ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
Intel Core i5 - 760 tray Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156 Gigabyte GA-H55UD3H OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM *2 DVD-RW - SATA Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 SEASONIC S12II 430W BRONZE creative audigy value DELL ULTRASHARP 2209WA 22 זה המפרט שלי. השאלה שלי היא האם אני צריך ספק יותר טוב או שזה מספיק ואיזה מארז הכי עדיף מבחינת שקט וביצועים מבין השלושה ומה ההבדל העיקרי בין המיני לבין ה183 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4190 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8306 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3918
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק זול עד כמה שאפשר בשביל המערכת הבאה: מעבד: Celeron D 2.13Ghz לוח אם: GigaByte 8VM800M-RZ זיכרון: DDR 512MB VT הארד דיסק: SATA Hard Drives 40 GB, 300 MB/s, 8 MB Cache, 7200 RPM. שם הדגם: WD400JD. ויש גם כונן דיסקטים וכונן רגיל. אני ממש לא מבין בכל הדברים האלה ואני ישמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אל פסק בשביל המחשב שלי כי יש אצלנו הפסקות חשמל כמעט כל יום ולפעמים אפילו כמה פעמים, ההפסקות נמשכות לשניה עד 10 דקות ובמקרים נדירים ליותר מזה. כבר נהרס לי ספק כוח אחד בגלל זה. אני לא מבין כלום באל ספק אז אולי הבקשה שלי תהיה לא הגיונית אבל מקסימום תתקנו אותי. אני צריך אל ספק שיחזיק מספיק זמן בהפסקות חשמל האלה, שישאיר את המחשב דלוק ואם הבטריה שלו הולכת להיגמר אז שיכבה את המחשב באופן חכם בעצמו (אם זה אפשרי בכלל). המחיר לא רלוונטי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2XRx460 FX8350 מומהר קירור מים (נניח ואני אחליט לקחת אחד שלוקח חשמל מהספק, אין לי מושג איך זה הולך בקטע הזה) אני תפרן אבל אני לא יכול יותר עם מה שיש לי ויהיה לי רק 3000 שקל לשים על מחשב ואני משחק הרבה PVP ככה שאני צריך FPS קבוע 75 אחרי Vsync. בהתחלה אני קונה רק Rx460 אחד וקירור אוויר בלי OC על המעבד אבל בסופו של דבר אני אביא קירור מים ועוד כרטיס 460. אני יודע שAMD זולל חשמל. אז כמה הספק אני אצטרך לדבר הזה בשילוב 4 מאווררי מארז אחד 22m"m ושלוש 12m"m. בסופו של דבר כיוונתי לעשות OC של 12.5% לפחות אז נניח המעבד יצרוך 118% כדי להיות בטוחים. חשבתי על 750watt אבל אני רוצה לדעת בוודאות כדי לא להיתקע אחר כך.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שהמרפט שלו הוא : מעבד אינטל q6600 4 ליבות כרטיס מסך ג'יפורס Evge 8800 GT SuperClocked קיצר אני צריך מארז חזק כדי שבעתיד אני יעשה אוברקלוקינג .... עד 500 שקל עם 2 מאווררים רצוי ..... תנו מחיר וחנות בבקשההה תודה חברים
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח,בערך שנתיים אין בעיות,המחשב עובד כמעט תמיד,לפני כמה ימים ראיתי שהמחשב כבוי,לדעתי הספק עומד לסיים את חייו. אשמח לדעת מהם התסמינים של ספק שמסיים את חייו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקצרה: שני מחשבים. לאחד אני מחבר כונן חיצוני והכל סבבה. למחשב השני בזמן שאני מחבר את הכונן יש ניצוצות של חשמל בין החור של היואסבי לכאבל של יואסבי מהכונן. השאלות שלי כאלה: ממה זה נובע? והאם זה מסוכן לכונן החיצוני שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצתי לדעת אם לא תהייה לי בעיה להתקין כרטסי מסך חדשים הרוכים כמו GTX 680 HD 7970 וכרטסים כפולים בלי להוציא את הכלוב של הכוננים וקירורים גדולים גבוהים בלי שמאוורר בצד יחסום אותם ואיך המארז מבחינת אכות וסידור כבלים יש לי לוח של P6X58D Premium ASUS
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מחפש מארז וספק כוח חזק... בהתחלה חשבתי על ה sanbeam transformer black... אבל אחרי שביררתי פה עם כמה חבר'ה שיש להם אותו.. הבנתי מהם שצריך להחליף כמעט את כל המאוררים כדי להוריד ממנו את הרעש... ואז זה יוצא כבר יקר מדי ולא משתלם... אז עכשיו אני מחפש מארז אחר וספק.. אני צריך מארז שיהיה גדול ..ולא מארז קטן... שיהיה מקורר טוב.. ולא הרבה רעש כמו sanbeam transformer ... ושיראה טוב מבחינת עיצוב.. לא משהו מעפן כזה... אשמח לשמוע דעתכם...! תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חושב להפוך את המחשב הנוכחי שלי ל-HTPC כאשר אני ישדרג אותו עכשיו שמעתי ממשהו שצריך לוח אם מתאים בשביל מארזי HTPC זה באמת נכון? ואם כן האם הלוח הזה יתאם GA-K8NF-9? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך אבל הUSB מקדימה נשבר לי מה אני עושה? איך אני מחליף אותו? יש ביכלל מה לעשות לגבי זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, דרושה עזרה לבחירת ספק כוח בתקציב כמה שיותר נמוך!! (מקסימום 290 שקל חריגה עד 300 גג). המפרט שלי הוא : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41M4-L Western Digital 320GB SATA2 16MB 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz צורב LG SATA DVD X22 מארז EZCOOL שחור עם USB קידמי כ.רשת 1G LAN מאוורר למעבד 775 QUAD CORE COLD BIT כ.קול מובנה 7.1 בלוח אם כרטיס מסך HD 5670 עדיין לא מותקן, מחכה לספק מתאים. כרגע הספק שיש לי הוא: FSP 300W FAN 12CM 60HCN אגב פתחתי את המחשב וראיתי את כל החיבורים ושמתי לב שיש חיבור ללוח אם של 24 פינים הרגיל הגדול + חיבור 4 פינים.. לפי מה ששמתי לב בהרבה מפרטים של ספקי כוח גם של חברות גדולות ( HEC או CORSAIR) אין את האופציה של ה4 פינים שהוא כמ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי corsair VX 450W i2500 וכרטיס מסך ישן 8800GT sonic חשבתי לשדרג בקרוב כרטיס מסך לאחד החדשים 280 או 270X. האם אני אזדקק גם לשדרוג בספק? ואם כן יש המלצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינתי, המארז המושלם יכלול פילטרים על כל כניסות האויר, כלומר, בכל מקום שיש מאוורר, או מקום למאורר. וגם שיהיה קל לשלוף אותם לניקוי, מבלי לפתוח את המארז. האם יש חיה כזאת בארצנו? אם כן, אשמח לשמוע על דגם שיהיה לא גדול מדי, ולא מכוער מדי, משהו שאפשר לשים בסלון מבלי שהאשה תתעצבן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהספק שלי התחיל לעשות בעיות (קפיאות, כיבויים פתאומיים וקושי בהדלקה (הלוח מצפצף צפצוף ארוך ולא עולה). נשללו בעיות זיכרון עם 8 שעות Memotest86 ללא שגיאות, נשלל כ.מסך ע"י ניסוי אחד תקין שלא עלה גם הוא). נשללה בעיית טמפרטורה (36-50 בהתאמה). לבסוף ניסיתי עם Seasonic 350W ממחשב שני והמחשב עלה מצוין במספר נסיונות. הספק הקיים הוא Coolemaster 500W שהגיע בבאנדל עם ה - 690. הוא יכול להיות דלוק מספר ימים רצוף ללא בעיה, עד הריסטרט הפתאומי הבא. המערכת כרגע: Amd Athlon x4 640 Stock Gigabyte MA770T-UD3 G. skill 2X2GB DDR3 Nvidia GTX460 O.C editon ישנם גם כמה מאווררים, אבל זה זניח. חשוב לי שיהיה ספק אמין, אם יהיה מודולארי, מה טוב. השקט פחות חשוב, אבל לא רועש מדי. כמו כן חשוב לי שית…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושבת שלום.! אני הולך לקנות את המפרט הבא שבוע הבא: מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box כמות: 1 - מחיר: ₪311 לוח אם: MSI H61M-P20 HDMI VGA כמות: 1 - מחיר: ₪232 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪186 (או שאני אקח את הFSP 350W ב-136 שקל) זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 הסוגיה היחידה שאני לא סגור עליה היא סוגיית המארז: אני הולך לשים גג 200 שקל בנושא. המארזים שחשבתי עליהם: 1. ht…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אל פסק מתוצרת אדוויס דגם PRD650 שמחובר למחשב עם מסך LCD מרובע בגודל "17, אני רוצה לדעת האם הוא יכול גם להגן על המחשב שלי מפני ברקים ונחשולי מתח הנגרמים מהפעלת מזגנים ומכשירי חשמל אחרים (בנוסף להפסקות חשמל ונפילות או עליות מתח). האם בכלל מכשירי אל פסק יכולים להגן על מחשבים בפני ברקים ונחשולי מתח (בנוסף לייצוב המתח וגיבוי מתח בזמן הפסקת חשמל)? או שיש צורך לחברם למגן ברקים נפרד לצורך זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לוחות עם 20 פינים ויש 24 פינים גם בחדשים וגם ביישנים ,,,מה תפקיד ה 4 פינים הנוספים והאם דרוש לחבר אותם אם יש את זה בספק כח מצורף תמונה עם הדגשה באדום לדוגמה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות ספק כוח חדש ואני שוקל לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=17067 הכ.מסך שלי הוא GEFORCE 9800GT והשאלה שלי היא האם יש לו חיבור מתח מתאים לכ.מסך (6 פינים) וחיבור למעבד (4פינים), מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני שואל את זה מכיוון שאבא שלי בקרוב טס לאמריקה ואני משדרג את החלקים ויש סיכוי טוב מאוד שאני אקנה אותו [ואולי R600 אם הוא יצא עד אז] תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שהמזגן נכנס לפעולה יש מן "קליק" מהלוח ולזמן ממש קצר הוא כאילו שואב את החשמל של כל הדירה הסימפטומים הם: הבהוב יחיד של הנורות (נכבה לאיזה כמה חלקיקי שניות). כנ"ל מיקרו אם עובד. דברים שנטענים מפסיקים לרגע וממשיכים. המחשב אגב *טפו טפו* מתעלם בינתיים מהתופעה באלגנטיות (זה לא גורר ריסט או תגובה אחרת כלשהי). מילא זה היה רק בהדלקה אבל זה בכל פעם שהמזגן חוזר לפעול (הוא מגיע לטמפ' מסויימת התרמוסטט אומר לו להפסיק ואז ברגע שהוא ממשיך זה קורה שוב). נאמר לי שזה לא אמור לגרום נזק אבל אני מעט סקפטי ורציתי לשאול האם זה באמת לא מזיק או שכדאי להגן איכשהו על המכשירים. הייתי מעוניין להגן על שני מכשירים עיקריים: מחשב עם הנתונים האלו מ-http://extreme.outervision.com וספק Seasonic…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הנ"ל? למישהו יצא להתעסק איתו קצת? קישור: http://www.silverstonetek.com/products-lc16m.htm יש רק בעייה מרכזית אחת שנראת לעין. אין מקום להכניס כרטיסים מסוג: GeForce 6800/7800 series and ATI X1800/X1900 series הצעות אחרות יתקבלו בברכה. (גם מארז אחר וגם הצעה לכרטיסי מסך טובים שנכנסים למארז). המחשב יחובר ל- LCD 37" של TOSHIBA בתקווה לשחק גם קצת משחקים בסלון ;D חשוב לציין שאיכות המארז צריכה להיות מעולה. (זה יושב בסלון) תודה! ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. יש לי שאלה בנוגע לספק כוח. קניתי ספק כוח שעושה לי בעיות במחשב - מחשב נכבה שניות ספורות אחרי הדלקה. בדקתי את כל הרכיבים בנפרד - הכל עובד תקין: זיכרונות בעזרת memtest86, כרטיסים, דיסיקים (אותם בכלל ניתקתי). בעיה נשארה - מחשב נדלק, מאווררים מתחילים להסתובב והכל נכבה אחרי מספר שניות (לפעמים מגיע לטעינת BIOS ולפעמים לא). בדקתי מתחים של הספק בעזרת מד מתח - תקין. החלפתי את הספק - הכל עובד!!! החשד שלי שהספק לא מוציא את המתח הדרוש תחת עומס. איך אפשר לבדוק זאת בתנאים ביתיים? גם כשבאים למעבדה לבדוק, הם מחברים את הספק לאיזה יחידה עם נוריות ואם נוריות כולן נדלקות אז מסיקים שהכל תקין, משהו אומר לי שזה לא בדיקה מספקת. מה ניתן לעשות ע"מ לוודא את התקלה בספק. תודה מראש לכולם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-