עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Klod,

שלום לכולם! אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים נוספים לספק HX 520 אני צריך נורא עוד 2-3 כבלי חשמל sata. והספק מגיע רק עם 4 מה עושים ?? אני כבר חושב בגלל זה לקחת את הספק של HX620 שמגיע עם 8 כבלי חשמל SATA. אבל זה עוד תוספת של כ 350 ש"ח אני לא מעוניים בכל מיני מפצלים למינהם ופתרונות מהירים , אני בכלל ממעט להשתמחש במפצלים כבלים מאריכים וכו... כי אולו דברים לא ממש אמינים..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה יכול לגרום לזיקים ? כשהספק מנותק מהמחשב ומחובר לרשת החשמל והמארז מחשמל כדאי לשלוח את הספק לבדיקה ולממש תאחריות ? תודה

3. Started by haims84,

שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 1GB ספק 550W לא ג'נרי (לא זוכר איזה, אבל אחד מומלץ מהפורומים) מארז XBLADE בן 3 וחצי שנים. ומסך 20' של ASUS כאשר אני חש מזה זמן מה שהמאוורר הקדמי במארז שלי מקרטע לו (אחרי שהחלפתי אותו לפני חצי שנה) ובכלל שהמחשב חם מהרגיל ומכאן אף אני חש בירידה בביצועים של המשחקים . אשמח לקבל המלצה למארז איכותי, שקט, קר, מרווח, ואינפורמטיבי (אני יודע שיש כאלה שמופיע מקדימה דיגיטלית כל מיני מספרים ונתונים על טמפרטורת המחשב וכו', יכול להיות נחמד אם תהיה בו את האופציה הזו, אבל לא חובה) ואם אפשר יפה חיצונית בסגנון הXBLADE העתיק שלי ... התקציב כמו שמוזכר בכותרת, אין לי מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ביצה,

אהלן! אפשר להשיג את Silverstone Raven RV01 בארץ? אם כן, איפה? כמה עולה? עדיף באזור השרון/מרכז. למי שמתעניין: תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה לאל-פסק הוא צריך להחזיק את המפרט הבא: מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 3600 MHz (9 x 400) לוח: Asus P5Q Pro זיכרון 4 GB 4 הארדיסקים SATA- 80, 160,500,500 כרטיס מסך: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (Prerelease - WDDM 1.1) (896 MB) ספק: Enermax Liberty 400 מסך: Monitor Asus PW201 [20" LCD] (6BL9011376) טלוויזיה (אם זה אפשרי) 37 אינץ' LCD שיהיה אמין, אם הוא רגיש לחום אז כדי לדעת שחם אצלי מאוד בחדר. בקשר לתקציב, בעיקרון חשבתי עד 600 אבל בשביל אמינות אני מוכן לחרוג גם ל 700-800. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Seagate 160Gb 7200 IDE ST3160021A ¤349 Kingmax 256MB DDR400 CL 2.5 ¤154 Thermaltake Neon2 Light כחול ¤59 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 ¤254 כדי לי לקנות ? ועוד שאלה איך הספקים האלה מה כדי לקנות ? HIPRO /FSP /A-TOP

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אז ככה יש לי בקשה הרכבתי לעצמי מפרט בksp אבל אני לא בטוח אילו מהמארזים שיש להם במלאי יכולים להכיל את הgtx ואם יש כאלה שעולים פחות מ600? אני יודע על שלושה שיכולים להכיל אותו אבל כולם עולים מעל ה650...האם ה soprano או הbravo יכולים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209853.0 אז חשבתי לנסות כאן: אני לא רוצה להחליף את המארז 532 ב-COMPUCASE ואני מנסה להחליט איזה ספק לשים (אין מצב ל-ENERMAX) האופציות הן: coolermaster real power 450 (לא מצאתי בפורום שום מילה על סדרת ה-REAL POWER, ה-EXTREME הבנתי שלא להיט) coolermaster extreme 600 או משהו של HEC תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני צריך המלצה למארז מרווח עם זרימת אוויר טובה וספק כוח חזק שיחזיק את המפרט ומעבר לזה. המפרט המיועד הוא: מעבד: I7 לוח אם: GIGABYTE UD5 זכרון: OCZ 6GB CL7 דיסק קשיח: WD 640GB כרטיס מסך: INNO3D GTX295 צורב: SAMSUNG SH-S223B מסך: SAMSUNG T260HD התקציב הוא כ-1000 שקל -/+ תודה רבה מראש לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני לקראת קניה של מחשב חדש, שיהיה מבוסס על: לוח P67 של ג'יגהביט, מעבד I7-2600 וגם קיט זיכרונות 2X4GB. יהיה דיסק קשיח אחד(אולי עוד SSD, אבל לדעתי זה שולי)+צורב+2 כרטיסי הרחבה(TV וכרטיס קול) כרטיס מסך RADEON 4850 TOXIC מפרט די סטנדרטי, בלי SLI/CF או אוברקלוק שובר שיאים כלשהו.. השאלה מאוד פשוטה: לקחת ספק חדש או להשאר עם הנוכחי? יש לי את הספק שנקנה אי שם ב10.2006, מדגם LIBERTY 500W של ENERMAX, שידוע לי שהוא ספק חזק ולדעתי אמור להחזיק את המפרט כמו גדול. מבחינת המתחים הוא תקין, עובד יחסית שקט, מאוורר עובד תקין גם ללא רעשים סטטיים מחשידים כלשהם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shogi,

*כותבת בשם חבר שלי...* היי אנשים... אני צריכה המלצה לספק כח טוב ועמיד של 500 W למחשב בעל המפרט הבא: Intel Duo Core E6550 2.13GB זיכרון 1024 DDR2 כ. מסך Gforce 8800 GT 512 MB המחשב בעל מארז של thermaltake עם 7 מאווררים מובנים. המחשב בעיקר למשחקים כמו COD 4 ודומיו... הצעות? *יש כרגע ספק של 400 W והוא די מקרטע...*

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by גדי,

ערב טוב. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ותחום הספקים והמארזים הוא תחום זר לי לחלוטין. מחפש מארז וספק באיכות טובה. המחשב יכלול ככל הנראה מעבד i5 3570, דיסק קשיח רגיל + SSD. ללא כרטיס מסך ייעודי. אשתמש בצ'יפ הגרפי במעבד. אין לי מושג כמה רכיבים טובים אמורים לעלות. חשבתי באזור ה500-700. תגידו אם זה נשמע סביר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by brsv,

אני מחפש ספק שקט , ראיתי ש VP450P מאוורר 120mm וב EA-380 מאוורר 80mm . מצד שני EA-380 הוא 80 PLUS® Bronze . אני צריך למערכת עם I5 בלי כרטיס גרפי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז ככה, כמה שאלות בקשר ל- אל פסק: 1. האם זה חובה בכל קנייה של מחשב חדש? אני מדבר מהבחינה של שמירה על החומרה עצמה, האם במקרה של הפסקת חשמל ללא אל פסק החומרה נפגעת (אני מדבר על הרכיבים החדישים ביותר ולא של פעם)? 2. ה- אל פסק מתחבר דרך USB ומוריד מה- "כח" של הספק הראשי, נכון? 3. בהתאם לתשובה על השאלה ראשונה, בעיקרון הזמנתי מחשב ועדיין לא קיבלתי אותו (ולא לקחתי אל פסק), האם לדעתכם זה חובה? כי את האמת אין לי שקל נוסף לבזבז כרגע. המפרט שלקחתי הוא: ASUS M201U 22" LCD 2MS (משהו כזה, אני לא בבית כרגע אז אני מוציא ת'דגמים מהראש) INTEL C2D E6600 ASUS GTS 8800 GYGABYTE 965 2 GB TWINMOS DDR 667 MHZ וספק כח של אנרמקס 500 וולט (ליברטי!) זהו בסך הכל...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dror12345,

שלום לאחי נשבר המארז והוא צריך חדש... אשמח אם תמליצו לי על מארז פשוט שיעשה את העבודה. ראיתי את ההמלצות של המפרטים למשרד/בית שיש באתר, יש שם שמות של חברות אבל לא דגם מסויים שלהן. צירפתי תמונות של המארז אם זה יכול לעזור.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by psybrain,

אני בקרוב הולך לרכוש מחשב חדש .. ובאיזשהוא מקום אני קצת מתלבט לגבי כמה מארזים אחרי הרבה סקירות ביקורות וחיפושים"צמצמתי תאפשריות לכמה מארזים חחח אומנם האפשריות הם גדולות יחסית (6 מארזים) אבל אשמח לשמוע מה אתם הייתם מעדיפים לקנות מארז לכם ולמה ? כולם Mid Tower חלקם אלומניום וחלקם מפח : Antec P193 Advanced אלומניום CoolerMaster CM 690 II Advanced פח Lancool K62 פח Lancool K60 פח Lian Li PC-7FN אלומניום Lian Li ARMORSUIT PC-P50 אלומניום לגבי מחירים זה לא רלוונתי מבחינתי אז לא צריך להשוות בין המארזים .. אלה להסתכל על זה בכללי .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nitsanroz,

אני קונה מחשב משרדי פשוט וזול. אני צריך להוסיף עוד מאוור למארז? לפי מה שהבנתי הוא בא עם אחד כבר, אבל אני לא בטוח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך גדול יחסית? החסרון שלו שיש לו מקום רק לשני הארדיסקים. איך הוא חוץ מזה? מבחינת זרימת אוויר וOC?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by golde,

במארז http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4059 הלוח ממוקם עם המעבד כלפי מטה הספק גם למטה וכרטיס המסך למעלה ! האם משהוא התנסה ? האם שוב חוזרים למצב שבו האויר החם מהמעבד מגיע לספק ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HuGeMouTh,

ראיתי את הנושא השני אבל אני רוצה לשאול על 2 דגמים מסויימים הינה ה chieftec http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=264&k_id=4&language=uk לפני הנתונים הוא יותר טוב מ TT וניראה ספק אחלה (הם כותבים שהוא יכול להפעיל SLI ו CF אבל אבל זה פחות חשוב לי) והינה ה JSP http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=128 לא מצאתי עליו שום מידע שמראה כמה A הוא נותן דבר שהפחיד אותי אבל הספק ניראה מרשים. אל תדברו פה על דגמים אחרים אני רוצה לדעת על שתי הדגמים האלה בלבד. איזה מהם יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מארז עד 300שח, שיהיה מרווח ושקט שיתאים למפרט הבא: INTEL CORE I5 2500 THERMALTAKE SPINQ (קירור למעבד) HD6950 2GB 2 כוננים קשיחים צורב תודה חברים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Buffer,

שלום, הודעה ראשונה בפורום אחלה פורום יש לכם. רציתי לשאול איזה ספק עדיף לי: 1. Enermax LIBERTY 2.2 400W 2. FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) ה-Enermax עולה 100 שקל יותר.. משתלם? מבחינת ספקים מה יותר טוב? כי אני יודע ש-FSP נותנים תמורה מעולה.. תודה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום לכולם. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב שברובו החומרה חדשה. התקנתי בו ספק כוח מהמחשב הקודם שלי, ספק בן 5 שנים SEASONIC 750W 80+GOLD. לפני שהתקנתי אותו במערכת החדשה, פתחתי את מכסו העליון על מנת לנקות אותו. בכדי לנקות אותו השתמשתי בפן (רק על מפוח ללא חום כמובן) ובפינות השתמשתי בספריי לחץ אוויר. לאחר ההתקנה במערכת החדשה שמתי לב שהמחשב קורס לרבע שניה ונדלק מחדש בעצמו. שמתי לב גם שאם אני מזיז מעט את הכבל של החשמל אז המחשב קורס. ניסיתי לחבר כבל אחר אך זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כלשהו? חבל לי לזרוק אותו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MagimiX,

אני מעוניין לקנות 2 מערכות אל פסק ואני זקוק לעזרה בבחירה. אני לאחר חיפוש וקריאה ככה שאני יודע מה אני מחפש בערך, אבל עדיין מתקשה להחליט. 1. ה-אל פסק הראשון יהיה למחשב+2-3 מסכים של 24"(בנוסף אם יתאפשר אני מעוניין לחבר אליו גם כרטיס קול חיצוני+זוג מוניטורים אקטיביים, אבל זה לא "חובה"). אני כרגע אשתמש באל פסק על המחשב הישן שלי, אבל בעוד מספר חודשים אני אקנה מחשב חדש ככה שאני רוצה שהאל פסק יהיה מותאם למחשב החדש. המחשב החדש יהיה ivey bridge i7, עם משהו כמו זוג 6950, זוג HDD פלוס SSD(בנוסף לשאר החומרה). לפי המחשבון הזה: http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine ספק של 650W צריך להספיק, 750W יהיה עדיף במידה ואני אבצע OC(אם אני טועה - תקנו אותי). המטרה שלי היא שה-אל פסק יוכל ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by comper8,

שלום, מה דעתכם על הספק הבא: OCZ Fatal1ty 400W Retail http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5996

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.