עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, אני מתלבט בין שאני המארזים האלה NZXT Phantom 410 NZXT Phantom 530 חשוב לי הקירור וגם השקט של המארז ושבעתיד תהיה אפשרות לשים 2 כרטיסי מסך שיעבדו בSLI, כרגע יהיה רק כרטיס אחד זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design 140MM[/TD] [/TR] [TR] …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by naki,

מחפש מארז full tower עד 800 ש"ח, אפשרות חריגה 200 ש"ח, שיש לו סירקולציית אוויר מעולה, וקירור חזק. אם יש מאוורר על הדלת שמוציא אוויר החוצה עדיף, כל החום של הכרטיס מסך באזור ההוא.. יציאות קדמיות של usb 3.0 כל השאר לא חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי את המערכת הבאה : מעבד I7 870 לוח Asus P55 זיכרון 16GB DDR3 2XHDD 1XCDROM כ.מסך 4550 2 מאווררים האם ספק כמו FSP 300W יחזיק את המערכת ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אז ככה אני בקרוב מחליף מסך לאחד עם 24" או יותר לכן גם הכרטיס מסך מוחלף ואני מודע לזה שהספק שלי לא יחזיק כרטיס GTX470 או דומים אליו וגם המעבד עם OC. השאלה שלי היא איזה הספק אני צריך בשביל המערכת שלי +כרטיס GTX470 או GTX480(לא כרטיסי AMD לא באים בחשבון) +OC למעבד ל3.7GHZ חשבתי על משהו בטווח ה 600W + - וגם ראיתי ספק מעניין Corsair GS 600W מה אתם חושבים עליו? כי לא מצאתי ממש ביקורות עליו ברשת. ספקי SEASONIC גם אני לא כל כך מחפש זה משהו אצלי שאני לא אוהב את הספקים שלהם. והתקציב עומד על 500 עם אפשרות חריגה ל650 ש''ח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב אני עומד לפני קנית מחשב חדש ואני מעוניין לקנות את המארז שרשמתי בכותרת רציתי לדעת איך המארז הזה נחשב מבחיינת האיכות והכי חשוב לי זה הרעש אם הוא נחשב למארז שקט ואם לא אני ישמח לקבל הצעות על מארזים אחרים באותו הסכום כמו כן הספק שאני קונה הוא Seasonic S12ll-620 620W Bronze והמעבד הוא Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by XeNo4,

שלום אני קונה כרטיס מסך חדש : Sapphire X1950XT 256mb PCIe ויש לי ספק כח : TR2 Power 420W W0061 זה מספיק?? אני צריך אחד חדש?? בבקשה תגיבו תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חוץ מהמחיר כמובן, מה ההבדלים ? ה 600W לא באמת מספק 600W ? מי מהם הכי שקט ? והאם כולם יחזיקו בלי בעיה מעכת של E8400 עם HD4870 ? Coolermaster Silent M Pro 600W Modular 40A @ 12V Corsair 550VX 41A @ 12V SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Morph0,

אני מתכנן לקנות מחשב הכולל את הספק Seasonic X 650W. בנוסף, אני רוצה לקנות UPS למחשב. האם הדגמים של APC יתאימו לספק? לדוגמא הדגם הזה. לא מעניין אותי כרגע תאימות VA למפרט של המחשב אלא רק היכולת של הUPS להתמודד עם ספק Active PFC. אם אין תאימות, מוכרים משהו אחר בארץ שכן מתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nafroman,

שלום לכולם, האם נכון שאל-פסק מדגם prv-850 של חברת advice אינו מתאים למחשבים עם ספק ACTIVE PFC ?? יש ברשותי ספק שכזה של חברת CORSAIR, והמוכר בחנות טוען שהוא אינו מתאים לאל-פסק, אם מישהו שמבין בחשמל יכול לאשר/לשלולל לי את הסוגיה זה יהיה נפלא, תודה מראש. כמוכן מה דעתם על אל-פסק של חברת גאמטרוניק מדגם smart compact 750VA (אמין,לא מאין, כדאי לא כדאי ) ...תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. למחשב הנוכחי שלי יש מארז CM690 ואני רוצה שבמחשב החדש יהיה לי מארז ברמת שקט זהה. אני לא רוצה שהמארז יהיה יקר. אם יש מארז ברמת שקט כמו של ה-CM690 ובמחיר של עד 400 שקלים, אשמח לשמוע. אם אין אלך על ה-Fractal Design R3 בלית ברירה למרות שהוא מארז יקר. חשוב לי בנוסף לציין שהמחשב יעבוד 24/7 והוא נמצא קרוב מאוד למיטה שלי לצד הראש ובגלל זה השקט חשוב. בנוסף חשוב לי לציין שהמחשב הנוכחי עם OC ויש בו משהו 9 מאוררים כולל הכל וה-CM690 הוכיח את רמת השקט שלו, פשוט אני לא רוצה אחד זהה כי הוא די קשה לניקוי מבחוץ בד״כ בגלל שהוא מחורר כזה. במחשב החדש אני לא מתכנן לעשות OC שכך כמות המאוררים פוחתת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by maoros,

המחשב שלי בן שלוש בערך ועם מארז ג'נרי.. ובגלל זה בקיץ הכרטיס מסך לא מפסיק להתחמם יותר מדי ולעשות בעיות. (דבר שנפתר אם אני שם מאוורר ביתי לכיוון המחשב כשהוא פתוח).. לכן אני צריך מארז שלא חשוב אם ירעיש העיקר שיקרר דיו.. זה המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks התקציב הוא 200-250 ואם יש איזה חריג קטנה שתצדיק את התוספת אז אשמח אם תמליצו. גם כן בשנה הקרובה אני אחליף את המחשב לכן, חשוב שהוא יתאים למחשב הבא..מבחינת מאווררים..האם זה מגיע עם המארז? כי תכלס יש לי מאווררים של thermaltake שהם נחשים טובים. תודה לעוזרים:]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by urich,

מחשב P4 עם כרטיס PCI למצלמות אבטחה DIMM אחד זכרון.512 כונן קשיח ו CD (שלא בשימוש) אין התקנים חיצוניים. בקיצור האם הספק הזה יספיק http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4911&CatCode=409 עדכון: אפשר לנעול את הנושא קניתי את הספק מחזיק בסדר (אפילו יותר חלש יכל לעשות את העבודה אני מניח אפילו שאני לא יודע איזה מעבד יש שם. אני הבנתי שהספקים של החברה הם זולים אבל יחסית איכותיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. מערכת חדשה עם ספק Seasonic 500W 80+ Bronze Active או השמיעה שלי ממש טובה ואני שם לב לרעש הכי קטן או שזאת בעיה, אבל יוצא מהספק רעש אלקטרוני כזה, כאילו מצלצלת האוזן. מישהו נתקל בזה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by UrKiller,

הספק כח שלי מת ואני זקוק לחדש בתקציב של עד 350 שקל העדפה ל seasonic וחנות מ ivory או ksp. מפרט: מעבד core 2 duo e8400 כ.מסך hd5850 ראם 4gb ram ddr2 חשבתי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8932 כי אני צריך אופציה לשדרוג לעתיד או שה 520 מספיק ? מה דעתכם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Daniel_Mil,

קניתי כרטיס מסך MSI R9 270X והמפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel core i5 3470 לוח אם: Msi B75MA-E33 זיכרון: G.Skill ARES 2*4GB כונן SSD: סמסונג 840 128GB כונן קשיח: Seagate Barracuda 7000.14 1TB ספק כוח: SeaSonic ECO 500W אני לא הולך לבצע אוברקלוקינג האם הספק שלי מספיק לכרטיס מסך? (אני לא מעוניין לשדרג אותו, רק אם באמת אין ברירה) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by erez1,

היי, אני בונה מחשב שמיועד להיות בסלון וחשבתי לשים את הרכיבים בתוך תא במזנון, לחבר בינהם ולהצמיד אותם למדף. התא מרווח ויש בו כבר מאווררים (בגלל ציוד אלקטרוני שהיה נמצא בו). נשמע לכם תקין? מה לדעתכם החסרונות בלעשות דבר כזה? אני חשבתי למשל על כך שהוא יכול להתמלא ביותר אבק מאשר אם היה בתוך מארז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by wraithLord,

2XRx460 FX8350 מומהר קירור מים (נניח ואני אחליט לקחת אחד שלוקח חשמל מהספק, אין לי מושג איך זה הולך בקטע הזה) אני תפרן אבל אני לא יכול יותר עם מה שיש לי ויהיה לי רק 3000 שקל לשים על מחשב ואני משחק הרבה PVP ככה שאני צריך FPS קבוע 75 אחרי Vsync. בהתחלה אני קונה רק Rx460 אחד וקירור אוויר בלי OC על המעבד אבל בסופו של דבר אני אביא קירור מים ועוד כרטיס 460. אני יודע שAMD זולל חשמל. אז כמה הספק אני אצטרך לדבר הזה בשילוב 4 מאווררי מארז אחד 22m"m ושלוש 12m"m. בסופו של דבר כיוונתי לעשות OC של 12.5% לפחות אז נניח המעבד יצרוך 118% כדי להיות בטוחים. חשבתי על 750watt אבל אני רוצה לדעת בוודאות כדי לא להיתקע אחר כך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Exolite,

*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by forumate,

זה נראה מארז חדש, הוא עדיין לא מופיע באתר של ANTEC אז אין עליו יותר מידי פרטים.. מישהו מכיר ויודע אם יש לו פילטרים, או איך הזרימת אוויר ואם יחסית נוח לבנות איתו? תודה

23. היי לכולם במארז NZXT H510-ELITE: https://nzxt.com/product/h510-elite אני רוצה להגיע למצב שיש 2 מאוררים כמו בתמונה כאן + קירור של nzxt x53: https://prnt.sc/1jjwwlt אם הבנתי נכון המארז מגיע עם 2 המאוררים? משהוא לא מסתדר לי כי בתמונה רואים את הקירור למעבד והכבל שלו שהולך לקדמת המארז איפה ש 2 המאוררים. אם אני קונה את הקירור nzxt x53: https://nzxt.com/product/kraken-x53-rgb 2 המאוררים שלו אמורים להחליף את 2 המאוררים של קדמת המארז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, לאחר הפסקת חשמל המחשב פשוט לא עובד. מה שלא עשיתי הספק נותן מתח לשניה למחשב ולא מצליח להפעיל אותו. החלפתי ספק (משהו ממש מעפן שהיה לי בצד באיזור ה 200w סיני ופשוט המחשב עבד - כמובן אחרי ניתוק של כל דבר אפשרי...) לכן לדעתי זהו ספק. הספק הקודם שלי: Enermax 420W , model: EG425P-VE המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Quad 8400 2.6Ghz לוח אם: ג'יגהבייט מדגם: GA-EP35-DS3L זיכרונות: 4G DDR2 כ. מסך: ATI Readon HD 4650 HHDs: 1. WD 1TB Caviar Green 2. SUMSUNG 1TB 7200RPM , model: HD103SJ 3. WD 500GB Caviar , model : WD500AAKS 4. WD 160GB 7200RPM , model: HD161HJ לגבי מאוורירים, יש שניים: אחד 140 מ"מ, השני: 80 מ"מ (מתוכנן להכנס עוד אחד) הייתי מעוניין בספק עד 400-500 גג. עדיפות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, כאמור בכותרת, מחפש מארז HTPC FANLESS למיפרט מחשב קליל בלי הארד דסקים.. תקציב כ700 ש"ח בערך.. אפשר לחרוג קצת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים