עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by MisterVB,

סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. מחפש ספק כוח מספק ( - אבל לא יותר, התקציב מאוד חשוב כאן - ולוחץ) עבור המפרט הבא: [גר בארה"ב - אז קחו בחשבון בבקשה] מעבד: quad q6600 כרטיס מסך: GTX 460 לוח אם: DFI P35 2 כוננים קשיחים של 250 ג'יגה סך הכל 3 מאווררים נמצאים במארז ו.... אני חושב שזה בסך הכל..... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי. זה דיון שני שלי היום אני מקווה שזאת לא בעייה(אני פשוט רוצה להיות בטוח שהכל ילך מושלם :[ ) אוקי לבקשה: אני מחפש מארז, העדפה לשחור שיגיע עם מאוורר או שניים(ז''א שיהיה לו קירור..לא משהו חזק, אבל לא לפחות זרימת אוויר נורמאלית), עם חלון צד שקוף ושיתאים ל8800-GTS עד נגיד 500-550 שקל. עכשיו במקרה שיש כזה מארז רק שמגיע עם ספק של400 או יותר, ושאכן יכול להחזיק מערכת עם 8800GTS אז התקציב יכול להיות עד 750-800, בשהתחשב בכך שאז אני לא אצתרך לשלם 450 של ה400W ליברטי של enremax. תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי חבר שהלך לו תוך שנתיים ספק כוח גנרי שהתקינו לו. המערכת שלו היא : לוח gigabyte עם ציפסט P43 מעבד אינטל e8400 2GB RAM שני צורבים DRD/RW כרטיס מסך giga byte nvidia 9500GT עם קירור אקטיבי. יש לי בבית ספק seasonic 350w חדש. אני יודע שעדיף ספק 450w אבל בכל זאת בגלל שכבר יש לי ספק חדש קיים ללא שימוש האם הספק הזה יחזיק לו את המערכת ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yonathanxp,

שלום, תוכל להמליץ לי על ספק כוח חדש בסביבות ה300 שח למערכת הזאת: כרטיס מסך - geforce 9600GT מעבד - אינטל Core 2 Duo 8500 לוח אם - Gigabyte ga-ep45-ds3l זכרון 2gb תודה מראש :-)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ABPower - איכות בהישג ידך. (:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by YairZ,

ערב נאה לכולכם, חברי קונה עם מחשב (P43, E8400,HD4870), והוא מעוניין להתאים מארז גדול מאוד ומעוצב, עדיפות עם לדים וכדומה. הוא מעדיף FULL TOWER הרבה מקום לעבוד בתוכו. יש 2 מארזים שעולים לי (יותר נכון לו...) בראש, הראשון הוא ה אנרמקס UBER צ'קרה והשני הוא ה TWIN ENGINE של TAGAN. הטמפסט משום מה קטן מדי בשבילו והוא לא ממש אוהב את העיצוב. אני יודע ששניהם FULL TOWER, ומבין שניהם הוא מעדיף את הTAGAN משום שהוא רוצה חלון גדול בצידו של המחשב, והמארז נראה בומבסטי, לכן שאלתי היא האם המארז מספיק גדול בתוכו כדי להכיל (אולי בעתיד) כרטיסים גדולים מ HD4870 לדוגמא והאם הוא במציאות לא נראה כמו חתיכת פלסטיק מצועצעת והקירור שלו טוב. אם יש לכם עוד מארזים בסכום של עד 700 ש"ח (גמיש) שעונים על הדרי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נתחיל מזה שהספק בן שנה וחצי ועובד מצויין של חברת FSP 350W 60GLN זה השם המלא . מעבד : Intel Core i5 760 Box או שאני יקנה את הגירסא ללא המאוורר ויוסיף את הפרייזר 7 . לוח אם : Gigabyte GA-H55M-S2H כרטיס מסך : 8600GT . זיכרונות : Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 דיסק קשיח : Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 צורב : צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז : Antec Two Hundred תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני שוכר דירה חדשה שסובלת ממוקת שקעים קטנה. אקראתי כמה כתבות פה לדבי האפשרות לחבר את המחשב (מחשב גיימינג, טלויזיה, 2 מסכים, וסאונד בר) יחד עם המזגן (נדמה לי 1.5כ"ס) לאותו שקע. הבנתי שהבעייה יכולה להיות אם המזגן מכובה חיצונית, בהנעה הראשונית של המנוע שאז יש מפל מתח שלא בריא למחשב, אבל סה"כ השקע אמור להחזיר את זה בלי בעייה (בית בין 20 אז אני מניח שמע' החשמל מודרנית). הסטאפ שאני ושב עליו הוא: חיבור של המזגן ישירות או דרך מגן ברקים לכניסה 1. חיבור של פס שקעים למחשב בכניסה שנייה אפשר שתהיה כניסה שלישית עבור מטען לנייד. השאלה שלי היא: באמת לא אמורה להיות בעייה? האם חיבור של המחשב דרך UPS אמור להגן על המחשב והצ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לידידה שלי יש מחשב פנטיום 4 עם דיסק קשיח אחד, כונן אופטי אחד וכרטיס מסך On-board. היה לה במחשב ספק כוח ג'נרי 500 וואט שנשרף. האם הספק כוח הבא מתאים להחליף אותו? HEC (Herolchi) 400TRTF 20/24 Pin Ver 2.2 Power Supply http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7087

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אוריאל 248,

שלום לחברי הפורום. איזה ספק כח עדיף corsair rm1000 או corsair ax860i מצד אחד הRM מגיע עם 1000W אבל הAX מגיע עם רמת יעילות גבוה יותר חיפשתי בכל מיני אתרים אבל אין תשובה, עזרה בבקשה ותודה לעוזרים

12. Started by spektor,

שלום אני צריך המלצה למארז חדש Full-Tower יש לי : 2xhd6970 אז שיהיה קריר ואם אפשרי שגם שקט אבל זה לא קריטי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעל: I7 2600K GIGABYTE Z68X-UD7-B3 2 זיכרונות של 4GB בעתיד אולי אוסיף עוד 2 DDR3 1600 ישנם 4 מאווררים 12 עם לד + 2 מאווררים 8 בלי לד קירור למעבד בעל 2 מאווררי 13 עם לד כרטיס מסך כרגע 9600GT בעתיד הקרוב אשדרג לכרטיס חזק יותר 8-9 דיסקים קשיחים 72000RPM אני מתכוון לקנות : Thermaltake Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC הוא מספיק חזק?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by giladbi,

אני רוצה לשלוח להם ספק כוח שמת בתקופת האחריות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. החווד למטה! המפרט שלי: Asus m2n-e Amd 630 seasonic 500 ac freezer 7 rev2 HD4850 vapor-x 2 מאווררים של ac pwm שקטים אז אחרי שכל הניסיונות להשתיק ולקרר את המחשב כראוי עם המארז הנוכחי (compucase 6c28) כשלו. החלפתי גוף קירור למעבד, שני מאוורים בטכנולוגית PWM שעובדים רק כשצריך ונחשבים שקטים וניסיונות אוורור שונים ומשונים. הגעתי למסקנה שצריך להחליף מארז. התקציב הוא בסביבות 300-400 ש"ח. אני ממש לא רוצה להשתגע. החשיבות העיקרית שלי היא קודם כל שיהיה שקט. שמתי לב שרוב המארזים האיכותיים בטווחי המחירים האלו כיום הם די מאווררים ומקוררים. אז שקט זה הפקטור העיקרי. לדלתות/אורות לד/עיצובים שונים אין שום דיבור אליי. לא משנה לי אם יהיה או לא יהיה. אני רק לא רוצה משהו מצועצע מדי. והדרישה היח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי בעיה תראו http://img145.imageshack.us/img145/9766/45502053gj2.jpg

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by devek,

שלום לכם קניתי לפני שבוע כרטיס מסך HD5850 שאמור לתמוך בספקי 500W , אבל .. מאותו יום שהתקנתי את הכרטיס אני מקבל ריסטרסטס ומסכים כחולים כשאני רואה סרטונים או משחק משחקים. ניסיתי להחזיר לכרטיס הישן שלי ולראות שזה לא חוזר ואכן הבעייה נפתרה. התקשרתי לחנות שבה נקנה המחשב לשאול אם הספק באמת אמור לתמוך בכרטיס והתשובה שלהם הייתה שכן זה אמור לתמוך אבל למרות שזה ספק 500 יכול להיות שהוא נותן רק 300 . עכשיו אני שואל את עצמי WTF? אני בונה לעצמי מפרט במחשב בוחר ספק 500 משקיע את הכסף והם אומרים שיכול להיות שהוא נותן רק 300 מזה אומר איך זה בכלל יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dd7,

אם כן צריך המלצה לאחד כזה לא משנה המחיר שיהיה טוב, ואולי יש דבר כזה מכשיר או חלק או משו... שברגע שיש אפסקת חשמל או קצר שהוא שומר את הנתונים שעבדתי שלא נשמרו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מתבלט בין הספקים - M12II-520 - י 435 ש"ח. HX 520W' -י 540 ש"ח. MODU82+ 525W (הדגם של W625 קיבל EC ב SPCR אבל הם מדגישים שציון הוא ספציפי) - 540 ש"ח. באתר של אנרמקס יצא גרסה 2.0.שעדיין לא בארץ. ECO 80+ 500W (שמודשג במיוחד ב SPCR מצד שני הוא לא מודולרי) - י 425 ש"ח כל הספקים מספיק חזקים למחשב שלי. מה שחשוב(לפי סדר החשיבות) הוא - 1. שקט ! וכמה שיותר. הFSP400pnr רועש בשבילי. 2. מחיר. 3. מודולריות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by saked119,

החלטתי להחליף את הספק שקרס לי , לספק מתקדם יותר מפני אני מכוון לקנות ספק ובהמשך גם כרטיס מסך חדש, כול זה מפני שרצוני שיהיה לי ספק חזק וכרטיס מסך חזק למשחקים. המפרט שלי הוא: מעבד: E8400 לוח אם: Gigabyte P43-ES3G זיכרון : DDR2 667Mhz ‏4GB Kingston‎ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4300 Series כרגע, מפני אני מתכוון להחליף אותו . קראתי הרבה תגובות שממליצים על הספק הזה: CORSAIR 750W TX אם כן אשמח לתגובות . ועוד שאלה בקטנה האם יש אפשרות בלוח שלי להרכיב DDR3 ? תודה.....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מהו ספק ג'נרי? מהו ספק מודלרי? מה ההבדל בינהם? בתודה YDOB

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by haagy21,

אחד שיחזיק קר ושקט(דגש על שקט ) שמתאים לחומרה הזאת Intel Core 2 Duo E8400 ASUS P5QL-E Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB Enermax Pro82+ 525W cooler for case 120 mm transcend 2gbX2 ddr2 800mhz LG X20 Radeon 4870 512 ושיהיה באתר 1pc.co.il כי משם אני מזמין תודה מראש שנה טובה וחג שמח ;] חגי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Eviljelly,

אהלן, אני מנסה לחבר כרטיס מסך חיצוני (760gtx) ללפטופ שלי בעזרת המתאם הזה: http://www.ebay.com/itm/EXP-GDC-Beast-Laptop-External-Independent-Video-Card-Dock-Mini-PCI-E-Version-/111682179200?hash=item1a00c6d080 הכרטיס מסך נדלק אבל אני חושב שלא מגיע אליו מספיק חשמל מכיוון שהספק (חיצוני) שאני משתמש בו הוא סטנדרטי (420W) ולא מכיל חיבורים יעודיים לכ.מסך הספק ישמש להפעלת הכ.מסך בלבד ככה שנראה לי שלא תהיה בעיה, השאלה היא מבחינת חיבורים, האם זה בסדר להשתמש במתאמים מולקס ל6\8 פינים ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי מעבד e8400 2 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח 320 גיגה הספק שיש לי עכשיו נדפק ואני צריך אחד חדש.. איזה מומלץ? ואם אפשר מחברת ksp כי הם קרובים אליי זה יהיה טוב, לא צריך משהו מפוצץ אלא משו אמין ושיחזיק להרבה זמן. תקציב חופשי לנוכח הדרישות. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הספק הזה טוב??? עד איזו מערכת הוא יחזיק?? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 ועוד שאלה......אני רואה לאחרונה בהרבה ספקים שיש שתי מסילות 12V........כאילו 12V1 ו12V2 ועל כל אחת 18A זה אומר שיש שה"כ 36A???

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים