עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Googleness,

אז ככה יש לי את המפרט שמופיע בפרופיל. אני משתמש באל פסק של ADVICE מדגם PRD750. כשאני מחובר לחשמל ישירות (עם מגן ברקים או איך שלא קוראים לזה) המחשב עובד חלק בלי בעיות. כאשר נאי מחובר עם האל פסק המתח בצג הדיגיטלי מדלג בין 204 ל245 V בצורה רנדומלית, המחשב מציג פעם שאני מחובר רק לסוללה ופעם שאני מחובר גם לחשמל. יש לו גם שגעונות שהוא מכניס לי את המחשב למצב שינה. הUPS הנ"ל כבר היה בתיקון ששם כפי שנאמר לי החליפו לו את הסוללות. שוחחתי היום שוב עם ADVICE והם אמרו שייקחו אותו שוב פעם לתיקון ובדיקה במעבדה אבל מה שמעניין אותי שנאמר לי שאל פסק מקבל טווח זרם קטן יותר מהספק של המחשב ולכן המחשב כאשר מחובר ישירות לחשמל מושפע פחות מהתנודות בזרם מאשר האל פסק ומצד שני אין לו AVR או מה שזה ל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן , שמעתי הרבה המלצות על המארז NZXT 210 ELITE אבל אני חושב לקנות את המחשב ב TMS ואין להם את המארז הנ"ל ראיתי את המארז הזה http://www.tms.co.il/product/11235 או זה http://www.tms.co.il/product/11236 אבל לא ברור לי האם מדובר במארז באיכות דומה. סה"כ חשוב לי שיהיה מארז שישמור על טמפ' סבירה ויהיה יחסית שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) במארז יהיה מעבד I5 וכרטיס מסך HD4850 (כפולטי חום מרכזיים). יהיו בו 2-3 HD וצורב אין צורך בספק (יש לי SEASONIC 500 שיכנס שם) די חשוב שלי שתהיה למארז גם יציאת USB3 קדמית במידת האפשר. מבחינת תקציב - סדר גודל של 250 ש"ח זה הכיוון, אפשר חריגה קטנה אם זה מצדיק את זה תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jetman,

חשבתי על FSP, המפרט : 4GB DDR2 E4600 GT430 הספק הקיים הוא של mustiff של 450W, יש בו 2 קבלים שהתנפחו וקורה שהמחשב סתם כך כבה ולא נדלק, או יש מסכים כחולים, אני ניקיתי אבק, מחר יקפוץ לקנות משחה טרמית, עולי בעיה של התחממות, להחליף לוח אם זה יקר כי צריך גם להחליף RAM ו CPU, אז ישבתי לקנות רק ספק בינתיים, במחשב הוא שלך חבר בעצם, מה תמליצו? Golden Tiger? FSP? משהוא אחר?

4. Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 Arctic Cooling Freezer 13 775/156/1136 AMD CPU Cooler ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24‎ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Radeon 6950 2GB GDDR5 צריך ספק חזק וטוב שיפיק לי תמירב של החומרה שלי.. שיהיה מודולרי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BraNco,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת מארז. הלוח הוא לוח Micro ATX, ואני רוצה מארז יחסית קטן. חשובה לי מאוד איכות הבניה וגם שיהיה מאוד שקט. אני אוהב את המראה הקלאסי של מארזים, לא צריך שום חלונות, לדים וצורות של חייזרים, מבחינתי קופסא שחורה, שקטה שבנויה היטב זה מצויין. חיפשתי קצת בKSP ולא מצאתי משהו, באייבורי מופיע הדגם הבא - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12148 מה אתם חושבים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by *R.S,

בפסח אני אקנה מחשב ואני צריך לדעת אם הEnermax Liberty 400W יכול לסחוב אותו בצורה טובה 8800GTS 640MB e6600 GIGABYTE 965P-DS3 2GB זיכרון כונן קשיח אחד כונן DVD כונן דיסקטים מסך LCD של LG (י L1780Q י) 2 רמקולים עם סאב ועוד איזה 2-3 מאווררים אם אתם צריכים פרטים נוספים אז תגידו... ולתשובה שלכם: איך אתם יודעים? (איך אפשר לדעת מה כמות הצריכה...)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני בודק אפשרות לבנות לעצמי NAS מבוסס אטום. אני זומם על אחד המארזים החדשים של LIAN-LI, הPC-Q11, ברגע שיהיה זמין. סה"כ לוח אטום, ושלושה דיסקים קשיחים (שני 3.5" ואחד 2.5") זה לא משהו שהייתי מגדיר בעל תצרוכת גבוהה. אבל בגלל גודל המארז, ואי רצון לעודף כבילה ספק מודולארי הוא האופטימלי הגם שהם ברוב המקרים חזקים מדי.. המלצות? תודה, אורי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אין לי צורך בהרבה חיבורים- לוח אם, הארד דיסק ואולי גם כונן אופטי. יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, אבל נראה לי שיש פה אנשים שמספיק בקיאים בנושא קירור בשביל לעזור לי. הבעיה שלי היא כזאת: אני ממש ממש אוהב שהמחשב שקט במיוחד. רוב המחשבים החדשים שאנשים קונים מרעישים לי מאוד. נכון אמנם שהרשת מלאה במדריכים לקניית מחשב שקט, אבל איכשהו לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה מה צריך בדיוק בשביל שלא יהיה רעש. אסביר את כוונתי: אני לא משתמש בכרטיס מסך רציני (לא מפעיל משחקים, רק ישומים משרדיים), ולכן עיקר הבעייה ברעש היא ממאוורר הספק. את מאוורר המעבד החלפתי במאוורר של זלמן ששקט מספיק לטעמי, ומאוורר המארז שלי לא מרעיש למרות שהוא כבר בן 6 שנים. הספק שלי הוא ThermalTec (או משהו כזה), אם אני לא טועה של 420 וואט, שקניתי לפני שנתיים או שלוש. בקו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sabosal,

לפי ההיגיון שלי, ככל שהספק יותר חזק, הוא פחות מתחמם (לאותה רמת הספק), ולכן המאוורר צריך לעבוד פחות חזק, וזה הופך אותו לשקט יותר. האם יש אמת בהיגיון הזה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב, ברשותי המפרט הבא: Intel E5200 Gigabyte ga-p31-Ds3l shapire 9600 gt הארד דיסק 1 כונן 1 (צורב DVD) ספק FSP 350W ומסך LCD 19 מה דעתכם? האם זה יחזיק? נ.ב לUPS יש 600VA תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP דרישות נוספות מהספק: מעל 80% נצילות (תקן 80plus) שקט חשבתי על CORSAIR 450 ועל ה-PCP&COOLING SILENCER 500W שמשבחים אותו הרבה לאחרונה. אשמח לדירוג קצר של ספקים אלו(ועוד מומלצים במידה ויש) עם ציון יתרונות וחסרונות של כל ספק. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. איזה ספק הכי טוב כאן? אני יכול להשיג את הספקים באותו מחיר (מה שברשימה)! למיפרט: E6600 2.4 OC TO 3.6 P5B DELUXE HD3870X2 OC 4GB RAM CORSAIR 800MHZ CL4 2XHARD DISK 250 GB 7200RPM 8 מאווררים 2XFLOPPY DVD-+RW THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W W0103 יכול ליקנות ב-550 Corsair HX 520W יכול ליקנות ב-570 Corsair VX 550W

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rank,

אני צריך המלצה למארז שכרטיס מסך gtx580 נכנס אליו Coolermaster 690cm יכיל את הכרטיס ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, שיהיה בעל כרטיס מסך 4870 ובעוד מספר חודשים כשהמחירים קצת ירדו אני אקנה עוד אחד כזה (ב- crossfire). בחנות שבה רציתי לקנות את המחשב אמרו לי שאני חייב ספק כוח 750W ואפילו די כדאי 1000W. הייתי שמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני לא באמת יודע אם סתם ניסו לדחוף לי משהו, צריך באמת ספק כזה או 550W או 500W יספיקו? דרך אגב, גם אמרו לי בחנות שבלוחות אם מסוימים יש אופציה ל- 3 כרטיסי מסך במקביל, אם הייתי קונה שניים במקום כרטיס אחד בעוד מספר חודשים מה היה הכוח הדרוש?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ballcall2,

יש לי שאלה בעיקר למבינים באלקטרוניקה: האם יש חשיבות מאוד גדולה להבדלים בין ספקי כוח כששני ספקי הכוח הם מאיכות טובה, ועומדים בתקן ATX אך אחד נחשב ליותר טוב? אני אנסה לתת דוגמא לשאלה: הסתכלתי על שני ספקים- Seasonic x-750 שמקבל ביקורות מעולות ומגדירים אותו כאחד מהספקים הטובים ביותר, ומצד שני ספק Enermax modu87+ 700w שזוכה בעיקר לביקורות פושרות (הוא עומד בכל הסטנדרטים אך לא ממש מצטיין באף קטגוריה). האם משתמש ממוצע יחוש איזשהו הבדל ביניהם במערכת מחשב? האם הם ישפיעו בצורה שונה על אורך חיי הרכיבים במחשב, על היציבות של המערכת (אני לא מדבר על יעילות הספק, הכבלים שלו או הרעש של המאוורר שאלו כבר עניינים הקשורים לדרישות של המשתמש) ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tamar,

שלום לכם. מישהו הציע לי ספק של SEASONIC. השאלה אם זו חברה טובה ומוכרת? בארץ לא מצאתי אותה למכירה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בסביבות ה200 שקל שיחזיק לי מעמד את הארבע ליבות שלא מתוכנן לו OC בקרוב וכרטיס מסך נחמד של PALIT 8800GTS 312MB . חשוב שיהיה שקט!!!. כרגע יש לי EZCOOL 450W ומשום מה הוא עושה לי ים בעיות מישהו יודע מי נותן האחריות שלו בארץ ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, יש ברשותי corsair VX 450W i2500 וכרטיס מסך ישן 8800GT sonic חשבתי לשדרג בקרוב כרטיס מסך לאחד החדשים 280 או 270X. האם אני אזדקק גם לשדרוג בספק? ואם כן יש המלצות? תודה.

20. אני בונה מפרט HTPC - משהו בסיסי שלא צריך לעבוד קשה מידי, אבל צריך להיות שקט. כמובן שאחרי קצת קריאה הגעתי למארז NSK2480 של ANTEC, שמומלץ בחום בכל מקום שבו בדקתי. מצאתי אותו בחנויות באזור ה- 520-550 ש"ח. בפורום מפרטים הציעו לי לחסוך קצת במארז וללכת על CompuCase CI-7328, שעולה כ- 350 ש"ח. מי שהמליץ לי עליו טען שהוא טוב ושקט. לא מצאתי ביקורות רציניות על ה- 7328, ומהתמונות שמצאתי ראיתי שאין לו את החלוקה הפנימית של ה- 2480 ואין לו את חלקי הגומי או את העזרים לסידור כבלים. בנוסף, לא ברור לי אם הספק שבא איתו שווה משהו. מישהו מכיר את המארז ויכול להשוות בינו לבין ה- 2480?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rikus,

היו לי כמה פעמים שניסיתי להדליק והוא לא נדלק, אבל אחרי שניתקתי את הכבל פיזית והחזרתי-זה עבד. היום אחרי כמה שעות של חיפוש הפיוז ב HEC הבנתי שגם את הפיוז אין. חיברתי את ATX הג'נרי המעפן הקודם שהיה לי והמחשב נדלק. מישהו יודע איפה הפיוז, או שזה עם הנתב הזה שעובד על חימום?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by stormrider,

שלום. אני מעוניין לדעת איזה הספק מומלץ למפרט הזה: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 SAMSUNG DDR3 8GB 1600 Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3 בנוסף לעוד הארד דיסק hitachi 1T, כונן אופטי LG ועוד 2 סטיקים של זיכרון DDR3 1600 (ארבע ג'יגה ביחד) חשבתי על מארז+ספק הזה אבל נאמר לי שייתכן וזה לא יספיק. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השוק כל כך מוצף באין ספור ספקים, ששיטוט בNEWEGG רק מוציא אותי מבולבל. על כל ספק יהיו לא מעט אנשים שיגידו GARBAGE, LOW QUALITY, COIL WHINE, ומה לא. אני מניח שמדובר בסטייה סטטיסטית, כאשר אנשים שלא התמזל מזלם, ממהרים לכתוב ביקורת, בעוד שאלו שהכל עובד אצלם- לא בהכרח כותבים. מסיבה זאת אני מעדיף את דעתכם......אני צריך ספק אמין פשוט. לא מעניין אותי MODULAR, אני אפילו אעדיף אחד רגיל כי זה נראה לי יותר אמין. אני גם לא רוצה לא רוצה ספק עם כל מיני גימיקים של "זרם קבוע", כמו שמצוין פה לגבי ה USB: http://www.coolermaster.com/powersupply/gaming-gxii-series/gxii-650w/ האמת אני שאני לא מבין בכלל על מה הם מדברים.. אני צריך ספק שמוכח ביכולתו להריץ מערכת סטנדרטית, עם כרטיס מסך אחד שזולל 250…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DarkLloth,

http://www.3dgameman.com/content/view/13380/103/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי את המערכת הבאה: מסך LCD 19" ספק כוח EZCOOL 450W מעבד אינטל E6300 לוח GA-945P-S3 כרטיס 7300GT זכרון 1GB דיסק 160GB איזה אל-פסק כדאי לי לקחת? בעל איזה הספק / דגם? יש לכם אולי המלצה על מוצר ספציפי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים