עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by eranir,

אני מרכיב בקרוב מחשב חדש ואני מחפש מארז וספק שקטים. לאחר הפעם הקודמת שהעליתי את הבקשה הזו בפורום קניתי את ה-P150 (עם Neo430). אין ספק שלעומת המחשב הקודם (P4 בתוך מארז גנרי) זה היה שינוי של שמיים וארץ, אבל אני לא יודע אם זו עדיין האופציה המומלצת כאן. לכן רציתי לבקש המלצות נוספות באיזור התקציב הזה, כאשר חריגות אפשריות במידה והן מצדיקות את עצמן (התקציב אינו קשיח, פשוט נראה הגיוני...) תודה, ערן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by forumate,

זה נראה מארז חדש, הוא עדיין לא מופיע באתר של ANTEC אז אין עליו יותר מידי פרטים.. מישהו מכיר ויודע אם יש לו פילטרים, או איך הזרימת אוויר ואם יחסית נוח לבנות איתו? תודה

3. Started by idodos,

המערכת: AMD 3000+ 1 גיגה 9800 פרו לוח אן פורס 3 גיגהבייט הארדיסק וסידי 1 ... בקיצור יש לי תקציב עד 200 אבל תמיד טוב כמה שפחות , אני ידוע שב-200 יש ספק מאד משתלם ה- 350 GLN FSP אבל האם יש ספק יותר זול שאני יכול להסתפק בו ושווה לי ? לדוגמא לעומת ספק של 150 שקל יהיה לי שווה להשתקיע תעוד 50 בשביל ה- 350 FSP ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by אמיר ט,

מספיק או לא ? אני לא מתכוון לעשות איזשהו OC.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by momi2004,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שאלה כללית בלי קשר למיפרט ספציפי ? , שיהיה טוב גם לשידרוגים בעתיד ! חברים שלי כבר נפלו כמה פעמים בפח עם המלצות שקנו ספק לפי מיפרט הנוכחי שלהם ואחרי שידרוג היו חייבים להחליף שוב !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1216&products_id=10559 איך הספק הזה לעומת ה ENERMAX noisetaker 420W? המפרט המדובר: E6600 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GTS8600 NVIDIA WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W האם כדאי לקחת את ה 6a19? (שלטעמי נורא מכוער) או להוסיף 100 ש"ח ולקחת את ה GIGABYTE TRITON?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hezi508,

שלום לכולם הזמנתי מחשב IQPC ומתברר שאין להשיג מארזים של LANCOOL K60/62 בארץ הומלץ לי במקום ANTEC 300 ANTEC SONATA 3או CM 590 אני רוצה מארז שקט (השקט חשוב אני עובד עם המחשב הרבה שעות ולעיתים אף ישן כשהוא עובד די קרוב משהו כמו מטר וחצי), חובה פילטרים למאווררים (אני נמצא במקום שצובר אבק בכמויות מסחריות, קירור טוב ומראה סולידי לא צריך חלונות, לדים ומיליון מאווררים אשמח להמלצות מה עדיף מבין השלושה או לקבל המלצה למארז אחר תודה חזי כרגע המליצולי גם על SILVERSTONE PRECISION זה והמפרט שישב במארז מעבד CORE I5 750 קירור SCYTHE MUGEN 2 לוח אם ASUS P&7P55D E PRO שני כרטיסי מסך 5750 שני קשיחים ספק SEASONIC S12 520

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני קונה את המפרט הזה האם ספק הכוח המופיע בכותרת חזק מספיק להחזיק את המערכת או שצריך חזק יותר?אם צריך חזק יותר אשמח לקבל המלצה לספק הזול ביותר שיכול להחזיק את המפרט מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX לוחות אם [¤url=http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=3208]Gigabyte GA-MA780G-UD3H זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי מה קורה ? הזמנתי מפרט מחשב בKSP עם ספק של סיסוניק מודולרי 520 וואט שעלה לי 420 ש"ח. לאחר מכן תוך כדי חיפוש קל מצאתי את אותו ספק רק 620 וואט, גם מודולרי באינטרנט באנר שנקרא א&א מחשבים במחיר 450 ש"ח . מה קדאי לי לעשות והאם העניין אבוד כבר? המחשב אמור להיות מוכן ביום שני/שלישי וראוי לציין ששילמתי כבר. אותו ספק שמצאתי ב450 ש"ח עולה בKSP 550 . http://1pc.co.il/seasonicm12ii620620wactivepfc80bronzemodular-p-10880.html

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב חדש עם המעבד E6750 וכ.מסך 8800GTS 640MB ורציתי את הספק כח LIBERTY 400W והם אמרו לי (וגם בעוד חנויות) שהוא בקושי יסחוב, וכל החנויות המליצו לי על ה JSP-TECH PS-05 450WATT PFC SUPER SILENT + 120MM BLUE LED FAN והם אמרו שהם מכרו הרבה מחשבים נקנו מהם עם ה- 8800GTS 640MB והם לא חזרו עם בעיות... והוא סוחב את זה מעולה כי זה 450W REAL אז לקחתי אותו... כי הוא גם זול ואם הם אמרו שהוא טוב יותר אז מה רע? מה אתם אומרים??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yonir,

יש לי כיום את המפרט הבא: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ Seagate ST2000DM001 2TB HDD Seagate ST3000DM001 3TB HDD LG GH24NS70 DVD כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 FleX (קראתי באחת הביקורות שצורך 18-108 Watts) הספק שלי זה מה שבא עם המארז, EarthWatts 380W - קישור כרגע הכל עובד בסדר גמור. קניתי SSD ואני מתכוון להחליף "שילוש" (+קירור) ככה שיהיה לי: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM מעבד Intel C…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by stingeR-,

לעיונכם! : http://www.guru3d.com/article/cooler-master-690-ii-advanced-review/1 אין לי ספק שמדובר באחד המארזים הטובים ביותר שייצאו בתקופה האחרונה, הם לקחו את כל מה שהיה טוב ב690 המקורי ושיפרו אותו, גימור יותר + שחור בפנים, סידור כבלים הרבה יותר נוח ומתאים, SCREWLESS משופר, מקום ל6 הארדיסקים ולא 5 כמו בקודם. בכל מקרה, תקראו את הביקורת.. המארז הושק בחו'ל במחיר של 100 ש"ח, זה אומר שבארץ הוא יעלה איזור ה450 שקל בהתחלה שלדעתי זה מחיר מצויין לכזה מארז... הגיע לעיר מתחרה ראוי ביותר לLANCOOL K60/K62.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by asilbob,

Thermaltake Armor+MX VH8000BWS או P182 תעשו לי הושוואה מה בדיוק האבדלים בין המארזים האלו .. חומר של המארז רעש נוחות קירור וכול מי שצריך תעשו לי השוואה ...... היתרון 1 לThermaltake Armor+MX VH8000BWS זה המחיר .. תדוה ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cupid Me,

^

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם מתח לא יציב של ספק גורם למתח לא יציב של המעבד (לדוגמה), כלומר מייצבי המתח לא "מתמודדים" עם המתח הלא יציב ונותנים מתח לא יציב למעבד, או שמייצבי המתח מצליחים להתמודד עם המתח ולספק מתח יציב לרכיבים? והמתח הלא יציב פוגע במייצבים, נכון? (אם המתח עולה כמובן). שימו לב שאני מדבר על לוח עם מייצבי מתח איכותיים ביותר (Sabertooth Z77). תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב הבנתי כבר לבד שהמארז הזה (SunBeam Samurai Silver case ) הוא המארז הכי יפה וכנראה טוב במחיר הזה (200+) עכשיו רציתי לדעת אם כדי להחליף מאווררים במארז איפשהוא? ואם כן איך מבצעים את זה? אני לבד לא יודע להחליף אז בכל חנות שאני קונה ממנה יוכלו להחליף לי? תדוה מראש, רועי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Exolite,

*מקווה שזה קשור, לא מצאתי פורום אחר שזה נראה בו יותר מתאים, במידה ולא קשור, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום הנכון.* חברה שלי איבדה את הכבל הטענה של המחשב, מדובר על לנובו אינספיירון 5559, מצאתי אפשרות לקנות כבל תואם במחיר גבוה(300 שקל), האם אתם מכירים מקום שאפשר לקנות בו כבל הטענה במחיר זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by realmagic,

אהלן, אני מרכיב מפרט חדש ומחפש מארז וספק. מבחינת צריכת חשמל: המפרט יהיה מבוסס כנראה על E8400 עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך שעדיין לא ברור איזה, אבל כנראה משהו מהסביבה של 4830 HD (מסך קטן וישן). מבחינת דרישות מהמארז: שחור, בלי חלונות\לדים\תאורה ורצוי עם פאנל עליון. אני לא חובב דלתות גדול (הדלת של המארז הקודם נשברה אחרי שלושה ימים) אז רצוי שבלי. ברור שהוא צריך להיות עם סרקולציה טובה ככל האפשר (לטובת OC) ושקט יחסית למרות שהמחשב נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. התקציב גמיש - משהו כמו 700-750 שקל. למישהו יש הצעות וכיוונים למחשבה? ד"א, שאלה נוספת: בפעם האחרונה שקניתי מארז, הוא הגיע בלי מאווררים בכלל (והיה צריך להוסיף). איך זה כיום? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SagroN,

שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 G0 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Gigabyte GT-PTV-AF-RH ציוד היקפי Logitech X-530 Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard בהתחלה צויין הספק כוח.. עכשיו האם הספק מספיק? כי אני לא יודע.. לא שיש לי בעיות כלשהן או משהו, פשוט נכון לעכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב של 1TB, כי לא מספיק לי מה שיש לי עכשיו. אבל השאלה אם זה יעמיס עליו יותר מדי, כי ממש שידוע לי גם ככה הספק שיש לי עכשיו למפרט הנ"ל מאוד מאוד גבולי, רציתי לדעת אם קיימת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בניתי בשנה האחרונה כמה מחשבים לצורכי אינטרנט ואופיס עבור לקוחות שלי עם מארזים של GIGABYTE דגם LUXO140 המארז שקט מאוד מגיע עם שני מאווררים אמינים 120mm .אחד בחלק הקדמי ואחד בחלק האחורי. לי נראה שהמאוורר הקדמי בקושי מכניס אוויר למארז כי הפנל הקדמי הרי מפריד בינו ובין האוויר. אני גם לא יודע אם המאוורר האחורי מצליח באמת להוציא אויר חם מהמארז ואיזה נפח אויר באמת מקבל סירקולצייה טובה על ידי שני המאווררים. איך אני יכול לדעת שהמאווררים האלה אפקטיבייים? אולי עדיף לקנות את המארז הזה בגרסה הזולה יותר של מאוורר בודד 120mm בחלק האחורי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zy2000,

אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח.. ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים רצוי צבע שחור.. ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD) ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז) בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו) שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו. ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. זה המפרט: מעבד: Intel Core2 Quad 2.4 Q6600 8M Soket 775 1066MHz כמות: 1 לוח אם: Intel DP35DP כמות: 1 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 דיסק קשיחי: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 2 כרטיס מסך: Gainward Geforce 9600GT 512MB כמות: 1 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 2 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop LX710 Laser כמות: 1 כרטיסי טלוויזיה/ עריכה: (אני אקנה בעתיד, כשאני אקנה את המקרן) Pinnacle Studio Movie Board PCI PINSTUD כמות: 1 אני צריך מארז עד 600 ש"ח +-.. שיהיה כמה שיותר שקט! ושיהיה FIREWIRE... ללא OC... תודה רבה, גיא שפירא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.