עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Interl-Conore,

השאלה נמצאת בכותרת פה למעלה ^^

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני אישית אהבתי את העציוב שלו עם הקונסולה למעלה אבל רציתי לשמעו את דעתכם עליו מכיוון שאף פעם לא המלציו עליו בפורום בטח ישנה סיבה רצינית לכך.. רמת האוורור שלו =? רמת השקט שלו שווה ל? המפרט שלי דר"כ הוא : q6660 g0 8800320mb big typ/v1 250g p35-ds3

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אין לי צורך בהרבה חיבורים- לוח אם, הארד דיסק ואולי גם כונן אופטי. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Googleness,

אז ככה יש לי את המפרט שמופיע בפרופיל. אני משתמש באל פסק של ADVICE מדגם PRD750. כשאני מחובר לחשמל ישירות (עם מגן ברקים או איך שלא קוראים לזה) המחשב עובד חלק בלי בעיות. כאשר נאי מחובר עם האל פסק המתח בצג הדיגיטלי מדלג בין 204 ל245 V בצורה רנדומלית, המחשב מציג פעם שאני מחובר רק לסוללה ופעם שאני מחובר גם לחשמל. יש לו גם שגעונות שהוא מכניס לי את המחשב למצב שינה. הUPS הנ"ל כבר היה בתיקון ששם כפי שנאמר לי החליפו לו את הסוללות. שוחחתי היום שוב עם ADVICE והם אמרו שייקחו אותו שוב פעם לתיקון ובדיקה במעבדה אבל מה שמעניין אותי שנאמר לי שאל פסק מקבל טווח זרם קטן יותר מהספק של המחשב ולכן המחשב כאשר מחובר ישירות לחשמל מושפע פחות מהתנודות בזרם מאשר האל פסק ומצד שני אין לו AVR או מה שזה ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ballcall2,

יש לי שאלה בעיקר למבינים באלקטרוניקה: האם יש חשיבות מאוד גדולה להבדלים בין ספקי כוח כששני ספקי הכוח הם מאיכות טובה, ועומדים בתקן ATX אך אחד נחשב ליותר טוב? אני אנסה לתת דוגמא לשאלה: הסתכלתי על שני ספקים- Seasonic x-750 שמקבל ביקורות מעולות ומגדירים אותו כאחד מהספקים הטובים ביותר, ומצד שני ספק Enermax modu87+ 700w שזוכה בעיקר לביקורות פושרות (הוא עומד בכל הסטנדרטים אך לא ממש מצטיין באף קטגוריה). האם משתמש ממוצע יחוש איזשהו הבדל ביניהם במערכת מחשב? האם הם ישפיעו בצורה שונה על אורך חיי הרכיבים במחשב, על היציבות של המערכת (אני לא מדבר על יעילות הספק, הכבלים שלו או הרעש של המאוורר שאלו כבר עניינים הקשורים לדרישות של המשתמש) ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. השוק כל כך מוצף באין ספור ספקים, ששיטוט בNEWEGG רק מוציא אותי מבולבל. על כל ספק יהיו לא מעט אנשים שיגידו GARBAGE, LOW QUALITY, COIL WHINE, ומה לא. אני מניח שמדובר בסטייה סטטיסטית, כאשר אנשים שלא התמזל מזלם, ממהרים לכתוב ביקורת, בעוד שאלו שהכל עובד אצלם- לא בהכרח כותבים. מסיבה זאת אני מעדיף את דעתכם......אני צריך ספק אמין פשוט. לא מעניין אותי MODULAR, אני אפילו אעדיף אחד רגיל כי זה נראה לי יותר אמין. אני גם לא רוצה לא רוצה ספק עם כל מיני גימיקים של "זרם קבוע", כמו שמצוין פה לגבי ה USB: http://www.coolermaster.com/powersupply/gaming-gxii-series/gxii-650w/ האמת אני שאני לא מבין בכלל על מה הם מדברים.. אני צריך ספק שמוכח ביכולתו להריץ מערכת סטנדרטית, עם כרטיס מסך אחד שזולל 250…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24‎ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Radeon 6950 2GB GDDR5 צריך ספק חזק וטוב שיפיק לי תמירב של החומרה שלי.. שיהיה מודולרי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם יש ספקים עכשווים ללא הפיצ'ר הזה?.כרגע יש ברשותי ספק HEC ישן שעובד טוב והוא אמור לעבור למחשב השני שלי (אתלון XP עם גיגה וחצי זיכרון ). אבל למחשב הנוכחי שמחובר לאל פסק PRPC 1050 אני צריך ספק בלי אקטיב PFC !!. ראיתי ביד שניה בטרייד זון ספקים של נקסוס החברה היותר מוכרת מהמאווררים השקטים אבל אני מעדיף את אנרמקס אחרי דיון קודם. אבל כל ספק היום מגיע עם האקטיב PFC הזה והוא לא ניתן לנטרול.אני גם לא ממש שש להחליף מכשיר שעובד נאמנה במכשיר חדש שעולה בערך פי אחד וחצי ממנו. מה עושים ???.אני נואש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aviv5g,

מפרט: E8400 מעבד לוח אם ASUS P5QC DDR2:2X2OCZ 1666MHZ HDD:2X500 DW 7200RPM GEFORCE GTX260 DDR3 896MB אני לא יודע איזה ספק לקנות החנות המליצו לי על Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ואני שמעתי ש PCPOWER&COOLING גם טובים מדובר בהפרש סכום קטן ולא משמעותי אני פשוט רוצה לקנות את הטוב מבין שתייהם אפשר בבקשה עזרה תודה ואם מישהו יכול להמצליץ על ספק אחר אז בבקשה מהחנות ZIGZAG2000 זה החנות הכי קרובה לבית שלי תודה לעוזירם עד 500 ש"ח מנהלים לא באתי לפרסם את החנות. נ.ב אני צריך שלספק יהיה שני חיבורים PCI E

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Deron,

קניתי מחשב עם מארז lancool k62. במארז יש שני מאוררים עליונים, אחד קדמי ואחד אחורי. אחד מהמאווררים העליוניים בכלל לא פעל והשני פעל רק על חצי מהמהירות שבה הוא אמור לפעול (הוא פעל על 500RPM). פתחתי את המארז וראיתי שלא היה עוד מקום על הלוח אם לחיבור המאורר אז קניתי ב- ksp חיבור מ- 3 פינים למולקס (http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=2). כשחיברתי את המאורר העליון שלא פעל לספק הלד על המאורר דלק אך הוא לא הסתובב. נתתי לו דחיפה קטנה עם היד ואז הוא החל להסתובב אבל על מהירות ממש נמוכה. ניסיתי לחבר גם את המאוררים האחרים לספק בעזרת החיבור שרכשתי וגם הם לא הסתובבו ישר אלא נאלצתי לתת להם דחיפה קטנה עם היד ואז הם הסתובבו אבל על מהירות נמוכה ביותר (רק המאוורר האחורי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אז איך המארז? הבנתי שהוא כמו הפוסידון רק עם פאנל קדמי שונה.. דבר שבעייני לא מצדיק את הפרש המחירים.. שמעתי בפורום אחר שהוא לא משהו.. שהעובי פח שלו רק 7 מילימטר, אין לי מושג מזה אומר.. עוד משהו.. האם ה8800 נכנס בו? אפשרי בכלל? או שיהיה צפוף נורא? אם הוא לא טוב, איזה מארזים יש בטווח מחירים שלו?, הספק שיבוא איתו הוא הליברטי 400.. אולי תוכלו להציע לי מארז כלשהו שבא עם ספק במחיר של שניהם ביחד.. המארז יכיל את המערכת הבאה : E6400 Asus P5B DLX 2GB ram צורב, כונן קשיח, וR1950pro ואני רוצה שיהיה בו מקום לשידרוג עתידי לכרטיס מסך DX10. תודה!.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, ברצוני לרכוש ספק חדש למחשב שלי (כרגע הספק ג'נרי)- מעבד C2D E6300 1.86 קירור Alpine 7 GT לוח GIGABYTE GA-G31MX-S2 2 GB RAM 800MHz OCZ HDD WD 500GB Green מארז Antec NSK4400 יש לקחת בחשבון שידרוג עתידי לכרטיס מסך פשוט (משהו כמו ATI 4550) התקציב כאמור הוא 250 ש"ח גג (רצוי כמה שיותר נמוך) חשבתי על Seasonic S12II 330W ב-215 ש"ח : http://www.skypc.co.il/pl_product~S12II-330~24~0.htm אבל אז נתקלתי בספק שנראה מצויין- OCZ ModXStream Pro 400W : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5997 גם מודולרי, גם כבלים מוסלבים (ככה אומרים?) וגם מאוורר 140mm במחיר מפתה של 230 ש"ח. הספק של OCZ נחשב טוב? איכותי? איך הוא ביחס לSS? אשמח להמלצות בהתאם למחשב ולצרכים שלי. תודה מראש, עו…

13. איזה ספק הכי טוב כאן? אני יכול להשיג את הספקים באותו מחיר (מה שברשימה)! למיפרט: E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W W0103 יכול ליקנות ב-550 Corsair HX 520W יכול ליקנות ב-570 Corsair VX 550W

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מחפש ספק כח שיסחוב ATI HD4870 בתקציב עד 350 ש"ח יש המלצות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-311-plus.html אני מנסה להמנע ממארז שהוא זבל .. אבל לא רוצה לשלם הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by OzZzZz,

שלום לפני מס' חודשים בקשתי כאן להמליץ לי על ספק כוח seasonic ss-550ht בשביל המפרט הבא. לוח: gigabyte ga-p35-ds3l מעבד: intel q6600 זכרון: 4X kingston 4gb 800Mhz כרטיס מסך: kingston 4gb 800Mhz רכשתי את הספק הנ"ל ולאחר בדיקות אין סופיות של מה לא בסדר במע' כולל החלפת לוח, מעבד, זכרונות, מע' הפעלה לא היתה לי כלל תמונה אפילו לא BIOS, המאוורר עבד ל 100% כאילו לא מקבל מספיק מתח. לקחתי את הספק לחנות בה רכשתי את המוצר אך נאמר לי שהוא תקין. אני עובד עם הספק עם כרטיס מסך אחר ואין איתו בעיה, כנראה שהכרטיס צריך יותר ממה שהספק הנ"ל נותן לו. לפי דרישות המע' של הכרטיס 500W היה מספיק אך לא במקרה הזה. לקחתי את המחשב לחבר והיה לו ספק אחר עם 550W של חברת "שפיר" וזה עבד בלי בעיה אצלי. אני רוצ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kadosh360,

שלום, אצטרך המלצה שלכם לספק כח שיחזיק לי את המערכת שלי. המפרט הינו: i5 3570 asrock u3s3 h61 GTX680 2GB ANTEC DF85 אשמח לעזרה בנושא, חלק אמרו לי לרכוש את ה Seasonic 620 וחלק אמרו לי ללכת על 750 לפחות. בנוגע לתקציב אפשר להשתגע אבל כל עוד אפשר משהו במחיר נורמלי אני ישמח. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by jetman,

חשבתי על FSP, המפרט : 4GB DDR2 E4600 GT430 הספק הקיים הוא של mustiff של 450W, יש בו 2 קבלים שהתנפחו וקורה שהמחשב סתם כך כבה ולא נדלק, או יש מסכים כחולים, אני ניקיתי אבק, מחר יקפוץ לקנות משחה טרמית, עולי בעיה של התחממות, להחליף לוח אם זה יקר כי צריך גם להחליף RAM ו CPU, אז ישבתי לקנות רק ספק בינתיים, במחשב הוא שלך חבר בעצם, מה תמליצו? Golden Tiger? FSP? משהוא אחר?

19. המחיר של הספקים האלו הוא זהה לחלוטין. 236 ש"ח + מע"מ. ZALMAN מקבל 3 שנים אחריות לעומת Tt שמקבל שנתיים בלבד. אבל אם להתעלם מהאחריות... איזה ספק טוב ואמין יותר ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, אבל נראה לי שיש פה אנשים שמספיק בקיאים בנושא קירור בשביל לעזור לי. הבעיה שלי היא כזאת: אני ממש ממש אוהב שהמחשב שקט במיוחד. רוב המחשבים החדשים שאנשים קונים מרעישים לי מאוד. נכון אמנם שהרשת מלאה במדריכים לקניית מחשב שקט, אבל איכשהו לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה מה צריך בדיוק בשביל שלא יהיה רעש. אסביר את כוונתי: אני לא משתמש בכרטיס מסך רציני (לא מפעיל משחקים, רק ישומים משרדיים), ולכן עיקר הבעייה ברעש היא ממאוורר הספק. את מאוורר המעבד החלפתי במאוורר של זלמן ששקט מספיק לטעמי, ומאוורר המארז שלי לא מרעיש למרות שהוא כבר בן 6 שנים. הספק שלי הוא ThermalTec (או משהו כזה), אם אני לא טועה של 420 וואט, שקניתי לפני שנתיים או שלוש. בקו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, בונה מפרט יד 2 לאחי, ושאלה קטנה לי אליכם... עד כמה לדעתכם הספק ספק MUSTIFF 450W? גבולי למפרט הבא: E8400 P5Q DELUXE 500GB HD 8600GT כמובן אני אחליף אותו בעתיד הקרוב, אבל עד העתיד הזה, עד כמה אפשר לסמוך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zeev1,

מה ההבדל בין הספקים ספק כח FSP 400W ATX400-PNR ספק כח FSP 400 60HCN לא הצלחתי גם למצוא את הקטלוג שלהם באתר FSP .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Leo101,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431918.0 ניתן לראות מעל את השירשור שפתחתי בפורום כרטיסי מסך. לאחר הרבה מחשבות אני ממש מכוון לכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 בסופו של דבר זה נהייה שאלה של ספק כוח, ולכן אני מעביר את השאלה לפה. האם LIBERTY 400 יחד עם המפרט שלי (מפורט בשרשור) יחזיק את הכרטיס הזה (GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB) בוודאות? תודה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת מארז. הלוח הוא לוח Micro ATX, ואני רוצה מארז יחסית קטן. חשובה לי מאוד איכות הבניה וגם שיהיה מאוד שקט. אני אוהב את המראה הקלאסי של מארזים, לא צריך שום חלונות, לדים וצורות של חייזרים, מבחינתי קופסא שחורה, שקטה שבנויה היטב זה מצויין. חיפשתי קצת בKSP ולא מצאתי משהו, באייבורי מופיע הדגם הבא - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12148 מה אתם חושבים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by barry,

היי רציתי לדעת מה הצריכת חשמל של ה 8800GTS הספק שלי הוא ANTEC 400W זה הפרטים שלו http://www.antec.com/specs/sl400_spe.html כמו שאתם רואים ב V12 הוא נותן 216W A*V=W השאלה עם זה מספיק ל 8800GTS חיפשתי אבל לא מצאתי את צריכת החשמל שלו תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים