עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. לא ידעתי אם לשאול את זה פה או בפורום של הספקים, אבל בשניהם זה מתאים.. אז החלטתי פה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום,אני מתלבט בין שני מארזים.... הראשון Enermax Chakra 250mm Fan Black/Blue 3052BL השני NZXT Lexa BlackLine No PSU מה יותר כדאי לי לקנות? מי לדעתכם יותר יפה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מעבדי אינטל Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte S3 945P זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים TEAC Optical 800dpi רמקולים ATP3 מסך LG 1750 T ספק יהיה אחד טוב אני לא ידוע בדיוק... כל זה ב5300 עידכון: תנו לי שלוש הצעות מכל חברה שונה, בגלל שזה שאני קונה ממנו הוא לא עובד עם כל החברות. זיכרון אחד של 1G כי אם ארצה לשפר אני אצטרך להוציא את ה512 ולא יהיה בו כל שמוש לאחר מכן. אני צר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Pr0Xy,

שלום רציתי לקבל המלצה על UPS בשביל המחשב הזה. המארז שייתווסף לו הוא FRACTAL R4. לפני שאתם שולחים אותי לעשות חישוב באתר זה רציתי לציין שלא כך הבנתי את דרך החישוב, אז אם תוכלו לחשב עבורי אני אשמח.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Hack,

שלום לכולם, אני צריך ביקורות על המארז supertalent - tower מksp. אהבתי אותו מבחינת המראה, והוא גם טאוור, ככה שיהיה מרווח ונוח, אודה לכם אם מישהו יתן לי דעה או ביקורת עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kip,

http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212 אשמח לקבל פרטים. והספק TOP ZUTAX 400W ראיתי שחברת TOPOWER נחשבת טובה לפי הנעוץ

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, לא מזמן פתחתי ת'רד בפורום כ.מסך כדי למצוא כ.מסך מתאים למסך החדש שקניתי לא מזמן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415656.0 וחשבתי לקנות כ.מסך Palit ATI HD 4870 Sonic 1GB GDDR5. שאלתי היא כזאת, האם הספק שברשותי כרגע יספק את צרכיי המערכת שלי / יהיה גבולי אבל עדיין בסדר / הספק לא יסחוב וצריך לשדרג לספק יותר חזק? אם התשובה היא שצריך לשדרג לספק יותר חזק, על איזה ספק אתם ממליצים בטווח המתאים לכ.מסך שחשבתי לקנות. כרגע אין תקציב, אבל תציעו בטווח הבינוני לגבוה. אני חשבתי בסביבות ה-550W עד 625W(כולל). כמו כן, חשוב לציין שעל המעבד מופעל OC של 70%. תודה רבה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני שוקל להחליף מארז כי המארז שלי נראה מבפנים כמו דירת שותפים ישראלים בניכר, והבלאגן רב. יש לי gtx 1070 שמצויין בכותרת. האם הוא מגביל אותי באיזשהו אופן בבחירת מארז ? לדוגמא האם הdefine mini c הזה יכול להתאים? לא מתוכננים כוננים רבים למעשה רק ssd אחד ומכאני אחד ולכן אני מעדיף מארז קטן יותר. קראתי כמה ביקורות מארזים באתר אבל בכל מקרה אשמח לקבל המלצות נוספות למארז או כללי אצבע לבחירה שלו. זו הרכבה ראשונה של מארז עבורי.

9. אני בונה עוד מערכת עריכה. היא אמורה לשמש רק לדגימה (עם כרטיס עריכה מיוחד) וקידוד (גם דרך הכרטיס המיוחד ככה שהמעבד לא מתאמץ ומתחמם) בגלל חוסר מקום (יש כבר 4 מערכות מתחת לשולחן) אני מחפש מארז קטן. -כמה שיותר קטן ונמוך. - מארז עומד ולא שוכב. - מארז ללוח אם רגיל. asus p5ld2 (לוח גדול רגיל, לא המיני האלה). - גם חריץ אחד של 5.25 יספיק לי. תקציב של 250-300 שקל. אם יש משהו מיוחד-ניתן לחרוג. חשבתי על זה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=60 ועל אלה: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=58 http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=55 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Liorking,

לא יהיה לי כרטיס מסך, ויהיה לי מעבד די מינימלי (G3220), ומלבד זה SSD אחד, ואולי HD אחד, אבל גם לא בטוח. מה יהיה הכי cost-effective? עדיפות לקנייה ב-TMS

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by FARKOOSH,

שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dudu26,

לאור 5 הפסקות חשמל ב-3 ימים (...) החלטתי להגן על המחשב החדש בעזרת אל פסק (מה גם שההארדיסק במחשב הקודם נדפק - לדעתי בגלל רשת החשמל המקרטעת שבאזור שלי). אין לי תקציב ברור, אך אני בהחלט לא מתכוון לעבור את הסכום הבינוני פלוס (מה שזה לא יהיה...). חשוב לי שהמערכת תוכל לכבות את המחשב אוטומטית כי אני לא נמצא מול המחשב בכל זמן שהוא דולק... לפי המאמר ב-YNET אני מניח שקו המוצרים הוא Interactive Line וגם: "השקעים: מוצר אל-פסק טוב יכלול מספר שקעים, חלקם עם הגנה בלבד וחלקם עם הגנה וחיבור לסוללה. בזמן הפסקת חשמל לא ממש חשוב אם הרמקולים יפעלו או לא אבל תרצו, מן הסתם, להגן גם עליהם. לכן, רצוי לא להתפשר ולקנות מוצר הכולל גם שקעים לטלפון ולחיבור רשת, כדי לתווך בינם לבין חיבור האינטרנט של…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nestt8,

לאחרונה קניתי מחשב עם המארז sharkoon t9. באתר היצרנית כתוב שיש לו שלושה לדים ומארים איפה הם מאירים:http://www.sharkoon.com/?q=en/node/1858 משום מה הלדים לא עובדים. אני צריך להפעיל אותם? ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. השאלה בכותרת. אני בונה מפרט לשדרוג הנוכחי, והחלטתי לרכוש מארז משתיק (המחשב יוצב בחדר שינה). מלבד המארזים של ANTEC לא מצאתי עוד משהו שעונה על הדרישה, מישהו אוליי מכיר? המחיר כרגע לא רלוונטי, תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by דני אופיר,

שלום אני מחפש מארז למחשב שיראה יפה, שיהיה שקט, ושיהיה לו קירור טוב. המחשב שלי יהיה בעיקר למשחקים ואולי קצת OC. אני מוכן לשים 800 שקל (גמיש) בשביל זה. נ.ב. מעדיף שיהיה מארז שחור

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eliko78,

ספק ומארז עד 500 מערכת AMD 955 +HD5850 מ TMS OC בינוני

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש והוא מאוד רועש, מניסיון שלי המארזים של SilverStone שקטים.. אני לא בטוח ממה הרעש אבל פתחתי וזה נראה כאילו זה מגיע מהמאורר האחורי שמתחת לספק. המפרט המלא:[h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%][TR=bgcolor: white][TD=width: 15%]מק"ט[/TD][TD=width: 55%]שם המוצר[/TD][TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD][TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: cat_product][TD=width: 15%]E41759-002[/TD][TD=width: 55%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD][TD=width: 15%, align: center]1[/TD][TD=width: 15%, align: center]₪43[/TD][/TR][TR=class: cat_product2][TD=width: 15%]MB75MAE33N[/TD][TD=width: 55%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי בקרוב אני מבצע שדרוג למחשב. לרגל השדרוג, אני מעוניין להחליף גם מארז - גם בשביל ההרגשה ה"חדשה" וגם כי המארז שלי דיי ענתיקה. המארז יכיל לוח Full ATX. המארז הנוכחי שלי הוא ה Foxconn TH-230. הוא מארז מאוד איכותי (פח עבה, יציב, שקט מאוד) ואני מקווה לרדת באיכות כמה שפחות. להגיע לאיכות שלו בתקציב שלי, אני מבין שאי אפשר. אני מעוניין לבצע את הרכישה ב TMS או KSP או אייבורי. מ TMS אני מזמין לוח ושאר החנויות נמצאות ליד העבודה. אין לי כוח להתחיל להסתבך. דרישות: 1) עדיפה תמיכה בכרטיסים גדולים (אך לא קריטי). 2) אפשרות לסידור כבלים איכותי. 3) חשיבות לשקט: 3 מתוך 5 4) לא קריטי, אך הייתי מאוד שמח אם שבמארז יהיו כמה שפחות לדים. זה משגע אותי. 5) חשיבות לקירור: 3 מתוך 5. 6) חשיב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ancient1,

הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, במסגרת מאמצי השיווק של רוזטק, וכאות לרצון טוב מצד היצרן, לאחר מסע שכנוע מאחרי הקלעים ובאפן יוצא מהכלל, אנרמקס נעתרה לבקשתנו, למתן אחריות מורחבת לספקי הכח החדשים מסדרות PRO ו- MODU למשך 5 שנים. מכיוון שהאחריות הינה למוצרים אותם משווקת חברת רוזטק, אשוב אדגיש ואציין שכל מוצר שלא יובא דרכנו לא יזכה לאחריות מורחבת זו, וככלל, לא יזכה לכל מתן שירות. הקפידו לוודא על קיום מדבקת האחריות של רוזטק על גוף הספק. מצ"ב מכתב היצרן. Dear Zvika, We have decided not announce 5-year warranty worldwide as you can refer our reasons as attached. However, as your suggestion, we think it is feasible to execute this policy by region/country. Therefore, we agree you to announce 5-year warran…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ski_farm,

יש לי מחשב ליבה כפולה 1.6mhz זיכרון ram 2G כרטיס מסך GEFORS 8 היה לי ספק כוח 500w ספק גנרי הוא נשרף אחרי שנה עבודה רציתי להחליף אותו בספק איכותי יותר אבל אני מתלבט בין 4 סוגים 1) SS-500ET ‏500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem ) 2)VX450W ‏VX 450W Active PFC 12cm Fan‎ 3) ETK500AWT ‏Tomahawk 500W Active PFC 12cm 4) EES500AWT ‏ECO 80+ 500W Active PFC 12cm Fan PSU תודה רבה מראש ski_farm

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי יש לי מארז RAIDMAX SAGGITA ודיסק קשיח WD3200AAKS. הבעיה היא שבמיקום הנוכחי של הדיסק החלון של המארז לוחץ על הכבל SATA ובכך נגרם רעש מהדיסק כשהוא קורא או כותב נתונים. מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו במארזים קודמים שהיו לי בגלל מיקום הדיסק. השאלה שלי היא אם ישנה אפשרות למקם את הדיסק במקום אחר במארז שהכבל יהיה בכיוון פנים המארז ולא בכיוון החלון. אני יודע שאפשר לקנות מגירה מיוחדת לדיסק וזה יכול לפתור את הבעיה אבל האם יש פתרון אחר במארז? כרגע הוצאתי את החלון והדיסק שקט. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Fungus Funk,

PCP&C ? ומה הדגמים המובילים שלו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kalda01,

מישהו מסוגל להסביר את המידע המופיע באתר פלונטר לגבי מארז ARC MINI R2 של FD. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FD-CA-ARC-MINI-R2-BL המחיר והתמונה מתייחסים לדגם הישן שאינו R2. האם מדובר בטעות והמוצר אינו גירסת R2 ? דרך אגב, מישהו יודע איפה ניתן להשיג מארז של CM דגם N200 ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. לפי המפרט נראה שהוא יכול לעבוד אם לוח mATX, אני לא גיימר או מתכוון להיות, הוא מיועד לגלישה, מוזיקה וצפיה בסרטים וסדרות לבדיקת איכות לפני העברה שלהם ל HTPC, לדעתי core i3 יספיק לי לזה, השאלה באיזה בעיות אני יתכל בזמן הרכבה? היה לי ניסיון אם 2480 הגדול יותר ומן הסתם יותר קל לעבוד שיש לך מקום לעבודה, ב1380 הכל הרבה יותר צפוף, היה למישהוא ניסיון איתו? אני פשוט לא אוהב מארזים גדולים ומחפש יותר אסטטיות, חשבתי על mITX אבל ממש כשה לעבוד איתם, ואני מעדף מארז קצת יות גדול, הכל ימוקם על השולחן בגלל זה חשוב לי שגודל שלו והמראה. תודה, מחקה לתגובות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.