עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by SoapSeller,

הספק הנ"ל מחזיק מערכת פנטיום 4 2.4 עם ראפטור אחד וכרטיס מסך חלש. למערכת החדשה גם לא יהיה כרטיס מסך ששווה לדבר עליו, אבל כנראה יצטרפו לראפטור עוד איזה שני דיסקים. להשאר עם הספק או לקנות חדש?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by RGod,

הדגם הוא 350W 60GLN אני רוצה להזמין אותו מי http://www.gcomputer.co.il/ מישהו יודע איך החנות יש לך פידבק טוב?או שכדי להזמין ממקום אחר ? מה אומרים על הספק הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pwntigo,

המארז שלי דיי התפרק ואני חייב מארז חדש. -מספיק מקום בשביל noctua d14 -שקט לא כזה מעניין אותי אבל גם שלא יהייה מרעיש כמו טרקטור -מותאם לאוברקלוק, כלומר קירור טוב ומערכת סידור כבלים נורמלית -מעדיף שהלוח האחורי של הלוח אם יתפרק (לנוחות התקנת קירור וכו..), אך לא חובה. -פילטרים למאווררים (הכי חשוב!) כרגע אני דיי מתלבט בין כמה דגמים: cooler master 690 2 advance antec six hundred v2 (אך העיצוב האגרסיבי שלו דיי מרתיע אותי). lancool k9b

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by BIGWOLF,

שלום, ברצוני לקבל המלצה לספק. המפרט הוא : C2D/ ASUS/4GB RAM/DVDW-W/5 X HD /GIGABYTE 6200TC/2 X 120MM FAN - אני צריך ספק אמין מאוד וחזק לשרת שיעבוד 24 שעות 7 ימים בשבוע. - הדגש הוא שבשרת זה יהיו רכיבים מתקדמים, כולל 5 דיסקים קשיחים. התקציב כאמור עד 200 דולר !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. השאלה בכותרת.. במקרה שלי אני צריך פילטר למארז של LIAN LI.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nightbeat,

הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Aviad Cohen,

אני מחפש את המארז הזה בצבע לבן ובדקתי באייבורי\קייאספי\סטארט פיסי ויש רק את הnzxt 410 הלבן אבל אני מרגיש שזו התפשרות. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Boris_yo,

האם אפשר לחבר מגהץ לשקע זה? כרגע מחובר מחשב נייד לשקע זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם אני רואה פה המון דיונים חסרים מתוכן שבהם ממליצים לאנשים ספק כח כזה או אחר בטוענה שהוא לא ספק ג'נרי ועל כן איכותי. אני רוצה באמת ובתמים להבהיר בדיון מהם הפרמטרים שגורמים לספק כח להיות איכותי . מאחורי ניסיון הרכבה של למעלה מ 200 מערכות מחשב רובן ככולן עם ספקים המוגדרים ע"י ה"המון הזועם " כג'נרים ללא מותג מוכר. אז בבקשה מכל אלה המתיימרים להיות מומחים בבקשה ממכם אנא פרטו בשבילנו פשוטי העם מה הופך ספק כח לאיכותי ואל נא תתרצו זאת במדבקה של שם מותג יפ ומוכר.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DownLoad_Master,

מה עדיף? מבחנת קירור ורעש? והאם אחד מהם יכול להכיל את ה8800? או שהם קטנים מדי? ומה לגבי הR600? תודה רבה לכל העוזרים

11. איזה קומבינציה של ספק ומארז עדיפה? שימוש עבור HTPC חשיבות: 1. שקט 2. עיצוב (ענין של טעם...) 3. יעילות ויציבות (ספק) מפרט עדיין לא סגור אבל ללא OC יכול להיות אפילו כ.מסך OB בהתחלה (יותר מידי כסף על מארז + ספק) תודה יוגי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Mitzgerev,

מה קורה אנשים , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא rx 470 4GB nitro ... כולם אומרים שהספק שלא לא מספיק טוב בשבילו אז הציעו לי לקנות ספק חדש ... אפשר הצעות איכותייות וזולות בבקשה , והאם זה בכלל חיוני לקנות ספק חדש? מעבד: i7 2600 3.4Ghz ספק: Chieftec 450W כרטיס מסך נוכחי: GeForce GTS 450 1G זיכרון: 8G 1600MHz תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by zivler,

אני מיתלבט בין הספקים האלה.. corsiar tx750W או SS 650HT או שיספיק corsiar 550vx למפרט הזה מארז NZXT TEMPEST

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום רב!! שאלה דחוופפפפהההה מאודדדדד... יש לי ספק כוח שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליפו... ברצוני לדעת כיצד אני אוכל לדעת איזה ספק כוח יתאים למחשב שלי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי ראיתי שיש כמה גירסאות של 620W , לא מודולרים, האם ה S12 V2 באמת איכותי? רוני

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Elico A,

דבר ראאשון אני צריך חוות דעת על הספק והמארז הבאים: ספק - THERMALTEK TR2 RX 550W - הבנתי שזו סדרה לא כ"כ מוצלחת של ספקים אבל רק ממקור אחד. הייתי רוצה לוודא את זה ולקבל המלצה על ספק איכותי יותר בתקציב שלו (הוא אמור להחזיק את ה- Q9550 - GTX 260 והארדיסק אחד) מארז - THERMALTEK SOPRANO RS 101 VG7000BWS+WINDOW - בהתחלה חשבתי ללכת על ה- CM690 אבל הבנתי שהמארז הזה גם אופציה הייתי שמח לשמוע עליו. איך הוא מבחינת אבק, קירור .. מרווח יותר לעומת ה- CM690 ? הייתי שמח לאיזו שהיא השוואה קטנה מבחינת אבק מרווח קירור וכל שאר הפרטים החשובים תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by pringles,

יש לי ספק S12II-430 Bronze ראיתי פה כמה אנשים שהרכיבו מחשבים והמליצו להם על הספק עם שילוב כרטיסים חדשים אני רוצה לדעתך עם אני יכול לשים אותו על מערכת AMD וכרטיס מסך gtx460 זה המפרט מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪987 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2005 משטח לעכבר Razer Mouse Pad Goliathus Standard Control Mouse, יח…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתכוון לבנות מחשב חדש חזק לצורכי וידאו אודיו 4k המפרט: לוח - evga x99 micro 2 מעבד - e5-2695v3 כרטיס גראפי - gtx 1080 זכרונות - 64gb dominator האם ספק 1000w יהיה אוברקיל??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המארז יכיל קירור מים מסוג Corsair H100. וספק כוח של 750W של ThermalTake. מישהו מכיר את המארז הזה משימוש ומביקורות? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by imperious,

שלום לכולם .. אני רוצה להתחדש במחשב חדש ויש לי מארז CM690 מהמחשב הנוכחי יש המון שאלות שאני רואה בפורום אם החלקים נכנסים במארז ועל דבר כזה עוד לא שמעתי לכן אני צריך את עזרתכם אני רוצה לדעת אם המפרט הנ''ל יוכל להכנס למארז הזה .. המפרט הוא: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000 Gigabyte GA-H97M-HD3 Samsung DDR3 8GB 1600Mhz Seasonic SS-650RT 650W 54A@12V 80+GOLD bulk GTX970 G1 4GB Retail תודה רבה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shlomishlomi,

שבוע טוב לכולם . קודם זה המפרט הנוכחי: Intel i5 4590 Arctic Cooling Freezer 11 LP ASRock H81M-HDS Kingston FURY BLUE 8GB 1600MHz AMD Radeon HD7950 With Boost Dual-X Kingston SSDNow V300 120GB WD 500GB Seasonic S12G-450W ANTEC ONE הכרטיס ישדורג בעתיד הקרוב ל1070GTX או VEGA אם יגיע בחודשיים הקרובים (ויעמוד בציפיות).. אז ככה אני מחפש מארז חדש שיהיה כמה שיותר קטן (הלוח MICRO ATX) . וחשוב שיהיה סינון אבק יעיל במארז. ראיתי אופציות כמו : Corsair air 240 , Fractal Design Define Nano S Black רק אני לא בטוח שהלוח נכנס לננו S . אם יש אופציות נוספות אני אשמח לשמוע. מעדיף לחסוך אם אפשר המחיר המארז.

22. Started by RisinT96,

כן כן, אני יודע שהכרטיס מסך אנטיקה ובכל זאת. המחשב בן 6 שנים. עד עכשיו היה לי Thermaltake toughpower 750W שככל הנראה נשרף\עם תקלה (הלוח אם לא מסכים אפילו לנסות להידלק איתו, הכפתורים מהבהבים, אבל עובד עם ספק אחר). מפרט: i7 920 ~ 130W 285GTX ~ 220W P6T Deluxe עם ראם והרד דיקס 1, לא נראה לי שזה צורך יותר מ 100W. הכרטיס מסך עשה בעיות בזמן האחרון אז יכול להיות שהוא גם דפוק (או שהבעיות נבעו מהספק הדפוק). לכן אני מחפש ספק שיוכל לסחוב את המערכת עם אופציה לשדרוג של הכרטיס מסך למשהו עדכני יותר (סדר גודל של 270X-260x או 760\960). הסתכלתי על הסדרה goldX של seasonic או הספקים של corsair אבל אני לא יודע אם אני באמת צריך את זה או שמשהו יותר פשוט יספיק. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shar00750,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10162 איך הספק הזה ? אני צריך למערך CF . האם הוא מספיק איכותי כדי להחזיק מערכת CF עם אובקלוק ? אני היום עם סיסוניק M12 620W ואני חושש שהוא לא יצליח להחזיק CF של שני 7870 עם אוברקלוק.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bugosdckh,

שלום רציתי לשאול האם מישהו ממליץ על ספק זה? אם לא האם יש לכם ספק שאתם ממליצים לקנות עד 280 שקל? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ran1992,

אני יודע שהוא מקרר טוב מאוד....אבל איך הוא מבחינת שקט?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים