עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by kip,

יש לי 4870 שצורך 2 חיבורי חשמל 6 פין. PALIT חיבור אחד בא מהספק. לגבי השני... נאמר לי לחבר מתאם מולקס ל 6 פין. מה שראיתי בגוגל זה 2 מולקסים שמתאחדים ל 6 פין אחד. בחנות קיבלתי בטעות מולקס 1 ל 6 פין (פעם שנייה שהם עושים טעות... אולי זה ההסברים שלי...) המחשב סרב לעלות כשהכרטיס חובר בחיבור 6 פין אחד, עלה לאחר חיבור 6 פין שני (ממולקס אחד). האם זה מספק מבחינת צריכה? האם עדיף כבל 2 מולקס ל 6 פין ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by adi518,

לא מצאתי בזאפ וכאלה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by BIGWOLF,

שלום, ברצוני לקבל המלצה לספק. המפרט הוא : C2D/ ASUS/4GB RAM/DVDW-W/5 X HD /GIGABYTE 6200TC/2 X 120MM FAN - אני צריך ספק אמין מאוד וחזק לשרת שיעבוד 24 שעות 7 ימים בשבוע. - הדגש הוא שבשרת זה יהיו רכיבים מתקדמים, כולל 5 דיסקים קשיחים. התקציב כאמור עד 200 דולר !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם יש הבדל בין שני האל פסק הללו: המחיר כמעט זהה. Excellent: http://www.advice.co.il/אל-פסק-חדש-ובלעדי-באדוויס/אל-פסק-למחשבים-חדש-באדוויס/excellent-מערכת-אל-פסק-detail Partner Vision: http://www.advice.co.il/אל-פסק-חדש-ובלעדי-באדוויס/אל-פסק-למחשבים-חדש-באדוויס/מערכת-אל-פסק-partner-vision-detail תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Or_s2006,

שלום חברה! אני עוד מעט קונה מחשב חדש(סוף סוף)! עכשיו אני מחפש ספק כוח טוב 500W המליצו לי על TR2 אבל אתם אומרים שהוא לא טוב אז חשבתי לראות מה אתם אומרים! בתודה אור

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם כדאי לקנות ספק כוח מחברת jnp-tech? החברה מוכרת בשוק הספקים? ומה איכות המוצרים שלהם? תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. זה המפרט שלי : Intel Pentium D 3.0Ghz 4MB + Arctic Cooling Freezer 7. MSI 945GCM5 V2 - 1333 FSB. Kingston 2GB (1GB X 2) DDR2 667Mhz CL 5-5-5-15. MSI RX1550 512MB PCI-e. WD 160GB 8MB 7200RPM SATA2. כרגע הכל עובד מצויין עם הספק הנוכחי שלי (EZcool 300W) ואני מתכוון להחליף את הכרטיס מסך שלי (MSI RX1550 512MB PCI-e) ל - Nvidia 8800GT 512MB, האם יהיו בעיות ? ואם כן על איזה ספק אתם ממליצים בתקציב הכי נמוך שיחזיק את כל המערכת שלי כולל הכרטיס החדש שאני מתכוון לקנות. תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Nightbeat,

הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by arbily,

שלום, יש לי אל פסק והוא לא מחזיק את המערכת העכשווית שלי. רציתי לדעת איזה אל פסק יתאין למחשב שלי? מחשב: לחצו כדי להגדיל את התמונה. עוד פרטים: מסך: samsung 22 ספק כח: thermaltake ToughPower W0116 750W PFC תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. צריך המלצה לספק ומארז בתקציב של 800 ש"ח.. (שיהיה כולל מאווררים וכל מה שצריך.. אפשר להעלות גם ל850 אם צריך..) המחשב הוא AMD 4600X2 או אינטל E6300 (לא סגור על זה..) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL (אלא הדברים העיקריים שצריך לדעת בבחירת ספק ומארז לא? אם צריך עוד תגידו..ד"א לא עושה OC) בכל מקרה הדרישות שלי הם שהספק יהיה מצויין לכרטיס מסך.. (בדרישות שלו כתוב 550W לא? ) המארז לא צריך להיות עם לדים וכל זה.. החיצוניות פחות משנה העיקר שיהיה טוב ומקורר.. ויש לי עוד שאלה.. ראיתי שלהרבה מארזים יש בקדימה יציאה לאוזניות.. אז צריך לקנות לוח אם שיש לו גם בצד הזה יציאה לאוזניות? איזה זה הולך? : : :

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אנ רוצה לרכוש אל פסק למחשב ולמסך (ואם אין תוספת תשלום אז שאוכל חבר אליו גם את הרמקולים). אני צריך הערכה של צריכת ההספק - המפרט של המחשב מצורף. כרטיס המסך הוחלף ל gtx560ti. רוב הזמן אין עומס גדול על המחשב\כרטיס המסך. כמה VA צריך להיות האל פסק? בתודה, ערן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RGod,

הדגם הוא 350W 60GLN אני רוצה להזמין אותו מי http://www.gcomputer.co.il/ מישהו יודע איך החנות יש לך פידבק טוב?או שכדי להזמין ממקום אחר ? מה אומרים על הספק הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם אני רואה פה המון דיונים חסרים מתוכן שבהם ממליצים לאנשים ספק כח כזה או אחר בטוענה שהוא לא ספק ג'נרי ועל כן איכותי. אני רוצה באמת ובתמים להבהיר בדיון מהם הפרמטרים שגורמים לספק כח להיות איכותי . מאחורי ניסיון הרכבה של למעלה מ 200 מערכות מחשב רובן ככולן עם ספקים המוגדרים ע"י ה"המון הזועם " כג'נרים ללא מותג מוכר. אז בבקשה מכל אלה המתיימרים להיות מומחים בבקשה ממכם אנא פרטו בשבילנו פשוטי העם מה הופך ספק כח לאיכותי ואל נא תתרצו זאת במדבקה של שם מותג יפ ומוכר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by pringles,

יש לי ספק S12II-430 Bronze ראיתי פה כמה אנשים שהרכיבו מחשבים והמליצו להם על הספק עם שילוב כרטיסים חדשים אני רוצה לדעתך עם אני יכול לשים אותו על מערכת AMD וכרטיס מסך gtx460 זה המפרט מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪987 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2005 משטח לעכבר Razer Mouse Pad Goliathus Standard Control Mouse, יח…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הספק אמור להחזיק i5 2400 ו- HD6870 חשבתי על השילוב: Cooler Master 690 2 Basic + FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2900 הספק קצת OVERKILL בשביל מה שאני צריך להריץ עליו, אבל הוא בא בבאנדל יחד עם המארז וזה נותן יותר חופש לשינויים בעתיד. לא מצאתי ביקורת על הספק, אז אני לא יודע איך הוא מבחינת רעש, יש למישהו נסיון עם הספק הנ"ל? בנוסף אני יודע שה 690 2 Basic הוא יחסית מארז גדול, אז כדי להיות בטוח שאפשר להעביר את הכבלים מהספק ללוח אם ולשאר הרכיבים בצורה מסודרת מאחורה הם צריכים להיות מספיק ארוכים. אז אם יש למישהו נסיון כדי להעיד גם בנושא הזה אני אשמח. כמו כן אם יש איזה הצעה יותר טובה לשימוש בתקציב אני גם אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ran1992,

אני יודע שהוא מקרר טוב מאוד....אבל איך הוא מבחינת שקט?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Boris_yo,

האם אפשר לחבר מגהץ לשקע זה? כרגע מחובר מחשב נייד לשקע זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mikimik,

קניתי מחשב חדש די חזק. (ספק 500W , Intel i5 3.4, מאורר zalman) הנקודה היחידה היא שיש רעש של מאוורים מהמארז. המחשב הקודם שלי הרעיש פחות למרות שהיה מחשב פחות איכותי. האם הסיבה היא שה-k350 הוא מארז יחסית פתוח עם הרבה שטחים מחוררים? האם אם אני יקח מארז אחר זה יפחית את רעש המאווררים? יש המלצות על מארז שקט יותר שמשתיק את רעש המאווררים (שקטים יחסית)?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by VoliSuS,

היי אני מתכוון לקנות את ה-EZCOOL 500W... הוא יחזיק לי את הכרטיס? ASUS 9800GT 512MB ראיתי באתר שלהם שזה שהמינימום שצריך זה 400W אבל הבנתי ש-EZCOOL הם דיי גרועים וזה.. לא רוצה לקחת סיכונים.. הוא יחזיק נראה לכם?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RisinT96,

כן כן, אני יודע שהכרטיס מסך אנטיקה ובכל זאת. המחשב בן 6 שנים. עד עכשיו היה לי Thermaltake toughpower 750W שככל הנראה נשרף\עם תקלה (הלוח אם לא מסכים אפילו לנסות להידלק איתו, הכפתורים מהבהבים, אבל עובד עם ספק אחר). מפרט: i7 920 ~ 130W 285GTX ~ 220W P6T Deluxe עם ראם והרד דיקס 1, לא נראה לי שזה צורך יותר מ 100W. הכרטיס מסך עשה בעיות בזמן האחרון אז יכול להיות שהוא גם דפוק (או שהבעיות נבעו מהספק הדפוק). לכן אני מחפש ספק שיוכל לסחוב את המערכת עם אופציה לשדרוג של הכרטיס מסך למשהו עדכני יותר (סדר גודל של 270X-260x או 760\960). הסתכלתי על הסדרה goldX של seasonic או הספקים של corsair אבל אני לא יודע אם אני באמת צריך את זה או שמשהו יותר פשוט יספיק. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by GTGAL,

איך הספק הזה שskypc: http://skypc.co.il/pl_product~HPU-4M530-PU~24~0.htm *אני ביקשתי את הCorsair 550W והם אמרו לי לקחת בימקומו את הHipper בגלל שאין כמעט הבדל בביצועים ובגלל שהוא גם יותר זול,זה נכון לקחת אותו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shimon1,

שלום.... יש לי את מערכת: amd athlon 2 x3 445 אולי אני אפתח את הליבה הרביעית 4 gb ddr3 1333 asus m5a78-m lx sepphire hd6850 1gb samsung 500gb sata 2 מאווררים (אחד מהם מחובר ל220V של הספק) יש לי כרגע ספק 530W ג'נרי והוא כל הזמן קורס ונכבה כשהמחשב במאמץ גרפי, משחקים וכד'. אשמח לעזרה שבת שלום

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בזמן הפסקת חשמל ארוכה, קרתה תופעה מוזרה עם מכשיר האל פסק שלי מדגם Advice PRD650: 1. כאשר התחילה ההפסקת חשמל, בתוכנת האל פסק שלי, קיבולת הסוללה ירדה מיידית מ-100% ל-50-60% (ידעתי כבר אז כי הסוללה גוססת). 2. לאחר ירידה איטית של קיבולת הסוללה לעבר מתחת ל-50%, שנמשכה כמה דקות שאני לא זוכר כמה בדיוק, פתאום הערך נפל ל-35% בערך, והאל פסק צפצף במהירות ומתריע על סוללה חלשה. 3. עוד לפני שתוכנת האל פסק שלי הספיקה אפילו להתחיל להכניס את המחשב שלי למצב Hibernate (התוכנה שלי מוגדרת להכניס את המחשב ל-Hibernate כאשר הסוללה עומדת להתרוקן), צנחה קיבולת האל פסק בתוכנה בתוך כמה שניות ל-0%, והמכשיר והמחשב שלי כבו שניהם. 4. מאחר וזמן קצר מכן, הייתי צריך לעזוב את איפה שאני גר, רציתי לכבות את מכ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by asaff74,

שלום לכל חבריי הפורום הבעיה כזאת סוייצ' ההפעלה של הספק כוח יצא מהמקון מה אני עושה אי אפשר להדליק את הספק הלכתי לחנות מחשבים אמרו לי שצריך לקנות ספק חדש האם זה נכון האם יש דרך אחרת זה דחוף תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by jeans,

אני מחפש מארז (כולל ספק כח) שמתאים למפרט הבא של Xtract, המארז המוזכר שם לא עונה לחלק מהדרישות הבאות: 1. אוורור (המחשב נמצא בחדר בלי מזגן) - לפחות 120מ"מ מקדימה ומאחור 2. חיבורים מקדימה ל- audio + USB 3. תקציב סביבות 500 עד 900 אבל היתי מעדיף לא להגיע עד לתיקרת התקציב 4. היה מאוד נחמד אם המארז היה מוצע למכירה ב tms.co.il 5. אופציונלי לפי סדר עדיפויות: LCD עם תמפרטורות הרכיבים חלון בצד המארז

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים