עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by RGod,

חבר שלי מתכנן לרכוש מערך כזה בצירוף של I7920 ורציתי לדעת האם CORSAIR 1000 HX יהיה האופציה הטובה ביותר ? **החחלטה בסוף השתנתה ל- HD5970 .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by House M.D.,

היי. יש לי ספק כוח FSP Everest 700W שעושה לא מעט בעיות בשימוש במערך כרטיסים, כגון רעשים וקפיצות מתח. פתחתי על זה אשכול בעבר ואמרו לי שהספק לא איכותי וכדאי להחליף. החלטתי, בתור פתרון זמני עד שאני משיג ספק אחר במחיר טוב ביד 2, לנסות Dual PSU עם ספק אחר שיש לי Hiper 425W כדי להוריד מהעומס על ה FSP. עשיתי ככה: ניתקתי את כרטיס המסך השני מהספק, וחיברתי אותו לHiper באמצעות חיבור PCIE 6 אחד ומתאם מולקס בשביל החיבור השני. קיצרתי בין הפין הירוק לשחור במחבר 24 פין, ואז חיברתי לחשמל. הHiper התחיל לעבוד והלדים הירוקים נדלקו על הכרטיס מה שאומר שהוא מקבל זרם תקין. ואז כשהפעלתי את המחשב (והFSP התחיל לעבוד), המחשב פעל לכמה שניות ואז נכבה. לא הדלקתי אותו שוב כי הבנתי שלא חיברתי משהו טוב, א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפי המפרט נראה שהוא יכול לעבוד אם לוח mATX, אני לא גיימר או מתכוון להיות, הוא מיועד לגלישה, מוזיקה וצפיה בסרטים וסדרות לבדיקת איכות לפני העברה שלהם ל HTPC, לדעתי core i3 יספיק לי לזה, השאלה באיזה בעיות אני יתכל בזמן הרכבה? היה לי ניסיון אם 2480 הגדול יותר ומן הסתם יותר קל לעבוד שיש לך מקום לעבודה, ב1380 הכל הרבה יותר צפוף, היה למישהוא ניסיון איתו? אני פשוט לא אוהב מארזים גדולים ומחפש יותר אסטטיות, חשבתי על mITX אבל ממש כשה לעבוד איתם, ואני מעדף מארז קצת יות גדול, הכל ימוקם על השולחן בגלל זה חשוב לי שגודל שלו והמראה. תודה, מחקה לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב אז יש לי את המחשב הזה כבר כמה שנים, לפני בערך 3-4 חודשים שדרגתי את הכרטיס מסך שלי מ8600 ל8800GT, ואת המעבד שלי מ2160 ל6550. בנוסף לזה התקנתי על המעבד קירור של סייקט שבא עם מאוורר(זניח, אני יודע אבל לכל מקרה). מאותה נקודה המחשב שלי הגיע למצב שהוא בקושי רץ. יש לי ספק גנרי (זוטאק 500W). בגדול היו בעיות בתפקוד של המחשב כבר כמה זמן, אבל הן היו זניחות יחסית. אבל מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש הוא בקושי רץ. המעבד שאמור לרוץ על 2.33GHZ רץ לי על 1.4, וברגע שאני מתחיל לנצל את הכרטיס מסך בצורה רצינית הוא עושה ריסטים ו\או מציג ארטיפקטים. הטמפרטורות של המעבד והכרטיס מסך שניהן בהחלט בטווח ההגיוני (מעבד על 35-40 בקושי, וכרטיס מסך בסביבות ה55). בנוסף להכל גם הראם לא ממש מתפקד. ממה שר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by S L I P Y,

איזה מארז כדי לי לקנות ? הכי חשוב לי: 1. שקט 2.קירור 3.איכות הרכבה 4.יופי יש לי בין 800-1000 ש"ח להשקיע... חייב לקנות בפנדה (רציתי את הP180 אבל אין להם - והם לא יודעים מתי יהיה...) תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by andrei21,

היי עשיתי אוסף של מארזים מומלצים אודה לעזרתכם בבחירה https://ksp.co.il/?uin=47690 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27669 https://ksp.co.il/?uin=51151 https://ksp.co.il/?uin=43691

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בסביבות ה500W, איזה סדרות ואיזה דגמים תוכלו להמליץ לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. או לפחות איך אפשר להתקרב למטרה שהוצגה בנושא ? האם שימוש בספק שאין לו מאוורר לא תחייב תיגבור האיוורור במארז ? ( ואז האם זה יהיה יותר שקט משימוש בספק רגיל עם מאוורר ) האם יש למישהו נסיון עם ספק FANLESS

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אבי222,

היי הזדמן לידיי כרטיס אם של hpz420 איך אני מוצא מארז מתאים ? רק מארז של HP יתאים< תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by saarxee,

כנראה שאלך עם ה-M12II-520. דבר אחד: איזו סדרה שקטה יותר? הבנתי שב-M12II קיים מאוורר שונה, אילו עוד הבדלים יש?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ביצה,

אהלן! אפשר להשיג את Silverstone Raven RV01 בארץ? אם כן, איפה? כמה עולה? עדיף באזור השרון/מרכז. למי שמתעניין: תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני ממש לא מרוצה מהספק 500W של EZCOOL אמרו לי שהוא ספק טוב ביחס למחיר לא ג'נרי ומתאים למפרט שלי עכשיו יש לי בעיה איתו וזה הרעש בדקתי והוא זה שעושה רעש שאר הקירורים שקטים מה אני עושה? בנוסף אני רוצה לדעת האם הוא מספיק בכלל למערכת שלי (בצד) כי יש משחקים שאני מפעיל לוחץ על אחד הכפתורים להתחיל משחק והוא עושה לי ריסט שאלה אחרונה נראה לכם שאני יכול להחזיר אותו לקבל זיכוי ולקחת אחד אחר או שמאוחר מידי?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by xtx,

מה אתם אומרים על הספק הזה לעומת הספקים אחרים באותו תקציב? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=223&code=015 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16371&PHPSESSID=ab85ef5537ba476bd9346194bfdd1cbc

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ranran,

שלום לכם קניתי לא מזמן מחשב המפרט שלו הוא E7400 לוח אם של GIGABYE עם כרטיס מסך מובנה MATX E7AUM-DS2H WD 500GB BLACK וזכרונות OCZ רגילים 4GB בנוסף קניתי מארז של HEC קטן מאוד (יחסית) עם ספק בגודל TFX 250W תמיד שאני מנסה להתקין ווינדוס הוא נעצר באמצע ההתקנה והמחשב פשוט קופא או עושה ריסט ניסיתי לראות מאיפה מקור הבעיה ופשוט לא מצאתי אז חשבתי אולי זה הספק יכול להיות שהספק לא מחזיק את המחשב? ומאיפה אני יכול להשיג ספק TFX 300W (הבנתי שזה הכי גבוה ) תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Ev,

אני מעוניין ב-NZXT H2, היבואן לא מביא אותו לארץ בשבועיים הקרובים ואני לא רוצה לחכות. מחפס מארז דומה. דרישות: 1. עיצוב סולידי 2. שקט יחסית 2. FRONT USB3 3. רשתות סינון על פתחי האויר 4. תקציב עד 500 ש"ח גמיש 5. לא sonata 3, העיצוב שלו מעצבן אותי יש משהו??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by NuNaTaK,

הרכבתי מחשב מחלקים ישנים והספק ממש מרעיש, אין לי בעיה לפתוח אותו ולהוציא את המאוורר אבל רציתי לדעת מהו הסיכוי שהספק ישרף? זה ספק ג'נרי והייתי מחליף מאוורר אבל המטרה היא לבנות מחשב חרישי ולכן אני מעדיף פשוט להוציא אותו, כבר ניתקתי את המאוורר של הכרטיס מסך והטמפ' עלתה רק ב5 מעלות כי על הדרך גם רעננתי משחה טרמית... המארז מאוורר היטב והטמפ' של המעבד והכרטיס מסך הן טובות. סה"כ המחשב לא מיועד לשימוש כבד ולכן אני לא חושש שהטמפרטורות יזנקו מה גם שאני עוקב אחריהן, הבעיה היא שאין לי דרך לבדוק את הטמפ' של הספק כוח. דעות וסיפורים מניסיון אישי יתקבלו בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Seagate 160Gb 7200 IDE ST3160021A ¤349 Kingmax 256MB DDR400 CL 2.5 ¤154 Thermaltake Neon2 Light כחול ¤59 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 ¤254 כדי לי לקנות ? ועוד שאלה איך הספקים האלה מה כדי לקנות ? HIPRO /FSP /A-TOP

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shogi,

*כותבת בשם חבר שלי...* היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא: Intel Duo Core E6550 2.13GB זיכרון 1024 DDR2 כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים. המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות? *יש כרגע ספק של 400 W והוא די מקרטע...*

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! אני צריך ספק למערך של 560 Ti עם OC לכרטיסים ל-900 ולמעבד ל-4.6 (פרטים למטה) נראה שהסיסוניק 620W יהיה מעט גבולי, לא? בכ"מ אבקש יפה המלצה לספק איכותי שיחזיק את המערכת בתקציב של 400-600 ש"ח עם חריגה מקסימלית של 70 ש"ח. המערכת: מעבד: 2500K מתוכנן לו OC לאזור ה-4.6 זכרונות: G.SKILL Ripjaws 2X4GB הכחולים עם תזמוני CL7, פועלים ב-1600 מגהרץ. לוח אם: ASUS P8Z68 Deluxe נבחר בגלל בן-דוד מחו"ל שהמליץ עליו בחום. (מהאלה שלא מחבבים את MSI ו-Gigabyte) כ.מסך: EVGA GTX 560 Ti DS SC + Gigabyte GTX 560 Ti Ultra Durable מתוכננת השוואת תדרים ביניהם, ואם יתאפשר - OC נוסף. מארז: HAF 932 מספיק מאוורר? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by stearo,

שלום יש לי ספק כוח טוב שלא הייתי רוצה להחליף, אבל אני צריך לקנות לוח אם/מעבד וכרטיס מסך חדשים. דבר יחיד שחסר בו זה חיבור 6 פינים לpci-e. אני מחפש משהו כמו http://www.directron.com/6pinpcie.html, אבל לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת כבל כזה. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו, או יודע עם ה ati 1950xtx כולל כבל כזה? תודה!

23. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני דיי מפחד לא לקנות סי סוניק, ואם אני משקיע עוד 60 ש"ח אני לוקח 620W של סי סוניק, אבל אני ממש חורג מהתקציב ממילא וכל מה שאני יכול לחסוך בו אני יעשה, האם הספק יחזיק את המפרט בלי בעיות? או שלא כדאי להסתכן. תודה לעונים. לא מתוכנן אובקלוק.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itay145,

שלום, רציתי לדעת איך המארז הזה Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm מבחינת שקט ואיכות קירור. אם אתם צריכים עוד פרטים על מפרט המחשב אני הוסיף. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by card,

שלום מישהו יכול להמליץ על ספק 400W שיהיה שקט לגמרי? ובמחיר סביר.. תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים