ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
היי. הרכיבו לי את המפרט הבא: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=155646&fbclid=IwAR1LB1OOLY5BhgaOYbQ68mdtVdf0y-eJvtuoChW8jym1UthGCp3eP3JpFe0 אני מתלבט בין המארז שמופיע במפרט: Antec P110-Silent-NPS לבין: Define R6 black חשוב לי מאוד השקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: I5 4590 מעבד H97 HD3 לוח אם 8GB 1600 זכרון R9 280X Dual x כרטיס מסך SSD 128GB 1TB HDD +500 COOLERMMASTER 590 מארז יש לי כרגע ספק של Hunt key APFC 700W אבל אני לא סגור עליו (אשמח לדעות) ובכל מקרה אשמח להמלצה על ספק איכותי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire Dual-X R9 280X 3GB GDDR5 קישור לאתר היצרן: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1 הדרישות של הכרטיס מסך הם 750 WATT אני רוצה להריץ את הכרטיס מסך על ספק כוח של 500 WATT דגם SS-500ET. השאלה שלי האם צריך להחליף את הספק? או שהספקת WATT שרשומה באתר היצרן היא "ליתר ביטחון" ולכן זה גבוהה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליך לכרטיס מסך GT 430 במחשב ה HTPC שלי. נכון לעכשיו יש בו ספק של 250 WATT. לפי המלצת היצרן של כרטיס המסך צריך ספק של 300 WATT. המעבד במחשב הוא E5200, הארד דיסק אחד וכונן DVD . האם יספיק לי הספק הקיים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז מרווח עם זרימת אוויר טובה וספק כוח חזק שיחזיק את המפרט ומעבר לזה. המפרט המיועד הוא: מעבד: I7 לוח אם: GIGABYTE UD5 זכרון: OCZ 6GB CL7 דיסק קשיח: WD 640GB כרטיס מסך: INNO3D GTX295 צורב: SAMSUNG SH-S223B מסך: SAMSUNG T260HD התקציב הוא כ-1000 שקל -/+ תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מארז ישן עם כניסות USB2 כרגע אני מעוניין לשדרג לוח אם מעבד זיכרון האם הלוח החדש יקבע את היציאות או שחייב לשדרג מארז USB3 שתומך ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב10/9 אלך לKSP, ואשנה את כל המחשב שלי, אבל לא אפרט.. השאלה שלי היא כזאת: האם הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=18496 מתאים למארז הזה? http://ksp.co.il/?uin=23829 לפי מה שאני ראיתי כן, אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מפרט ואני מחפש עכשיו ספק בשבילו, ורציתי לדעת איזה ספק מומלץ לי בשבילו. המחשב יהיה Q9450 לוח Asus P5E3 Premium Wifi זכרונות DDR3 1600Mhz 2X2048 לפחות 4 דיסקים 2X1 TB 2X320 GB כרטיסי מסך - CF של 4870X2 (עוד לא קונה אבל אני מתכוון לקנות אחד ובהמשך להוסיף בלי לקנות ספק שוב) יהיו בו איזה 3 מאווררים, המחשב מתוכנן לעבור OC לא קיצוני מהו הספק המוצלץ בשבילי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין 2 ספקים ג'נרים, מה מומלץ יותר ומה פחות. הספקים אמורים להחזיק מערכות לא כבדות כלל כמו פנטיום 4 וכרטיסי מסך ONBOARD אחד מהם אמור להיות ספק שישרת את הארגון בו אני נמצא. הספק הראשון הוא FSP GROUP INC. ומגיע עם מאוורר 14CM הספק השני MI-ATX520 מחברה עלומת שם שמגיע עם 2 מאווררים 8CM. למי שמבין בפרטים הטכניים ויכול להמליץ ולנמק איזה ספק עדיף מבין השניים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים EIDE וגם 2 כוננים אופטיים (צורב וקורא CD). היום לאחר מאמץ מרובה של הדיסקים וגם של המעבד (100 אחוז עבודה) המחשב נכבה לי כמה פעמים מעצמו. ניתקתי חיבורי חשמל ומידע מכונן אופטי אחד וגם מכונן קשיח אחד. כך שעכשיו עם כונן קשיח אחד וכונן אופטי אחד הספק כח הנוכחי אינו קורס. אני מבקש להתייעץ עמכם איזה ספק כדאי לי לרכוש שיוכל לעמוד יפה בעומס בו-זמנית של 2 דיסקים קשיחים ו-2 כוננים אופטיים (+ עכבר לייזר לא אלחוטי אם זה גם חשוב לעניין זה). חשוב לי שהספק יהיה שקט.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך המארז הזה Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm מבחינת שקט ואיכות קירור. אם אתם צריכים עוד פרטים על מפרט המחשב אני הוסיף. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קונה מחשב לאפטר ועריכת וידאו מעבד i7 950 קירור למעבד mugen 2 לוח- או P6X58D Premium של אסוס או X58A-UD3R של גיגהבייט כרטיס מסך gtx470 (שנראה שתופס הרבה מקום) ו-3 כוננים של סמסונג f3 , טרה כל אחד, 12gb זכרון עם כוונה להגיע ל-24 למפרט הנ"ל צריך מארז גדול שיהיה מקום ולא דחוס, כמה שפחות אבק, שקט מאד. מתלבט בין: CM 690 II Plus Black ATX מחיר: 430 http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=19&product_id=6646 לבין CM Storm Scout Black ATX Case מחיר: 460 http://www.cmstorm.com/en/products/chassis/scout/images/ לבין HAF932 Full Tower Black Case מחיר: 600 http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2810 לגבי ספק כח כולם ממליצים על corsair, האם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מלוח אם GIGABYTE מעבג PHENOM X6 כ.מסך 6870 ATI ספק כח SEASONIC 620W MUGEN 2 אני מחפש מארז חדש שקט ומרווח שאוכל להכניס את הציוד הזה בקלות אני מתכוון בעיקר ל MUGEN 2 שלא נכנס לכל מארז עדיפות למארז FULL TOWER ... אה כן והתקציב עד 500 שח עם סטיה של 50 שח... אשמח לקבל המלצות תודה שי מילגי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מאוד רועש, מניסיון שלי המארזים של SilverStone שקטים.. אני לא בטוח ממה הרעש אבל פתחתי וזה נראה כאילו זה מגיע מהמאורר האחורי שמתחת לספק. המפרט המלא:[h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%][TR=bgcolor: white][TD=width: 15%]מק"ט[/TD][TD=width: 55%]שם המוצר[/TD][TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD][TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: cat_product][TD=width: 15%]E41759-002[/TD][TD=width: 55%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD][TD=width: 15%, align: center]1[/TD][TD=width: 15%, align: center]₪43[/TD][/TR][TR=class: cat_product2][TD=width: 15%]MB75MAE33N[/TD][TD=width: 55%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש הצרכים הם: שקט , איכותי יפה. והכי חשוב שהייה בו המון מקום ומרחב יש לי את TAICHI ןאני ממש סובל שם ממקום שלא נדבר שעם אני רוצה להוסיף HD אני צריך לפרק את כל המחשב. תקציב עד 1600ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב שברובו החומרה חדשה. התקנתי בו ספק כוח מהמחשב הקודם שלי, ספק בן 5 שנים SEASONIC 750W 80+GOLD. לפני שהתקנתי אותו במערכת החדשה, פתחתי את מכסו העליון על מנת לנקות אותו. בכדי לנקות אותו השתמשתי בפן (רק על מפוח ללא חום כמובן) ובפינות השתמשתי בספריי לחץ אוויר. לאחר ההתקנה במערכת החדשה שמתי לב שהמחשב קורס לרבע שניה ונדלק מחדש בעצמו. שמתי לב גם שאם אני מזיז מעט את הכבל של החשמל אז המחשב קורס. ניסיתי לחבר כבל אחר אך זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כלשהו? חבל לי לזרוק אותו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, כמה שאלות בקשר ל- אל פסק: 1. האם זה חובה בכל קנייה של מחשב חדש? אני מדבר מהבחינה של שמירה על החומרה עצמה, האם במקרה של הפסקת חשמל ללא אל פסק החומרה נפגעת (אני מדבר על הרכיבים החדישים ביותר ולא של פעם)? 2. ה- אל פסק מתחבר דרך USB ומוריד מה- "כח" של הספק הראשי, נכון? 3. בהתאם לתשובה על השאלה ראשונה, בעיקרון הזמנתי מחשב ועדיין לא קיבלתי אותו (ולא לקחתי אל פסק), האם לדעתכם זה חובה? כי את האמת אין לי שקל נוסף לבזבז כרגע. המפרט שלקחתי הוא: ASUS M201U 22" LCD 2MS (משהו כזה, אני לא בבית כרגע אז אני מוציא ת'דגמים מהראש) INTEL C2D E6600 ASUS GTS 8800 GYGABYTE 965 2 GB TWINMOS DDR 667 MHZ וספק כח של אנרמקס 500 וולט (ליברטי!) זהו בסך הכל...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה שאלך עם ה-M12II-520. דבר אחד: איזו סדרה שקטה יותר? הבנתי שב-M12II קיים מאוורר שונה, אילו עוד הבדלים יש?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על המארז ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4057 יש דימיון בינו לבין CM690.. איך הוא לעומתו מבחינת פוטנציאל קירור, נושא האבק, רמת שקט, מרווח ....ובכלל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.codegenworld.com/03_products/index.asp?max_id_search=11&min_id_search=22&pro_id_search=212 אשמח לקבל פרטים. והספק TOP ZUTAX 400W ראיתי שחברת TOPOWER נחשבת טובה לפי הנעוץ
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-