ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,704 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם .. אני רוצה להתחדש במחשב חדש ויש לי מארז CM690 מהמחשב הנוכחי יש המון שאלות שאני רואה בפורום אם החלקים נכנסים במארז ועל דבר כזה עוד לא שמעתי לכן אני צריך את עזרתכם אני רוצה לדעת אם המפרט הנ''ל יוכל להכנס למארז הזה .. המפרט הוא: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000 Gigabyte GA-H97M-HD3 Samsung DDR3 8GB 1600Mhz Seasonic SS-650RT 650W 54A@12V 80+GOLD bulk GTX970 G1 4GB Retail תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידוע לי ששני המארזים מצויינים. השאלה מי עדיף מביניהם מבחינת פוטנציאל קירור, איכות בנייה ושקט?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן, אני יודע שהכרטיס מסך אנטיקה ובכל זאת. המחשב בן 6 שנים. עד עכשיו היה לי Thermaltake toughpower 750W שככל הנראה נשרף\עם תקלה (הלוח אם לא מסכים אפילו לנסות להידלק איתו, הכפתורים מהבהבים, אבל עובד עם ספק אחר). מפרט: i7 920 ~ 130W 285GTX ~ 220W P6T Deluxe עם ראם והרד דיקס 1, לא נראה לי שזה צורך יותר מ 100W. הכרטיס מסך עשה בעיות בזמן האחרון אז יכול להיות שהוא גם דפוק (או שהבעיות נבעו מהספק הדפוק). לכן אני מחפש ספק שיוכל לסחוב את המערכת עם אופציה לשדרוג של הכרטיס מסך למשהו עדכני יותר (סדר גודל של 270X-260x או 760\960). הסתכלתי על הסדרה goldX של seasonic או הספקים של corsair אבל אני לא יודע אם אני באמת צריך את זה או שמשהו יותר פשוט יספיק. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש יחסית זמן עד שאני קונה מחשב אני פשוט מתלבט לגבי מארז. כמה דברים שחשובים לי מאוד - שהמארז בכללי יהיה מקורר טוב, לא משהו משוגע פשוט מקורר טוב תחת לחץ ועבודה ומשחקים כבדים. דבר שני חשוב לי שלא יהיה לי באלגן בפנים וצפוף, אני גם ככה לא משתמש בהרבה רכיבים התוכנית שלי זה לקנות iCore 5 או אולי AMD באיזור אוקטובר, מלווה בכרטיס מסך חזק אחד בלבד, הארד דיסק 1, וזהו לא משהו מעבר. חשבתי על כמה דגמים, אני אשמח לשמוע אנשים שיש להם או היה להם ניסיון אם המארזים האלה, כי ביקורות באינטרנט אפשר לקרוא עד מחר... עדיף לשמוע מישהו שיש לו או שניסה. אוקיי כמה מארזים שחשבתי עליהם : Coolermaster Cosmos S Lian Li A71 Antec 1200 אלה בינתיים עלו לי לראש, חשוב להדגיש שאני לא מתכוון לעשות…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הספק הזה שskypc: http://skypc.co.il/pl_product~HPU-4M530-PU~24~0.htm *אני ביקשתי את הCorsair 550W והם אמרו לי לקחת בימקומו את הHipper בגלל שאין כמעט הבדל בביצועים ובגלל שהוא גם יותר זול,זה נכון לקחת אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה יש לי עכשיו cm 690 הרגיל וראיתי שיש cm 690 II עכשיו בעיקרון זה אותו מארז? יעני מבחנית הגדלים והכל? כי רציתי להזמין דלת עם חלון של הcm 690 הרגיל אבל יש גם דלת עם חלון של הcm 690 II שניראת הרבה הרבה יותר טוב היא תתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום HWZone אז ככה יש לי CM590 והמאוורר של ה-לוח אם- הפסיק לעבוד אני חייב להחליף אותו,השאלה היא מה הגודל של המאוור? זה המקורי של CM590,לא החלפתי מאז. 75mm? איך זה הולך,כבר שכחתי תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם אפשר לחבר מגהץ לשקע זה? כרגע מחובר מחשב נייד לשקע זה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מתכנן קנייה של Q6600 - מתוכנן OC ל 3.0 -3.2 GHZ כרטיס מסך- משהו ברמה של 8600GTS או 7900GS 4 הרד דיסקים- כנראה שניים מהם ברייד 0 לא SLI ולא בטיח. דרישות: - ספק שיחזיק ויהיה יציב גם לOC - מארז שיהיה מאוורר טוב - שיהיה שקט יחסית - שיוכל להכיל 4 הרד דיסקים - ושיוכל להכיל קירור אויר גדול (TUNIQ/ BIG TYPHOON) רצוי מהחנות IQPC ושיהיה במלאי אה ועוד משהו חשוב מאוד- מארז נקי סולידי יפה, לא של גיימרים בלי חלונות ולדים וכל מיני חייזריםולא מכוער כמו הצ'אקרה- אני שונא אותו תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לHTPC שלי בסלון אל-פסק, הדרישה ממנו שיכבה את המחשב בצורה מסודרת וברגע שיחזור החשמל יחזיר אותו לפעולה(זה דיי חשוב...). כמו כן אני רוצה גם לחבר לאל-פסק גם את הנתב האלחוטי שאם הוא כבר נמצא שם שישאר גם הוא מוגן. המערכת היא מערכת פשוטה של מעבד אינטל E5200, יש לו 2 כונני 2TB פנימים ועוד כונן 4TB חיצוני (אשמח גם את הכונן החיצוני לחבר לאל-פסק), כרטיס מסך פשוט ATI 6540HD, בגדול הספק כוח הוא 380W אבל לא נראה שזאת הצריכה האמיתי של המערכת. אחרי שחפרתי ההתלבטות שלי היא בין הBR900GI ל BR550GI איזה מהם יספיק לשימוש שלי ויחזיק את המערכת? (בגדול הבנתי שחברה הכי מומלצת וטובה בתחום היא APC אבל אם יש לכם המלצות לאל-פסקים אחרים שמתאים לדרישה אני אשמח...) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העומק הסטנדרטי של מעמדי טלויזיה לפני בדיקה מהירה בקטלוג של איקאה נע סביב ה40 סנטים מהו העומק הסטנדרטי של מארזי מחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן וערב טוב לכולם, הרעש מהמארז הנוכחי שלי קצת משגע אותי, אז אני חושב למכור אותו ולקנות את ה-Lian Li, שכבר מאז שכתבתי עליו ב-CeBIT 2008: http://hwzone.co.il/news/1205791061/37974/ מצא חן בעייני מאוד. ראיתי עליו גם ביקורת וידאו ביוטיוב: שבה הוא יוצא שקט. מצד שני, קראתי ב-BitTech ביקורת שאומרת שהוא רועש. מה נכון? למישהו פה אולי יש את המארז? אם לא, יספיקו גם עוד ביקורות.אני מעוניין בשקט מוחלט (אני ישן ליד המחשב) ובביצועי קירור מעולים, ומוכן לשלם על זה, השאלה היא האם המארז הזה מסוגל למה שאני רוצה. האם הוא שקט?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני עומד לקנות את המחשב הבא: Intel core 2 duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Twinmos 512Mb 667Mhz CL5 X2 WD1600JS Western Digital 160GB Powercolor X1900GT האם הספק- FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm יספיק או שאני אצטרך לקחת את אותו דבר רק עם 400W? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש ספק במפרט בכותרת שהוא קנה בארץ? או חנות בארץ שמוכרת ספק במפרט הנל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היכן אני יכול להשיג ספק לרכב או פתרון דומה למחשב מבוסס ATOM שאני בונה.. בהקשר לתרד זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414422.0 או ספק קטן מאד שהפטנט הזה יכול להפעיל אותו! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6510&perur=2&t=9&c=274 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות את ה-EZCOOL 500W... הוא יחזיק לי את הכרטיס? ASUS 9800GT 512MB ראיתי באתר שלהם שזה שהמינימום שצריך זה 400W אבל הבנתי ש-EZCOOL הם דיי גרועים וזה.. לא רוצה לקחת סיכונים.. הוא יחזיק נראה לכם?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לגבי החלפת הספק שלי לספק איכותי וחשוב שיהיה גם שקט, מבחינת עלות אין בעיה, אני מתכוון לחבר 2 כרטיסי מסך עם צריכה מקסימלית של 170W בCF לכן אצטרך ספק מתאים. ממתין להמלצותיכם...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במעבדה לגרפיקה ממוחשבת שאני לומד בה בטכניון רוצים לקנות כרטיס GeForce 8800GTS ולהחליף את ה-6800GT שיש שם. עכשיו, הבעיה שזו עמדה של DELL (זו GX620 אם זה מעניין מישהו) ויש שם ספק 305W ולפי מה שאני יודע זה המקסימום שיש לעמדות האלו. השאלה אם זה יחזיק, יהיה מספיק, או שלא. (שאר המפרט: HD אחד, 1GB ו-P4 3.0GHz)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף? מבחנת קירור ורעש? והאם אחד מהם יכול להכיל את ה8800? או שהם קטנים מדי? ומה לגבי הR600? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין שם חורים בשביל לשים ברגים כדי לתקוע את הצורב במקום! הנה תסתכלו בצד ימין מה אני עושה? איך אני מבריג ככה את הצורב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. במקרה שלי אני צריך פילטר למארז של LIAN LI.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהוא מקרר טוב מאוד....אבל איך הוא מבחינת שקט?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, סופות הלילה לקחו איתם את הספק שלי, Enermax 400w כשקניתי אותו אנרמקס היו שם דבר ברשת אני מחפש תחליף למערכת עם intel QX9650 לוח P5B 4 גיגה זכרון, 4 HDD וכ. מסך ATI 4850 או משהו איזה ספק אני צריך ? (עדיף 300 ש"ח בערך) חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר גם מודולרי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי חלקים למחשב נייח, אשמח להתאמת מארז שקט ואיכותי. (מ-KSP בלבד) תודה מראש דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i9 9900K 3.6Ghz 16MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX Z390-H GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte RTX 2070 GAMING OC WHITE 8GB GDDR6 HDMI 3xDP USB Type-C 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD 1 ספקי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-