עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by sasha_sver,

המחשב נקנה מאייבורי, בעל ספק 450W של EZCOOL לפי התווית נותן 12A במסילה 12V1 , 24A במסילה 12V2... בעל שני חיבורי 6PIN, שנת ייצור 2009 סה"כ 36A. השאלה אם יצליח להחזיק כרטיס 4870 או GTX260 המפרט עצמו רשום בצד, בסיסי ביותר, המעבד בOC של כ15%... תודה לעונים !!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מעבדי אינטל Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte S3 945P זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים TEAC Optical 800dpi רמקולים ATP3 מסך LG 1750 T ספק יהיה אחד טוב אני לא ידוע בדיוק... כל זה ב5300 עידכון: תנו לי שלוש הצעות מכל חברה שונה, בגלל שזה שאני קונה ממנו הוא לא עובד עם כל החברות. זיכרון אחד של 1G כי אם ארצה לשפר אני אצטרך להוציא את ה512 ולא יהיה בו כל שמוש לאחר מכן. אני צר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ozi123,

יש לי מחשב עם מארז אנטק לא זוכר בדיוק את הסוג של האנטק אבל הוא שחור עם פתיחה כזאת של ידית בצד. שאלה ראשונה שלי איך אפשר לפרק ממנו את הסידירום וגם להרכיב שם כונן קשיח?? כי הרי יש פתיחה רק מצד אחד ובצד השני יש את הברגים שתופסים את הסידירום אני חושב. ושאלה שניה לגבי ניקיון לא יודע אם זה גם קשור לפה אבל המחשב מטונף מאבק איך אפשרי לנקות אותו בדרך יעילה, מאווררים, לוח אם , מארז עצמו תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - נזכרתי בסוג זה המארז שיש לי : Antec SONATA-III EC 500W

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יתאים ללוח אם ATX ולכרטיס מסך גדול יחסית? החסרון שלו שיש לו מקום רק לשני הארדיסקים. איך הוא חוץ מזה? מבחינת זרימת אוויר וOC?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by EAD,

יש ספקים רבים לדוגמא FSP Aurum 700W Gold 90 שהם multi rails של ה 12V השאלה, האם ספק כזה שמסוגל לספק רק 18A לכל RAIL יחזיק נניח כרטיס מסך שרוצה 40A כמו TITAN וכאלו? האם בעצם יש הבדל משמעותי או עדיפות ל SINGLE RAIL מול MULTI RAIL ???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dante123,

שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת זה הכרטיס המסך שלי והמעבד, לפעמים אני מגיע ל4 דיסקים מחוברים, ולמחשב יש 2 צורבים. ע"פ המחשבון של NEWEGG אני צריך סדר גודל של 600W. הספק הקודם היה TT500W LITEPOWER עם 2 מסילות 12V. מעדיף מקסימום אחריות אם זה לא מייקר משמעותית, האם כדאי להוסיף למודולרי? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חברי הפורום שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מארז של NZXT למחשב חדש (E4300, GA-965P-DS3, 8600GT, דיסק קשיח וצורב). בהתחלה התכוונתי ללכת על מארז "פשוט" ב 230 ש"ח, אבל מסתבר שהחנות ממנה אני קונה היא היבואן הרשמי של המארזים של NZXT, אז יכול להיות שאקבל באותו מחיר (או בתוספת קטנה) מארז של NZXT. מחיפוש בפורום ראיתי שממליצים הרבה על מארז ה APOLLO, אבל יש גם כאלו שהולכים על ה TRINITY. בהנחה שאני מוגבל לשלושת הדגמים הזולים של NZXT שמופיעים באתר של IQPC - ה DUET, ה ה APOLLO וה ה TRINITY, מהו המארז המומלץ ביותר? ושאלה נוספת - יכול להיות שספק הכח יהיה גם כן של NZXT, כנראה 400W (לא מופיע באתר שלהם). האם הספקים שלהם טובים? מצאתי ביקורת טובה על ספק חזק שלהם, אבל לא על ספק ה 400W. תודה על הת…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Oxygen87,

היום הייתה לי הפסקת חשמל ראשונה ויש לי מחשב דיי חדש, אז אמרתי שאני חייב פיתרון. אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא אל-פסק, אבל ממש אין לי מושג איזה סוג להביא ואפילו אין לי מושג איזה סוגים יש שמתאימים לי. המפרט שלי בצד אם זה חשוב לנושא, אני לא יודע אם תצטרכו אותו.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Marcoman,

טוב אז הפרטים על המערכת: לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H מעבד: Intel Core i5-4670K מאוורר למעבד Thermaltake SlimX3 דיסק קשיח: Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 כונן SSD: Kingston V300 120GB SV300S37A/120G או SSD Samsung 840 Series MZ-7TD120B 120GB 2.5" Sata 3 זכרון: Kingston 8GB DDR3 1600MHz כנראה ארחיב בעתיד לכיוון ה-16 אולי גם 32. כונן אופטי: Sony AD-7280S DVDx24 OEM כרטיס מסך: Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או Sapphire AMD Radeon FleX HD 6450 1GB DDR3 בנוסף חיבור של מסך, רמקולים, מקלדת אלחוטית, מדפסת אולי בעתיד, פלאפון מתחבר בUSB להטענה. אני באמת שלא יודע בדיוק כמה WATT אני צריך, האם אפשר הכוונה? אפילו אם אוכל לקבל דגם אשמח מאוד מאוד. (עדיפות לIVORY או KSP שכנראה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yot,

שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש, ואני חווה התרסקויות של המחשב בזמן עומס - אחד הדברים המרכזיים שאני חושד בהם זה הספק (Cheiftec 550W בן חודשיים שלדעתי אמור להסתדר עם המערכת שמפורטת בחתימה + 7600GS). אז עכשיו לעניין, כיצד אני יכול, מבלי להשיג ספק חדש ולבדוק את העניין - לבדוק האם הספק הוא הגורם לנפילות? תודה לעוזרים עריכה: קישור לדיון בפורום תמיכה על הבעיה שלי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yanivos,

חיפשתי מארז זול ונתקלתי בו הבעיה היא שהמחיר שלו קצת חשוד בשביל מארז עם שני מאוררי 120: http://tms.co.il/product/4449 למישהו יש ניסיון איתו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי את הקירור הנ''ל.. אבל מסתבר שהוא לא בדיוק נכנס לי למארז הקיים.. אני מחפש מארז במחיר של עד 450 ש''ח.. אני מהרצליה אז אני צריך חנות באיזור אלה אם כן אפשר לעשות משלוח...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roiv11,

אהלן אני מתלבט בין ה: cm690 2, antec 902 ו lancool 62kb באיזה מהם כדאי לבחור ומדוע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אז כמו שכתוב בכותרת צריך המלצה לאל פסק טוב שיחזיק את המפרט שלי מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז ANTEC P182 קרור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V זכרונות A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 דיסק קשיח Western Digital 640Gb 16MB AAKS כרטיס מסך Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI צורב LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black קרור מארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM מסך dell 2007wfp תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by STi,

הלחטתי כבר שאני רוצה את ה-NEO אבל הוא לא במלאי עד סוף החודש. ישנו דגם יותר חזק בהפרש מחירים נמוך, אבל הוא אינו מודולרי האם כדאי לי ללכת עליו או לחכות עד סוף החודש ולקנות את ה-NEO!? שניהם תומכים ב SLI http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=224680179&sog=c-powersupply http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=224268668&sog=c-powersupply תודה מראש לכולם! ביי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by cablord,

היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Tomshay,

אני קונה ממקום שאין הרבה מבחר אבל הם יחסית זולים אז זה משתלם. אני צריך מהמארז שיראה סביר בלבד לא צריך שום דבר מפוצץ ושלא יהיה ממש רועש זהו. יהיה במארז 2500k וכרטיס מסך 570gtx ויהיה OC בינוני אז צריך שיקרר טוב. אז אלה הדגמים שיש: Zalman z9 black2x120 fan Zalman z9 plus black 2x120 fan +window Thermaltake: Soprano rs 101 + window XASER VI-mx black&red A60 triple fan

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by דני אופיר,

שלום אני מחפש מארז למחשב שיראה יפה, שיהיה שקט, ושיהיה לו קירור טוב. המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים ואולי קצת OC. אני מוכן לשים 800 שקל (גמיש) בשביל זה. נ.ב. מעדיף שיהיה מארז שחור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…

21. Started by dor87,

מה עדיף ספק סיסוניק 650w או smart 630w thermalteke ? הפרש 60 שח לסיסוניק אך הוא בא עם מאוורר 12 סמ בעוד הטרמלטק מגיע עם מאוורר 14 ס״מ . שניהם חצי מודולריים . כרטיס המסך gtx770 . תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חברים יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים EIDE וגם 2 כוננים אופטיים (צורב וקורא CD). היום לאחר מאמץ מרובה של הדיסקים וגם של המעבד (100 אחוז עבודה) המחשב נכבה לי כמה פעמים מעצמו. ניתקתי חיבורי חשמל ומידע מכונן אופטי אחד וגם מכונן קשיח אחד. כך שעכשיו עם כונן קשיח אחד וכונן אופטי אחד הספק כח הנוכחי אינו קורס. אני מבקש להתייעץ עמכם איזה ספק כדאי לי לרכוש שיוכל לעמוד יפה בעומס בו-זמנית של 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים (+ עכבר לייזר לא אלחוטי אם זה גם חשוב לעניין זה). חשוב לי שהספק יהיה שקט.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Delver,

רצוי שיהיה שקט עם מסננים לדחיית אבק וחשוב שהספק יהיה אמין, סה"כ עד 650 ש"ח. רצוי שהמארז יגיע מ- TMS, כמו כן רצוי לפחות 2 כניסות USB3 מקדימה. המפרט הצפוי (המחשב טרם נקנה): מעבד: Intel Core i7-4770K לוח אם:Intel Desktop Board DH87RL כונן Intel SSD 525 Series 240GB זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 כרטיס מסך: Geforce GTX 650 TI BOOST קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מקלדת פרו-גיימינג: Microsoft SideWinder X4 Keyboard כמות: 1 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכבר: FK Zowie Gear Gaming בפורום מפרטים נתנו לי מארז שלטעמי יקר מדיי, אשמח לקבל י…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by J S Bach,

אז ככה, אני רוצה לקנות מארז חדש בעד 1200 ש"ח. [לא בשבילי - וצריך FULLTOWER] על מי מהבאים אתם הכי ממליצים? :: COOLERMASTER: -COSMOS - 1000/1010/1100 יש ביניהם איזה בדל משמעותי שכדאי לשים לב אליו - אחד עליו אתם ממליצים יותר? -STACKER -HAF 932 במידה וניתן להשיג בארץ - אני לא יודע מה המחיר עדיין. THERMALTAKE: -EUREKA ANTEC: -P182 אני צריך מהמארז כמה דברים: -קודם כל שיהיה קר. -אחרי זה שיהיה בעל איכות בנייה גבוהה מאוד. -שיהיה שקט. -שיהיה יפה!!!! -שיהיה נוח להכניס אליו את כל החומרה למיניה , ושתשב בבטיחות ללא סיכונים מיותרים. -אם אפשר שתהיה דרך בה הוא יראה נקי ואסטתי מבפנים , כלומר לא תהיה תסבוכת של כבלים שתפריעה לאיוורור. נראה לי שזהו לבנתיים, אני אשמח לקבל המלצות למארזים נוס…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים