עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by a1a1a1a,

איזה ספק לקחת, אני יכול לקבל אותם באותו המחיר בערך? phenom 2 x2 940 gtx 260

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות מארז למחשב חדש עד 1300 ש"ח. אני רוצה שהיה שקט וקריר ושהיה full tower

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. איך הפסק שמגיע עם המארז CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU אמרו לי שהוא לא ספק טוב השאלה מזה לא טוב הוא ספק גנריי .....

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מוצרים כנ"ל המבטיחים השהייה לכמה דקות: http://www.lev-hamisrad.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1208 יתאים גם למחשב (לתפקוד כאל פסק אמנם לזמן מאוד קצר)? ואם כן, מה עדיף לבחור- דגם תואם מקרר או מכונת כביסה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by לוח שנה,

תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום ושבת שלום.! אני הולך לקנות את המפרט הבא שבוע הבא: מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box כמות: 1 - מחיר: ₪311 לוח אם: MSI H61M-P20 HDMI VGA כמות: 1 - מחיר: ₪232 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 ספק כוח: Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪186 (או שאני אקח את הFSP 350W ב-136 שקל) זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪103 כרטיס מסך: MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪399 הסוגיה היחידה שאני לא סגור עליה היא סוגיית המארז: אני הולך לשים גג 200 שקל בנושא. המארזים שחשבתי עליהם: 1. ht…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. *למנהלים, אני לא בטוח שזה מתאים לפה אבל אני חושב שכן.. במידה ולא אז אני מתנצל ומבקש שתעבירו לאן שזה מתאים * שלום החורף מתקרב ואיתו הברקים הרעמים ונפילות המתח מכל החימום שאנשים מדליקים... יש לי מחשב לא זול ואני רוצה לדואג שלא יקרה לו כלום מה שאני צריך זה משהו שיספק את כל ההגנה הדרושה למחשב... מברקים, נפילות מתח עליות מתח מתח לא יציב וכל הדברים האחרים שיכולים לפגוע/לשרוף את המחשב או רכיבים בו.. אם חשוב אז יש במחשב ספק של 550W (עם נצילות של 85%+ אם אני זוכר נכון...) אך כמו כן מחוברת מערכת רמקולים 5.1 ומסך... אז אני ישמח למשהו שיוכל להחזיק את המחשב וכל הדברים שקשורים אליו בביטחה ואפילו יספק לי אפשרות לשידרוג עתידי של המחשב ללא צורך בלשדרג גם את האל פסק או מייצב מתח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Danman,

יש למישהו מידע על הספק הזה? הוא נמכר בנועה ב500 ש"ח. המפרט הטכני שלנו נראה מאוד מרשים יחסית למחיר (72A@12V ) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7794

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nanus,

אני קודם רוצה לתת ביקורת למארז שחשבתי שאני לוקח Cooler Master Stacker 830 זה מארז שעולה 1300 שקל והוא מצויין בשבילי אבל מה כן אם אני משלם 1300 שקל אני מצפה לקבל איתו קצת דברים למשל: יש לו תא ל 4 ארדיסקים שמחובר אילו מאוורר של 120 מקבלים רק אחד כזה! אני צריך לשים 3 ארדיסקים אבל אני לא מאמין שמישהו באמת ישים שם 4 ארדיסקים זה יהיה לחוץ הכמות הנכונה לדבר כזה הוא 2 בנוח ולא 3 או 4 בלחץ והם יתחממו הרבה יותר אם הם יהיו ככה צמודים הדבר השני זה שמקבלים עם המארז הזה רק עוד מאוורר נוסף (בנוסף למה שיש על ההרדיסקים) המאוורר נמצא מאחור אז ממארז שמשלמים עליו 1300 שקל מקבלים רק 2 מאוורירים שזה עלוב אני הקיצר מחפש מארז עד 1300 שקל שיהיה עשוי מאלומניום שיהיה מאוד פרקטי ונוח שהUSB שלו י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-311-plus.html אני מנסה להמנע ממארז שהוא זבל .. אבל לא רוצה לשלם הרבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alons,

cooler master CENTURION 534 or CENTURION 532

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כרגע עומד אצלי ספק כוח גינרי. אני מעוניין לשדרג ל : SeaSonic 750W SS-750JC בעלות של 300 שקל. האם זה שווה ? יש הצעות אחרות אולי ששוות יותר ? בעקרון הספק כח אמור להחזיק לי 2 דיסקים קשיחים , כרטיס מסך שגם אותו משדרג לMSI R6850 OC 1GB. ומעבד Q8200. בתדר 2.33GHz.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי UPS בן 5 של גמטרוניק עובד בסדר גמור בלי בעיות. הUPS הוא 650VA אם אני זוכר נכון. היום נשרף הפיוז של ה UPS ובעקרון ליד התא פלסטיק שאליו מכניסים את הפיוז כתוב Max 4A, אבל כשהוצאתי את הפיוז כתוב על הפיוז עצמו 6A 250V. התקשרתי לתמיכה של גמטרוניק ולא חזרו אליי. רציתי לדעת מה כדאי לעשות, האם להחליף ל 4A או ל 6A?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SteelCat,

לא מצליח למצוא אותו בשום חנות. הבנתי שדווקא הדגם הזה אזל ויגיע שוב רק עוד כמה שבועות. יש אלטרנטיבה? איפשהו שאפשר לרכוש את המארז?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ElemenTal,

יש את זה http://skypc.co.il/pl_product~40703~6~0.htm ויש את זה http://skypc.co.il/pl_product~40705~6~0.htm אז אם סמתם לב מה כתוב אז היותר יקר בא עם חלון צד. אז למה הכוונה ? א. שהיקר יותר בא עם חלון צד שקוף במקום הרשת ? ב. שהיקר יותר בא עם הרשת והזול יותר בא בלי כלום ? אני חדש פה, מקווה גם לעזור לאחרים. תודה לעוזרים מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי כרגע את Enermax Noisetaker 420W. בעתיד הקרוב אני אני הולך ליקנות כ.מ D3D10 החדשים והחמים השאלה שלי היא האם הספק שלי יספיק לכרטיס 250W או שאני צריך לשדרג

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sam1441,

רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק? כלומר, את הפלוס בכבל לפלוס בלוח? על הלוח רשום באמת פלוסים ומינוסים, על הכבל לא. איך אדע מה הפלוס-מינוס שם? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ciauai,

אך הChieftec Bravo ואך הSupertalent אך הקירור של הChieftec Bravo והוא שווה את המחיר 370 ש"ח או שעדיף את הSupertalent +יש בו חלון שקוף הם אותה רמה או שהציפטק יותר טוב? (יש לי עדיפות לחלון שקוף) ואל תציאו לי לעשות מודינג...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by פבלו,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב עם ספק כוח של 1000W. עד כה היה לי AIN1500 של Advice, הוא אמור להיות 1500VA אבל הוא לא מחזיק מעמד בזמן הפסקות חשמל. מה שכן במחשב הקודם היה ספק של 650W. רכשתי מאדוויס AON2000 שהוא 2000W, אבל המכשיר רועש כמו משאית. יש לו 2 מאווררים שעובדים ללא הפסקה. והרעש הזה הופך את העבודה שלי לבלתי אפשרית. הספק של המחשב עצמו יש לו ילתת סליל (coil whine), שזה בעיה בפני עצמה, אבל זה נראה שהרעש של הספק נהיה חזק יותר כשהוא מחובר לאל פסק. למרות שUPS יש יללת סליל משלו בזמן מאמץ של המחשב. החברה מוכנה לתת לי זיכוי, והם מציעים לי מכשיר דומה בשם TOP 2K LONG שיש לו מאוורר אחד. רציתי לשאות אם מישהו מכיר את המכשיר ומה רמת האימונות והרעש שלו. והא…

20. Started by moshe1x,

שלום האם המארז והספק שבמפרט הנל מתאימים לשאר המפרט. הדרישה היא למארז שקט ונגד אבק , השיקול הנוסף שלי היה מארז של antec p280. האם יש לכם המלצות לספק ומארז אחרים בתקציב מקסימום 900(רצוי פחות). מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪359 מארז: ]Fractal Design Define R4 Black Pearl כמות: 1 - מחיר: ₪543 ספק כוח: ]Seasonic M12II-520 520W Active PFC Modular 80+ Bronze BULK כמות: 1 - מחיר: ₪347 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪349 כרטיס מסך: MSI R9 270X 2G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כמ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guynu,

היי, אשמח לעזרכתם בבחירת מארז וספק כח עד 500 ש"ח ( אפשרי חריגה קלה). אפשרי גם מארז הכולל ספק או בנפרד. רצוי מחברת TMS תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Fir3DragoN,

לרוב החנויות בארץ יש את המארז הזה. אבל ברשת אין ממש תמונות שלו. אין לי מושג איך הוא נראה מאחור מפנים מהצד. אני מתכוון לקנות אותו. בארץ קוראים לו 6A21B החו"ל קוראים לו 6A21 שלא יהיו אי הבנות. מעניין אותי כי ראיתי דברים לא אופטיונאלים ובחלק יש ובחלק אין. אני מתכוון לקנות מסקייפיסי בייחד עם ספק 400W. איך נראה מפנים איך מבחוץ. אני רק בטוח על הפאנל החיצוני. על כל שאר המארז לפי התמונות לא בטוח. http://www.hec-group.com.tw/large.php?category=pccase&sub_category=midi_tower&model=6a&modelname=6a21-2 מישהו שקנה בארץ יכול לתת לי תמונה? של המארז אורגינלי. תמונות שלכם, של המארז הזה שלכם בבית לא מאתרים. למה חיפשתי ובכל מקום נראה אחר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by naord,

איזה אתם ממליצים, שניהם 5 שנות אחריות. האנטק מוציא טיפה יותר אמפר (הפרש של 4A בינהם) Antec TRUE POWER TRIO 550W http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202 ermax NAXN 550W http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Enermax-NAXN-550W&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=115&aff=Zap〈=he יש לכם הצעה לספק שנותן יותר בתקציב של 310-320 ללא חריגה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by fungiman,

רכשתי את המארז במסגרת בניית שרת-מדיה, פשוט כי הוא היה זמין מיידית בחנות ליד ביתי (KSP). המארז על פניו נראה יפה, הצביעה שחורה אולם הגימור לא מספיק חלק ואיכותי (automotive quality כמו שרואים במארזים היקרים יותר). חלקי הפלסטיק מקדימה לא הדוקים מספיק, כפתור ההדלקה לפעמים נתקע בגלל חוסר התאמה מושלם שלו ביחס לחלקים הסמוכים. לא יפה enermax! הכיסוי העליון מוחזק על ידי שני thumb-screws ומחליק בקלות החוצה, אולם דורש מעט כוח בעת החזרתו (מה שמעיד על התאמה לא מושלמת בין החלקים). הרכבת לוח אם mATX נעשת בקלות יחסית וכך גם חיבורי החשמל, USB ו-AUDIO. למרבה הצער הרכבת הקירור (מסוג AC PRO7 LP) מעט בעייתית בגלל הסמיכות לדופן המארז. המארז כולל ספק כוח מובנה ומאוורר 80 מ"מ. למרבה הצער המאוורר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by idos100,

נכון יש כאלה ריפודים בחלק החיצוני שלו נגיד אבק ? אז קיצר בטעות הוצאתי אחד מהם איך אני מחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.