עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם יש לי מחשב בן 6 שנים בערך, אני רוצה לשדרג אותו ואני מתלבט אם להחליף הכל או רק את הרכיבים שדרושים לשם כך. אין לי ספק שאני מחליף לוח אם מעבד וזכרונות, אני תוהה אם יש צורך להחליף ספק.. יש לי FSP RAIDER 650W ובחישובים שעשיתי בכל מיני אתרים המחשב שלי יצטרך 480 ככה ש 650 זה מעל ומעבר בשבילי.. השאלה היא אם 650 מלפני 6 שנים זה עדיין 650 כיום? יש דרך לדעת כמה בממוצע ספק כוח יורד עם השנים? יש דרך בפועל לבדוק כמה הוא נותן כיום? האם הוא ישבוק חיים תוך חצי שנה / שנה אז במילא רצוי להחליף? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by מא*ר לו*,

חברהה ראיתי את המארזים האלה של TT איך הם בקירור? שקט ? איכות בנייה וזה? http://tms.co.il/product/5636 http://tms.co.il/product/5635 איך הם? ותראו פה מה ההבדל בין כל שניים? http://www.thermaltake.com/product/chassis/midtower/m5/M5_index.asp עריכה: חח מצאתי תהבדל בין שני אלה עם החלון חח http://www.thermaltake.com/product/c...argedView.html http://www.thermaltake.com/product/c...argedView.html וכנראה זה ככה גם בראשונים

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם לאחרונה האל פסק הקודם שלי (Advice 750a) שווק חיים, וברגע שקופץ החשמל הוא נכבה בעצמו. הבנתי שיש אפשרות להחליף את הבטריות, אבל מכיוון שקניתי מסך חדש אני חושב שכדאי אלפסק חזק יותר. האל פסק צריך להחזיק את המחשב שבמפרט בצד ימין + מסך 32 (lcd samsung לא זוכר דגם מדוייק) + ראוטר, מודם ומודם של טלפון (HOT). חשבתי על Advice 1000V מ ksp, עולה כ785. מה דעתכם? זה טוב? יחזיק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם המפרט שלי הוא: לוח אם של גי'גה בייט 945GCMS-S2 2 גי'גה זיכרון KINGSTON 667 DUAL CHANEEL כרטיס מסך ATI X1950 PRO 512 MB 256 BIT PCI-E שני הרדיסקים 320 גי'גה ו80 גי'גה מעבד E8400 3.0 DUAL CORE 6M שני מאוורים צורב כרגע יש לי HEC300W אני כמעט בטוח שהוא לא מספיק אני מחפש המלצה על ספק איכותי אבל שלא יהיה יקר הציעו לי EZCOOL 450W האם הוא יעשה את העבודה? אני אשמח להמלצות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הייתה לי הפסקת חשמל בבית הלך ממיר של YES והמחשב אחרי דקה נדם ! ניסתי להוציא את הכבל ולהחזיר חזרה לאפס אותו חשמלית כלום ספק כוח נפטר ! אחרי 24 שעות סתם בדקתי את הספק הכנסתי ברזל בגיד הירוק והשחור והספק כח נדלק ! זה נס חנוכה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by טל קורקוס,

קראתי את התרד שלכם באתר ורשום 12V = הסוללה הכי חשובה זה מיועד לחלקים בזבזניים כמו מעבד , כרטיס מסך השאלה אם זה רק PCIE או גם OB ? ואם חוץ מכרטיס מסך ומעבד יש עוד חלק שמשתמש ב 12V ? ומי משתמש ב 5V ? וב 3.3 ? את זה לא רשום בתרד' זה חשוב לי לדעת ועוד משהו אם זיכרון DDR2 לוקח 1.8V כמה הוא לוקח מ W מהספק כח ? איך אפשר לדעת מה ה A שלו ? וראיתי שיש ספקים שרשום 5+ 3.3 ביחד ויש כאלה שרשום 3.3 + 12 , 5+12 בנפרד מה ההבדל ? בדרך כלל במדבקה רשום 3.3 + 5 ביחד ו 12V לחוד בספק כח של CORSAIR 1000W רשום 3.3+5 = 500W , ו 12V 500W אף חברה לא מחלקת ככה את ה W נותנים ל 5, 3.3 גג 180 - 300 . --- עריכה ---- עוד משהו קטן , אין אתר בעברית או קצת יותר מסודר שמראה את כל הכרטיסים ( מסך ) וכמה W הם צו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. מדובר בספק כוח חדש, אבל עלוב למדי. יש בו יציאת SATA אחת בלבד (למי זה מיועד בדיוק?) ואני זקוק לאחת נוספת (כונן DVD וכונן HD כמובן). מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomerzz,

מת לי אתמול הUPS הדיי חלש שהיה לי לא מעט שנים (optiups 480va) - לאחר לחיצה על בדיקה עם מחשב דולק ומחובר לחשמל, המון צפצופים ונפילה + ריח שרוף. מסתבר שהדגם הזה עובד מצוין עם ספקי מחשב מודרנים ומדמה גל סינוס בצורה טובה. המחשב שלי דיי ישן והספק מקסימלי שהוא דורש 350W , הספק Seasonic X560 80+ gold (קצת אוברקיל) ועוד מסך 19 אינץ. מחפש תחליף ראוי, כרגע נוטה לכיוון Rostec 1200D שלפי המפרט שלו מגיע עם 2 סוללות והמחיר שלו סביר לגמרי. למי יש נסיון עם הסדרה הזו בספקי APFC?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ofir981988,

אני מעוניין לקנות מחשב מעבד core i5, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770, ספק seasonic 500w et הציעו לי מפרטים בפורום עם המארז raidmax apex black, אבל שהתקשרתי לחנויות הם המליצו לי על מארזים יקרים יותר שלכאורה טובים יותר. אני רוצה לדעת אם ה- raidmax apex יחזיק את המערכת שלי כמו שצריך או שכדאי לי להשקיע עוד כסף על מארז טוב יותר שייתן לי שקט וביצועים טובים יותר, ואם כדאי לי להשקיע במארז טוב יותר, איזה כדאי לי? אני אשמח אם ההמלצה תהיה מהחנות cobra pc כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב... אני לא מתכוון לבצע OC...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 12:01:14 אפשר חריגה מקסימלית של 50 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קראתי בהודעות הקודמות שמומלץ ה6A19 עם FSP350 - לצערי אין אותם ב-IQPC היכן שאני מרכיב את המפרט האם מישהו יוכל לתת המלצה חלופית מIQPC ? הצרכים די מינימליים - E6300 + 945 + דיסק קשיח 250 + כרטיס מסך ישן 5200 שאם ישודרג - יהיה גג 7600GS. תודה מראש, ליאור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, מי עדיף מבין השניים מבחינת: א. קודם כל - שקט ב. ואז, קירור. בתודה מראש. נ.ב. - לא מעוניין ב-R4, גדול מדי עבור הצרכים שלי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gggil,

אני צריך מארז עד 300 שקל שיהיה שקט יחסית, זרימת אוויר טובה וזול ;D שיהיה בו מקום לשים את הדברים הבאים: ושיהיה מאתר TMS.CO.IL לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail אני עושה OC למעבד ולכרטיס אז צריך קירור טוב לדעתי אגב, מה זה אומר MID TOWER, FULL TOWER וכו'? וכמה מאוורים מומלץ שיהיה במארז כדי שלא ייתחמם? תודה מראש לעוזרים, גיל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Inzagi,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS זיכרון 2GB אני צריך מארז וספק להשלמת המפרט. המארז צריך להיות בלי דלת קדמית (גישה ישירה לכונני דיסקים) ורצוי שיהיה יפה (אם תתנו כמה אופציות זה יכול לעזור, "היופי בעיני המתבונן"). הספק צריך להספיק להכל. תודה לעוזרים. עריכה: תקציב 500-600 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lazy-bones,

היי חבר'ה, אני לקראת קניית מחשב חדש, ואני רוצה לקנות בנוסף אל פסק לקראת החורף הקרב. רציתי להתייעץ איזה אל פסק לקנות, איזה יצרן, איזה הספק וכו'... מפרט המחשב שאני הולך לקנות כמעט זהה למפרט הבא המומלץ פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137604&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני משתמש במסך 226BW של סמסונג טווח המחירים נע בין 500 - 800 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים עם המפרט הזה: מעבד: intel pentium E6600 לוח אם: intel DG41WV זיכרון: Kingston 2*2GB (הכי פשוט, בלי צלעת קירור וכדו') כונן קשיח: Western digital 500GB 7200 RPM מאוורר פשוט למעבד ועוד אחד למארז. כרטיס מסך- אין, מובנה בלוח - אם. צורב DVD פשוט של סוני. את דגם הספק אני לא יודע אז צילמתי אותו: אני רוצה לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/5-25-HUB-USB...item519f32c796 הספק אמור להתאים? אם לא, איזה ספק כדאי? חוץ מזה יש לי עוד מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel core i5 לוח אם: Msi B75MA-E33 כונן קשיח: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כונן קשיח 2: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series זיכרון: G.skill 2*4GB 1600 Mhz Ares …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אתחיל ואומר שהמחשב ההזוי הזה הוא לא שלי מדובר במחשב שהלך לו הספק. הספק שהתקלקל היה 700W של חברת FOEM, מישהו מכיר המפרט שלו הוא: לוח: Asrock X58 Extreme מעבד i7 930 זיכרון: 2GBx6 DDR3 667 סה"כ 12GB. כרטיס מסך Radeon 7800 דיסק: 760GB WD Green. איזה ספק מתאים כאן? בטוח ש700W זה אוברקיל רציני, אני טועה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yoni_Maist,

אהלן, אני קונה מחשב ביולי (מתכנן לקנות GTX1070 ו I5 6600K) ורציתי לבקש המלצה לספק ולמארז. קודם כל חשוב לי לציין שאני קונה רק מKSP או Ivory תקשיב למארז: 450 ש"ח - חריגה ל 500 ש"ח תקציב לספק כוח: 400 ש"ח - חריגה ל500 ש"ח חשוב שלספק יהיה Active PFC ואם אפשר שיהיה מודולרי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הספק אמור להחזיק מערכת 3800 X2 939 עם כרטיס 8800GTS G92 512. מה אתם ממליצים, התקציב ממש לחוץ. :-\ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1620 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by benyben,

שלום. יצא לי לפגוש השבוע מארז מחשב קטן. כמעט מרובע, וקטן משמעותית מאלה שאני רגיל לראות. כאשר שאלתי על המעבד שבפנים - נאמר לי שמדובר על Core i5. גם הכרטיס הגרפי היה איזה מפלצת בשם Sapphire HD5XXX [משהו בסגנון]. ז"א - מדובר במחשב של ממש. [ותסלחו אלה מביניכם שעבורכם זה מובן מאליו]. אם כן - האם יש הבדל בין מארז גדול לקטן? האם יש הבדל מבחינת הקירור [אולי זאת הסיבה]? ובכלל - מדוע לא להעדיף מארז קטן? אמנם אף אחד לא מתכוון לקחת איתו את הנייח לבית הקפה, אבל בכל זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by daniel1saida,

בס"ד טעות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by CyberBot,

חשוב שיהיה חלון בצד ומספיק רחב לקירור MUGEN 3 REV B(מתוכנן OC) מתכוון ללכת על הCOOLER MASTER n300 אבל אולי יש משהו יותר עדיף עד 250 שקל מקסימום 270

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tal daniel,

אני חייב לדעת מה הספק שלי ואין מצב שאני פותח תמארז בשביל לראות, איך לדעת ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איזה ספק יתאים למערכת הזאת ויחזיק אותה בצורה טובה המפרט: AMD 4800X2 RADEON 1950XT 2GB RAM WD 250 GB כמעט כל מי שאני שואל אותו לגבי המלצה לספק ישר זורק את הLIBERTY 400. אני חושב שהספק הזה הוא מיותר במערכת שכזאת ולדעתי אפשר לחסוך איזה 100-150 ש"ח ולקחת ספק זול יותר שיחזיק את המערכת הזאת בצורה טובה. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים