עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by oren99,

יש לי מאוורר 12 מקדימה שמכניס אוויר ומאוורר 9 שמוציא. אני רוצה להטסיף מאווררים ורוצה לדעת איזה לשים ובאיזו תצורה. אני יכול למעלה, יש חריצי איוורור. נראה לי שאפשר להוסיף גם מקדימה עוד אחד. האם אפשר לשים רק למעלה אחד שמוציא?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RealTime,

קניתי כרטיס מסך אתמול GEFORCE 9800GT וכשנכנסים למשחק אחרי כמה דקות הוא מתרסק. הנה הספק: http://www.hec-group.com.tw/power_supply/atx12v_v201/index.html#tdtf והכרטיס דורש כביכול 24A על ה-12V עם מינימום 400W ספק. מה נראה לכם? כרטיס דפוק או להחליף ספק? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rafi k,

איזה אל פסק יכול להתאים למחשב שלי:[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]לוח אם MSI B75MA-E33 הארד דיסק של SAMSUNG HD252HJ הארד דיסק Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ספק כח Seasonic 500W ECO כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: alt2][/TD] [TD=class: alt1, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני זקוק ל-UPS הכי טוב שיש בתקציב הזה, שיחזיק את המערכת טוב, וגם שהחשמל לא יגיע ישירות למחשב אלה ל-UPS ומימנו למחשב.

5. Started by chiff,

היי אנשים קניתי כרטיס מסך חדש את ה 1900xt עכשיו במחשב יש לי ספק כוח שאיתי כבר שנתיים של antec 430 מהדור הישן בלי 12v נפרדים אלה רק בערוץ אחד כמו כן בלי חיבור pci-e אלה רק אם מתאם. עכשיו השאלה שלי היא שכתוב שהכרטיס צריך ספק של 450w השאלה היא אם כדאי לי להחליף ספק או לתת לזה לרוץ על שלי. במשחק מסוים שהמחשב היה בעומס הוא קרטע קצת לא בדקתי בעוד משחקים השאלה אם זה בגלל הספק או שיכול להיות פשוט משחק באגי. בכל אופן אני ישמח על כל דעה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ORrrr,

יש פה מישהו עם המארז הנל, שיכול לתת ביקורת לגבי הרעש שבוקע מהמארז? הוא נחשב שקט מספיק או שדי רועש? אני אשמח לתשובה בהקדם כי אני רוצה להזמין את המארז הזה הוא מאוד קורץ לי תודה מראש, אור.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yo0924,

שלום ! המפרט שלי הוא: 6300 asrock (לוח אם שעולה ב KSP 550 ש"ח) 1GB X 2 TWINMOS 667 X1900GT 256 MB מארז של ציפטק ביג טייפון ועוד 3 מאורררים למארז . איזה ספק עדיף ליברטי 400 W או ליברטי 500 W ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם כדאי לקנות ספק כוח מחברת jnp-tech? החברה מוכרת בשוק הספקים? ומה איכות המוצרים שלהם? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אז ככה, יש לי כיום את ה Corsair 650D, הוא מארז מעולה, עשוי מחומרים איכותיים, קל מאוד להרכיב עליו מערכת וניהול הכבלים שלו מצוין. אבל, וזה אבל גדול! יש לו רשת מתכתית מול המאוורר 200 מ"מ הקדמי שפשוט עושה רעש נוראי כשהמאוורר שואב אוויר מקדימה וזה בלתי נסבל, ניסיתי להחליף כבר שני מאווררי 200 מ"מ וזה לא עזר, אותה בעיה וממש לא בא לי לחתוך עכשיו את הרשת. מעבר לזה, המארז בכללי מותאם לזרימת אוויר מקסימלית אבל אין לו שום איטום רעשים, ולמרות שהוא לא רועש באופן מטורף הוא עדיין נשמע בבירור וזה מעצבן. אז אני רוצה למכור אותו ולהחליף מארז, נדלקתי ממש על ה-550D, עם כל חומרי איטום הרעשים ואיכות הבנייה של קורסייר אי אפשר לטעות איתו אבל הבעיה היא שהבנתי שביצועי הקירור שלו מן הסתם לא טובים בגל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. לפני כמה שנים קניתי ניידHp Envy 15j משודרג קצת. הבעיה היא שלא סגרו אותו כמו שצריך ואני התעצלתי לעשות משהו בנידון. עכשיו יש לי כמה חלקים שבורים. הכל פלסטיק - חלקים מהמארז. לקחתי את את המחשב לטכנאי שלא הצליח להשיג את החלקים החסרים מ - HP בישראל (אין במלאי). קניתי באיביי את אחד החלקים (התחתית של המארז), אבל מתברר שיש עוד חלק בפנים ששבור ואין לי מושג איזה חלק זה בכלל (מצורפות תמונות) מספר הדגם E1P04AV אם יש המלצות, אני אשמח גם להצעה למארז אחר שאפשר לדחוף בו את החלקים. (בעקרון אני מעדיף את האפשרות הזולה ביותר. אין לי לקנות נייד חדש כרגע, אבל אם זה ייצא יקר מדי, אולי זה מה שאני אעשה). לי אישית אין מושג איך למצוא מארזים שבטוח …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Rivking134,

שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב ריג של 8 כרטיסים 3070 (כרייה) וברצוני לשאול איזה ספק מתאים מבחינת שיהיה מספיק חיבורים וההספק יתאים (בהנחה שיתבצע אנדר-קלוק) תודה, עידן.

12. Started by רז יחזקאל,

שלום אני מחפש מארז וספק אני רוצה שהמארז יהיה טוב ויפה אותי מעניין יותר היופי תודה רז יחזקאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shimon23,

יש לי מארז antec sonata 3 והתחדשתי בדיסק קשיח חדש, אך לשם חיבור שלו אני צריך ברגים ייעודיים למארז. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג אותם? אחרת זה חתיכת סרט...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי ספק huntkey 700 שסחב כרטיס מסך 460GTX והפסיק, הוא מצליח לסחוב עכשיו כרטיס ATI 4500, החלפתי לו קבלים נפוחים וזה לא עוזר, יש עצה להחלפת רכיבים אחרים שאולי תעזור, אולי קבל הפוליאסטר הגדול שיושב בכניסה של המתח? דבר שני הזכרתי כבר בפורום את עניין מגני הברקים, קיבלתי לבדיקה q-protector מדגם ESP ולא מדגם VDPS, המגן הזה מתאים לאלקטרוניקה עדינה? לפחות ביחס למגנים האחרים, למרות שאין לו השהייה. ראיתי ב-EBAY מגן ברקים עם מנגנון חיסכון בחשמל, כנראה ללא השהייה, יש לו כפתור שמכבה את המגן מרחוק, הלינק; http://www.ebay.com/itm/320994547920?_trksid=p5197.c0.m619 המגן עצמו בעל שקעי schuko גרמניים, יש מתאם מגרמני לישראלי, השאלה היא על ההארקה, המתאם שראיתי בעל מגרעת אחת להארקה, למרות שב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף ספק כוח במחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 לשם קניית כרטיס מסך טוב. ראיתי את זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ENP450AST זה מתאים למארז? וכמה מסובך להתקין אותו בעצמי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כותרת אני חוסך למחשב חזק ואני רוצה לדעת כמה יעלה לי מארז כזה... אם אפשר להביא דף מידע על מארזים שתביאו יהיה יותר טוב....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים, אני חושב שבשביל מישהו שרוצה לקנות ספק ורוצה לראות אותו מאנשים בפורום, אז זה מעולה שיהיה פה אפילו סטיקי של תמונות של ספקים שחברים בפורופ קנו ופירסמו, אין כמו תמונות... למרות שיש הרבה בגוגל וכ"ו, אבל כשמישהו שאתם סומכים עליו כמו האנשים פה בפורום מפרסם אותם, זה הרבה יותר יעיל נוח וכיף... אתם רוצים תמונות!?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחר בניית המחשב נשאר החלק שאיתו אני עוד לא סגור והגיע הזמן לסגור ולהזמין במיוחד שהמחשב הקודם החזיר את נשמתו בגלל הספק והקרור מצורף המפרט האם המארז והספק יספיקו אא להחליף אותם .....להתאמץ ולהחליף ל6A21 את המארז , ואת הספק ללברטי יש לציין שכבר אני במקסימום של הסכום של המחשב (5500 ש"ח ) - קונה בלוג'יק. תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מחפש מארז יציב ובנוי היטב ושיראה פשוט לא אוהב את על המארזים בסגנון ה Tt.. חשבתי בכיוון של COMPUCASE CI-6A19 איך הוא? יש משהו אחר בסגנון שלו? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mano4now,

הי, איך אתם בודקים ספק לתקינתו ? ניתן עם תוכנה או שצריך לפרק אותו ולחבר למכשיר חיצוני ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ZenMaster,

מישהו יודע למה הP180 מוגדר כמידי ?? לפי המידות שלו הוא בדיוק כמו הSHARK של TT והוא מוגדר Full Tower ?? מישהו יודע אם הטייפון של TT נכנס אליו? ומה לגבי ה8800GTX ??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. דרישות הכרטיס מהאתר של ATI הם: 450W אבל עם כל הספקים שיש היום לא הבנתי כ"כ מה אמיתי ומה לא האמת שגם מארז עדיין לא בחרתי ואם יש שילוב משתלם זה גם יעזור לי. בינתיים מצא חן בעיניי הNSK6500 או NSK4400 מארזים בסביבות ה200 ש"ח ולא הבנתי את ההבדלים בינהם חוץ ממה שנראה מקדימה. אם המחיר שלי בדיוני אשמח אם תתקנו אותי תודה רבה יניב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Turbine,

עד כמה שווה הספק הזה ? לעומת CORSAIR 700W לצורך העניין ? המחיר שלו נורא זול לעומת השאר..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני משדרג בעתיד הקרוב מאוד של מחר את מחשבי הקקה. הוא הולך להיות ככה: E5200+OC (בינתיים קירור סטוק עד שאני אגרד קצת כסף) לוח ASROCK-P45TS-R זיכרון 2GB KINGSTON בינתיים כרטיס 9500GT אבל אני רוצה להחליף בעתיד (הגם קרוב, אבל לא מחר ) ל- 9800GT/GTX עכשיו, יש לי ספק Enermax 350W, שדגמו הוא: ENERMAX EG365AX-VD(G) מועתק מילה במילה מהספק עצמו. הספק יחזיק את המערכת? מתוכנן OC של הכי רחוק שאוכל להגיע עם סטוק (כיוון ה- 3.7 אולי עם מזל 3.8 מבדיקות שעשיתי). התייחסו לשני מקרים, האחד עם ה- 9500GT והשני עם 9800GT/GTX. תודה רבה! אם אפשר תשובה זריזה כי מחר אני עושה את כל הקנייה. לילה טוב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני חם על המארז הזה כבר הרבה זמן מסיבה אחת פשוטה - הוא פשוט יפיפה בעיני... הנה קישור לפרוספקט האינטרנטי של המארז הזה בAerocool - http://www.aerocool.us/p-case/extremengine3t/extremengine3t.htm שאלתי היא - האם הוא פרקטי? 1. המאווררים הענקיים - הם באמת זורקים כ"כ הרבה אוויר פנימה? 2. האם הוא מרעיש? באתר הבית של Aerocool מדובר על סביבות 20-35 דציבלים, אבל זה סינית בשבילי אני לא יודע עד כמה זה באמת רועש. 3. האם יש פה מישהו עם המארז הזה או ניסיון עם מארז דומה שיכול לתת לי חוות דעת אישית? ובכלל, האם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי (בעד או נגד המארז הזה או גם) על מארזים אחרים דומים? חשוב לי שיהיה יפה ואלגנטי. אני לא אוהב חלונות ראווה במארז. פשוט, יפה, פרקטי (לדוגמא פתיחה פשוטה ללא …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.