עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Cyber Angel,

אהלן! יש לי ספק כוח שמאוד מרעיש והייתי רוצה להחליף אותו לאחד כמה שיותר שקט, בתקציב של עד 400 ש"ח. המפרט שלי: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200 לוח אם: Foxconn 865G7MF-SH (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN Motherboard Chipset: Intel Springdale-G i865G NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (256 MB ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by jangelboy,

שלום מי מהם יותר שקט ומי מהם מקרר יותר טוב LANCOOL PC-K56B http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5967 ANTEC Three Hundred http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by BENIT,

אני מחפש מארז וספק שקטים ככל האפשר בתקציב של עד כ- 500 שח אני אשתמש בכרטיס מסך מסוג HD4670 Gddr3 בחנות הציעו לי GIGABYTE Triton 180 + ספק 420W האם הוא מומלץ או אולי Paidmax APEX + ספק Seasonic ss 400ET

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by דודיפלצת,

ראיתי שיש מעט מאוד אזכורים בפורום על החברה. חיפשתי ברחבי הרשת ביקורות ומצאתי ביקורות די טובות על המארזים אבל לא הצלחתי למצוא כל כך ביקורות על הספקים שלהם. אני שואל מפני שה-APEVIA X-QPACK2 יכול להתאים לחבר שלי למפרט שלו אבל אין לי מושג מה טיב הספק שמגיע איתו (ה-500W). אני יודע שהאתר כתב ביקורות על הספקים של החברה לפני כשנתיים בשמה הקודם Aspire אבל הרבה דברים יכולים להשתנות בשנתיים. תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  5. Started by free_me_0,

-

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by פלמחון,

קניתי מחשב חדש עם מארז antec 300 להפתעתי אין לו מסנן אבק על הדלת הצדדית באזור שאפשר להתקין מאוורר, כל מה שיש שם זה רשת מאוד לא צפופה הפתח הזה שואב הרבה אוויר בגלל שממוקם מול מאוורר schythe kabuto שמי שמכיר את הגודל שלו הוא כמעט ברוחב של המארז אני ממש דואג שיכנס לי הרבה אבק ובמקרה הגרוע דברים גדולים יותר וחיים יותר האם אפשר לאלתר איזשהו מסנן אבק או שזה לא רציני? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש מארז Mini-itx עם חריץ PCI 1 שאוכל לשים בו את הלוח הבא: אהלן, אני הולך לרכוש בקרוב מאוד את המפרט הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10659 עם מעבד e8400. אשמח לעזרה, תודה!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by DarkLloth,

מחפש מארז זול ל HTPC , לא מעוניין במארז קטן מ MID ... איזה מבין שני אלו עדיף ? סה"כ ההפרש ביניהם עומד על 40 ש"ח ...

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. ראיתי שני ספקים אחד של OCZ 700W שעולה 437 שח אני מאמין שעם משלוח יעלה משהו כמו 480.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3987 ויש את הספק של CM 650W ב409 שקל באיבורי (יש לי באיזור אז לא צריך משלוח) http://ivory.co.il/product.asp?productid=4509&CatCode=409 הכי חשוב לי כמובן שהחוטים יהיו מספיק ארוכים, כי הספק הנוכחי שלי לא מגיע ללוח אם ודבר שני חשוב לי זה שקט כמובן. עכשיו אם יש לכם ספק אחר להמליץ לי אני אשמח, לפחות 600W כי אני לא רוצה להיות מוגבל בכרטיסי מסך (שמתי לב שהיום הדרישה זה 500-550W) ואני מעדיף באיזור ה400 שח ככה.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי לכולם, לפני שבוע ביקשתי מפרט למחשב זה הלינק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442856.0 אני הולך לקנות לפי המפרט של b00h כנראה את ה5850 (אם הגודל של הכרטיס משנה למארז). הוא המליץ לי על ANTEC 183 אני הבנתי שהוא ושקט אבל העיצוב לא לטעמי. אני מעוניין במארז שקט אבל שיהיה גם עיצוב יפה (ועם איזה LED אחד או שתיים). ראיתי כמה מארזים שהביקורות לגביהם טובות, אני אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה ברורה ומה באמת הכי כדאי וכמובן שאני מוכן לשמוע על אחרים גם .. ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z ANTEC P183 - עדיין אופציה אם תגידו שזה שווה לבריאות המחשב ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming - אוהב מאד את העיצוב ו b00h גם המליץ לי אבל הבנתי שהוא קטן אולי גם מרעיש…

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. אוקי זו המערכת שאני צפוי לרכוש: 5 עם קירור של coolmaster hyper TX3 כרטיס מסך HD 5770 לוח אם US3L של gigabyte זכרונות 4GB של G.skill דיסק קשיח ה F3 של samsung צורב Sata של LG והמארז עוד לא סגור יכול להיות antec solo או antec 300 בכל מקרה איזה ספק יהיה ממש טוב למערכת זו ושקט? חשוב לי שיהיה מרווח כמה שיותר גדול על מנת שיחזיק מעמד זמן רב. בנוסף שיהיה איכותי ממש ושקט. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by wrecker,

התחדשתי במארז (סוף סוף) אחרי הרבה חיפושים ותהיות בסוף קניתי lancool k60wb שהוא לעצמו מצויין.. הבעיה שלי היא שהתחלתי לתכנן את כל המערך של החוטים ואז ראיתי שיש בעיה לא קטנה.. בגלל שהספק עכשיו למטה החיבור 24 פינים בקושי הגיע! אבל הוא הסתדר לי בסוף.. הקטע שהחיבור המרובע הזה שהולך ללוח הוא אפילו יותר רחוק ולשם זה לא מגיע בכלל :-\ כרגע חיברתי בקושי את כל המערכת רק שתעבוד, הספק "זרוק" בתוך המארז.. השאלה שלי אם יש אפשרות לקנות מאריכים כאלה שאפשר לקנות? ואיפה? לא באלי ממש לקנות ספק כח עם זאת שהספק שלי לא כזה אדיר.. (EZCOOL 400W) אבל להוציא עכשיו 400-500 שקל על חדש באסה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by leahd3,

היי יש לי ספק אנרמקס פרו 82+ 525 וואט והשאלה שלי היא האם הוא יספיק לכרטיס 5970 אני מריץ מערכת של amd 720 be ud4p mobo 1 tb caviar black freezer pro 7 hd4850

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  14. שלום! אני רואה שהרבה אנשים מתייחסים לאמפר של ספקי כוח במסילת ה 12V כסכום של כל האמפרים בכל המסילות. מהידע שלי בחשמל ואלקטרוניקה, א"א להעביר אמפרים ממסילה למסילה, כלומר יכולים להיות לי 10 מסילות של 18A,אבל אם אני אחבר לשם מכישר אחד שצורך 25A, הוא פשוט לא יעבוד כי אין אף מסילה שנותנת לו את הזרם שהוא צורך. האם זה שונה בספקי כוח למחשב, ואם כן, יש כאן מישהו שיכול להסביר לי איך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by soprno,

כרגע יש לי מארז די רועש, ואין לי כל כך מדד למארזים שקטים... אז עד כמה הוא שקט? עד כמה זה משנה אם הדלת סגורה או פתוחה? דרך אגב האם למארז הזה יש כפתור ריסט? זה דבר שדי חשוב לי....

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by avieln,

אהלן, רציתי לדעת אם מישהו יכול להכווין אותי בקניית מארז. אני כרגע קונה מחשב חדש עם מעבד חזק q9550. ביקשתי מפרטים משתי חנויות שונות, באחת - המליצו על מארז EZ-cool silver, שלמעשה כל צד שמאל שלו הוא מאוורר אחד גדול, וכל המארז מלא נקבים וחורים. (האמת שזה קצת מפחיד אם ישפך עליו משהו). כמובן שצריך להוסיף ספק, אני חשבתי על 450W של corsair בחנות אחרת המליצו על SONATA 3, שמגיע עם ספק 500W. שתי האופציות יוצאות אותו מחיר. יש למישהו המלצה? האם המארז עם המאוור הענק באמת תורם המון לקירור או שזה סתם שטויות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by hutorihunzu,

אוקי אני רוצה לקנות מחשב וממש חשוב לי השקט, הבנתי כי בתקציב שלי (425ש"ח פלוס מינוס) למארז ה Antec Solo הוא הבחירה המומלצת. לכן רק רציתי לשאול לגבי כמה שקט הוא? האם הוא מקרר טוב? הרי יש לו רק מאוורר אחד... האם הוא מספיק גדול? (אני לא הולך להכניס שם המון דברים אבל שלא יהיה צפוף או ממש קטן) ולבסוף האם יש מארז אחר שאתה ממליצים בלי לחרוג את ה 450ש"ח גג... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם.החלטתי לקנות כרטיס מסך 4870 HD אבל הספק שיש לי כרגע לא מתאים(ג'נרי,ATX 500W). לכן,אני צריך לקנות ספק חדש.הבעיה היא שאין לי הרבה כסף והספק SS 400W די מתאים לי מבחינה פיננסית. עכשיו,השאלה היא האם הוא יתמוך בכרטיס?התקשרתי לחנות והמוכר אמר שהספק מתאים כי יש לו נצילות גבוהה והוא איכותי,אבל בכל מיני פורומים ששאלתי אמרו לי שהוא לא מספיק בכלל. האם הספק הזה יתאים לי?תודה וחג שמח. נ.ב:לא עשיתי פעם OC על המערכת וכנראה שאני גם לא יעשה.מעבד:E5300.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. איזה ספק יותר טוב מבחינת שקט, איכות ואמינות FSP Epsilon 500W או SeaSonic S12II-500W? החלקים שאמורים לפעול יחד עם הספק הם: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black LanCool PC-K60 W/o PSU Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב הכולל את הרכיבים הבאים: Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 2x2GB Patriot Signature Dual Channel 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Elite 335 Black (No PSU) השאלה שלי היא האם הספק הבא יחזיק את המערכת Chieftec 450W Active PFC,80+, 14cm Fan, (24pin) או שמה כדאי לקחת ספק של 500\550. יש לציין כי המחשב לא ישודרג בעתיד, זהו מחשב עבור אבא שלי שמבצע עריכת וידאו קלילה והקלטות של מוזיקה, כך שלא יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך. מעבד מרובע ליבות הוא מעל ומעבר בשבילו ונלקח בחשבון כי לא הרבה יישומים מנצלים אותו. בין כל הפותרים נכונה תוגרל סירת מנוע מגומי עם מדבקת ברווז, ת…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום! אני ככל הנראה הולך לרכוש את המפרט הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=26830 רציתי לשאול אם הספק המוצע שם ( Seasonic SS-500ET Active PFC 500W) הוא מספיק בשביל מערכת כזו? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי לוח אם של GB לקולנוע ביתי , יש שם חיבור 24PIN סטנדרטי וחיבור 8PIN , נאמר לי שאפשר לחבר שם גם חיבור 4PIN אבל זה יכול לגרום לחוסר יציבות , השאלה היא האם להשיג ספק 8 או 4 ...

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  23. עדיין מתלבט- גם מבחינת חלל פנימי מרווח יותר, וגם שקט האם למישהו יש דעה ומכיר אותם עמית

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by shaikap,

שלום. קניתי מחשב חדש, עם ספק 500 ואט של תרמלטק, ולפי PCW הטמפ' של הספק היא 79 מעלות, כשהמחשב לא במאמץ בכלל. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by Adir207,

שלום ראיתי בכמה מקומות באינטרנט פדים שתורמים לסדר ולבידוד של סאונד מהמחשב. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג או בכלל, מה לחפש? זה נראה כמו פד צמר מוזר כזה.. הינה כמה תמונות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים