עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mosesgamer,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף ספק כוח במחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 לשם קניית כרטיס מסך טוב. ראיתי את זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ENP450AST זה מתאים למארז? וכמה מסובך להתקין אותו בעצמי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המפרט שלי: Amd Phenom II 965 C3 Gigabyte MA790FXT-UD5P G.Skill 2GB*2 1333Mhz HD4850 + Accelero S1 Seagate 1TB + Samsung F3 1TB Asus DVD-RW P183 + Corsair 450VX Dell U2410 Logitech Wave + Logitech G9 Logitech Z-5500 HP M2727nf (מדפסת לייזר משולבת) לא הכרחי לחבר הכל ל-UPS, אך אם הפרש המחירים לא משמעותי עדיף ללכת על בטוח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הוא מיועד לפרויקט חיצוני לא קשור למחשבים, וגם אין לי חשיבות לרעש אות או הגנות. בדקתי עם ספק ג'נרי בזרם יחסית נמוך כ5A לכן עכשיו אני רוצה להתקדם לספק יותר אמין. אני צריך ספק שיוכל להחזיק (כשעה) בסביבות 12A במסילת 12V, ובהפעלה שיתמודד עם "ספייק" של כ230% מהזרם הקבוע כ-10 שניות. הסתכלתי לכיוון: HEC 300VN 300W ספק כוח מחיר בחנות: 122.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1063 או RaidMax By Delta 400W מחיר בחנות: 145.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1619 הHEC אני יודע נותן מקסימום 21A על12V. מה בקשר לRAIDMAX? יש למשהו נתונים? עם זרם של 12A לדעתי הHEC יתמודד בצורה טובה, השאלה מה בנוגע לספייק כי הוא יכול להיות בסביבות 30A ולרדת ל12A תוך כ10 שניות. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ShahafH,

תראו אני מתכוון לקנות את הספק הבא: http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=8633 השאלה שלי האם הוא יכול להכנס למארז שלי? כרגע יש לי ג'נרי פשוט.. ושמתי לב שבתמונה רואים שהמאוורר למעלה למרות והמאוורר בג'נרי באחד מצלעות המארז? איך אני יכול להראות לכם האם זה מתאים בגודל ובעוד דברים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Сorsair TX650W V2 (CMPSU-650TXV2EU) Подробнее:http://hard.rozetka.com.ua/psu/c80086/page=2;producer=corsair%2Cseasonic;sort=cheap/ Seasonic M12II-620 (SS-620GM) Сorsair TX850W V2 (CMPSU-850TXV2EU) Corsair CMPSU-620HX 620W ככל הנראה SLI CF לא יהיה המערכת תהיה כזאת I5 2500K MSI P67G45 GTX 560TI 900 GHZ כונן קשיח ודיוידי 1 המעבד יעבוד בOC של 4.5 בערך מה הספק הטוב ביותר למערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by saar200,

התחדשתי לא מזמן במארז הזה ויש לו פלטרים בפתחי איוורור התחתונים שמתי לב שאני שם את המאוורר שמסופק עם המארז למטה בפתח התחתון הוא בקושי אבל בקושי מכניס אוויר ואם אני מוציא את הפילטר אה אז קצת יותר טוב. אז מה אני אמור להוציא את הפלטרים בכדי להנות מהפתח איוורור הזה ? והמאווררים שמוספקים עם המארז הם כאלה גרועים? ממש חלשים מאוד

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

היי, נתקלתי במקרה בספק כוח של Enermax מדגם Naxn 450W במחיר ממש זול. הבנתי מכמה ביקורות שהוא ספק טוב וזול, וזה מספיק לי. יש משהו מיוחד שצריך לבדוק לפני קנייה של ספק? כרגע יש לי ספק ג'נרי כבר כמה שנים ובמחיר הזה לא יפריע לי להחליפו. בנוסף ראיתי שלספק כבל 4+4, זה אומר שני כבלים של 4 שאפשר לנתק ולחבר? (כי ללוח שלי יש חיבור של 4 בלבד.) והאם חיבור של כבל מאריך לכבל זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? אני מניח שהמאריך לא איכותי כמו הכבל של הספק.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום....! לאחי יש את המפרט הבא: E8400 לוח של GIGABYTE 9600GT 4G זיכרון פנימי הארד דיסק של 500 ג'יגה המחשב עם מארז וספק ג'נרים. המחשב שלו בזמן האחרון מגיע לטמפרטורות שאפשר להכין ביצים עליו..! שמתי לו מאווררים נוספים על מנת לקרר אותו עוד אך זה לא עוזר.. בנוסף גם המארז הזה מרעיש כמו הווזלות מהמונדיאל האחרון.. אני רוצה להכניס את כל המפרט הזה למארז שקט ומקרר.. גם עדיף שיהיה קטן ולא FULL TOWER.. אני רוצה לעשות את זה קרוב לבית (KSP או אייבורי) יש לכם על מארז טוב להמליץ לי? (אני אשאר למרות זאת עם הספק הג'נרי כי הוא לא עושה בעיות וחבל לי על הכסף.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי על המחשב הזה..) תודה ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Kurt,

התחדשתי במחשב חדש ואיבדתי את המפרט המדויק שלו, את שאר הרכיבים כבר גיליתי ונשאר לי רק המארז והספק כוח נראה לי שהם באו ביחד כי פתחתי את המחשב ועל הספק רשום CM650, בכל מקרה אם אפשר לזהות את הדגם המדויק אני אשמח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by redead,

זה מפרט המחשב : בקנייה בסניפים תשלום בכרטיס אשראי הוא עפ"י המחירון הרגיל הגבוה מהמחיר במזומן ונמצא בסניפים. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E 4GB Kingston Value 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail תודה..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן אני מחפש ספק קטן פיזית בשביל מארז מחורבן של סוני שאף ספק נורמאלי סטאנדרטי לא נכנס בו. הספק חייב להכיל חיבור 6 פינים בעבור כרטיס מסך וחייב להכיל על המסילה של 12V עוצמה של 30A תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אצלנו במשרד(סליחה על כל הדיונים, פשוט זו "עונת השידרוג") כאשר ישנה הפסקת חשמל היא מתרחשת מחוץ לשעות העבודה(בלילה). לכן, אל פסק רגיל שנותן שהות של מספר שניות/דקות מרגע הפסקת החשמל/קפיצת המתח על מנת שהמשתמש יבצע כיבוי מסודר - לא עוזר לנו. האם קיים אל פסק כמתואר בכותרת, קרי כזה שיכול לבצע כיבוי מסודר בעצמו? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי מארזים, CM690 ו CM590. אני רוצה שהמארז יהיה מרווח, יאפשר סידור כבלים טוב, שתהיה בו זרימת אוויר טובה ושהוא יהיה כמה שיותר שקט.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני צריך פילטרים למארז הנ"ל לדלת הצדדית. המארז מגיע בלי פילטרים בדלת הצדדית. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by bati6,

מה חשוב בספק? איך יודעים להתאים אותו לחלקים האחרים במחשב? למה הוא צריך להיות מותאם, האם רק למעבד? או גם למעבד וגם לכרטיס מסך? וכו'.... מה הפרמטרים שחשובים שם, ואילו חברות מובילות היום? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by huhxd,

רציתי לשאול אתכם האם המארז+ספק שווה.. האם הספק יספיק למערכת עם 8800GTS, QUAD CORE, 2GB ram וכו'.. וכמובן האם הוא מספיק יקרר.. COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN אל תשאלו מה התקציב, אני פשוט רוצה לדעת ספציפית על המארז הזה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה על UPS טוב בתקציב של עד 600 ש"ח מצידי שיהיו לו רק 2 כניסות בגיבוי, אבל שיהיה אמין. למישהו יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by roi.amitay,

אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by none77,

מאמר מtom's hardware נכתב ע"י אריס שלדעתי הוא הסוקר מספר אחד בעולם כיום, עם ציוד משכולל שבודק דברים שלא בודקים בהרבה סקירות אחרות (בגלל עלות הציוד). http://www.tomshardware.com/news/why-power-supplies-fail-psus,36712.html הסיבה העיקרית, נכונה בדר"כ עבור ספקי כח תקציביים זה המאוורר והקבלים האלקטרוליטים. שאר הסיבות במאמר.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by BOMBADIR,

שאלה שמסקרנת אותי...האם הספק הזה יחזיק מערך שכזה עם OC למעבד או שלא...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Offset,

שלום, קניתי את ספק הכוח של Antec דגם VP450P עם הספק של 450 וואט. הרכבתי אותו ואז שמתי לב שקיבלתי מעיין כבל לחשמל מוזר כזה נראה לי חיבור סיני: השאלה שלי האם אני צריך מתאם לכבל הזה ואז אני יקנה או שכבל של הספק כוח החלש הישן שלי יספיק ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by המשוטט,

כמאמר הכותרת , רצוי בארץ. מצ"ב מפרט ב- PDF תאימות המידות קריטית בתודה מראש אביחי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. התקנתי היום ספק כח של חברת ZALMAN 1000W במארז P182 של חברת ANTEC ובגלל שהספק יושב למטה ובאורך הוא שונא מספקים אחרים אז שברתי את הראש שעה שלמה איך להכניס אותו למארז בסופו של דבר הצלחתי אך מולו למרבה הצער ישב מאורר שהגיע עם המארז והוא הפריע לי לחבר את הכבלים של ה SATA POWER בדיסקים הקשיחים שיושבים בדיוק מול הספק בשביל זה נאלצתי לבטל את המאורר . השאלה היא אם זה יכול ליצור בעיות בדיסקים הקשיחים כי בדרך כלל הכיוון שלו היה לתת אויר לכיוון הספק.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, יש לי כמה שנים טובות את המארז 650d של corsair לאחרונה שווק חיים המאוורר המובנה העליון ואתמול גם הקדמי מדובר על הדגם a2020m12s 200mm בארץ לא מצאתי חנות שמוכרת גדלים כאלה חוץ מזיגזאג 2000 ובחול בכלל אין את הדגם המקורי יותר.... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=22042 האם הדגם הזה יתאים לי? למישהו יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים