ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על זה - האם ניתן להשתמש בשני ספקים למערכת מחשב אחת? ספק אחד יהיה ה"עיקרי" - יחובר ללוח האם(ועקב כך גם למעבד וכרטיס המסך) והספק השני ישמש לחיבורי "תוספת" למינהם - גופי קירור/מאווררים - כוננים קשיחים/חיבור 6PIN לכרטיס מסך וכו'. האם אפשרי? האם כדאי? האם מטומטם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום. אני רוצה לקנות את ה HD5770, ביררתי עליו והוא לוקח 108W בשיא. הספק שיש לי הוא 425W של HEC. מפרט רשום בפרופיל. האם צפוייה בעיה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי אתמול את ה- Antec Snata Elite אבל אני מרגיש שאני עדיין מתלבט וחושב ש- Antec One ישרת אותי יותר טוב. הזמנתי באינטרנט ואני אמור לקחת אותו שבוע הבא מהחנות ולכן יכול להתחרט. התקציב שלי הוא 280 ש"ח. אני מחפש מארז שקט ופרקטי עם מחיר נוח, ומאחר ואשים אותו בסלון (לתקופה הקרובה - שנתיים בערך) אני רוצה שיראה סביר פלוס עד טוב. האם עשיתי קנייה טובה או להחליף ל Antec One. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הספק הזה יחזיק לי טוב גם ל-OC חזק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 ואם יש ספק יותר טוב אז תגידו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לרכוש את המארז הנ"ל LC16SM Silverstone אבל אני לא כל כך מכיר איך הוא מבחינת איורור האם הוא מתאים לאובר קלוק לא כל כך קיצוני והכי חשוב האם הוא יתאים למערכת הנ"ל לוח אם ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 מעבד E6600 כרטיס מסך בצורת קרוס פייר Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 256MB 256-bit GDDR3 ViVo מאורר למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan זיכרונות Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 ספקEnermax Liberty 500W Active PFC האם הוא יתאים וגם האם הספק שלי יתאים למערכת ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אל-פסק מתאים למחשב Dell OptiPlex 7080 SFF? אני באזור שסובל מהפסקות חשמל וגם שינויים במתח החשמל. רוצה אל-פסק שבהפסקות חשמל ישמור קבצים פתוחים ויצא באופן מסודר מחלונות. ויגן על המחשב (והמסך) בעליות מתח. איזה אל-פסק מתאים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, המערכת שלי בצד וה9800GT צריך לצאת לפנסיה הכרטיס שיחליפו הוא 5850 המבקש 500W מינימום המעבד צפוי לעבור OC מחדש ל 3.6 אז דומני כי ספק 550W זה מה שאני מחפש גמיש במעט בתקציב עדיף מIQPC (אשדודי עצלן ) Thermaltake M9 Case זה המארז חוץ מזה יש לי קצת חששות לגבי חיבור ספק חדש, בעיקר כי אני לא יודע WHAT GOES WHERE...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות עליו 1 עם כמה מאוררים הוא מגיע? והאם אחד המאוררים שהוא מגיע איתם הוא עם לאד(אור) 2 האם יש בארץ חנות שמוכרת את המארז הזה בצבע כסף?(ראיתי שיש והוא נראה סוף הדרך ככה אבל השאלה אם מוכרים בארץ? תמונה של הכסוף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם! אני מתכוון להזמין בימים הקרובים מחשב חדש. המפרט יהיה בערך כזה: מעבד E8400 או E8500 לוח אם כמובן (עוד לא החלטתי סופית) כרטיס מסך RADEON 3850 (עם קירור אקטיבי או פסיבי) 2-3 דיסקים קשיחים כרטיס קול נוסף אז השאלה היא כזאת יש לי באצם שני מארזים לבחירה: CM 690 או COMPUCASE 6XG3 מה ביניהם יתן פתרון קירור טוב ברמת רעש סבירה ומטה (כמה שיותר שקט) המחשב עצמו מיועד לעריכת וידאו. לא ייבוצע עליו שום OC. כרגע יש לי שני מארזים של COMPUCASE אחד 6AR6 ושני הרבה יותר ישן 6919 ללא אוורור צדדי. (לכן לדעתי הוא לא יספיק) אזי אשמח לקבל את עצתכם. לגבי הספקים - MODU 82+ 525 מול HX 520 ן- PRO 82+ 525 מול VX 550 מה עדיף בכל אחת מהקטגוריות? מבחינת רמות רעש ואיכות. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, אני גר כיום בדירה עם בעיות חשמל בעיקר בחורף יש המון הפקסות חשמל באיזור. הבנתי שזה לא טוב למחשב כל ההפסקות האלו ולכן כדאי לקנות אל-פסק. א. באמת כדאי להשקיע באל-פסק, זה כ"כ חיוני למערכת ביתית רגילה? ב. לאחר שיטוט קטן הגעתי לאל-פסק הזה: https://www.tms.co.il/product/11937 מה אתם אומרים עליו, ואם לא אז מה כן מומלץ? הייתי שמח שהאל-פסק יהיה קטן ככל האפשר אך, גם שיהיה טוב ולא כל יומיים יצטרך החלפה. מפרט המחשב שלי: מעבד I5 4570 לוח אם GigaByte B85-D3H ללא כרטיס מסך חיצוני ספק FSP Raider 450W 8 GB RAM 1 TB HDD 120 GB SSD תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בן-דודה שלי קנה את הכרטיס מסך הנ"ל בלי לחשוב אם הספק כוח בכלל יוכל לסחוב אותו... דגם הספק כוח הוא EzCool 300W. מה הסיכוי שהוא יצליח לסחוב את הכ.מסך עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד E5200 [נראה לי, לא ממש זוכר את הדגם המדויק]? ואם הוא לא יצליח, על איזה ספק כוח אתם ממליצים בכמה שיותר זול? שאלה נוספת ולא כ"כ קשורה, האם המעבד יהיה צוואר בקבוק במשחקים כבדים מאוד? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי כרטיס מסך חדש: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=247&grp=3 עכשיו אני צריך ספק כוח חדש עד 220 שקל בערך שיחזיק אותו ושיהיה עם 6 פינים כדי שאני אוכל לחבר את הכרטיס...תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך המארז coolermaster haf 932? הוא איכותי? כמה מאווררים יש לו? כמה מאוררים יש לו עם LED? יש לו סירקולציה אוויר טובה? האם הוא שווה את מחירו? הוא שקט? האם יש לו פילטרים שמסננים אבק? האם הוא FULL TOWER או MID TOWER אפשר חוות דעת על המארז שאלה:שמעתי שלמארז coolermaster haf 932 יש רק מאוורר אחד עם LED אז חשבתי לקנות את המארז הזה ולהחליף לו את המאווררים לאותו גדול או נגיד בצד לשים 4 מאווררים של 120MM איכותים,שקטים עם LED ,ולהחליף למעלה את המאווררים ולשים עוד 2 מאווררים של 120MM איכותיים,שקטים עם LED כאלו אני רוצה לקנות 6 מאווררים אותו דבר? האם כדאי לי? או שכדאי לי כבר לקנות מארז חדש בכסף שאני משקיע על המאווררים? כאלו מארז יותר איכותי,יותר שקט,יותר מאווררים,FULL TOWER ,עם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ/לגנות את המארז? המוכר בחנות בה ביקרתי נראה נורא נלהב לגביו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי- מעבד- פנטיום 4 2.8HT לוח אם ג'יגה ביט GA-8S655-FX-L כרטיס מסך 7600GS זיכרון 1 ג'יגה דיסק קשיח 80GB 7200 כרטיס קול SBLIVE צורב DVD + כונן DVD יש לי כרגע ספק 500W פשוט +מארז פשוט. ושאלה, האם יש בכלל טעם לשדרג את הספק והמארז?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לספק שתי מסילות 12v אחת 20a והשנייה 18a ,האם לדעתכם הוא יכול להחזיק אתה הכרטיסים הבאים : hd5850 או hd5830 או gtx460 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית. - Antec P193 - Coolermaster Cosmos S Lian Li PC-A71 - Coolermaster ATCS 840דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד. אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים). יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר. *אשמח לעוד הצעות למא…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי אתמול מחשב לתוך הR4 של FRACTAL. למארז יש נורית חיווי אחת שיכולה לשמש או כpower led או כחיווי לHD מה מומלץ..? ו speaker לא הגיע, לא עם הלוח ולא עם המארז? כמה חשוב הרמקול הזעיר הזה??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני לקראת רכישה של המארז הזה יגיע עם מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר משחקים ותכונות זוללות זיכרון כמו פוטושופ ו-visual studio מסרטונים שאני רואה ביוטיוב אני רואה שיש במארז מאווררים אבל כולם מכוסים בחומר שחוסם רעשים מאיפה נכנס ויוצא האויר אם כל המאוורים מכוסים ? זה קצת מלחיץ אותי בקנייה שלו הסיבה שאני קונה אותו היא בגלל העיצוב הנקי והשקט שאלה שנייה, אם אני מניח את המארז על הריצפה בפינה מתחת לשולחן איפה שדי חם, זה תקין ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז גדול ללוח atx ללא ספק שיודע לקרר טוב כרטיס מסך gtx 285 ומעבד i7 920 עד 600 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למארז חדש כיום יש לי TT EUREKA והוא פשוט ענק ופחות מתאים לי בחדר עדיף שיהיה כמה שיותר קטן, מאוורר שקט המידות של הלוח אם שלי - Gigabyte GA-P67A-D3-B3 ATX Form Factor; 30.5cm x 21.5cm חשוב לי שיהיה מקום שמחזיק SSD, שיתמוך בכרטיס מסך עם 2 סלוטים - 6850HD של ATI, ועדיף שיישאר עוד מקום אחד לPCI אני שוקל לוותר על המקום לקורא דיסקים... גם ככה לא עשיתי בו שימוש עדיף עד 200 ופחות אבל ראיתי פה המלצה על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P50-NPS השאלה היא מה הגודל שלו ואיך הוא - קצת מצא חן בעיני
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה החיבור הבא במארז: יש לי אותו אבל הוא לא מחובר למארז. האם כדאי לחבר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המארז הנל..ואתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד... בזמן האחרון אני כל הזמן שומע ביקורות על ה-6919 והוא גדול..שהבנתי שזה טוב לאיורר וכו'...ואני חושב שהוא אפילו די נראה יפה..ות'אמת..אני לא אוהב מארזים מצועצעים כמו שלי.. בכל מקרה..שווה לקנות ת'מארז החדש ולהעביר את כל ה"דברים בפנים" לחדש? זה צריך להיות מסובך? או לא להתאים? ועוד משהו..נכנסתי לאתר שלהם..לא ראיתי פרטים על ה-6919... אז ...הקירור הוא הכי חשוב לי...(זה ושיהיה USB מקדימה ואני מניח שיש) אז הוא מקורר היטב? אפשר לשים לו 2*120?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-