ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי יגיע לארץ מארז ה- II 690 על שתי גירסאותיו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי היה לי לפני הOCZ את ENERMAX LIBERTY 500W (מודלרי) אני מחפש ספק יציב ואמין שקט ועדיפות למודלרי חוץ ממה שמחובר בבורד, מחוברים גם באופן מלא כל הUSBים שימוש מלא, אז גם שיהיה מספיק חזק תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.03.2010 בשעה 16:39:27 54 צפיות מאתמול, ותגובה אחת איןסורי על ההקפצה עבר יום לפי החוקים זה נראה לי בסדר אני אשמח לתגובות !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . הייתי רוצה לדעת איך אפשר לנקות את המארז כמו שצריך מכל האבק שלו בצורה יסודית. ובעיקרון, אם יש דברים נחוצים ע"מ לוודא שהמחשב יעבוד במיטבו (לא צריך להתייחס בפעולות שעושים בתוך המחשב). תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות הוא לא יוצא אני גם מפחד למשוך חזק שלא ישבר הלוח.. למישהו יש עצה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני קונה מערכת מחשב עם מספר רב של מסכים. במקרה של נפילת מתח מה שאני צריך שישאר מחובר זה המחשב, מסך ומודם (חחלק ראשון) יחד עם זאת אני מעוניין להגן על כל המערכת שאר המסכים מדפסת וציוד היקפי נוסף (חלק שני) מקפיצות מתח. השאלה היא אם אני מחבר לשקע מגן ברקים וממנו מפצל לשניים אחד לאל פסק שיחזיק את החלק הראשון של המערכת והשני יחובר לחלק השני של המערכת ורק יגן מפני קפיצות מתח. האם פיתרון כזה אפשרי ויגן על המערכת שלי כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם המפרט הבא: Intel Core i5-650 Tray Gigabyte GA-H55M-USB3 Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD - נשאר לי רק למצוא מארז+ספק שיהיו שקטים במיוחד במחיר של עד 400-500 ש"ח. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חג שמח ולילה טוב לכולם!! שמי עומר הורוביץ אני מחפש מארז למחשב חדש,מארז MIDI TOWER והסתכלתי באינרטנט על שני המארזים האלו: HAF922 ATX Black Case של CoolerMaster והמארז השני מחברת:Thermaltake הדגם הזה:V9 Mid Tower Black Gaming Case VJ40001W2Z תקציב עד 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש ספק זול אך יעיל (כמו שכתבתי) למארז שלי ראיתי כל מני ספקים וחברות יש חברות מוכרות יותר ויש פחות התקציב אולי מצחיק אבל זה מה יש כרגע אני לא שואל כאחד שלט יודע מחירים אלה כאחד שרואה שיש ספק של 600 וואט במחיר נמוך של TrendSonic למרות שקראתי על זה שזה מה שהוא לוקח לא מה שהוא נותן אבל אולי חלומות מתגשמים אז בבקשה אם אפשר לעזור אם אין כזה דבר לא להתעצבן עלי אני לא מכיר את השוק או את הביפנוכו של הספק!!! ועוד שאלה לוח אם ga-p55-ud3r יכנס במארז הזה 6a21+hec-400ld-t
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד E4400 אולי נחליף באותה הזדמנות למעבד אינטל חדש (למשחקים) לוח אם P35 כנראה שגם יוחלף (או לוח אם או מעבד) HD4870 כרגע יש לי Thermaltake ToughPower 600W שמתחיל לשבוק חיים. אני רוצה ספק חדש יותר שקט (כן כן... אני עדיין שומע אותו) אני מוכן להשקיע 300 ש"ח אפשר גם בפחות, מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פסח שמח כולם =) אני צריך המלצה למארז HTPC שוכב, שקט וקטן. הבת דודה ראתה את הגודל של ה-2084 של אנטק ואמרה שהיא רוצה משהו בחצי מהגודל שלו... ועוד שאלה קטנה, לא בדקתי יותר מדי אבל מארזים קטנים כל כך מקבלים גם לוחות אם וקירורים קטנים בהתאם לא? תודה על העזרה, עידו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המארז הזה נמכר בארץ? גוגלתי ולא מצאתי...
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
אפשר לעשות את זה לבד? זה פשוט או שצריך ללכת לחנות ששם ירכיבו לי?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית, האם בשוק כיום יכול להיות שאני יקנה ספק מסוים והוא לא יתאים למארז שקניתי (מבחינת הגודל שלו, האם הוא יכנס או לא)? או שכל ספק בסופו של דבר יתאים לכל מארז (פשוט את הברגים יחברו בקוטר גדול יותר)? אני יודע שכיום יש כרטיסי מסך שלא יכולים להיכנס במארזים מסוימים... אז חשבתי שזה יכול להיות גם לגבי ספקים ככה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב של דודה שלי עבר קריסות אקראיות, לקחתי אותו אלי, פתחתי, מפוצץ אבק, ניקיתי שמתי משחה מחדש והחלטתי להריץ OCCT למעבד כדי לראות אם אני מצליח להקריס אותו, חוץ מהעובדה שהוא מרעיש טיל הוא עבד די בסדר, עד ששמתי שערך ה 12V שהOCCT מציג התחיל לרקוד מ 7.5V עד 13V (לרוב מתחת ל 12V), אז הגעתי למסקנה שהקריסות הן כנראה תוצאה של הספק הג'נרי שלה. המחשב הוא די פשוט, לוח abit lg45z מעבד Pentium D בתדר 2.66 גה"צ חצי ג'יגה של ראם בתדר 533 מה"צ דיסק קשיח אחד וכונן אופטי אחד. אני מניח שמעבר ל 300W אין צורך פה, אז הקצבנו לענין 150 ש"ח בתקציב זה איזה מהספקים עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1068 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=892 כמו שאמרתי, להספק אין פה…
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם הלוח אם GIGABYTE X58A-UD3R נכנס במארז ANTEC 1200? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ישנם חלקים שמתנגדים למצב הזה?
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכרה שלי הזמינה מפרט מסקיי. לעריכה - לא לגיימינג. המפרט כולל: I5-750, שני כוננים, צורב, 9600GT וכרטיס PCI FIREWIRE. שני מודולים של זיכרון. מארז אנטק three hundred. בעתיד ייתכן שתשדרג כרטיס מסך - נגיד ל GTX260 או QUADROFX1800 - ותוסיף כרטיס קול ו\או כונן או שניים. אולי עוד זכרונות. חשוב שיהיה שקט (אבל לא קריטי אם זה דציבל אחד לפה או לשם...). צריך שיתאפשר OC צנוע ויציב בשעת לחץ\רינדורים (3200-3400Hz?). לא צפוייה המהרת כרטיס מסך\זכרונות. הכסף לא מהעץ והיא כבר חרגה מהתקציב, אבל יש דברים שלא מתפשרים עליהם. על מודולריות אפשר... בהתחלה הוזמן seasonic 330W , אז הוחלט שכדאי שתהיה אופציה לOC וסקיי המליצו לשדרג ל550 seasonic energy plus אני לא מבין בזה, וחשבתי על S12II-…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה קיצר מחר אני קונה מארז חדש כי יש לי עכשיו משהו מסריך יש לי תקציב של 200 ש"ח. אז רציתי לשאול איך המארז HEC 66RC? והאם הקרור SCYTHE MUGEN2 ניכנס בו עם מאווררים עליו? איך המארז סבבה לאוברקלוקינג סביר וסידור חוטים? איך הסירקולציה? יש לכם להציעה לי משהו יותר טוב בתקציב? והכל ניכנס שם נכון? GA-EP45-UD3LR Q6600 scythe mugen 2 kingston 4gb ram HD5770 1GB CORSAIR VX550W HDD wd 160gb 8mb תודה אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי!!!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
במפרט הרב תכליתי ב5000 ש"ח שבאתר מומלץ לקחת את השילוב Antec Sonata III + Corsair CX400. איזה יתרון יש לספק הזה על הספק שבא עם הסונטה?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כתוב שהוא מעביר 14 AMPS ב12V1+ ו15 AMPS ב12V2+ זה אומר שהוא מעביר 29 ב12+? או במילים אחרות, הוא יחזיק לי 512 GTS 250?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ Arctic cooling silentium t2 כרגע יש לי את המארז הזה^ שקט להפליא. מעניין אותי עד כמה שקטים הקורסאיר והג'יגבייט ביחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
האם במארז coolermaster 690 יש מספיק מקום לכרטיס מסך 260GTX? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם ספק HEC 500 וואט ואחשיו היסתכלתי מאחורי המחשב בתוך החריצים שיש במארז ויש שם על כמו דבר כזה כתום ניראה כמו סוללה ולידה כמו משהוא לבן ניראה כמו דבק מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המפרט הבא, ורציתי לרכוש את מארז Cooler Master HAF 922 Chassis שהומלץ עליו רבות, אך גיליתי שהרוחב שלו זה 25 ס"מ - והתושבת שיש לי בשולחן היא 23 ס"מ - וזה דיי קריטי כי זה שולחן מיוחד שאני לא מתכוון להחליף כרגע יש לי את ה Antec דגם Sonata III 500 - שמבחינת גודל שקט ועיצוב הוא מושלם מבחינתי - לגבי הקירור אני לא יודע אבל המערכת שיש לי עכשיו לא צריכה יותר מזה. רציתי לדעת איזה מארז MID עד רוחב 23 ס"מ מומלץ ביותר למפרט הבא - פרט לקירור והגודל, העיצוב גם חשוב - עד 600 ש"ח אפשר גם לחרוג אם זה שווה את זה. כמו כן אם Antec דגם Sonata III 500 מספיק טוב למערכת - אז אני יכול להשתמש במה שיש לי וגם לחסוך את עלות המארז. מצ"ב המפרט ללא המארז SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-