עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. מאיפה ניתן להשיג מארז שרת עומד גבוה? משהו בסגנון פול טאוור של הק. מצאתי מארז בדיוק כמו שאני צריך באיבאי עולה 40-50$ עם משלוח כמה יצא לי לשלם עליו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חשבתי על זה - האם ניתן להשתמש בשני ספקים למערכת מחשב אחת? ספק אחד יהיה ה"עיקרי" - יחובר ללוח האם(ועקב כך גם למעבד וכרטיס המסך) והספק השני ישמש לחיבורי "תוספת" למינהם - גופי קירור/מאווררים - כוננים קשיחים/חיבור 6PIN לכרטיס מסך וכו'. האם אפשרי? האם כדאי? האם מטומטם?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nazgull,

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=80513 במפרט הבא יש מארז ספק וקירור שאני לא כל כך מכיר, השאלה אם הם טובים? אני מכיר את ה crosair carbide והמארזים הדומים, כנל לגבי הספק לא כל כך מכיר.. מה אתם אומרים?\ממליצים להחליף

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cupid Me,

^

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב בן 6 שנים בערך, אני רוצה לשדרג אותו ואני מתלבט אם להחליף הכל או רק את הרכיבים שדרושים לשם כך. אין לי ספק שאני מחליף לוח אם מעבד וזכרונות, אני תוהה אם יש צורך להחליף ספק.. יש לי FSP RAIDER 650W ובחישובים שעשיתי בכל מיני אתרים המחשב שלי יצטרך 480 ככה ש 650 זה מעל ומעבר בשבילי.. השאלה היא אם 650 מלפני 6 שנים זה עדיין 650 כיום? יש דרך לדעת כמה בממוצע ספק כוח יורד עם השנים? יש דרך בפועל לבדוק כמה הוא נותן כיום? האם הוא ישבוק חיים תוך חצי שנה / שנה אז במילא רצוי להחליף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by oreinis,

שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mokisho,

רציתי לרכוש את המארז הנ"ל LC16SM Silverstone אבל אני לא כל כך מכיר איך הוא מבחינת איורור האם הוא מתאים לאובר קלוק לא כל כך קיצוני והכי חשוב האם הוא יתאים למערכת הנ"ל לוח אם ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 מעבד E6600 כרטיס מסך בצורת קרוס פייר Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 256MB 256-bit GDDR3 ViVo מאורר למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan זיכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 ספקEnermax Liberty 500W Active PFC האם הוא יתאים וגם האם הספק שלי יתאים למערכת ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם לאחרונה האל פסק הקודם שלי (Advice 750a) שווק חיים, וברגע שקופץ החשמל הוא נכבה בעצמו. הבנתי שיש אפשרות להחליף את הבטריות, אבל מכיוון שקניתי מסך חדש אני חושב שכדאי אלפסק חזק יותר. האל פסק צריך להחזיק את המחשב שבמפרט בצד ימין + מסך 32 (lcd samsung לא זוכר דגם מדוייק) + ראוטר, מודם ומודם של טלפון (HOT). חשבתי על Advice 1000V מ ksp, עולה כ785. מה דעתכם? זה טוב? יחזיק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomererez,

שמעו, אני רוצה לדעת האם ההספק הזה של 620W יספיק למערכת של: 6850 Crossfire , יעני שני ATI Radeon HD 6850 מעבד Intel i5 מארז: NZXT Tempest Evo ומה הוא עוד צריך להריץ? אה כונן קשיח: Samsung F3 500GB

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by matanyabs,

שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte geforce gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supp...-atx-550w-pfc/ . האם הוא יספיק? הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח.. ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים רצוי צבע שחור.. ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD) ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז) בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו) שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו. ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם הספק EZCOOL 400W יחזיק את המערכת הבאה? 9950BE/9850BE AMD 9800GT TWINTECH XT. 2X2048MB RAM סמסונג 320GB. צורב DVD (עוד לא סגור איזה) ASUS M3A ARCTICOOLING 64PRO עם א]שרות לOC קל למעבד ולכרטיס מסך? האם כדאי להשקיע בEZCOOL450 ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לספק שתי מסילות 12v אחת 20a והשנייה 18a ,האם לדעתכם הוא יכול להחזיק אתה הכרטיסים הבאים : hd5850 או hd5830 או gtx460 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. שבוע הבא מגיע אליי מארהב כרטיס מסך מסוג XFX ATI Radeon HD6870 1 GB. הוא הולך להחליף את הHD3870 הישן והטוב ולהיכנס למחשב בעל המפרט הבא: Core2 Q9450 2.66GHz 4GB ddr Antec True Power Trio 650 watt output האם הספק הזה מספיק חזק בשביל הHD6870? במידה והתשובה היא לא, איזה ספק מומלץ בתמורה הכי טובה לכסף? והאם יש בספק הזה מספיק כבלים (ה6870 צריך שניים)? במידה והתשובה היא לא האם יש מתאם שיכול לעזור? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.newlaunches.com/archives/scythe_xclio_a380_atx_case.php ממש עונה על כל החלומות שלי עם שני מאווררי 25 ס"מ. גם המחיר ביפן סביר - 130$.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yaniv_appX,

איך המארז gx500-550? מתלבט לגבי מחשב חדש ותוהה איזה מארז לקנות חשוב לי האיוורר והשקט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. ניסיתי להתקין מאוורר SFLEX סייצ' ואי אפשר להכניס את הברגים מהצד האחורי (איפה שההארדיסק) כי צריך לפרק את כל הפלסטיק הקידמי של המארז למישהו יש רעיון? אני לא מתכוון להתקין את המאוורר בדלת השמאלית כי מאוד רועש שם. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ??. שתהים מי iqpc

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. את המארז של Compucase כבר יש לי מהמחשב הישן, ולכן מדובר בחיסכון של 300 ש"ח... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593741 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742850

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית. - Antec P193 - Coolermaster Cosmos S Lian Li PC-A71 - Coolermaster ATCS 840דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד. אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים). יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר. *אשמח לעוד הצעות למא…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רב, בהמשך לשרשור הבא, בעייה ביציאה ממצב שינה - המחשב נדלק ונכבה שוב ושוב החלטתי להריץ בדיקה מקיפה באמצעות התוכנה OCCT. הבדיקה הסתיימה בהצלחה אך ע"פ נתוני הבדיקה והידע הדל שלי בעניין מתחים עושה רושם שיש קפיצות גדולות במתחים בתחום 12V+ מפרט המחשב הרלוונטי הינו: HEC 400TR-TF 400W Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 33 °C Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L (Socket 775) 4.00 GB Dual-Channel DDR2 512MB GeForce 8800 GTS 512 (nVidia) 75GB Western Digital WDC WD800JD-00MSA1 ATA Device (SATA) 1863GB Western Digital WDC WD2002FAEX-007BA0 ATA Device (SATA) CDDVDW SH-S223F ATA Device אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין, מצ"ב תוצאות הבדיקה הרלוונטיות בתחתית העמוד לצורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Or Banay,

עברו 8 חודשים והמארז משעמם ונראה לא טוב בעין במיוחד שהחדר עבר שיפוץ ועיצוב מלא ,מחפש מארז ללוח ATX שלא יהיה יקר מדי אך יהיה מצויין בזרימת אוויר ,חובה חלון צד כי על הדרך עושה סליבינג קצת בשביל העין ומוסיף קצת לדים ומאווררים ,המפרט שיש לי: I5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro Msi GTX 970 Gaming Samsung 850 EVO וכרגע עם ה GX300 שהוא נחמד אבל מגושם ,חשבתי ללכת על 340 לבן ,מה אומרים ? [התקציב עומד על גג 400 למארז בלבד].

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by most,

שלום לכולם מבקש המלצה לשדרוג המארז שבמפרט (מאייבורי) בפורום מפרטים נאמר לי שהמארז פשוט וביקשתי המלצה ועדיין לא נעניתי להלן המפרט: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 ספק כח מותג Corasir 450W דגם VS450 Intel® Core™ i3-4130 3.4GHz Haswell כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח Asus דגם H81M-A דיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1600MHz צורב LG SATA DVD בתודה ומקווה שזה לא נחשב לדאבל פוסט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי לכולם, בימים אלה אני מרכיב מפרט למחשב חדש (עריכה גרפית, עריכת וידאו, וגם עריכת אודיו). המארז הנוכחי שלי כולל בחזיתו שני מפרצים לכונני combo אופטיים. כאשר סקרתי מארזים חדשים (KSP ו- zap) שמתי לב לכך שברובם אין כלל מפרצים כאלה, ובמקרה הטוב רק אחד. המפרצים לכוננים האופטיים הוחלפו ברוב המארזים במאווררים. תגידו לי אתם האם זו בעיה בראיה שלי ופספסתי משהו, או שיש כאן שינוי כיוון במפרט של המארזים החדשים. אם כבר באמת אין כאלה יותר, ככל הנראה אוותר על מארז חדש ואחליף רק את המאווררים במאווררים שקטים יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם ברשותי המפרט הנל: Core 2 Quad Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP31-DS3L 2x1GB 1066Mhz 8400GS 256MB Seagate 1.5 TB, 7200 RPM, SATA-II 8 דיקים קשיחים וברצוני להוסיף אולי עוד בהמשך Samsung S223B DVD±RW x22 Black 777 ATX Super Tower Black & Titanium Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 Via VT6421A SATA x3 Raid, IDE x1 19" Chi Mei LCD DVI היתי רוצה לדעת ספק של כמה אני צריך בשביל שיחזיק את המערכת הנל לשנים רבות של שקט! בנוסף שמעתי על SeaSonic ושהם מאוד ממולצים בספקים..אך אשמח לקבל הצעות אחרות..(כמובן במחירים סבירים) תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים