עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום אני מתכוון לקנות מארז Cooler Master Elite 360 משיקולי מקום (צריך מארז דק) ושקט. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6056&category_id=20 הספק אותו בחרתי הוא Corsair cx430W משיקולי אמינות ושקט. http://www.corsair.com/builder-series-cx430-v2-80plus-certified-power-supply.html אין לי צורך בשלב ההתחלתי בכרטיס מסך ואני מתספק בOn board. האם לדעתכם תהיה לי בעיה להוסיף כרטיס מסך (סטנדרטי, לא מפלצת) לתצורה הזאת בשלב מאוחר יותר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by JSK,

שלום, שאלתי אותכם האם ההאק 400TRT יחזיק לי את המערכת שמפורטת בצד ואמרתם שכן, אבל אני משדרג א הכרטיס מסך ל X1950PRO 356MB של Sapphire. הספק יחזיק גם אותו, או שצריך משהו חדש? אם צריך ספק חדש, מה הספק הזול ביותר שיחסיק ושנמצא בIQPC.CO.IL? תודה, ואשמח לתגובות מהירות כי זה קצת דחוף.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום מדובר בספק בן 10 חודשים של ENERMAX MODU 82 + - הספק היה שקט לחלוטין עד לאחרונה. לפני מספר ימים התחיל באזז מעצבן כמו רעש חשמלי סטטי. מדובר ברעש שקט אך כזה שיכול לשגע פילים לאחר זמן מה. מה כדאי לעשות? לממש אחריות ? אפשרי על דבר כזה ? קניתי אותו ב KSP. תודה משה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לא חשוב לי שקט העיקר שיהיה קריר ויפה.. חשבתי אולי ה 3D AURORA 570S

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kip,

יש לי 4870 שצורך 2 חיבורי חשמל 6 פין. PALIT חיבור אחד בא מהספק. לגבי השני... נאמר לי לחבר מתאם מולקס ל 6 פין. מה שראיתי בגוגל זה 2 מולקסים שמתאחדים ל 6 פין אחד. בחנות קיבלתי בטעות מולקס 1 ל 6 פין (פעם שנייה שהם עושים טעות... אולי זה ההסברים שלי...) המחשב סרב לעלות כשהכרטיס חובר בחיבור 6 פין אחד, עלה לאחר חיבור 6 פין שני (ממולקס אחד). האם זה מספק מבחינת צריכה? האם עדיף כבל 2 מולקס ל 6 פין ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חנות בישראל : http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=212 לא מצאתי עוד חנות שמיבאים אותו. עמוד היצרן: http://www.shg.com.tw/front/bin/ptlist.phtml?Category=168620 עליתי עליו במקרה, באחד האתרי החומרה הרוסיים, כאשר עשו עליו REVIEW והשוו אותו לSTACKER היקר, ההוא באלף ומשהו שקל. מהבדיקות נובע, כי ההבדל ביניהם ממש זניח, פה מעלה שם מעלה וזהו. מבחינת הרעש - הוא חרישי לגמרי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by rOnka,

אני מחפש לקנות מחשב עם המפרט הבא: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III דיסק קשיח: Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): Antec GX500 Window + FSP HYPER 500W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 מפרט זה כבר חורג לי מהתקציב בסביבות ה300 ועכשיו בהצעת מחיר האחרונה שקיבלתי אותו בחור אומר לי שספק והמארז הבאנדל לא טוב ושהספק לא יספיק ושהוא ממליץ לשדרג ל650 בתוספת של עוד כ300 שקל. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב, עם המפרט הנ"ל יש לי רשימה של ספקים שהם רק מחברת THERMALTAKE , ולמה דווקא החברה הזאת? כי אני מביא ביותר זול. מפרט : מעבד E5200 /E7400 עוד לא החלטתי לוח אם GIGABYTE EP43DS3L כ.מסך 9600GT / HD4670 עוד לא החלטתי HD 500 GB מארז 2 מאווררים *120MM מאוורר של המעבד, כנראה NINJA של SCYTHE. המחשב מיועד לOC. הנה רשימת הספקים, מה לבחור? TT-W0165 ATX2.0 400W 1x12cm אחריות שנה "Thermaltake Litepower 400W TT-W0165 " TT-W0114R ATX2.0 400W 1x8cm אחריות שנה Thermaltake 400W ATX2 OEM PSU W0114R TT-W0089R ATX2.0 470W 1x12cm אחריות 3 שנים Thermaltake 400W ATX2 OEM PSU W0089R TT-W0136RU ATX2.2 500W 1x14cm אחריות 2 שנים Thermaltake 500W ATX2 OEM PSU W0136RU TT-W0134…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eladlevi,

מדובר בספק כוח seasonic ss-620gb active pfc f3 80 BRONZE ----------------- 3.3V - 24A 5V - 24A ----------------- 12V1 - 24A 12V2 - 24A ----------------- 5Vsb - 2.5A המחשב: Ryzen5 3600 ASRock X570 GeIL EVO POTENZA AMD 32GB Corsair Force MP600 1TB 1tb sata ssd + rtx3070 ומטה (3060/3060TI)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ofeky1,

שלום המערכת שלי דיי ישנה והמאורר של הספר כוח שלי התחיל לתקתק אני צריך המלצה למאוורר 120mm סטנדרטי שיחליף את המאוורר הקיים הספק הוא Enermax Liberty 500W בביקורת על הספק שמצאתי בגוגל כמה נתונים על המאוורר אני ישמח לקנות מאוורר טוב מהקיים פשוט אני לא בעניינים כבר הרבה שנים מבחינת החומרה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ash Binary,

יש לי ספק ATX ישן מאוד (1996) של Delta electronics (איכותי). הייתי רוצה לשים אותו בתחנת אימיול (פנטיום 3) הספק הזה (160 W) מתאים למחשב מבחינת הספקים וזרמים חוץ ממשהוא - הזרם ב +5VS הוא 100 mA !! - הכי נמוך שראיתי בספקים אחרים היה 1 A בתוך הספק השנאי של ה 5VS גדול יותר פי 2 מהשנאי 5VS ששמים היום בספקים גנריים (שכתוב אליהם 2 - 3 A) הטרנזיסטור של 5VS בצד מתח גבוה עומד ללא קירור בכלל זה בסדר למחשב הזה ? אם לא - מספיק להוסיף קירור בסיסי לטרנזיסטור ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אני צריך פילטרים למארז הנ"ל לדלת הצדדית. המארז מגיע בלי פילטרים בדלת הצדדית. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by VanStyle,

ספק בן איזה חודשיים http://www33.zippyshare.com/v/zWjZYdJY/file.html זה הרעשים שהוא עושה זה התחיל לא מזמן, בהתחלה הוא היה עושה אותם קצת יותר לאט אבל עכשיו זה בקצב מהיר יותר היה גם שבוע שפתאום הוא החליט לא לעשות אותם בכלל יש למישהו מושג מה זה ואם יש אפשרות לסדר את זה? זה ממש מציק ולהחליף הזמנתי אותו מTMS, אין סניף קרוב אלי בכלל אז מה האופציות שלי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by saar200,

התחדשתי לא מזמן במארז הזה ויש לו פלטרים בפתחי איוורור התחתונים שמתי לב שאני שם את המאוורר שמסופק עם המארז למטה בפתח התחתון הוא בקושי אבל בקושי מכניס אוויר ואם אני מוציא את הפילטר אה אז קצת יותר טוב. אז מה אני אמור להוציא את הפלטרים בכדי להנות מהפתח איוורור הזה ? והמאווררים שמוספקים עם המארז הם כאלה גרועים? ממש חלשים מאוד

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by tal_be,

שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. יש לי מסך LG 17" LCD L1760TR. רציתי לדעת כמה ואט אני צריך באל פסק בשביל המחשב הזה? האם האל פסק הזה יכול להחזיק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=32115 תודה!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Weihenstephan,

אני שוקל לקנות ספק שלהם של 1000 וואט ומעלה ומצאתי אחלה דיל באיביי על הספק הזה: http://cgi.ebay.com/T12W-1200W-Turbo-Cool-PSU-PC-Power-and-Cooling-/370438088888?pt=PCA_UPS&hash=item563fd4a8b8 איפה הקאץ'?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם יש הבדל בין שני האל פסק הללו: המחיר כמעט זהה. Excellent: http://www.advice.co.il/אל-פסק-חדש-ובלעדי-באדוויס/אל-פסק-למחשבים-חדש-באדוויס/excellent-מערכת-אל-פסק-detail Partner Vision: http://www.advice.co.il/אל-פסק-חדש-ובלעדי-באדוויס/אל-פסק-למחשבים-חדש-באדוויס/מערכת-אל-פסק-partner-vision-detail תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. המפרט שלי: Amd Phenom II 965 C3 Gigabyte MA790FXT-UD5P G.Skill 2GB*2 1333Mhz HD4850 + Accelero S1 Seagate 1TB + Samsung F3 1TB Asus DVD-RW P183 + Corsair 450VX Dell U2410 Logitech Wave + Logitech G9 Logitech Z-5500 HP M2727nf (מדפסת לייזר משולבת) לא הכרחי לחבר הכל ל-UPS, אך אם הפרש המחירים לא משמעותי עדיף ללכת על בטוח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nadavbu,

מה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בזמן הפסקת חשמל ארוכה, קרתה תופעה מוזרה עם מכשיר האל פסק שלי מדגם Advice PRD650: 1. כאשר התחילה ההפסקת חשמל, בתוכנת האל פסק שלי, קיבולת הסוללה ירדה מיידית מ-100% ל-50-60% (ידעתי כבר אז כי הסוללה גוססת). 2. לאחר ירידה איטית של קיבולת הסוללה לעבר מתחת ל-50%, שנמשכה כמה דקות שאני לא זוכר כמה בדיוק, פתאום הערך נפל ל-35% בערך, והאל פסק צפצף במהירות ומתריע על סוללה חלשה. 3. עוד לפני שתוכנת האל פסק שלי הספיקה אפילו להתחיל להכניס את המחשב שלי למצב Hibernate (התוכנה שלי מוגדרת להכניס את המחשב ל-Hibernate כאשר הסוללה עומדת להתרוקן), צנחה קיבולת האל פסק בתוכנה בתוך כמה שניות ל-0%, והמכשיר והמחשב שלי כבו שניהם. 4. מאחר וזמן קצר מכן, הייתי צריך לעזוב את איפה שאני גר, רציתי לכבות את מכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by doronbxx,

אני לפני רכישה של המארז בצבע לבן ,זה המפרט שהיה: intel 5930K Asus X99 Deluxe G.skill 4*4 2666 Corsair H80i Seasonic M12ii Bronze 750W Gtx 460-מחליף בקרוב אשמח לחוות דעת או עצת יעול

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nirnir93,

היי =] היום פירקתי מהמחשב של אחותי ATI radeon x600 pro ורציתי להוסיף אותו למחשב, ואז שמתי לב שיש לי ספק ג'נרי(isle of man אומשו כזה) של 400W ומערכת שקצת העמסתי עליה בזמן האחרון. אז רציתי לשאול: א.אני צריך להחליף ספק? ב.אם כן, על מה תמליצו?(אני מעדיף מוסלב כי אין לי כוח לעשות את זה(גם מודולרי יעזור), מעבר לזה אין לי ממש דרישות ממנו.....) המפרט שלי: Intel Core i3-530 2 GB single-channel DDR3 memory Edimax 802.11g Wireless PCI Card LG DVD-/+RW HDDs: 1.WD Caviar Blue 320 GB 2.WD Caviar Green 1 TB 3.Samsung HD 160JJ 2 מאווררי 120 המארז (אבל כנראה בהזדמנות זו אני אוסיף עוד אחד) 2 מכשירי USB מחוברים 24/7, לא יותר מ5 בבת אחת. תודה מראש!=]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה דעתכם? Tools: phillips screwdriver, black permanent marker 1. unplug psu 2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs) 3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding 4. gently pull the power button housing from the front panel 5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing 6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too) 7. reassemble 8. enjoy

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by summer69,

שלום לכולם! בתחילת השבוע הלך לנו הups בעבודה. הוא נדלק ועובד, אבל ברגע שיש איזשהו נפילה קצרה במתח הוא נכבה, ואיתו ביחד כל מה שהוא מחזיק. כנראה שהוא עשה את שלו כבר אם הוא לא מצליח לייצב את הזרם (אם זה המושג, לא מבין בזה כל כך) ולהחזיק את כל מה שמחובר אליו. רשת החשמל כאן לא כ"כ יציבה ולפעמים יש כאן נפילות קצרות של כמה שניות, בד"כ בשעות הערב. זה קורה פעם - פעמיים בשבוע. מה שיש לנו עכשיו זהprpc1050 של advice קנו אותו לפני כמה שנים והאחריות עליו כבר נגמרה. בכל מקרה רציתי לקבל המלצה לאל-פסק, ואת זה הוא אמור להחזיק: ראוטר של NetGear DGFV338 p4 מבוסס פרסקוט שמשמש כפיירוול (SmoothWall) שרת של HP ישן - ProLiant ML350 (מעבד Xeon 5110, זיכרון 2GB וזוג HD, לא יותר מידי נראה לי) בגדול …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הוא מיועד לפרויקט חיצוני לא קשור למחשבים, וגם אין לי חשיבות לרעש אות או הגנות. בדקתי עם ספק ג'נרי בזרם יחסית נמוך כ5A לכן עכשיו אני רוצה להתקדם לספק יותר אמין. אני צריך ספק שיוכל להחזיק (כשעה) בסביבות 12A במסילת 12V, ובהפעלה שיתמודד עם "ספייק" של כ230% מהזרם הקבוע כ-10 שניות. הסתכלתי לכיוון: HEC 300VN 300W ספק כוח מחיר בחנות: 122.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1063 או RaidMax By Delta 400W מחיר בחנות: 145.00 ₪ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1619 הHEC אני יודע נותן מקסימום 21A על12V. מה בקשר לRAIDMAX? יש למשהו נתונים? עם זרם של 12A לדעתי הHEC יתמודד בצורה טובה, השאלה מה בנוגע לספייק כי הוא יכול להיות בסביבות 30A ולרדת ל12A תוך כ10 שניות. …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.