ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,709 דיונים בפורום זה
-
בס''ד שלום יש לי תמחשב מעבד : Core i5 2500 זיכרון 4GB כרטיס מסך : GIGABYTE GT220 1GB DDR3 ספק : 480W ארד דיסק : 295GB מערכת הפעלה : Windows 7 Home 64BIT זה מספיק הספק בשביל המערכת הזו??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוות דעת איזה ספק יותר טוב , אמין ואיכותי? Zumax pro 550 או ספק כוח SeaSonic 350W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-350ET (Oem)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר לרכוש את המארז הזה בארץ? https://www.amazon.com/Silverstone-Micro-ATX-Mini-DTX-Mini-ITX-Computer/dp/B005DDCDH2
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי מארז של thermaltake m9d איך אני מוציא את המאורר שיושב מול ה HD .. אני רוצה לשמן אותו ולנקות אותו..תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכן לרכוש את המפרט הבא: I5 2500 BOX GIGABYTE GA-GA-H61M-S2V-B3 GIGABYTE GZ-G1 PLUS + SEASONIC 430W HYNIX 4GB 1333MHZ X2 = 8GB SEAGATE 3.5'' 1TB SAMSUNG F3 MODEL DVDRW SONY/NEC SATA X24 MODEL SAPPHIRE HD 6950 2GB DUAL BIOS כמו שאפשר לראות, מדובר בבאנדל של ספק כוח ומארז, הבעיה היא ש-AMD ממליצה על ספק כוח של 500W ומעלה. הביקורות אומרות ש-430W יספיקו, כלומר שהצריכה נמוכה יותר מ-430W באופן מעשי, ואותן הבדיקות בביקורות היו על מערכות אינטנסיביות יותר. מה דעתכם בנושא? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז להביא עד 500 שקל מskypc חשבתי להביא אפולו ולהוסיף לו מאורר מקדימה 120 אבל לא יודע אם יש לכם הצעות אחרות תגידו ויכנס אליו כ.מסך hd 3870x2 של gecube? עריכה:שיניתי תקציב ל500 אבלל לא יותר מזה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למארז עד 750 ש"ח שיחזיק את ה-HD 4850X2 שלי, הן מבחינת קירור והן מבחינת אורך הכרטיס, כרגע הוא הארוך בעולם. שאלה נוספת, האם ה- Cooler Master CM690 יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשמור על מערכת שלי, וההתלבטות שלי היא בין 2 היצרניות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני מכשירי אל-פסק של אדוויס. האחד חדש, דגם PRV700 שאליו מחובר המחשב. השני ישן יותר (החלפתי בו סוללה) שאליו מחובר מסך. בהיותי מחוץ לבית, הייתה הפסקת חשמל שאמנם לא הייתה ארוכה מדי, אך עדיין מעבר ליכולת הגיבוי של המצבר. לכן כאשר חזרתי, המחשב היה כבוי. מצב כזה מפספס את המטרה העיקרית ברכישת מכשיר ה-UPS, שהיא למנוע כיבויים בלתי צפויים של המחשב. ה-UPS מגיע עם תוכנת VIEW POWER,שלפי הבנתי ניתן להגדיר באמצעותה לוח זמנים לכיבוי מסודר של המחשב. השאלה היא לאיזה זמן לקבוע את הכיבוי, מרגע שהמכשיר עובר לשימוש במצבר? מצד אחד, לא הייתי רוצה לקבוע זמן קצר מדי, כדי שהמחשב לא יכבה מכל הפסקת חשמל רגעית. מצד שני, אם הזמן יהיה ארוך יותר ממשך הגיבוי שהמצבר יכול לתת, אז שוב יהיה פה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח.. ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים רצוי צבע שחור.. ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD) ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז) בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו) שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו. ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי מחשב חדש עם באנדל מארז NZXT וספק FSP Raider 650W https://www.tms.co.il/product/12960 ניקיתי היום קצת את המארז והצצתי לראות אם אבק הצטבר גם בתוך הספק, הארתי פנימה וראיתי שיש פלסטיק מותך בפנים. מקור הפלסטיק נראה כמו חתיכות פלסטיק שעוטפות כמעט את כל הרכיבים בתוך הספק (רק שהם בצורה נורמלית ולא מותכים). מצורפת תמונה שני דברים מוזרים בסיפור הזה: 1. אני לא מצליח לראות מאיזה רכיב הגיע הפלסטיק, לא נראה שיש רכיב שסביבו חסר אותו פלסטיק. (יכול להיות שאלה שאריות שהיו שם עוד משלב הייצור??) 2. כיוון ההתכה "הפוך", הוא נגד כוח המשיכה, כלומר לכיוון חלקו העליון של הספק. יש מושג איך זה יכול לקרות? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית. - Antec P193 - Coolermaster Cosmos S Lian Li PC-A71 - Coolermaster ATCS 840דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד. אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים). יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר. *אשמח לעוד הצעות למא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: CM 690 Black ספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler האם הספק: eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan מספיק לGTX 285
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שעה נסעתי לקנות אותו בKSP, שאלו אותי מה המפרט, אמרתי: קונרו 6600, 8800GTS, 2GB 800MHZ, כמו כן אמרתי שאני מתכנן OC, הם אמרו שאין מצב וזה לא יחזיק את המערכת ואני צריך לפחות 550W, מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו, אני רוצה לדעת האם ההספק הזה של 620W יספיק למערכת של: 6850 Crossfire , יעני שני ATI Radeon HD 6850 מעבד Intel i5 מארז: NZXT Tempest Evo ומה הוא עוד צריך להריץ? אה כונן קשיח: Samsung F3 500GB
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח פשוט בשביל גלישה באינטרנט בסביבות ה 1200 שקלים. שאלתי היא כזאת? האם כדאי להוסיף קצת כסף ולבקש ספק כוח מודולרי? במידה וכן על איזה סוג של ספק מודולרי אכי זול אתם יכולים להמליץ לי לקחת? ומה ההבדל בין ספק גנרי למודולרי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מארז שרת עומד גבוה? משהו בסגנון פול טאוור של הק. מצאתי מארז בדיוק כמו שאני צריך באיבאי עולה 40-50$ עם משלוח כמה יצא לי לשלם עליו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המארז והספק הנ"ל והבעייה היא שבמארז הזה הספק ממוקם למטה והזנת החשמל ללוח אם ממוקמת למעלה. בהתחלה קניתי את המחשב בלי כרטיס מסך וכשניסיתי להוסיף את ה-8800GTS הכבל חשמל (4 פינים) מהספק פשוט לא הגיע. אז... 1. כל הרוכשים העתידיים - שימו לב והיזהרו. 2. במידה ואאלץ להחליף ספק. יש ספק מומלץ אחר באותם מחירים (כ-450 ש"ח) עם כבלי הזנה ארוכים יותר? החנות כנראה תמליץ לי על NEC.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות עליו 1 עם כמה מאוררים הוא מגיע? והאם אחד המאוררים שהוא מגיע איתם הוא עם לאד(אור) 2 האם יש בארץ חנות שמוכרת את המארז הזה בצבע כסף?(ראיתי שיש והוא נראה סוף הדרך ככה אבל השאלה אם מוכרים בארץ? תמונה של הכסוף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה המלצה למארז שחור, שקט, מבריק, בלי ספק, ובלי חלון. רציתי לקנות סופרנו DX של TT, אבל אין בארץ ולא יהיה ניתן להשיג אותו בלי חלון, לכן אני מחפש משהו אחר אם מישהו יכול להמליץ, אודה לו מאוד. אני מחפש משהו שיהיה חזק, שיוכל להחזיק גם ספק כוח כבד כמו של קורסאייר ששוקל קילו וחצי, קניתי אותו מהמלצה פה בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג ב"ה. תודה שוב לכולם!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המארז והספק המוצע עם המחשב הבא CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU Intel® Core2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Cas Latency CL-5-5-5-15 Capacity 2GB 1BX2 Speed DDR2 800MHz PC6400 Twintech3D 9800GT XT OC 512MB CoolerMaster Vga Cooler צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung HSH223Black דיסק קשיח גדול ושקט Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII Sata -2 7200RPM 16MB Buffer Memory מארז איכותי עם ספק כח 420W CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם ספק FSP RAIDER 550 יכול לתמוך במערכת של: Intel Core i7 4770K GA-Z87-HD3 Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 לא מתוכנן OC. האם יש צורך לשפר ספק או שהנוכחי יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז HTPC שתומך בלוח ATX בגודל מלא (מהמחשב הישן). בינתיים מצאתי רק שניים - סילברסטון GD07 ו-GD08. יש אחרים שנמכרים בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-