ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
היי לפי מפרט המוצר באתר החברה מצויין שהייתי צריך לקבל איתו 2 כבלים של PCI-E בעלי 8 פינים כל אחד, http://www.corsair.com/products/hx.aspx במקום זה קיבלתי 2 כבלים של 6 פינים כל אחד, המשמעות היא שאם ארצה בעתיד לשדרג כרטיס מסך והוא יהיה בעל 2 כניסות של 8 פינים, אצטרך להחליף שוב את הספק? או שניתן לבקש מהחברה 2 כבלים נוספים שונים? מה אתם קיבלתם ומה ניתן לעשות?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט אם לרכוש המארז, אשמח לשמוע מהחוויה האישית, איך הוא מבחינת מרחב, קירור, סידור כבלים. מתכנן להריץ בתוכו: מעבד: i5 4690k. קירור: Noctua Nh-D15. לוח-אם: Gigabyte z97x Gaming 5. כ. מסך: Gigabyte GTX 970. תודה מראש לעוזרים. *הבנתי שבדגמים הקודמים הייתה בעיה עם המאווררים שתלויים הדלת, שהיו גורמים לדלת לרעידות ולרעש. האם הדבר נפתר בדגם הזה?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת כזו: מעבד i5 2400. סטיק זיכרון אחד של DDR3 4GB. לוח אם H67MH של ביוסטר. ספק 500W של HEC מלפני כ-4 שנים בערך. כ.מ. Radeon HD6870. לפני כמה ימים ראיתי שפלונטר מציעים כרטיסי מסך מוחזרים\משופצים במחיר מוזל, וחשבתי לקנות את הR9 290 (או ה-280X, אם מישהו חושב שהוא משתלם יותר), אך לא הייתי בטוח שהספק הנוכחי שלי יספיק. את המערכת הנוכחית הספק שלי מצליח להריץ ללא קושי שנגלה לעין לאורך כל התקופה בה השתמשתי במערכת הזו (ועל כל שדרוגיה), הבעיה התעוררה שבדקתי במחשבון צריכה וראיתי שאני נמצא על הגבול מבחינת צריכה (ואולי בכלל טעיתי, ומישהו יוכל לקבוע חד משמעית מהי הצריכה). בהתחשב בזה שהספק עבר כבר בערך 4 שנים, יתכן שהcapacitors איבדו מהנצילות שלהם, ולכן מה שנראה כעמידה על…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע עומד אצלי ספק כוח גינרי. אני מעוניין לשדרג ל : SeaSonic 750W SS-750JC בעלות של 300 שקל. האם זה שווה ? יש הצעות אחרות אולי ששוות יותר ? בעקרון הספק כח אמור להחזיק לי 2 דיסקים קשיחים , כרטיס מסך שגם אותו משדרג לMSI R6850 OC 1GB. ומעבד Q8200. בתדר 2.33GHz.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעקבות תקלה שהיתה לי אתמול במחשב בזמן העבודה. רכשתי והתקנתי את ספק הכוח של : FSP EPSILON 80Plus 500W תוכלו לומר לי בבקשה אם רכשתי ספק כוח טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם השנים אנחנו יותר ויותר צרכים ספקים יותר גדולים למרות שכל כמה זמן משפרים את תהליכי היצור של החומרה ולמשל היום מעבדי I5 החדשים וגם כרטיסי המסך החדשים של ATI צפויים לצרוך פחות ופחות חשמל... אז לאן הולכים פחות צריכה או יותר?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לדגם חדש יותר מן הסתם בעל אותה רמת שקט וכמובן שיהיה איכותי. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הספק והמארז מתאימים וטובים למערכת המוצעת ? לא מצאתי באנטרנט ספציפקציות של הספק .(יעילות ספקי delta המקבילים מעל 65%) האם ספק Seasonic ss350ET 350W 80 Pluss - שעולה 214 שח עדיף.( יעילותו עולה על 80%) הוצע לי להוסיף כרטיס מסך של Palit 8400GS 512MB האם הספקים יעמדו גם בתוספת זו. IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 RAIDMAX PSU 400W REAL BY DELTA בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4277 DFI LANPARTY BI G41-T33B בכמות 1 ₪420 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5095 Intel Core 2 Quad Q8300 TRAY בכמות 1 ₪670 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4631 מאוורר EVERCOOL PT12 לסוקט 775 בכמות 1 ₪55…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ממליצים? 8600GT 4800X2 250GB צורב זהו מה מומלץ? ועד כמה 400W THERAML TAKE שונה בין הגירסת PFC שלו לרגילה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אם הבאנדל הזה http://tms.co.il/product/10126 קישור לספק http://tms.co.il/product/6850 הבעיה ואפשר לראות זאת גם בתמונה באתר, שאני לא רואה את המתג האדום (שבדרך כלל ליד כניסת כבל החשמל) שאמור להיות מכוון ל230V. זה ספק אוניברסלי או משהו? או שאני פשוט צריך לפרק את הספק מהמארז ולחפש עוד?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, המאווררים שלי ב-Fractal Design R3, אותם מאווררי סטוק של המארז הפסיקו לעבוד אתמול. ניתקתי אותם מהבקר וחיברתתי ישירות ללוח וראיתי שהם עובדים כך שאני מסיק שהבעיה היא בבקר. המארז יחסית חדש, בן 3 חודשים בערך והוא עדיין באחריות אבל אני לא יודע אם היא מכסה את הבקר ואין לי חשק לקחת את כל המחשב לחנות ולחכות עד שיבדקו ועד שיטפלו. יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג בקר כזה חדש? או יותר טוב, אם יש דרך אולי לתקן אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות בקר מאוררים ,השאלות שלי הם כאלו.. . כשאני מתקין את הבקר אני יכול לחבר אליו כול מאוורר ולשלוט עליו? מה אני צריך לבדוק ולשים לב כדי לבחור בקר טוב? לאיזה חברה יש בקרים טובים?,ואיזה מומלץ?. ממה שהבנתי יש בקרים שלא תומכים במאווררים עים וואט גבוהה ,מישהוא מוכן להסביר לי מה זה אומר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מארז של COOLER MASTER COSMOS 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות מהירות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות קבועה אתם ממליצים לי לכוון את הבקר? ???
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מארז של cooler master cosmos 2 המארז מגיע עם בקר שליטה ששולט על המאווררים ישנם 3 מהירויות נמוכה בינונית וגבוהה על איזה מהירות אני אמור להגדיר בבקר ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי ספק אנרמקס דגם - EG425P-VE דגם 420W. מחובר ללוח אסוס P5WD2 PREMIUM. יש לי 2 בעיות: 1. יש לו פונטיומטר מאחורה, לשליטה על מהירות המאוורר. משום מה אני לא מצליח לשלוט בו ידנית, מדוע? 2. יש לו אופציה של SMART FAN- כשהמחשב נכבה, הוא אמור להשאויר את המאוורר דולק ל2 דקות לשם קירור, גם זה לא קורה. מה בעיה? אשמח תשובה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיין אם את ה GTS או ה GTX התקציב למארז עצמו הוא סביב ה-900 שח הבנתי שה- Gigabyte Aluminium 3D Aurora 570 לא יתאים לכרטיס מסך בגודל כזה.... אז חשבתי אולי ללכת על ה-Antec Nine Hundred האם הוא מתאים? יש למישהו לתת עליו יתרונות\חסרונות? יש לכם עוד הצעות בתקציב כזה? חשוב לי שהמארז יהיה יפה ולא סטנדרטי כזה... תודה מראש
-
- 48 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך מארז + ספק MID TOWER השקט חשוב אבל לא מאוד.. האיוורור יותר חשוב. הספק עדיף שיהיה מודולרי (חשבתי על Corsair 400W) ושיספיק למערכת E5200 , 3GB RAM וכרטיס מסך כרגע 9500GT אבל בעתיד ישודרג לHD4830 או משהו יותר חזק אז שיספיק לטווח הרחוק. אני מאוד רוצה שיהיה במארז חלון צד ושייראה יפה, אבל אם זה מארז בלי חלון כמו הCM690 שהוא עדיין יפה אז אולי אני אתפשר. אני אישית אהבתי את הM5 של TT וספק חשבתי על Seasonic / Corsair 400W אבל הבעיה שקורסייר אין בFOXPC אבל בסקייפיסי וM5 אין בסקייפיסי ויש בFOXPC . אז תנו המלצה למשהו טוב, מאוורר, יפה ולספק עמיד, עדיף מודולרי וכמה שיותר שקט .
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לבקש מארז מיד טאוור שיכול להכיל את ה-GTX 570, או את ה-560ti. לא איכפת לי מרמת הרעש, מצידי שיהיה יותר גרוע ממטוס שנוחת לי בחדר, העיקר שיהיה קריר ולא יקר. תודה
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על המארז NZXT M59 ? איך הוא מבחינת סידור כבלים, סירקולציית אוויר, ותמיכה בקירור מים. אני מתכנן להחזיק אותו כחצי שנה עד שנה. ועד כמה הוא "תורם" ביחס למחיר שלו.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך המלצה ל אל-פסק עד 600 ש"ח , שיחזיק את הדברים הבאים : מחשב עם CF4870+E8500 , מסך 22" , רמקולים Z5500 ... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקיי. אז מה שאני מעוניין בו הוא מארז למחשב. הכי פשוט שיש. ללא מאווררים.ללא ספק. אבל עם חלון צד.(רצוי גם נפתח) תקציב : 100-200 שקל. חנויות: KSP או IVORY. מפרט המחשב הקיים: ספק 450W סטנדרטי,אני לא בטוח בחברה. לוח אם : msi g41m4-f מעבד : intel dualcore 2.6Ghz כרטיס מסך : Nvidia Geforce 8400GTS 512MB מאווררים שיש לי במלאי: 2X40 MM 2X80 MM 2X120 MM מה אני מחפש במארז: מארז נוח,שיהיה אפשר לעשות מודינג,פשוט כמה שניתן. ללא לדים! רק לכפתור אם כבר.בצבע כחול עדיף.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
גרסת ה Mid-Tower. אני קונה מחשב בחודש הקרוב עם המפרט הבא (מה שרלוונטי לקירור): i5 3450 + katana 3 sapphire 7850 seasonic 520w הוא מגיע עם 3 מאווררים: קדמי, אחורי ועליון. אם למישהו יש מידע או אפילו נסיון איתו מבחינת קירור ושקט אני אשמח אם ישתף. עולה 515 באייבורי, 598 בIQPC (בתקווה שאפשר להוריד אותם קצת עם קנייה של מחשב). כמובן הצעות לחלופות טובות יותר עבור הסכום הזה יתקבלו בברכה. תודה וערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מארז הכי שקט שאפשר . אבל שיהיה מאוד מאוורר. עדיפות יותר לאיוורור מאשר השקט. מארז עד ל 850 ש"ח. שיהיה פול טאוור. תודה !
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-