריכה: את המחשב אני קונה מTMS אז עדיף ששהמלצות יבואו משם. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, לאחר הפסקת חשמל המחשב פשוט לא עובד. מה שלא עשיתי הספק נותן מתח לשניה למחשב ולא מצליח להפעיל אותו. החלפתי ספק (משהו ממש מעפן שהיה לי בצד באיזור ה 200w סיני ופשוט המחשב עבד - כמובן אחרי ניתוק של כל דבר אפשרי...) לכן לדעתי זהו ספק. הספק הקודם שלי: Enermax 420W , model: EG425P-VE המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Quad 8400 2.6Ghz לוח אם: ג'יגהבייט מדגם: GA-EP35-DS3L זיכרונות: 4G DDR2 כ. מסך: ATI Readon HD 4650 HHDs: 1. WD 1TB Caviar Green 2. SUMSUNG 1TB 7200RPM , model: HD103SJ 3. WD 500GB Caviar , model : WD500AAKS 4. WD 160GB 7200RPM , model: HD161HJ לגבי מאוורירים, יש שניים: אחד 140 מ"מ, השני: 80 מ"מ (מתוכנן להכנס עוד אחד) הייתי מעוניין בספק עד 400-500 גג. עדיפות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stingeR-,

כן כן הטרמלטייק דיי ישן אבל, רציתי לדעת אם הוא יהיה עדיף על הFSP שלי.. יש לי אפשרות להחליף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Mr. Durden,

אהלן אני מתלבט בין שני המארזים הללו ezcool n2-301 ikonik en1 הייתי רוצה לדעת איך הם מבחינת אוורור, מחיר... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.