עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by leebanami,

אני לא יודע מה לקחת.. ואם יש מארז יותר טוב במחיר של ה cosmos אז תביאו [ המחיר של ה cosmos הוא 825 ש"ח ] אני לא יודע מה לקחת ביגלל שאני לא יודע מה מקרר יותר טוב מה יותר איכותי ומה הכי שקט [ שזה חשוב מאוד ]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shark1011,

יש לי ספק של SS 550W (מפרט בצד) האם הוא יוכל להחזיק מערך של שני 4850? או שזה כבר יהיה ממש למתוח אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by LiorZi,

מחפש ספק מתאים למערכת הבאה: מעבד : INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 זיכרון : KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 כרטיס מסך : GIGABYTE ATI Radeon HD 4890 - 1GB GDDR5 - GV-R489-1GH-B דיסק קשיח : SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM צורב די.וי.די : SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK לא מתכנן לעשות OC או לשדרג משהו באופן חריג. אם אפשר להציע כמה וואט פחות או יותר אני יצטרך ולהמליץ על חברה טובה... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mj23,

אני רוצה ספק איכותי שקט וטוב באיזור ה 500 שקל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

המארזים מאלומיניום ? ואיך הספק שמגיע איתם ? AX-500F של אותה החברה. נראה מרשים, השאלה איך זה בפועל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. החליפו לי ספק כי הקודם נידפק רק שהכרטיס מסך הקודם (6600GT ) עוד לא פה (הוא בהחלפה של האחריות כי הוא גם נידפק) בכל מיקרה לא ראיתי אף מאוורר על הספק והמחשב מאוד שקט מה שכן יש זה הרבה חורי איוורור בחלק האחורי של הספק יכול להיות מצב שהוא בלי איוורור פיזי בכלל? ויכול להיות שהוא יחזיק תמיפרט בצד? גנרי גנרי אבל אולי יהיה טוב הפעם ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by m.l,

טוב חיכיתי וחיכיתי שהאפולו יחזור למלאי והנה ראיתי פתאום את הHUSH ראיתי שיש לו ציפוי פנימי עם חומר משתיק רעשים ושהוא דיי מרווח ואפילו יפה.. עכשיו אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב מהבחינות האלו: (לפי סדר של חשיבות בעיניי) 1) שקט!! 2) איוורור 3) מרווח פנימי 4) איכות בנייה ואם יש איזה פיצ'ר בHUSH אשמח אם תוכלו לפרט...התוספת בין השניים לא עצומה ואם ההבדלים גדולים דיים אז הHUSH עדיף

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dd7,

האם יש עוד בארץ מארז על גלגלים חוץ מהטרמלטק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. לאחר שהUPS הנוכחי שלי (SUSTAINER) שבק חיים והתחיל לעשות ככל העולה על רוחו הגעתי למסקנה שכנראה הגיע זמנו וצריך לקנות חדש... המפרט מופיע בצד ימין (מחשב 1). למישהו יש הצעות לUPS חדש? תודה, עידו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. NZXT חושפת את ה-Manta, מארז קטן מימדים שמתאים לסלון (או למי שמחפש לחסוך במקום) ויש בו מקום להכל בשבוע שעבר דיווחנו על המארז קטן המימדים החדש בתצורת Mini-ITX של חברת Fractal Design, ה-Nano S – מארז שיש בו הרבה מקום לכל מה שתצטרכו על אף גודלו הקטן יחסית. כעת ניכר שגם ל-NZXT יש פתרון מהסוג הזה. למעשה, הוא לחלוטין זהה. ה-NZXT Manta עשוי ברזל, בעל עיצוב לא צעקני מצד אחד אך מיוחד מצד שני בשל עיקול בקצוותיו, אשר אמור להקנות לו יתרון בסידור הכבלים על פי החברה. המארז, תומך תצורת ITX כאמור, מגיע במימדים של 24 ס"מ רוחב, גובה של 42 ס"מ ועומק של 45 ס"מ. במארז הקטן מקום להכל. אם תרצו להכניס קירור אוויר עד לגובה של 16 ס"מ תוכלו לעשות זאת בלי בעיה. למעשה תוכלו להכני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב כמו ששאלתי בכותרת, מה תיהיה צריכת החשמל האמיתית במאמץ מקסימלי במערכת הבאה: pentium G3220 msi h81m-e31 4GB ddr3 120GB ssd 2TB 2.5 external HDD - usb 3.0 ברצוני להפוך את המחשב לhtpc + שרת קבצים/plex , וכחלק ממעבר למארז מינימלי שקלתי לחבר את המחשב לpico psu + שנאי 90W של מחשב נייד אגב מה דעתכם על המטען\שנאי הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7146

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש אל-פסק למחשב שלי שיהיה איכותי ומחברה אמינה וכמה שיותר זול . מפרט המחשב שלי : מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W אם צריך עוד מידע נחוץ כלשהו תגידו לי . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eranir,

המליצו לי היום על המארז הנ"ל, יחד עם ספק LITEPOWER 500W של אותה החברה. רציתי לקבל חוות דעת על שניהם, בעיקר על המארז. מן הסתם מה שאני מחפש זה מארז כמה שיותר שקט, ואשמח לשמוע אם יש המלצות למשהו יותר טוב בסביבת המחיר (שהוא גמיש, למעלה ולמטה). עד להמלצה זו התלבטתי בעיקר בין ה-Solo (או יותר נכון ה-Sonata 550 החדש) לבין עוד כמה שקלים על ה-P180 (בתקווה שימשיך איתי למחשב הבא) שעולה כ-100 שקל יותר מהאלמנט S. מוזר לי שמארז עם כ"כ הרבה פתחים שקט, על אף המאווררים הגדולים שלו. בעיקר מוזר לי שהוא שוקל רק כ-8.5 קילו, כאשר ה-Antec Solo שוקל בערך 12, ו-P180 יותר מ-14. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מתלבט איזה מארז לקנות , ההתלבטות שלי נובעת בעיקר מכך שאני רוצה מארז שבאורך שלו יוכל לבלוע כ.מסך מהגדולים ביותר - שכן אם אאלץ לשדרג את הכ.מסך גודל לא יהיה הבעיה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alons,

cooler master CENTURION 534 or CENTURION 532

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by simon15,

שלום חבר'ה אני מחפש מארז וספק כוח חזק... בהתחלה חשבתי על ה sanbeam transformer black... אבל אחרי שביררתי פה עם כמה חבר'ה שיש להם אותו.. הבנתי מהם שצריך להחליף כמעט את כל המאוררים כדי להוריד ממנו את הרעש... ואז זה יוצא כבר יקר מדי ולא משתלם... אז עכשיו אני מחפש מארז אחר וספק.. אני צריך מארז שיהיה גדול ..ולא מארז קטן... שיהיה מקורר טוב.. ולא הרבה רעש כמו sanbeam transformer ... ושיראה טוב מבחינת עיצוב.. לא משהו מעפן כזה... אשמח לשמוע דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ben389,

איפה אפשר לקנות את הספק הזה? http://www.nexustechnologyusa.com/c/ntusa/NX-9003_box_of_6.html?id=icWxvKAu הוא נראה לי קומבינצית שקט לא רעה. סוף סוף יהיה אפשר לישון עם המחשב דולק בינתיים מכל החיפושים שלי מצאתי רק חנות אחת שמוכרת אותו והיא לא שולחת לישראל. מישהו מכיר חנות ששולחת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by barry,

היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה קשור לOC גם יש לי מעבד E6750 כרטיס מסך 9800GT OC 3 כרטיסי 1 ג'גיה דיסק קשיח 320GB מאוורר אחד על המעבד ואחד 120MN הספק שלי זה TR2430 של טרמלטייק המערכת שהיא על 3.2GHZ מאוד לא יציבה וקורסת תחת עומס במשחקי כמו CRYSIS אבל הדבר המוזר שגם שהמעבד על STOCK יש קריסות אומנם לא בתדירות גבוהה כמו עם OC אבל יש. כרגע החשדות שלי זה בספק האם יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן! D: אני צריך רשימה/המלצות לגבי מארזים שקטים. ולא רק אחד למשל איזה 5 או יותר, בשביל לדעת.. ממש תודה על העזרה. ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. חוץ מהמחיר כמובן, מה ההבדלים ? ה 600W לא באמת מספק 600W ? מי מהם הכי שקט ? והאם כולם יחזיקו בלי בעיה מעכת של E8400 עם HD4870 ? Coolermaster Silent M Pro 600W Modular 40A @ 12V Corsair 550VX 41A @ 12V SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V Enermax Pro82+ 525W 40A @ 12V

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מתלבט בין שאני המארזים האלה NZXT Phantom 410 NZXT Phantom 530 חשוב לי הקירור וגם השקט של המארז ושבעתיד תהיה אפשרות לשים 2 כרטיסי מסך שיעבדו בSLI, כרגע יהיה רק כרטיס אחד זה המפרט של המחשב: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe JAPAN GRAND KAMA CROSS[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 80%][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למארז:[/TD] [TD=width: 80%]Fractal Design 140MM[/TD] [/TR] [TR] …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by naki,

מחפש מארז full tower עד 800 ש"ח, אפשרות חריגה 200 ש"ח, שיש לו סירקולציית אוויר מעולה, וקירור חזק. אם יש מאוורר על הדלת שמוציא אוויר החוצה עדיף, כל החום של הכרטיס מסך באזור ההוא.. יציאות קדמיות של usb 3.0 כל השאר לא חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Xaar,

האם כדאי את המארז+ספק הזה? או לקנות מארז - בנפרד, וספק - בנפרד? + מה יותר טוב - ANTEC SONATA III או NZXT Apollo No PSU Black (מכל הבחינות)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים