ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו המארז ב-KSP עולה 605 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6965 והחבר אמר לי שמארז מעולה ואני מקבל אותו ב-KSP עם ארבעה מאווררים של 230X200X30 אחד מקדימה גדול אחד למעלה גדול ואחד בצד גדול ועוד שתיים של 120X100X על משהו מאחורה שתיים כאלה...ותקשיבו רגע בנייה מחדש של מחשב כלולה בפירמוט של מחשב ?!?!? זה נכון ? הוא עולה 605 ש"ח ! תקשיבו הוא יתאים למפרט שלי נכון ? (יש לי מפרט בחתימה) דבר שני זה לא מפרמט מיליון אחוז!!! ???? ואני רואה בתמונות של המארז שיש שם חיבור לכרטיס מסך לא תואם לשלי... וגם יש תמונה שמשהו מוסיף מים כאלה לקירור ! זאת אומרת שאני אהיה חייב קירור או שזה תוספת למי שרוצה ואני אשאר אם מה שיש לי??? ועוד דבר,אני מקבל את כל הארבעה מאווררים ? א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רצוי שהספק יהיה יחסית זול ושקט, אך כמובן שגם אמין ושיחזיק את המערכת בצורה טובה. זה המפרט שלי: CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives Graphics Card: SAPPHIRE HD 6770 1GB GDDR5 אם יש הבדל גדול במחיר בין ספק שיתאים לכרטיס המסך הנ"ל ובין אחד שיספיק עבור SAPPHIRE HD 6670 512MB GDDR5 HM אז אולי אסתפק בכרטיס המסך ובספק החלשים יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מחשב עם CM690. המוכר התקשר אלי ואמר לי שהוא לא זמין במלאי כרגע והוא הציע לי להחליף לLancool PC-K56B או ל-Lancool PC-PC-K58B או ל-PC-K60B. המחיר של הCM690 הוא 323. המחיר של K56B הוא 339 המחיר של K58B הוא 375 המחיר של K60B הוא 419. בעיקרון אני מעדיף לוותר על K60B כי הוא כבר יקר לי. אלא אם כן הוא הרבה יותר טוב מה690 אז אני יכול לחרוג. רציתי לדעת מה אתם חושבים. ההתלבטות כרגע היא בין CM690 לPC-K56B שהם כמעט אותו מחיר. איזה מהם יותר טוב? אם יש לכם המלצה למארז אחר במחיר הזה (מהחנות TMS) אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
eh amaaraz aze hu tov? kol sapak yatiim lo?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם הספק הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~CTP-500-12G~24~0.htm יחזיק את כרטיס המסך הזה: http://www.skypc.co.il/sg_product~R489OC1GD~8~0.htm אנא עזרתכם, בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה עד 500 ש"ח יחזיק לי מערכת כבדה עתידית....(אם כבר קונים אז גם למשהו עתידי) + מסך 19-22(שאותו אני קונה בקרוב) ..עדיין לא סגור על מסך. חשוב שיהיה ידידותי למשתמש+כיבוי אוטומטי תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי מארז חדש בדגם Antec NX800 Pink קניתי מחשב נייח חדש. ויש לי מעבד AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 וגם קניתי קירור למעבד Corsair - iCUE H115i RGB PRO XT לפני שאני מרכיב קירור מעבד. רציתי לדעת ולישאול על קירור מעבד מצורף 2 מאווררים 12 ס"מ. מה צריך להיות זרימה אוויר צריך להיות אוויר ניכנס בתוך מארז ויוצא מאחורה אוויר או צריך להיות אוויר יציאה מקדימה מחוץ למארז קדימה ? וגם במארז קדימה יש 2 מאוורים גדולים מאוד. צריך להיות זרימה אוויר החוצה מקדימה או זרימה אוויר בתוך מארז יוצא אוויר מאחורה ? הנה תמונה מארז חדש שקניתי. וגם תמונה קניתי קירור למעבד.... בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מכיר מישהו שיש לו ספק HEC 500W אני יודע שהספקים שלהם אחלה והכל. האם הספק הזה יחזיק R9 280? כי כרגע יש לו GTX560 וזה מחזיק יפה, הוא מתעקש לקנות ספק חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על איזה פרוייקט ואני צריך מארז כמה שיותר גדול שאתם לא צריכים ובמילא תזרקו כדי לעשות בו שימוש מחדש. חיפשתי בכל העיר, צלצלתי לעשרות חנויות מחשבים, הלכתי במשך שעות וכל מה שהצלחתי להשיג בסוף זה חצי שעה הליכה ממני מחשב ישן כבד וקטן, שזה לא אידאלי. אם למישהו יש ברמת גן מארז fulltower, ultra tower, משהו גדול וטוב שיוכל לעשות לי את העבודה אני יותר מאשמח!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי אתמול המחיר אני דיי בטוח שהוא הכי זול של הספק הזה בארץ אבל כמו בכל רכיב למחשב אני תמיד ממליץ לבדוק 5 פעמים זה מה שאני עושה.. אמממ אני דיי בטוח שזה מבצע אני לא יודע אם יש גם הגבלת זמן ... בכל מקרה אתם צריכים ללכת לדף המוצר ורק אחרי שאת לוחצים על "הזמן כעת" יש לכם מקום להקיש קופון ושם אתם כותבים 480 ואז ההנחה תמומש אמממ זאת לא איזה רמאות או משהו זה פשוט כל מיני מבצעים שהם שולחים במיילים .. שמחתי לעזור למי שחיפש דף המוצר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7794 ובקשר לאיך הספק אני עדיים לא יודע עוד לא חיברתי אותו אבל לפי מה שהבנתי מהחברה בפורום הוא אחלה במיוחד 600W במחיר כזה מחברה שהיא נחשבת מקצועית אממ כמובן תבדקו אם זה מה שאתם באמת צריכים תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב נגמרו הדיונים שלי לגבי מארזים, החלטתי סופית ללכת על ה Cosmos S . אני מביא אותו במחיר טוב של 780 שקל למזומן, רציתי לשאול שאלה אחת קטנה : הוא יספיק באורכו לכרטיס מסך גדול למשל כמו 5870X2 ? אני לא מכיר את המארז מעבר לביקורות שמהללות אותו בכל אתר אפשרי שראיתי. אני מבין שהוא גדול, מקורר, ואישית אני אהבתי את המראה - אז אשמח לשמוע תשובה לשאלה הזו מעבר לזה מבחינתי זו קנייה סגורה. תודה רבה על כל העזרה, בכל הדיונים שהצקתי לכם לגבי מארזים ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והספק לא כלול במחיר שהספק יחזיק את המערכת ולא יקר מידי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני קניתי את הספק הזה והוא רועש מאוד אז השאלה היא מה אפשר לעשות בנידון? מבלי לפגוע באחריות כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לא ביקרתי כאן שנים, מחפש לרכוש ספק חדש לבן שלי, בפעם האחרונה שהייתי פעיל פה, ספקי SEASONIC היו המומלצים/טובים ביותר אז מה קרה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
הספק יחזיק Q6600 עם 8800GT? הוא יחזיק עם OC? כמה A הוא מספק למסילת ה12 V?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הפתרון הכי זול בשביל זה? ראיתי שיש מייצבי מתח ב300 שקל וזה הרבה בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק כוח לבן דוד שלי המפרט זה מעבד E6600 + קירור סטוק לוח אם של MSI כרטיס מסך 8600GT זכרונות 2 סלוטים x אחד גיגה DDR2 800Mhz כמה מאווררים 120 קשיח של WD 320 גיגה כונן DVD+RW בעבר היה לו ספק של 450 של EZCOOL שהפסיק לעבוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מארז CM690 הדגם מלפני 3 שנים. אם אני עכשיו קונה לוח אם עם חיובורי USB 3, אני צריך גם מארז שתומך בחיבורים של הפאנל הקדמי/עליון ב-USB 3? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של ASUS והספק כוח שלו פתאום הפסיק לפעול אז קניתי ספק כוח מקורי חדש. אבל לא קניתי את הקבל שמתחבר לחשמל שנראה חיבור של מיקי מאוס כזה. ישר שחברתי שמעתי מין זימזום כזה עכשיו שאני מרים אותו ממש שומעים מין רעש כזה של במיוחד אם מזיזים אותו בכל מקרה יכול להיות שזה הכבל שלי או שזה הספק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי איתו 3 כבלים עם קצוות שחורים ו2 עם קצוות אדומים, ככה זה צריך להיות או שאמורים להיות עוד 3 כבלים עבור החיבורים הנותרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם Radeon 4870 או Radeon 4850 יכנס במארז ANTEC SONATA III?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בעקבות תקלה שהיתה לי אתמול במחשב בזמן העבודה. רכשתי והתקנתי את ספק הכוח של : FSP EPSILON 80Plus 500W תוכלו לומר לי בבקשה אם רכשתי ספק כוח טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים העברתי את המחשב שלי חדר ולרוע המזל התנגשתי בטעות באחד הקירות עם המחשב. מה שקרה למחשב זה שהכניסות USB הקידמיות פשוט נבלעים לתוך המארז ברגע שאני מנסה לחבר אליהם USB. אני חושב שמשהו בפנים נשבר, ניסיתי לראות אבל המארז שלי לא מאפשר זאת מכיוון שהוא קטן ועמוס בכבלים. אז רציתי לשאול אותכם אם אפשר לקנות לוח קדמי חדש ואיפה. שכחתי לציין שגם הכניסה לאוזניות והמיקרופון נבלעים, יש לי מקדימה שתי חיבורי USB.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-