עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. הוא מיועד לפרויקט חיצוני לא קשור למחשבים, וגם אין לי חשיבות לרעש אות או הגנות. בדקתי עם ספק ג'נרי בזרם יחסית נמוך כ5A לכן עכשיו אני רוצה להתקדם לספק יותר אמין. אני צריך ספק שיוכל להחזיק (כשעה) בסביבות 12A במסילת 12V, ובהפעלה שיתמודד עם "ספייק" של כ230% מהזרם הקבוע כ-10 שניות. הסתכלתי לכיוון: HEC 300VN 300W ספק כוח מחיר בחנות: 122.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1063 או RaidMax By Delta 400W מחיר בחנות: 145.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1619 הHEC אני יודע נותן מקסימום 21A על12V. מה בקשר לRAIDMAX? יש למשהו נתונים? עם זרם של 12A לדעתי הHEC יתמודד בצורה טובה, השאלה מה בנוגע לספייק כי הוא יכול להיות בסביבות 30A ולרדת ל12A תוך כ10 שניות. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by freefall,

אני מחפש מארז ATX שיתאים לדרישות הבאות. עדיפות לפי סדר יורד: 1. פאנל צידי עם מאוורר 20/22 ס"מ, או שיכול לקבל מאוורר 22ס"מ שכבר ברשותי (פאנל גריל, אם יש כזה). 2. רוחב/עומק מארז של 22 ס"מ (אחרת גוף הקירור שברשותי לא יכנס יחד עם המאוורר). 3. front IO panel עם לפחות חיבור USB3 אחד. 4. מחיר מינימלי, מה שיותר דרומית מ-400 ש"ח. 5. עיצוב לא מקושקש. הייתי מאוד מרוצה מהבילד האחרון שלי בו מארז IN WIN קורר ע"י מאוורר 22 ס"מ וקירור פאסיבי לחלוטין של המעבד באמצעות גוף הקירור של Arctic Freezer 7.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך מארז שקט במיוחד עד למחיר של 600 ש"ח, הכי שקט שיכול להיות. אפשר גם ללכת על מארז + ספק כח עד מחיר של 900 ש"ח - שוב בדגש על השקט, המפרט שהוא אמור להחזיק הוא: E6550 MSI P35 2X1G DDR2 667MHZ NX8800GTS 320MB HD 250G SATA 2 16M WD בתודה מראש: אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BOMBADIR,

שאלה שמסקרנת אותי...האם הספק הזה יחזיק מערך שכזה עם OC למעבד או שלא...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה על UPS טוב בתקציב של עד 600 ש"ח מצידי שיהיו לו רק 2 כניסות בגיבוי, אבל שיהיה אמין. למישהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by oshoman,

מבקש חוות דעת לגבי השילוב הזה, זה במבצע מTMS אני רוכש משם את המחשב, בהתחלה רציתי ללכת על ANTEC P-100 אבל הם לא מוכרים את החברה הזו. או שיש את השילוב של Fractal Design Define R4 וספק-Seasonic S12G-650W 80+ Gold זה יקר ב50 ש"ח תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המערכת שלי היא: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Case........: NZXT switch 810 אני מחפש ספק בין 1200-1300W בעתיד הוספת עוד כרטיס ודברים נוספים לכן אצטרך משהו חזק. כרגע יש לי 1200 ברונזה של HEC שגמר את הסיפור אחרי ששירת אותי 5 שנים. תקציב 1000-1300 שקל חשבתי אל אלו מה דעתכם? הצעות אחרות? http://ksp.co.il/?uin=21293 http:…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כותרת אני חוסך למחשב חזק ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי מארז כזה... אם אפשר להביא דף מידע על מארזים שתביאו יהיה יותר טוב....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by huhxd,

רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לפני כמה שנים קניתי ניידHp Envy 15j משודרג קצת. הבעיה היא שלא סגרו אותו כמו שצריך ואני התעצלתי לעשות משהו בנידון. עכשיו יש לי כמה חלקים שבורים. הכל פלסטיק - חלקים מהמארז. לקחתי את את המחשב לטכנאי שלא הצליח להשיג את החלקים החסרים מ - HP בישראל (אין במלאי). קניתי באיביי את אחד החלקים (התחתית של המארז), אבל מתברר שיש עוד חלק בפנים ששבור ואין לי מושג איזה חלק זה בכלל (מצורפות תמונות) מספר הדגם E1P04AV אם יש המלצות, אני אשמח גם להצעה למארז אחר שאפשר לדחוף בו את החלקים. (בעקרון אני מעדיף את האפשרות הזולה ביותר. אין לי לקנות נייד חדש כרגע, אבל אם זה ייצא יקר מדי, אולי זה מה שאני אעשה). לי אישית אין מושג איך למצוא מארזים שבטוח …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש ברשותי מארז Antec P180 שקניתי לפני 8 שנים. יש איתו כמה בעיות שבגללן אני רוצה לשדרג: בעיות במארז הנוכחי: 1. אין מקום לכרטיס מסך גדול אלא אם מסירים את כלוב ההארד דיסקים. אני רוצה 770 4GB. 2. הוא קצת רועש מדי כרגע. 3. אין לו USB 3.0 4. סידור חוטים בפנים בלתי אפשרי, אין שום אופציה לעשות את זה נורמלי. חשוב: פילטר אוויר. מספיק מקום אבל לא ענק. (מקום ל nh-d14 וכרטיס מסך גדול). מקום ללפחות 2 ססד + 5 הארד דיסקים 3.5 USB 3.0 מקדימה שקט חשבתי ללכת על Antec P280, למרות שהוא כנראה פחות טוב באיכות אבל עדיין יש לו את התכונות שאני מחפש. יש אותו ב485 שקלים. יש למישהו רעיון למשהו יותר טוב בתקציב?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם הם נכנסים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mano4now,

הי, איך אתם בודקים ספק לתקינתו ? ניתן עם תוכנה או שצריך לפרק אותו ולחבר למכשיר חיצוני ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ORrrr,

יש פה מישהו עם המארז הנל, שיכול לתת ביקורת לגבי הרעש שבוקע מהמארז? הוא נחשב שקט מספיק או שדי רועש? אני אשמח לתשובה בהקדם כי אני רוצה להזמין את המארז הזה הוא מאוד קורץ לי תודה מראש, אור.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dor123,

שלום. החלפתי במחשב של אבא שלי את ספק הכוח הגנרי הקודם שלו, SAMA, בספק Enermax NAXN 450W שעלה במעבדת אסטרון בסביבות ה-300 ש"ח כולל רכישה והרכבה, כיוון שרציתי להתקין את כרטיס המסך שהיה מותקן בעבר במחשב שלי, Nvidia Geforce GT 220, כי המנוע הגרפי Doomsday Engine שדרכו אני משחק בדום, עשה בעיות והיה נתקע בעת שינוי רזולוציה או מעבר מחלון למסך מלא, עם ה-Intel HD Graphics המובנה שבמעבד שיש במחשב, וחששתי שהשארת הספק הגנרי הקודם לאחר התקנת הכרטיס, שהבנתי שאף אחד פה בפורום לא מכיר את הספק, יגרום לספק להתחיל להרוס דברים במחשב. האם הספק שהתקנתי הוא טוב בשביל המפרט הנוכחי של המחשב של אבא שלי? מארז: SAMA גנרי. ספק כוח: Enermax NAXN 450W לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4. ערכת שבבים (צ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BarakCoder,

האם המארז Define mini יוכל להתאים למפרט הבא? האם לוח האם מספיק קטן? אני מבולבל אשמח לייעוץ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4570T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪929[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GB85MD3H[/TD] [TD=width: 45%]Gi…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, יש לי במחשב כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה לחבר radeon x1300pro. נתוני המחשב: core 2 duo two gb ram וספק כוח שאצלי מספק לפי הרשום עליו 500 וואט. אבל הוא ג'נריק. וחבר שלי אומר שעל כאלה יכולים סתם להדביק מדבקה עם הספק גבוה כשבעצם הספקם נמוך בהרבה (אפילו חצי מזה, הוא קרא על זה כתבה). הוא ממליץ לי להחליף ספק כוח לפני שאני מחבר את כרטיס המסך. לי זה נראה מיותר לגמרי. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by saarxee,

מה אתם אומרים על איכותו של הספק הזה: SEASONIC ECO 500W? הוא איכותי ושקט? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני לא מבין גדול בזה . אבל יכול להיות שיש לי ספק חלש לעומת מה שהמחשב שלי צריך ובכל זאת המחשב שלי עובד אבל אם אני אגדיל את הספק אז הוא יעבוד יותר טוב. כי ממה שראיתי בטבלאות על צריכת חשמל של רכיבים אז המחשב שלי צריך הרבה יותר ממה שיש לי. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום....! לאחי יש את המפרט הבא: E8400 לוח של GIGABYTE 9600GT 4G זיכרון פנימי הארד דיסק של 500 ג'יגה המחשב עם מארז וספק ג'נרים. המחשב שלו בזמן האחרון מגיע לטמפרטורות שאפשר להכין ביצים עליו..! שמתי לו מאווררים נוספים על מנת לקרר אותו עוד אך זה לא עוזר.. בנוסף גם המארז הזה מרעיש כמו הווזלות מהמונדיאל האחרון.. אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז שקט ומקרר.. גם עדיף שיהיה קטן ולא FULL TOWER.. אני רוצה לעשות את זה קרוב לבית (KSP או אייבורי) יש לכם על מארז טוב להמליץ לי? (אני אשאר למרות זאת עם הספק הג'נרי כי הוא לא עושה בעיות וחבל לי על הכסף.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי על המחשב הזה..) תודה ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by roi.amitay,

אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by none77,

מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מערך יהיה מבוסס Z68 , i5 2500k ,GTX570 יש לי שלושה דרישות : 1.שקט ,שיהיה שקט במצב מנוחה כלומר בלילה ,במהלך היום פחות מעניין . 2.סרקולוציית אוויר טובה . . בטווח מחירים 350 -450 ש"ח.(אם תהיי הצדקה משמעותית להוסיף עוד כ 100-50 ש"ח אין בעיה אבל מעדיף כמה שפחות) הציעו לי בחנות את ה Thermaltake V6 BlackX אבל עפ"י סרטונים ביוטוב הוא לא כזה שקט בכלל ,או שאני טועה? אני חייב דחוף לסגור על מארז , המבחר שיש לי זה בחנות של וולקום : http://wellcom.co.il/catalog/products_filter.php?cPath=208&sort=4a אשמח להמלצה עפי הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים