ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני רוצה לקנות מארז חדש למערכת הישנה שלי המפרט מבוסס על I5 760 ו250GTS ולוח אם GA-H55M-D2H אני מתכנן לשדרג את המערכת לאט לאט לקראת סוף הקיץ למפרט בסביבות ה5K ש"ח אז שימו לב שבעתיד יכול להיות במארז הזה 680GTX או 7950 בכל מקרה הדרישות שלי מהמארז שיהיה מאוורר הכי הכי חשוב, שיהיה שקט, שיהיו פילטרים, ושיהיה יפה USB 3 לא חובה חשבתי על המארז R3 של FRACTAL DESIGN אז תביאו גם חוות דעת עליו. תודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הבאה: Intel E8400 MSI P43 2/4GM RAM ATI Radeon Shapphire HD4870 512MB אם זה תלוי בעוד דברים תגידו תודה ^.^
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ש לי בעיה עם הספק הנוכחי הוא נוטה לעשות רעש של COIL WHINE בעומסים של משחקים, מדובר במחשב חדש שהורכב על ידי לפני שבועיים.המפרט המלא:מעבד: I7 7700Kלוח אם : GIGABYTE Z270-ULTRA GAMINGקירור למעבד : NOCTUA NH-D14 (שני מאווררים של 120MM)אחסון : 1X SSD SAMSUNG EVO850 500GB2X WD BLUE CAVIAR 1TB1X WD BLUE CAVIAR 500GBכרטיס מסך : EVGA FEFORCE GTX1070 FTW (שני חיבורים PCI-E)מאווררים של המארז: 6 מאווררים 120MM.ולמארז כעצמו יש עוד 2 חיבורי USB 2.0 ו-2 של USB 3.0.כרגע הספק שיש ברשותי זה ANTEC HCG-900 900W.לצערי גם הכרטיס מסך עושה רעש של COILWHINE מעצבן בסימפוניה ביחד עם הספק.לפיכך אני מעוניין להחזיר להם אותו ולקנות ספק אחר איכותי יותר בלי חשד שגם הוא יתחיל לעשות רעשים וימות אחרי חצי שנ…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם E-ATX בעל המידות: 30.5cm x 26.4cm. איזה מארז אתם ממליצים לקחת? חשוב לי שהמארז יהיה עמיד (אם ארצה לקחת אותו לפעמים ממקום למקום), שלא ישקול איזה 17 קילו, שיהיה מאוורר, כמו כן, יש עדיפות די גדולה למארז עם חלון\סוג של ידית. 2 מארזים שראיתי בינתיים הם: Fractal Design Core 3500 הגרסה עם החלון Corsair Carbide 400R תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשבוע הבא באילת וברשותי המארז CM STORM SCOUT 2 עם המפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer i30 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA II…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני נמצא היום בנהריה וחקבתי לקנות לי ספק כוח נורמלי. למי שזוכר הדרישות הן די עלובות- להחזיק כרטיס 4870 אחד ומעבד פנום מרובע מהדור הראשון. שאר המפרט סטנדרטי לחלוטין. אני מניח ש450 וואט יספיקו, וכאמור אני לא בררן מדי כי גם ככה אין לי כמעט זמן לשחק אפילו משחקי קז'ואל. רצוי מאוד שיהיה זול, ואמין (יש מבצעים, לא?) אני לא בדיוק בקיא, אשמח לעצתכם. תודה וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של חישוב צריכת חשמל והמערכת שלי צורכת כמעט 750W בעומס מלא אז אני רוצה לקנות ספק איכותי באזור ה850W-900W ראיתי באתר של KSP את הספק הזה של ANTEC http://ksp.co.il/?uin=13245&select=.1108..140. מה אתם אומרים עליו? האם אתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בתהליכי החלטה על מפרט למחשב, ורוצה להבין קצת מה כדאי לקנות. הצעת המחיר הנוכחית שלי (בפלונטר) כוללת חבילת מארז פלוס ספק ב-250 שקל: CI-5SS7-A400 - Cougar Spike - 400W Antec BP-400PX - mATX (ומאוורר Arctic Freezer i11 לקירור המעבד, אם זה רלוונטי) אני בעיקר רוצה להבין כמה שווה להשקיע עוד 200 שקל ככה בשדרוג המארז והספק - בעיקר כמה זה יתרום לשקט של המערכת (שזה חשוב, כי המחשב בחדר השינה שלי). הייתי שמח לכמה המלצות לחבילות יותר איכותיות, פלוס הסבר של בערך כמה אני ארוויח מהשדרוג (מבחינת איכות חיים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לחוות דעת על מארז שאני רוצה לקנות למחשב חדש, המחיר שמצאתי אותו היה 779 ש"ח בפלונטר. אם יש מקום זול יותר ואמין, אשמח לעצה. מארז: NZXT Phantom 630, צבע שחור-מט. פרטים על המארז: http://www.nzxt.com/product/detail/118-phantom-630.html מה התקציב המקסימלי עבור המארז? 850 ש"ח האם תבצע OC לאחד מרכיבי המחשב? כן, למעבד. מפרט: CPU - i7 4790K CPU Cooler - Nocua NH-D14 RAM - 2x8GB DDR3 1333MHz Motherboard - Z97X-GAMING 5 GPU - Gigabyte Geforce GTX780 Windforce 3 SSD - Samsung 840 Evo 250GB PSU - Seasonic M12II 850W הערות: אני מתלבט בינו לבין ה-Phantom 530. אם למישהו יש את אחד המארזים האלה, אני מבקש שתעלה תמונה של המחשב שלך (במיוחד סידור הכבלים מאחור ואיך נראה המחשב מבח…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא: אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש. * רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט. אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל). מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה. רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7). אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מארז שיספק לי את הצרכים האלה: שיהיה שקט, לא חייב סופר שקט אבל אתם יודעים שקט.. שתהיה לו זרימת אוויר טובה והכי חשוב, וזה באמת חשוב שיהיה אלגנטי ויפה, אני שם אותו במקום אלגנטי ומסוגנן אני לא רוצה להכניס לשם איזה מארז שנראה כמו Coolermaster HAF 932 או משהו בסגנון.. אני חשבתי אולי על NZXT Tempest Evo, אבל חלק אמרו לי שהוא לא משהו תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: עד 300 ש"ח רכיב: ספק ומארז. לא מעוניין בOC. מעדיף לקנות את זה מSKYPC כי אני כבר קונה ממנה את שאר המחשב. מעבד AMD Athlon II X2 240 Box ₪315 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX240OCGQBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-UD2H ₪406 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38513 כרטיס מסך מובנה בלוח אם. הערות ובקשות מיוחדות: חשוב שההספק יהיה מתאים ולא פחות מדי. (אמרו לי לנסות פה- http://www.extreme.outervision.com/p...ulatorlite.jsp אבל לא הבנתי כלום..). חשוב שהמחשב יהיה שקט אז שהמארז והספק שאתם בוחרים לי יהיה בהתאם. חשוב שיהיה זול . המליצו על זה: מארז כולל ספק HEC 6T10 300W ₪231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6T10 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים עם ספק כוח של 450W בכל אחד מהם ו-7 כוננים סה"כ. למערכת מחובר כרטיס קול חיצוני M-Audio 410 ומסך. אני מעוניין לרכוש אל-פסק להגנה על המערכת ומבקש עזרה בבחירה והתאמה של אל-הפסק המתאים להגנה על המערכת. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן. קניתי בקיץ מחשב חדש בהשקעה של 6K , וכשהתחילו הפסקות החשמל הפסקתי להדליק אותו מפחד שמשהו יפגע :-\... ספק הכוח שלי: SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) אני מפעיל את המחשב עם שני מסכים , אבל הם מסכים ישנים ענקיים שאני לא יודע גם כמה זמן אני ישאר איתם. אני מוכן שההגנה תהיה מספיקה רק למסך אחד ואני פשוט אכבה את המחשב כשיש בעיה. במחשב הראשון שלי יש הגנה עם המוצר הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4813&CatCode=358 האם המוצר מספיק, יש צורך לקנות דווקא אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5129&CatCode=358 ? או אם יש לכם הצעות אחרות... תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתייעץ ולהבין יותר. איך אני יכולה לדעת איזה ספק סוג ספק יהיה טוב בשבילי? המחשב שלי משמש לי להכל: משחקים, גראפיקה ועיצוב ורוב הזמן פתוחים לי במחשב המון דברים. על מה כמות הוואט משפיעה? אם אני קונה ספק אני חייבת להחליף גם מארז? אני אוכל לחבר את הספק החדש בבית או שיצתרכו לעשות את זה בחנות? הספק שיש לי כרגע מת אחרי בערך שנה וחצי של שימוש. יש אפשרות להימנע מזה בעתיד? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי, עם מארז Compucase 6A21. יחד איתו הגיעה קופסא עם מסילות לחיבור כונני 5.25 אינץ' נוספים, וזהו. האם המארז לא מגיע עם עוד תוספות? ספציפית מה שחסר לי זה ברגים לחיבור דיסקים קשיחים נוספים. למי שלא מכיר את המארז, אלו ברגים מיוחדים, שכן הם עוברים דרך בולמי זעזועים מגומי, להשתיק את הדיסקים. הדיסק הקשיח שהגיע עם המחשב היה מחובר עם הברגים האלו, אבל לא היו ברגים נוספים. יכול להיות שהיו ברגים כאלו ובחנות לקחו אותם לעצמם? ובכל מקרה, איפה משיגים ברגים כאלו? מור
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מארז antec sonata 3 והתחדשתי בדיסק קשיח חדש, אך לשם חיבור שלו אני צריך ברגים ייעודיים למארז. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג אותם? אחרת זה חתיכת סרט...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase HEC 6A19 400TRT Black כשקיבלתי את המחשב לא שמתי לב שלא קיבלתי את הברגים של המארז. אני רוצה להוסיף הארדיסק ואין לי ברגים שאני יכול להשתמש בהם. איפה משיגים ברגים שמתאימים למארז הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול האם זה נכון שבמארזים החדשם כבר אין את הברגם מזהב ששמים במארז ועל זה את הלוח ואז מכניסים את הברגים? שמעתי שהיום כבר אין את זה ובמקום זה יש בליטות במארז שבמרכז יש חור ואז שמים את הלוח ומכניסים את הבורג בין הלוח לחור שבמרכז הבליטה. אני מקוה שהבנתם אותי. האם זה נכון? נ.ב. מה הכוונה מארז "מאושר אינטל"? תודה!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם המפרט הבא: asrock 41gs e7400 4 g RAM (לא זוכר, להערכתי קינגסטון) GTX 260 216 הארדיסק : 160 GB 1 TB מארז סטנדרטי כרגע ברשותי ספר EZCOOL 400W (אם אני לא טועה). לפני כן המערכת הייתה ב OC עם ספק cougar 400w שהתקלקל. לפי הבנתי הוא ג'נרי (המערכת ברשותי הרבה זמן ובגלל חוסר זמן ותקציב לא החלפתי אותו) סך הכל אין תקלות. אני רוצה לעשות OC למעבד ולכן חשבתי להתחדש בספק ולהתייעץ עמכם. התקציב הוא בערך 150~ לספק חדש . האם כדאי וצריך להחליף את הספק הנוכחי בשביל OC ואיזה ספק כדאי באזור תקציב זה? הדרישה כמובן היא בעיקר לOC אבל היתי רוצה גם משהוא שקט וחסכוני בחשמל. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.6 חיבור 20 פינים ספק ג'נרי שמקרטע!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
בחנות מחשבים נאמר לי שלא מומלץ שארכוש כרטיס מסך 7600GT משום שהספק לא יעבוד איתו טוב. 1.האם יש אמת בדבריו או שהוא מנסה למכור לי גם ספק? 2.אם הספק מגביל,האם כרטיס 7300GS של PALIT גם יהווה בעיה? 3.אם יש בעיה ,על איזו בעיה מדובר בעצם? תודה לעונים?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪457 מארז: Silverstone Redline 4 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪234 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה כמות: 1 - מחיר: ₪0 המהרת מערכת …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בשביל מה צריך UPS (או להפנות אותי למאמרים בנושא) לבד מבמקרים הנדירים של הפסקת חשמל ואובדן מידע לא שמור באמצע עבודה... : תודה.
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
סוף כל סוף לאחר אין סוף הבטחות של היבואן ה-Hush הגיע ארצה? או ששוב מדובר בעבודה בעיניים כדי למשוך לקוחות ואז לנתב אותם לקנות מארז אחר כי "המארז יגיע בהמשך ויש אצלנו אחלה מארזים ברמה שלו" האם מישהו יודע בוודאות את התשובה? ע"פ http://tms.co.il/product/5114 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=5956 נראה שכן, השאלה היא האם באמת הוא הגיע. (הודעות "תתקשר ותשאל" תשאירו אצלכם. תודה מראש.).
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-