עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by gilgil2,

הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zam,

יש לי ADVICE 2KVA דגם מדוייק אני לא יודע. בכל מקרה הוא החליט לא לעבוד. בהפעלה כאשר הוא מחובר לחשמל הוא מעביר אבל אם אני מוציא אותו מהמתח הוא נכבה בציפצופים איומים כאילו מישהו רוצח אותו. 1. איך אני מתחיל לבדוק מה הבעיה 2. אם זו בעיה של מצברים האם משתלם לקנות אחרים או להשקיע בחדש 1KVA (כ- 3000 ש"ח) 3. האם אפשר לחבר מצברים אחרים בהתאמה במידה ויש לי או שאני חייב את אותו הדגם כרגע יש לי 6 קטנים כאלו כמו של אופנוע האם אני יכול לחבר למשל 2 גדולים של אוטו 4. אם זו בעיה מורכבת יותר האם יש איזו מעבדה מומלצת שאתם מכירים אני אשמח לעזרה כי אני קצת מדוכא :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש הרבה מארזים שניתן לראות שיש להם מקדימה חיבור IEEE לדוגמא. עכשיו בשביל שיהיה לי אופציה שזה יעבוד אני חייב כרטיס FIREWIRE נוסף במחשב? או שאולי יש מארזים שמביאים לך את האופציה הזאת BUILT-IN ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום קניתי ספק (גנרי ) כדי להשתמש בו בתור ספק שלא מותקן במחשב, אלא כאלמנט חיצוני לרכיבים שונים (משאבות מנועים וכולי) הלכתי לכיוון של ספק של מחשב כי הוא מסוגל לתת זרמים יחסית גבוהים ,וגם אמור להיות לו מתח יציב פחות או יותר באופן עקרוני כל ספק שנופל בקריטריון הזה היה עונה לי על הדרישות לא רציתי לשלם 400+ ש"ח על ספק מחברה מוכרת הלכתי על הכי פשוט -הנחתי שהם צריכים להיות בטווח השגיאה המותר למתח 12 וולט עלה לי ספק גנרי כ 150 ש"ח בהספק אמיתי של 350 וואט (480 רשום על הקופסה). הבעיה שלי היא שהוא לא נותן מתח בצורה אמינה אלא עובד במתח נמוך של 11 ואפילו 10.5 וולט ? האם זה תקין (אפילו שמדובר בספק גנרי) אם לא אז למה אני יכול לצפות מספק כזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1216&products_id=10559 איך הספק הזה לעומת ה ENERMAX noisetaker 420W? המפרט המדובר: E6600 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 GTS8600 NVIDIA WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5 ENERMAX LIBERTY 400W האם כדאי לקחת את ה 6a19? (שלטעמי נורא מכוער) או להוסיף 100 ש"ח ולקחת את ה GIGABYTE TRITON?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by daniel1saida,

בס"ד טעות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. טוב אז היום בשעה טובה נשרף לי הספק החדשדש שלי ואני מחפש ספק חדש. אני מחפש ספק שיריץ את המערכת הזאת: AMD5200+ כרטיס מסך:HD4850 חשוב מאוד שהספק יהיה איכותי ובלי בעיות ושאני אוכל לבצע אוברקלוק רציני למעבד שלי משום שהספק שהיה לי ממש לא היה 450W אמיתי אני מחפש ספק של 450W אמיתי שיחזיק את המערכת טוב ובלי נפילות. סכום הכסף שאני מוכן להשקיע הוא 300 לכל היותר. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gshani,

4 פינים ל4 פינים או ל8. יש דבר כזה ? היכן ניתן לרכוש ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. I5 2500K Z68 UD3 G.SKILL 1600 4GBX2 1TB SEAGATE HD7970 3 מאווררים 120 לפי החישוב היבש המערכת צורכת 450W , אבל בכל זאת למי שיש ניסיון, האם זה יכול להביא לבעיה עם הזמן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by saarxee,

יש מחשב כזה: INTEL E2200 דואל קור. 4GB RAM כרטיס מסך מובנה. יש לו ספק ABPOWER מאוד ישן שבגללו הלוח אם הקודם שהיה במחשב התנפח והם קנו לוח ומעבד משומשים. איזה ספק לקחת? FSP 400W ב-150 שקל או SEASONIC 350W ב-180 שקל?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by GGuyZ,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9162 עולה 450. האם אפשר למצוא אותו ביותר זול? האם יש אופצייה בערך זהה ויותר משתלמת מהספק הזה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים עם המפרט הזה: מעבד: intel pentium E6600 לוח אם: intel DG41WV זיכרון: Kingston 2*2GB (הכי פשוט, בלי צלעת קירור וכדו') כונן קשיח: Western digital 500GB 7200 RPM מאוורר פשוט למעבד ועוד אחד למארז. כרטיס מסך- אין, מובנה בלוח - אם. צורב DVD פשוט של סוני. את דגם הספק אני לא יודע אז צילמתי אותו: אני רוצה לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/5-25-HUB-USB...item519f32c796 הספק אמור להתאים? אם לא, איזה ספק כדאי? חוץ מזה יש לי עוד מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel core i5 לוח אם: Msi B75MA-E33 כונן קשיח: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כונן קשיח 2: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series זיכרון: G.skill 2*4GB 1600 Mhz Ares …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HingedEmu2,

הספק שלי נקנה לפני בערך שנתיים. לפני בערך שנה הוא התחיל לעשות רעש חזק מדי לטעמי. אתמול עשיתי צעד ופתחתי אותו, שימנתי את המאוורר וניקיתי עם אלכוהול 70%. הרעש ממשיך אין לי ממש רעיונות מה לעשות... הרעש נשמע כמו דפיקות קטנות של המאוורר על משהו אבל בדקתי והוא לא נוגע בכלום. עצות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EroSenin,

אני מעוניין לקנות מארז חדש ואני די סגור על זה. אני מעוניין לדעת את יכולת הקירור שלו, אני אשמח אם יביאו לי טמפרטורות שהוא מספק לגבי השקט שמעתי אותו והוא שקט בטרוף לפי טעמי. עוד דבר אני רוצה לדעת כמה פילטרים יש לו? יש אפשרות להוסיף פילטרים למאוררים שאין? אשמח לתגובות יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מחפש מארז למחשב גיימינג המבוסס על AMD Phenom II X4 965 BE 3.4GHz ו-NVIDIA GTX470. הדרישות הן שיהיה מאוורר בצורה מעולה, מהונדס בצורה איכותית ובנוי מחומרים טובים ומעוצב יפה. חשוב שיהיו פילטרים על המאווררים (הבניין שלי מוקף בבניינים בתהליך בנייה) ויהיה נחמד אם לא יהיה רועש מדי, אם כי זה רק בונוס, והדרישות האחרות חשובות יותר. התקציב הוא עד 850+- ש"ח, אפשרות מסויימת לחריגה אם זה שווה את זה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קראתי בהודעות הקודמות שמומלץ ה6A19 עם FSP350 - לצערי אין אותם ב-IQPC היכן שאני מרכיב את המפרט האם מישהו יוכל לתת המלצה חלופית מIQPC ? הצרכים די מינימליים - E6300 + 945 + דיסק קשיח 250 + כרטיס מסך ישן 5200 שאם ישודרג - יהיה גג 7600GS. תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את המארז HAF 935 Stacker של Cooler Master. האם ניתן להרכיב בחלק הקטן (915R) רדיאטור 280 מ"מ ובנוסף לשים בו את הכלוב ל-3 כוננים? או שבעצם זה שאני מרכיב את הרדיאטור זה תופס את כל המקום ואין אפשרות לשים גם את הכלוב? תודה, יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by lazy-bones,

היי חבר'ה, אני לקראת קניית מחשב חדש, ואני רוצה לקנות בנוסף אל פסק לקראת החורף הקרב. רציתי להתייעץ איזה אל פסק לקנות, איזה יצרן, איזה הספק וכו'... מפרט המחשב שאני הולך לקנות כמעט זהה למפרט הבא המומלץ פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני משתמש במסך 226BW של סמסונג טווח המחירים נע בין 500 - 800 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kolsad,

שלום לכולם. די נסגרתי על מפרט ואני רוצה את עזרתכם במציאת הספק והמארז . מפרט: מעבד Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box או הפנום 955 לא החלטתי עדיין אבל כולם אומרים לי לקחת את האת'לון אז כנראה שאקשיב להם. מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 או מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro (גם לא סגור עדיין) לוחות אם למעבדי ‏AMDGIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio זכרונותDDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחיםSamsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסךSapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E (כנראה) יש סיכוי קטן ל5870 ב1150 שקל צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by adiomri,

מקווה שזה הפורום הנכון. רכשתי אל פסק אדוויס E_COM 600. הבנתי שצריך להוריד תוכנה מתאימה לגיבוי מהאתר שלהם בכתובת http://www.alpesek.com/sitepage.aspx?pageID=55. יש לי חלונות XP. איזו תוכנה מתאימה להורדה. לא כתוב שם חלונות XP אלא חלונות 2003? מה מתאים? גם התוכנות למטה יותר לא נראות לי מתאימות כי פתחת את הוראות ההפעלה ובכלל לא מוזכר שם חלונות XP. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by טל קורקוס,

קראתי את התרד שלכם באתר ורשום 12V = הסוללה הכי חשובה זה מיועד לחלקים בזבזניים כמו מעבד , כרטיס מסך השאלה אם זה רק PCIE או גם OB ? ואם חוץ מכרטיס מסך ומעבד יש עוד חלק שמשתמש ב 12V ? ומי משתמש ב 5V ? וב 3.3 ? את זה לא רשום בתרד' זה חשוב לי לדעת ועוד משהו אם זיכרון DDR2 לוקח 1.8V כמה הוא לוקח מ W מהספק כח ? איך אפשר לדעת מה ה A שלו ? וראיתי שיש ספקים שרשום 5+ 3.3 ביחד ויש כאלה שרשום 3.3 + 12 , 5+12 בנפרד מה ההבדל ? בדרך כלל במדבקה רשום 3.3 + 5 ביחד ו 12V לחוד בספק כח של CORSAIR 1000W רשום 3.3+5 = 500W , ו 12V 500W אף חברה לא מחלקת ככה את ה W נותנים ל 5, 3.3 גג 180 - 300 . --- עריכה ---- עוד משהו קטן , אין אתר בעברית או קצת יותר מסודר שמראה את כל הכרטיסים ( מסך ) וכמה W הם צו…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by מא*ר לו*,

חברהה ראיתי את המארזים האלה של TT איך הם בקירור? שקט ? איכות בנייה וזה? http://tms.co.il/product/5636 http://tms.co.il/product/5635 איך הם? ותראו פה מה ההבדל בין כל שניים? http://www.thermaltake.com/product/chassis/midtower/m5/M5_index.asp עריכה: חח מצאתי תהבדל בין שני אלה עם החלון חח http://www.thermaltake.com/product/c...argedView.html http://www.thermaltake.com/product/c...argedView.html וכנראה זה ככה גם בראשונים

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום. מדובר בספק כוח חדש, אבל עלוב למדי. יש בו יציאת SATA אחת בלבד (למי זה מיועד בדיוק?) ואני זקוק לאחת נוספת (כונן DVD וכונן HD כמובן). מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ofir981988,

אני מעוניין לקנות מחשב מעבד core i5, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770, ספק seasonic 500w et הציעו לי מפרטים בפורום עם המארז raidmax apex black, אבל שהתקשרתי לחנויות הם המליצו לי על מארזים יקרים יותר שלכאורה טובים יותר. אני רוצה לדעת אם ה- raidmax apex יחזיק את המערכת שלי כמו שצריך או שכדאי לי להשקיע עוד כסף על מארז טוב יותר שייתן לי שקט וביצועים טובים יותר, ואם כדאי לי להשקיע במארז טוב יותר, איזה כדאי לי? אני אשמח אם ההמלצה תהיה מהחנות cobra pc כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב... אני לא מתכוון לבצע OC...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 12:01:14 אפשר חריגה מקסימלית של 50 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים