ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
Hi Im in New York City right now and i have to buy Power Supply for my PC I wanted to buy it from this site: www.newegg.com and i need your advice up to 85.00$ !!! Thanks everyone
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מארז יציב ובנוי היטב ושיראה פשוט לא אוהב את על המארזים בסגנון ה Tt.. חשבתי בכיוון של COMPUCASE CI-6A19 איך הוא? יש משהו אחר בסגנון שלו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המליצו לי על מארז ASUS VINTO עם ספק ZUMAX 400 W על פני מארז וספק 400 W של HEC . אמור להיות שם מאורר שאפשר להכניס למצב טורבו במצב שהמחשב מתחמם יותר . על HEC ( לא גנרי ) ראיתי ביקורות טובות , על ZUMAX כמעט שלא , ויש גם הטוענים שהוא גנרי , מוזר לי שעל HEC יש שנה אחריות , ועל ZUMAX יש 3 .... ? תודה על היעוץ יניב
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק כוח 400W. רצוי שיהיה חברה סבבה. אני גר בצפון אז אם אפשר לחנות שיש לה סניף פה. תודה לעוזרים נ.ב *רצוי ספק עם מאוורר 120MM
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש ספק כח חדש , לאחר ששלי נפח את נשמתו היום. דרישות : 400W שחור מאורר 120 לכיוון פנים המארז מחברה רצינית (כמובן) דברים רצויים : מודולריות כמה שיותר מוסלב שקט תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות קנייה של HD6950 אני צריך ספק חדש שיהיה מודולרי איכותי במחיר של עד 400 ש"ח מחכה להצעות ותודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודש חזרתי לארץ וגיליתי שהספק שלי לא עובד, בקיצור החליפו לי אותו לספק ג'נרי 400W (נשרף הקודם). אתמול הוספתי 250 ג'יגה למחשב, וזה שהתקין את ההארד דיסק אמר שהספק עלול לא להספיק. המפרט שלי הוא כזה: AMD64 3000+ s939 Gigabyte K8NF-9 nForce 4 Gigabyte 6600GT 128mb DDR III 512x2 ddr 400 RAM 250GB HD 80GB HD 30GB HD (שאותו הוצאתי בינתיים מחשש שהספק יקרוס) עכשיו מה אתם אומרים? הספק לא יחזיק את המערכת? ואם לא, על איזה ספק (כמה שיותר זול) אתם ממליצים? לא השקעה לעתיד, כלומר זה לא אמור להחזיק את המחשב הבא שאני אקנה בעוד כמה שנים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב!!!!!! בקיצור: ------------ מה ההבדלים באיכות רכיבים (ומבחינת רעש) - בין 2 סדרות מאותה חברה : 260 ש"ח = Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem 320 ש"ח = 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem למידע נוסף מפרט PDF. מחנות פנדה. מול סדרה יקרה יותר: 300 ש"ח = 30W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ה SS בא כספק בלבד OEM וה S12II בא בקופסה. ה S12II מכיל שרוולים העוטפים את החוטים. מה העטיפה הזאת נותנת? פרטים נוספים: ---------------- קיבלתי המלצה חמה על ספק איכותי ושקט של Seasonic דגם של 430W מסדרה S12II (נחשב גם איכותי ברכיבים וגם שקט מאוד) הפסק בא בקופסה retail, יש לו מראה יפה (מתכת בצבע שחור) והחוטים שיוצאים ממנו עטופ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי.. את המחשב קניתי לפני 3 שנים intel P 3.0 אז ככה.. היום הגיע לי הכרטיס מסך שהזמנתי דגם: SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E ועוד זיכרון OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL3 בנוסף ל512 שכבר יש לי.. עכשיו זאת השאלה שלי.. יש לי ספק מאוד מינימלי של 400W 18A MAX עכשיו אני די בטוח שהספק לא יצליח לסוחב את הכרטיס.. תנו דעתכם בעניין.. ואם אני צריך לקנות ספק חדש.. כמה יעלה..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה נחשפתי לטבלאות המראות כמה שצריכת החשמל של רכיבי חומרה נוכחים נמוכה, לכן אינני מעוניין עוד לקחת את הספק עליו תכננתי, ה-Hiper 630W. אני רוצה שהספק יהיה שקט, מודולארי ושיבוא עם אחריות של מינימום 3 שנים, עדיף 5 שנים. המערכת תכיל את מעבד ה-i7 המפורסם, ה-920, את לוח האם EX58-DS4, קיט 6 ג'יגה של זכרונות G.Skill במהירות 1,333MHZ, קרוספייר של HD4830 1GB שצורך 185W בעומס מקסימלי, כרטיס קול ייעודי לגיימינג של קריאייטיב, שלושה דיסקים קשיחים, 5 מאווררים שבמארז ו-2 שעל הקירור למעבד. אני מעדיף שהספק יתן פחות או יותר 100W יותר ממה שהמערכת תצרוך. אני מעדיף להוציא כמה שפחות כסף, באמת שכמה שפחות. הספק יכנס למארז PC-P80 ככה שהכבלים צריכים להיות ארוכים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מארז ב300 שקל , אפשר לחרוג אבל עדיף כמה שפחות , שיהיה שקט קריר ויפה ;D אני אתן את המפרט של המחשב שלי כרגע אבל יש מצב שאני אשדרג אותו \ אקנה מחשב חדש שיתלבש על המארז שתמליצו לי , ככה שצריך מארז שיתאים לי לשדרוג של לוח אם טוב וזה... זה המפרט שלי כרגע : Motherboard Name Asus P5P800 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) אני יודע שהכל די ענתיקה אבל זה ישתדרג בקרוב אז תתאימו לי מארז שיעבוד על המפרט שיש לי כרגע ועוד איזה חצי שנה אני אקנה כמעט מחשב חדש שיתאים למארז הזה ... יש לציין שאני אקנה את המארז מאייבורי או מKSP , א…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: E4300 שייקנה ביחד עם הספק כוח לוח אם: GA-945P-S3 זיכרון: TWIN 512*2 DDR2533 כרטיס מסך: 7600GT עם אוברקלוק יש לי עכשיו במחשב ספק כוח ג'נרי נראלי 400W והמחשב נמצא באובר גם לכרטיס מסך. אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק את המערכת שלי + שידרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך 8600 שייצא בקרוב... לא משהו מעבר לכך. חשבתי על הENERMAX NOISETEAKER מה אתם אומרים? יספיק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב שרכשתי (הרכיבים בדרך): לוח אם Asus P5B Deluxe עם FSB שיעבור אובקלוקינג מעבד Conroe E6400 שיעבור אוברקלוקינג (ל-3000 עד 3500 מה"צ) זיכרונות Dual Channel DDR2 800MHz שיעברו גם הם אוברקלוקינג כרטיס גרפי GeForce 7600GS 256MB עם קירור פאסיבי כ-2-3 מאווררי 120 מ"מ, פלוס Scythe Ninja Plus למעבד 2 דיסקים קשיחים 7200RPM ללא כונן DVD או Floppy אם אפשר, כמה שאלות ברשותכם: 1. מה ההספק (Watt) שלדעתכם דרוש לספק כוח במחשב כזה? 2. המלצה לספק כוח יציב ואיכותי. 3. המלצה למארז בתצורת ATX Mid-Tower/Tower עם איוורור מעולה ובניה איכותית, שיחזיק לאורך זמן. אני אוהב מראה סולידי ונקי, ובתכלס אני לא באמת צריך מארז גדול (אין לי אפילו כונן 5.25 אחד!) התקציב למארז+ספק = בין 1000 ל-150…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה מחשב חדש עם המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1314&ID=1452 והמאוורר האחורי שלו (הכתום) עושה הרבה רעש למרות שנאמר לי בחנות שזה מארז שקט.... האם ניתן להחליף אותו במאוורר אחר כמו זה: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=3_48_70&mID=344&page=spec\\?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המערכת שלי דיי ישנה והמאורר של הספר כוח שלי התחיל לתקתק אני צריך המלצה למאוורר 120mm סטנדרטי שיחליף את המאוורר הקיים הספק הוא Enermax Liberty 500W בביקורת על הספק שמצאתי בגוגל כמה נתונים על המאוורר אני ישמח לקנות מאוורר טוב מהקיים פשוט אני לא בעניינים כבר הרבה שנים מבחינת החומרה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, אז לגבי המארז! אני מרכיב מערכת חדשה על בסיס מעבד FX-8320 וכ.מסך GTX750ti/960 אשמח להמלצה בתקציב כמה שיותר נמוך עם הפרמטרים הבאים: שקט - כמה שיותר במסגרת התקציב. קירור - קירור שיאפשר OC למעבד לאזור ה4.5 ויוכל להסתדר במדינה החמה שלנו בקיץ. מימדים - כמה שיותר קטן, אבל עם מספיק מקום לשני כ.מסך,קירור כמו הMUGEN2 ואפשרות לסידור כבלים מאחורה. עיצוב - מומלץ חלון צד(אגב, האם חלון כזה משפיע על הבידוד מרעשים?) ובצבע שחור/לבן. חיבורים - USB 3 מומלץ. מארזים שחשבתי עליהם עד עכשיו: -Antec GX500 -Antec P100 -zalman z9, Zalman Z11 , Zalman Z1 שאלה נוספת היא לגבי ספק הכוח למערכת: הספק שלי עכשיו הוא S12II-430BRONZE האם הוא יספיק למערכת הנ''ל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה שאני זקוק למארז חדש, כרגע עם Antec One. שדרגתי שילוש כולל קירור נוזלי - Antec Mercury 120. הקירור החדש לא נכנס למארז שלי, לא מאחור כי זה צר מדי, ולא מלמעלה כי חיבור הלוח (GA-Z390-UD) לספק נמצא למעלה והרדיאטור חוסם את הגישה לחיבור הזה. מקווה שהסברתי כמו שצריך. אשמח להמלצה על מארז Full ATX רחב מספיק וזול יחסית. מתכנן לרכוש בהקדם האפשרי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ספק כוח מחברת jnp-tech? החברה מוכרת בשוק הספקים? ומה איכות המוצרים שלהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 7850: http://www.tms.co.il/product/11434 האם הספק הזה מתאים לכרטיס: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784 המערכת המתוכננת היא i5 4440 עם 8GB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני מתכוון לקנות את הספק הבא: http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=8633 השאלה שלי האם הוא יכול להכנס למארז שלי? כרגע יש לי ג'נרי פשוט.. ושמתי לב שבתמונה רואים שהמאוורר למעלה למרות והמאוורר בג'נרי באחד מצלעות המארז? איך אני יכול להראות לכם האם זה מתאים בגודל ובעוד דברים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. אה... ובלי פתח את המארז וכל זה. אני פשוט רוצה לדעת אם המתח שהספק שלי מייצר יציב ומוכן ל OC.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם תהיתי אם אפשר לקנות את המארזים של alienware בלבד התאהבתי בהם פשוט מבלי לקנות מהם רכיבים נוספים אבל אולי רק את המערכת קירור הנוזלית שיש להם שם שאר החומרה שהם מציעים שם ממש על הפנים פשוט בלי ציניות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-