ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. המחשב הוא עם מעבד i5. כרטיס מסך GTX550-Ti. כרטיסי זיכרון אחד בנפח 8gb ואחד 4gb סה"כ-12gb. דיסק קשיח של 1tb וכונן אופטי. ספק כוח . fsp460-60hcn הבעיה החלה מאז הוספת כרטיס הזיכרון של ה8gb ומופיעים לעיתים מסכים קרובים, בעיקר בזמן שימוש אינטנסיבי (משחקים). בוצעה בדיקה לזיכרונות עם memtest. בוצע בדיקת חום והטמפרטורות תקינות לחלוטין, מכאן החשד שלי הוא לגבי ספק הכוח.על הספק רשום שהוא מקסימום 460w (בעוד שההספק הוא 400w) והדרישות המינימליות של כרטיס המסך הן 400w לכן אני כמעט בטוח שזה הספק ושתוספת הזיכרון העמיסה עוד יותר עליו נוסף לכך שאני לא יודע כמה הספק הזה בכלל איכותי והוא באמת מספק את ההספק הזה... אז שאלתי היא קודם כל מה דעתכם? (ד"א אני מריץ כרגע בדיקה לדיסק הקשיח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר מוות בשבוע האחרון של ספק הכוח עקב הפסקות חשמל(כנראה..)אני מחפש לרכוש UPS אמין וטוב שיגן עליו. כרגע שמתי עין על הPRD750 של ADVICE,אבל עד שלא אדע במדיוק את הVA של מערכת שלי לא אוכל לדעת האם זה מתאים. חשוב לי יותר שההספק של המערכת יתאים לUPS וכיבוי מסודר פחות מאשר כמה זמן הוא יחזיק את המע' דלוקה. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם Gigabyte GA-EP45-DSL כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe צורב Asus DRW-22B2ST X22 SATA DVD מארז ללא ספק …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתעניין בקשר למארז הזה שעולה 1000 שקל (מאוד צריך שקט בגלל שהוא בעסקי המוזיקה) ואני אומר לו שזה ממש יקר יחסית למארז (פלוס מאוורים נפרדים של זלמן). מה דעתכם על המארז?האם הוא שווה את הכסף?בזבזני? יש לכם הצעות למארזים אחרים (אפשר להחליף למאווררים אחרים) שעולים פחות אבל שלא ישמעו אותם בכלל (קירור מים לא בא בחשבון :)? עריכה:מפרט ממש ממש לא חזק,76GT+ 1GB 667 + 3800X2. עריכה 2:לא הולך לעשות OC תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בתכנון פרויקט חדש, לא אגלה יותר מידי... בקרוב ביומני פרויקטים.. אבל רציתי לשאול בהקשר הזה אם יש אפשרות להחזיק ספק של 200 וואט ע"י סוללות של לפטופ למשל. הכוונה לזמן קצר ואפילו כמה דקות. פרטי הספק: נצילות :gold למעבד Q9550 קשיח אחד קטן, (מסתפק בין ssd לקשיח של ניידיים ) זיכרון ddr2 2X2 קירור של שני מאווררים (אחד מהם של המעבד) וכרטיס קל מאוד. (זה גם המקום להמליץ). אשמח לתשובות מקצועיות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למערכת עריכת וידאו חדשה שארכיב. דרישות: מארז גדול, מאוורר טוב (חשוב), רצוי עם רשתות לאבק, לא יותר מ 60-65 ס"מ גובה. חשוב- מקום ל 6 דיסקים קשיחים לפחות (רצוי יותר). מראה אלגנטי ולא מצועצע, ושלא תיהיה לו דלת. חשבתי על - Corsair 750D - משום מה אין אותו יותר. 730/760 Corsair מחליף שלו? איך הוא? - http://ksp.co.il/?uin=24779 Fractal Design Arc XL עומד בצפיות? ב KSP לא מוכרים אותו. (למרות שלא אהבתי את המראה שלו) אשמח לתשובה מהירה כדי להזמין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הספק הזה: FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק למערכת הזאת: Core 2 Duo E6400, 1066 MHz, s775, 2 MB Cache AsRock ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E 1GB DDRII 667 TwinMOS) X 2) Powercolor X1900XT 512MB, DDRIII, HDTV, 2xDVI, VIVO, PCI-E Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB עזבו OC אה ועוד שאלה... אני צריך להוסיף איזה קירור או משהו כזה?! שאלה אחרונה: כמה מקומות למאווררים יש בצ'יפטק מש ובאיזה גודל?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי קנה לפני כמה ימים בחנות מחשבים כלשהי, מחשב עם לוח אם של ASUS P5G41C-M LX וספק כוח של Zumax 500W. כאשר המחשב עלה ראיתי הודעת שגיאה: Anti-surge says unstable power supply בדקתי ב-BIOS של המחשב וראיתי שיש אפשרות לבטל אופציה בשם Anti Power Surge. כאשר ביטלתי אותה, ההודעה לא הופיעה והתקנתי Windows והגדרתי מה שצריך והחזרתי את האופציה של ה-Anti Surge. זהו מחשב חדש שיצא מהקופסה, אז הלכנו לחנות שתבדוק את הבעיה. הטכנאי שבדק אמר: כן, הדיסק הקשיח לא היה מוגדר (שקר) אז הגדרתי ועכשיו זה תקין. מה שבפועל הוא עשה (אחרי שבדקתי בבית), הוא בעצם ביטל שוב את האופציה של ה-Anti Power Surge. האם מישהו מכיר את האופציה הנ"ל? האם ידוע למישהו בעיות כלשהם בביטול האופציה? (אני מאמין שהי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום איך הספק enermax 450w enp450ast? לא מצאתי ביקורות ברשת תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הייתה לי הפסקת חשמל ראשונה ויש לי מחשב דיי חדש, אז אמרתי שאני חייב פיתרון. אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא אל-פסק, אבל ממש אין לי מושג איזה סוג להביא ואפילו אין לי מושג איזה סוגים יש שמתאימים לי. המפרט שלי בצד אם זה חשוב לנושא, אני לא יודע אם תצטרכו אותו.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק כוח בתקציב של 1000 ש"ח גג. חשוב שהמחשב יהיה שקט במיוחד. זהו המפרט שאמור לפעול בתוך המארז: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 1 חשבתי על Sonata III של Antec, אשר מגיע עם ספק כוח של 500W. אתם חושבים שאפשר להתעלות עליו? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב10/9 אלך לKSP, ואשנה את כל המחשב שלי, אבל לא אפרט.. השאלה שלי היא כזאת: האם הקירור הזה: http://ksp.co.il/?uin=18496 מתאים למארז הזה? http://ksp.co.il/?uin=23829 לפי מה שאני ראיתי כן, אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מוכנים להשקיע מעל ל-700 שקלים עבור מארז שיגרום למחשב האישי שלכם להיראות כמו הדגם השולחני האימתני והיוקרתי החדש מבית אפל? יותר מ-1,000 משתמשים כבר הצביעו ברגליים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך חדש, ואני חווה התרסקויות של המחשב בזמן עומס - אחד הדברים המרכזיים שאני חושד בהם זה הספק (Cheiftec 550W בן חודשיים שלדעתי אמור להסתדר עם המערכת שמפורטת בחתימה + 7600GS). אז עכשיו לעניין, כיצד אני יכול, מבלי להשיג ספק חדש ולבדוק את העניין - לבדוק האם הספק הוא הגורם לנפילות? תודה לעוזרים עריכה: קישור לדיון בפורום תמיכה על הבעיה שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא מאוד רועש, מניסיון שלי המארזים של SilverStone שקטים.. אני לא בטוח ממה הרעש אבל פתחתי וזה נראה כאילו זה מגיע מהמאורר האחורי שמתחת לספק. המפרט המלא:[h=4]מוצרים מוזמנים[/h][TABLE=width: 98%][TR=bgcolor: white][TD=width: 15%]מק"ט[/TD][TD=width: 55%]שם המוצר[/TD][TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD][TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: cat_product][TD=width: 15%]E41759-002[/TD][TD=width: 55%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD][TD=width: 15%, align: center]1[/TD][TD=width: 15%, align: center]₪43[/TD][/TR][TR=class: cat_product2][TD=width: 15%]MB75MAE33N[/TD][TD=width: 55%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם - הרכבתי ספק כוח JTC 500W מלפני 5 שנים שהיה במחשב לפני 5 שנים , על מחשב שאצלי שנתיים וחצי .על המחשב שלי היה ספק ג'נרי 500W שהרזיק אות , אבל עשה לי בעיות - היה נכבה ונדלק שהייתי מדליק אותו (שיארתי שזה בגלל הספק העלוב) ואז היום החלטתי להעביר בין הספקים , הספק הקודם היה על דיסק קשיח וצורב IDE - אז קניתי מתאם MOLEX->SATA בשביל לחבר אותו על הדיסק הקשיח של הSATA שלי . הרכבתי אותו על המחשב שלי מידע בסיסי , וכשסיימתי את ההרכבה ושחיברתי את המחשב , בהתחלה הוא בכלל לא נדלק , הנורה לא פעלה . פתחתי את המארז הוצאתי את הכבלים והחזרתי אותם , שיחקתי עם זה קצת , נסיתי להכניס חזק יותר.. שהדלקתי המחשב פעל יופי.וגם לא הייתה את הבעיה הזאת , גלשתי 10 דקות בערך בלי שום סימן שמשהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין 2 ספקים ג'נרים, מה מומלץ יותר ומה פחות. הספקים אמורים להחזיק מערכות לא כבדות כלל כמו פנטיום 4 וכרטיסי מסך ONBOARD אחד מהם אמור להיות ספק שישרת את הארגון בו אני נמצא. הספק הראשון הוא FSP GROUP INC. ומגיע עם מאוורר 14CM הספק השני MI-ATX520 מחברה עלומת שם שמגיע עם 2 מאווררים 8CM. למי שמבין בפרטים הטכניים ויכול להמליץ ולנמק איזה ספק עדיף מבין השניים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות אל פסק ואני מנסה להבין האם קניתי ספק כוח מפונק שמבקש אל פסק מסויים שמספק גל סינוס או גל ריבועי, ומתי יש צורך באל פסק און-ליין? תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מעבד 645 של AMD, וגם לוח נחמד עם כ. מסך מובנה, ו 8G של זכרון. עכשיו הגיע התור של הספק והמארז, חשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC, ואין לי איזה שהיא כוונה לביצועים מטורפים. מה שכן אני מחפש ספק של חברה אמינה שיחזיק מעמד. עד 600 ש"ח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט: מעבד - AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX קירור - SCYTHE BIG SHURIKEN לוח אם - MA785GM-US2H AM2+ זיכרונות - 4GB דיסק קשיח - 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיס מסך - INNO3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם הספק הבא יחזיק את המפרט? CHIEFTEC 550W PSU 14CM FAN 24PIN ACTIVE PFC APS 550S בנוסף, אם מישהו יכול להמליץ על מארז סביר מKSP במחיר של 250 שקלים אני אודה לו מאוד.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז (MIDI ATX, לא FULL ולא מיני, אני חושב שככה קוראים לזה ) שיאכלס לוח ATX עם GTX970 של GAINWARD (גרסאת PHANTOM) וNOCTUA DH14. חשבתי על Fractal Design ARC Midi R2 או על הCore3300 (אני קונה בplonter).לא מתכנן OC, הייתי שמח לאחד שקט יחסית ומאוורר טוב. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סורי אם זה לא הכי קשור לפורום, אבל זה ניראה הכי קרוב לשאלה שלי. האם כדי לקנות מגן שקע למחשב, מחשש לברקים, קפיצת מתח וכו? והאם יש צורך במגן ייעודי למחשב או כל אחד שהוא מגן שקע?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי שיהיה שקט עם מסננים לדחיית אבק וחשוב שהספק יהיה אמין, סה"כ עד 650 ש"ח. רצוי שהמארז יגיע מ- TMS, כמו כן רצוי לפחות 2 כניסות USB3 מקדימה. המפרט הצפוי (המחשב טרם נקנה): מעבד: Intel Core i7-4770K לוח אם:Intel Desktop Board DH87RL כונן Intel SSD 525 Series 240GB זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 כרטיס מסך: Geforce GTX 650 TI BOOST קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מקלדת פרו-גיימינג: Microsoft SideWinder X4 Keyboard כמות: 1 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכבר: FK Zowie Gear Gaming בפורום מפרטים נתנו לי מארז שלטעמי יקר מדיי, אשמח לקבל י…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-