עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעל: I7 2600K GIGABYTE Z68X-UD7-B3 2 זיכרונות של 4GB בעתיד אולי אוסיף עוד 2 DDR3 1600 ישנם 4 מאווררים 12 עם לד + 2 מאווררים 8 בלי לד קירור למעבד בעל 2 מאווררי 13 עם לד כרטיס מסך כרגע 9600GT בעתיד הקרוב אשדרג לכרטיס חזק יותר 8-9 דיסקים קשיחים 72000RPM אני מתכוון לקנות : Thermaltake Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU Active PFC הוא מספיק חזק?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idan100,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה מהמארזים עדיף. המפרט שלי: Intel i5 2500 3.3 Gigabyte GTX560 Ti 2 כונני Samsung F3 Seasonic 620w קישורים: http://tms.co.il/product/8777 או http://tms.co.il/product/10485 מה שהכי חשוב לי זה שיהיה שקט וקטן ככל האפשר ;D

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by WhiteLen,

היי, הייתי רוצה להגן על המחשב שלי מקפיצות מתח או ברקים. האם אני צריך UPS או שיש מתקן הגנה אחר? לא כל כך חשוב לי להגן על המחשב מהפסקות חשמל מכיוון שזה לא קורה הרבה וחוץ מזה כבר יצא לי לא פעם לבצע אתחול באמצע פעולת המחשב והוא אף פעם לא ניזוק מכך. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hamtsani,

שלום לכולם, אודה על עזרתכם בקשר לחברות טובות שמייצרות ספקים: הבנתי שחברת Enermax מייצרת ספקים איכותיים? האם יש חברות נוספות איכותיות? האם חברת Hec נחשבת טובה? בקיצור קצת עזרה תעזור לי. אגב אני צריך ספק טוב כי המחשב הוא למשחקים (כרטיס מסך ge force 8800 GTS 320, מעבד E6300, דיסק קשיח אחד 250 ג'יגה ו- 2 ג'יגה זיכרון) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by d30DK,

אני מתכנן להרכיב את החומרה הישנה שלי (i7 920, לוח אם X58 וכו'...) למחשב עבור הגיס שלי. הוא מספק את הספק כוח של סיסוניק. המחשב הנוכחי שלו נמצא מאחורי טלוויזיה בסלון, שקרובה לחדר שינה (דירה קטנה מאוד). המלצתי לו אם כבר מרכיבים מחשב 'חדש', עדיף להשקיע במארז נורמאלי ובמיוחד כמה שיותר שקט. המרחק בין המחשב לספה בסלון הוא בערך 2 מטר ומהמחשב למיטה בערך מטר וחצי. אז חשוב שהמארז יהיה שקט ככל שניתן. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. עדיפות לחנות TMS. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. HEC 400W HEC-400TRT - 260 VS FSP Real 400W 60GN Noise Killer - 225

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום אנשים יש לי פה מבחר של מארזים שנעים בין 300-400 ש"ח רציתי לדעת איזה מבינהם הכי איכותי מבחינת איוורור ומבחינת רעש, איזה הכי מומלץ לדעתכם אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע. Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black (No PSU) ‏Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black/Silver (No PSU)‎ ‏Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS‎ ‏Thermaltake M9 VI1000BWS‎ NZXT APOLLO (No PSU) AeroCool AeroEngine Plus Black No PSU AeroCool AeroEngine II Black No PSU TAGAN 188A BLACK Rubber Coating TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating ENERMAX Chakra ECA3052B No PSU Mid Tower Case Black Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

כן/לא/גבולי/בכיף? אותה שאלה לגבי 5830 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום נשרף לי הספק כוח הקיים ואני מעוניין לקנות חדש התקציב הוא : עד 350 ש"ח צרכים: ספק טוב עם אחריות ארוכה ספק שקט מאד ספק שיעבוד טוב עם מחשב חדש (אני מעוניין לשדרג בקרוב מאד ללוח אם חדש ומעבד חדש) יש כרטיס מסף במחשב הקיים GFORCE 9800 GT שצורך 500 W במינימום עם כניסת 5 פינים (יש צורך שבספק יהיה חיבור ישיר אליו) איני יודע האם המארז יתאים (עד היום היה לי ספק כוח 500 W שהתאים למארז מארז די חדש בערך נקנה לפני שנה וחצי) תודה לכל העוזרים, שבת שלום

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by arikh,

שלום, מדובר על מחשב HP DC7100 Convertible Minitower ( מפרט: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11948_na/11948_na.html ) שהספק נשרף. מעוניין לקנות ספק חדש וחלופי כיוון שלא מצאתי בארץ ספק של HP שמתאים לדגם הספק הוא ספק 340W וניתן לראות אותו פה: http://www.pcpartscollection.com/hphp34swposu.html צירפתי צילום מסך של מפרט הספק מתוך מפרט המחשב. מישהו יודע אם ניתן לקנות ספק חלופי ( לא של HP ) ולהתקין אותו ( האם הוא יתאים פיזית ) ? אשמח לקבל המלצות לספקים. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חבר'ה. אני מעוניין בקנייה של אל-פסק (הדחיפות לקנות עלתה מאתמול והתחזקה היום רק בגלל הפסקות החשמל הלא יזומות של חברת חשמל ה**** הזו שגרמו לי גם אתמול וגם היום להתעצבן ולקלל את האמ* ואותם לשווא ולאבד מידע שכתבתי במסמכים ולא שמרתי אותם, וגרמו לי להתקשר לפני 5 דקות ולצעוק ולדרוש מהטלפנית הסברים מה זה אמור להיות רק בגלל הקריז שחטפתי. תמיד אמרתי לעצמי נקנה כשאני אקנה מחשב חדש, גם ככה ההפסקות בדרך כלל בלילה ואני לא על המחשב בלילה. אבל כנראה שאני אקדים תרופה למכה ונקנה אל-פסק שיגן על המחשב וימנע ממני התקפי קריזות.) אני לא מבין כמעט כלום בנושא. אני מעוניין באל פסק שיתחבר למסך ולמחשב (רמקולים אין צורך כמובן) בתקציב הנ"ל 300-500. מסך CRT דגם- LG FLATRON F700B 17'' ספק כח של המח…

12. Started by cheese_lover,

האל פסק הבא יחזיק למפרט הזה: מסך syncmaster710n של samsung מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 399 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ₪ 260 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ₪ 455 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM ₪ 24 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ₪ 326 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ₪ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ₪ 1590 1…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בסדר אז אני יחבר עם המתאם של 2 המולקס שמגיע עם הכרטיס.. העניין הוא שחיברתי מולקס לספק ובצד השני יש שני חיבורי מולקסים..האם זה מספיק?אני יחבר תמולקסים האלו למולקסים של המתאם 8pin? אם לא הבנתם אלו שני מולקסים שמחוברים לחיבור יחיד לספק..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Wormy,

אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך ati hd4870 toxic edition (מה אתם אומרים עליו דרך אגב?) http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 באתר למעלה יש רשימה של ספקים שמומלצים בשביל הכרטיס הנ"ל http://support.amd.com/us/certified/power-supplies/Pages/listing.aspx בספקים של Seasonic מופיע SS-500HM ו- SS-550HT מה ההבדל בין HM, HT, ET? (אם קיים בכלל הבדל)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למארז שוכב שימוקם בסלון, המחשב יהיה מחשב מולטימדיה שעיקר שימושו יהיה למשחקים וסרטים. המעבד יהיה intel core i5 760 כרטיס מסך 460 gtx או hd5850 אין בעיה של מקום ויש חשיבות ליופי המארז רצוי אלגנטי ולא מקושקש. אם צריך לחרוג בתקציב אני מוכן בתנאי שזה באמת יהיה שווה את זה ... אני גם מתכוון לשדרג את המחשב בעוד כ3-4 שנים ואני אשמח אם לא אצטרך להחליף את המארז בשל בעיות של תאימות לחומרה חדשה או גודל (כרטיס מסך ארוך מידי)... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by david2k,

שלום לכולם צריך חוות דעת על 2 מארזים האלה http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-30/0-761345-15230-3.aspx http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx ומה ההבדלים בינהם! תודה רבה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yonathanxp,

שלום, תוכל להמליץ לי על ספק כוח חדש בסביבות ה300 שח למערכת הזאת: כרטיס מסך - geforce 9600GT מעבד - אינטל Core 2 Duo 8500 לוח אם - Gigabyte ga-ep45-ds3l זכרון 2gb תודה מראש :-)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tal_be,

שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. יש לי מסך LG 17" LCD L1760TR. רציתי לדעת כמה ואט אני צריך באל פסק בשביל המחשב הזה? האם האל פסק הזה יכול להחזיק: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=32115 תודה!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MisterVB,

סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני משדרג בעתיד הקרוב מאוד של מחר את מחשבי הקקה. הוא הולך להיות ככה: E5200+OC (בינתיים קירור סטוק עד שאני אגרד קצת כסף) לוח ASROCK-P45TS-R זיכרון 2GB KINGSTON בינתיים כרטיס 9500GT אבל אני רוצה להחליף בעתיד (הגם קרוב, אבל לא מחר ) ל- 9800GT/GTX עכשיו, יש לי ספק Enermax 350W, שדגמו הוא: ENERMAX EG365AX-VD(G) מועתק מילה במילה מהספק עצמו. הספק יחזיק את המערכת? מתוכנן OC של הכי רחוק שאוכל להגיע עם סטוק (כיוון ה- 3.7 אולי עם מזל 3.8 מבדיקות שעשיתי). התייחסו לשני מקרים, האחד עם ה- 9500GT והשני עם 9800GT/GTX. תודה רבה! אם אפשר תשובה זריזה כי מחר אני עושה את כל הקנייה. לילה טוב.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, יש לי ספק לא חדש מדגם Abtec vp550p v2(מצורפת תמונה). האם הוא אמור להספיק בשביל כרטיסים חזקים כמו 1080/1080TI למשל? האם החיבורים שמופיעים כ-6+2 זה בעצם כמו חיבור 8 פינים שנדרש?עד עכשיו הכרטיסים שהיו בשימוש דרשו חיבור 6 פינים. אם זה רלוונטי..המעבד יחסית חסכוני(ryzen 1600). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לאחר כמה וכמה חיפושים בהרבה חנויות, כמעט ונואשתי עד שנזכרתי ב-KSP. בחנות הזו המארז השחור דווקא היה במלאי, כעת לפי מה שביררתי נשארו אצלם עוד 2 יחידות נדמה לי במלאי בסניפים אחרים והם יוכלו להזמין מסניפים אחרים במידת הצורך. בסניף נתניה, 5 דקות ממקום מגורי הוא היה האחרון וכעת הוא אזל שם. בחנות IQPC יגיע בימים הקרובים "מחליפו" ה- Mini P180. למה רשמתי שהוא מחליפו בגרשיים? כי המארז הקטן יותר אומנם מזכיר את ה-P182 ובעל אותן תכונות לרוב כמו: - עיצוב מודולרי לספק הכוח בתחתית המארז - פילטר בתחתית המארז על מנת שספקים בעלי מאווררים תחתונים יוכלו לשאוב אוויר דרכו. - מכסה צדדי בעל 3 שכבות (אלומיניום, פלסטיק, אלומיניום) - מאוורר 120 מ"מ אחורי כסטנדרט ואופציה ל-2 מאווררי 120 מ"…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by SuBeX,

שלום, אני צריך המלצה למארז+ספק למערכת חדשה: I5 760 HD 6870 4GB DDR3 חשבתי על: CM690 II advanced+SEASONIC M12II620 אני לא סגור על OC , מה דעתכם? אשמח לקבל דעות.עצות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YairZ,

ערב נאה לכולכם, חברי קונה עם מחשב (P43, E8400,HD4870), והוא מעוניין להתאים מארז גדול מאוד ומעוצב, עדיפות עם לדים וכדומה. הוא מעדיף FULL TOWER הרבה מקום לעבוד בתוכו. יש 2 מארזים שעולים לי (יותר נכון לו...) בראש, הראשון הוא ה אנרמקס UBER צ'קרה והשני הוא ה TWIN ENGINE של TAGAN. הטמפסט משום מה קטן מדי בשבילו והוא לא ממש אוהב את העיצוב. אני יודע ששניהם FULL TOWER, ומבין שניהם הוא מעדיף את הTAGAN משום שהוא רוצה חלון גדול בצידו של המחשב, והמארז נראה בומבסטי, לכן שאלתי היא האם המארז מספיק גדול בתוכו כדי להכיל (אולי בעתיד) כרטיסים גדולים מ HD4870 לדוגמא והאם הוא במציאות לא נראה כמו חתיכת פלסטיק מצועצעת והקירור שלו טוב. אם יש לכם עוד מארזים בסכום של עד 700 ש"ח (גמיש) שעונים על הדרי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים