עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ניסיתי להתקין מאוורר SFLEX סייצ' ואי אפשר להכניס את הברגים מהצד האחורי (איפה שההארדיסק) כי צריך לפרק את כל הפלסטיק הקידמי של המארז למישהו יש רעיון? אני לא מתכוון להתקין את המאוורר בדלת השמאלית כי מאוד רועש שם. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by schiller,

מישהו מכיר ויכול להמליץ/לגנות את המארז? המוכר בחנות בה ביקרתי נראה נורא נלהב לגביו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי מה קורה ? הזמנתי מפרט מחשב בKSP עם ספק של סיסוניק מודולרי 520 וואט שעלה לי 420 ש"ח. לאחר מכן תוך כדי חיפוש קל מצאתי את אותו ספק רק 620 וואט, גם מודולרי באינטרנט באנר שנקרא א&א מחשבים במחיר 450 ש"ח . מה קדאי לי לעשות והאם העניין אבוד כבר? המחשב אמור להיות מוכן ביום שני/שלישי וראוי לציין ששילמתי כבר. אותו ספק שמצאתי ב450 ש"ח עולה בKSP 550 . http://1pc.co.il/seasonicm12ii620620wactivepfc80bronzemodular-p-10880.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5999 על פניו נראה לא רע, הספק גבוהה, 80+, APFC למה המחיר האובר-נמוך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by momi2004,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Aviv Shemesh,

איך הספק הזה(GIGABYTE Superb 720W ) במחיר של 300 ש''ח למערכת הכוללת I5 -2500 ללא OC לוח: Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 כרטיס מסך : sapphire 6950 2gb למטרות גיימינג .. מישהו עזרה בבקשה ..

7. Started by פבלו,

היי, רציתי לדעת אם המארז של Fractal Torrent בטוח לשימוש בארץ. במארז נשמה נפלא, אבל הבנתי שקיים סיכון לשרפה עם ה-fan hub. אני רואה שהחברה שולחת מארזים עם fan hub תקין, או שולחת fan hub חלופי עם המארז. אבל בכדי להסיר דאגות, רציתי לבדוק אם זאת תקלה שעדיין קיימת בסוף 2022. אני מתכנן לתת לחנות בה אני קונה את המחשב לבנות את המחשב, אז בכל מקרה הם צריכים לדעת לזהות את ה-fan hub המסוכן, נכון? תודה

8. Started by Inzagi,

קודם כל מצטער על הכותרת. המחשב כבר הוזמן ואני צריך תשובה כמה שיותר מהר. האם הכרטיס RADEON HD 4870 נכנס בסונטה 3 עם מאוורר מקדימה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. סדרת ה-K במותג שאותו מקדמת היצרנית תכוון ליחסי עלות-תועלת מרשימים במיוחד לחובבי הגיימינג לכתבה

10. היי, אני בונה לעצמי מחשב חדש שמיועד לעריכת וידאו, ואני רוצה גם לקנות כרטיס מסך Geforce9800gtx שידוע גם כזללן אנרגיה. אני מתלבט בין 2 ספקים, ואני רוצה להדגיש כי לא יהיה לי שימוש ב-SLI כך שזה פחות חשוב לי, אבל אני כן הולך להשתמש הרבה ב-FIREWIRE ולנצל את כל יציאות ה-USB של המחשב, וכנראה גם להשתמש בכרטיס קול על לוח PCI (עוד שימוש בחשמל). מה שאני לא מבין זה אם אני יכול להסתפק בספק כח שיש לו רק 2 ערוצי 12v (כגון CoolerMaster eXtreme Power 650w), או ללכת על אלו שיש להם 3 או 4 ערוצים (כגון Antec EarthWatts 650W או HEC Cougar 600w)... ? ואני כן מתכוון לעשות מעט OC, אבל לא ברמות מטורפות (לא לעבור את ה-3Ghz, שזה יוצא בערך 15%-20% לכל היותר) המפרט המיועד שאותו אני כעת מתכנן: מעבד I…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by newyork3,

שלום הלך לי הספק במחשב 300W של HEC.החלפתי לספק חדש של HEC שקצת שונה מהספק הישן . החיבורי SATA בספק הישן היו כבל כתום ,צהוב,אדום ו2 שחור בחדש החיבורי SATA אדום,צהוב ו2 שחור (ללא כתום). חיברתי רגיל את הסאטה להרדיסקים ולצורב. רציתי לשאול מהו משמעות הכבל החסר והאם יש בעיה עם זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kapyuval,

אני בונה מחשב חדש. המפרט שלו: לוח אם: gigabyte z77x-u5h מעבד: i7 3770k קירור למעבד: Corsair Hydro H100 זיכרון: 2X4GB 1600MHz Patriot כרטיס מסך: Sapphire HD7970 Ghz Vapor-X edition מארז: Sharkoon Tauron עם 5 מאווררים. כוננים קשיחים: שני דיסקים ישנים WD 500GB ו SAMSUNG 500B יש לי ספק כוח ישן Thermaltake 550W בן 4 שנים. השאלה שלי האם אני צריך לקנות ספק כוח חדש או שבינתיים הוא יספיק? (ולחכות עם OC)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mj23,

אני רוצה ספק איכותי שקט וטוב באיזור ה 500 שקל

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום רב, בהמשך לשרשור הבא, בעייה ביציאה ממצב שינה - המחשב נדלק ונכבה שוב ושוב החלטתי להריץ בדיקה מקיפה באמצעות התוכנה OCCT. הבדיקה הסתיימה בהצלחה אך ע"פ נתוני הבדיקה והידע הדל שלי בעניין מתחים עושה רושם שיש קפיצות גדולות במתחים בתחום 12V+ מפרט המחשב הרלוונטי הינו: HEC 400TR-TF 400W Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz 33 °C Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-DS3L (Socket 775) 4.00 GB Dual-Channel DDR2 512MB GeForce 8800 GTS 512 (nVidia) 75GB Western Digital WDC WD800JD-00MSA1 ATA Device (SATA) 1863GB Western Digital WDC WD2002FAEX-007BA0 ATA Device (SATA) CDDVDW SH-S223F ATA Device אשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין, מצ"ב תוצאות הבדיקה הרלוונטיות בתחתית העמוד לצורך …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אוקיי אז הספק שלי התחיל להגזים עם הרעש שהוא עושה, ואני מתכוון לקנות חדש יחד עם מארז כדי להקטין את החור בראש. יש לי כמה שאלות, אודה למי שיוכל לעזור לי: קודם כל, כרגע יש לי מע' עם ATHLON 64 3000, לוח DFI עם 2 ג'יגה זיכרון ו RADEON 9800, יש גם 3 הארדיסקים שמסתובבים להם, ובכללי דיי רועש לי. כרגע יש 2 מאווררים במארז שפועלים אחד מקדימה על ההארדיסקים ואחד על המעבד, וזה מספיק כדי לשמור על טמפ' של 38 מעלות (עם אוברקלוק) מה שאני מחפש זה מארז שיהיה כמה שיותר גדול ומרווח (אפילו עד גודל TOWER), אבל כמה שיותר שקט. ממבט ראשון ה AC Silentium T5 Pro נראה לא רע ודיי בתקציב שלי, אבל אני הוא נראה לי דיי קטן. לא מצויין באתר שלהם בשום מקום הגובה שלו. אם למישהו יש אותו ויוכל לעלות תמונות של…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mj23,

היי מחפש מארז קריר בתקציב עד 350 שהכרטיס מסך 280X יתאים אליו תודה מראש! כמוב ללא ספק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. בגדול אני יודע שכל ספק שמקבל 80+ הבסיסי ביותר - 80+ bronze הכוונה שהנצילות שלו היא מעל 80% איך מתבטא ההבדל בין 80+ bronze silver GOLD ו PLATINUM?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by koby100,

שלום חברים משיטוט בפורום עולה כי המארז Antec NSK4480 המגיע עם ספק EarthWatts 380W הוא הבחירה המומלצת למערכת בסיסית. (~450 ש"ח) http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=94002 היתרונות שהוזכרו הם שקט ואיכות. אגב: ממש השבוע יצא הדגם המחליף: Antec NSK4480 II http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=94486# אני מתעניין באפשרות חלופית עם ספק חזק יותר (~450) שתיתן גם כן תמורה טובה בפרמטרים של שקט ואיכות. אני מעלה את רף המחיר ל 550 ¤. עדיפות לקניה ב SKYPC או IQPC הצעה ראשונה שקיבלתי: Cooler Master Elite 334 or 335 http://skypc.co.il/pl_product~RC-335~6~0.htm 225 ¤ + Hiper HPU-4S425 http://skypc.co.il/pl_product~HPU-4S425-PU~24~0.htm 228 ¤ האם זו …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amd@ati,

איך המארז הנ"ל? (קירור, שקט ואיכות בנייה) האם המחיר הגיוני? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1313

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idodos,

המערכת: AMD 3000+ 1 גיגה 9800 פרו לוח אן פורס 3 גיגהבייט הארדיסק וסידי 1 ... בקיצור יש לי תקציב עד 200 אבל תמיד טוב כמה שפחות , אני ידוע שב-200 יש ספק מאד משתלם ה- 350 GLN FSP אבל האם יש ספק יותר זול שאני יכול להסתפק בו ושווה לי ? לדוגמא לעומת ספק של 150 שקל יהיה לי שווה להשתקיע תעוד 50 בשביל ה- 350 FSP ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב חדש עם המעבד E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB ורציתי את הספק כח LIBERTY 400W והם אמרו לי (וגם בעוד חנויות) שהוא בקושי יסחוב, וכל החנויות המליצו לי על ה JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN והם אמרו שהם מכרו הרבה מחשבים נקנו מהם עם ה- 8800GTS 640MB והם לא חזרו עם בעיות... והוא סוחב את זה מעולה כי זה 450W REAL אז לקחתי אותו... כי הוא גם זול ואם הם אמרו שהוא טוב יותר אז מה רע? מה אתם אומרים??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Or Banay,

עברו 8 חודשים והמארז משעמם ונראה לא טוב בעין במיוחד שהחדר עבר שיפוץ ועיצוב מלא ,מחפש מארז ללוח ATX שלא יהיה יקר מדי אך יהיה מצויין בזרימת אוויר ,חובה חלון צד כי על הדרך עושה סליבינג קצת בשביל העין ומוסיף קצת לדים ומאווררים ,המפרט שיש לי: I5 6600 + Freezer 7 Pro Rev.2 Msi H170A Gaming Pro Msi GTX 970 Gaming Samsung 850 EVO וכרגע עם ה GX300 שהוא נחמד אבל מגושם ,חשבתי ללכת על 340 לבן ,מה אומרים ? [התקציב עומד על גג 400 למארז בלבד].

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. קיבלתי אותו לפני שבוע, וזו ההתרשמות שלי לגביו (התרשמות מקוצרת מפאת הזמן שאין לי...). כשהגיע המארז הוצאתי אותו מהקופסא ומהמבט הראשון הוא נראה לי מצויין - עסקה טובה. מראה חיצוני מצויין, לא יותר מידי מצועצע (פס מואר כחול עדין מקדימה ומאוורר לד כחול אחד, גם מקדימה), כמו שאני אישית אוהב. בסיס המארז עשוי מתכת, ומעטפת המארז עשויה מאלומיניום מבריק הצבועה בשחור. החיסרון הבולט לעין הוא שהמארז מתנהג כמגנט טביעות אצבעות, כל נגיעה קטנה מיד משאירה "כתם" (כמו במחשבים הניידים עם הגימור המבריק), אבק נמשך אליו תוך מספר שניות אחרי נקיונו. הפאנל הקדמי עשוי מפלסטיק שחור מבריק, הדלת הקדמית שמסתירה את מפרץ הכוננים עשויה גם מפלסטיק שחור חלקו מט (מקדימה), וכשפותחים את הדלת מבפנים יש את הלוגו …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב! האם יש למישהו UPS מסוג line interactive שעובד בצורה טובה עם ספק כח תומך Active PFC יש לי את ה Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU ובאתר הם אומרים שרק UPS אונליין יתאים. אבל קראתי שיש כאלה שקנו UPS מסוג אחר וזה עדיין עובד להם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים