ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,708 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתכנן לרכוש מחשב חדש (שיצא כבר הI5 הארור הזה... ) ומתבלט מאוד לגבי המארז... האמת שעד היום ממש אהבתי מארזים עם חלון גדול וחלק (בלי מאוורר ענק שחוסם את החלון) ובגלל שלא מצאתי מארז כזה - חיפשתי משהו אחר... ה-CM Storm SNIPER ניראה טוב... מה אתם אומרים עליו? ואיך הוא ביחס לאחים שלו? למה CM הוציאו מארזים כל כך דומים (HAF.COSMOS).ואיך הוא ביחס לשאר המארזים במחיר הזה (HAF.COSMOS.ANTEC 1200) חשוב שהמארז יהיה גדול ומיועד לכרטסי המסך הגדולים. מקורר בצורה מעולה , ואם אין חלון אז לפחות שיהיה שקט . תודה מראש לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי =] היום פירקתי מהמחשב של אחותי ATI radeon x600 pro ורציתי להוסיף אותו למחשב, ואז שמתי לב שיש לי ספק ג'נרי(isle of man אומשו כזה) של 400W ומערכת שקצת העמסתי עליה בזמן האחרון. אז רציתי לשאול: א.אני צריך להחליף ספק? ב.אם כן, על מה תמליצו?(אני מעדיף מוסלב כי אין לי כוח לעשות את זה(גם מודולרי יעזור), מעבר לזה אין לי ממש דרישות ממנו.....) המפרט שלי: Intel Core i3-530 2 GB single-channel DDR3 memory Edimax 802.11g Wireless PCI Card LG DVD-/+RW HDDs: 1.WD Caviar Blue 320 GB 2.WD Caviar Green 1 TB 3.Samsung HD 160JJ 2 מאווררי 120 המארז (אבל כנראה בהזדמנות זו אני אוסיף עוד אחד) 2 מכשירי USB מחוברים 24/7, לא יותר מ5 בבת אחת. תודה מראש!=]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שמסקרנת אותי...האם הספק הזה יחזיק מערך שכזה עם OC למעבד או שלא...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ספק בן איזה חודשיים http://www33.zippyshare.com/v/zWjZYdJY/file.html זה הרעשים שהוא עושה זה התחיל לא מזמן, בהתחלה הוא היה עושה אותם קצת יותר לאט אבל עכשיו זה בקצב מהיר יותר היה גם שבוע שפתאום הוא החליט לא לעשות אותם בכלל יש למישהו מושג מה זה ואם יש אפשרות לסדר את זה? זה ממש מציק ולהחליף הזמנתי אותו מTMS, אין סניף קרוב אלי בכלל אז מה האופציות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב צריך המלצה ךמארז חדשה למערכת החדשה שאני מרכיב - בעקרון המארז יכול להיות בין MID ל FULL לא ממש משנה - חשוב שיהיה SATA 3 מקדימה וכמובן כלובים ל 2.5 SSD . המערכת תיהיה מערכת רגילה לחלוטין עם כרטיס קוואדרו 2000 ככה שמבחינת מקום אין דאגה - כמו כן יהיה שימוש בקירור אויר . התקציב הוא עד 1000 שקל - כמובן אין מה להפריז ואופציות הרבה יותר זולות יתקבלו בידיים פתוחות . חשבתי על CM690 II ADV אבל ראיתי שהוא קצת ישן ומבחינת חיבורים אין לו את מה שאני מחפש . הכיון הוא יותר CM HAF X או ה Twelve Hundred של ANTEC. בכל אופן אשמח לשמוע הצעות - תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות מחשב חדש חזק לצורכי וידאו אודיו 4k המפרט: לוח - evga x99 micro 2 מעבד - e5-2695v3 כרטיס גראפי - gtx 1080 זכרונות - 64gb dominator האם ספק 1000w יהיה אוברקיל??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הספק: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NE550M המפרט: i7 6700 GA-H170-D3HP 660 gtx hdd ssd 16g ddr4
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם? Tools: phillips screwdriver, black permanent marker 1. unplug psu 2. remove front panel by gently pulling it to the front (it's held in place by six plastic knobs) 3. unscrew the two screws below the power button and remove the bezel that they were holding 4. gently pull the power button housing from the front panel 5. peel off the hot glue from below the power LED until you can pull out the LED from the power button housing 6. apply black permanent marker on the LED (covering only the top of the LED was still too bright for me, I partly covered the sides too) 7. reassemble 8. enjoy
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב עם המפרט הבא: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: -8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III דיסק קשיח: Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): Antec GX500 Window + FSP HYPER 500W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 מפרט זה כבר חורג לי מהתקציב בסביבות ה300 ועכשיו בהצעת מחיר האחרונה שקיבלתי אותו בחור אומר לי שספק והמארז הבאנדל לא טוב ושהספק לא יספיק ושהוא ממליץ לשדרג ל650 בתוספת של עוד כ300 שקל. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, זה המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 מעבד: Intel® Core™ i7-4790 Processor 3.6 GHz דיסק קשיח: Samsung 840 EVO 250GB SSD SATA3 מארז: CoolerMaster - Storm Scout 2 ספק: Coolermaster G550M 550W מסך: Dell IPS U2715H יש לי לעיתים קרובות נפילות חשמל בבית עקב ריבוי מכשירים דולקים(מפזרי חום, דוד חשמל וכו') איזה UPS הכי משתלם לי לשים, כדי לא להרוג את המחשב \ את ההארד דיסק באחד מנפילות כאלה ? [מעדיף לקנות באייבורי] תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חנות בישראל : http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=212 לא מצאתי עוד חנות שמיבאים אותו. עמוד היצרן: http://www.shg.com.tw/front/bin/ptlist.phtml?Category=168620 עליתי עליו במקרה, באחד האתרי החומרה הרוסיים, כאשר עשו עליו REVIEW והשוו אותו לSTACKER היקר, ההוא באלף ומשהו שקל. מהבדיקות נובע, כי ההבדל ביניהם ממש זניח, פה מעלה שם מעלה וזהו. מבחינת הרעש - הוא חרישי לגמרי.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם יש כל כך הרבה הבדל ביניהם אני מדבר על הספק של 650W http://www.seasonicusa.com/PDF/Catalog/NEW/Bulk/PC/ATX/SSP-XXXRT-Active-PFC.pdf או http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/M12II%20Bronze-650-750-850.pdf תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=61088 תודה. עריכה:כנראה שלמארז הזה יש איזה 3 מאווררי 80 + אחד של 92 ן120 כל זה מרמז שהוא לא שקט וזה מארז לשרת. אבל מצד שני 969 ש"ח למארז גדול ומאוורר עם ספק 480 ואט נשמע מפתה ובעל תמורה מעולה. ולא ראיתי כל אזכור למארז הזה כאן, קצת מוזר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המארז שהציעו לי בפורום מפרטים: http://www.tms.co.il/product/14244 אתם חושבים שהוא טוב? כל הזמן היה לי מארז סטנדרטי.. מה היתרונות במארז קטן כמו שהציעו לי? האם כדאי ללכת עליו או על מארז שקט אחר בגודל נורמלי? עד כמה הוא קטן בהשוואה למארזים אחרים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לדעת כמה חשמל [=כסף] המחשב שלי צורך ב24 שעות... וזה בהנחה שהספק הוא ספק 400W ג'נרי, מערכת ממוצעת ביותר, הארדיסק אחד ומעבד בעל ליבה אחת שלא עבר שינוי מתחים.. כרטיס מסך פשוט שלא צורך הרבה חשמל... איך אני יכול לחשב כמה קוט"ש זה [לאו דווקא בהתחשב במערכת הספציפית שלי], ובתרגום לכמה שקלים זה יוצא ל24 שעות? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני ספקים: Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI Corsair 650TX 52A @ 12V שניהם עולים אותו מחיר - 581 ש"ח ב-TMS. אני מתכנן לרכוש את אחד מהם ביחד עם Coolermaster CM 690. אני רוצה לקנות בהמשך את Radeon HD 4870 X2. אז על איזה ספק אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מארז Antec P180 שקניתי לפני 8 שנים. יש איתו כמה בעיות שבגללן אני רוצה לשדרג: בעיות במארז הנוכחי: 1. אין מקום לכרטיס מסך גדול אלא אם מסירים את כלוב ההארד דיסקים. אני רוצה 770 4GB. 2. הוא קצת רועש מדי כרגע. 3. אין לו USB 3.0 4. סידור חוטים בפנים בלתי אפשרי, אין שום אופציה לעשות את זה נורמלי. חשוב: פילטר אוויר. מספיק מקום אבל לא ענק. (מקום ל nh-d14 וכרטיס מסך גדול). מקום ללפחות 2 ססד + 5 הארד דיסקים 3.5 USB 3.0 מקדימה שקט חשבתי ללכת על Antec P280, למרות שהוא כנראה פחות טוב באיכות אבל עדיין יש לו את התכונות שאני מחפש. יש אותו ב485 שקלים. יש למישהו רעיון למשהו יותר טוב בתקציב?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה קטנטונת אוקי קניתי את המחשב שלי לפני שבועיים +, עכשיו אני רוצה להתקין במכסה השמאלי של המחשב עוד מאוורר של 120 או 140 מ"מ אבל שמתי לב שאולי תיהיה בעיה של מקום, לקחתי מאוורר 80 מ"מ שהיה לי זרוק בחדר סתם ניסיתי לשים אותו וצדקתי MUGEN 2 מפריע למאוורר, העובי של המאוורר קצת יותר מידי עבה... בדקתי עם העובי של המאוורר 80 מ"מ מקרה מיוחד אבל כנראה שלא הוא באותו עובי כמו שאר המאווררים שיש לי במחשב : \. מה לעשות? עובי המאוור 25MM
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב, והיה מתוכנן CM690 +2 מאווררים אז המוכר הציע לי את הTEMPEST באותו מחיר, והסכמתי אחרי זה הסתכלתי קצת באינטרנט והגעתי למסקנה שהCM690 פחות רועש ויותר סולידי כזה.. אז החלטתי לקחת אותו בראש שקט ואמרתי למוכר לשנות.. בקיצור, אם אני מקבל את שניהם באותו מחיר, מה עדיף לקחת? אם לקחת בחשבון רעש (למרות שהמוכר אמר שהNZXT לא מרעיש בכלל) וגם האור הכחול יכול להפריע בלילה ולא נראה לי שיש כל כך חשיבות בין ה5 מאווררים של CM690 ל6 של NZXT בקיצור כבר דיי שיגעתי את המוכר.. ועכשיו אני עם ההזמנה של CM690.. להשאר? נ.ב למי שיש CM690.. הוא נראה ממש לא משהו? כי לפי מה שראיתי הוא נראה פשוט רצח..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב חדש (ראו מפרט): Case - Cooler Master HAF 932 AMD full tower Special Edition Motherboard - Gigabyte PH67A-D3-B3 CPU - Intel Core I7 2600K 3.4GHz 8MB 1333 RAM - G.Skill ripjwas X DDR3 42x2GB 1600MHz ... Hardisk - Seagate 1 Tera ST31000528AS VideoCard - Gainward GTX 570 Phantom 1280MB GDDr5 PowerSupply- Enermax Naxn 750W Screen - LG IPS3321 23 inch Mouse - Razer Naga 5600 Keyboard - SteelSeries Shift אני מחפש לקנות UPS שמתאים לו (במחיר סביר - כמובן שעם המחיר שעלה לי המחשב אני מוכן להשקיע אבל אני לא צריך מפלצת בחדר, המטרה שאני מכוון אליה היא שברגע שנפל החשמל יש לי מספיק זמן לצאת מהכל ולכבות את המחשב, אין לי שום צורך בלהמשיך לעבוד בזמן הה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך מארז בסיסי ללוח אם atx אין צורך ב- rgb וכו’ רק שיהיה מאורר מספיק ולא מרעיש מדי, גובה הקירור מעבד הוא 160 ממ אשמח מאוד להמלצה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, יש לי במחשב כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה לחבר radeon x1300pro. נתוני המחשב: core 2 duo two gb ram וספק כוח שאצלי מספק לפי הרשום עליו 500 וואט. אבל הוא ג'נריק. וחבר שלי אומר שעל כאלה יכולים סתם להדביק מדבקה עם הספק גבוה כשבעצם הספקם נמוך בהרבה (אפילו חצי מזה, הוא קרא על זה כתבה). הוא ממליץ לי להחליף ספק כוח לפני שאני מחבר את כרטיס המסך. לי זה נראה מיותר לגמרי. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מה ללכת? Hec Win+ Power 700W או SeaSonic M12II-620 שניהם אותו מחיר ומה היתרונות של כול אחד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-