עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. היי כולם.. אני לפני הזמנה של מארז Antec P182 יש לי ספק של אותה חברה, דגם TruePower II 480W השאלה שלי היא האם הכבלים שלו יספיקו כדי להעבירם מאחורי הלוח אם לחיבורים? בעיקרון אני יודע שלמארז הזה יש "בעיה" עם ספקים בעלי כבלים קצרים, למרות שאצלי נראים ארוכים, אני רוצה להיות בטוח לפני שאני מזמין.. למישהו כאן יש את המארז וספק דומה? איך ההתרשמות שלכם? תודה!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. אני מייבא חלקים מיבואן בארץ שמחזיק את הדגמים[table] [tr] [td]OPTI TS1000B UPSOPTI TS650B UPS השאלה אם הם משמשים כמגן ברקים? או שאני צריך לקנות מגן ברקים בנפרד?[/td] [/tr] [/table]

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by popop,

אני רוצה לקנות אל פסק שייגן על המחשב מנפילות מתח כדי שלא ילכו רכיבים חשובים כמו לוח אם וכו' וגם שייתן לי מספיק זמן לסגוראת המחשב כמו שצריך עד שהחשמל יחזור. האם אל פסק APC BK500 מספיק טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by d or 8,

שלום, אני גר בבניין ישן ולעיתים דיי קרובות המפסק הראשי קופץ. קניתי לפני כחודש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לגבי אל פסק כמה שיותר זול. האם הדגם שבכותרת מתאים לי? Intel i5 4570 8GB RAM Radeon R9 280x HD 1TB SSD 128GB SeaSonic 500W PFC תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שמעתי שדברים רעים קוראים בגלל הפסקות חשמל. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ושאלה שאני שואל האם כדאי שהצמצם משהו במפרט בשביל להשקיע באל פסק? האם אל פסק כל כך חשוב היום? החורף מגיע, גשמים, ברקים... אני לא יודע. מה יכול לקרות למחשב בהפסקת חשמל?

6. אם אל פסק זיהה שיש קפיצה בחשמל , האם יש דרך בה הוא יכול להורות למחשב להתחיל לכבות עצמו (כמו שעושים התחל>כיבוי) ? או שהספק הוא סתם משהו שמתחבר לחשמל ולא יכול לדבר עם המחשב ?

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  7. התכוונתי לקנות מייצב מתח על מנת לשמור על המחשב והמסך והמוכר בחנות טען שאל פסק כולל בתוכו מייצב מתח + האפשרות של לשמור על המחשב במקרה של הפסקת חשמל. האם זה נכון שאל פסק עושה גם את העבודה של מייצב מתח ומגן על המחשב והמסך בתפעול השגרתי ולא רק בהפסקות חשמל? תודה מראש

8. ראיתי שהאל פסק עובד ב"LINE INTERACTIVE" . יעבוד טוב עם הספק כוח שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש עם ספק active pfc. חשוב לי לחבר אל פסק למחשב וראיתי אל פסק מסוג smartpoer של יצרן בשם IPPON. האם יש ניסיון למי מכם עם האל פסק? הזול ביותר שמצאתי:http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=716 האם ידוע לכם על אל פסק תומך active pfc זול יותר?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by dan79,

נכון להיום ה- Ippon הוא בין האל-פסקים היותר זולים בשוק . השאלה היא האם הוא גם אמין ומספק את הסחורה ? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-ups&keyword=ippon&orderby=price מהו לדעתכם ערך ה- VA (קיבולת האנרגיה של האל-פסק) המנימאלי עבור מערכת מחשב סטנדרטית למדי מלבד פריט אחד והוא : מסך CRT שמן בגודל של 22 אינץ הערה: זמן העבודה המקסימאלי בעת הפסקת חשמל לא כול כך חשוב לי כול עוד האל-פסק מספיק חזק כדי לאפשר כיבוי מסודר.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לכולם, שאלתי היא האם אל פסק( ADVICE PRP750 (700VA יספיק למחשב שלי או שאני צריך להשקיע בדגם של 1050VA? המחשב: ספק כוח 500W ANTEC I5 750 4GB 2 HD כרטיס מסך ATI 4580 DVD RW מסך LCD 19" תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. אני עומד להזמין מחשב ורציתי לדעת לפני שאני סוגר עסקה האם לא תהיה בעיה לחבר את הספק כוח של SeaSonic S12II-620 למארז של CoolerMaster Cm690 II היות והספק אמור להתחבר בחלק התחתון של המארז. מבחינת לוח האם אני הולך להזמין את הלוח של ASRock H67M-GE ועוד שאלה קטנה - האם המאורר scythe katana 3 יכנס לתוך המארז? תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. יש לי מחשב עם מעבד Athlon 64 3200 s939 2GB DDR 400 וכ. מסך X850 XT. האם הספק הזה אמור להחזיק את המערכת הזאת ללא בעיה? או שליתר בטחון עדיף לקחת ספק חזק יותר? האם יש מצב שהוא יחזיק את המערכת, ואפילו אפשר לעשות לה איזה OC קטן?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. היי, מנסה לבחור מארז שקט, איכותי, עם פילטרים לאבק ועיצוב נקי. עומד לפני קנייה של מחשב חדש ומבחינת מקום (במארז המיועד) והחום שיפלטו הרכיבים נדמה לי שהדרישות שלי צנועות. כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, כרטיס מסך נפרד לא יהיה (מסתמך על הליבה הגרפית במעבד SB) וכו.. בגלל שהמחשב יהיה בחדר מאובק ובגלל שיש פרוות בעלי חיים שמתעופפת באוויר אני רוצה מארז כמה שיותר סגור. לסולו אין פתח עליון וזה מאוד מוצא חן בעיניי. שאלתי היא אם המארז הזה עדיין עומד בסטנדרט של ימינו או שלדעתם חסר בו משהו? מהם החסרונות שלו לדעתכם? (קראתי שמאווררי ה-92 מ"מ הם לא משהו לדוגמא) דעתכם? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NightElf,

שלום, יש לי מחשב AMD X2 4200 לוח KN9S ABIT זיכרון: אני הולך לקנות 2 סטיקים של גיגה כל אחד -אין לי שמץ של איזו חברה. כרגע יש לי 2X215 800MHZ כ. מסך: RADEON X1950GT ויש לי ספר מעפן שKSP 'דחפו' לי בזמנו 400W ג'נרי. אני מרגיש שהמחחשב שלי לא מספיק חזק. את כל המשחקים אני על LOW עם רזולוציה נמוכה. כן הרצתי את הגחליליות ועבר.. יש לכם המלצה לספק נחמד? ועל הדרך אם משהו יכול לזרוק המלצה על זיכרון - תבוא עליו ברכה! תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. אני כבר לא יודע .. אני רוצה כרטיס מסך 8800gts ולהלן שני מפרטים . .ואני לא יודע אפילו עם המארז היכן שלקחתי את הספק לחוד מספיק טוב .. עצתכם... להלן המפרט של המחשב המבוקש מעבדים Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB ¤ 1058 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 470 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 442 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤ 453 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 446 1 כרטיסי מסך 1773 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail סהכ 4640 או לעבור למפרט מעבדים Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB ¤ 1058 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 470 1 מארזים Compucase HEC 6A2…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. שלום יש לי את המארז raidmax sagitta ואני לא יודע אם אני יכול להוסיף לו מאוורים אם משהו יכול להגיד כן או לא

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. שלום לכולם, בימים אלו אני בונה מחשב חדש כאשר אני מנסה לחסוך כל שקל יש לי ספק מהמחשב הישן שע"פ בירורים שלי הוא עדיין טוב ואפשר להשתמש בו עם הכרטיסים החדשים של היום אשמח לדעה שלכם בנושא [h=1]Thermaltake TR2 RX W0136RU 500W ATX12V Ver2.2 Modular Passive PFC PFC Power Supply[/h]תודה רבה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. אני לפני קניית מארז aurora 570 [אל תתיחלו להגיד לי יש את הchackra או איך שקוראים לו] ואני מחליף לו את המאווררים ראית פה באחד הטרדים תמונה של האורורה עם לדים צבעונים כתומים כאלה ממש יפים עכשיו רציתי לשאול אם אני שם מאוורים צבעונים עם לדים עם יש אפשרות לכבות אותם מתי שאני רוצה? אם שאם אני שם מאוורים עם לדים הם יעבדו תמיד רק עם לדים.. הםא יש מאווררים מומלצים עם לדים צבוענים [נראה לי עדיף 3 צבעםי ביחד כזה] וש-ק-ט-י-ם?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by WhiteLen,

היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Sgt_Daniel,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... לקנות כרטיס מסך Geforce 8800 ומעבד כפול ליבה E6300... אני גם אצטרך להחליף את הזכרונות והלוח אם... עכשיו השאלה היחידה היא אם אני אצטרך להחליף גם את הספק?? יש לי כרגע hec 400W... האם הוא יחזיק את המערכת החדשה או לא?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שבוע הבא את המחשב הבא: טופס הצעת מחיר / הזמנה פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1,070 ש"ח 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 650 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 420 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 400 ש"ח 1 Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI Retail PCI-E 875 ש"ח 1 LG GSA-H44N X18 Multi DVD-Recorder Bulk 159 ש"ח 1 Compucase 6AR6 Silver Black 300W 329 ש"ח 1 הרכבת מחשב במעבדה 195 ש"ח סה"כ 4,098 ש"ח השאלה היא האם אני צריך להחליף את הספק…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. היי לפני משהו כמו 3 וחצי שנים קניתי מחשב Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 GF 4 Ti4600 והיו לי שני הרדיסקים של מקסטור, אחד IDE ואחד SATA קניתי עם המחשב ספק HEC 300W, והמחשב לא עשה בעיות עד לפני חצי שנה בערך, כשההרדיסק SATA התחיל לעשות בעיות - הוא הפסיק לעבוד מדי פעם, וגם הביע סימני גסיסה (קליקים וכאלה) חשבתי שההרדיסק מת, אז לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור, ושאולי הספק שלי דפוק, והתעלמתי קניתי הרדיסק חדש 250 ג'יגה ולפני שבועיים הוא מת לגמרי נתנו לי הרדיסק חדש ושוב אמרו לי שאולי הספק שלי נדפק ניסיתי לבדוק באחד המחשבוני הספק האלו שנתתם את ההספק שהמחשב שלי צורך, והוא מעל 300 וואט... לא כל כך הגיוני בהתחשב בזה שאני עובד כבר כמה שנים עם המחשב והוא לא קורס, חוץ …

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by SagroN,

שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - ATX 630B + Thermaltake 400W Intel Core2 Quad 2.4 GHZ Q6600 G0 8MB Intel Mother-Board DP35DP Seagate 320GB SATAII 7,200 RPM 16MB HIT Kingston DDR2 4GB 800MHZ CL5 PHILIPS DVD-RW BLACK 18x Bulk GainWard 8800GTS G92 512MB 256BIT DUAL DVI Gigabyte GT-PTV-AF-RH ציוד היקפי Logitech X-530 Logitech MX510 Mouse Logitech Media Keyboard בהתחלה צויין הספק כוח.. עכשיו האם הספק מספיק? כי אני לא יודע.. לא שיש לי בעיות כלשהן או משהו, פשוט נכון לעכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק למחשב של 1TB, כי לא מספיק לי מה שיש לי עכשיו. אבל השאלה אם זה יעמיס עליו יותר מדי, כי ממש שידוע לי גם ככה הספק שיש לי עכשיו למפרט הנ"ל מאוד מאוד גבולי, רציתי לדעת אם קיימת…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by spectralcanine,

שלום. יש לי כבר במשך שנים ספק כוח ג'נרי של 500W, דגם P-4 500W ATX12V של LG, עד כמה שאני מצליח להבין, לא ממש כתוב עליו משהו ברור. ברגע זה המחשב שלי סוחב לוח אם Gigabyte 970A-UD3, שני כרטיסי RAM DDR3, כרטיס מסך Radeon HD 4850, מעבד ,Athlon II 240 SSD, HDD, וכונן דיסקים. אני רוצה לשדרג את המעבד למשהו יותר עדכני (כנראה AMD FX 8350), ואני לא בטוח אם אני גם צריך ספק כוח חדש (ואם כן - כמה וואט, בעדיפות שיהיה בסדר גם כשאני ישדרג את הכרטיס מסך באיזה שהוא שלב בחיים). מעבר לזה, האם זה בסדר שכל חיבורי החשמל שלי כרגע צריכים adapters? לספק שלי יש רק יציאות Molex ששום רכיב בחומרה שלי כבר לא משתמש בהם, אז הכל עם חיבורי ביניים של SATA, מה שהכרטיס מסך משתמש בו, וכו'. תודה. עריכה: לא מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים