ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ספק כוח SEASONIC SS-400ET 400W ומארז Antec Two Hundred. הספק כוח יושב בתחתית המארז. ובחנות התקינו אותו כך שהאוורור שלו (מאוורר 12 ס"מ) פונה כלפי מטה. יש לציין שאין במארז חורים לאוויר אבל יש רווח של מספר מלמטרים בין הספק כוח לריצפת המארז רציתי לדעת: 1.האם זה בסדר שהספק מותקן ככה במארז (או אולי עדיף להפוך אותו) ? 2. (בהתאם לתשובה 1) האם זה ישפר את המצב (או אם יש טעם וכדאי) אם אעשה חורים במארז (מודינג) בשביל אוויר מבחוץ בשביל הספק כוח ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המארז הבא XClio - Coolbox Advanced ATX Mid Tower Black (No PSU) יספק אותי מבחינת שקט וקירור? האם הוא מתאים מבחינת הגודל לכרטיס HD5770 ולקרור מעבד freezer pro rev.2 של arctic cooling? האם בכלל יש צורך בקירור במארז זה (האם הקירור הבסיסי שלו טוב)?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן התערוכה שהיתה ב לאס וגס חברת המארזים ThermalTake השיקה כמה מוצרים חדשים בניהם מארז מעניין בדגם V5 Black Edition המארז כולל ידית נשיאה ו 2 מאוורים 20 ס"מ למעלה ו 12 ס"מ בחזית כמו כן ישנם חיבורי ESATA מובנים בנוסף למארז זה החברה השיקה גם ליין חדש של ספקי כוח בשם ToughPower Grand 750W יחודה של ספק זה הוא שהנצילות שלו היא 90% כלומר 80Plus Gold לעוד מוצרים שהושקו בחברה ניתן למצוא בקישור http://globalevent.thermaltake.com/ces2010/index.html המשך יום נפלא מיכאל
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מוות בשבוע האחרון של ספק הכוח עקב הפסקות חשמל(כנראה..)אני מחפש לרכוש UPS אמין וטוב שיגן עליו. כרגע שמתי עין על הPRD750 של ADVICE,אבל עד שלא אדע במדיוק את הVA של מערכת שלי לא אוכל לדעת האם זה מתאים. חשוב לי יותר שההספק של המערכת יתאים לUPS וכיבוי מסודר פחות מאשר כמה זמן הוא יחזיק את המע' דלוקה. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DSL כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני 5 שנים ב4.5K ולא מזמן הלך לו הספק והיה ריח רע ממנו אז זרקתי אותו ועזבתי את המחשב. היום הבאתי שני ספקים אחד 300 ואחד 350 ושאני מחבר אותם הם מראים לי את ההתחלה שהמחשב עולה רק את הפרטים של הלוח אם ואז הם נתקעים. אמרו לי יכול להיות שזה בגלל שהספק לא סוחב אתה המחשב אבל אולי זאת בעיה אחרת... בקיצור יש במחשב לוח אם מסוג P4V8X-MX<GREEN ומעבד 3000/800 P.4 ככה לפחות כתוב בדפים. אז לדעתכם איזה ספק יחזיק את זה? (מחובר גם SATA 80G וCDROM) תודה רבה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום איך המארז coolermaster haf 932? הוא איכותי? כמה מאווררים יש לו? כמה מאוררים יש לו עם LED? יש לו סירקולציה אוויר טובה? האם הוא שווה את מחירו? הוא שקט? האם יש לו פילטרים שמסננים אבק? האם הוא FULL TOWER או MID TOWER אפשר חוות דעת על המארז שאלה:שמעתי שלמארז coolermaster haf 932 יש רק מאוורר אחד עם LED אז חשבתי לקנות את המארז הזה ולהחליף לו את המאווררים לאותו גדול או נגיד בצד לשים 4 מאווררים של 120MM איכותים,שקטים עם LED ,ולהחליף למעלה את המאווררים ולשים עוד 2 מאווררים של 120MM איכותיים,שקטים עם LED כאלו אני רוצה לקנות 6 מאווררים אותו דבר? האם כדאי לי? או שכדאי לי כבר לקנות מארז חדש בכסף שאני משקיע על המאווררים? כאלו מארז יותר איכותי,יותר שקט,יותר מאווררים,FULL TOWER ,עם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משהו אומר לי שזה קשור לספק ולכן אני כאן, במידה ואני טועה, ניתן להעביר, תודה. ברשותי מחשב, שלו ספק גינארי (כן, אני יודע, טעות מרה). בכל מקרה, למחשב יש 6 יציאות USB 4, מאחור ועוד 2 מלפנים. כל ה-4 מאחור בשימוש, והיום קמתי (זה לא קרה לפני זה) והמחשב לא מצליח לקרוא אף USB שאני מחבר מקדימה. במידה ואני מוציא מאחור, ומחבר אליו, זה עובד. דוגמא אשר גורמת לי לחשוב שמדובר בספק: כאשר אני מחבר HD חיצוני מקדימה, הוא מתחיל לעבוד אך לא עולה (אני שומע אותו מסתובב, אך אחרי 3 שניות הוא מפסיק ומתחיל מחדש), כאשר אני מחבר אותו מאחור, הוא עובד. האם, באמת ייתכן שמדובר בספק, או לחלופין, ייתכן שלשלקע של המחשב (הביתי) מחובר יותר מדי מכשירים? והוא לא מצליח לספק לכולם בהתאם? או שאני OFF לחלוטין?…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי הוא: לוח אם של גי'גה בייט 945GCMS-S2 2 גי'גה זיכרון KINGSTON 667 DUAL CHANEEL כרטיס מסך ATI X1950 PRO 512 MB 256 BIT PCI-E שני הרדיסקים 320 גי'גה ו80 גי'גה מעבד E8400 3.0 DUAL CORE 6M שני מאוורים צורב כרגע יש לי HEC300W אני כמעט בטוח שהוא לא מספיק אני מחפש המלצה על ספק איכותי אבל שלא יהיה יקר הציעו לי EZCOOL 450W האם הוא יעשה את העבודה? אני אשמח להמלצות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה למארז וספק. מארז שייכנס לשולחן מחשב, ולכן צריך להיות מוגבל בגובה עד 44 ס"מ. חשיבות בינונית לשקט, ושיהיה מספיק מאוורר למחשב גיימינג. הספק צריך להחזיק מערכת I5 750 עם כרטיס מסך 5850, ללא OC, שקט ואמין. תקציב - כמה שפחות, בכל מקרה לא מעל 700 לשניהם יחד. האופציות שעלו: סונטה 3, עם או בלי הספק 500W. CM סילאו נקסט האש ספק סיסוניק 500SS. עדיפות לחנות: SKYPC או RSM אשמח להמלצה, לאו דווקא מאופציות אלה, תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לסלון שמבוססת על מארז Gigabyte MIB T5140 ולוח אם Mini ITX עם Atom המארז מגיע עם ספק חיצוני של 60W ויש לו מקום לשני דיסקים קשיחים 3.5 וכונן אופטי 5.25. האם מחשב כזה יעבוד בצורה תקינה עם ספק של 60W?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לבנות שרת עם הרכיבים הבאים: Intel® Xeon® Processor X3440 Intel® Server Board S3420GPLC KVR1333D3N9/2G X 4 Western digital black 1TB והייתי רוצה לקבל הצעה למארז+ספק במחיר של 700 ש"ח נ.ב בעתיד אני מתכוון להוסיף עוד שני דיסקים קשיחים תודה!! מקס
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לספק שקט 650-700W . תודה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הייי אני כרגע עם הספק הכי פשוט שיש, קניתי מאייבורי כשנשרף לי ספק מצוין של HEC אחרי 6 שנים שהוא עבר בין 3 מחשבים שונים 450W EZCOOL , אני לא צריך משהו יותר חזק מזה הבעיה שהוא עושה רעש נוראי שמפריע בזמן שינה (המחשב נמצא 3 מטר מהראש שלי בקו ישר..) אני צריך המלצה לספק פשוט , 400 450W פשוט שעומד בקריטריונים הבסיסיים אבל פשוט לא מרעיש בצורה כל כך מזעזעת אני לא מוצא סיבה לקנות ספק ב700 שקל אני לא חושב שיש לי שימוש בספק כזה המפרט שלי רשום בצד אם זה יעזור במשהו, בנוסף לעוד הארדיסק. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הספקים של חברת Chieftec?? הבחור שישבתי איתו והרכבנו תמחשב המליץ לי על Chieftec 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+, (24pin העניין הוא שבדיון על הספקים הממומלצים Chieftec לא מופיע
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
בחנות מחשבים נאמר לי שלמערכת בסיסית כזאת: לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g מספיק מארז עם מאורר 80 בלבד בגלל המעבד מסוג core2due שחסכוני בצריכת אנרגיה האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
-
שבוע טוב לכולם. יש ברשותי מיני שרת ביתי שמספק למספר מחשבים שירות ושיתוף. מדי פעם נופל החשמל בביתי בגלל חברת חשמל או סיבות אחרות והמערכת נפגעת כמו שידוע לנו.. בגלל חוזר ידע בנושא UPS היתי שמח שתסבירו לי בכמה מילים על תפקידו בגדול ואיך זה עובד.ותעזר לי לבחור UPS טוב שיתאים למשימה הנל ;D שלא היה יקר וגם לא פשוט. (חשוב מהחנות KSP למרות שאם יש חנות אחרת קרובה זה גם טוב) לינק לחנות: http://www.ksp.co.il/hmain.php מפרט: Core 2 Quad Q6600 2.4Ghz 1066MHz @ OC 15% 3Ghz Gigabyte GA-EP31-DS3L 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Chanel 1066Mhz @ 1134Mhz Point Of View Geforce 8400GS 256MB GDDR2 DVI Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II Seagate 1.…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המארז הנל ואני ובכמה שלבים של מודינג פירקתי צבעתי וכו עכשיו אני מתקדם לשלב של החלון וחשבתי להחתוך את כול הקטע בצד המארז כולל פיתחי האורור בצד ורציתי לדעת בכמה הם תורמים ככה הסירקולציה שלי הנה תמונה: כמו שאפשר לראות מאורר אחד מקדימה מכניס אוויר אחד מלמטה מכניס 2 למעלה מוציאים ואחד מאחורה מוציא עכשיו אם אני מוריד את שני הפתחים של המאוררים כמו בתמונה בדלת המארז האם זה ישפיעה על הסירקולציה? תודה לעוזרים יוני.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התקשרתי כבר למספר חנויות ובכולן אין את המארז הנ"ל. איזה מארז טוב יש באותו התקציב עם דגש על שקט ומראה סולידי?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לדעת עם זה מארז שווה. קיצור מידע ...
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בהמשך למה שכתבתי כאן מחשב איטי . קיימים הבדלים מהותיים בין P4 1.5G לP4 3.0G? נראה לי שבא לי להתחדש במארז חדש ולהחליף את הג'נרי הקיים. אני יודע שההבדלים בין הג'נרי לחדש לא יהיו שמיים וארץ. אך לא יודע נראה לי שאקנה משהו חדש וזול. לכן אבקש המלצה לטוב ביותר, כי אם לא עדיף לי להישאר עם הנוכחי. להלן 9 האופציות: מה העדיפה ביותר? כמובן שמה אני יכול כבר לבקש? שקט? מסננים נגד אבק , מארז יציב. HEC Compucase 6T10 Micro Atx (No PSU) 140 ש"ח HEC Compucase 6C11 150 ש"ח HEC Compucase 63RA 175 ש"ח HEC Compucase 66RC 180 ש"ח Cooler Master Elite 335 164 ש"ח RAIDMAX APEX Black Gaming Case 2X 120MM Fan 165 ש"ח Antec NSK4400 Mini ATX Black Case (NO PSU) (כנראה 4480) 175 ש"ח Thermaltake Wing…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז, ללא ספק, בתקציב הגיוני - לא יותר מ-350 שקל נניח על חתיכת ברזל עלובה.. בינתיים הסתכלתי על שני אלה של אנטק, שנראים נחמדים אבל קצת יותר מידי "value" בשבילי, וראיתי כל מיני דיווחים על זה שהם יחסים מרעישים. שקט חשוב לי יותר מהכל. יש משהו אחר, מומלץ יותר? חשוב גם שהוא לא יהיה מכוער כמו כל מיני מארזים אחרים שראיתי באיזור המחירים הזה... אני לא מחפש מארז ערסים עם חלונות וניאונים וגרפיטי ובלאגנים... ה-Sonata III למשל היה יכול להיות מעולה אם הוא היה מגיע גם באפשרות ללא ספק (ומחיר בהתאם).. תודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב HTPC ואני לא סגור על המארז המפרט: i3-530 GA-H55M-USB3 Asus DRW-24B1LT 2G kinston 1333MHz DDR3 (סטיק נוסף יצורף בהמשך) SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ Enermax MODU82+ 425W (כבר נקנה) X1900XT (ישן שיש לי בבית- זמני עד שימצא כרטיס יד שנייה טוב במקרה והוא לא יספיק) מה אני צריך מהמארז : USB מקדימה יציאת אוזניות ומיקרופון מקדימה קורא כרטיסים (יתרון גדול) שלט (רצוי מאוד) צבע :שחור שקט ומאוורר אם אפשר לנצל מה שפחות מהתקציב . חשבתי על המארז הזה של silverstone שמותח את התקציב שלי לגבול http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_306&products_id=6276 אך אני מפחד שהוא יגביל אותי בכרטיס מסך הצעות ??
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מהו הספק הזול ביותר (לא זבל) שיחזיק את ה-HD4850 וה-intel 7200. ואם כבר אנחנו באותו נושא... יש כרטיס יותר משתלם מה-4850 בטווח מחיריו? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-